Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίθεση Γ.Παπανδρέου στην κυβέρνηση

  • [01] Επίθεση Γ.Παπανδρέου στην κυβέρνηση

    Την απομάκρυνση του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη από την κυβέρνηση ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή όσα είπε ο Υπουργός στη Βουλή για την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

    Όπως ανέφερε ο κ. Παπανδρέου, ο Υπουργός είπε στη Βουλή ότι η ένταξη στην ΟΝΕ ήταν μία απάτη και αυτό ο Γ. Αλογοσκούφης το έκανε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση Καραμανλή.

    Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε εθνικό ατόπημα τη δήλωση Αλογοσκούφη η οποία, όπως ανέφερε, έγινε μέσα στον πανικό της κυβέρνησης.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση για τη δήλωση αυτή και να πει αν συμφωνεί με την θέση Αλογοσκούφη οπότε έχει ο ίδιος την ευθύνη, αλλιώς να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού.

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη έκθεση της "Γιούροστατ", σύμφωνα με την οποία, όπως ανέφερε, η μέθοδος εγγραφής των αμυντικών δαπανών που χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ ήταν η ενδεδειγμένη και επομένως δεν υπήρχε λόγος να τεθεί η Ελλάδα υπό επιτήρηση. Αυτό, πρόσθεσε, ήταν μια αλχημεία της κυβέρνησης γιατί η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το σπαθί της, όπως είχε αναγκαστεί να παραδεχθεί ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε σε μικροκομματικούς λόγους τη στάση της κυβέρνησης, η οποία, όπως τόνισε, δημιουργεί κάκιστη εικόνα για την Ελλάδα στην ΕΕ και ρώτησε ποιός έδωσε το δικαίωμα στον Γιώργο Αλογοσκούφη να σπιλώνει διεθνώς τη χώρα και να ευτελίζει τις προσπάθειες του ελληνικού λαού.

    Για τη δήλωση Αλογοσκούφη ρωτήθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος απαντώντας περιορίστηκε στο εξής σχόλιο:

    "Η συνεχής κακοπιστία οδηγεί σε χωρίς όρια ανοησία".

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του ήταν έντονα επικριτικός προς την κυβέρνηση και αναφέρθηκε σε δύο θέματα αιχμής της αντιπολιτευτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, αυτά της απογραφής και των υποκλοπών.

    Επίσης αναφέρθηκε στην αναθεώρηση του Συντάγματος επικρίνοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την επιλογή τους,αλλά και παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ με προτάσεις κατά τη διαδικασία της αναθεώρησης.

    Ο Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην προχθεσινή απεργία την οποία χαρακτήρισε μεγαλειώδη και προέβαλε το σύνθημά της "τέλος αντοχής-τέλος ανοχής" .

    Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η απεργία αυτή οριοθετεί τις πολιτικές εξελίξεις και υπαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ το καθήκον να απαλλάξει τη χώρα το ταχύτερον δυνατον από τη συντηρητική κυβέρνηση της ΝΔ.

    Αναφέρθηκε επίσης στις κινητοποιήσεις στη Γαλλία και την Ιταλία, όπου επίσης, όπως τόνισε, οι κυβερνήσεις τους εφαρμόζουν συντηρητικές πολιτικές σε βάρος των εργαζομένων και σημείωσε ότι μια μεγάλη αλλαγή συντελείται στην Ευρώπη.

    Επανέλαβε πολλές φορές ότι ήρθε η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση, καθώς και για κάθε μία από τις πολιτικές της, για τις οποίες τόνιζε κάθε φορά ότι υπάρχει άλλος δρόμος.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε στην ομιλία του και φράσεις του Ελευθερίου Βενιζέλου (συμπληρώνονται αύριο 70 χρόνια από το θάνατό του) και στίχους του Οδυσσέα Ελύτη (συμπληρώνονται αύριο δέκα χρόνια από το θάνατό του).

    Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι άλλα λέει και άλλα κάνει, ότι ηρθε στην εξουσία με κρυφή ατζέντα και με το προσωπείο της σεμνότητας και της ταπεινότητας.

    Χαρακτήρισε εκ νέου μεγάλη απάτη την απογραφή, τα αποτελέσματα της οποίας, όπως είπε, ήταν "ο διασυρμός της χώρας, η αύξηση του ΦΠΑ, η ακρίβεια στην αγορά, η άρνηση του επιδόματος θέρμανσης, η μείωση των αυξήσεων στους μισθούς, οι χαμένες ευκαιρίες στην περιφέρεια, η μη καταβολή αυξήσεων στο ΕΚΑΣ και τον ΟΓΑ)".

    Χαρακτήρισε την απογραφή "Δούρειο Ιππο της δεξιάς πολιτικής της κυβέρνησης Καραμανλή", προσθέτοντας ότι "ήρθε η αρχή του τέλους της πολιτικής απάτης της απογραφής".

    Οι υποκλοπές

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα των υποκλοπών και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αν δεν είχε αποφασίσει τη συγκάλυψη, σήμερα θα είχαν βρεθεί οι ένοχοι και θα αντιμετώπιζαν τη δικαιοσύνη.

    Χαρακτήρισε τις υποκλοπές ως το μεγαλύτερο εθνικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος γι' αυτό, ενώ ήταν ενήμεροι και κάποιοι συνεργάτες του υπουργοί, αλλά και δεκάδες στελέχη πολυεθνικών εταιριών, τους οποίους, όπως σημείωσε, εμπιστεύτηκε ο κ. Καραμανλής, αλλά δεν εμπιστεύτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κομμάτων, τη Βουλή και τις ανεξάρτητες αρχές.

    Προκάλεσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει ξεκάθαρα αν έχει πει όλη την αλήθεια και ότι δεν κρύβει τίποτε άλλο.

    Επίσης κάλεσε τον Κ. Καραμανλή να εξηγήσει ποιους ωφέλησε η συγκάλυψη, τονίζοντας ότι το βέβαιο είναι ότι αυτή έβλαψε τη χώρα, την αλήθεια και τη δημοκρατία.

    Αν ο κ. Καραμανλής δεν διαβεβαιώσει ότι δεν κρύβει κάτι, θα μείνει υποψία ότι ο κ. Καραμανλής φοβάται, ότι δεν μπορεί να μιλήσει, ότι κάτι κρύβει, είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Τα F-16

    Στο στόχαστρο του κ. Γ. Παπανδρέου βρέθηκε και η αποφαση του ΚΥΣΕΑ κυβέρνησης για τα F-16 για τα οποία απηύθυνε στην κυβέρνηση δύο ερωτήματα:

    Με ποια κριτήρια το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αγορά των 30 F-16 και με ποια κριτήρια αποφάσισε την ματαίωση της παραγγελίας των επιπλέον 10 F-16;

    Αναρωτήθηκε δε αν η ματαίωση οφείλεται στο ότι δεν έχουν υπογραφεί ακόμα οι συμβάσεις για τα όπλα που θα φέρουν τα τριάντα πρώτα μαχητικά, καθώς και οι συμβάσεις για τα αντισταθμιστικά οφελήματα.

    Επίσης αναρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός δέχθηκε πιέσεις από εταίρους για να αγοράσει ευρωπαϊκά αεροπλάνα και να εξασφαλίσει έτσι την έγκριση του προγράμματος Σταθερότητας, ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως είπε, κανείς δεν εμπιστεύεται.

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι "η επιτηρούμενη Ελλάδα του κ.Καραμανλή και η κυβέρνησή του έχουν χάσει τη δύναμη διαπραγμάτευσης,του κύρους και της αυτόνομης απόφασης, λόγω των απανωτών σφαλμάτων πολιτικής στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική".

    Αναφέρθηκε, εξάλλου, στην πρωτοβουλία της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κυπριακό, όπου, όπως τόνισε, κατόρθωσε να περάσει ψήφισμα, με το οποίο παροτρύνονται οι διαδικασίες για την επιστροφή της Αμμοχώστου.

    Ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2004 δεν υπάρχει προοπτική και ελπίδα γι' αυτή την κυβέρνηση, αλλά μόνο η αρχή του τέλους της. Παράλληλα, τόνισε, άνοιξε μια νέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ και μια μεγάλη ευθύνη για να δημιουργήσει μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Οφείλουμε, είπε, να οδηγήσουμε τις εξελίξεις μέχρι τις εκλογές όποτε και αν γίνουν.

    Αναφέρθηκε σε ζητήματα ήθους και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει με ευαισθησία και με ένα άλλο ήθος και μιάν άλλη αντίληψη εξουσίας και ανέλαβε ο ίδιος να εγγυηθεί προσωπικά ότι η αλαζονεία δεν έχει θέση στο ΠΑΣΟΚ.

    Θα αντιμετωπιστεί κάθε φαινόμενο αδιαφάνειας και εξουσιασμού, είπε και πρόσθεσε ότι ξεκαθαρίζει από τώρα ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί παρόμοια φαινόμενα.

    Επίσης πρότεινε να συζητηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο η καθιερωση κομματικού "πόθεν έσχες" για όλα τα στελέχη που κατέχουν θέσεις, είτε στο κόμμα είτε στην αυτοδιοίκηση ή οπουδήποτε αλλού.

    Η αναθεώρηση του Συντάγματος

    Αναφερόμενος στη συνταγματική αναθεώρηση ο Γ. Παπανδρέου καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι "την ώρα που απαξίωνε τους θεσμούς αποκρύπτοντας την υπόθεση των υποκλοπών πρότεινε την αναθεώρηση για να ξεφύγει από τη συζήτηση του προϋπολογισμού".

    Και πρόσθεσε ότι καμία από τις προτάσεις του κ. Καραμανλή δεν ήταν προς την κατεύθυνση της θεσμικής θωράκισης της χώρας. Γιατί, όπως είπε,δεν αποτελεί θεσμική θωράκιση η απαξίωση και η κατάργηση των ανεξάρτητων αρχών.

    Αυτό που προέχει της αναθεώρησης του Συντάγματος, ανέφερε επίσης ο κ. Παπανδρέου, είναι η εφαρμογή του και πρόσθεσε πως μεγάλοι ηγέτες δεν είναι αυτοί που αναθεωρούν το Σύνταγμα αλλά αυτοί που το εφαρμόζουν.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι το Σύνταγμα δεν προσφέρεται για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και συγκάλυψη ευθυνών.

    Το ΠΑΣΟΚ στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης θα κινηθεί σε τρεις άξονες: Ο πρώτος αφορά στον πολίτη και τα ατομικά του δικαιώματα. Ο δεύτερος στην αποφασιστική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αποκέντρωση της πολιτικής εξουσίας και της δημόσιας ευθύνης και ο τρίτος στους θεσμούς.

    Ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει διάλογο κατά τη διαδικασία της αναθεώρησης με όλους τους φορείς, καθώς θεωρεί ότι η αναθεώρηση είναι μια ευκαιρία για τη χώρα και τους Ελληνες.

    Και πρόσθεσε οτι πρέπει να αναγενήσουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στους πολιτικούς θεσμούς, αλλά και στη δική τους δυναμική.

    Η μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος είναι αναγκαία σήμερα όσο ποτέ, τόνισε ο κ. παπανδρέου και πρόσθεσε ότι πρέπει να ανοίξουν όλα τα μέτωπα από μηδενική βάση.

    Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει να τεθούν θέματα, όπως η διάκριση των εξουσιών, το πολιτικό χρήμα, το πόθεν έσχες κομμάτων και πολιτικών, η αποκρατικοποίηση των κομμάτων, η κατάργηση των διαμεσολαβήσεων.

    Επίσης τόνισε ότι χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές στη λειτουργία του Κοινοβουλίου, της αυτοδιοίκησης, του συνδικαλισμού, καθώς επίσης και στον εκλογικό νόμο και την αντιπροσώπευση των περιφερειών, όπως και στην άμεση σχέση του πολίτη με τα κόμματα και τους πολιτικούς.

    Οι εκλογές στους ΟΤΑ

    Αναφερόμενος στο θέμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και στις διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων, ο Γ. Παπανδρέου δήλωσε το σεβασμό του σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται μέσα από τις διαδικασίες που έχουν υιοθετηθεί στο ΠΑΣΟΚ και απαίτησε τον ίδιο σεβασμό να δείξουν και όλα τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος και τόνισε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε κάθε απόπειρα διάσπασης των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του Κινήματος.

    Ομιλία Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου

    Αντιστροφή του πολιτικού κλίματος,ως αποτέλεσμα της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, διαπίστωσε η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου (ΕΣ) του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στην ομιλία της στην διάρκεια της συνεδρίασης του σώματος.

    Η κα Ξενογιαννακοπούλου είπε ότι η «αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει πριν απβ όλα στην συνείδηση των πολιτών» και εκτίμησε ότι αυτή δεν έχει περιστασιακό ή συγκυριακό χαρακτήρα, αποτυπώνεται στις μετρήσεις και εκφράζει από τη μιά την ανασφάλεια που νιώθει ο πολίτης από την διακυβέρνηση της ΝΔ και από την άλλη το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ «βγαίνει μπροστά» και εμπεδώνει την αλλαγή του κλίματος οικοδομώντας καθημερινά νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

    Η Γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει αποκαλυφθεί το πρόσωπο της «νεοδεξιάς» διακυβέρνησης και τα νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά της πολιτικής της κυβέρνησης που οδηγούν στην ακρίβεια, την ανεργία, την ανισότητα, την ασφυξία στην αγορά και τα αδιέξοδα στην κοινωνία και τη νέα γενιά.

    «Σε όλη την Ευρώπη, όπου εφαρμόζονται αυτές οι πολιτικές το πρώτο θύμα είναι η νέα γενιά», ανέφερε η κ. Ξενογιαννακοπούλου.

    Η Γραμματέας του ΕΣ του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για το κυβερνητικό έργο έκανε λόγο για «δύο θλιβερά χρόνια, για δύο χρόνια οπισθοδρόμησης, για δύο χαμένα χρόνια», χαρακτήρισε την απογραφή «μεγάλη απάτη" στην οποία "η ΝΔ επένδυσε όλη της την κομματική εμπάθεια" και έκανε λόγο για "μια εγκληματική ενέργεια η οποία έπληξε την οικονομία της χώρας».

    «Αυτή την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, η ΝΔ θα τη βρίσκει συνεχώς μπροστά της», είπε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία αναφερόμενη και στις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της κυβέρνησης σημείωσε ότι «κάτω από τον μανδύα των δήθεν μεταρρυθμίσεων και των προτάσεων που δήθεν θα έδιναν πνοή στην οικονομία κρύβεται η στυγνή μονόπλευρη πολιτική της ΝΔ που πλήττει όλο και περισσότερους για να ωφελήσει τους λίγους».

    Η κα Ξενογιαννακοπούλου επέκρινε την κυβέρνηση για την πολιτική της στα εργασιακά θέματα και είπε ότι "όσο η κυβέρνηση μπαίνει στην γωνία, αναπτύσσει αυταρχικά χαρακτηριστικά" και πρόσθεσε ότι "την Τετάρτη στη διάρκεια της απεργίας της ΓΣΕΕ είδαμε τον αυταρχικό τρόπο αντιμετώπισης μιας ειρηνικής πορείας στην Βουλή».

    Επίσης η κα Ξενογιαννακοπούλου επέκρινε την κυβέρνηση για υπονόμευση του καθεστώτος των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την κατηγόρησε ότι στρέφει την μια κατηγορία εργαζομένων ενάντια στην άλλη.

    Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου είπε ότι το Κίνημα αναπτύσσει συστηματική προσπάθεια για να αποδείξει ότι υπάρχει "άλλος δρόμος" για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα, ένας δρόμος που επενδύει στον εργαζόμενο, στην Παιδεία, τη νέα γενιά και την αποκέντρωση.

    Η κα Ξενογιαννακοπούλου είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε στο συνέδριό του να αλλάξει σελίδα, νιώθοντας ταυτόχρονα περήφανο για το έργο του, για τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη και έχοντας πλήρη γνώση των νέων συνθηκών.

    Η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα τρία στάδια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ από το συνέδριό του και μετά, με πρώτο, απο το Συνέδριο ως το φθινόπωρο του 2005, εκείνο, δηλαδή,της πολιτικής ανασυγκρότησης όπου έλαβαν μέρος 220.000 μέλη και φίλοι του, οι οποίοι εξέλεξαν 9000 στελέχη πανελλαδικά εκ των οποίων οι 4000 είναι γυναίκες.

    Ως δεύτερο στάδιο, η κα Ξενογιαννακοπούλου ανέφερε την περίοδο από τον Σεπτέμβριο 2005 ως τα τέλη του έτους, όπου καθορίστηκαν οι βασικές στρατηγικές κατευθύνσεις του ΠΑΣΟΚ και ως τρίτο θεωρεί την τωρινή περίοδο,όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρά σε προγραμματικές εξειδικεύσεις.

    Η κα Ξενογιαννακοπούλου ανέφερε ότι βασικοί άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στην τρέχουσα περίοδο είναι η συνέχιση της δημιουργικής και δυναμικής αντιπολίτευσης, η συνέχεια των προγραμματικών συζητήσεων και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές.

    Η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι στο προσεχές διάστημα θα διοργανωθούν περιφερειακά συνέδρια με κύρια θέματα συζήτησης τα δίπτυχα Κοινωνική Πολιτική-Αποκέντρωση και Παιδεία-Αποκέντρωση.

    Η κα Ξενογιαννακοπούλου, τέλος, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα αποτελέσματα των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι νικηφόρα για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, ενώ την ίδια βεβαιότητα εξέφρασε και για τις βουλευτικές εκλογές, λέγοντας ότι «όποτε γίνουν, ο λαός θα εμπιστευθεί τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ».

    Απάντηση Ρουσόπουλου

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος απαντώντας στη σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως "πριν καλά-καλά αρχίσουν οι παραστάσεις, ο κ.Παπανδρέου ρίχνει τίτλους τέλους στην πολυδιαφημισμένη υπερπαραγωγή του «το νέο ΠΑΣΟΚ»". Και τούτο γιατί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο "ο «άλλος δρόμος» που επέλεξε να ανεβάσει είναι έργο χιλιοπαιγμένο. Οι Έλληνες το έχουν δει, έχουν αποστηθίσει κάθε του κεφάλαιο, το απορρίπτουν".

    ANA-MPA Copyright Β© 2004-2005 All rights reserved.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 17 March 2006 - 15:30:12 UTC