Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 8 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-06-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προβλήματα αύριο, απο την απεργία της ΓΣΕΕ.
  • [02] Μανώλης Αναγνωστάκης: Επιλέγω τη σιωπή...
  • [03] «Είναι η θρησκεία η Υπερδύναμη του 21ου αιώνα;»-Ημερίδα της International Herlad Tribune

  • [01] Προβλήματα αύριο, απο την απεργία της ΓΣΕΕ.

    Μετ'εμποδίων θα γίνονται αύριο οι συναλλαγές του κοινού στο δημόσιο, στις ΔΕΚΟ και στον ιδιωτικό τομέα, λόγω της απεργίας της ΓΣΕΕ και της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

    Το μεσημέρι συνεδρίασε εκ νέου η ηγεσία της ΟΤΟΕ και αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.

    Για αύριο η ΓΣΕΕ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία, ενώ η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, αντιδρώντας στις αλλαγές για το ασφαλιστικό καθώς και τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις.

    Στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

    Στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

    Συγκεκριμένα, θα ακινητοποιηθούν αύριο το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, ο Προαστιακός και το Τράμ, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με 24ωρη απεργία.

    Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα κάνουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Στα λεωφορεία που εκτελούν τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο, η στάση εργασίας θα είναι έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τις 12:30 τα μεσάνυχτα. Τα τρόλεϋ θα βγουν από τα αμαξοστάσια στις 6 το πρωί και θα ξαναμπούν στις 11 το βράδυ.

    Μετ΄ εμποδίων θα γίνουν και τα δρομολόγια του ΟΣΕ, καθώς θα κινηθούν μόνο οι λεγόμενες αμαξοστοιχίες κοινωνικών αναγκών.

    Στο μεταξύ με προβλήματα διεξάγονται σήμερα οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των συμβασιούχων, ιπταμένων συνοδών και φροντιστών, οι οποίοι αρνούνται την παροχή έργου στις προγραμματισμένες πτήσεις. Ήδη, έχουν ακυρωθεί 64 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

    Σημειώνεται ότι και αύριο θα υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της εταιρίας στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

    [02] Μανώλης Αναγνωστάκης: Επιλέγω τη σιωπή...

    Ο τελευταίος μεγάλος Ελληνας ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης, μετά από προβλήματα υγείας, που τον είχαν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία 80 ετών.

    «Στο αλλοιωμένο τοπίο της εποχής μας δεν θα ξαναγράψω», είχε ξεκαθαρίσει ο Μανώλης Αναγνωστάκης, την τελευταία δεκαπενταετία, γιατί «το έργο μου το ολοκλήρωσα. Επιλέγω τη σιωπή». Ίσως επειδή, όπως είχε πει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, «η ποίηση είναι έργο της νεότητας, Χρειάζεται ενθουσιασμό, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Αυτά τα έχουν οι νέοι. Όσο μεγαλώνεις, κατέχεις καλύτερα τα μέσα σου. Γίνεσαι τεχνίτης, αλλά ένα ποίημα δεν χρειάζεται να είναι τέλειο για να είναι καλό».

    Το ποιητικό του έργο υποστηρίχθηκε από τους χιλιάδες αναγνώστες του και καθόρισε την ομάδα των στρατευμένων ποιητών της μεταπολεμικής ποίησης.

    «Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας ποιητής με τόσο στρατευμένο πολιτικό βίο που να διοχετεύει τόσο λίγα από τα στοιχεία της ιδεολογικής του ταυτότητας στο ποιητικό του έργο. Το φαινόμενο θα πρέπει να οφείλεται στην υψηλή αισθητική συνείδηση του Αναγνωστάκη»`, λέει ο ποιητής, καθηγητής Νάσος Βαγενάς.

    «Έναν ποιητή της πολιτικής κι έναν πολιτικό της ποίησης», τον έχει χαρακτηρίσει ο καθηγητής Δ. Μαρωνίτης.

    Η κριτική και η ποίηση του Αναγνωστάκη είναι αναπόσπαστη στο έργο του. «Υπήρξε τολμηρή, ανατάραξε τα νερά της εποχής, ήταν αντιδογματική, αντίθετη από την αριστερά στην οποία ανήκε, αλλά και πολύ πιο οξεία και νηφάλια από τη μαχόμενη κριτική της αστικής τάξης της εποχής του», σημειώνει ο Ν. Βαγενάς.

    Ο Μανώλης Αναγνωστάκης γεννήθηκε το 1925, στη Θεσσαλονίκη. Εκεί σπούδασε ιατρική και στη Βιέννη, το 1955, εξειδικεύτηκε στην ακτινολογία. Ασκησε το επάγγελμα του ακτινολόγου στη Θεσσαλονίκη και το 1978 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

    Στα φοιτητικά του χρόνια, μεσούσης της γερμανικής κατοχής, εντάχθηκε στις αντιστασιακές οργανώσεις του ΚΚΕ. «Στην ΕΠΟΝ, έκανα νέες παρέες. Μπήκα κι εγώ στη διανόηση. Μέχρι τότε δεν ήξερα τίποτε», είχε πει. Για την πολιτική του δράση φυλακίστηκε, την περίοδο 1948-1951, ενώ το 1949 καταδικάστηκε σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο.

    Ποιητής απόλυτα καθορισμένος από την εποχή του και τα βιώματά του, πρωτοεμφανίστηκε στο περιοδικό «Πειραϊκά Γράμματα» (1942) και στο φοιτητικό περιοδικό «Ξεκίνημα» (1944), του οποίου διετέλεσε και αρχισυντάκτης.

    Δημοσίευσε ποιήματα και κριτικά σημειώματα σε πολλά περιοδικά, ενώ είχε και πυκνή παρουσία στην εφημερίδα "Αυγή", με κείμενα για θέματα λογοτεχνικά και πολιτικά.

    Ήταν μέλος της εκδοτικής ομάδας των "Δεκαοκτώ κειμένων" ( 1970), των "Νέων Κειμένων" και του περιοδικού "Η Συνέχεια" (1973).

    Έχουν εκδοθεί οι ποιητικές του συλλογές "Εποχές. Θεσσαλονίκη" 1945, "Εποχές 2. Σέρρες" 1948 και "Εποχές 3, Θεσσαλονίκη", 1954 (ιδιωτικές εκδόσεις), "Τα Ποιήματα" 1941-1956, "Συνέχεια 3" 1962 , "Στόχος" 1970, "Ποιήματα 1941-1971", "Κόμμα" 1971.

    Επίσης, τα "Υπέρ και Κατά" 1965, "Το Περιθώριο, 68-69", η μελέτη "Αντιδογματικά. Άρθρα και Σημειώματα 1946-1977", "Τα Συμπληρωματικά" 1985, "Ο ποιητής Μανούσος Φάσσης, η Ζωή και το Έργο του, μια πρώτη απόπειρα κριτικής προσέγγισης" 1987, "Η χαμηλή Φωνή" 1990 και το "Υ.Γ." 1992.

    Το έργο του Μανώλη Αναγνωστάκη, έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά.

    «Οι νεκροί του εμφυλίου, το ανώνυμο πλήθος, ο αστικός χώρος, κυρίως της Θεσσαλονίκης, η δικτατορία του '67, αντανακλά το ανθρώπινο δράμα, πάντα επίκαιρο και στο σήμερα. Είναι ο κόσμος του 80χρονου ποιητή και προπάντων της νεότητας. Με τη χάρη της τέχνης του, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, παραμένει νέος, συνεχίζοντας σταθερά το ταξίδι του μέσα στην τέχνη», σημειώνει ο καθηγητής και φίλος του Παναγιώτης Μουλάς.

    Τον Μανώλη Αναγνωστάκη συντρόφευε μέχρι το τέλος της ζωής του η γυναίκα του, Νόρα και ο γιος τους, Ανέστης.

    Η κηδεία του ποιητή θα γίνει την Δευτέρα δημοσία δαπάνη ως ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα και το έργο του, όπως ανακοίνωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών και η ταφή του ποιητή, θα γίνει στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου. Οι ώρες δεν έχουν προς το παρόν καθοριστεί.

    Συλλυπητήρια από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

    Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και συνδικαλιστικών φορέων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του μεγάλου ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Η φωνή του Μανώλη Αναγνωστάκη θα μας λείψει όσο και η σιωπή του των τελευταίων χρόνων. Για όσους τον γνώρισαν προσωπικά και για εκείνους που ακολούθησαν τους δρόμους που άνοιξε με το έργο του η απώλειά του θα είναι αξεπέραστη. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του ανθρώπους και τη βεβαιότητα ότι ο χρόνος θα αποκαλύπτει διαρκώς τη δύναμη της ποίησής του που, σύμφωνα με μια δική του φράση, είναι ΄απόδειξη, όχι επίδειξη».

    Τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του Μανώλη Αναγνωστάκη εξέφρασε ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού Κώστας Καραμανλής αναφέροντας σε δήλωσή του ότι «Τα ελληνικά γράμματα, ο ελληνικός πολιτισμός έχασαν σήμερα έναν σπουδαίο ποιητή, έναν σεμνό αγωνιστή. Ο Μανώλης Αναγνωστάκης, με τη ζωή και το έργο του δίδαξε συνέπεια και ήθος. Κατέδειξε στην πράξη ότι προϋπόθεση κάθε οράματος για ένα καλύτερο μέλλον είναι η ευαισθησία και η ολόψυχη στράτευση στον αγώνα για υψηλές αξίες και ιδανικά».

    «Έφυγε ένας άνθρωπος χαρισματικός, που λάμπρυνε με το έργο του τα ελληνικά γράμματα. Ο Μανώλης Αναγνωστάκης αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στις νεότερες γενιές. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την αφοσίωσή του στην τέχνη του» ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

    Ο υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Ο Μανώλης Αναγνωστάκης υπήρξε σπουδαίος ποιητής και συνεπής αγωνιστής των ιδεών του. Η συνέπειά του αυτή σηματοδότησε τη ζωή και το έργο του».

    «Ο Μανόλης Αναγνωστάκης δημιούργησε τη δική του ασυμβίβαστη και μοναδική πορεία. Λιτός, κριτικός και πρωτοπόρος, αγωνιστής σβ ολόκληρη τη ζωή του, μας αφήνει ένα μεγάλο έργο με καθολική αναγνώριση. Με σεμνότητα και σπάνιο ήθος πορεύτηκε σε δύσκολες εποχές διδάσκοντας με την παρουσία και το έργο του γενιές Ελλήνων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς την οικογένεια του Μανώλη Αναγνωστάκη, τονίζει: «Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Μανώλη Αναγνωστάκη, ενός από τους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του».

    «Ο Μανώλης ανήκε εν ζωή και θα ανήκει στο διηνεκές σε εκείνους τους ολίγους που συνταιριάζουν την υψηλή λογοτεχνική δημιουργία με την αγωνιστική στάση, την ανθρώπινη σεμνότητα με την πρωταγωνιστική προσφορά στα πολιτισμικά δρώμενα του τόπου μας. Στην οικογένειά του, εκ μέρους των συντρόφων του, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και καταθέτω τη βαθιά ευγνωμοσύνη για το έργο και το πρότυπο ζωής, που κληροδοτεί σε όλους ο αγαπημένος μας Μανώλης Αναγνωστάκης», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος.

    Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη. «Ο Αναγνωστάκης δεν σφράγισε απλώς με το έργο του την μεταπολεμική ποίηση στην Ελλάδα, αλλά και δίδαξε ήθος με την πολιτική του στάση και τον βίο του, κατακτώντας με πολλές προσωπικές απώλειες την ιδιότητα του διανοούμενου με την πιο έμπρακτη ανταπόκριση στη ζωή, ακόμα και μπροστά στην απειλή του εκτελεστικού αποσπάσματος», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ.

    [03] «Είναι η θρησκεία η Υπερδύναμη του 21ου αιώνα;»-Ημερίδα της International Herlad Tribune

    Η άκρως προσεκτική χρήση της γλώσσας και της ορολογίας, καθώς και η ενδελεχής προσέγγιση της καθημερινής πραγματικότητας μπορούν να συμβάλλουν στην ορθή, ή τουλάχιστον στην ορθότερη "κάλυψη" των ζητημάτων της θρησκείας από τον Τύπο. Αυτή ήταν η συνισταμένη των απόψεων που εκφράστηκαν σε ημερίδα της International Herald Tribune, (ΙΗΤ), στο Ζάππειο Μέγαρο με θέμα: "Καλύπτοντας την Θρησκεία: Η Υπερδύναμη του 21ου αιώνα;".

    Μια άλλη διαπίστωση που εκφράστηκε ήταν η αναγκαιότητα απόκτησης εξειδικευμένων γνώσεων και κατάρτισης των συντακτών που αναλαμβάνουν να καλύψουν ανάλογα θέματα, ενώ σε ένα γενικότερο επίπεδο, ετέθη το θέμα ότι ίσως έφθασε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα της παγκόσμιας φτώχειας και να γεφυρώσουμε το χάσμα Βορρά-Νότου.

    Στην συζήτηση έλαβαν μέρος οι Serge Schmemann, αρθογράφος της ΙΗΤ, M.J. Akbar, αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Asian Age", Κώστας Ιορδανίδης, διπλωματικός συντάκτης της "Καθημερινής", Νίκος Κωνσταντάρας, συντάκτης της "Καθημερινής" και Mirette Mabrouk, εκδότης της αιγυπτιακής εφημερίδας "The Daily Star Egypt".

    Στην συζήτηση διαπιστώθηκε ότι οι δημοσιογράφοι αισθάνθηκαν αμήχανοι μπροστά στο φαινόμενο της ανόδου του θρησκευτικού φονταμενταλισμού, καθώς μέχρι πρόσφατα αυτά τα ζητήματα καλύπτονταν από μικρό αριθμό συντακτών και μόνο όταν υπήρχε κάποια "είδηση" σε αυτά.

    "Τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτή την ημερίδα", ανέφερε ο κ. Schmemann, ο οποίος διαπίστωσε ότι "στις ΗΠΑ η θρησκεία είναι πεδίο πολιτικής μάχης που θα συνεχιστεί" και πρόσθεσε ότι "η ανάπτυξη του φονταμενταλισμού μειώνει την επιστημονική πρόοδο".

    Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι η αύξηση της "πολιτικής" θρησκείας, ανέφερε η κ. Mabrouk, η οποία πρόσθεσε ότι το θρησκευτικό φαινόμενο πρέπει να εξετάζεται πάντοτε εντός του συγκεκριμένου πολιτιστικού πλαισίου στο οποίο αναπτύσσεται, ενώ η αύξηση του φονταμενταλισμού δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως καθολικό φαινόμενο, αλλά να επισημαίνεται ότι συμβαίνει σε ορισμένες περιοχές και σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού.

    Η κ. Mabrouk, επίσης, υποστήριξε ότι "στην κάλυψη τέτοιων ζητημάτων πρέπει να διατηρούμε την αντικειμενικότητά μας".

    Στην πρώτη εικοσαετία του 20ου αιώνα εντόπισε χρονικά την απαρχή της παρακμής του μουσουλμανικού κόσμου ο κ. Akbar, ενώ ως αιτία αυτής της παρακμής θεωρεί την απώλεια εκ μέρους των μουσουλμάνων της επαφής με τμήματα της γνώσης και της επιστήμης.

    "Αν δεν ανακτήσουν την χαμένη γνώση δεν θα υπάρξει ανοδική πορεία", είπε ο κ. Akbar, ο οποίος θεωρεί ότι ο "μουσουλμανικός κόσμος συνελήφθη όμηρος απο τον 'Οσάμα', αφού πρώτα δοκίμασε πολλές εναλλακτικές λύσεις".

    Ο κ. Akbar, θεώρησε ιδιαίτερα σημαντικό το ξεκαθάρισμα των εννοιών απο τους δημοσιογράφους και την αποφυγή τίτλων όπως "η Δύση ενάντια στο Ισλάμ", καθώς δημιουργείται σύγχυση μεταξύ γεωγραφικών όρων και θρησκείας, και το χειρότερο όλων, η μιά πλευρά αντιμετωπίζεται, σχεδόν εξ ορισμού ως φορέας προόδου, γεγονός που επιτείνει την πικρία και την απογοήτευση στην "άλλη" πλευρά.

    Από την άλλη, ο κ. Akbar, δεν διατύπωσε απαξιωτικές απόψεις για τον φονταμενταλισμό, υποστηρίζοντας πως "η ανανέωση γίνεται με την επιστροφή στις ρίζες, διότι με αυτό τον τρόπο ξεπερνάς την άγνοια", ενώ στο ζήτημα της αντιμετώπισης του μουσουλμανικού κόσμου ανέφερε τη γνωστή παροιμία ότι "δεν πρέπει να πετάμε το μωρό μαζί με τα βρώμικα νερά".

    Ο κόσμος στρέφεται στην θρησκεία όταν νιώθει ανασφάλεια και "ζούμε σε καιρούς άγχους", ενώ στο ερώτημα αν η θρησκεία θα είναι η "υπερδύναμη" του 21ου αιώνα, η απάντηση βρίσκεται στις πολιτικές εξελίξεις, υποστήριξε ο κ. Κωνσταντάρας, προσθέτοντας την μάλλον απαισιόδοξη διαπίστωση ότι οι δημοσιογράφοι δεν θα επηρεάσουν πολύ την παγκόσμια συζήτηση, ενώ όπου συνεργάζονται με τις δυνάμεις της καταστροφής, δεν καταφέρνουν να γεφυρώσουν το χάσμα.

    Στην πολιτική διάσταση των προβλημάτων, επικεντρώθηκαν οι απόψεις του κ. Ιορδανίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ολέθριο να εισάγουμε την θρησκεία σε πολιτικά θέματα.

    Ο κ. Ιορδανίδης υποστήριξε, τέλος, ότι η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να "φιλοσοφεί", αλλά να προσπαθεί να προσεγγίσει την εμπειρική πραγματικότητα με ενδελέχεια και ιδιαίτερη προσοχή, καθώς, όπως υποστήριξε, η "φιλοσοφική προσέγγιση" της καθημερινότητας ενδέχεται να οδηγήσει σε μεγαλύτερο φανατισμό.

    Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της 3ης Ετήσιας Συνάντησης της International Herald Tribune και των εφημερίδων με τις οποίες συνεργάζεται, που πραγματοποιείται στην Αθήνα

    Η International Herald Tribune έχει 8 εκδοτικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο όπου μαζί με τις βασικές εφημερίδες διανέμεται η αγγλική έκδοση αποκλειστικά μέσω της ΙΗΤ. Στη Γερμανία η Frankfurter Allgemeine Zeitung Group, στην Ελλάδα η Kathimerini, στο Ισραήλ η Haaretz, στην Ισπανία η El Pais, στην Κορέα η JoongAng, στην Αίγυπτο με την Daily Star και στην Ταϊλάνδη με την Phujadkarn. Πρόσβαση σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγγλική έκδοση παρέχεται από την ιστοσελίδα: www.inadaily.com

    Η International Herald Tribune είναι η πρώτη διεθνής εφημερίδα που απευθύνεται σε υψηλού κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό. Συνδυάζει τις δικές της διευρυμένες πηγές ειδήσεων με τις πηγές της New York Times και τυπώνεται σε 30 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πωλείται σε περισσότερες από 180 χώρες. Με βάση το Παρίσι από το 1887, είναι μέρος της New York Times Company.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 23 June 2005 - 21:30:16 UTC