Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-10-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν κινδυνεύει κανένα ασφαλιστικό ταμείο, διαβεβαιώνει ο Ηλ. Πλασκοβίτης
  • [02] Θ. Γιαννακόπουλος: "Το καλοκαίρι φεύγουμε από τον Παναθηναϊκό"
  • [03] Η καφετιέρα που "θυμάται" πώς ακριβώς θέλει ο καθένας τον καφέ του
  • [04] Η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να υπερβεί τα ασφαλή όρια έως το 2030
  • [05] Περισσότερο νερό σημαίνει λιγότερο ζάχαρο
  • [06] "Αν η συμφωνία είναι προς το εθνικό συμφέρον θα την ψηφίσουμε", δηλώνει ο Ν. Δένδιας
  • [07] Οι εξελίξεις στις κυπριακές τράπεζες από το "κούρεμα" ελληνικών κρατικών ομολόγων
  • [08] Περισσότεροι από 100 νεκροί από έκρηξη δεξαμενής καυσίμων στη Σύρτη
  • [09] Τους 366 φθάνουν οι νεκροί στην Τουρκία
  • [10] Αναβλήθηκε η επίσκεψη Δ. Χριστόφια στην πλατφόρμα της Νoble
  • [11] Ο Μουάμαρ Καντάφι ετάφη τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία
  • [12] Πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ - Βόρειας Κορέας
  • [13] Θα ξανακτιστεί ο ναός του Αγίου Νικολάου στο "Σημείο Μηδέν" της Νέας Υόρκης

  • [01] Δεν κινδυνεύει κανένα ασφαλιστικό ταμείο, διαβεβαιώνει ο Ηλ. Πλασκοβίτης

    Δεν θα κινδυνεύσουν οι συντάξεις σε κανένα ασφαλιστικό ταμείο λόγω του "κουρέματος" του χρέους διαβεβαίωσε ο γ.γ του Υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης μιλώντας στη ΝΕΤ.

    Ο κ. Πλασκοβίτης ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν θα εξαιρεθούν τα ασφαλιστικά Ταμεία από το "κούρεμα", καθώς είναι σε εξέλιξη η σχετική διαπραγμάτευση και συμπλήρωσε: "Ακόμη κι αν συμπεριληφθούν τα ομόλογα των ταμείων, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθούν μόνοι τους να βρούν λύση", ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διευκρίνισε ότι θα υπάρξει κρατική στήριξη, ενώ υπογράμμισε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί να ρευστοποιηθούν κάποια περιουσιακά στοιχεία των ασφαλιστικών Ταμείων.

    [02] Θ. Γιαννακόπουλος: "Το καλοκαίρι φεύγουμε από τον Παναθηναϊκό"

    Η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η απόφαση του ίδιου και του αδερφού του, Παύλου, είναι οριστική και αμετάκλητη και πως το ερχόμενο καλοκαίρι, θα αποχωρήσουν από την ιδιοκτησία του συλλόγου:

    «Η απόφασή μας να εγκαταλείψουμε τον ελληνικό αθλητισμό το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οριστική και αμετάκλητη. Και αυτή τη φορά δεν θα αλλάξει. Μακάρι στο μεσοδιάστημα να βρεθεί κάποιος, όχι για να πουλήσουμε την ΚΑΕ, αλλά για να του τη χαρίσουμε».

    Για την παραμονή της οικογένειας στην ΚΑΕ το περασμένο καλοκαίρι τόνισε: «Η αλήθεια είναι, ότι ήμασταν αμετάκλητοι το καλοκαίρι για να φύγουμε. Οταν, όμως, διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε -επί της ουσίας- υποψήφιος αγοραστής, κάποιος που να θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ, η παραμονή μας ήταν μονόδρομος.

    Γιατί αν αποχωρούσαμε, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να διαλυθεί και αυτό ήταν κάτι που φυσικά και δεν θέλαμε. Το κάναμε, όχι μόνο επειδή μας παρακάλεσαν όλοι οι παράγοντες, αλλά επειδή αγαπάμε τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλαμε να τον αφήσουμε μόνο του. Αυτό το πράγμα, όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ούτε μπορώ να φανταστώ -πόσω μάλλον να σκεφτώ- ότι την επόμενη χρονιά, θα παραμείνουμε στον Παναθηναϊκό».

    [03] Η καφετιέρα που "θυμάται" πώς ακριβώς θέλει ο καθένας τον καφέ του

    Υπάρχει τρόπος μια καφετιέρα να φτιάχνει τον σωστό καφέ για όλους; Ναι, αν μπορεί να αναγνωρίζει τα ξεχωριστά δαχτυλικά αποτυπώματα του καθενός και να ''θυμάται'' πώς ο καθένας θέλει τον καφέ του.

    Η συσκευή Saeco Xelsis Digital ID της Philips είναι η πρώτη στον κόσμο που διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ. Μόλις ο χρήστης την αγοράζει, πιέζει το δάχτυλό του σε μια μικρή υποδοχή δημιουργώντας έτσι το ''προφίλ'' του. Στη συνέχεια προγραμματίζει την καφετιέρα πώς ακριβώς θέλει τον καφέ του (πόσο δυνατός, πόσο γάλα, πόσος αφρός κλπ).

    Κάθε φορά που ο χρήστης αγγίζει τη συγκεκριμένη υποδοχή στην καφετιέρα, αυτή ξέρει τις προτιμήσεις του. Ο χρήστης πιέζει ένα κουμπί για την επιλογή ανάμεσα σε εννιά διαφορετικά είδη καφέ (καπουτσίνο, εσπρέσο κ.α.) και η συσκευή αναλαμβάνει να τον φτιάξει με τις σωστές αναλογίες.

    Η μηχανή μπορεί να δεχτεί ''προφίλ'' μέχρι έξι διαφορετικών χρηστών ή ο ίδιος χρήστης μπορεί να αλλάξει τις ''προδιαγραφές'' του καφέ του, αν οι προτιμήσεις του εν καιρώ αλλάξουν.

    Η συσκευή, που παράγεται στην Ιταλία, θα κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ και θα βγει στην αγορά στο τέλος του μήνα.

    [04] Η υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να υπερβεί τα ασφαλή όρια έως το 2030

    Η άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας ενδέχεται να υπερβεί, έως το 2030, τα «ασφαλή» όρια των 2 βαθμών Κελσίου σε πολλές περιοχές του πλανήτη, αν συνεχίσουν να αυξάνονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, σύμφωνα με δύο εκθέσεις που φιλοξενούνται στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης Nature.

    Σύμφωνα με την πρώτηέκθεση, το μεγαλύτερο μέρος της χερσαίας επιφάνειας της Γης θα βιώσει, έως το 2060, μέσες τιμές θερμοκρασίας σε διάστημα πενταετίας που θα υπερβαίνουν άνοδο κατά 2 βαθμούς Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προ-βιομηχανικής εποχής.

    Στη δεύτερη έκθεση υποστηρίζεται ότι για την επίτευξη των στόχων περιορισμού των επιπτώσεων της αλλαγής του κλίματος, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα πρέπει να μειωθούν κατά 8,5%, το 2020, σε σχέση με τα επίπεδα του 2010.

    «Αν δεν τεθούν σε ισχύ οι μηχανισμοί που θα εξασφαλίσουν κορύφωση, νωρίς, των εκπομπών, την οποία θα ακολουθήσει απότομη μείωση τους στη συνέχεια, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να μην επιτευχθεί ο στόχος περιορισμού της ανόδου της θερμοκρασίας κατά 2 βαθμούς Κελσίου», προειδοποιούν οι συντάκτες της έκθεσης.

    [05] Περισσότερο νερό σημαίνει λιγότερο ζάχαρο

    Οι άνθρωποι που πίνουν λιγότερα από δύο ποτήρια νερό την ημέρα, είναι πιθανότερο να εμφανίσουν αφύσικα υψηλό ζάχαρο, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Λιζ Μπανκίρ του γαλλικού εθνικού ερευνητικού ινστιτούτου INSERM, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο διαβητολογικό περιοδικό "Diabetes Care", σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, διαπίστωσαν ότι οι ενήλικες που πίνουν μέχρι μισό λίτρο νερό τη μέρα (περίπου δύο ποτήρια), έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν προ-διαβήτη, δηλαδή έχουν αρκετά υψηλό ζάχαρο και κινδυνεύουν να αναπτύξουν την ίδια τη νόσο τα επόμενα χρόνια.

    Πάντως, οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι αν και επιβεβαίωσαν τη σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση νερού και στο επίπεδο του ζαχάρου, δεν απέδειξαν πέραν κάθε αμφιβολίας ότι το λίγο νερό είναι αυτό που προκαλεί προ-διαβήτη. Από την άλλη, δεν είναι βέβαιο ότι αν κανείς πίνει πολύ νερό, θα μειωθεί το ζάχαρό του και ο κίνδυνος για εμφάνιση διαβήτη.

    Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η έλλειψη νερού επηρεάζει την αντιδιουρητική ορμόνη βασοπρεσίνη, που βοηθά τον οργανισμό να ρυθμίσει την κατακράτηση των υγρών. Αν κανείς δεν πίνει αρκετό νερό, το επίπεδο της βασοπρεσίνης αυξάνεται, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση και του ζαχάρου στο αίμα.

    Οι ερευνητές ανέφεραν ότι όσοι πίνουν λίγο νερό, μπορεί να καταφεύγουν συχνότερα σε αναψυκτικά με ζάχαρη και αυτό αυξάνει το ζάχαρό τους, ενώ τους προσθέτει και παραπανίσια κιλά.

    [06] "Αν η συμφωνία είναι προς το εθνικό συμφέρον θα την ψηφίσουμε", δηλώνει ο Ν. Δένδιας

    "Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έχει πει κάτι απολύτως σαφές. Αν είναι μια συμφωνία που είναι προς το εθνικό συμφέρον εμείς θα την ψηφίσουμε. Αν είναι μια συμφωνία που είναι επιζήμια για την χώρα δεν θα την ψηφίσουμε", δήλωσε ο τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Δένδιας στη ΝΕΤ, αναφερόμενος στο σχέδιο για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που συζητείται στις Βρυξέλλες. Διευκρίνισε ότι το κόμμα έχει πολλές επιφυλάξεις και φόβους και επανέλαβε ότι η ΝΔ τάσσεται υπέρ των εκλογών.

    [07] Οι εξελίξεις στις κυπριακές τράπεζες από το "κούρεμα" ελληνικών κρατικών ομολόγων

    Τις τελικές αποφάσεις των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους αναμένουν τα επιτελεία των κυπριακών τραπεζών.

    Το «σφυροκόπημα» που δέχτηκαν σήμερα οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου και της Marfin Popular Bank ήταν ισχυρό, αν και κάπως «ελαφρύτερο» σε σχέση με το σκηνικό ελεύθερης πτώσης των ελληνικών τραπεζικών μετοχών. Στο ΧΑΚ ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 8,01 %. Η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου σημείωσε απώλειες 7,83%, της Marfin Popular Bank 9,80%, ενώ της Ελληνικής Τράπεζας έχασε 3,12% της αξίας της.

    Το μεγαλύτερο «κούρεμα» στα ελληνικά κρατικά ομόλογα, θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες ζημίες για τις τρεις μεγάλες κυπριακές τράπεζες, οι οποίες με «κούρεμα» της τάξης του 21% είχαν υπολογίζει ζημιές 344,8 εκατ. ευρώ, για το πρώτο εξάμηνο του 2011.

    Ωστόσο ένα κούρεμα 50% ή 60% δεν σημαίνει και ανάλογη αύξηση των ζημιών, καθώς δεν έχουν διασαφηνιστεί οι όροι του «κουρέματος» (ποια ομόλογα θα αφορά, με ποια λήξη, πως θα γίνει το «κούρεμα» κτλ). Το πρόβλημα όμως δεν είναι οι ζημιές από το «κούρεμα», αλλά οι ανάγκες σε νέα κεφάλαια.

    [08] Περισσότεροι από 100 νεκροί από έκρηξη δεξαμενής καυσίμων στη Σύρτη

    Περισσότεροι από εκατό άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον πενήντα τραυματίσθηκαντο βράδυ τηςΔευτέραςαπό την έκρηξη δεξαμενής καυσίμων στη Σύρτη, ανακοίνωσε ο Λάιτ Μοχάμεντ, στέλεχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

    "Σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη και ακολούθησε πυρκαγιά. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίσθηκαν", δήλωσε ο Μοχάμεντ κάνοντας λόγο για "δεκάδες απανθρακωμένα πτώματα".

    Σύμφωνα με τον λίβυο αξιωματούχο, η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που δεκάδες άνθρωποι περίμεναν στην ουρά κοντά στη δεξαμενή για να προμηθευτούν καύσιμα για τα αυτοκίνητά τους.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η έκρηξη οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

    "Δεν έχουμε κατορθώσει να σβήσουμε τη φωτιά", πρόσθεσε.

    Πολλοί Λίβυοι έχουν φθάσει τις τελευταίες ημέρες στη Σύρτη για να αναζητήσουν τους συγγενείς τους μετά την πτώση της πόλης, του τελευταίου προπυργίου του καθεστώτος Καντάφι.

    [09] Τους 366 φθάνουν οι νεκροί στην Τουρκία

    Ο σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών που συγκλόνισε την Κυριακή την επαρχία Βαν της ανατολικής Τουρκίας έχει προκαλέσει το θάνατο σε 366 ανθρώπων και τον τραυματισμό 1.300, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Εκτάκτων Καταστάσεων.

    Την ίδια ώρα οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες στα ερείπια για τον εντοπισμό επιζώντων δίνοντας μάχη με το χρόνο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιφέρεια αυτή και παρότι οι ελπίδες μειώνονται δραματικά.

    [10] Αναβλήθηκε η επίσκεψη Δ. Χριστόφια στην πλατφόρμα της Νoble

    Λόγω βεβαρημένου προγράμματος, αναβλήθηκε η σημερινή μετάβαση με ελικόπτερο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στην πλατφόρμα της Νoble, η οποία κάνει τη γεώτρηση για φυσικό αέριο στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

    Ο Κύπριος Πρόεδρος θα μεταβεί αύριο στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ενώ από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις συνομιλίες με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.

    Έγκυρη πηγή μας δήλωσε ότι κρίθηκε "σοφότερο" η επίσκεψη του κ. Χριστόφια στην πλατφόρμα να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του από τις συνομιλίες της Νέας Υόρκης.

    [11] Ο Μουάμαρ Καντάφι ετάφη τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία

    Ο Μουάμαρ Καντάφι ετάφη τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera επικαλούμενο πηγή της λιβυκής κυβέρνησης.

    Στελέχη του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου είχαν δηλώσει νωρίτερα ότι ο Καντάφι επρόκειτο να ταφεί σε μυστική τοποθεσία στην έρημο, τερματίζοντας έτσι την πολυήμερη διαμάχη επάνω από το πτώμα, το οποίο βρισκόταν εκτεθειμένο σε κοινή θέα σε ψυχρό θάλαμο στη Μισράτα για όσο διάστημα διαφορετικές φατρίες του νέου λιβυκού καθεστώτος έριζαν σχετικά με την τύχη του, μέχρι που ήλθε η αποσύνθεση για να δώσει τέλος στο θέαμα.

    [12] Πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ - Βόρειας Κορέας

    "Προς τη θετική κατεύθυνση κινούνται" οι διήμερες συνομιλίες που άρχισαν χθες στη Γενεύη ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα, καθώς περιορίστηκαν μερικές διαφορές, δήλωσε ο επικεφαλής των διαπραγματευτών των ΗΠΑ Στίβεν Μπόσγουορθ, σημειώνοντας ωστόσο ότι παραμένουν κάποια ζητήματα.

    Ο ίδιος υπογράμμισε ότι στόχος των ΗΠΑ είναι να υπάρξει ένας "σταθερός θεμέλιος λίθος" πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η επανέναρξη των διμερών και των πολυμερών συνομιλιών με την Πιονγκγιάνγκ, οι οποίες έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο μετά την κατάρρευση πριν από περισσότερο από δύο χρόνια των εξαμερών συνομιλιών για τον πυρηνικό αφοπλισμό της Βόρειας Κορέας.

    "Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την άμβλυνση των διαφορών", δήλωσε ο Μπόσγουορθ σε δημοσιογράφους στη Γενεύη έπειτα από δείπνο που είχε με την αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας.

    [13] Θα ξανακτιστεί ο ναός του Αγίου Νικολάου στο "Σημείο Μηδέν" της Νέας Υόρκης

    Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία γκρεμίστηκε με την πτώση των δίδυμων πύργων στα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, τελικά θα ξανακτιστεί και θα αποτελεί το μοναδικό χώρο λατρείας του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, στο Νότιο Μανχάταν.

    Ο ιερατικώς προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Νικολάου, πάτερ Ιωάννης Ρώμας, ο οποίος μετά την καταστροφή της μικρής εκκλησίας του λειτουργεί μέχρι σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν, ανέφερε στο "ΑΠΕ-ΜΠΕ" ότι «μετά από δέκα χρόνια αγώνων και αγωνίας, νιώθουμε δικαιωμένοι. Ήμουν στον 'Αγιο Νικόλαο από το 1972. Το μικρό αυτό ναό που καταστράφηκε τελείως, τον είχε κτίσει μέσα στη δεύτερη δεκαετία του περασμένου αιώνα μία ομάδα Ελλήνων ναυτικών και μεταναστών, χωρίς να μιλούν τη γλώσσα, χωρίς χρήματα, αλλά με πίστη και αγάπη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Σ' ένα δωμάτιο κοιμόντουσαν δώδεκα άτομα ώστε να μπορέσουν να μαζέψουν χρήματα. Το 1916, αγόρασαν το κτίριο για 25.000 δολάρια. Ο νέος 'Αγιος Νικόλαος θα είναι ένας τόπος λατρείας για όλους τους επισκέπτες της περιοχής και ένα σύμβολο ελευθερίας».

    Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής είχε υποβάλει μήνυση κατά της Λιμενικής Αρχής Νέας Υόρκης και Νιου Τζέρσεϊ, που έχει την ευθύνη ανάπτυξης του "Σημείου Μηδέν", επειδή ο νέος της διευθυντής είχε αναθεωρήσει την αρχική απόφαση και πρόβαλε «διάφορες προφάσεις» για να εμποδίσει την ανέγερση της εκκλησίας.

    Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αρκετές κινητοποιήσεις και αναλήφθηκαν διάφορες πρωτοβουλίες από ομογενειακούς φορείς, με πολιτικές παρεμβάσεις Αμερικανών βουλευτών και γερουσιαστών.

    Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, η Αρχιεπισκοπή Αμερικής ανακοίνωσε την επίτευξη και υπογραφή συμφωνίας με τη Λιμενική Αρχή για την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου. Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος και οι ιεράρχες της Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής συναντήθηκαν με τον κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, 'Αντριου Κουόμο, στο γραφείο του στο Μανχάταν. Στη συνάντηση συμμετείχαν η ηγεσία της ενορίας του Αγίου Νικολάου και του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου.

    Η συμφωνία, μεταξύ άλλων, επιτρέπει την ανοικοδόμηση του Ναού στην ανατολική άκρη της οδού Λίμπερτι στον αριθμό 130.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 25 October 2011 - 8:29:43 UTC