Check our bulletin board of Hellenic Job Opportunities Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-05-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] 77 μνημονιακές δράσεις επί τάπητος στο Υπουργικό
  • [02] Στην τελική ευθεία για το σημερινό ντιμπέιτ οι Σαρκοζί και Ολάντ
  • [03] Η ξένη γλώσσα βοηθά τον εγκέφαλο
  • [04] Αλ. Τσίπρας: Συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ή κυβέρνηση Αριστεράς
  • [05] Μπαράζ ληστειών τα ξημερώματα στην Αττική
  • [06] Με απολύσεις εργαζομένων απειλεί και πάλι η Qantas
  • [07] ΝΒΑ: Ισοφάρισαν Φιλαδέλφεια και Βοστόνη. To 2-0 οι Λέικερς στα πλέι οφς
  • [08] «Η φιλοσοφία στη σκηνή», διάλεξη- παράσταση του Θ. Πελεγρίνη
  • [09] Νέο παγκόσμιο ρεκόρ υποθαλάσσιας γεώτρησης σε βάθος 7.740 μέτρων
  • [10] Άγκυρες σήκωσε το πρώτο οικολογικό πλοίο στην Κροατία
  • [11] Γενετικό τεστ αίματος θα προβλέπει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού
  • [12] Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει πρωθυπουργό, όχι να τιμωρήσει»
  • [13] Αίγυπτος: Πέντε νεκροί, 100 τραυματίες κατά την επίθεση αγνώστων εναντίον διαδηλωτών
  • [14] Η Γερμανία απειλεί να μπλοκάρει την συμφωνία σύνδεσης ΕΕ - Ουκρανίας

  • [01] 77 μνημονιακές δράσεις επί τάπητος στο Υπουργικό

    Η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, θα πραγματοποιηθεί, στις13.30 στη Βουλή.

    Ο κ. Παπαδήμος θα ενημερώσει για τις δράσεις που απορρέουν από το Δεύτερο Οικονομικό Πρόγραμμα. Όπως έγινε γνωστό, χθές αργά το βράδυ, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ετοιμάσει κατάλογο από 77 δράσεις που καθορίζονται από το Μνημόνιο, οι οποίες θα πρέπει να αποτελέσουν την άμεση προτεραιότητα, μέχρι το τελος Ιουνίου, της επόμενης κυβέρνησης μετά τις εκλογές την προσεχή Κυριακή.

    Μεταξύ άλλων, προβλέπεται μείωση των ειδικών μισθολογίων μεσοσταθμικά κατα 12%, γίνεται αναφορά στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών και στο σχέδιο για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών από δημοσίους οργανισμούς μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ενώ δίπλα σε κάθε δράση παρατίθεται η συγκεκριμένη παράγραφος του μνημονίου (MoU), βάσει της οποίας η Ελλάδα έχει αναλάβει την υποχρέωση.

    Επίσης, σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης με απλή πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (απόφαση) θα καθοριστούν οι όροι της σύμβασης για την προεγγραφή, που αφορά στην ενίσχυση του κεφαλαίου πιστωτικών ιδρυμάτων, δηλαδή θα ενισχυθούν προκαταβολικά για να έχουν ρευστότητα οι Τράπεζες, ενόψει της ανακεφαλιοποίησης που θα γίνει μέχρι το φθινόπωρο.

    Ακόμα, το Υπουργικό Συμβουλίο αναμένεται να προτείνει την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος περί διορισμού μέλους του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδος.

    Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα προεδρεύσει του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

    [02] Στην τελική ευθεία για το σημερινό ντιμπέιτ οι Σαρκοζί και Ολάντ

    Ο Νικολά Σαρκοζί αντιμετωπίζει τον Φρανσουά Ολάντ στη "Στιγμή της αλήθειας", το σημερινό τηλεοπτικό ντιμπέιτ, το οποίο θα μπορούσε να είναι η τελευταία ευκαιρία του Γάλλου προέδρου για να αποφύγει την ήττα από τον σοσιαλιστή αντίπαλό του κατά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών την Κυριακή.

    Ο συντηρητικός πρόεδρος και ο κεντροαριστερός αντίπαλός του κονταροχτυπιούνται εδώ και μήνες με τον Σαρκοζί να κατηγορεί τον Ολάντ ότι είναι ανίκανος και ψεύτης και τον Ολάντ να χαρακτηρίζει τον σημερινό πρόεδρο "αποτυχημένο" και "μοχθηρό τύπο".

    Ο Σαρκοζί, ο οποίος υπολείπεται του Ολάντ στις δημοσκοπήσεις παρά την επιθετική του εκστρατεία, θα βάλει τα δυνατά του στις δυόμισι ώρες συζήτησης με τον σοσιαλιστή αντίπαλό του, ο οποίος, παρά τον ήπιο τρόπο του, είναι ένας δεινός συζητητής.

    Το ντιμπέιτ πραγματοποιείται σε μια χρονική στιγμή που χαρακτηρίζεται από κατηγορίες για διαφθορά με τον Σαρκοζί να στρέφεται δικαστικά εναντίον μιας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του Μουάμαρ Καντάφι επιχείρησε να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία το 2007.

    Ξεκινάει στις 9 μμ (ώρα Ελλάδος), ο χρόνος θα καταγράφεται από ένα μεγάλο ρολόι τοίχου και δεν θα πρέπει να ξεπεράσει σε διάρκεια τις δυόμισι ώρες.

    [03] Η ξένη γλώσσα βοηθά τον εγκέφαλο

    Όσοι μαθαίνουν μία δεύτερη γλώσσα πέρα από την μητρική τους, ενισχύουν την υγεία του εγκεφάλου και τις νοητικές ικανότητές τους, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενες μελέτες ότι η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί μία ευεργετική μορφή εκπαίδευσης του εγκεφάλου, που ωφελεί την προσοχή, την μνήμη κ.α.

    Αμερικανοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η διγλωσσία επιδρά θεμελιωδώς στον εγκέφαλο και μεταβάλλει τον τρόπο που το νευρικό σύστημα αντιδρά στους ήχους, όπως έδειξαν τα σχετικά εργαστηριακά πειράματα.

    Οι επιστήμονες παρατήρησαν τις εγκεφαλικές αντιδράσεις 48 υγιών εθελοντών -από τους οποίους οι 23 ήσαν δίγλωσσοι- σε διάφορους ήχους. Οι ερευνητές είχαν συνδέσει τους εγκεφάλους των εθελοντών με ηλεκτρόδια, ώστε να καταγράφουν τα εγκεφαλικά κύματά τους.

    [04] Αλ. Τσίπρας: Συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ή κυβέρνηση Αριστεράς

    «Δώστε μας τη διερευνητική εντολή στις 6 Μαΐου για να βγει ο λαός από το περιθώριο των αποφάσεων και εμείς θα την τιμήσουμε. Δεν θα απαξιώσουμε την εντολή του λαού. Δεν θα την επιστρέψουμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα» δήλωσε από τη Λάρισα, ο επικεφαλής του κόμματος Αλ. Τσίπρας, στο πλαίσιο προεκλογικής του ομιλίας.

    Με αφορμή δε τα «χτυπήματα», όπως είπε, που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι αυτά αποτελούν την καλύτερη δημοσκόπηση ότι το κόμμα πάει καλά.

    Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «δημοψήφισμα» τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, επισημαίνοντας ότι το δίλλημα που τίθεται είναι «μνημόνιο η Αριστερά» και σχολίασε: «ή προχωράμε με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς. Την Κυριακή η ψήφος της υπευθυνότητας είναι η ψήφος της ανατροπής. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο νέος μετεκλογικά συνασπισμός της Αριστεράς μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα στη χώρα».

    [05] Μπαράζ ληστειών τα ξημερώματα στην Αττική

    Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια και άλλες τέσσερις ληστείες καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο απο χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί.

    Στις 3.20 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Τραπεζούντος, άγνωστος δράστης Ρομά, εισήλθε στην οικία γυναίκας επίσης Ρομά και αφού πυροβόλησε στον αέρα έξι φορές για εκφοβισμό, αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και πέντε χρυσές λίρες.

    [06] Με απολύσεις εργαζομένων απειλεί και πάλι η Qantas

    Η αεροπορική εταιρεία Qantas ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να απολύσει σε λίγους μήνες 400 άτομα που εργάζονται στη μονάδα συντήρησης αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Tullamarine. Παράλληλα, αναμένεται να ενημερώσει σύντομα και 600 άτομα που εργάζονται για λογαριασμό της στο αεροδρόμιο Avalon, ότι αν δεν υπάρξει βοήθεια εκ μέρους της κυβέρνησης της Βικτόριας, θα κλείσει σε δύο χρόνια και αυτή τη μονάδα της λόγω υψηλού κόστους.

    Η Qantas κατάληξε στις πιο πάνω αποφάσεις, μετά από έκθεση που ετοίμασαν αξιωματούχοι της, για την οικονομική βιωσιμότητα των δύο πιο πάνω μονάδων συντήρησης. Οι συντάκτες της έκθεσης συμβούλευσαν τη διεύθυνση της εταιρείας να κλείσει τη μονάδα του Tullamarine σε λίγους μήνες, ενώ στη βάση του Avalon έδωσαν άλλα δύο χρόνια παράταση της λειτουργίας της.

    Στους 400 εργαζόμενους στο Tullamarine η εταιρεία υπόσχεται δουλειά στον τομέα των ορυχείων στη Δυτική Αυστραλία και, παράλληλα, μετεκπαίδευση προκειμένου να βρουν άλλες δουλειές.

    Οι απολύσεις που σχεδιάζει η Qantas -σε σχέση με αυτές στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας- απασχολούν την κυβέρνηση Μπέιλιου, η οποία και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα έσοδα του τελευταίου προϋπολογισμού μειωμένα κατά 8,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Σημειώνεται ότι, η Qantas έχει αρχίσει να συζητά το όλο θέμα με την πολιτειακή κυβέρνηση, προκειμένου να διατηρήσει ανοιχτή τη μονάδα στο αεροδρόμιο του Avalon. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η εταιρεία σχεδιάζει να μεταφέρει τη συντήρηση των αεροσκαφών από τη Μελβούρνη στη νέα μονάδα που έχει κάνει στο Κουίνσλαντ.

    [07] ΝΒΑ: Ισοφάρισαν Φιλαδέλφεια και Βοστόνη. To 2-0 οι Λέικερς στα πλέι οφς

    Με πρωταγωνιστές τους Χολιντέι και Ουίλιαμς που σημείωσαν 26 και 20 πόντους, αντίστοιχα, οι Φιλαδέλφεια 76ερς επικράτησαν άνετα με 109-92 στο Σικάγο των «Ταύρων» και ισοφάρισαν την σειρά των αγώνων, στο πλαίσιο του 1ου γύρου των πλέι οφ, σε 1-1. Κορυφαίος των γηπεδούχων, ήταν ο Νοά με 21 πόντους.

    Ακόμη, οι Μπόστον Σέλτικς με τον Πολ Πιρς να πετυχαίνει 36 πόντους και να μαζεύει 14 ριμπάουντ, νίκησαν 87-80 τους Χοκς στην Ατλάντα και ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1. Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Τζόνσον με 22 πόντους.

    Παράλληλα, οι Λέικερς με τους Μπράιαντ και Μπάινουμ να σημειώνουν 38 και 27 πόντους, αντίστοιχα, πήραν μία δύσκολη νίκη με 104-100 επί των Ντένβερ Νάγκετς και προηγούνται πλέον με 2-0 στις νίκες και χρειάζονται άλλες δύο για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

    [08] «Η φιλοσοφία στη σκηνή», διάλεξη- παράσταση του Θ. Πελεγρίνη

    Η θεατροποιημένη φιλοσοφία αποτελεί το αντικείμενο των παρουσιάσεων του Θεοδόση Πελεγρίνη στο Μεγάρο Μουσικής Αθηνών.

    Η ζωή, η δράση και οι ιδέες γνωστών φιλοσόφων βρίσκονται στο επίκεντρο των δραματοποιημένων διαλέξεων του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητή Φιλοσοφίας που διοργανώνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μegaron Plus.

    Στον Αυστριακό Λούντβιχ Βίτγκενσταϊν (1889-1951), θεμελιωτή της αναλυτικής φιλοσοφίας που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σκέψης του 20ού αιώνα, είναι αφιερωμένη η διάλεξη- παράσταση της Πέμπτης 3 Μαΐου (ώρα: 19.00) στo Μέγαρο Μουσικής.

    Το Μέγαρο Μουσικής έχει προβλέψει τη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της διάλεξης- παράστασης του Θεοδόση Πελεγρίνη, ειδικά για τα μέλη της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, υλοποιώντας το Πρωτόκολλο Συνεργασίας που έχει συνάψει με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).

    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία προτεραιότητας.

    [09] Νέο παγκόσμιο ρεκόρ υποθαλάσσιας γεώτρησης σε βάθος 7.740 μέτρων

    Ερευνητές ενός ιαπωνικού επιστημονικού ινστιτούτου, της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Επιστήμης και Τεχνολογίας Θάλασσας - Γης, χρησιμοποιώντας το ερευνητικό πλοίο «Τσικίου», πέτυχαν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ γεώτρησης στον ωκεανό, φθάνοντας σε βάθος 7.740 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του Ειρηνικού Ωκεανού.

    Οι Ιάπωνες ερευνητές, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», πραγματοποιούν έρευνες στα ανοιχτά των βόρειων ακτών της χώρας τους για να πάρουν δείγματα από το ρήγμα στο βυθό, προκειμένου να μελετήσουν καλύτερα τον σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι που έπληξε πέρυσι την Ιαπωνία.

    [10] Άγκυρες σήκωσε το πρώτο οικολογικό πλοίο στην Κροατία

    Το πρώτο οικολογικό πλοίο στην Κροατία σήκωσε άγκυρες και πλέει στα νερά της λίμνης Σακάντας, στο Εθνικό Πάρκο Κόπατσκι Ριτ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

    Το πλοίο «Βίντρα» κινείται χωρίς να παράγει θόρυβο, ώστε να μην ενοχλούνται τα σπάνια είδη ζώων και πτηνών που ζουν στον υδροβιότοπο, στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Ντράβα.

    Οι επισκέπτες του Εθνικού Πάρκου θα έχουν τη δυνατότητα με το ηλεκτροκίνητο πλοίο να περιηγούνται στους ελώδεις οικοτόπους και να ενημερώνονται ταυτόχρονα για την ανάγκη χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    [11] Γενετικό τεστ αίματος θα προβλέπει τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού

    Επιστήμονες από τη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναπτύσσουν ένα τεστ αίματος, το οποίο θα εντοπίζει έγκαιρα τις γυναίκες που κινδυνεύουν στο μέλλον περισσότερο από καρκίνο του μαστού.

    Οι ερευνητές -μεταξύ των οποίων ο γνωστός Έλληνας επιδημιολόγος Δημήτρης Τριχόπουλος, καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας- έχουν εντοπίσει μία στενή συσχέτιση ανάμεσα στη νόσο και σε μία μοριακή μεταβολή σε ένα γονίδιο που βρίσκεται στα λευκοκύτταρα του αίματος. Η μεταβολή αυτή είναι δυνατό να ανιχνευθεί στον οργανισμό ακόμα και μία δεκαετία προτού διαγνωστούν τα συμπτώματα της νόσου.

    Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον δρα Τζέημς Φλάναγκαν της Ιατρικής Σχολής του Imperial College του Λονδίνου, που παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό για θέματα έρευνας σχετικής με τον καρκίνο "Cancer Research", σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική «Γκάρντιαν», πιστεύουν ότι χάρη στο νέο τεστ θα είναι δυνατός ο έγκαιρος διαγνωστικός έλεγχος των γυναικών στο μέλλον.

    [12] Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει πρωθυπουργό, όχι να τιμωρήσει»

    Την πόλη της Τρίπολης επισκέφθηκε, ανήμερα την Πρωτομαγιά, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης. Παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης και κατόπιν μίλησε, σε στελέχη και υποψηφίους του κόμματος.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής τηλεμαχίας, υπογραμμίζοντας ότι «η παρουσία των πολιτικών αρχηγών σε ένα πάνελ, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να συγκρίνει και να αποφασίσει». Τόνισε ότι «ο κόσμος πρέπει να πάει στις κάλπες για να ψηφίσει πρωθυπουργό και όχι για να τιμωρήσει» και προσέθεσε ότι «από την ψήφο του ελληνικού λαού, εξαρτάται αν θα περιπλεχθεί κι άλλο η κατάσταση ή αν θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσουμε σταδιακά σε μία ομαλότητα». Ο ΛΑΟΣ, τόνισε, ότι είναι δύναμη ομαλότητας και ασφάλειας.

    Εξέφρασε το φόβο ότι «η πριμοδότηση του θυμού, μπορεί να φέρει ανεξέλεγκτη κατάσταση το βράδυ της Κυριακής» και επισήμανε ότι «δεν πρέπει η χώρα να μείνει ακυβέρνητη, να διαλυθεί». Επισήμανε ότι «έχουμε πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και για τον λόγο αυτόν έφυγα από τη κυβέρνηση συνεργασίας».

    [13] Αίγυπτος: Πέντε νεκροί, 100 τραυματίες κατά την επίθεση αγνώστων εναντίον διαδηλωτών

    Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίσθηκαν σήμερα κοντά στο υπουργείο 'Αμυνας, στο Κάιρο, όταν κάτοικοι της περιοχής, ορισμένοι από τους οποίους ήσαν ένοπλοι, επετέθησαν εναντίον διαδηλωτών που ζητούσαν τον τερματισμό της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας, ανακοίνωσαν το υπουργείο Υγείας και πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

    Πολλοί από τους διαδηλωτές ήσαν οπαδοί ενός σαλαφιστή σεΐχη, του οποίου απορρίφθηκε η υποψηφιότητα στις εκλογές.

    Οι δράστες έφθασαν τα ξημερώματα στο σημείο που ήσαν συγκεντρωμένοι περίπου 600 διαδηλωτές, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους. Ακολούθησαν συγκρούσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες χρησιμοποίησαν κλομπς και πέτρες.

    Επιμέλεια: Κ. Λευτάκη

    [14] Η Γερμανία απειλεί να μπλοκάρει την συμφωνία σύνδεσης ΕΕ - Ουκρανίας

    Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση της ουκρανής πρώην πρωθυπουργού Γιούλια Τιμοσένκο, απείλησε να μπλοκάρει την επικύρωση της συμφωνίας σύνδεσης ΕΕ - Ουκρανίας.

    "Εμείς οι Γερμανοί λέμε πως η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ουκρανίας δεν μπορεί να επικυρωθεί αν δεν πληρούνται απολύτως οι συνθήκες ενός Κράτους δικαίου", τόνισε ο Βέστερβέλε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

    Η συμφωνία της 30ής Μαρτίου ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ουκρανία δεν έχει ακόμα υπογραφεί επισήμως.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 2 May 2012 - 8:30:33 UTC