Visit the Cyprus Press & Information Office (CYPIO) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Εκκωφαντική η αποτυχία του μνημονίου"
  • [02] Γυμνόστηθες διαδηλώτριες "αναστάτωσαν" τον Πούτιν
  • [03] Χρόνο θα ζητήσει η Σερβία
  • [04] Την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, μεταφέρει την αργία της Πρωτομαγιάς η ΕΣΕΕ
  • [05] Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του αγνοούμενου από ανατροπή μικρού σκάφους
  • [06] "Ισχυρότερη θα εξέλθει η Ευρώπη από την κρίση"
  • [07] Υπέρ της μείωσης των τραπεζικών επιτοκίων ο Κ. Μίχαλος
  • [08] Αναθεωρεί τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη στην Ευρώπη η EBRD
  • [09] Αποχωρεί από την προεδρία της ΓΣΕΒΕΕ ο Δ. Ασημακόπουλος
  • [10] Η Β. Κορέα διακόπτει όλες τις δραστηριότητες στη βιομηχανική ζώνη του Κεσόνγκ
  • [11] 'Ενα παιδί νεκρό σε τροχαίο στην Τσεχία
  • [12] Στον Μπόγιαν Ντουμπλίγεβιτς το βραβείο του κορυφαίου ανερχόμενου αστέρα

  • [01] "Εκκωφαντική η αποτυχία του μνημονίου"

    Για εκκωφαντική αποτυχία του Μνημονίου, για απουσία προγράμματος εξόδου από την κρίση, και για πλήρη αδυναμία διαπραγμάτευσης και οικοδόμησης συμμαχιών, κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», και καλεί τον πρωθυπουργό να αρχίσει άμεσα να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

    Στο άρθρο του, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δώστε μας τα κλειδιά» ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι η κυβέρνηση «υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα χέρια» ενώ θεωρεί τους κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ «γραφικούς» και «αναξιόπιστους».

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από τον πρωθυπουργό να παγώσει αμέσως τις «αδιέξοδες» συζητήσεις με την τρόικα και να ξεκινήσει περιοδεία στον ευρωπαϊκό Νότο: Στόχος της κυβέρνησης πρέπει να είναι μια συμφωνία με τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της Νότιας Ευρώπης ότι δεν θα γίνει αποδεκτή παρόμοια λύση με αυτή της Κύπρου και να διερευνήσει μια νέα στρατηγική διαπραγμάτευσης ώστε να δημιουργηθεί ευρύ μέτωπο δυνάμεων που θα αμφισβητήσει και θα ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη: «Αλλιώς νόημα δεν έχει. Ας μας παραδώσει τα κλειδιά από τώρα. Ας προκηρύξει εκλογές άμεσα, ώστε μια νέα κυβέρνηση, με νωπή εντολή, με κορμό την Αριστερά και με τη δυναμική στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, να προσπαθήσει να ξανακερδίσει το χαμένο για τη χώρα χρόνο της μνημονιακής διακυβέρνησης».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, ενώ προσωπικές και ιδιαίτερα οξείς είναι οι αναφορές στην στάση του κ. Στουρνάρα.

    [02] Γυμνόστηθες διαδηλώτριες "αναστάτωσαν" τον Πούτιν

    Γυμνόστηθες διαδηλώτριες αναστάτωσαν σήμερα την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, την οποία εγκαινίασε μαζί με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

    Ο Πούτιν και η Μέρκελ ήταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ομίλου Μάρτιν Βίντερκορν, όταν τέσσερις γυναίκες που φώναζαν "Fuck dictator!" (Άι γ..., δικτάτορα!), όρμησαν πάνω στην εξέδρα.

    Σε εικόνες που μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης NTV, βλέπει κανείς δύο απ' αυτές τις γυναίκες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους με μαύρη μπογιά το σύνθημα που φώναξαν, να τίθενται με δυσκολία υπό έλεγχο από την αστυνομία.

    Ο Πούτιν και η Μέρκελ επισκέπτονταν την έκθεση του Ανόβερου, η οποία καυχάται πως είναι η μεγαλύτερη βιομηχανική έκθεση στον κόσμο.

    Χθες Κυριακή το βράδυ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, η γερμανίδα καγκελάριος είχε καλέσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσία να δώσουν "μια ευκαιρία στις μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις πολλές ενώσεις που στη Γερμανία ξέρουμε πως είναι ένας κινητήρας καινοτομίας".

    Οι δηλώσεις αυτές υπαινίσσονταν τις έρευνες που διεξάγονται στη Ρωσία εναντίον πολλών διεθνών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων τα γερμανικά πολιτικά ιδρύματα. Οι έρευνες αυτές έχουν προκαλέσει την οργή των εταίρων της Μόσχας.

    [03] Χρόνο θα ζητήσει η Σερβία

    Το προεδρείο του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) προτείνει στη σερβική κυβέρνηση να μην υπογράψει συμφωνία για το Κόσοβο και να ζητήσει άμεση συνέχιση του διαλόγου.

    Το προεδρείο του SNS στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε να προτείνει στην κυβέρνηση να μην υπογράψει τη συμφωνία, την οποία, όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, "δεν έχουμε δει και ορισμένα μέρη της δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τα εθνικά μας συμφέροντα". Ακόμη, το προεδρείο του κόμματος πρότεινε στην κυβέρνηση να ζητήσει άμεση συνέχιση του διαλόγου με την Πρίστινα.

    "Η καθυστέρηση, ο τακτικισμός και η απώλεια χρόνου δεν εξυπηρετεί κανέναν, ούτε το Βελιγράδι, ούτε την Πρίστινα, ούτε τους Σέρβους στο Κόσοβο. Δεν υπογράφουμε, αλλά συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις" ανέφερε ο κ. Βούτσιτς.

    Στη Σερβία, τόνισε ο κ. Βούτσιτς, δεν έχει διευκρινιστεί τι πρέπει να αποδεχθεί, ούτε έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις για μία σειρά αιτημάτων της.

    Η Σερβία δεν μπορεί να αποδεχθεί προσθήκη των σερβικών δήμων στο συνταγματικό πλαίσιο του Κοσόβου, τους οποίους η πλευρά της Πρίστινας λέει ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει λόγω της διοίκησής τους, αλλά έπρεπε να αναγνωρίσει στην περίπτωση της συμφωνίας για τη συνολική διαχείριση των διοικητικών διαβάσεων, τόνισε ο αρχηγός του SNS.

    "Το Βελιγράδι δεν έλαβε απάντηση στο ζήτημα της παρουσίας δυνάμεων ασφαλείας, ούτε σαφείς απαντήσεις στα θέματα της εκπαίδευσης, του συστήματος υγείας και του δικαστικού συστήματος" σημείωσε ο κ. Βούτσιτς και πρόσθεσε ότι το Βελιγράδι ζήτησε εφετείο για την περιοχή της Κόσοσβσκα Μιτρόβιτσα.

    [04] Την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, μεταφέρει την αργία της Πρωτομαγιάς η ΕΣΕΕ

    Η Πρωτομαγιά κηρύχθηκε αργία, με την υπ? αριθμ. 9280/196/1-4-2013 Απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και λόγω του γεγονότος ότι συμπίπτει με την Μεγάλη Τετάρτη, η αργία μεταφέρεται για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου 2013.

    Κατά συνέπεια, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, ενώ η Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, εξομοιώνεται με υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Από την αργία της Τρίτης του Πάσχα, εξαιρούνται μόνο οι επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας. Στην περίπτωση αυτή, οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων δικαιούνται να λάβουν, εφόσον εργασθούν, την προσαύξηση 75%, η οποία υπολογίζεται επί του νόμιμου ημερήσιου μισθού τους (1/25).

    Σε ότι αφορά την ασφαλιστική κάλυψη, οι υπάλληλοι των καταστημάτων που αμείβονται με μηνιαίο μισθό, θα ασφαλισθούν για 25 ημερομίσθια, όπως συνήθως ισχύει για κάθε μήνα, είτε εργασθούν, είτε όχι.

    [05] Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του αγνοούμενου από ανατροπή μικρού σκάφους

    Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες -που συνεχίζονται για δεύτερη μέρα- για τον εντοπισμό του 45χρονου αγνοούμενου στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας όταν μικρό φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα τρία άτομα, ανετράπη το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω των θυελλωδών ανέμων και προσέκρουσε σε βράχια. Οι υπόλοιποι τρεις, εντοπίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μ' έναν από αυτούς να νοσηλεύεται στην εντατική.

    Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν το σκάφος αναχώρησε από το λιμάνι της Ιεράπετρας με προορισμό τη νήσο Χρυσή, αλλά δεν κατάφερε να βγει στα ανοιχτά, καθώς τα κύματα το αναποδογύρισαν με αποτέλεσμα οι τέσσερις άνδρες να βρεθούν στη θάλασσα. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των επιβαινόντων από τις λιμενικές αρχές της Ιεράπετρας, οι τρεις εκ των οποίων βρέθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, και σήμερα θα επιχειρήσει ελικόπτερο super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και δύτες.

    [06] "Ισχυρότερη θα εξέλθει η Ευρώπη από την κρίση"

    Ενισχυμένη θα βγει από την παρούσα κρίση η Ευρώπη, εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τάσσεται υπέρ της απευθείας εκλογής του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    «Η Ευρώπη έχει τις καλύτερες ημέρες της μπροστά της», υποστηρίζει ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχωρεί στηνSaarbr?ckerZeitungκαι τονίζει ότι τόσο η Ευρώπη όσο και το ευρώ έχουν το τελευταίο διάστημα σταθεροποιηθεί σημαντικά.

    «Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια, κοιτάζοντας πίσω, θα δούμε ότι αυτή η κρίση υπήρξε η αφετηρία για την ενίσχυση της Ευρώπης», επισημαίνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών και κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη μεγαλύτερης νομιμοποίησης των ευρωπαϊκών θεσμών. «Ένα σημαντικό πρώτο βήμα θα ήταν η εκλογή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απευθείας από τους λαούς της Ευρώπης», δηλώνει.

    [07] Υπέρ της μείωσης των τραπεζικών επιτοκίων ο Κ. Μίχαλος

    "Πρωτίστως, οι τράπεζες θα πρέπει να προχωρήσουν σε μειώσεις των επίσημων επιτοκίων τους, με στόχο να επιτύχουν τη μεγαλύτερη προσφορά τραπεζικών δανείων" δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, με αφορμή την απόφαση για την αναστολή της συγχώνευσης μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank.

    Στο πλαίσιο αυτό και ανάλογα με το ύψος των ιδίων κεφαλαίων τους και την κεφαλαιακή τους θέση, απαιτείται να προβούν στη μείωση επιτοκίων καταθέσεων με τελικό στόχο την αντίστοιχη ή και μεγαλύτερη μείωση των επιτοκίων χορηγήσεων επιχειρηματικών δανείων για την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, πρόσθεσε ο κ.Μίχαλος.

    «Σε κάθε περίπτωση, τα χαμηλά επιτόκια είναι αναγκαία για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ μπορούν να βοηθήσουν και στη μείωση του δημόσιου ελλείμματος, ρίχνοντας το κόστος δανεισμού και ενισχύοντας τα δημόσια έσοδα λόγω της αύξησης της οικονομικής δραστηριότητας», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι στην εξαιρετικά δυσμενή αυτή συγκυρία, αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και γι? αυτόν τον σκοπό υπάρχουν επαρκείς πόροι.

    [08] Αναθεωρεί τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη στην Ευρώπη η EBRD

    To σχέδιο διάσωσης της Κύπρου μπορεί να οδηγήσει σε εξασθένηση της ανάπτυξης στην Ευρώπη, δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ο αναπληρωτής επικεφαλής οικονομολόγος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development, EBRD) Γέρομιν Τσέτελμαγιερ.

    Ένα νέο κύμα αβεβαιότητας σχετικά με την ευρωπαϊκή κρίση χρέους μπορεί να αυξήσει το κόστος χρηματοδότησης για τις τράπεζες και να πυροδοτήσει εκροές «μεγάλων» καταθέσεων σε χώρες με ασθενέστερες οικονομικά τράπεζες ή κράτη, δήλωσε ο αξιωματούχος. Όπως πρόσθεσε, η διάσωση της Κύπρου μπορεί να οδηγήσει σε φυγή κεφαλαίων και ασθενέστερη ανάπτυξη σε χώρες, όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

    «Αυτές είναι πολύ σημαντικές και πολύ μεγάλες χώρες και επομένως, αν υπάρξει επιβράδυνση στην ανάπτυξη για το σύνολο της ΕΕ, αυτό θα επηρεάσει σίγουρα τις 29 χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, τις οποίες δανείζει η EBRD», δήλωσε ο οικονομολόγος, προσθέτοντας: «Οι κίνδυνοι είναι μεγαλύτεροι και είναι περισσότερο στην κατεύθυνση της εξασθένησης της ανάπτυξης από ότι νομίζαμε».

    [09] Αποχωρεί από την προεδρία της ΓΣΕΒΕΕ ο Δ. Ασημακόπουλος

    Μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες και 10 χρόνια παραμονής στη θέση του προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) ο Δ. Ασημακόπουλος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την ηγεσία της κορυφαίας οργάνωσης των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος, σε δήλωσή του, υπογραμμίζει ότι θεωρεί απαραίτητο να δοθεί η δυνατότητα και ευκαιρία και σε άλλους, της νεότερης γενιάς, να προσφέρουν προσδίδοντας και μια νέα και πιο "φρέσκια" δυναμική.

    «Είναι λάθος η μακροχρόνια παραμονή σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης. Εγκλωβίζεις και εγκλωβίζεσαι. Χάνεις στις περισσότερες των περιπτώσεων και την επαφή με τη γήινη πραγματικότητα, τις οικονομικές και κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται εκτός των "τειχών" ενώ κινδυνεύεις ταυτόχρονα να συνδέσεις υπαρξιακές σου αναζητήσεις με τη θέση ευθύνης που μακροχρόνια "κατέχεις".

    Και αυτό ενέχει τον κίνδυνο της παρακμής για θέσεις, θεσμούς και πρόσωπα. Όποιοι έχουν ειλικρινή διάθεση για προσφορά μπορούν να το πράξουν και από τη θέση του απλού "στρατιώτη". Και αυτό ευελπιστώ να πράξω στο μέλλον» σημειώνει ο ίδιος.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), μετά από διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας όρισε νέο πρόεδρο τον Γιώργο Καββαθά, ενώ Α΄αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναλαμβάνει ο Π. Θεοδωρόπουλος και ταμίας ο Γιώργος Κουράσης.

    [10] Η Β. Κορέα διακόπτει όλες τις δραστηριότητες στη βιομηχανική ζώνη του Κεσόνγκ

    Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι διακόπτει προσωρινά όλες τις δραστηριότητες στην βιομηχανική ζώνη του Κεσόνγκ, και ότι πρόκειται να αποσύρει το σύνολο των 53.000 βορειοκορεατών εργαζομένων από το βιομηχανικό πάρκο, το οποίο λειτουργεί από κοινού με τη Νότια Κορέα, μετέδωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

    "Οι δραστηριότητες στη ζώνη θα διακοπούν προσωρινά και θα εξετασθεί εάν θα επιτραπεί η λειτουργία της ή αν θα κλείσει", ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιανγκ Γκον, σύμφωνα με το πρακτορείο.

    "Οι αποφάσεις αυτές κατέστησαν αναπόφευκτες εξαιτίας των πολεμοχαρών στρατιωτικών που επιζητούν να καταστήσουν το Κεσόνγκ αντικείμενο αντιπαράθεσης", δήλωσε ο Κιμ Γιανγκ Γκον, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το βιομηχανικό πάρκο. "Ο τρόπος με τον οποίο θα εξελιχθεί η κατάσταση τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί πλήρως από τη στάση των νοτιοκορεατικών αρχών", δήλωσε ο βορειοκορεάτης αξιωματούχος.

    [11] 'Ενα παιδί νεκρό σε τροχαίο στην Τσεχία

    'Ενα παιδί έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα με γαλλικό πούλμαν σε αυτοκινητόδρομο του Ροκιτσάνι, περίπου 80χλμ δυτικά της Πράγας, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάβλα Γιακουμπκόβα.

    Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι νεκρός είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

    Το πούλμαν, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία μετέφερε κυρίως παιδιά, βγήκε ξαφνικά από την πορεία του και προσέκρουσε σε υποστήριγμα γέφυρας.

    "Όλοι οι τραυματίες, ενήλικες και παιδιά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

    [12] Στον Μπόγιαν Ντουμπλίγεβιτς το βραβείο του κορυφαίου ανερχόμενου αστέρα

    Στον Μπόγιαν Ντουμπλίγεβιτς (2.05, 1991) κατέληξε το βραβείου του κορυφαίου ανερχόμενου αστέρα (Rising Star) της φετινής σεζόν στο EuroCup. Ο Μαυροβούνιος σέντερ της Βαλένθια είναι ο 5ος κατά σειρά παραλήπτης του συγκεκριμένου βραβείου που αφορά σε παίκτες που δεν έχουν συμπληρώσει τα 22 την 1η Ιουλίου πριν την έναρξη της σεζόν. Η Βαλένθια έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας στις τάξεις της τον Ντουμπλίγεβιτς, μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στο EuroCup την περασμένη σεζόν.

    Σε 21 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο φέτος κατάφερε να βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ (13,3 μ.ο.) της Βαλένθια στη διοργάνωση, αλλά και αυτού των παικτών με την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης (13,7 μ.ο.). Παράλληλα, ήταν πρώτος ανάμεσα στους συμπαίκτες του σε ριμπάουντ (4,8) και κερδισμένα φάουλ (3,4). Μπορεί, λοιπόν, η σεζόν να ολοκληρώθηκε για τον Ντουμπλίγεβιτς έναν αγώνα πριν τον τελικό, αλλά το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 8 April 2013 - 10:30:27 UTC