Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-09-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τα μέτρα συζητούν πρωθυπουργός, Βενιζέλος και Κουβέλης
  • [02] Στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2016 ο Πασκουάλ
  • [03] Συνέχεια στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»
  • [04] Θα υπάρξει νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, εκτιμά ο επικεφαλής της Commerzbank
  • [05] Ατομικό πρόγραμμα ο Τοροσίδης

  • [01] Τα μέτρα συζητούν πρωθυπουργός, Βενιζέλος και Κουβέλης

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, για το κλείσιμο του πακέτου μέτρων των 11,9 δισ. ευρώ.

    Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσηςο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας Ι.Βρούτσης.

    Σημειώνεται πως για τις 18.00 έχει οριστεί νέο ραντεβού Ι. Στουρνάρα- τρόικας.

    Στην πλέον κρίσιμη φάση εισέρχονται τα επόμενα 24ωρα οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τη «γεφύρωση» του «χάσματος» των 2 δισ. ευρώ, καθώς τόσο η ελληνική πλευρά, όσο και το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ΕΚΤ, επιζητούν να έχει οριστικοποιηθεί το πακέτο των 11,9 δισ. ευρώ έως την ερχόμενη Κυριακή.

    [02] Στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2016 ο Πασκουάλ

    Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου του Τσάβι Πασκουάλ με την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είχε συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο του 2013, με τη διοίκηση να του προσφέρει τριετή επέκταση. Ο Πασκουάλ αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης της ομάδας της Καταλονίας, λίγο πριν την έναρξη της πέμπτης σεζόν του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

    [03] Συνέχεια στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

    Η συγγραφέας του ερωτικού μυθιστορήματος «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι» («Fifty Shades of Grey») εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει συνέχεια στην τριλογία της, αυτή τη φορά γράφοντας ένα βιβλίο από την ανδρική οπτική.

    Η Ι.Λ Τζέιμς δήλωσε ότι πολλές από τις --κατά κύριο λόγο--γυναίκες θαυμάστριές της έχουν επανειλημμένως ζητήσει να γράψει ένα βιβλίο από την οπτική πλευρά του ανδρικού χαρακτήρα του βιβλίου και όχι μόνο του γυναικείου.

    «Ίσως να το κάνω», είπε η Τζέιμς το περιεχόμενο των βιβλίων της οποίας θεωρήθηκε τολμηρό.

    Η τριλογία έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Ένα άλμπουμ με κλασική μουσική μόλις κυκλοφόρησε και περιέχει κομμάτια που αναφέρονται μέσα στην τριλογία, το "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" είναι το πρώτο διεθνές μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε σε μορφή e-book, ενώ σύντομα αναμένεται και η κινηματογραφική μεταφορά του από τη Universal.

    Επιμέλεια: Μ. Μιχαλοπούλου

    [04] Θα υπάρξει νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, εκτιμά ο επικεφαλής της Commerzbank

    Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής τράπεζας Commerzbank Μάρτιν Μπλέσινγκ εκτίμησε ότι θα υπάρξει νέο «κούρεμα» των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). «Θα δούμε τελικά ένα περαιτέρω "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, στο οποίο θα πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι πιστωτές», δήλωσε ο κ. Μπλέσινγκ σε συνέντευξη Τύπου στη Φρανκφούρτη. «Η κρίση κρατικού χρέους δεν έχει τελειώσει ακόμη», πρόσθεσε ο τραπεζίτης.

    Η ΕΚΤ αρνήθηκε να συμμετάσχει στο «κούρεμα» που έγινε τον περασμένο Μάρτιο των ελληνικών ομολόγων που κατείχαν οι ιδιώτες επενδυτές, υποστηρίζοντας ότι η ίδια δεν είναι ιδιώτης πιστωτής.

    Επιμέλεια: Α. Χαραλαμπίδης

    [05] Ατομικό πρόγραμμα ο Τοροσίδης

    Να ξεχάσουν την ήττα από τη Σάλκε και να επικεντρωθούν στις επικείμενες υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς άρχισε ουσιαστικά σήμερα, απόντος του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν εκφράζονται ανησυχίες για την κατάστασή του και λογικά αύριο θα προπονηθεί κανονικά.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 20 September 2012 - 12:30:39 UTC