Browse through our Interesting Nodes on Science in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-09-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σαρωτικοί έλεγχοι με βαριά πρόστιμα κατά της αδήλωτης εργασίας
  • [02] Εισήγηση ενοχής για τη συντριπτική πλειονότητα των κατηγορουμένων στη δίκη Τσοχατζόπουλου, έκανε η εισαγγελέας
  • [03] Το 1.5 εκατομμύριο προσεγγίζουν πλέον οι άνεργοι
  • [04] Χ. Θεοχάρης: Η φορολογική δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίδια για όλους
  • [05] Αναπτερωμένη η εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού κοινού έναντι της ευρωπαϊκής οικονομίας
  • [06] "Πράσινο φως" για την κατασκευή του "Κέντρου Κρουαζιέρας" στον Πειραιά από το ΥΠΕΚΑ
  • [07] Σ. Λαβρόφ: Εξακολουθεί να υπάρχει μια ευκαιρία για την ειρήνη
  • [08] Άλεξ Μουμπρού: «Σκεφτόμαστε μόνο την Ελλάδα... όχι το χρυσό»

  • [01] Σαρωτικοί έλεγχοι με βαριά πρόστιμα κατά της αδήλωτης εργασίας

    «Γενική έφοδο» από τις 15 Σεπτεμβρίου, με σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα και βαριά πρόστιμα, για την καταστολή της αδήλωτης εργασίας εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το πρωί στο υπουργείο, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό όλων των ελεγκτικών οργάνων και υπηρεσιών των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην αγοράς εργασίας.

    «Όταν έλεγα ότι η αδήλωτη εργασία θα αντιμετωπιστεί ως κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα, δεν ήταν μία τυπική λεκτική υπερβολή ή μία συνήθης πολιτική ρητορεία. Το εννοούσα» δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο υπουργός Εργασίας και προσέθεσε: «Σήμερα έχοντας επιβάλει το επιτόπιο πρόστιμο των 10.550 ευρώ, το υψηλότερο για την αδήλωτη εργασία που έχει επιβληθεί ποτέ, το επιβεβαιώνω».

    [02] Εισήγηση ενοχής για τη συντριπτική πλειονότητα των κατηγορουμένων στη δίκη Τσοχατζόπουλου, έκανε η εισαγγελέας

    Κεντρικό ρόλο στη βασική ομάδα διακίνησης "μαύρου χρήματος" του 'Ακη Τσοχατζόπουλου απέδωσε στον πρώην Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας Γιάννη Σμπώκο, η εισαγγελέας που συνεχίζει για δεύτερη μέρα την αγόρευσή της στη δίκη για τη μεγάλη υπόθεση πολιτικής διαφθοράς.

    Η εισαγγελική λειτουργός μάλιστα έκανε αναφορά, όταν εξηγούσε τον ρόλο του Νίκου Ζηγρα σε χρήματα που" δεν εχουν ακόμη βρεθεί".

    Η εισαγγελέας μιλώντας για το προσωνύμιο "Bosco" που περιέχεται στα κατασχεθέντα χειρόγραφα του πρώην υπουργού δεν άφησε κανένα περιθώριο ότι αφορά τον κ.Σμπώκο, παρά τους ισχυρισμούς Τσοχατζόπουλου ότι αναφέρεται σε κάποιον Σέρβο φίλο του. 'Οπως είπε η κ. Αδειλίνη: «Ο επονομαζόμενος και "Βοσκός", που κατάγεται από τα Ανώγεια, όπως ο βοσκός φυλάει τα πρόβατα, αυτός φυλούσε τα χρήματα του πρώην υπουργού». Κατα την εισαγγελέα ο Σμπώκος ήταν «άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του υπουργού» που αποκόμισε πολλά οφέλη και ο ίδιος.

    Η εισαγγελέας αναφέρθηκε σε σειρά εγγράφων και χειρόγραφων σημειωσέων προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού ο οποίος, παρά τις συστάσεις του προέδρου να παραμείνει σιωπηλός, χαρακτήρισε "παραλήρημα ψευδών" όσα ακούγονται στην δικαστική αίθουσα. Καταδικαστική επίσης ήταν η τοποθέτηση της κ. Αδειλίνη και για τον εξάδελφο του πρώην υπουργού Νίκο Ζήγρα αποδίδοντάς του "ηγετικό ρόλο" καθώς "για λογαριασμό του εξάδελφου του είχε συστήσει εταιρείες και διαχειριζόταν χρήματα σε πολλά μέρη του κόσμου που δεν έχουν ακόμα βρεθεί"

    Για τη λογίστρια του πρώην υπουργού Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, η εισαγγελέας είπε οτι διαδραμάτισε "σημαντικό ρόλο στη διακίνηση μαύρου χρήματος, καθώς έβρισκε κατάλληλους αχυράνθρωπους και διαχειριζόταν χρήματα εξωχώριων εταιρειών".

    Ως εν γνώση της "αποδέκτη χρημάτων απο έκνομη προέλευση τοου Ακη Τσοχατζόπουλου" χαρακτήρισε η εισαγγελέας την πρώην σύζυγό του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου για την οποία επικαλούμενη τους ισχυρισμούς Ζήγρα, ανέφερε ότι το 2002 έλαβε 500 χιλιάδες δολάρια "για να συναινέσει στην έκδοση διαζυγίου"

    Η κ. Αδειλίνη είπε επίσης ότι και η δικηγόρος Ταλίτα Μαρία Τσεκούρα, που εμπλέκεται στην εταιρεία ΝΟΜΠΙΛΙΣ "γνώριζε" και είχε σκοπό να "προσπορίσει παράνομο περιουσιακό όφελος τόσο για τον πρώην υπουργό όσο και για την ίδια."

    Για τον ιδιοκτήτη της ΙΑΝΟΣ Νίκο Καρατζά η εισαγγελική λειτουργός είπε οτι "δεν πείθουν οι ισχυρισμοί του" και ότι γνώριζε την παράνομη προέλευση των χρημάτων του πρώην υπουργού.

    Με την πρότασή της, η κ. Αδειλίνη εξέφρασε αμφιβολίες για την ενοχή δυο κατηγορουμένων, του επιχειρηματία Παντελή Ζαχαριάδη και του Κύπριου δικηγόρου Σπύρου Χατζηνικολάου των οποιων εισηγήθηκε την απαλλαγή.

    [03] Το 1.5 εκατομμύριο προσεγγίζουν πλέον οι άνεργοι

    Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ανεργία στη χώρα, που αυξήθηκε στο 27,9% τον Ιούνιο εφέτος, με τον αριθμό των ανέργων να προσεγγίζει πλέον το 1,5 εκατ. άτομα (1.403.698 άτομα), καθώς από το πρώτο έτος εφαρμογής του μνημονίου προστέθηκαν στον «μαύρο κατάλογο» 787.129 άτομα.

    Περίπουέξι στους δέκα νέους αναζητούν ματαίως εργασία (ποσοστό ανεργίας 58,8%), ενώ στο 37,4% ανέρχεται η ανεργία στις πλέον παραγωγικές ηλικίες των 25- 34 ετών.

    «Πρωταθλήτρια» στην ανεργία είναι η Ήπειρος- Δυτική Μακεδονία με ποσοστό 29,7% και σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθεί η Μακεδονία- Θράκη με ποσοστό 29,5%.

    Ειδικότερα, από την έρευνα εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), προκύπτουν τα εξής:

    Το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Ιούνιο 2013 ανήλθε σε 27,9, έναντι 24,6% τον Ιούνιο 2012 και 27,6% τον Μάιο 2013. Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 174.709 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2012 (αύξηση 14,2%) και κατά 20.254 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2013 (αύξηση 1,5%).

    Πάντως, η ΕΛΣΤΑΤ σημειώνει ότι τον Ιούνιο παρατηρείται στις μη εποχικά διορθωμένες εκτιμήσεις σημαντική πτώση του ποσοστού ανεργίας (κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες).

    Η μείωση αυτή θα μπορέσει να επηρεάσει τα εποχικά προσαρμοσμένα αποτελέσματα, στον βαθμό που η παρατηρούμενη αλλαγή στα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία συνεχιστεί.

    Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.628.421 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 128.998 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2012 (μείωση 3,4%) και κατά 2.390 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2013 (μείωση 0,1%).

    Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία), ανήλθαν σε 3.334.690 άτομα και μειώθηκαν κατά 23.155 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2012 (μείωση 0,7%), αλλά αυξήθηκαν κατά 14.844 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2013 (αύξηση 0,4%).

    Η ανεργία στις γυναίκες (31,9% τον Ιούνιο 2013 από 28,4% τον Ιούνιο 2012) παραμένει σημαντικά υψηλότερη σε σύγκριση με τους άνδρες (24,9% από 21,9%).

    [04] Χ. Θεοχάρης: Η φορολογική δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίδια για όλους

    Πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα είσπραξης των προστίμων για φορολογικές παραβάσεις θα υπάρξει με τον νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, σημειώνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

    «Τα πρόστιμα του παλαιού κώδικα βιβλίων και στοιχείων ήταν υπέρογκα σε σχέση με το αδίκημα, το οποίο συντελείτο για απόκρυψη του ΦΠΑ ή του εισοδήματος»λέει ο κ.Θεοχάρης και προσθέτει:«Συνεπώς, με τον νέο κώδικα φορολογικών διαδικασιών, που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, επήλθε ένας μεγάλος εξορθολογισμός των προστίμων αυτών και ευελπιστούμε τώρα ότι θα έχουμε μεγαλύτερη δυνατότητα και είσπραξης -γιατί αυτά ήτανπρόστιμα τα οποία δεν εισπράττονταν στην πλειονότητά τους. Ταυτόχρονα, ο πολίτης θα δει ότι τα πρόστιμα θα είναι πλέον αναλογικά σε σχέση με το αδίκημα, που συντελείται, και συνεπώς θα είναι πιο διατεθειμένος να συμμορφωθεί, ώστε είτε να μη διαπράττει το αδίκημα, είτε να πληρώνει το πρόστιμο, όταν επιβάλλεται».

    ΕΡ:Βασικός στόχος είναι η έκδοση αποδείξεων από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις..

    ΑΠ:Είναι φυσικά και οι αποδείξεις στα καταστήματα, αλλά και οι περιπτώσεις εικονικών τιμολογίων. Αυτό αφορά συναλλαγές που πραγματοποιούνται χωρίς να εκδίδονται τιμολόγια, ή το ανάποδο, δηλαδή να κόβεται ένα τιμολόγιο χωρίς να υπάρχει πραγματική συναλλαγή.

    ΕΡ:Ο στόχος σας είναι, βέβαια, ο εξορθολογισμός των ποινών, αλλά μήπως τελικά θα πέφτουν στα«μαλακά»επιχειρηματικοί κολοσσοί και μεγάλες ανώνυμες εταιρείες που τηρούν Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και θα πληρώνουν τα ίδια πρόστιμα με μια μικρομεσαία επιχείρηση;

    ΑΠ:Το αντίθετο συμβαίνει. Έχουμε πολλές περιπτώσεις όπου τα στοιχεία είναι εντελώς παράλογα, δηλαδή για μια φοροδιαφυγή των 100.000 ευρώ μπορούσε κάποιος να έφτανε να χρωστά κάπου 10 εκατομμύρια. Τα πρόστιμα, δηλαδή, δεν είχαν καμία σχέση και αυτό οδηγούσε σε εξόντωση επιχειρήσεις που είναι μεσαίες ή μεγαλύτερες και δεν νομίζουμε ότι είναι σωστό. Η φορολογική δικαιοσύνη πρέπει να είναι ίδια και για τους μικρούς και τους μεσαίους και τους μεγάλους. Ο εξορθολογισμός αυτός είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

    [05] Αναπτερωμένη η εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού κοινού έναντι της ευρωπαϊκής οικονομίας

    Αναπτερωμένη εμφανίζεται η εμπιστοσύνη του διεθνούς επενδυτικού κοινού έναντι της ευρωπαϊκής οικονομίας, σε έρευνα του Οικονομικού πρακτορείου Bloomberg.

    Σύμφωνα με την έρευνα "Bloomberg Global Poll", η οποία αφορά επενδυτές, αναλυτές και χρηματιστές, συνδρομητές του πρακτορείου, ποσοστό 40% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι η ευρωπαϊκή οικονομία βελτιώνεται. Δηλαδή, ποσοστό κατά τέσσερις φορές υψηλότερο έναντι αντίστοιχης έρευνας τον προηγούμενο Μάϊο, γεγονός που οδηγεί στην πεποίθηση ότι η κρίση χρέους, που μαστίζει την ευρωζώνη στη διάρκεια των τελευταίων 3,5 ετών, τελειώνει.

    Ο κίνδυνος στάσης πληρωμών κρατών μελών της ευρωζώνης φθίνει, με σχεδόν τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων να απαντούν ότι η Ισπανία και η Ιταλία θα διαφύγουν την χρεοκοπία και περίπου το ένα τρίτο ότι έχει διαφύγει του κινδύνου αυτού και η Ελλάδα. Όπως επισημαίνει το Bloomberg, πρόκειται για την πλέον αισιόδοξη εκτίμηση που έχει εκφραστεί επί της συγκεκριμένης ερωτήσεως από τον Ιούνιο του 2010, οπότε διατυπώθηκε για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας.

    [06] "Πράσινο φως" για την κατασκευή του "Κέντρου Κρουαζιέρας" στον Πειραιά από το ΥΠΕΚΑ

    Το "πράσινο φως" για την κατασκευή της επέκτασης της νότιας πλευράς του λιμανιού του Πειραιά, με σκοπό τη δημιουργία "Κέντρου Κρουαζιέρας" για την εξυπηρέτηση μεγάλου μεγέθους κρουαζιερόπλοιων, άναψε σήμερα με την υπογραφή της απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ), από τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο λιμενικό έργο, που έχει ποτέ εγκριθεί για υποδομές κρουαζιέρας και το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο στο επιβατικό λιμάνι του Πειραιά το οποίο έχει κοστολογηθεί στα 120 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά το τουριστικό προϊόν της χώρας, καθιστώντας τον Πειραιά προνομιούχο "παίκτη" στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού, αυτόν της κρουαζιέρας.

    Ειδικότερα, το έργο χωροθετείται στην ακτή Μιαούλη και προβλέπει την κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών λιμενικών έργων, δημιουργία επαρκών χερσαίων χώρων και θέσεων στάθμευσης, καθώς και κτίριο νέου επιβατικού σταθμού για την εξυπηρέτηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων. Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργούν έξι νέες θέσεις εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων μήκους 300 μ. και άνω.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εντολές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το αναπτυξιακό αυτό έργο, πρόκειται να προχωρήσει με ταχύτατες διαδικασίες ώστε να καταστεί ο Πειραιάς ακόμα ελκυστικότερος στην προσέλκυση του θαλασσίου τουρισμού και της κρουαζιέρας.

    [07] Σ. Λαβρόφ: Εξακολουθεί να υπάρχει μια ευκαιρία για την ειρήνη

    Εξακολουθεί να υπάρχει μια ευκαιρία για την ειρήνη στη Συρία και ο κόσμος δεν πρέπει να την αφήσει να ξεφύγει, δήλωσε σήμερα ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, ενώ οι ΗΠΑ κάλεσαν το συριακό καθεστώς να δηλώσει το γρηγορότερο το μέγεθος και τα ακριβή στοιχεία του χημικού οπλοστασίου του.

    Ο Λαβρόφ, μιλώντας σε φοιτητές στο Καζακστάν, καλωσόρισε την αποδοχή από τη συριακή κυβέρνηση της πρότασης της Ρωσίας να θέσει η Δαμασκός τα χημικά της όπλα υπό διεθνή έλεγχο.

    "Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει μια ευκαιρία για ειρήνη στη Συρία", δήλωσε ο ρώσος υπουργός, σύμφωνα με το Ιντερφάξ, προσθέτοντας πως μια προειδοποίηση για στρατιωτική επέμβαση θα αποσταθεροποιούσε περαιτέρω τη Συρία και την περιοχή.

    Ο Λαβρόφ πρόκειται να ταξιδέψει αργότερα σήμερα στη Γενεύη για συνομιλίες με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι σχετικά με τη ρωσική πρόταση, η οποία έκανε τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει από το Κογκρέσο να αναβάλει μια ψηφοφορία για την έγκριση στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον της Συρίας.

    Ο Κέρι έφθασε ήδη στη Γενεύη συνοδευόμενος από μια σημαντική ομάδα εμπειρογνωμόνων για τις συνομιλίες αυτές, κατά τις οποίες θα συζητήσει με τον Λαβρόφ τη ρωσική πρόταση για έλεγχο και καταστροφή του συριακού χημικού οπλοστασίου. "Είναι εφικτό, αλλά δύσκολο", δήλωσε ένας αμερικανός αξιωματούχος προς τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Κέρι.

    [08] Άλεξ Μουμπρού: «Σκεφτόμαστε μόνο την Ελλάδα... όχι το χρυσό»

    Ούτε η παράδοση υπέρ της Ισπανίας, ούτε η εικόνα των δύο ομάδων, Ισπανίας και Ελλάδας, στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ θα επηρεάσουν τη μεταξύ τους μάχη αύριο (18:45), πρώτη και για τις δύο στη β΄ φάση, επί σλοβενικού εδάφους. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Άλεξ Μουμπρού, παραχώρησε συνέντευξη από τη Λιουμπλιάνα στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) εκφράζοντας το σεβασμό του για τους Έλληνες διεθνείς και την εθνική Ελλάδας.

    Χαρακτήρισε «μεγάλο παίκτη που βγάζει το καλύτερο από τους συμπαίκτες του» το Νίκο Ζήση, με τον οποίο αγωνίστηκαν στην Μπιλμπάο την περυσινή χρονιά, αναφέρθηκε στην κορυφαία άμυνα που διαθέτει η Ισπανία, αλλά και στη 2η καλύτερη επίθεση της Ελλάδας μέχρι στιγμής στο τουρνουά και έδειξε να γνωρίζει καλά πως η «επίσημη αγαπημένη» θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη τώρα που παίζει με «την πλάτη στον τοίχο» και χωρίς να μεταφέρει μία νίκη στη β΄ φάση. Δεν αρνήθηκε να δώσει τις συμβουλές του στους παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι για τους δύο επόμενους αντιπάλους, Σλοβενία και Κροατία, αφού η Ισπανία αντιμετώπισε και τις δύο στην πρώτη φάση, γνωρίζοντας μάλιστα την ήττα από την οικοδέσποινα του Ευρωμπάσκετ.

    «Θα ήταν ψέμα αν ισχυριζόμαστε πως είμαστε η ίδια ομάδα χωρίς τους Ιμπάκα, Παού Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Φελίπε Ρέγες,» παραδέχτηκε ο σμολ φόργουορντ της Μπιλμπάο και όταν η κουβέντα πήγε στο... τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ για την Ισπανία... παρασύρθηκε αλλά μόνο για λίγο και μετά επανέφερε τον εαυτό του στην τάξη, λέγοντας: «Όπως και να έχει πάντως εμείς δεν σκεφτόμαστε το χρυσό τώρα που μιλάμε. Βλέπουμε μέρα με την ημέρα, ο επόμενος αγώνας μας είναι απέναντι στην Ελλάδα και εμείς σκεφτόμαστε μόνο πως θα παίξουμε απέναντι στους Έλληνες».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 12 September 2013 - 10:30:24 UTC