Browse through our Interesting Nodes for Entertainment in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-10-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Το ΠΑΣΟΚ τηρεί στάση ευθύνης"
  • [02] "Επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα"
  • [03] Σύνοδος Ευρωπαϊκής Αριστεράς
  • [04] "Να κοιτάξουμε τον Ελληνα πολίτη"
  • [05] Αρνητική αντίδραση της ΠΓΔΜ

  • [01] "Το ΠΑΣΟΚ τηρεί στάση ευθύνης"

    Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Παπανδρέου.

    Για την αντιμετώπιση της κρίσης στις διεθνείς χρηματαγορές είναι ανάγκη να υπάρξουν συντονισμένες πρωτοβουλίες σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Και εξέφρασε την ελπίδα ότι στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής θα προσέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα φέρουν μια νέα αντίληψη για το Σύμφωνο Σταθερότητας και το ρόλο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε ότι το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του θα συνεχίσει να τηρεί στάση ευθύνης, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

    Και απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε ότι καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους δανειολήπτες δεν καταψηφίζει και τη διάταξη για την αύξηση του εγγυημένου ποσού κατάθεσης από 20.000 σε 100.000 ευρώ, διάταξη την οποία θα υπερψηφίσει.

    Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, θα καταψηφίσει όλο το υπόλοιπο νομοσχέδιο, διότι, όπως τόνισε, δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα των δανειοληπτών.

    Δεν απέκλεισε πάντως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μεταβάλει στάση για το θέμα αυτό, εφόσον γίνουν δεκτές οι τροπολογίες που κατέθεσε στο κυβερνητικό νομοσχέδιο.

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου ανέφερε επίσης ότι η οικονομική κρίση στη χώρα δεν σχετίζεται με τη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και πρέπει να αντιμετωπιστεί με επείγοντα μέτρα και το ΠΑΣΟΚ,όπως τόνισε,έχει κάνει προτάσεις για την ενίσχυση του εισοδήματος των ασθενέστερων τάξεων τις οποίες έχει καταθέσει στη Βουλή με τη μορφή νομοσχεδίου.

    Για Μονή Βατοπαιδίου

    Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να κατατεθεί στη Βουλή ο φάκελος της Μονής Βατοπαιδίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Γ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι "η υπομονή μας εξαντλείται,όπως εξαντλείται και η υπομονή του ελληνικού λαού".

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια σειρά δυνατοτήτων για να κινηθεί στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και θα τις εξαντλήσει όλες.

    Το ερώτημα,πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, είναι μέχρι πότε η κυβέρνηση θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει και σχολιάζοντας δήλωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Ευ. Αντώναρου περί δημιουργίας εντυπώσεων, τόνισε ότι όσα έχουν αποκαλυφθεί δεν είναι εντυπώσεις, αλλά στοιχεία και το ερώτημα είναι μέχρι πότε θα περιμένουμε να έρθει ο φάκελος στη Βουλή.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση και οι μόνοι που κάνουν πως δεν έχουν καταλάβει είναι οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι και ο πρωθυπουργός που τους καλύπτει.

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη, διευκρινίζοντας ότι δεν εμπιστεύεται πάντοτε την ηγεσία της και πρόσθεσε ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν θα δεχθούν οποιεσδήποτε πιέσεις να αλλάξουν τα πορίσματά τους,να καθυστερήσουν ή να πάνε στη λογική περί παραπλανημένων υπουργών.

    Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι η υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ,ο κ.Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι το δημόσιο επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στα δικαστήρια με τη Μονή Βατοπαιδίου σε μια δίκη η οποία εκκρεμούσε μέχρι το 2005 όταν η κυβέρνηση της ΝΔ με την υπογραφή συγκεκριμένου υφυπουργού αποφάσισε ότι το δημόσιο παραιτείται από την ιδιοκτησία επί της λίμνης Βιστωνίδας.

    Αυτό, πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, είναι που άνοιξε την πόρτα για να γίνουν οι γνωστές ανταλλαγές εκτάσεων που έφθασαν μέχρι του σημείου να ανταλλάσσεται με ακίνητα του δημοσίου το 108% της έκτασης της λίμνης.

    Για δημοσκοπήσεις

    Η αίσθηση ανατροπής του πολιτικού σκηνικού αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Public Issue,η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της "Καθημερινής" δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

    Τόνισε επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι η πρώτη φορά που δίνει προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ χαρακτήρισε ενδιαφέρον το εύρημα της ισοπαλίας των δύο μεγάλων κομμάτων στην παράσταση νίκης.

    [02] "Επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα"

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη, για τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

    «Οικονομική κρίση σημαίνει επίθεση στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και τίποτα άλλο», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απαντώντας σε ερώτηση για τη διεθνή οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στους έλληνες πολίτες.

    Η κα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να εγείρουν αιτήματα και διεκδικήσεις για την άμβλυνση των αρνητικών έως καταστροφικών συνεπειών της κρίσης, αν αυτή οξυνθεί και γίνει και εσωτερικός παράγοντας στην Ελλάδα.

    «Πρέπει να δούμε πέρα από τις συζητήσεις για τα επιτόκια και το ύψος των εγγυήσεων των καταθέσεων, τη λήψη μέτρων για την ελάφρυνση των εργαζομένων» τόνισε η κα Παπαρήγα και ζήτησε να παγώσουν τα δάνεια, λέγοντας ότι «η συζήτηση για τα επιτόκια δεν φτάνει, όταν οι χαμηλόμισθοι και οι άνεργοι δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνεια που τρέχουν», καθώς και μείωση των τιμολογίων που πληρώνουν οι πολίτες για την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες.

    Ερώτηση για τα ασφαλιστικά ταμεία

    Μέτρα στήριξης των ασφαλιστικών ταμείων, λόγω της οικονομικής κρίσης, ζητά με επίκαιρη ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

    Όπως σημειώνει η κα Παπαρήγα, τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν επενδύσει σε μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, δομημένα ομόλογα κ.ά. έχουν πολύ μεγάλες απώλειες ενώ τα αποθεματικά τους έχουν σε μεγάλο βαθμό εξανεμισθεί και οξύνεται το πρόβλημα της επιβίωσης τους.

    Ερωτά, δε, τον πρωθυπουργό «τί μέτρα θα πάρει για την στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων, και ειδικότερα για την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης" και "εάν θα αναλάβει το Κράτος να εξαγοράσει από τα ασφαλιστικά ταμεία τις μετοχές και τα άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα στην τιμή αγοράς τους και αν θα τα αποζημιώσει για τις απώλειες που είχαν κατά τη διάρκεια της αξιοποίησης" των αποθεματικών τους από τους επιχειρηματίες και τις τράπεζες και εάν θα καταργήσει τις νομοθετικές ρυθμίσεις που επιτρέπουν το "τζογάρισμα" των αποθεματικών».

    [03] Σύνοδος Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Αρχισαν χθες στην Αθήνα οι εργασίες της Τακτικής Συνόδου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή με την κοινή συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα, του Προέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά Lothar Bisky και της Graziella Mascia.

    Σήμερα οι εργασίες της συνόδου θα ξεκινήσουν με ομιλίες του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα και του Προέδρου του Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά Λόταρ Μπίσκυ.

    Τα θέματα που απασχολούν τη σύνοδο θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στις διεθνείς σχέσεις, η Ευρωπαϊκή Αριστερά και οι προκλήσεις από την οικολογική διάσταση των πολιτικών της ΕΕ Ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα διαδικασία επικύρωσης της Συνθήκης της Λισσαβόνας - προσπάθειες του ΚΕΑ για μια νέα βάση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μετά το Ιρλανδικό ΟΧΙ - εφαρμογή των αποφάσεων της συνεδρίασης του Συμβουλίου των Προέδρων στο Παρίσι, Εκστρατεία ενάντια στην επισφάλεια, Επερχόμενες εκλογές 2009 για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Διεύρυνση.

    Συνεδριάζει η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

    Οι πολιτικές εξελίξεις και το τοπίο που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και διεθνώς, σε σχέση και με τη μεγάλη χρηματοοικονομική κρίση, αλλά και τα βασικά σημεία της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους έλληνες εργαζόμενους και την κοινωνία, είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση της διευρυμένης γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται σήμερα στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή στελεχών από κλαδικές οργανώσεις και οργανώσεις της περιφέρειας.

    Την πολιτική - προγραμματική εισήγηση θα κάνει ο βουλευτής Επικρατείας Γιάννης Μπανιάς, ενώ εισήγηση για το σχέδιο προϋπολογισμού θα κάνει το μέλος της γραμματείας Γιάννης Θεωνάς.

    [04] "Να κοιτάξουμε τον Ελληνα πολίτη"

    "Η οικονομία κινδυνεύει από τον πληθωρισμό και η πολιτική από τον πληθωρισμό των δημοσκοπήσεων. Αντί να κοιτάμε τις δημοσκοπήσεις καλύτερα θα ήταν να κοιτάξουμε τα πραγματικά περιστατικά που βιώνει ο Έλληνας πολίτης", δήλωσε ο κ.Γ.Καρατζαφέρης σε δηλώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση του Βατοπαιδίου δήλωσε ότι "είναι η ώρα να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εκτός από τους ανθρώπους της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και ο Ηγούμενος της Μονής του Βατοπεδίου κ. Εφραίμ. Πιο πολύ μπορεί να μας διαφωτίσει αυτός, από τους συμβαλλόμενους στην ίδια υπόθεση".

    [05] Αρνητική αντίδραση της ΠΓΔΜ

    Η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ολοκλήρωσε την ενημέρωση της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, για την νέα πρόταση του προσωπικού απεσταλμένου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής ονομασίας με την ΠΓΔΜ.

    Την Παρασκευή ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και ακολούθησαν οι συναντήσεις της με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ την Πέμπτη είχε ανάλογες ενημερωτικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

    "Έχουν όλοι πλήρη εικόνα για τη διαπραγματευτική διαδικασία, η οποία συνεχίζεται. Γνωρίζουν τις προτάσεις τις οποίες κατέθεσε ο κ Νίμιτς. Είχα την ευκαιρία να καταγράψω και λεπτομερώς και σε επιμέρους ζητήματα τις θέσεις των κομμάτων", δήλωσε η κα Μπακογιάννη.

    "Η κυβέρνηση", τόνισε, "ακολούθησε από την πρώτη στιγμή την πολιτική της απόλυτης ενημέρωσης και της διαφανούς άσκησης πολιτικής και ταυτόχρονα την προσπάθεια να έχουμε δυνατό το εθνικό μέτωπο σε μια διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, χωρίς ορισμένο χρονικό ορίζοντα".

    "Βρισκόμαστε στο μέσον μιας πολύ δύσκολης διαπραγμάτευσης", δήλωσε η κα Μπακογιάννη, κατά την είσοδό της στο γραφείο του Προέδρου, ο δε κ. Παπούλιας σημείωσε πως "δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σκληρές διαπραγματεύσεις".

    "Είμαστε εν μέσω μιας σκληρής διαπραγμάτευσης" δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ.Σιούφας μετά τη συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι "η Βουλή στηρίζει τις εθνικές θέσεις".

    "Με τις προτάσεις μας και την υπεύθυνη στάση μας έχουμε διαμορφώσει μια εθνική κόκκινη γραμμή: μία ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση. Οχι στη διπλή ονομασία.Οι προτάσεις Νίμιτς δεν καλύπτουν τους όρους της εθνικής κόκκινης γραμμής", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με την κα Μπακογιάννη.

    "Προφανώς λέμε όχι στη διολίσθηση σε θέματα πέραν του ονόματος, θέματα για μας απαράδεκτα", κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

    "Απαιτούμε να υπάρχει σαφής επεξήγηση" ότι το όνομα θα περιλαμβάνει "καθαρά γεωγραφικό όρο", δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά την ενημερωτική συνάντηση που είχε με την υπουργό Εξωτερικών.

    "Το όνομα δεν είναι το κυρίως πρόβλημα" ανέφερε σημειώνοντας πως "Μας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την εθνότητα και άλλα στοιχεία που στο μέλλον, ανεξάρτητα από το όνομα, μπορεί να εγείρουν πιο επίσημα αλυτρωτικές τάσεις"

    "Εφόσον υπάρχουν εγγυήσεις για όλα τα άλλα, μπορούν τα πράγματα τουλάχιστον τυπικά να κλείσουν", πρόσθεσε.

    Καταλήγοντας η κα Παπαρήγα ανέφερε ότι το ΚΚΕ "τηρεί στάση αναμονής για όλους τους άλλους παράγοντες που έχουν σχέση με το θέμα αυτό".

    Ενα βήμα εμπρός, χαρακτήρισε το νέο πακέτο Νίμιτς ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, αλλά τόνισε ότι πρέπει να διαλευκανθεί η πτυχή του εύρους της χρήσης και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του υπέρ της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.

    Ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως επεσήμενε στην υπουργό ότι δεν έχουμε λόγο να ακολουθήσουμε τη βιασύνη του Προέδρου Μπους, ούτε να ευθυγραμμιστούμε με την ατζέντα του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

    Ο ΣΥΝ, πρόσθεσε ο κ.Τσίπρας, θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει αυτό το θέμα να γίνει πεδίο τεχνητής πόλωσης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

    Η νέα πρόταση Νίμιτς δεν θα περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο ούτε από τη συνείδηση του ελληνικού λαού, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την ενημέρωσή του απο την υπουργό Εξωτερικών.

    "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας επιβάλουν τη σύνδεση των αμερικανικών εκλογών με την ταχεία επίλυση του θέματος. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια πιό σθεναρή αντιμετώπιση του θέματος", πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι εκτίμησε σήμερα ότι η νέα δέσμη ιδεών του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, αν δεν επέλθουν σημαντικές τροποιήσεις, δεν μπορεί να αποτελέσει βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης και εξεύρεσης λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας.

    «Ο πρέσβης Νίκολα Ντιμιτρόφ, με την επιστροφή του από τη Ν.Υόρκη, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τις συνομιλίες, που είχε, καθώς και για την προτεινόμενη δέσμη ιδεών του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.

    Οι αρχικές εκτιμήσεις είναι ότι αν δεν επέλθουν σημαντικές τροποποιήσεις, η δέσμη αυτή ιδεών, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης και οριστικής υπέρβασης της εκκρεμότητας της ονομασίας.

    Με σκοπό να διαμορφωθεί κοινή και συμφωνημένη θέση, ο πρόεδρος Τσερβένκοφσκι, στη διάρκεια της άλλης εβδομάδας, θα συγκαλέσει συντονιστική συνάντηση της ηγεσίας της χώρας, με σκοπό να διαμορφωθεί κοινή και συμφωνημένη θέση για το θέμα αυτό», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Τσερβένκοφσκι.

    Αρνητική η πρώτη αντίδραση της ΠΓΔΜ

    Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι εκτίμησε ότι η νέα δέσμη ιδεών του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, αν δεν επέλθουν σημαντικές τροποιήσεις, δεν μπορεί να αποτελέσει βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης και εξεύρεσης λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας.

    «Ο πρέσβης Νίκολα Ντιμιτρόφ, με την επιστροφή του από τη Ν.Υόρκη, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τις συνομιλίες, που είχε, καθώς και για την προτεινόμενη δέσμη ιδεών του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.

    Οι αρχικές εκτιμήσεις είναι ότι αν δεν επέλθουν σημαντικές τροποποιήσεις, η δέσμη αυτή ιδεών, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης και οριστικής υπέρβασης της εκκρεμότητας της ονομασίας.

    Με σκοπό να διαμορφωθεί κοινή και συμφωνημένη θέση, ο πρόεδρος Τσερβένκοφσκι, στη διάρκεια της άλλης εβδομάδας, θα συγκαλέσει συντονιστική συνάντηση της ηγεσίας της χώρας, με σκοπό να διαμορφωθεί κοινή και συμφωνημένη θέση για το θέμα αυτό», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Τσερβένκοφσκι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 11 October 2008 - 6:30:32 UTC