Browse through our Interesting Nodes Collection Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 06-08-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη»
  • [02] Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική-Λακωνία

  • [01] «Να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη»

    Το γνωστό στίχο του Τζον Λένον "Give peace a chance" - "πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη" - υπενθύμισε η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε Ιορδανούς δημοσιογράφους, λίγο πριν αναχωρήσει από το Αμάν για το Τελ Αβιβ.

    Ειδικότερα, σε ερώτηση περί των αδυναμιών της απόφασης 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας, η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών παρατήρησε ότι "ασφαλώς η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν είναι τέλεια. Είναι προϊόν συμβιβασμού", και πρόσθεσε ότι "πάντως, είναι ένα αναγκαίο βήμα για μια προωθητική κίνηση, για να δώσουμε μια ευκαιρία στην ειρήνη". Και σημείωσε παράλληλα ότι όρος επιτυχίας της συμφωνίας είναι η έγκαιρη εφαρμογή της.

    Η κα Μπακογιάννη επεσήμανε ακόμη ότι η παρούσα φάση της εύθραυστης εκεχειρίας που διανύουμε αποτελεί μια κρίσιμη καμπή για το Μεσανατολικό και τόνισε πως ακρογωνιαίος λίθος στην οικοδόμηση της ειρήνης στην περιοχή είναι η επίλυση του Παλαιστινιακού.

    " Αυτό ήταν, είναι και θα είναι -έως ότου επιλυθεί - το καταλυτικό πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής", τόνισε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

    Σε ερώτηση σχετική με το ρόλο της Ελλάδας, ενόψει και της προεδρίας της στο Συμβούλιο Ασφαλείας, η κα Μπακογιάννη υπογράμμισε πως η χώρα μας προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες και προσπαθεί να προωθήσει τις ιδέες που στηρίζουν την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή.

    Ως προς το αυριανό έκτακτο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, η κα Μπακογιάννη παρατήρησε ότι η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ θα ενθαρρύνει όσες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στη διεθνή ειρηνευτική δύναμη ώστε να το πράξουν σύντομα.

    Η κα Μπακογιάννη φθάνοντας νωρίς το απόγευμα στο Τελ Αβίβ, συναντήθηκε με τον υπουργό Αμυνας του Ισραήλ Αμίρ Πέρετζ,τον Πατριάρχη Θεόφιλο και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που οργανώνεται προς τιμήν της από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σιμόν Πέρεζ.

    ΚΚΕ - Ανακοίνωση για την περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη

    «Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι κατά την περιοδεία της στη Μέση Ανατολή και ενώ βρισκόταν ανάμεσα στα ερείπια που προκάλεσαν οι βόμβες του ισραηλινού στρατού στην Βηρυτό, η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δεν είπε ούτε μια λέξη καταδίκης των ενόχων για τα τεράστια εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Λιβανικού λαού», αναφερει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

    Το ΚΚΕ προσθέτει ότι "ακόμα χειρότερο είναι ότι και μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, η κα Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο δεν πήρε θέση κατά της συνεχιζόμενης ισραηλινής βίας στη λωρίδα της Γάζας, αλλά δεν αναφέρθηκε ούτε στο πρωτοφανές γεγονός της σύλληψης και ομηρίας που βρίσκονται μέλη της παλαιστινιακής κυβέρνησης και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου».

    Καταλήγοντας το ΚΚΕ αναφέρει ότι "η πολιτική συγκάλυψης και στήριξης των ενόχων βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς την ηρωική αντίσταση του Λιβανικού και Παλαιστινιακού λαού και με την απαίτησή του να σταματήσουν ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και οι επεμβάσεις".

    Συνάντηση Αλαβάνου με τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα

    Ο ΣΥΝ θα αναλάβει πρωτοβουλία για την συγκέντρωση υπογραφών από τους έλληνες βουλευτές με τις οποίες θα ζητείται η απελευθέρωση του Προέδρου της Παλαιστινιακής Βουλής, που βρίσκεται φυλακισμένος στο Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, μετά τη συνάντησή του με τον πρεσβευτή της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα Σαμίρ Άμπουρ Γκαζάλε.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ακόμη ότι η Ελλάδα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να υπάρξει μια λύση η οποία θα στηρίζεται στην ανεξάρτητη Παλαιστίνη, στην απόσυρση του Ισραήλ στα εδάφη πριν από το 1967 και στην αναγνώριση του δικαιώματος της ύπαρξης του Κράτους του Ισραήλ στα πλαίσια ασφαλείας.

    Ο κ. Γκαζάλε στη δήλωσή του εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι κρίσιμοι για την περιοχή και πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε ένας λαός που αγωνίζεται για την ελευθερία του, για τη δημοκρατία. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί. Είναι ένας δίκαιος αγώνας μέχρι την ίδρυση του Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, οπότε μπορεί να επικρατήσει ειρήνη στην περιοχή. Για να ζήσουν όλοι οι λαοί της περιοχής σε ειρήνη".

    [02] Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική-Λακωνία

    Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στη Μάνη Λακωνίας. Δεν υπάρχουν νέα μέτωπα, ούτε εξέλιξη της φωτιάς, ωστόσο υπάρχουν αναζωπυρώσεις σε κάποια σημεία.

    Σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο θα επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή της Λακωνίας και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη Νομαρχία όπου και θα ανακοινωθούν μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων.

    Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στη δασική περιοχή του Χρυσοβιτσίου Αρκαδίας, ύστερα από επιχείρηση ισχυρών εναέριων πυροσβεστικών μέσων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη Λυκόχια, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν καεί 1.000 στρέμματα δασικής έκτασης.

    Εξάλλου, σε ύφεση βρίσκονται οι διάσπαρτες εστίες της φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σκιώνης, στη χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στη Μόλα Καλύβα, την Αγία Παρασκευή και το ορεινό Κασσανδρινό.

    Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε επιφυλακή για ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις από τυχόν αύξηση της έντασης του ανέμου.

    Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ορεινή και δύσβατη και η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών.

    Άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα για την ενίσχυση των πυροπαθών της Χαλκιδικής, ανακοίνωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος

    Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση ανακούφιση των πληγέντων και στην ενίσχυση τους για την αποκατάσταση των περιουσιών τους, σπιτιών και επιχειρήσεων, από τη μεγάλη φωτιά της Κασσάνδρας, «ευθύς αμέσως, μόλις λάβει από τη Νομαρχία Χαλκιδικής, τις σχετικές λίστες στις οποίες θα αποτυπώνονται οι καταστροφές», δήλωσε χθες το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε επίσης ότι «η περιοχή θα κηρυχθεί, πολύ πριν τις προβλεπόμενες από το νόμο, ημερομηνίες, αναδασωτέα».

    Ο Υπουργός Εσωτερικών μετείχε σε ευρεία σύσκεψη, που έγινε στο ΥΜΑΘ παρουσία του Υπουργού Γιώργου Καλαντζή, της Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνης Πάλλη - Πετραλιά, των υφυπουργών Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και ΥΠΕΧΩΔΕ, Αθανάσιου Γιαννόπουλου, Αλέξανδρου Κοντού και Θεμιστοκλή Ξανθόπουλου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν ακόμη τρόποι αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

    «Μέσα στις προτεραιότητες μας είναι η ενίσχυση των υποδομών και η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, με τη συνεργασία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και των φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επερχόμενες δυνατές βροχές» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε ότι θα δημιουργηθούν πρόσθετες υδροδεξαμενές και θα ενισχυθεί το λιμάνι των Ν.Μουδανιών.

    «Η σύσκεψη έγινε στο Υπουργείο γιατί ο κ. Καλαντζής και ο Περιφερειάρχης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, θα διαχειριστούν τα κονδύλια αποκατάστασης Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε επικοινωνιακές ασκήσεις. Αυτές τις αφήνουμε σε άλλους. Η κυβέρνηση ήρθε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Εκείνο που είναι απαράδεκτο, είναι ο λαϊκισμός και η υπερβολή» είπε ο κ.Παυλόπουλος.

    Ο Υπουργός ανέφερε ότι συντελέστηκε μια τεράστια οικολογική καταστροφή αλλά χωρίς θύματα, επεσήμανε ότι «η Χαλκιδική και η ξενοδοχειακή υποδομή της άντεξαν σε αντίθεση με ότι συνέβη σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλες χώρες» ενώ τόνισε ότι έγινε «το ανθρωπίνως δυνατόν για να κατασβεστεί η φωτιά».

    «Η Χαλκιδική είναι και θα είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός», τόνισε σε δηλώσεις της η κ. Πετραλιά, που υπογράμμισε ότι επικοινώνησε με όλους τους μεγάλους ξένους τουριστικούς πράκτορες και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει καμία ακύρωση τουριστικού πακέτου.

    Η Υπουργός επεσήμανε ότι ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έντυπα του εξωτερικού για να διαφημιστεί το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, ενώ θα υπάρξει διαφημιστική εκστρατεία και για το διάστημα που απομένει μέχρι τον Οκτώβριο.

    Η Υπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Βρετανό, τον Γερμανό και τον Γάλλο πρέσβη.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Χαλκιδικής, Βασίλης Βασιλάκης και δήμαρχοι των περιοχών που επλήγησαν, αλλά και ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Ε Σταύρος Ανδρεάδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γεράσιμος Μπακογιάννης.

    Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί σήμερα και τη Λακωνία, με εξαίρεση την κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, η οποία συνοδευόμενη από τους εκπροσώπους των ξενοδόχων αναχώρησε, αμέσως μετά τη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη, για τη Χαλκιδική.

    Σειρά μέτρων για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στη Χαλκιδική, εξήγγειλε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά

    Σειρά μέτρων για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στην πληγείσα από την πυρκαγιά περιοχή της Χαλκιδικής εξήγγειλε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, έπειτα από ευρεία σύσκεψη στην οποία προήδρευσε, στη Χανιώτη, με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών, τουριστικών φορέων της περιοχής και εκπροσώπων μεγάλων τουριστικών γραφείων.

    Πρόκειται για πακέτο πέντε μέτρων, που θα κινούνται προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την περιοχή και αφορούν τα εξής:

    -Οικονομική στήριξη για διαφήμιση τους επόμενους μήνες, μέχρι τον Οκτώβριο, της περιοχής της χερσονήσου της Κασσάνδρας

    -Φιλοξενία εκπροσώπων ΜΜΕ του εξωτερικού

    -Συνεχείς επαφές του υπουργείου με την Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων και τα μεγάλα τουριστικά γραφεία, καθώς επίσης και ενημέρωση από τα γραφεία του ΕΟΤ του εξωτερικού

    -Ενίσχυση της Χαλκιδικής στο διαφημιστικό πρόγραμμα του υπουργείου, που ξεκινά από τον προσεχή Οκτώβριο με μεγαλύτερη έμφαση στην Κασσάνδρα

    -Ένταξη κατά προτεραιότητα της Χαλκιδικής στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού

    «Η Χαλκιδική είναι πάντα όμορφη, ασφαλής και κορυφαίος προορισμός», δήλωσε εξερχόμενη της σύσκεψης η κ. Πάλλη-Πετραλιά και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν ακυρώσεις από τα μεγάλα τουριστικά γραφεία τις προσεχείς ημέρες.

    Εξήρε τον συντονισμό της πυροσβεστικής υπηρεσίας και την ψυχραιμία που επέδειξαν οι ξενοδόχοι και οι πολίτες της περιοχής τις πρώτες ώρες της εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

    Την ικανοποίηση του για τα εξαγγελθέντα μέτρα εξέφρασε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Χαλκιδικής Γεράσιμος Μπακογιάννης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι όλα τα ξενοδοχεία λειτουργούν κανονικά.

    Ρουσόπουλος: Δεν υπήρξε ολιγωρία των αρμόδιων υπηρεσιών

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος. απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, δήλωσε ότι δεν υπήρξε ολιγωρία των αρμόδιων υπηρεσιών στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ούτε έχει εντοπιστεί πρόβλημα συντονισμού και παρέπεμψε στις σχετικές δηλώσεις που έχουν κάνει οι αρμόδιοι υπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.

    Ο εκπρόσωπος συνεχάρη τους άνδρες της Πυροσβεστικής και τους πολίτες που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες.

    Σε ερώτηση σχετική με τις επικρίσεις που ακούγονται από διάφορες πλευρές, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι "σέβομαι τις απόψεις που ακούγονται, αλλά σέβομαι και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που, με υπευθυνότητα, δίνουν τη μάχη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών με επιτυχία".

    Ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση σκοπεύει να προμηθευτεί καινούργια πυροσβεστικά αεροσκάφη, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι το θέμα απασχολεί το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την ανανέωση του στόλου.

    Τέλος, ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι αντίστοιχο κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί και τον άλλο τόπο μεγάλης πυρκαγιάς, τη Λακωνία.

    Ένα εκ.ευρώ για τις ζημιές στην Χαλκιδική

    Ποσό 1 εκατ. ευρώ θα διατεθεί στην περιφέρεια Kεντρικής Μακεδονίας για την κάλυψη των πρώτων αναγκών στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας, μετά από σύσκεψη που είχε με τον υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη.

    Οπως είπε ο κ. Φώλιας, η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός των κατοίκων της περιοχής που δοκιμάστηκαν έντονα από τη πυρκαγιά και θα διαθέσει όσα επιπλέον ποσά απαιτηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών μετά από συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία και τους φορείς.

    Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ενημέρωσε τους πρόξενους για τους τουρίστες

    Με τον πρέσβη της Βρετανίας και τους προξένους των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ουκρανίας, της Σερβίας, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της FYROM, της Κύπρου, της Ρουμανίας και της Αλβανίας συναντήθηκε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και τους ενημέρωσε για την πορεία κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και τους ξένους τουρίστες που παραθερίζουν στην περιοχή.

    Τους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές και οι ξένοι τουρίστες μπορούν να συνεχίσουν την παραμονή τους στην Κασσάνδρα, χωρίς καμιά ανησυχία, αφού οι πυροσβεστικές δυνάμεις επεμβαίνουν εγκαίρως σε κάθε περίπτωση αναζωπύρωσης κάποιας εστίας. Ανέφερε ότι πολλοί ξένοι τουρίστες έχουν επιστρέψει στα ξενοδοχεία τους και στα καταλύματα τους, ενώ είπε ότι κατανοεί και όσους ένιωσαν την ανάγκη να διακόψουν την παραμονή τους.

    «Σας βεβαιώνω ότι την ίδια αγωνία μοιραζόμαστε κι εμείς, εξίσου για όλους όσους ένοιωσαν την απειλή της πυρκαγιάς ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους», σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς, έδωσα εντολή να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία όσων βρίσκονταν στην περιοχή, καθώς ήταν πρώτο μέλημα, κατ` εντολή και του ιδίου του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες. Από τα βάθη της καρδιάς μου, εκφράζω τα συλλυπητήρια μου και μεταφέρω τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, προς τη Γερμανική Κυβέρνηση και προς τους συγγενείς του άτυχου Γερμανού παραθεριστή που έχασε τη ζωή του από πνιγμό. Χάρη στην μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και χάρη στην έγκαιρη εκκένωση ξενοδοχείων, κατασκηνώσεων και σπιτιών που απειλούσε η πυρκαγιά, δεν υπήρξε καμία άλλη ανθρώπινη απώλεια».

    Κατ΄εντολήν του πρωθυπουργού ο κ. Καλαντζής τόνισε ότι έδωσε οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι έτοιμες να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστούν οι προξενικές αρχές ξένων κρατών στη Θεσσαλονίκη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αλλοδαπών πολιτών που παραθερίζουν στην περιοχή.

    Οι ξένοι διπλωμάτες εξέφρασαν την λύπη τους για την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά καθώς και το ενδιαφέρον τους για τα πιθανά αίτια της πυρκαγιάς. Ευχαρίστησαν τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης και την ελληνική κυβέρνηση, για τα μέτρα που έλαβαν και για την αμεσότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη τους για ενημέρωση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 August 2006 - 14:30:20 UTC