Browse through our Interesting Nodes on the Balkan Peninsula Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 04-02-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο Κ.Καραμανλής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
  • [02] Αναβάλλονται πολιτικές εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας
  • [03] Εληξαν οι διαβουλεύσεις για το κυπριακό με "τελεσίγραφο"Ανάν.
  • [04] Ακυρώθηκε το ταξίδι Κ. Καραμανλή στη Μαδρίτη λόγω κακοκαιρίας
  • [05] Πολλά προβλήματα στο Νομό Αττικής απο την κακοκαιρία.
  • [06] Υπολειτουργούν οι αστικές συγκοινωνίες στην Αττική.
  • [07] Κλειστό το ''Ελευθέριος Βενιζέλος''
  • [08] Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα.
  • [09] Κλειστό το προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
  • [10] Διπλωματικός μαραθώνιος για το Κυπριακό.
  • [11] Ορκωμοσία υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Τύπου
  • [12] Δραστηριότητες πολιτικών αρχηγών.
  • [13] Ασφαλές το ελληνικό μότορσιπ ''Χριστίνα Κ''.
  • [14] Σεισμική δόνηση στην Κέρκυρα
  • [15] Κυπριακό-Χωριστές συναντήσεις με Ανάν

  • [01] Ο Κ.Καραμανλής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

    13/02/2004 12:57:08

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί

    το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

    Ο κ.Καραμανλής δήλωσε ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και ότι οι γυναίκες και οι άνδρες της Πυροσβεστικής καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Είναι ανάγκη να υπάρξει συντονισμός και άμεση κινητοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού,για να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά τα προβλήματα που έχουν παρουσιασθεί, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

    [02] Αναβάλλονται πολιτικές εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας

    13/02/2004 12:09:34

    Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και την Αττική οδήγησε στην αναβολή προγραμματισμένων για σήμερα πολιτικών εκδηλώσεων.

    Πάντως,νωρίτερα το πρωί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ορκίσθηκαν ο Τάσος Γιαννίτσης ως Υπουργός των Εξωτερικών,ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ως υπηρεσιακός Υπουργός των Εσωτερικών και ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός Γιώργος Ρωμαίος ως υπηρεσιακός Υπουργός Τύπου.Ανεβλήθησαν,όμως, οι προγραμματισμένες για σήμερα το μεσημέρι παραδόσεις των Υπουργείων Εξωτερικών και Τύπου στους νέους Υπουργούς, ενώ και ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ανέβαλε την επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει στο Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο.

    Επίσης ανεβλήθησαν, η μετάβαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη και η μετάβαση του Προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στη Μαδρίτη,καθώς και η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλου στην Αχαϊα.-

    [03] Εληξαν οι διαβουλεύσεις για το κυπριακό με "τελεσίγραφο"Ανάν.

    13/02/2004 11:29:55

    Με κείμενο-τελεσίγραφο,ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν θα ζητήσει από τους ηγέτες των δυο πλευρών στην Κύπρο,καθώς και από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, να απαντήσουν με ένα ''ναι'' ή ένα ''όχι'' σε έγγραφο που θα τους παραδοθεί σήμερα στις 3:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας).

    Την απάντησή τους θα πρέπει να να τη δώσουν μέσα σε διάστημα δυόμισι ωρών.Το κείμενο του κ.Ανάν αναμένεται να είναι σύντομο, περίπου μιάμισι σελίδα,και θα είναι πανομοιότυπο με αυτό που παρουσιάστηκε στη μαραθώνια δωδεκάωρη διαπραγμάτευση.Ο ΓΓ θα κάνει κάποιες προσθαφαιρέσεις,οι οποίες θα στηρίζονται στις εισηγήσεις που υποβλήθησαν από τα εμπλεκόμενα μέρη.

    Στο κείμενο του κ. Ανάν θα περιέχονται οι όροι, τα χρονοδιαγράμματα και το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Αν όλες οι πλευρές απαντήσουν ''ναι'',τότε οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν στη Λευκωσία στις 18 Φεβρουαρίου,μεταξύ των δυο πλευρών, με την παρουσία του Αλβαρο ντε Σότο.Αν μέχρι τις 26 Μαρτίου δεν επιτευχθεί συμφωνία θα υπάρξουν διευρυμένες διαπραγματεύσεις, με τη συμμετοχή της Ελλάδας

    και της Τουρκίας.

    Αν ακόμη και σ αυτή την περίπτωση δεν υπάρξει συμφωνία για όλες τις πτυχές του Κυπριακού, τότε θα αναλάβει επιδιαιτητικό ρόλο ο ΓΓ του ΟΗΕ και να συμπληρώσει τα κενά με βάση το σχέδιό του. Αγνωστη είναι η προοπτική της πρότασης της ελληνικής και της ελληνοκυπριακής πλευράς για εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις διαπραγματεύσεις.Αν δηλαδή, τελικά συμπεριληφθεί στο κείμενο του κ.Ανάν.-

    [04] Ακυρώθηκε το ταξίδι Κ. Καραμανλή στη Μαδρίτη λόγω κακοκαιρίας

    13/02/2004 09:20:29

    Ακυρώθηκε το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή στη Μαδρίτη για τη σύνοδο της Διεθνούς Κεντροδεξιάς, λόγω της κακοκαιρίας.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται αυτή την ώρα το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ και στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

    [05] Πολλά προβλήματα στο Νομό Αττικής απο την κακοκαιρία.

    13/02/2004 09:16:10

    Νέκρωσε η Αττική από το πολύ χιόνι που έχει πέσει σε όλο το νομό μέχρι και τις παραλίες.

    Από τη νύχτα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος του κόμβου Κηφισιάς, ενώ το ρεύμα προς Αθήνα είναι ανοιχτό αλλά μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ,ενώ κλείνει κατά διαστήματα από το Σχηματάρι και κάτω.

    Κλειστή είναι και η Αττική Οδός από την Ελευσίνα έως τη Μεταμόρφωση, η λεωφόρος Πάρνηθος από τη λεωφόρο Καραμανλή και πάνω και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Θηβών. Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Μεσογείων και στην Κηφισίας ψηλά ,στην περιφερειακή Υμηττού , στις λεωφόρους Μαραθώνος και Σπάτων μέχρι τη Λούτσα, στα Τουρκοβούνια ,στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου από τη ΒΙΑΜΑΞ μέχρι την Ελευσίνα , στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου και σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο του νομού εκτός από το κέντρο.

    Ολο το επαρχιακό και δευτερεύον οδικό δίκτυο στα βόρεια προάστια επίσης είναι κλειστό. Η Πυροσβεστική με εντολή του αρχηγού της Παναγιώτη Φούρλα έχει 50 συνεργεία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας από τον κόμβο Κηφισιάς μέχρι τη Θεσσαλία προκειμένου να βοηθούν στον απεγκλωβισμό αυτοκινήτων που έχουν μείνει αν και η κίνηση έχει νεκρώσει σε όλο το μήκος του δρόμου.

    Από το πρωί έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεταφορά κυρίως νεφροπαθών από τα σπίτια τους στα νοσοκομεία, όπου πρέπει να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση. Η μεταφορά τους γίνεται από ειδικά οχήματα της Πυροσβεστικής που βρίσκονται σε επιφυλακή γι αυτό το λόγο.

    [06] Υπολειτουργούν οι αστικές συγκοινωνίες στην Αττική.

    13/02/2004 08:48:59

    Σχεδόν νέκρωσαν από το πρωί οι αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, εξαιτίας του χιονιού που έχει καλύψει τους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και του Λεκανοπεδίου γενικότερα. Από το πρωί δεν κυκλοφορεί κανένα τρόλεϊ. Βγήκαν το πρωί δύο δοκιμαστικά, αλλά η κίνηση ήταν δύσκολη και τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν δρομολόγιο. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ κινούνται μόνο στην παραλιακή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αλίμου και στη Λεωφόρο Συγγρού. Συνολικά κινούνται μόνο 50 λεωφορεία, από τα περίπου 2000 που εκτελούν καθημερινά δρομολόγια στο Λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος εκτελεί δρομολόγια από την Ομόνοια μέχρι τον Πειραιά. Τα δρομολόγια του Μετρό εκτελούνται κανονικά. Σε ότι αφορά τον ΟΣΕ τα τρένα ξεκινούν κανονικά από τους σταθμούς του Πειραιά και της Αθήνας, προς Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο, αλλά οι αμαξοστοιχίες κινούνται με μικρή ταχύτητα, καθώς σε ορισμένα σημεία των γραμμών υπάρχει πολύ χιόνι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις, τόσο στις αναχωρήσεις, όσο και στις αφίξεις των τρένων στους σταθμούς. Όλο το βράδυ ειδικά μικρά τρένα του ΟΣΕ, που ονομάζονται δριζήνες, εκινούντο κατά μήκος των γραμμών προκειμένου να τις διατηρήσουν ανοιχτές και να απομακρύνουν το χιόνι.

    [07] Κλειστό το ''Ελευθέριος Βενιζέλος''

    13/02/2004 08:44:52

    Κλειστό είναι από τις 6 και 10 το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών

    «Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του, δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί ανοιχτό, εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας που πλήττει την περιοχή. Από νωρίς χτες το βράδυ, όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου ήταν σε ετοιμότητα και παρά την πρωτοφανή χιονόπτωση κατάφεραν, με εκχιονιστικά μηχανήματα και ρίχνοντας αλάτι στο οδόστρωμα, να διατηρήσουν τους διαδρόμους ανοιχτούς μέχρι τα ξημερώματα, αν και ορισμένες πτήσεις δεν κατέστη δυνατόν να εξυπηρετηθούν και επέστρεψαν στο αεροδρόμιο απ΄ όπου ξεκίνησαν. Ομως από τις έξι και μετά η κατάσταση επιδεινώθηκε και τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν μπορούσαν να απωθήσουν τους τεράστιους όγκους χιονιού, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή να κλείσει το αεροδρόμιο, γιατί εκτός των άλλων η ορατότητα από το πρωί στην περιοχή των Σπάτων είναι πολύ περιορισμένη, καθώς συνεχίζεται η χιονόπτωση με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Από το πρωί τα συνεργεία του αεροδρομίου εργάζονται πυρετωδώς για τη διάνοιξη του διαδρόμου, αλλά και η προσέλευση των επιβατών είναι δύσκολη, καθώς στους δρόμους, ακόμη και στην Αττική οδό το χιόνι είναι πολύ και η κίνηση γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

    [08] Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη χώρα.

    13/02/2004 07:31:56

    Σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται ολόκληρη η χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες χιονοπτώσεις, τους θυελλώδεις ανέμους και την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. Η κυκλοφορία σε όλο σχεδόν το εθνικό και περιφερειακό εθνικό δίκτυο της χώρας διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ σε πολλές περιοχές το θερμόμετρο έχει πέσει αρκετά κάτω από το μηδέν. Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία , τόσο στην περιοχή της Αττικής, όσο και σε πολλούς νομούς της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Φθιώτιδας. Ηδη,αυτή τη στιγμή χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στο μεγαλύτερο μέρος της εθνικής Αθηνών - Λαμίας και Ελευσίνας - Κορίνθου. Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη, δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

    [09] Κλειστό το προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

    13/02/2004 07:31:49

    Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κλείνουν προσωρινά το προξενείο τους στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας κάποιας ''απειλής'', για την οποία όμως δεν δόθηκε καμμία συγκεκριμένη πληροφορία. ''Το γενικό προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει στις 13 Φεβρουαρίου, λόγω κάποιας απειλής'', ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μπρέντα Γκρίνμπεργκ, η οποία όμως απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την απειλή στην οποία αναφέρθηκε. Ωστόσο η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα θα παραμείνει ανοικτή.

    [10] Διπλωματικός μαραθώνιος για το Κυπριακό.

    13/02/2004 07:31:43

    Διπλωματικός μαραθώνιος για επίλυση του Κυπριακού με άγνωστη κατάληξη, πραγματοποιείται στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Οι διαπραγματεύσεις για το θέμα ξεκίνησαν στις 10 χθες το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και συνεχίζονταν μέχρι το πρωί στις 7. Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν, δέχτηκε πρώτα, σε χωριστές συναντήσεις, τον πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο για μια ώρα και στη συνέχεια τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, μαζί με τον ?πρωθυπουργό? Αχμέτ Αλί Ταλάτ, για είκοσι πέντε λεπτά. Ακολούθησε κοινή συνάντηση για μια ώρα και αμέσως μετά ξεκίνησαν έντονες και συνεχείς εκ του σύνεγγυς συνομιλίες. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες προσήλθαν στον 38ο όροφο του ΟΗΕ, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις, τα μέλη των αντιπροσωπειών της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Βρετανίας. Ο κ. Ανάν αναχώρησε στις 3.15 το πρωί χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση από μέρους του ΟΗΕ. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Ανάν έδωσε στις δυο πλευρές κείμενο μιάμισις σελίδας, με σκοπό να συμφωνήσουν στο περιεχόμενό του. Το κείμενο θέτει το πλαίσιο της διαδικασίας, τα χρονοδιαγράμματα και τις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού. Οπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, σε ?αρκετά σημεία? υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Οι πιέσεις που ασκούνται στις δυο πλευρές είναι αφόρητες, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος Παπαδόπουλος είναι αμετακίνητος στις θέσεις που λήφθησαν από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση.

    [11] Ορκωμοσία υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Τύπου

    13/02/2004 07:31:37

    Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαρτίου πραγματοποιείται σήμερα το πρωί η ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατιας των υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Τύπου. Αμέσως μετά ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης θα παραδώσει στον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Νίκο Αλεβιζάτο και ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαπας θα παραδώσει στον υπηρεσιακό ομόλογό του Γιώργο Ρωμαίο. Επίσης, το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του υπουργείου Εξωτερικών από τον απερχόμενο υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Τάσο Γιαννίτση.

    [12] Δραστηριότητες πολιτικών αρχηγών.

    13/02/2004 07:31:31

    Στο πλαίσιο των προεκλογικών ομιλιών η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα αναλύσει το απόγευμα τις θέσεις του κόμματός της σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο θέατρο ''Ακροπόλ''. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί το Αίγιο και την Ακράτα. Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας θα δώσει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου με θέμα την ανακοίνωση ψηφοδελτίων του κόμματός του.

    [13] Ασφαλές το ελληνικό μότορσιπ ''Χριστίνα Κ''.

    13/02/2004 07:31:24

    Αγκυροβολημένο με ασφάλεια στη θαλάσσια περιοχή έξω από το Μαντούδι της Εύβοιας βρίσκεται το ελληνικό μότορσιπ ''Χριστίνα Κ'', το οποίο έμεινε το βράδυ ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης ένω έπλεε φορτωμένο κάρβουνο ανοιχτά της Β. Εύβοιας. Δίπλα στο μότορσιπ, το οποίο έχει πλήρωμα 9 Έλληνες ναυτικούς, που είναι όλοι καλά στην υγεία τους, βρίσκεται το φορτηγό πλοίο ''Δήμητρα Κ'', ενώ αναμένεται ρυμουλκό που θα οδηγήσει το ''Χριστίνα Κ '' με ασφάλεια στο λιμάνι του Μαντουδίου.

    [14] Σεισμική δόνηση στην Κέρκυρα

    13/02/2004 07:31:17

    Σεισμική δόνηση μικρής διάρκειας έγινε αισθητή στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα στην Κέρκυρα.

    [15] Κυπριακό-Χωριστές συναντήσεις με Ανάν

    13/02/2004 00:24:41

    Μέχρι τις 11:20 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) δεν είχε ξεκινήσε η κοινή συνάντηση του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόφι Ανάν, με τον πρόεδρο της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς. Η κοινή συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 μ.μ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανάν δέχτηκε πρώτα στο γραφείο του τον πρόεδρο Παπαδόπουλο και μετά, αφού αποχώρησε ο Κύπριος πρόεδρος, εισήλθε ο κ. Ντενκτάς, μαζί με τον κ. Ταλάτ.

    Οπως υποστηρίζουν διπλωματικοί κύκλοι, η έκβαση των αποψινών διεργασιών είναι αβέβαιη και ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει η κοινή συνάντηση.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για την καθυστέρηση της συνάντησης. Οι δυο πλευρές θα παρουσιάζονταν στην αποψινή συνάντηση με συγκεκριμένες τοποθετήσεις, κυρίως όσον αφορά την προοπτική πραγματοποίησης ?τετραμερούς? διάσκεψης, καθώς και στο ζήτημα της επιδιαιτησίας του ΓΓ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 13 February 2004 - 12:30:26 UTC