Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Έφυγε" πλήρης ημερών ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης
  • [02] Το εδαφικό χωρίς χάρτες συζητούν Χριστόφιας- Ερογλου
  • [03] Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών, για αύριο Κυριακή
  • [04] Το θέμα των εγγυήσεων πρέπει να επιλυθεί, τόνισε ο Φινλανδός πρωθυπουργός
  • [05] Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε εκ νέου τη Σύρτη, γενέτειρα του Καντάφι
  • [06] Ο Γκαίτε είναι "ο σπουδαιότερος Γερμανός όλων των εποχών"
  • [07] Διαμαρτυρία φιλάθλων του Αστέρα στα διόδια Νεστάνης
  • [08] Ο Καντάφι πρέπει να δικαστεί από το ΔΠΔ, δηλώνει η καγκελάριος Μέρκελ
  • [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα-Λαγκάρντ για την οικονομική κρίση

  • [01] "Έφυγε" πλήρης ημερών ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης

    Σε ηλικία 98 ετών, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς".

    Ο Λυκούργος Καλλέργης έφυγε πλήρης ημερών έχοντας ζήσει έντονες καλλιτεχνικές και πολιτικές στιγμές.

    Επί εξήντα χρόνια έπαιξε πάνω από 500 ρόλους, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο ραδιόφωνο. Πέρασε στη σκηνοθεσία, δίδαξε νέους ηθοποιούς σε δραματικές σχολές, μετέφρασε θεατρικά έργα, δραστηριοποιήθηκε στον συνδικαλισμό, διετέλεσε βουλευτής του ΚΚΕ το 1977. Καταγόταν από οικογένεια Κρητικών οπλαρχηγών και ήταν γιος του πρωτοπόρου σοσιαλιστή Σταύρου Καλλέργη, πρωτεργάτη της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα. Γεννήθηκε το 1914, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Τέλειωσε τη μέση εκπαίδευση στην Αθήνα -όπου και ήρθε στα δέκα του χρόνια- και έκανε θεατρικές σπουδές στην δραματική σχολή της Λαϊκής Σκηνής του Κάρολου Κουν.

    «Βασικά στο ξεκίνημα μου, με επηρέασε μεταξύ άλλων και η κρητική λογοτεχνία», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

    «Από τα πρώτα βιβλία που διάβασα στην Κρήτη στην παιδική μου ηλικία ήταν ο «Ερωτόκριτος» και η «Ερωφίλη». Ένιωσα έναν κόσμο ολόκληρο να ζωντανεύει και αυτό με συντάραξε».

    Ίσως δεν ήταν τυχαίο ότι ο πρώτος του ρόλος στο θέατρο ήταν ο Πανάρετος στην «Ερωφίλη» του Χορτάτζη, που έπαιξε με τη «Λαϊκή Σκηνή» του Κάρολου Κουν το 1934.

    Εξίσου, είχε ομολογήσει ότι στα νεανικά του χρόνια, τον είχε συγκλονίσει η ανάγνωση των έργων του Ντοστογιέφσκι και αργότερα στο θέατρο ο Τσέχωφ, του οποίου έπαιξε και μετέφρασε τα περισσότερα θεατρικά έργα.

    Στην πολύχρονη διαδρομή του στην ελληνική θεατρική σκηνή, άνοιξε την καλλιτεχνική του βεντάλια, στην ελληνική και ξένη δραματουργία: αρχαία τραγωδία, Σαίξπηρ, Στρίντμπεργκ, Πιραντέλο, Γκόγκολ, Ονήλ κ.α.

    Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ο ίδιος θεωρούσε τον «Τζων Γαβριήλ Μπόρκμαν» του Ίψεν, την «Ερωφίλη» του Χορτάτζη και την «Αντιγόνη» του Ανούϊγ.

    Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρωταγωνιστής του Θεάτρου Τέχνης, (1942-1950), όπου έμελε να γνωρίσει την πρώτη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Φωκά, η οποία βρέθηκε συγκατηγoρούμενη το 1952 στην δίκη Μπελογιάννη. Μαζί της απέκτησε μια κόρη, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Τζένη Κολάρου, έναν γιο.

    Ο Λυκούργος Καλλέργης , πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε πολλούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου και επί 18 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο , του οποίου και διετέλεσε καθηγητής της Δραματικής Σχολής. Συνεργάστηκε με όλα τα «ιερά τέρατα» της ελληνικής θεατρικής σκηνής, Μαρίκα Κοτοπούλη, Κατερίνα Ανδρεάδη, Αιμίλιο Βεάκη, Κατίνα Παξινού, Αλέξη Μινωτή κ.ά.

    Εξίσου σημαντική ήταν η πορεία του στον ελληνικό κινηματογράφο που ξεκίνησε το 1949 με τον «Κόκκινο βράχο» του Γρηγόρη Γρηγορίου και τελείωσε το 2001 με τον «Αλέξανδρο και Αϊσέ» του Δημήτρη Κολλάτου.

    Συμμετείχε επίσης στις τηλεοπτικές διασκευές του βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη«Ο Χριστός ξανασταυρώνεται» (1975) και στους «Πανθέους» του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη (1977), παραγωγές που έγραψαν ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

    Διετέλεσε γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για μια δεκαετία από το 1956 και για μικρό διάστημα πρόεδρος. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος - Ακροάματος καθώς και Αντιπρόεδρος του Ταμείου Συντάξεως Ηθοποιών.

    Το 2007, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    [02] Το εδαφικό χωρίς χάρτες συζητούν Χριστόφιας- Ερογλου

    Το εδαφικό άρχισαν να συζητούν ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς 'Ερογλου.

    Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ειδικός σύμβουλος του γγ του ΟΗΕ για την Κύπρο Αλεξάντερ Ντάουνερ, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να αφήσουν "χάρτες και στοιχεία" για το θέμα να συζητηθούν στο τέλος και επί του παρόντος ανταλλάσουν απόψεις, σε συνδυασμό και με το περιουσιακό.

    Ο κ. Ντάουνερ είπε ότι η συζήτηση επί του εδαφικού θα συνεχιστεί στην επόμενη συνάντηση των δύο ηγετών την ερχόμενη Παρασκευή.

    Ανέφερε ότι διακυβεύονται πολλά στις συνομιλίες, οι οποίες "δεν αποτελούν παιχνίδι, αλλά είναι πραγματικά σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον του νησιού και όλες τις επιπτώσεις για την ανατολική Μεσόγειο, τις σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ.

    Ερωτηθείς, αν υπήρξε συζήτηση για τις επικείμενες γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου, σημείωσε ότι το θέμα συζητήθηκε στην αρχή της προηγούμενης συνάντησης.

    Σημείωσε ότι δεν πιστεύει ότι το θέμα των γεωτρήσεων θα επηρεάσει την συνάντηση των ηγετών με τον γγ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

    Πρόσθεσε, επίσης, ότι το θέμα της εδαφικής αναπροσαρμογής έχει σχέση με την έννοια των συνόρων μεταξύ των συνιστώντων κρατιδίων . "Δεν μιλούμε για εθνικά σύνορα. 'Ετσι σε σχέση με την ΑΟΖ της Κύπρου, είναι ΑΟΖ για όλο το νησί και όταν θα επανενωθεί σε μια ομόσπονδη λύση, το θέμα των εδαφικών αναπροσαρμογών δεν θα έχει επιπτώσεις πάνω στο θέμα των γεωτρήσεων", τόνισε.

    [03] Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών, για αύριο Κυριακή

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), προβλέπεται για αύριο Κυριακή σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.gscp.gr).

    Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών που βρισκονται σε υψηλό κίνδυνο, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

    Με βάση τα προβλεπόμενα, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.

    Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

    Ειδικότερα, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφερειακές Ενότητες:

    Β· Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Βόρειου Τομέα Αθηνών, Νότιου Τομέα Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Νήσων (Περιφέρεια Αττικής).Β· Βοιωτίας και Εύβοιας (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).Β· Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου, Πάρου και Θήρας (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).Β· Λήμνου (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).Β· Έβρου (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).

    [04] Το θέμα των εγγυήσεων πρέπει να επιλυθεί, τόνισε ο Φινλανδός πρωθυπουργός

    Το συντομότερο δυνατόν πρέπει να επιλυθεί η διαμάχη για το μοντέλο εγγυήσεων από την Ελλάδα, ώστε να αποφευχθούν σοβαρότερες συνέπειες στην Αθήνα και άλλες χώρες, δήλωσε σήμερα ο Φινλανδός πρωθυπουργός.

    "Το θέμα πρέπει να επιλυθεί όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε τα φινλαδικά αιτήματα να μην πλήξουν άλλες χώρες", τόνισε ο πρωθυπουργός Γίρκι Κατάινεν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Helsingin Sanomat.

    Ο Κατάινεν πρόσθεσε πως είναι σαφές ότι το θέμα των εγγυήσεων θα μπορούσε να πλήξει την εγκυρότητα της Φινλανδίας στην ΕΕ και πρόσθεσε πως η χώρα του έχει συμφέρον να αυξήσει την επιρροή της.

    Η Φινλανδία επιμένει στη στάση της για την παροχή εγγυήσεων ως απόλυτη προϋπόθεση για την χορήγηση δανείων προς την Ελλάδα.

    [05] Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε εκ νέου τη Σύρτη, γενέτειρα του Καντάφι

    Το ΝΑΤΟ διατήρησε την άσκηση πιέσεων στις δυνάμεις του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι βομβαρδίζοντας 15 οχήματα και άλλους 4 στόχους το τελευταίο 24ωρο στη Σύρτη, γενέτειρα του Λίβυου ηγέτη, ο οποίος διαφεύγει, ανακοίνωσε σήμερα η Βορειοατλαντική Συμμαχία.

    Την ώρα που οι αντικαθεστωτικοί προετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στην παραλιακή αυτή πόλη, το ΝΑΤΟ κατέστρεψε 11 οχήματα εξοπλισμένα με όπλα, 3 στρατιωτικά οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και ένα θωρακισμένο όχημα.

    Επίσης έπληξε δύο στρατιωτικά καταφύγια, ένα παρατηρητήριο και ένα οχυρό του σώματος μηχανικού του στρατού στην πόλη αυτή, η οποία βρίσκεται 360 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης.

    Χθες επίσης τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ επιτέθηκαν και σε άλλους στόχους του λιβυκού καθεστώτος κοντά στην Τρίπολη, σε μια στρατιωτική αποθήκη και έναν εκτοξευτή πυραύλων, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Βορειοατλαντική Συμμαχία, στον οποίο προσθέτει ότι το ΝΑΤΟ έπληξε κι άλλους στρατιωτικούς στόχους κοντά στη Σύρτη.

    Την ίδια ώρα οι αντικαθεστωτικοί στην Τρίπολη ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του διεθνούς αεροδρομίου της Τρίπολης, μολονότι όπως σημείωσαν εξακολουθούν να υπάρχουν θύλακες αντίστασης στα περίχωρά του.

    Σύμφωνα με τον Μπασίρ αλ Ταΐμπι, επικεφαλής των αντικαθεστωτικών που έχουν τον έλεγχο του αεροδρομίου, οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών προχωρούν τώρα σε τρία μέτωπα σε έναν \"καθαρισμό\" του τομέα των δυνάμεων που είναι πιστές στο καθεστώς του Καντάφι.

    \"Ελέγχουμε απολύτως το αεροδρόμιο, εξακολουθούν να υπάρχουν θύλακες αντίστασης στη ζώνη Καφρ μπεν Σιρσίρ (δύο χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο), αλλά όχι πολλοί\", σημείωσε ο Ταΐμπι.

    Οι δυνάμεις του Καντάφι έριξαν χθες ρουκέτες και οβίδες στο αεροδρόμιο καταστρέφοντας τρία αεροπλάνα και προκαλώντας ζημιές σε πολλά άλλα. \"Είχαν στόχο ιδιαιτέρως τα αεροπλάνα\", σύμφωνα με τον ίδιο.

    [06] Ο Γκαίτε είναι "ο σπουδαιότερος Γερμανός όλων των εποχών"

    Ο Γερμανός ποιητής και πεζογράφος Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε είναι "ο σπουδαιότερος Γερμανός όλων των εποχών", ξεπερνώντας τον πρώτο καγκελάριο μετά τον πόλεμο Κόνραντ Αντενάουερ και τον πατέρα της Θεωρίας της Σχετικότητας Άλμπερτ Αϊνστάιν, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ο Γκαίτε, συγγραφέας έργων όπως ο "Φάουστ" και "Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου", είναι αυτός που επικαλούνται συχνότερα οι Γερμανοί όταν αναφέρονται στον σπουδαιότερο Γερμανό όλων των εποχών, σύμφωνα με την έρευνα του ινστιτούτου Forsa, η οποία έγινε σε δείγμα 2.000 ατόμων για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Bild.

    Οι δύο μόνες εν ζωή προσωπικότητες που αναφέρθηκαν κατά την έρευνα αυτή είναι ο "καγκελάριος της επανένωσης" της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ (5η θέση), ο οποίος ήταν στην εξουσία από το 1982 ως το 1998, και ο σοσιαλδημοκράτης Χέλμουτ Σμιτ (7η θέση), ο οποίος διετέλεσε καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας από το 1974 ως το 1982.

    [07] Διαμαρτυρία φιλάθλων του Αστέρα στα διόδια Νεστάνης

    Αυτοκινητοπορεία με σημαίες και κορναρίσματα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης, από το κέντρο της πόλης προς τα διόδια της Νεστάνης, όπου τα άνοιξαν για μισή ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ να υποβιβαστεί η ομάδα της Τρίπολης.

    Οι φίλαθλοι παρέμειναν στα διόδια και περίμεναν το λεωφορείο της ομάδας που επέστρεφε από το Αγρίνιο.

    Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του νομού Ανδρέας Λυκουρέντζος βρέθηκε στα διόδια Νεστάνης, θέλοντας με την παρουσία του να εκφράσει την συμπαράστασή του στον Αστέρα, αποχώρησε όμως όταν μικρή ομάδα οπαδών φώναζε συνθήματα και κατηγορούσε βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης από τη Θεσσαλονίκη, για πολιτική παρέμβαση στην απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ και στο πρόσωπό του θέλησαν να αποδοκιμάσουν την κεντρική εξουσία.

    Αυτή την ώρα μπαίνει στην Τρίπολη μεγάλη αυτοκινητοπορεία φιλάθλων του Αστέρα με πρώτο το λεωφορείο της ομάδας και κατευθύνονται στο κέντρο της πόλης σε πανηγυρικό κλίμα.

    Η αυτοκινητοπορεία έχει δημιουργήσει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα μέσα στην Τρίπολη.

    [08] Ο Καντάφι πρέπει να δικαστεί από το ΔΠΔ, δηλώνει η καγκελάριος Μέρκελ

    Ο συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι θα πρέπει να δικαστεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) στη Χάγη δήλωσε σήμερα σε γερμανική εφημερίδα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

    \"Ναι. Ο Καντάφι πρέπει να έχει μια δίκη βάσει του δικαίου, κάτι που δεν έκανε ποτέ για τους αντιτιθέμενους σε αυτόν\", δήλωσε η καγκελάριος απαντώντας σε ερώτηση της κυριακάτικης Bild am Sonntag αν τάσσεται υπέρ μιας δίκης του Καντάφι ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης.

    Η Μέρκελ, η χώρα της οποίας αρνήθηκε να μετάσχει σε μια στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, δεν απέκλεισε επίσης τη συμμετοχή Γερμανών στρατιωτών σε μια ενδεχόμενη αποστολή σταθεροποίησης του ΟΗΕ στη Λιβύη.

    \"Αν το ζητήσουν από εμάς, τους Γερμανούς, θα εξετάσουμε βεβαίως τί μπορούμε να κάνουμε\", σημείωσε στη συνέντευξή της αυτή που θα δημοσιευτεί αύριο στην Μπιλντ αμ Ζόνταγκ, αλλά αποσπάσματά της δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ωστόσο, σημείωσε η Μέρκελ, \"η νέα λιβυκή κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει τί είδους υποστήριξη έχει ανάγκη και πιστεύω ότι αυτό είναι πριν από όλα αρμοδιότητα του ΟΗΕ, του Αραβικού Συνδέσμου και της Αφρικανικής Ένωσης.

    \"Εκτός αυτού στη Γερμανία, εμείς παγώσαμε δισεκατομμύρια ευρώ σε πόρους του καθεστώτος Καντάφι\", υπενθύμισε. \"Τα χρήματα αυτά είναι στη διάθεση του πληθυσμού και μπορούν πολύ καλά να χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμηση\" της Λιβύης, σημείωσε.

    [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα-Λαγκάρντ για την οικονομική κρίση

    Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε χθες Παρασκευή τηλεφωνική συνομιλία με την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ με θέμα την παγκόσμια οικονομική κατάσταση.

    Πρόκειται για την πρώτη συνομιλία του Ομπάμα με την Λαγκάρντ από της 28 Ιουνίου όταν η γαλλίδα πρώην υπουργός Οικονομικών ορίστηκε επικεφαλής του ΔΝΤ, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

    Ο αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε τη σημασία της στενής συνεργασίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και το ΔΝΤ", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

    Ομπάμα και Λαγκάρντ συμφώνησαν για την αναγκαιότητα ενίσχυσης, στο προσεχές μέλλον, της ανάπτυξης και της απασχόλησης, αλλά και στην σημασία της εξισορρόπησης της παγκόσμιας ζήτησης προς τις αναδυόμενες οικονομίες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 27 August 2011 - 12:29:48 UTC