Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-06-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Καραμανλής: «Τίποτα δεν σταματά τις μεταρρυθμίσεις»
  • [02] Εγκαίνια επιμορφωτικού κέντρου «Χ.Φλωράκης»

  • [01] Κ. Καραμανλής: «Τίποτα δεν σταματά τις μεταρρυθμίσεις»

    Με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για πολιτικές υποθέσεις Νίκολας Μπέρνς συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις. Στη συνέχεια, είχε συναντήσεις πρώτα με τον κ. Ανδρέα Α. Παπανδρέου και αμέσως μετά με τον κ. Μ.Εβερτ.

    Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός δέχθηκε τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

    Ο κ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, σε ερώτηση σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αμερικανικές πιέσεις για να λυθεί άμεσα το Σκοπιανό, απάντησε "δεν το κατάλαβα αυτό που λέτε, ούτε αντελήφθην τέτοια πίεση των Αμερικανών. Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι ο τόπος πλέον προσεγγίζει προς τις εκλογές. Το πότε θα γίνουν θα το αποφασίσει ο πρωθυπουργός".

    Σε άλλη ερώτηση αν θα γίνουν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν το γνωρίζει αλλά επανέλαβε ότι όταν μπούμε στο τελευταίο εξάμηνο οι εκλογές παύουν να είναι πρόωρες. Και πρόσθεσε "κατά συνέπεια πηγαίνουμε προς εκλογές, οι οποίες δεν θα βραδύνουν και δεν μπορούν να βραδύνουν περισσότερο της τετραετίας".

    Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι η ΝΔ προετοιμάζεται και σίγουρα θα κερδίσει και υπογράμμισε, "για να μας εξασφαλίσει τη νίκη φροντίζει ο κ. Παπανδρέου με τις ακρότητες, τις αθλιότητες και τις αγοραίες ύβρεις. Δυστυχώς έχει πέσει πολύ χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής μας ζωής. Εγώ παλιός πολιτικός ανατριχιάζω όταν ακούω αυτά που λέγονται, να βγαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να λέει ότι ένα κόμμα με την ιστορία και την προσφορά στον τόπο όπως της ΝΔ έγινε κυβέρνηση για να κλέψει. Αυτό δεν είναι πλέον πολιτική, αυτό ακόμη και για χαμαιτυπείο, ακόμη και για την αγορά είναι ύβρις".

    Ο επίτιμος πρόεδρος εκτίμησε ότι η ΝΔ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και υπογράμμισε όμως ότι οι εκλογές δεν μπορεί να γίνουν με σύνθημα τις παροχές. "Περιθώρια για παροχές δεν υπάρχουν, οι εκλογές αυτές πρέπει να γίνουν με σύνθημα μεταρρυθμίσεις. Οι αναγκαίες αλλαγές - έγιναν ορισμένες την πρώτη τετραετία- πρέπει να πραγματοποιηθούν αποφασιστικά και γρήγορα την επόμενη τετραετία. Διότι η ΝΔ δεν πρέπει να πάθει αυτό που έπαθε ο Σημίτης με τη δεύτερη τετραετία. Δεν πρέπει να το πάθει γιατί είναι δικό μας κόμμα και το πονάμε, αλλά κυρίως γιατί ο τόπος δεν έχει καμιά άλλη εφεδρεία. Είναι μονόδρομος. Πρέπει η δεύτερη τετραετία της ΝΔ να είναι πετυχημένη και να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.''

    Ο κ. Μητσοτάκης τέλος, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το τί θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν κάνει προφητείες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Συνάντηση με Α.Α.Παπανδρέου

    Με τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ.Α.Παπανδρέου είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής Διεθνούς Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα, με θέμα τις κλιματολογικές αλλαγές και την ενεργειακή ασφάλεια.

    Ο κ.Α.Παπανδρέου προσκάλεσε τον πρωθυπουργό στο συνέδριο αυτό το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Ο κ.Α.Παπανδρέου υπογράμμισε ότι "για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα η παρουσία όλων των θεσμικών δυνάμεων της χώρας είναι σημαντική".

    Ανέφερε πως ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόταση και θα παραβρεθεί στο συνέδριο, ενώ προσκλήσεις θα απευθύνει και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα.

    Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος"

    Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" συνυπέγραψαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Ανδρέας Δρακόπουλος και Σπύρος Νιάρχος.

    Το μνημόνιο προβλέπει την υλοποιήση τριών μεγάλων έργων: Της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Πολιτιστικού και Εκπαιδευτικού Πάρκου, σε έκταση 200 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου στο Δέλτα Φαλήρου. Το Ίδρυμα θα κατασκευάσει και θα εξοπλίσει τις νέες αυτές εγκαταστάσεις και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 300 εκατομ. ευρώ.

    Ο πρωθυπουργός μετά την υπογραφή του μνημονίου δήλωσε ότι "είναι ένα μεγάλο έργο πνοής το οποίο θα λειτουργήσει ως σύγχρονο Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού. Είναι ένα έργο το οποίο προστίθεται στη μακρά σειρά προσφοράς του Ιδρύματος "Σταύρος Σ. Νιάρχος" στον τόπο μας. Ένα έργο το οποίο αποδεικνύει ότι συνεχίζεται η μακρά παράδοση προσφοράς των επιφανών Ελλήνων ευεργετών, των ανθρώπων που διέθεσαν και διαθέτουν το περίσσευμα της δημιουργικής τους δράσης για το συλλογικό καλό. Πολύ σύντομα, ελπίζω, να έχουμε την ακόμα μεγαλύτερη χαρά να υπογράψουμε τη σχετική σύμβαση για την έναρξη κατασκευής του έργου".

    Η πρόθεση του Ιδρύματος να χρηματοδοτήσει εξ' ολοκλήρου το έργο εκδηλώθηκε στις 16 Μαρτίου 2006, σε συνάντηση της συμβουλευτικής επιτροπής του κοινωφελούς Ιδρύματος με τον πρωθυπουργό.

    Στη συνέχεια υπήρξε συνεργασία του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ με το Ίδρυμα και το δήμο Καλλιθέας για τη χωροθέτηση των έργων και στις 27 Οκτωβρίου 2006 ο κ. Καραμανλής δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον εκτελεστικό διευθυντή του Ιδρύματος κ. Επ. Φαρμάκη ο οποίος του επέδωσε επιστολή εκ μέρους του Ιδρύματος για τη συνέχισης της διαδικασίας. Έχει προηγηθεί επίσης η εκπόνηση προκαταρκτικής μελέτης με τη συνεργασία του Ιδρύματος και των αρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών.

    Την Τρίτη το πρωί, θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού η Κυβερνητική Επιτροπή με αντικείμενο θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

    Αργότερα ο κ.Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Μολδαβίας Βλαντίμιρ Βορονίν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 12- 13 Ιουνίου.

    Το βράδυ, θα παραστεί στην τελετή απονομής των «Business Award» που διοργανώνει το ΕΒΕΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

    "Τίποτα δεν σταματά τις μεταρρυθμίσεις"

    Τίποτε δεν σταματά τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρυθμιστική στρατηγική συνεχίζεται απαρέγκλιτα, δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής μιλώντας την Κυριακή στο προσυνέδριο Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας της Νέας Δημοκρατίας.

    Η ουσιαστική μεταρρύθμιση στον αγροτικό χώρο εξασφαλίζει νέα προοπτική ανάπτυξης, δημιουργεί νέες ευκαιρίες στην παραγωγική διαδικασία και προσθέτει νέες θέσεις εργασίας, είπε ο κ. Καραμανλής και ακολούθως αναφέρθηκε εκτεταμένα στις δράσεις που αναπτύσσει η κυβέρνηση σε όλες τις περιφέρειες.

    Ειδικότερα ανάφερε ότι η κυβέρνηση ενθαρρύνει και στηρίζει έμπρακτα την οργάνωση του αγροτικού τομέα με βάση τις αρχές της επχειρηματικότητας, τη δημιουργία ανταγωνιστικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων, την παραγωγή προϊόντων βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, την εφαρμογή συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης, την προβολή και προώθηση των αγροτικών προϊόντων, την ενδυνάμωση του ανθρώπινου κεφαλαίου με κατάλληλη κατάρτιση και συστηματική κρατική αρωγή, την ίδρυση διεπαγγελματικών οργανώσεων και την ενδυνάμωση των ομάδων παραγωγών, τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών με την κατασκευή φραγμάτων, λιμνοδεξαμενών και αρδευτικών έργων, την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, την προσαρμογή της παραγωγής στις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματα κάθε περιοχής, την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών μεγάλης εμβέλειας, την στήριξη τοπικών καλλιεργειών από τις οποίες παράγονται παραδοσιακά ποιοτικά προϊόντα, την ανάπτυξη παράλληλων οικονομικών δραστηριοτήτων όπως ο αγροτοτουρισμός και η τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων.

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στους εντατικούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν τα έργα στην εθνική οδό. Υπογράμμισε ότι το φονικό πέταλο του Μαλιακού μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενώ παράλληλα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο στα Τέμπη και στον Πλαταμώνα. Υπογράφηκε, πρόσθεσε, η σύμβαση παραχώρησης για την κατασκευή του άξονα Κεντρικής Ελλάδας και αρχίζει η κατασκευή του το Σεπτέμβριο. Επίσης ξεκινά το έργο στρατηγικού χαρακτήρα που θα διασχίζει την θεσσαλική πεδιάδα, ανακατασκευάζονται οι δρόμοι Λάρισα- Τρίκαλα και Λάρισα-Καρδίτα ενώ κατασκευάζεται και η παράκαμψη του Βόλου.

    Μιλώντας για τα έργα της κυβέρνησής του για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής στην περιοχή της Θεσσαλίας ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι κατασκευάζονται δέκα φράγματα, δέκα λιμνοδεξαμενές και 32 αρδευτικά δίκτυα με προϋπολογισμό 370 εκατ. ευρώ. Σημείωσε ότι οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις της Θεσσαλίας ενισχύονται με 28 εκατ. ευρώ, ποσό τετραπλάσιο σε σχέση με το 2004. Στόχος μας, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, είναι να γίνει η Θεσσαλία κεντρικός και εξωστρεφής πόλος ανάπτυξης. Οι αγρότες το ξέρουν πολύ καλά, ανάφερε ο κ. Καραμανλής, ότι στο παρελθόν υπήρχε σοβαρό έλλειμμα αγροτικής πολιτικής με αποτέλεσμα την συρρίκνωση του αγροτικού κόσμου και του εισοδήματός του. Τα τρία χρόνια όμως που πέρασαν η ΝΔ έβαλε τέλος στην κατάσταση αυτή και με το έργο, τις δράσεις και τις πολιτικές της δίνει στην περιφέρεια τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες που την ταλανίζουν.

    Δήλωση Π. Ευθυμίου

    Ταξίματα από το μπαλκόνι, κατά τα πρότυπα των παραδοσιακών πολιτικών της δεξιάς των δεκαετιών του ΄50 και του ΄60, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, όσα είπε στη Λάρισα ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ.

    Ο κ. Καραμανλής μίλησε ως να βρίσκεται σε άλλη χώρα, τόνισε ο κ. Ευθυμίου και πρόσθεσε ότι "αναφέρθηκε σε πολιτικές που υποτίθεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά ακόμα δεν τις έχουν δει οι αγρότες, όπως και για άλλες που θα έρθουν κατά τον ίδιο τρόπο που είχε μιλήσει και πριν από τις εκλογές του 2004 και έχουν τόση αξία όση και εκείνες".

    Ο κ. Ευθυμίου καταλόγισε στον Πρωθυπουργό ότι μετά την αφαίρεση εισοδήματος από τους αγρότες, "επιχειρεί να αφαιρέσει και τη μνήμη τους".

    Απάντηση Θ. Ρουσόπουλου

    Ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος, απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο κ . Ευθυμίου είναι σαφέστατα επηρεασμένος από τη μεγάλη αγωνία του Προέδρου του. Γιατί αν κάποιος σήμερα ββεπιχειρεί να αφαιρέσει τη μνήμη από τους αγρότεςββ είναι ο κ. Παπανδρέου. Αυτός μετείχε στην κυβέρνηση, ο αρμόδιος Υπουργός της οποίας συνόψιζε την αγροτική της πολιτική στη φράση ββοι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τουςββ. Τη φράση αυτή και τις πολιτικές που την υλοποίησαν, βίωσαν επί χρόνια, πλήρωσαν ακριβά και θυμούνται πάντα οι Έλληνες αγρότες. Γι΄ αυτό και δεν τους παραπλανά το όψιμο, δήθεν, ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του».

    [02] Εγκαίνια επιμορφωτικού κέντρου «Χ.Φλωράκης»

    Με ομιλία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα το επιμορφωτικό κέντρο "Χαρίλαος Φλωράκης" δύο χρόνια μετά το θάνατο του επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ και ιστορικού ηγέτη του κομμουνιστικού κινήματος. Το Επιμορφωτικό Κέντρο στεγάζεται στο σπίτι που έμενε ο Χαρίλαος Φλωράκης στο Χαλάνδρι".

    Όπως είπε η κ. Παπαρήγα "με τη λειτουργία του κέντρου τιμάμε τον κομμουνιστή ηγέτη , την ιστορία του κόμματος και κυρίως αναδεικνύουμε τη μεγάλη σημασία της επιστημονικής έρευνας όσον αφορά την ιστορία του εργατικού κινήματος και τη γενικότερη ιστορία των λαϊκών αγώνων στον τόπο μας".

    "Δεν θα λυπηθούμε κόπους και θυσίες για να γίνει αυτό το κέντρο φυτώριο ανάδειξης νέων στελεχών και ερευνητών στη μάχη των ιδεών " είπε η κ. Παπαρήγα τονίζοντας ότι "οι λόγοι που μας υπαγορεύουν να ασχολούμαστε με τη συστηματική μελέτη της ιστορίας του κόμματος είναι ότι αφενός μεν έχει πέσει πέπλος σιωπής αλλά και διαστρέβλωσης τι πραγματικά αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορία αφετέρου δε η μελέτη της ιστορικής πείρας έχει μεγάλη αξία και για το σήμερα και για το αύριο καθώς φωτίζει την ιστορική συνέχεια , αναδεικνύει το καινούργιο που γεννιέται και βοηθά στην από θέση αρχών στάση του κόμματος στις σύγχρονες εξελίξεις". Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι δίνεται η ευκαιρία σε νέους και νέες επιστήμονες αλλά και σε όλους τους επιστήμονες και ερευνητές να σκύψουν ΄και στο υλικό που διαθέτει το ΚΚΕ.

    "Είμαστε και θα παραμείνουμε το κόμμα που γνωρίζει πολύ καλά ότι δίχως ανάπτυξη της θεωρίας μας σε συνδυασμό με την ανυποχώρητη πρωτοπόρα δράση θα γίνουμε ένα συμπαθητικό για την αστική τάξη κακέκτυπο. Ένα επίσημο κακέκτυπο για το λαϊκό κίνημα" είπε η κ. Παπαρήγα προσθέτοντας ότι " δεν μας τρομάζει καμία δυσκολία , πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας ανασύνταξης των επαναστατικών δυνάμεων, αιώνας αποφασιστικής αντεπίθεσης , αιώνας καινούργιας ανόδου του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος και μιας σειράς κοινωνικών επαναστάσεων και αυτή η αισιοδοξία είναι ρεαλιστική και απορρέει και από τη δύναμη της γνώσης".

    Σε ότι αφορά το Επιμορφωτικό Κέντρο θα λειτουργήσει βιβλιοθήκη η οποία είναι μια από τις βιβλιοθήκες του ΚΚΕ με τις άλλες να βρίσκονται στην έδρα της ΚΕ και στο κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών και η οποία αποτελείται από 2.5000 τίτλους που καλύπτουν μεγάλες ενότητες θεμάτων με αντίστοιχη βάση δεδομένων και με πρόσβαση στις αντίστοιχες βιβλιοθήκες μέσω Ιντερνετ. Επί τη ευκαιρία η κ. Παπαρήγα είπε ότι με την ευκαιρία των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ θα γίνει η προσπάθεια να συγκεντρωθεί και να αξιολογηθεί όλη η εκδοτική δραστηριότητα του κόμματος.

    Σε ότι αφορά το Αρχείο στο Επιμορφωτικό Κέντρο περιλαμβάνονται ως ξεκίνημα σε ψηφιοποιημένη μορφή όλος ο όγκος των αποφάσεων που έχουν εκδώσει τα όργανα του ΚΚΕ από την ίδρυση του το 1918 ως σήμερα , όλα σχεδόν τα τεύχη του θεωρητικού και πολιτικού οργάνου της ΚΕ "Κομμουνιστική Επιθεώρηση", όλα τα φύλλα του Ριζοσπάστη από την αρχή του ως σήμερα , μεγάλο μέρος του τύπου της κατοχής και του εμφυλίου πολέμου. Η κ. Παπαρήγα ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τα φύλλα του Ριζοσπάστη την Γενική διευθύντρια της εθνικής βιβλιοθήκης Αικατερίνη Κορδούλη ενώ για τον Τύπο της κατοχής και του εμφυλίου τον πρόεδρο του Ελληνικού Λογοτεχνικού Ιστορικού Αρχείου Μάνο Χαριτάτο.

    Στο Αρχείο επίσης περιλαμβάνονται οι εκπομπές του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Ελεύθερη Ελλάδα" κατά μήνα και κατά εκπομπή ενώ ήδη έχουν ψηφιοποιηθεί οι χρονιές 1947 και 1948. Επίσης στο αρχείο περιλαμβάνονται αρκετά υλικά της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας ενώ ο συνολικός όγκος των υλικών που έχουν μέχρι σήμερα ψηφιοποιηθεί και ενταχθεί στο Αρχείο είναι 20.000 έγγραφα ή 110.000 σελίδες.

    Τέλος η κ. Παπαρήγα με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας του κέντρου απηύθυνε έκκληση σε όσους διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά την ιστορία του κόμματος και γενικότερα του λαϊκού και εργατικού κινήματος να συνεργαστούν με το Κέντρο για τη συμπλήρωση και τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης και του αρχείου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 11 June 2007 - 20:30:15 UTC