Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-11-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σπάει κάθε ρεκόρ η ανεργία φθάνοντας το 25,4%
  • [02] Εγκαινιάζεται απόψε η έκθεση «Νικόλαος Γύζης, ο μεγάλος ζωγράφος»
  • [03] Η ΔΗΜΑΡ αποδοκιμάζει τα "όχι" Βουδούρη και Μουτσινά
  • [04] Επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» προανήγγειλε η Χ.Κ.Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ
  • [05] Μήνυμα προς τη νέα ηγεσία του ΚΚ Κίνας ο αυτοπυρπολισμός πέντε Θιβετιανών
  • [06] Βίοι αντίθετοι για Λέικερς και Μαϊάμι
  • [07] Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου στη "λίστα Λαγκάρντ"
  • [08] Κανονικά απο το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη
  • [09] 'Εληξε η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ
  • [10] Μειώθηκαν οι γερμανικές εξαγωγές προς Ευρωζώνη και ΕΕ
  • [11] Συνεχίζεται η "βύθιση" της οικοδομής
  • [12] Νέα παραγωγική μονάδα της αλευροβιομηχανίας Μύλοι Λούλη, στο Κερατσίνι
  • [13] Το Ιράν πάγωσε εισαγωγές προϊόντων "πολυτελείας"
  • [14] Η Μόσχα προτιμά τον Τζον Κέρι στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών
  • [15] Έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων, μετά την κατάρρευση εμπορικού κέντρου στη Γκάνα

  • [01] Σπάει κάθε ρεκόρ η ανεργία φθάνοντας το 25,4%

    Χωρίς «φραγμό» εμφανίζεται να αυξάνεται πλέον η ανεργία στη χώρα, καθώς ακόμη και τον Αύγουστο (κατ' εξοχήν τουριστικό μήνα, με «παραδοσιακά» εποχική αύξηση των θέσεων εργασίας), το ποσοστό της ανεργίας «εκτινάχθηκε» στο 25,4%, σημειώνοντας νέο αρνητικό ρεκόρ.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε πέντε έτη (2008- 2012), συνολικά 896.457 άτομα έμειναν χωρίς εργασία, ενώ, όπως επισημαίνουν οικονομικοί παράγοντες, η ψήφιση χθες των νέων μέτρων (κυρίως με την ανατροπή του ισχύοντος εργασιακού καθεστώτος), εκτιμάται ότι θα επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση. Η οποία, γίνεται δραματική ειδικά στους νέους έως 24 ετών, στους οποίους το ποσοστό ανεργίας εξακοντίστηκε στο 58% ή κατά 13 μονάδες υψηλότερα από τον Αύγουστο πέρυσι.

    Σύμφωνα με την έρευνα Εργατικού Δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), το ποσοστό ανεργίας τον Αύγουστο εφέτος ανήλθε σε 25,4%, έναντι 18,4% τον Αύγουστο 2011 και 24,8% τον Ιούλιο 2012. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.267.595 άτομα, και αυξήθηκαν κατά 351.666 άτομα σε σχέση με τον Αύγουστο 2011 (αύξηση 38,4%) και κατά 23.442 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο 2012 (αύξηση 1,9%).

    Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.726.663 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 327.658 άτομα σε σχέση με τον Αύγουστο 2011 (μείωση 8,1%) και κατά 36.597 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο 2012 (μείωση 1%).

    [02] Εγκαινιάζεται απόψε η έκθεση «Νικόλαος Γύζης, ο μεγάλος ζωγράφος»

    Εγκαινιάζεται απόψε η έκθεση «Νικόλαος Γύζης: O μεγάλος ζωγράφος», στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, με έργα από την δωρεά της οικογένειας Γύζη προς την Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης.

    Σημαντικές ελαιογραφίες και σπάνια ελαιογραφικά σχέδια, γλυπτά, αφίσες, διπλώματα και ένθετα εφημερίδων του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου του 19ου αιώνα, πορτρέτα και σκηνές από την οικογένεια του ζωγράφου, θρησκευτικά, ηθογραφικά και αλληγορικά θέματα, τοπία και νεκρές φύσεις, ακολουθούν την εξέλιξη της ζωγραφικής του Νικολάου Γύζη.

    Η έκθεση παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του ζωγράφου, τα οποία προέρχονται εκτός από την Δημοτική Πινακοθήκη της Θεσσαλονίκης και από τις συλλογές της Εθνικής Πινακοθήκης, της Εθνικής Τράπεζας, της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ, του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, της Συλλογής Εμφιετζόγλου, της Συλλογής Μαριάννας Λάτση και πολλών άλλων ιδιωτικών συλλογών.

    Ο Νικόλαος Γύζης γεννήθηκε το 1842 στην Τήνο. Μετά τις βασικές σπουδές του στο «Σχολείο των Τεχνών» της Αθήνας πήρε υποτροφία για την Ακαδημία του Μονάχου. Το 1882 έγινε βοηθός καθηγητής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου και το 1888 τακτικός καθηγητής. Ασχολήθηκε με όλα τα είδη ζωγραφικής και πήρε μέρος σε πολλές εκθέσεις αποσπώντας μεγάλες διακρίσεις.

    Μετά το θάνατό του το 1901, οργανώθηκε αναδρομική έκθεση των έργων του κατά τη διάρκεια της 8ης Καλλιτεχνικής Έκθεσης στο Glaspalast του Μονάχου. Η οικογένειά του παρέμεινε στο Μόναχο και μόνο ο γιος του, ο γλύπτης Τηλέμαχος Γύζης, εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

    [03] Η ΔΗΜΑΡ αποδοκιμάζει τα "όχι" Βουδούρη και Μουτσινά

    Αποδοκιμάζει η ΔΗΜΑΡ την πράξη των δύο βουλευτών της, Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή του κόμματος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και καταψήφισαν το πολυνομοσχέδιο για τα νέα μέτρα.

    Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, που μίλησαν στο ΑΜΠΕ, τίθεται σοβαρό ηθικό και πολιτικό θέμα, λόγω της περιφρόνησής τους στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

    [04] Επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» προανήγγειλε η Χ.Κ.Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ

    Την άμεση επανέκδοση του καθημερινού και Σαββατιάτικου φύλλου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» και του περιοδικού «Ε» καθώς και την επαναλειτουργία του Enet ανακοίνωσε ότι έχει δρομολογήσει η εισηγμένη εταιρεία Χ. Κ.Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ, παράλληλα με το σε εξέλιξη σχέδιο εξυγίανσής της.

    Επίσης, σύμφωνα με σχετική επιστολή της διοίκησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προετοιμάζεται η ταχύτερη δυνατή επαναλειτουργία της εκτυπωτικής μονάδας της εταιρείας.

    [05] Μήνυμα προς τη νέα ηγεσία του ΚΚ Κίνας ο αυτοπυρπολισμός πέντε Θιβετιανών

    Τουλάχιστον πέντε Θιβετιανοί αυτοπυρπολήθηκαν σε απομακρυσμένες περιοχές της Κίνας, μεταξύ τους τρεις έφηβοι μοναχοί, έξω από αστυνομικό τμήμα, παραμονή της έναρξης του συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας το οποίο θα ορίσει τους νέους ηγέτες της χώρας, έγινε σήμερα γνωστό από την εξόριστη θιβετιανή κυβέρνηση.

    Οι τρεις μοναχοί, ηλικίας 15 και 16 ετών, αυτοπυρπολήθηκαν έξω από την πύλη του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας στην περιοχή Αμπα της επαρχίας Σετσουάν, ανακοίνωσε η οργάνωση Free Tibet που εδρεύει στο Λονδίνο και άλλες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    "Οι έφηβοι ζητούσαν ελευθερία στο Θιβέτ και επιστροφή του Δαλάι Λάμα όταν αυτοπυρπολήθηκαν", σύμφωνα με ακτιβιστές.

    Ο νεαρότερος μοναχός, ηλικίας 15 ετών, υπέκυψε στα τραύματά του, έξω από το αστυνομικό τμήμα όταν αξιωματικοί της υπηρεσίας δημόσιας ασφαλείας μετέφεραν τους δύο 16χρονους μοναχούς σε γειτονικό νοσοκομείου.

    Μια 23χρονη Θιβετιανή, η Ταμντίν Τσο, υπέκυψε επίσης στα τραύματά της χθες βράδυ κοντά στη μονή Ρονγκουό της επαρχίας Σινγκάι.

    Σχεδόν 60 άνθρωποι, κυρίως βουδιστές μοναχοί, έχουν αυτοπυρποληθεί ή αποπειράθηκαν να το κάνουν από τις αρχές Μαρτίου 2011 στις θιβετιανές περιοχές της Κίνας.

    [06] Βίοι αντίθετοι για Λέικερς και Μαϊάμι

    Οι Λος Αντζελες Λέικερς συνέχισαν τις απογοητευτικές τους εμφανίσεις στο ΝΒΑ, καθώς ηττήθηκαν 95-86 από τους Γιούτα Τζαζ. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους «Λιμνανθρώπους» σε πέντε αγώνες, που είχαν κορυφαίο τον Κόμπι Μπράιαντ με 27 πόντους. Οσον αφορά στους γηπεδούχους, πρωταγωνιστής ήταν ο Ράντι Φόι με 17 πόντους και τρία διαδοχικά τρίποντα στην τελευταία περίοδο.

    Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κλίπερς, καθώς συνέτριψαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 106-84. Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Γκρίφιν και Τζόρνταν με 22 και 20 πόντους, αντίστοιχα, ενώ με τον Ουέιντ να σημειώνει 22 πόντους και τον Τζέιμς 20, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν άνετα των Μπρούκλιν Νετς με 103-73.

    [07] Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου στη "λίστα Λαγκάρντ"

    Το όνομα της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου περιλαμβάνεται στη «λίστα Λαγκάρντ», σύμφωνα με επιστολή του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, η οποία απεστάλη στην Επιτροπή της Βουλής, αρμόδιας για τον έλεγχο του πόθεν έσχες.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής για το πόθεν έσχες, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, δόθηκε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να υποβάλουν άμεσα επίσημο πόρισμα, πραγματοποιώντας τον προβλεπόμενο από το νόμο αναδρομικό έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος, η Επιτροπή θα το γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους και θα ζητήσει διευκρινίσεις και εξηγήσεις από αυτούς εντός προθεσμίας 20 ημέρων, όπως ο νόμος ορίζει.

    [08] Κανονικά απο το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη

    Όπως ανακοινώθηκε από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε, η κοιλάδα των Τεμπών πρόκειται να παραδοθεί σήμερα Πέμπτη και από τις 8 το βράδυ κανονικά στην κυκλοφορία, δηλαδή μία μέρα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.

    Όπως τονίζεται χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων κατέστη δυνατή η επιτάχυνση των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών.

    Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της τακτικής συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια στην Κοιλάδα παραμένει στα διεθνώς αποδεκτά επίπεδα και υπενθυμίζει ότι οι εργασίες τακτικής συντήρησης στην Κοιλάδα των Τεμπών θα εκτελούνται δύο φορές το χρόνο, με σκοπό τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας σε σταθερά υψηλό επίπεδο

    [09] 'Εληξε η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ

    Έληξε η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης που πραγματοποίησε το πρωί, ομάδα συνδικαλιστών.

    Η απεργία της ΓΕΝΟΠ συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής στην ηλεκτροδότηση.

    Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι η διοίκηση της Ομοσπονδίας πρόκειται να συνεδριάσει αργότερα σήμερα για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση του συνδικάτου.

    [10] Μειώθηκαν οι γερμανικές εξαγωγές προς Ευρωζώνη και ΕΕ

    Μείωση του τζίρου των εξαγωγών κατά 3,4% σημειώθηκε κατά τον μήνα Σεπτέμβριο στην Γερμανία σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, κυρίως εξαιτίας της σημαντικής πτώσης της ζήτησης στις χώρες της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αντιθέτως, οι εξαγωγές προς τις ΗΠΑ και την Κίνα αυξήθηκαν κατά 1,8%.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας, η μείωση φθάνει το 9,1% για τις εξαγωγές προς τις χώρες της Ευρωζώνης και το 7% προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Ανάλογη μείωση είχε σημειωθεί μόνο κατά την διάρκεια της κρίσης το 2009. "Η κρίση χρέους έφθασε και στην Γερμανία", σημειώνει ο οικονομολόγος της γερμανικής Τράπεζας Deka Αντρέας Σόιερλε, ο οποίος μάλιστα προβλέπει ότι και το 2013 " θα είναι σκληρό" για το γερμανικό εξωτερικό εμπόριο.

    [11] Συνεχίζεται η "βύθιση" της οικοδομής

    Περαιτέρω πτώση 28,8% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Αύγουστο εφέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του οκταμήνου η μείωση του οικοδομικού όγκου να ανέρχεται σε 23%. Ενώ, η νέα μείωση τον Αύγουστο των οικοδομικών αδειών κατά 48,1%, προοιωνίζει επιδείνωση της κατάστασης στην πάλαι ποτέ «ατμομηχανή της οικονομίας».

    Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), το μέγεθος ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας, στο σύνολο της χώρας, ανήλθε τον Αύγουστο εφέτος σε 1.201 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 254,5 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 1.141,0 χιλιάδες m3 όγκου. Παρουσίασε, δηλαδή, μείωση κατά 48,1 % στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 38,8% στην επιφάνεια και κατά 28,8% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.

    Το οκτάμηνο Ιανουαρίου- Αυγούστου 2012, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει μείωση κατά 27,6% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 23,2% στην επιφάνεια και κατά 23% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Αυγούστου 2011.

    [12] Νέα παραγωγική μονάδα της αλευροβιομηχανίας Μύλοι Λούλη, στο Κερατσίνι

    Τη θέση της στην ελληνική αγορά ενισχύει η εισηγμένη αλευροβιομηχανία Μύλοι Λούλη, η οποία εγκαινίασε χθες τον νέο αλευρόμυλο που κατασκευάστηκε στο κτίριο της εταιρείας, στο Κερατσίνι Αττικής καθώς και το νέο μουσείο άρτου που δημιούργησε η εταιρεία.

    Τη μονάδα εγκαινίασαν ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γιώργος Ανωμερίτης, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργοστασίου από τον πρόεδρο της Μύλοι Λούλη ΑΕ Νίκο Λούλη.

    Όπως αναφέρθηκε από την πλευρά της διοίκησης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η συγκεκριμένη επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ αυτοχρηματοδοτήθηκε πλήρως. Οι εργασίες ξεκίνησαν στις αρχές του 2011 και τελείωσαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Αφορούσε τον πλήρη κτιριακό, μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό εκσυγχρονισμό του ιστορικού αυτού εργοστασίου.

    [13] Το Ιράν πάγωσε εισαγωγές προϊόντων "πολυτελείας"

    Το Ιράν πάγωσε την εισαγωγή 77 τύπων προϊόντων που χαρακτηρίσθηκαν "πολυτελείας" για να αντιμετωπίσει την έλλειψη συναλλάγματος η οποία δημιουργήθηκε από τις δυτικές πετρελαϊκές και τραπεζικές κυρώσεις που συνδέονται με το πυρηνικό πρόγραμμά του, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Το πάγωμα αυτό μπορεί να σημάνει για το Ιράν εξοικονόμηση 4 δισ. δολαρίων, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εμπορίου Χαμίντ Σαφντέλ διευκρινίζοντας πως καταρτίσθηκε ένας κατάλογος από 2.000 απαγορευμένα προϊόντα.

    Μεταξύ των προϊόντων αυτών περιλαμβάνονται τα καλλυντικά, τα είδη ζαχαροπλαστικής, όλα τα προϊόντα ένδυσης και τα κοσμήματα, αλλά επίσης τα αυτοκίνητα, ορισμένα υλικά κατασκευών, τα τηλέφωνα ή οι υπολογιστές, σύμφωνα με μερικούς καταλόγους που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.

    Επιμέλεια:Γ. Αγγελόπουλος

    [14] Η Μόσχα προτιμά τον Τζον Κέρι στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών

    Η Ρωσία προτιμά να αντικαταστήσει τη Χίλαρι Κλίντον το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ο Δημοκρατικός πρώην προεδρικός υποψήφιος Τζον Κέρι και όχι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις, με την οποία θα είναι "δύσκολο να συνεργαστεί", γράφει σήμερα η εφημερίδα Kommersant.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται πηγές του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η Μόσχα προτιμά περισσότερο τον Τζον Κέρι που θεωρεί πιο μετρημένο.

    Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών θα εγκαταλείψει το πόστο της μετά την ορκωμοσία τον Ιανουάριο του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επανεξελέγη χθες Τετάρτη.

    Το ονόματα της Σούζαν Ράις και του Τζον Κέρι είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο για την διαδοχή της Κλίντον.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου

    [15] Έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων, μετά την κατάρρευση εμπορικού κέντρου στη Γκάνα

    Ομάδα 18 ισραηλινών διασωστών αναμένεται να φθάσει σήμερα στη Γκάνα προκειμένου να μετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων ή θυμάτων της κατάρρευσης εμπορικού κέντρου αργά χθες Τετάρτη στην πρωτεύουσα 'Ακρα, κατά την οποία τουλάχιστον τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανακοινώθηκε από την προεδρία της Γκάνας.

    Η ισραηλινή ομάδα θα πραγματοποιήσει τις έρευνές της κυρίως με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, οι οποίοι θα βοηθήσουν στον εντοπισμό επιζώντων που ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του κέντρου ή πτωμάτων.

    Τουλάχιστον 51 άνθρωποι διασώθηκαν μετά την κατάρρευση του πολυώροφου κτιρίου.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, πενήντα άνθρωποι εργάζονταν στο εμπορικό κέντρο Melcom, αλλά δεν είναι γνωστό πόσοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου την ώρα του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε πριν ανοίξουν τα καταστήματα για το κοινό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 8 November 2012 - 11:30:37 UTC