Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-11-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ψηφοφορία
  • [02] Έκκληση για εθνική συναίνεση από Ρομπάι και Μπαρόζο
  • [03] Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
  • [04] Μ. Ανδρουλάκης: "Δεν μετέχω σε ψηφοφορία-παρωδία"
  • [05] Επίθεση εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια
  • [06] H συνταγματικότητα του τέλους επιτηδεύματος στο ΣτΕ
  • [07] Θραύσματα από τη ζωφόρο στις αποθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου
  • [08] Γιγάντια κηλίδα "ζωηρεύει" τον Ήλιο
  • [09] Αναβολή των αποφάσεων γενικών συνελεύσεων Eurobank-Alpha για τη συγχώνευση
  • [10] Εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη ο Αμπντούν του Ολυμπιακού

  • [01] Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ψηφοφορία

    Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ενόψει της ονομαστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης απαιτείται πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών που δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 120 θετικών ψήφων.

    Η κοινή πορεία του πολιτικού κόσμου, ίσως και να είναι εφικτή, τόνισε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από τη ΝΔ τη στήριξη των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο έξωσης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ

    και την άμεση έναρξη συνεννοήσεων για την συγκρότηση ενός κυβερνητικού σχήματος «που να υπηρετεί τις έκτακτες ανάγκες της χώρας».

    Η ΝΔ αποχώρησε από τη συζήτηση επιμένοντας στο αίτημα για παραίτηση του πρωθυπουργού και προκήρυξη εκλογών.

    "Είπα στον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί για να διευκολύνει τις εξελίξεις, αλλά αυτός δεν παραιτείται", ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού.

    Η Νέα Δημοκρατία θα παραστεί στην ψηφοφορία, καθώς αυτή διενεργείται επί των παρόντων βουλευτών και θα ψηφίσει "όχι", διευκρίνισε εκπρόσωπος του κόμματος.

    "Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ψηφίσετε πρώτα τη δανειακή σύμβαση και μετά να πάτε σε εκλογές", τόνισε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση και τη ΝΔ η Γενική

    Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που απέρριψε κατηγορηματικά κάθε πρόταση για μεταβατική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

    Επικοινωνήστε, επιτέλους, με τη λογική, στηρίξτε τους Έλληνες και δώστε ελπίδα στον λαό. Σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα, σώστε την Ελλάδα, οι καιροί ου μενετοί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Να δώσει εναλλακτική πνοή σε ένα νέο συνασπισμό εξουσίας κάλεσε τον λαό από τη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας όλες τις δυνάμεις που αντιτίθεται στην «επονείδιστη» δανειακή σύμβαση να συμπαραταχθούν είτε πριν, είτε μετά τις εκλογές.

    [02] Έκκληση για εθνική συναίνεση από Ρομπάι και Μπαρόζο

    Έκκληση για εθνική συναίνεση στην Ελλάδα και σταθεροποίηση του πολιτικού κλίματος, έκαναν οι Χέρμαν Βαν Ρομπάι και Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στις Κάννες.

    Παράλληλα, υπογράμμισαν την ανάγκη να υιοθετηθούν από την Ελληνική Βουλή οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου.

    «Το μήνυμά μας είναι ξεκάθαρο. Δεσμευόμαστε πλήρως να στηρίξουμε την Ελλάδα ως μέλος της ευρωζώνης», δήλωσε ο Ζοζέ Μπαρόζο, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να επιδείξει τη δέσμευσή της στις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.

    «Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε οικονομική βοήθεια είναι η έγκριση του νέου σχεδίου που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής.

    Από την πλευρά του, ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι χαρακτήρισε «γιγαντιαία προσπάθεια» τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η Ελλάδα. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι για να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή προς τη σωστή κατεύθυνση, το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να εγκρίνει το νέο σχέδιο που αποφασίστηκε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής.

    Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι θα επανέλθει η σταθερότητα στο πολιτικό κλίμα. Καλώ την Ελλάδα σε εθνική συναίνεση, καθώς το διακύβευμα για τη χώρα είναι θεμελιώδες και υπαρξιακό».

    [03] Πρεμιέρα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

    Ο Αλεξάντερ Πέιν - ο 50χρονος ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης από την Ομάχα της Νεμπράσκα - είναι ίσως η μοναδική «επίσημη» παρουσία στο αποψινό άνοιγμα του 52ου Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης .

    Είναι η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Οι απόγονοι / The Descendants που θα προβληθεί σε παγκόσμια πρώτη στην αίθουσα του «Ολύμπιον» με πρωταγωνιστή τον επίσης διεθνώς γνωστό Τζώρτζ Κλούνει που δίνει τη σχετική «λάμψη» στην 52η διοργάνωση.

    Χωρίς λάμψη όπως οι προηγούμενες διοργανώσεις - αν και η «λάμψη» και οι «χολλυγουντιανού τύπου προβολές και στόχοι δεν αποτελούν το ζητούμενο της διοίκησης και των επιλογών που έκανε ήδη ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημήτρης Ειπίδης - το φετινό φεστιβάλ αρχίζει απόψε πιο αμήχανα παρά ποτέ τα τελευταία χρόνια.

    Εν μέσω οικονομικής αλλά και πολιτικής κρίσης στη χώρα«σκέφτηκα πως δεν δικαιούμουν να καταργήσω ένα θεσμό με ιστορία 52 χρόνων λόγω της αλήθειας που έδειξαν κάποιοι?Το φεστιβάλ θα συνεχισθεί έστω και με το 1/5 του προϋπολογισμού που είχαν οι προκάτοχοι μου, και θα είναι ακόμα καλύτερο, ακόμα πιο ενδιαφέρον, ακόμα πιο κινηματογραφικό» έλεγε παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του φεστιβάλ ο διευθυντής του κ. Ειπίδης.

    Ο προυπολογισμός της φετινής διοργάνωσης φτάνει μόλις τα δύο εκατομμύρια ευρώ - ποσό που εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ, το Υπουργείο Πολιτισμού, και χορηγίες.

    Στη διοργάνωση που θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίουθα προβληθούν 151 ταινίες από 53 χώρες του κόσμου στο πλαίσιο του κεντρικού προγράμματος και των παράλληλων διοργανώσεων.

    Στο επίσημο Διαγωνιστικό πρόγραμμα συμμετέχουν 15 πρώτες ή δεύτερες ταινίες μυθοπλασίας σκηνοθετών απ? όλο τον κόσμο, οι οποίες θα διεκδικήσουν το Χρυσό, τον Αργυρό και τον Χάλκινο Αλέξανδρο (αντιστοιχούν σε χρηματικό έπαθλο 20.000, 10.000 και 5.000 ευρώ.

    [04] Μ. Ανδρουλάκης: "Δεν μετέχω σε ψηφοφορία-παρωδία"

    Ο βουλευτής Β' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του αναφέρει ότι "αν έστω στο παρά πέντε οι βασικοί πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής δεν σταματήσουν τις αξιοθρήνητες μπλόφες και δεν αποσαφηνίσουν ρητά και κατηγορηματικά τις προθέσεις τους δεν πρόκειται να μετάσχω σε μια ψηφοφορία η οποία στη συνέχεια μπορεί να αποδειχθεί παρωδία".

    [05] Επίθεση εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια

    Επίθεση απο ομάδα περίπου 20 ατόμων δέχτηκαν στις 2.15 μετά το μεσημέρι, πέντε αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου 54.

    Οι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στις πεζές περιπολίες των Εξαρχείων, μετέβαιναν στο αστυνομικό τμήμα για να αναλάβουν υπηρεσία, όταν έπεσαν πάνω στην ομάδα των νεαρών.

    Φορούσαν τις στολές τους και απο πάνω πολιτικά μπουφάν και επέβαιναν σε μοτοποδήλατα. Οι νεαροί, όμως, τους αναγνώρισαν και επιτέθηκαν εναντίον τους με πέτρες, ξύλα, λοστούς και ένα τσεκούρι, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

    Οι δράστες προξένησαν φθορές στα μοτοποδήλατα και προσπάθησαν να τα κάψουν με στουπιά, αλλά δεν τα κατάφεραν.

    Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

    Στον τόπο της επίθεσης έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    [06] H συνταγματικότητα του τέλους επιτηδεύματος στο ΣτΕ

    Η συνταγματικότητα ή μη της επιβολής του τέλους επιτηδεύματος στους επιτηδευματίες και τους ασκούντες ελευθέριο επάγγελμα, που τηρούν βιβλία Β' ή Γ' κατηγορίας του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, απασχόλησε σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Ειδικότερα, συζητήθηκαν στην Ολομέλεια οι προσφυγές των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Βόλου και Χαλκίδας, του Σωματείου Έλληνες Φορολογούμενοι και ιδιωτών επιτηδευματιών, οι οποίοι στρέφονται κατά του τέλους επιτηδεύματος. Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι θεωρούνται επιτηδευματίες.

    Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι ζητούν την ακύρωση του Ν. 3986/2011, που προβλέπει την επιβολή του επίμαχου τέλους, καθώς και την ακύρωση της από 2.8.2011 απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, που καθορίζει τη διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης του τέλους επιτηδεύματος.

    Οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι η επιβολή του επίμαχου τέλους είναι αντισυνταγματική και παράνομη, γιατί αποτελεί φόρο και όχι τέλος, ενώ δεν αντανακλά πραγματική φοροδοτική ικανότητα των δικηγόρων, αλλά παρουσιάζει μια επίπλαστα "αντικειμενική" οικονομική δυνατότητα, που «ουδόλως μπορεί να θεωρηθεί ανεκτή, σύμφωνα με τα διδάγματα της κοινής πείρας και τις παρούσες συνθήκες ασκήσεως του δικηγορικού λειτουργήματος».

    Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς των Δικηγορικών Συλλόγων, υπεραμυνόμενοι της νομιμότητας και συνταγματικότητας της επιβολής του τέλους επιτηδεύματος, αποκλείοντας παράλληλα τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για φόρο και όχι τέλος.

    Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει τις αποφάσεις του.

    [07] Θραύσματα από τη ζωφόρο στις αποθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου

    Τέσσερα νέα θραύσματα της ζωφόρου του Ερεχθείου εντοπίστηκαν πρόσφατα στις αποθήκες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Διάλεξη για το θέμα δόθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.

    «Είναι εντυπωσιακό. Τα μνημεία της Ακρόπολης αποκαλύπτουν ακόμα νέα στοιχεία, άγνωστα μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακροπόλεως, Μαίρη Ιωαννίδου, μετά την κατάβαση της μετόπης «Ευαγγελισμός» από τον Παρθενώνα.

    Φαίνεται, όμως, ότι και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο κρύβει στις αποθήκες του άγνωστους θησαυρούς, που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν καν αναγνωριστεί.

    Τα νέα θραύσματα της ζωφόρου του Ερεχθείου, που αναγνωρίστηκαν πρόσφατα από την επίτιμη έφορο Ακροπόλεως και ομότιμη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αλίκη-Ισμήνη Τριάντη, ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία. Γι' αυτό και μία διάλεξή της για το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε παρά να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικού και μη.

    Τα θραύσματα αφορούν τμήματα δύο γυναικείων μορφών και μίας ανδρικής, καθώς κι ένα μικρό κεφάλι, πιθανόν αγοριού.

    «Η ανεύρεση γλυπτών της Ακρόπολης, κυρίως μικρών θραυσμάτων, από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο δεν πρέπει να μας ξενίζει. Σας θυμίζω τη μορφή πολεμιστή που αναγνώρισε προ ετών ο Γιώργος Δεσπίνης στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ΕΑΜ, και απέδωσε στο αέτωμα του ναού της Αθηνάς Νίκης. Ας σημειωθεί ότι στο ΕΑΜ υπήρχαν τρία ακόμα θραύσματα από τη ζωφόρο του Ερεχθείου, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ακρόπολη το 1919», δήλωσε η κ. Τριάντη, προλαμβάνοντας πιθανές απορίες του κοινού.

    Ελ. Μάρκου

    [08] Γιγάντια κηλίδα "ζωηρεύει" τον Ήλιο

    Εντοπίστηκε η μεγαλύτερη κηλίδα των τελευταίων ετών στον Ήλιο-

    Ο Ήλιος άρχισε να «ζωηρεύει» για τα καλά, μετά από μια μακρόχρονη περίοδο αδράνειας.

    Η μεγαλύτερη κηλίδα, εδώ και αρκετά χρόνια, εμφανίστηκε στην επιφάνειά του σκοτεινιάζοντας ένα μέρος του «προσώπου» του, μήκους περίπου 80.000 και πλάτους 40.000 χιλιομέτρων. Δηλαδή έχει μέγεθος πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τη Γη, η οποία έχει διάμετρο περίπου 12.800 χλμ.

    Η κηλίδα, η οποία προς το παρόν δεν «κοιτάει» απευθείας τον πλανήτη μας, έγινε αντιληπτή από το διαστημικό Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

    Όταν, τις επόμενες πέντε μέρες, η Γη αλλάξει θέση σε σχέση με το άστρο της, η κηλίδα θα «βλέπει» απευθείας προς τον πλανήτη μας και πλέον θα είναι ορατή ακόμα και από επίγεια ερασιτεχνικά τηλεσκόπια.

    Στην πραγματικότητα, η γιγάντια κηλίδα αποτελείται από πολλές επιμέρους μικρότερες κηλίδες, κάθε μία από τις οποίες είναι μεγαλύτερη από τον πλανήτη μας. Τέτοιες κηλίδες εμφανίζονται όταν εντείνεται η μαγνητική δραστηριότητα στην επιφάνεια του Ήλιου, μπλοκάροντας την εκροή θερμότητας από αυτόν, με συνέπεια ορισμένες περιοχές του να ψυχραίνουν συγκριτικά με τις υπόλοιπες και έτσι να σκοτεινιάζουν, καθώς φαίνονται πιο αχνές από τον περίγυρό τους.

    Η μαγνητική δραστηριότητα που προϋποθέτει τις κηλίδες, μπορεί να προκαλέσει ισχυρές εκπομπές ενέργειας από τον Ήλιο και να στείλει στην κατεύθυνση της Γης μεγάλες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων (ηλιακές «καταιγίδες»), που είναι σε θέση να αποδιοργανώσουν τα ηλεκτρικά και δορυφορικά δίκτυα του πλανήτη μας. Η Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ προβλέπει 50% αυξημένη πιθανότητα τέτοιας απειλητικής ηλιακής δραστηριότητας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

    Εξάλλου, οι Αμερικανοί αστρονόμοι εντόπισαν ένα μεγάλο σφαιρικό αστεροειδή, με την κωδική ονομασία YU55, o οποίος αναμένεται να περάσει κοντά από τη Γη την ερχόμενη Τρίτη, αν και δεν την απειλεί με πρόσκρουση.

    Ο YU55 αποτελεί μέρος μιας ομάδας 1.262 μεγάλων αστεροειδών διαμέτρου άνω των 150 μέτρων, οι οποίοι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ήλιο, και θεωρούνται από τη NASA ως δυνητικά επικίνδυνοι για το μέλλον.

    Σύμφωνα με τις τωρινές προβλέψεις, το κοντινότερο στη Γη πέρασμα ενός από αυτά τα σώματα θα γίνει το 2094, σε απόσταση περίπου 269.000 χιλιομέτρων.

    [09] Αναβολή των αποφάσεων γενικών συνελεύσεων Eurobank-Alpha για τη συγχώνευση

    Την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης της συγχώνευσης της Eurobank ?ε την Alpha Τράπεζα και τη συνέχιση της συνεδρίασης στις 15 Νοε?βρίου 2011, η?έρα Τρίτη, αποφάσισε η πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Eurobank, που συνεδρίασε σή?ερα ?ε απαρτία 57% του καταβεβλη?ένου ?ετοχικού κεφαλαίου.

    Η αναβολή αυτή αποφασίστηκε προκει?ένου οι αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων και των δύο τραπεζών να ληφθούν την ίδια η?έρα, δεδο?ένου ότι στη ση?ερινή πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Τράπεζας, η οποία επρόκειτο να εγκρίνει τη συγχώνευση, δεν επετεύχθη η απαιτού?ενη απαρτία και κατόπιν αυτού η συνέλευση αυτή θα συνέλθει σε δεύτερη Επαναληπτική συνεδρίαση στις 15 Νοε?βρίου 2011.

    Στη ?ετ? αναβολή συνεδρίαση θα γίνει και η ενη?έρωση των ?ετόχων επί θε?άτων που αφορούν τη ?ετά τη συγχώνευση ενιαία τράπεζα, τα οποία τίθενται προς συζήτηση και έγκριση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Alpha Τράπεζα που έχει κληθεί να εγκρίνει τη συγχώνευση.

    [10] Εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη ο Αμπντούν του Ολυμπιακού

    Χωρίς τον Τζαμέλ Αμπντούν ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη.

    Ο Αλγερινός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση που αισθάνθηκε χτες κι έτσι ούτε σήμερα προπονήθηκε, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή.

    Φυσικά, απών για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι και ο Φουστέρ, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Γέστε, οι οποίοι θα προπονηθούν αύριο στις 10:30 το πρωί.

    Οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη είναι οι: Κοστάνσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 4 November 2011 - 16:29:35 UTC