Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-01-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αισιόδοξος για το PSI ο Τσαρλς Νταλάρα
  • [02] Ξεκινούν οι έλεγχοι στους μεγαλοοφειλέτες
  • [03] Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι επαφές της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας
  • [04] Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες
  • [05] Σήμερα οι απολογίες
  • [06] Τα υποκαταστήματα δύο τραπεζών στην Αττική έγιναν στόχος διαρρηκτών
  • [07] Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ επιβάλλουν νέες κυρώσεις κατά του Ιράν
  • [08] «Τέλος» ο Γκονζάλεθ από την ισπανική Γρανάδα
  • [09] Βιβλίο οδηγός και ιστορία για την «ιπποτική τέχνη του ξίφους»
  • [10] Το Τόκιο επιθυμεί τη μόνιμη παρουσία της ΙΑΕΑ στη Φουκουσίμα

  • [01] Αισιόδοξος για το PSI ο Τσαρλς Νταλάρα

    Κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup σήμερα, με επίκεντρο των συζητήσεων τα εργαλεία αντιμετώπισης της κρίσης χρέους, αλλά και το ελληνικό ζήτημα.

    "Σίγουρος" ότι θα μετατραπεί σε συμφωνία η πρόταση για την απομείωση του ελληνικού χρέους, το λεγόμενο PSI, που παρέδωσε τις προηγούμενες μέρες στην ελληνική κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τσάρλς Νταλάρα. "Τα βασικά κομμάτια έχουν μπει στο παζλ", είπε ο κ. Νταλάρα, από το Παρίσι, αλλά δεν "άνοιξε" τα χαρτιά του για το περιεχόμενο της πρότασης, κυρίως σε ό,τι αφορά το ύψος του επιτοκίου των νέων ομολόγων, ενώ δεν θέλησε να δεσμευθεί για το χρόνο που μπορεί να απαιτηθεί για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας. Επέμεινε, ωστόσο, ότι η πρόταση που υπέβαλε ό ίδιος στην Αθήνα, για λογαριασμό των ιδιωτών πιστωτών, "ήταν η καλύτερη που μπορούσαμε", ενώ έκανε λόγο για "σταυροδρόμι", που, όπως είπε, είναι "ή εθελοντική αναδιάρθρωση ή χρεοκοπία".

    Επίσης, ηεξέλιξη των διαπραγματεύσεων για την απομείωση του ελληνικού χρέους και η ανάγκη ενίσχυσης του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, αποτέλεσαν τα βασικά θέματα στην ατζέντα της συνάντησης της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, στο Βερολίνο. Το ΔΝΤ έχει εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις σχετικώς με το επιτόκιο που θα ορισθεί για τα νέα ελληνικά ομόλογα και το εάν το χρέος θα καταστεί βιώσιμο μετά και το σχεδιαζόμενο "κούρεμα". Τις προηγούμενες ημέρες διεφάνη ότι και το Βερολίνο συμμερίζεται αυτήν την προσέγγιση.

    Η Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, όμως θα πρέπει να προχωρήσει γιατί "διαφορετικά η κατάσταση δεν μπορεί να διευθετηθεί", δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και επεσήμανε ότι κρίσιμο στοιχείο στις διαβουλεύσεις για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων με στόχο την απομείωση της αξίας του ελληνικού χρέους είναι ότι η Ελλάδα θα πρέπει μέχρι το 2020 να έχει φτάσει σε ένα βιώσιμο επίπεδο δανεισμού.

    [02] Ξεκινούν οι έλεγχοι στους μεγαλοοφειλέτες

    To πράσινο φώς για να ξεκινήσουν οι έλεγχοι από δικηγορικά γραφεία και εισπρακτικές εταιρίες στους οφειλέτες του δημοσίου δίνει η δημοσιοοποίηση, από το υπουργείο Οικονομικων, της λίστας με τα ονόματα των 4.152 φορολογούμενων που χρωστούν συνολικά στο δημόσιο 14.877 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές. Πρόκειται για τον κατάλογο των φυσικών προσώπων οφειλετών του δημοσίου - με χρέη πάνω απο 150.00 ευρώ - ενώ έχει προηγηθεί και η δημοσιοποίηση της λίστας με τις επιχειρήσεις - οφειλέτες.

    Συνολικά και οι δύο κατατηγορίες έχουν ληιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο ύψους 42 δισ ευρώ μέρος των οποίων επιχειρεί να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών, τόσο με τη νέα ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές - σε έως και 60 δόσεις - όσο και με την πρόσληψη δικηγορικών εταιριών και συμβούλων και εισπρακτικών εταιρών που θα αναλάβουν περάσουν απο το "ψιλό κόσκινο" τα περιουσιακά στοιχεία όλων των μεγαλοοφειλετών.

    Ο στόχος για το δημόσιο, στην προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος και περιορισμού του δημόσιου χρέους, είναι να διεκδικήσει με κατασχέσεις και πλειστηριασμους τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών και να εισπράξει μέρος των οφειλών τους.

    Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, στη λίστα των φυσικών προσώπων μεγαλοοφειλετών του δημοσίου υπάρχουν και περιπτώσεις φορολογούμενων για τους οποίους είναι αμφίβολο αν το δημόσιο θα μπορέσει να εισπράξει έστω και μέρος των οφειλών του.

    Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο λογιστής Νίκος Κασσιμάτης από τη Θεσσαλονίκη που έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιστροφές ΦΠΑ και χρωστά συνολικά στο δημοσιο 952 εκατομμυρια ευρώ.

    [03] Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεχιστούν οι επαφές της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας

    Παράταση μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και των εκπροσώπων των δανειστών, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τα εργασιακά και τις επικουρικές συντάξεις, δόθηκε κατά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με το επταμελές κλιμάκιο της τρόικας.

    Η συζήτηση διεξήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε καλό κλίμα. Οι εκπρόσωποι της τρόικας διευκρίνισαν ότι, δεν θεωρούν την επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, ως το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του κοινωνικού διαλόγου, τον οποίο όπως τόνισαν σέβονται απολύτως. Τα χρονικά περιθώρια, πάντως, στενεύουν αφού είναι γνωστό, ότι μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κλείσουν όλα τα θέματα που θεωρούνται ως προαπαιτούμενα για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης.

    Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρευρίσκοντο, η γενική γραμματέας του Υπουργείου 'Αννα Στρατινάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες, οι εκπρόσωποι των δανειστών ζήτησαν λεπτομέρειες για την πορεία του κοινωνικού διαλόγου και επανέφεραν όλα τα θέματα που έχουν θέσει κατά καιρούς, συμπεριλαμβανομένων των μειώσεων στις κατώτερες αμοιβές και του 13ου και 14ου μισθού. Επανέλαβαν δε, ότι θεωρούν τη μείωση του μισθολογικού κόστους προϋπόθεση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

    Από την πλευρά του Υπουργείου, υποστηρίχθηκε η άποψη ότι μια οριζόντια μείωση των αμοιβών θα αυξήσει την ύφεση και θα μειώσει περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, με δεδομένο ότι οι αμοιβές των εργαζομένων, από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουν υποστεί μεσοσταθμικά μειώσεις της τάξης του 12%.

    Τα στελέχη του Υπουργείου υποστήριξαν, επίσης, ότι υπάρχουν ήδη εναλλακτικές δυνατότητες που παρέχονται στους εργοδότες για τη μείωση του μισθολογικού κόστους και επικαλέστηκαν τα πρόσφατα στοιχεία του ΣΕΠΕ που αποδεικνύουν αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων που συμφωνούνται, με βάση το άρθρο 37, καθώς και των ευέλικτων μορφών εργασίας.

    Οι εκπρόσωποι των δανειστών, έθεσαν και το θέμα των εργασιακών σχέσεων σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, όχι ως προς το ύψος των αμοιβών, αλλά ως προς κανονισμούς, όρους και σχέσεις εργασίας, όπως η αρχαιότητα, οι μετακινήσεις και οι μεταθέσεις, που πάντως αποτελούν όρους των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

    Στην τρόικα παρουσιάστηκε το σχέδιο του Υπουργείου για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Πρόκειται για τη μείωση κατά 10%, η οποία θα παραχωρηθεί σε εργοδότες εφόσον καταβάλουν μισθούς και εισφορές, μέσω του τραπεζικού συστήματος και είναι συνεπείς στην καταβολή των εισφορών.

    Η τρόικα δέχθηκε ότι το μέτρο μπορεί να συνεισφέρει στην καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και στη διεύρυνση της ασφαλιστικής βάσης.

    Για το θέμα των επικουρικών συντάξεων, το Υπουργείο Εργασίας διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμο να νομοθετήσει, με βάση τις υπάρχουσες μελέτες, εφόσον, όμως, υπάρξει συμφωνία μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των δανειστών εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το σχέδιο ενοποίησης των επικουρικών Ταμείων, το οποίο θεωρούν "σημαντική παρέμβαση", επανέλαβαν, ωστόσο, ότι οι μεταρρυθμίσεις στην επικουρική ασφάλιση έχουν συμφωνηθεί και αποτελούν δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών.

    [04] Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες

    Θερμός Ιανουάριος για τον αγροτικό κόσμο της χώρας, καθώς οργανώνεται σειρά κινητοποιήσεων από την Πανελλήνια Αγροτική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), οι οποίες και θα κορυφωθούν με συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

    Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την αύξηση των ασφαλίστρων που καταβάλλουν στον ΕΛΓΑ αλλά κι άλλων υποχρεώσεων, εξαιτίας των οποίων περιέρχονται σε δύσκολη θέση. Για τον ΕΛΓΑ μάλιστα ζητούν να αποτελεί έναν κρατικό φορέα, με επαρκή χρηματοδότηση που θα αποζημιώνει κατά 100% τις ζημιές των καλλιεργειών τους από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

    Έτσι λοιπόν,σήμερα Δευτέρα, προγραμματίζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ σε όλη τη χώρα.

    Για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με κοινή πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση), ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), σχεδιάζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.

    Στις 27 Ιανουαρίου, πρόκειται να γίνουν κινητοποιήσεις στα γραφεία των Περιφερειών, του ΟΓΑ και στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας. Δυο ημέρες μετά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, θα γίνει κινητοποίηση στα Μάλγαρα και τη Λεπτοκαρυά.

    [05] Σήμερα οι απολογίες

    Το δρόμο προς τις φυλακές πήραν 28 από τους 47 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν μέχρι στιγμής ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή τους στα τέσσερα κυκλώματα εκβίασης και τοκογλυφίας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές. Η διαδικασία των απολογιών των 53 συνολικά συλληφθέντων για την υπόθεση ξεκίνησε την Παρασκευή, συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο κι αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, οπότε θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή έξι ακόμη κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών ο 58χρονος επιχειρηματίας φερόμενος ως «εγκέφαλος» της πρώτης και πιο ισχυρής συμμορίας κι άλλα τρία «αρχηγικά» στελέχη των υπολοίπων εγκληματικών οργανώσεων.

    [06] Τα υποκαταστήματα δύο τραπεζών στην Αττική έγιναν στόχος διαρρηκτών

    Δύο τράπεζες έγιναν στόχος «ριφιφίδων» και διαρρηκτών τα ξημερώματα, στην Αγία Βαρβάρα και στη Βάρκιζα, στην Αττική.

    Στις 3.14 π.μ., άγνωστοι με τη μέθοδο ριφιφί, επιχείρησαν να εισβάλουν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Θέμιδος 1 στη Βάρκιζα, με σκοπό, προφανώς, να φτάσουν ως το χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι δράστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο από την πίσω πλευρά της τράπεζας, αλλά χτύπησε ο συναγερμός και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν άπρακτοι.

    Πιο αποτελεσματικοί ήταν άλλοι διαρρήκτες, που επτά λεπτά νωρίτερα, «χτύπησαν» το υποκατάστημα της PRO BANK, στη συμβολή των οδών Χανίων και Σίφνου στην Αγία Βαρβάρα.

    Οι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο της τράπεζας, εισέβαλαν στο εσωτερικό, παραβίασαν το ΑΤΜ, από το οποίο άρπαξαν πιθανότατα μεγάλο χρηματικό ποσό και διέφυγαν ανενόχλητοι.

    [07] Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ επιβάλλουν νέες κυρώσεις κατά του Ιράν

    Οι κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ αναμένεται σήμερα να συμφωνήσουν στην επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων κατά του Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της σταδιακής εφαρμογής εμπάργκο πετρελαίου.

    Οι κυρώσεις ακολουθούν την ψήφιση του νόμου για την λήψη νέων οικονομικών μέτρων από την αμερικανική κυβέρνηση την πρωτοχρονιά και θα έχουν κυρίως στο στόχαστρό τους τον πετρελαϊκό τομέα, ο οποίος αντιστοιχεί στο περίπου 90% των ιρανικών εξαγωγών στην ΕΕ. Η Ευρώπη είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εισαγωγέας πετρελαίου από το Ιράν μετά την Κίνα.

    [08] «Τέλος» ο Γκονζάλεθ από την ισπανική Γρανάδα

    Μαδρίτη, Ισπανία 23/01/2012 08:46 (ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλ.Πρακτ.)

    Ποδόσφαιρο-Ισπανία-«Τέλος» από την Γρανάδα ο Γκονζάλεθ

    Η εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Εσπανιόλ είχε ως αποτέλεσμα για την Γρανάδα να «κατρακυλήσει» στην 17η θέση της πριμέρα ντιβιζιόν και η διοίκηση των «νεοφώτιστων» αποφάσισε να λάβει μέτρα.

    Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες την ισπανική ομάδα έλυσαν την συνεργασία τους με τον Φαμπριτσιάνο Γκονζάλεθ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα από την Γ` κατηγορία στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», πιθανότερος αντικαταστάτης του, φέρεται ο πρώην τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αμπελ Ρεσίνο.

    [09] Βιβλίο οδηγός και ιστορία για την «ιπποτική τέχνη του ξίφους»

    Κράτημα του ξίφους με το αριστερό χέρι στο σφαίρωμα και πέρασμα πίσω από το δεξί πόδι του αντιπάλου. Ρίψη του αντιπάλου με χρήση του δεξιού γοφού. Από πάνω έτοιμοι για νύξη. Κάνοντας δεξί βήμα πίσω τον κατεβάζουμε μπροστά απ΄τα πόδια μας χτυπώντας τον ή απειλώντας τον με τη λεπίδα στο λαιμό ή στο κεφάλι?

    Αυτές και άλλες τεχνικές αθλητικής ξιφασκίας θα βρείτε στο βιβλίο «Ιπποτική τέχνη του ξίφους», γραμμένο από τους εκπαιδευτές- προπονητές ξιφομαχίας Χρυσοβαλάντη Ταμπακάκη και Γιώργο Ζαχαρόπουλο.

    Oι συγγραφείς, παρουσιάζουν σε 228 σελίδες, με φωτογραφίες, σκίτσα, ξένη βιβλιογραφία και ειδικούς ιστότοπους, την ευρωπαϊκή παράδοση του μεσαίωνα και της αναγέννησης στην εξέλιξη των πολεμικών τεχνών.

    Πρόκειται για μελετητές και ξιφομάχους του σήμερα, ιδρυτές του ελληνικού παραρτήματος του Οργανισμού Αναγεννησιακών Πολεμικών Τεχνών. Είναι ένα ιστορικό δοκίμιο και παράλληλα ένας οδηγός. Συνδυασμός επιστήμης και τεχνικής. Μια ευσύνοπτη εγκυκλοπαίδεια και ένα εγχειρίδιο εκμάθησης. Ο αρχάριος αναγνώστης μυείται. Και ο γνώστης ανακεφαλαιώνει και γνωρίζει περισσότερα μέσα από σπάνιες φωτογραφίες, κατατοπιστικούς κώδικες και ιστορικά ντοκουμέντα για τη «μακριά σπάθα».

    Η φιλοσοφία της χρήσης του ξίφους δεν υπακούει βέβαια στον κώδικα του χριστιανισμού. Όμως, οι συγγραφείς αναδεικνύουν μια κοσμική ηθική, τονίζοντας ότι από αρχαιοτάτων χρόνων τα πνευματικά μέλη ιερατείων- και όχι μόνο άνδρες, αλλά και γυναίκες- άφηναν στην άκρη τη Βίβλο για να πιάσουν στα χέρια τους σπαθί και ασπίδα για να υπερασπίσουν οτιδήποτε ιερό και όσιο. Μοναστικές αδελφότητες μετατράπηκαν σε ιερά στρατιωτικά τάγματα, ενώ τα εργαλεία που χρησιμοποιούνταν για να οργώσουν τη γη γίνονταν όπλα στα χέρια σκληροτράχηλων ανδρών που πολεμούσαν για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.

    [10] Το Τόκιο επιθυμεί τη μόνιμη παρουσία της ΙΑΕΑ στη Φουκουσίμα

    Οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν πως ζήτησαν από την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) να εγκαταστήσει μόνιμο γραφείο στην Φουκουσίμα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του πυρηνικού δυστυχήματος που προκλήθηκε από το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

    Ο Iάπωνας υπουργός Εξωτερικών Κοϊτσίρο Γκέμπα, ο οποίος εκλέγεται στην Φουκουσίμα, έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του ότι θα υποστηρίξει αυτό το αίτημα.

    "Ζητάμε από τον γενικό διευθυντή της ΙΑΕΑ Γιουκίγια Αμάνο μια συνεχή παρουσία της διεθνούς υπηρεσίας", τόνισε σε ομιλία του χθες Κυριακή, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.

    Οι δηλώσεις αυτές συμπίπτουν με την επίσκεψη δέκα ειδικών της ΙΑΕΑ, με επικεφαλής τον Τζέιμς Λάιονς, αρμόδιο για την ασφάλεια των πυρηνικών εγκαταστάσεων.

    Μετά το αίτημα της ιαπωνικής κυβέρνησης, οι επιθεωρητές θα εξετάσουν τα αποτελέσματα των "ελέγχων αντοχής" ("stress tests"), που έγιναν στους αντιδραστήρες είτε για τη συντήρησή τους ή για άλλους λόγους, πριν ξαναλειτουργήσουν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 23 January 2012 - 7:29:05 UTC