Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-03-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην τελική φάση η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
  • [02] ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα "με κατεβασμένα χέρια"
  • [03] Συνεχίζουν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους οι εισαγγελείς
  • [04] Ρέσλερ: Δεν αποτελεί πρότυπο για άλλες χώρες το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου
  • [05] Αποκαλύψεις Αναστασιάδη για το Eurogroup
  • [06] Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ απόψε στο Καραΐσκάκη
  • [07] Ένα αντίτυπο δίσκου των Beatles πουλήθηκε 290.500 δολάρια
  • [08] Συγγενείς του Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν εκατ. ευρώ από τη Λαϊκή
  • [09] Η Εκκλησία πρέπει να δώσει πνευματική ερμηνεία στην κρίση, δηλώνει ο Μητροπολίτης Μόρφου
  • [10] Ξάνθη-Ατρόμητος 0-0

  • [01] Στην τελική φάση η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

    Στην τελική της φάση εισέρχεται από Δευτέρα η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των μεγάλων συστημικών τραπεζών στην χώρα μας, η επιτυχής ολοκλήρωση της οποίας θα καταστήσει το τραπεζικό σύστημα ικανό να συμβάλει στο μεγάλο στοίχημα της εκκίνησης της ανάπτυξης της οικονομίας.

    Ήδη, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει αποστείλει στις συστημικές τράπεζες επιστολή με την οποία ζητεί από τις διοικήσεις της Εθνικής, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης, ζητώντας, το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, να έχουν προχωρήσει στη σύγκληση των γενικών τους συνελεύσεων, ώστε να αποφασίσουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης.

    Η ΤτΕ ζητεί επίσης από τις τράπεζες να εξειδικεύσουν το αργότερο μέχρι τα μέσα Απριλίου τη στρατηγική τους για το πώς θα καλύψουν το 10% της ιδιωτικής συμμετοχής, δηλαδή να δώσουν ένδειξη για το αν θα είναι ή όχι σε θέση να συγκεντρώσουν το 10% της ιδιωτικής συμμετοχής, να οριστικοποιήσουν τους όρους των αυξήσεων καθώς και να καταθέσουν το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μέχρι τα τέλη Απριλίου.

    Οι τράπεζες θα έχουν χρονικό περιθώριο έως τα μέσα Ιουνίου να ολοκληρώσουν τις αυξήσεις κεφαλαίου, τουλάχιστον όσες έχουν βάσιμες ελπίδες να συγκεντρώσουν το 10%. Όσες τράπεζες δεν συγκεντρώσουν το 10% της ιδιωτικής συμμετοχής, το σύνολο της αύξησης κεφαλαίου θα καλυφθεί από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με αποτέλεσμα να περάσουν στον απόλυτο έλεγχο του Ταμείου.

    [02] ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα "με κατεβασμένα χέρια"

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι για μια ακόμη φορά «υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα τα χέρια, ανήμπορη να διεκδικήσει την οποιαδήποτε διαφοροποίηση από το μνημονιακό σχέδιο της περικοπής μισθών και συντάξεων, των απολύσεων, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και των ιδιωτικοποιήσεων».

    Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, παρά το βάρος της σαφούς αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος, η αναζήτηση νέων, ακόμα πιο εξοντωτικών μέτρων καταδεικνύει την αποφασιστικότητα τρόικας-κυβέρνησης να συνεχίσουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο, ανεξαρτήτως των επιπτώσεων που έχει αυτό στην οικονομία και την κοινωνία. Κλείνουν τα μάτια μπροστά στην κατάρρευση της οικονομίας, την πρωτοφανή ανεργία, τα χιλιάδες λουκέτα, τους συμπολίτες μας που ασφυκτιούν από τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής.

    Σύμφωνα με την αξιωμτική αντιπολίτευση, μοναδική πυξίδα της κυβέρνησης είναι τα συμφέροντα των δανειστών και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά για να τα ικανοποιήσει. Τόσο τα δημοσιεύματα σχετικά με τις παλαιότερες συζητήσεις για "κούρεμα" στις καταθέσεις και στην Ελλάδα, όσο και η ίδια η απόφαση για το κυπριακό "κούρεμα", με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, καθιστά σαφές ότι τα χειρότερα έρχονται και δεν υπάρχει καμία προοπτική εξόδου από την κρίση με τα μνημόνια της λιτότητας ως οδηγούς, επισημαίνει η ανακοίνωση και καταλήγει:.«Αντί το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα διαφοροποιηθεί επικοινωνιακά περισσότερο από την κυβερνητική γραμμή, θα πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής».

    [03] Συνεχίζουν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους οι εισαγγελείς

    Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) κατά την τελευταία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της αποφάσισε ομόφωνα την συνέχιση αναστολής των κινητοποιήσεων των εισαγγελικών λειτουργών που είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση (30.1.2013).

    Η διάρκεια της αναστολής θα εξαρτηθεί «από την στάση της Κυβέρνησης, σε σχέση με τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον εισαγγελικό κλάδο και την Δικαιοσύνη γενικότερα», επισημαίνει η Ένωση.

    Παράλληλα, με ομόφωνο ψήφισμά της η ΕΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του εισαγγελικού κλάδου για «τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των εισαγγελέων της χώρας και την συνεχιζόμενη απάθεια και αδιαφορία της Πολιτείας για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος».

    Τέλος, η Γενική συνέλευση εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση να αποφασίσει για «τις περαιτέρω ενέργειες - κινητοποιήσεις του κλάδου και να επιδιώξει το ταχύτερο δυνατό την σύγκληση κοινής συνεδρίασης των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των δικαστικών Ενώσεων με σκοπό την επανεκτίμηση της κατάστασης».

    [04] Ρέσλερ: Δεν αποτελεί πρότυπο για άλλες χώρες το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου

    Το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου δεν αποτελεί πρότυπο για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων άλλων χωρών, διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ και προσθέτει ότι "δεν υπάρχουν πρότυπα, κάθε κράτος είναι διαφορετικό και για αυτό αξίζει να σκεφτόμαστε από κοινού με το κράτος που έχει πρόβλημα με ποιον τρόπο θα επιλυθούν τα προβλήματα προς το συμφέρον ενός σταθερού ευρώ".

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται σε πολλές χώρες εναντίον της Γερμανίας, ο κ. Ρέσλερ τονίζει ότι "στο Eurogroup λειτουργούμε ως εταίροι" και επισημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν το βάρος που φέρουν οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις στις υπό κρίση χώρες καθώς και πόσο δύσκολο είναι να τεθούν σε εφαρμογή μεταρρυθμίσεις. "Πιστεύω πως εμείς οι Γερμανοί έχουμε αποδείξει ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Μέσω μιας επιτυχούς πολιτικής δημοσιονομικής σταθεροποίησης μπορούν να επιτευχθούν και τα δύο: εξυγίανση των δημοσιονομικών και επίτευξη ανάπτυξης, φυσικά υπό άλλες προϋποθέσεις στην περίπτωσή μας. Για αυτό είναι πιο σημαντικό να μην απαιτούμε μόνο από τους άλλους να εφαρμόσουν μεταρρυθμίσεις και να βάλουν σε τάξη τα δημοσιονομικά τους, αλλά και οι ίδιοι να δίνουμε το καλό παράδειγμα", υποστηρίζει.

    Ο κ. Ρέσλερ αναφέρει πάντως ότι δεν έχουν νόημα τα προγράμματα σταθεροποίησης της οικονομίας μέσω συνεχούς δανεισμού και τάσσεται υπέρ των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, ενώ σε ό,τι αφορά τη χώρα του, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι και τα δύο επόμενα χρόνια θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία για την γερμανική οικονομία.

    [05] Αποκαλύψεις Αναστασιάδη για το Eurogroup

    Σημαντικές αποκαλύψεις για το θρίλερ, που εκτυλίχθηκε στο Eurogroup τα ξημερώματα της 16ης Μαρτίου, όταν αποφασίστηκε το "κούρεμα καταθέσεων", κάνει ο πρόεδρος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ».

    Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Κύπρου αναφέρει ότι στις 3 . 45 πμ και αφού είχαν προηγηθεί πολύωρες συζητήσεις, κατά τις οποίες είχε παραθέσει τις θέσεις του, σηκώθηκε να φύγει λέγοντας ''εφόσον πτωχεύετε τη χώρα μου, δεν έχω τίποτε άλλο να κάνω''.Τότε, πρόσθεσε, ο Γιορκ 'Ασμουσεν, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας, είπε πως θα τηλεφωνήσει στον πρόεδρο της Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και να τον ενημερώσει σχετικά.Ταυτόχρονα τον απείλησε ότι θα τερματισθεί η παροχή ρευστότητας στις τράπεζες Κύπρου και Λαϊκή.

    Ο κύριος Αναστασιάδης ανέφερε στους συνομιλητές του ότι δεν μπορεί να ελέγξει την Κυπριακή Βουλή και ότι η πρόταση θα απορριφθεί.Αποκάλυψε ακόμα ότι, προτού μεταβεί στο Eurogroup, είχε μιλήσει με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ και την Γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ, η οποία εξέφρασε την θέση ότι πρέπει να υπάρξει επιμερισμός των βαρών και έδειξε να συμφωνεί με την μη επιβολή «κουρέματος».Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λανγκάρτ, δήλωσε πως το Ταμείο δεν θα συμμετείχε στο πακέτο διάσωσης χωρίς «κούρεμα» καταθέσεων.Ταυτόχρονα, πρόσθεσε , η κυρία Μέρκελ αρνήθηκε να θέσει το πακέτο ενώπιον της Γερμανικής Βουλής, χωρίς την συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    [06] Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ απόψε στο Καραΐσκάκη

    Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στις σημερινές αναμετρήσεις. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει την προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία, αλλά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι κόντρα στον πρωταθλητή, ο οποίος μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά για λόγους γοήτρου θα παλέψει για τη νίκη.

    Σ εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι αναμετρήσεις Βέροια-Κέρκυρα και Λεβαδειακός-AEK.

    Σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης.

    Νωρίτερα, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο γήπεδο της Ξάνθης.

    Στους αγώνες του Σαββάτου, με τους οποίους άνοιξε η 27η αγωνιστική, σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, Άρης και Παναθρακικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι, ενώ ο ΟΦΗ επικράτησε επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-1, στο Ηράκλειο.

    [07] Ένα αντίτυπο δίσκου των Beatles πουλήθηκε 290.500 δολάρια

    Ένα σπάνιο, υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ των Μπιτλς, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή - ρεκόρ των 290.500 δολαρίων, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Hollywood Reporter. Σύμφωνα με το περιοδικό με ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο, το άλμπουμ, το οποίο είχαν υπογράψει και τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, αγόρασε χθες Σάββατο άνδρας που ζήτησε να παραμένει ανώνυμος σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions που εδρεύει στο Ντάλας.

    Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το άλμπουμ θα πουληθεί έναντι περίπου 30.000 δολαρίων, αναφέρει το περιοδικό.

    Οι Beatles θεωρείται ότι υπέγραψαν το εξώφυλλο του δίσκου γύρω στον Ιούνιο του 1967 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης για υπογεγραμμένο δίσκο του συγκροτήματος ήταν 150.000 δολάρια για ένα αντίτυπο του Meet the Beatles.

    [08] Συγγενείς του Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν εκατ. ευρώ από τη Λαϊκή

    Η εφημερίδα «Χαραυγή» σε σημερινό δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι εξ αγχιστείας συγγενείς του προέδρου Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, από την Λαϊκή Τράπεζα, στις 12 και 13 Μαρτίου.Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Σταύρος Ευαγόρου κάλεσε την Ερευνητική Επιτροπή να διερευνήσει σε βάθος το δημοσίευμα και άλλες καταγγελίες για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό, παραμονές της απόφασης του Eurogroup, για "κούρεμα" των καταθέσεων.

    Ο Σταύρος Ευαγόρου είπε ότι, με δεδομένη την δημόσια παραδοχή του υπουργού Οικονομικών, ότι γνώριζαν εκ των προτέρων, ότι ετίθετο ζήτημα «κουρέματος», το ΑKΕΛ απευθύνει έκκληση για διερεύνηση αυτών των καταγγελιών, όπως κι εκείνης ότι και υπουργός της κυβέρνησης έχει μετακινήσει χρήματα στο εξωτερικό.

    Επίσης, το ΑΚΕΛ θεωρεί περίπλοκο το διάταγμα για την Τράπεζα Κύπρου, που προκαλεί σύγχυση. Ο κ. Σταύρος Ευαγόρου δήλωσε ότι διαψεύδονται οι αρχικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, για «κούρεμα» γύρω στο 30%, αφού με βάση το διάταγμα, μπορεί να φτάσει μέχρι και το 60%, τονίζοντας ότι ούτε τα ταμεία συντάξεων και προνοίας των εργαζομένων κατοχυρώνονται. Υποστήριξε ότι με την απόφαση υπουργού Οικονομικών και διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αφήνεται η αγορά χωρίς ρευστότητα και στραγγαλίζεται η οικονομία. Δυστυχώς, πρόσθεσε, αντί αλληλεγγύης και στήριξης, «το μνημόνιο Αναστασιάδη επιφυλάσσει μια μακρά και επώδυνη περίοδο για το λαό».

    Συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο για απαλλαγή από το μνημόνιο και για απεγκλωβισμό από τα δεσμά της τρόϊκας ετοιμάζει η ΕΔΕΚ.Ο Πρόεδρος του Κινήματος, Γιαννάκης Ομήρου, τόνισε ότι οι απαιτήσεις της τρόϊκας θα επαναλαμβάνονται, θα πολλαπλασιάζονται και θα μετατρέψουν την Κύπρο σε «μια αποικία χείριστης μορφής».Υπέδειξε ότι η απαλλαγή από το μνημόνιο απαιτεί θυσίες, προσθέτοντας ,όμως,, ότι «με την έξοδο από την τρόϊκα και από τον μηχανισμό θα διασφαλίσουμε την εθνική κυριαρχία και την οικονομική αυτοτέλειά μας».Σχολιάζοντας την διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό, ο κύριος Ομήρου ζήτησε να κατατεθούν οι κατάλογοι στη Βουλή, αλλά και στην Ερευνητική Επιτροπή.Το κίνημα Οικολόγων καλεί τον Υπουργό Οικονομικών να πει την αλήθεια για την Τράπεζα Κύπρου.Σε γραπτή δήλωση, η εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελένη Χρυσοστόμου αναφέρει ότι οι χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Σαρρή για την τράπεζα Κύπρου οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν έμαθε από τα τραγικά, όπως σημειώνει, λάθη του. Κατηγορεί τον κύριο Σαρρή ότι «συνεχίζει να αποκρύπτει την αλήθεια, όπως την απέκρυπτε, όταν ήταν Πρόεδρος της Λαϊκής».Οι ευθύνες του, καταλήγει, είναι τεράστιες και έπρεπε να παραιτηθεί.

    [09] Η Εκκλησία πρέπει να δώσει πνευματική ερμηνεία στην κρίση, δηλώνει ο Μητροπολίτης Μόρφου

    Με τολμηρό λόγο μιλά για την παρούσα οικονομική κρίση στην Κύπρο και τη στάση της Εκκλησίας ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, του οποίου μεγάλο μέρος της Επισκοπής του, όπου και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Μάμα, βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

    Στην αποκλειστική συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει ότι ο λαός περιμένει τον πνευματικό λόγο, την αιτία και το νόημα της ζωής και του θανάτου. «Αν δεν του τα δώσουμε αυτά και ένα τρόπο μετανοίας, τότε ( οι Ιεράρχες) θα κριθούμε πολύ πιο αυστηρά από τους πολιτικούς», τονίζει.

    Προειδοποιεί ότι η Εκκλησία, αν δεν ερμηνεύσει πνευματικά την κρίση, «τότε θα περιθωριοποιηθεί».

    Σε άλλο σημεία της συνέντευξης ο Μόρφου Νεόφυτος σημειώνει:

  • Πρέπει οι επενδύσεις που κάνει η Εκκλησία να είναι για να δίνουν στο λαό. «Να μην είναι επενδύσεις για χλιδή και για πολυτέλεια. Εάν υπάρχει χλιδή και πολυτέλεια, και όντως υπάρχει και έχουμε περιπέσει σε αυτόν τον πειρασμό, τότε χρειάζεται θεραπεία»

  • Για να αποκτήσεις το Άγιο Πνεύμα, θέλει θυσία, θέλει κόπο και θέλει και μία λιτότητα. «Άγιο Πνεύμα μαζί με χλιδή, δεν πάει. Άρα πρέπει να μπούμε σε μία ασκητική ζωή». *Ζούμε την ευρωκρατία με την βούλα της κυρίας Μέρκελ.

    Ο Μόρφου Νεόφυτος γεννήθηκε το 1962 στο χωριό Κάτω Ζώδια της Μόρφου. Το 1974 μαζί με την οικογένεια του, όπως και οι άλλοι Μορφίτες, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρογονική εστία και να ζήσει σε προσφυγικό συνοικισμό στην Λευκωσία. Σπούδασε Νομική και Θεολογία.

    [10] Ξάνθη-Ατρόμητος 0-0

    Με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο της Ξάνθης σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμμία από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη, ο μεν Ατρόμητος για να εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ, η δε Ξάνθη για να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μπει γερά στο «κόλπο» των πλέι οφ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 31 March 2013 - 14:30:24 UTC