Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αποφασίζει η Βουλή για την άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής
  • [02] Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • [03] Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημερώνει ο πρωθυπουργός
  • [04] Τετράωρο «λουκέτο» σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής
  • [05] Οι Πράσινοι είπαν «όχι» σε κυβερνητική συνεργασία με την Άγγελα Μέρκελ
  • [06] Συγκρούσεις στη Βραζιλία έπειτα από ειρηνική διαδήλωση εκπαιδευτικών
  • [07] ΗΠΑ: Κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας για το χρέος, λένε γερουσιαστές
  • [08] Τα νεανικά χρόνια της Άλκης Ζέη σε ένα βιβλίο
  • [09] Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια «σιωπής» το Δημοτικό θέατρο Πειραιά σηκώνει και πάλι αυλαία

  • [01] Αποφασίζει η Βουλή για την άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής

    Αποφασίζει σήμερα η ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Aυγής, Γ. Γερμενή, Π. Ηλιόπουλου, Ευ. Μπούκουρα, έπειτα από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Για τους συγκεκριμένος βουλευτέςοι ανακριτικές αρχές ζητούν να παραπεμφθούν για εγκληματική δράση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης και για εγκληματική δράση, η οποία αφορά την προσβολή του πολιτεύματος.

    Θετική επίσης, είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας άλλων τριών βουλευτών της ΧΑ, για τους οποίους οι δικαστικές αρχές διαβίβασαν αίτημα για παραπομπή: του Ηλία Κασιδιάρη για τα επεισόδια στο Ηράκλειο της Κρήτης, του Ηλία Παναγιώταρου για διατάραξη κοινής ειρήνης και του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για παράνομη λειτουργία ραδιοερασιτεχνικού σταθμού.

    [02] Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

    Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, στη Βουλή, το νομοσχέδιο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (απε). Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ καταψηφίστηκε από τα υπόλοιπα κόμματα.

    Σημειώνεται, πως με νομοθετική προσθήκη του, ο υπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, προσέθεσε τις αγροτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από απε, ισχύος μικρότερης των 100 κιλοβάτ, στις μονάδες εκείνες των οποίων ο συντελεστής διαφοροποίησης θα προσδιορίζεται με υπουργική απόφαση.

    Η πληθώρα παραπομπών σε μελλοντικές υπουργικές αποφάσεις που διέπει το νομοσχέδιο, υπήρξε και μία από τις αιτίες της καταψήφισής του εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στηλίτευσε τις "υπερεξουσίες που δίνονται στον υπουργό, καθώς και στον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας". Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, "όλα τα ανοιχτά θέματα παραμένουν ορθάνοιχτα, όπως οι εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών, το έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ, ο σχεδιασμός του ενεργειακού μείγματος". Ο κος Παπαδημούλης, τόνισε παράλληλα πως "από το τέλος για τις απε που μετονομάζεται τώρα σε ΕΤΜΕΑΡ, το 40% πάει για την επιδότηση πραγματικών απε και το 60% για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από μεγάλους επενδυτές που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη το φυσικό αέριο".

    Από πλευράς του, ο Γιάννης Μανιάτης, αναγνώρισε την προβληματικότητα των παλαιότερων νομοθετικών και αναπτυξιακών δομών - χαρακτήρισε δε, το νομοσχέδιο "ένα βήμα μπροστά".

    Αναφερόμενος στην εισαγωγή της "διακοψιμότητας", (δηλαδή στην δυνατότητα υπογραφής συμβάσεων ηλεκτροδότησης, με τις οποίες θα περιορίζεται η ηλεκτροδότηση των ενεργοβόρων βιομηχανιών υψηλής τάσης σε περιόδους υψηλής ζήτησης ρεύματος, έναντι μειωμένου τιμολογίου), ο κος Μανιάτης δήλωσε πως το οικονομικό αντιστάθμισμα για την χρηματοδότηση του εγχειρήματος, δεν θα επιβαρύνει τους καταναλωτές όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά όλη την παραγωγή ενέργειας μέσω του "μεταβατικού τέλους ασφάλειας εφοδιασμού".

    Άλλα σημεία του νομοσχεδίου στα οποία στάθηκε ο υπουργός Ενέργειας, είναι η εισαγόμενη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταικών σταθμών και σταθμών μικρών ανεμογεννητριών από αυτοπαραγωγούς, καθώς και η κατάρτιση Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης μικρών Ανεμογεννητριών, προκειμένου να επιτευχθεί η ορθολογική ανάπτυξη τους. Επίσης, ο κος Μανιάτης, ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος τους έτους αναμένεται η δημοσιοποίηση του νέου νομοσχεδίου για τα λατομεία, με το οποίο ενδυναμώνεται ο κλάδος, αλλά και οι προϋποθέσεις μιας κοινωνικά δίκαιης κατανομής των αυξανόμενων κρατικών εσόδων από τα μισθώματα. Σοβαρά θα είναι επίσης και τα αντισταθμιστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες.

    "Μπορούμε να κάνουμε λόγο για μοχλό επιτάχυνσης της εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση. Μπορούμε να κάνουμε λόγο για εξασφάλιση βιώσιμου και υγιούς επενδυτικού κλίματος, για σιγουριά και ασφάλεια για τους επενδυτές, για όφελος του τελικού καταναλωτή" διαπίστωσε ο εισηγητής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κριτσιώτης.

    "Στο σχέδιο νόμου, έχουν συμπεριληφθεί διατάξεις με τις οποίες επιδιώκεται η άρση στρεβλώσεων στο θεσμικό πλαίσιο των απε - ρυθμίσεις που θέτουν ως στόχο την αξιοπιστία του συστήματος και ένα υγιές επενδυτικό κλίμα προς όφελος του καταναλωτή" εκτίμησε από πλευράς ΠΑΣΟΚ, ο Θάνος Μωραΐτης, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως "υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας".

    Η ΔΗΜΑΡ δήλωσε πως καταψηφίζει το "πρόχειρο" νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας. "Περιμένουμε εκείνο που θα έρθει στο τέλος του χρόνου για την γενικότερη ενεργειακή πολιτική, το οποίο θα εσωκλείει και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας" δήλωσε η Νίκη Φούντα.

    "Κανείς επενδυτής δεν μπορεί να προχωρήσει, όταν ξέρει πως τα πάντα εξαρτώνται από την υπογραφή του υπουργού - εκτός από κάποιον ξένο μεγαλοεπενδυτή που νοιώθει πως μπορεί να τον επηρεάσει" σχολίασε από πλευράς ΑΝ.ΕΛ. η Μίκα Ιατρίδη, διευκρινίζοντας ωστόσο παράλληλα, πως η αναφορά της αυτή δεν έχει καμία προσωπική αιχμή εναντίον της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου.

    "Δεν διευκρινίζεται τι θα κερδίσει η Ελλάδα σ' όλη αυτή τη διαδικασία" παρατήρησε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Χρυσή Αυγή), ζητώντας να υπάρξει "ένα εθνικό γενικό ενεργειακό πλάνο βασιζόμενο πρωτίστως στην ΑΟΖ, βάσει του οποίου θα κινηθούν οι υπόλοιπες λεπτομέρειες". Αργότερα, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, στηλίτευσε την ενεργειακή συνεργασία της Ελλάδας και της Κύπρου με το Ισραήλ.

    "Εντάσσετε τους υδροηλεκτρικούς σταθμούς στις απε, επειδή ιδιωτικοποιείται η ΔΕΗ. Δίνετε άδειες εσκαφής σε αστικό περιβάλλον, στις υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ - ουσιαστικά το κόστος εσκαφής γίνεται φθηνότερο" κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση η Διαμάντω Μανωλάκου.

    Η συζήτηση των άρθρων και των τροπολογιών του νομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

    [03] Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημερώνει ο πρωθυπουργός

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει σήμερα στις 15:30ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τα αποτελέσματα των επαφών του σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

    Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Euro-Working Group Τόμας Βίζερ, ενώ το πρωί θα παρακολουθήσει της άσκηση «Πυρπολητής», ανοικτά της Ύδρας.

    [04] Τετράωρο «λουκέτο» σε δημόσια νοσοκομεία της Αττικής

    Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 τις 15:00 και συγκέντρωση στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας, πραγματοποιούν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Πολυκλινική, Δυτικής Αττικής, Πατησίων, Αμ. Φλέμιγκ, 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, Σισμανογλείο, Αγ. Σάββας και Αττικόν, αντιδρώντας στις καταργήσεις τμημάτων νοσοκομείων και στην κινητικότητα υγειονομικού προσωπικού.

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οκτώ νοσοκομεία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «κατέβασαν ρολά, στερώντας από το ΕΣΥ 650 κλίνες και μάλιστα σε μια περίοδο που οι Έλληνες τις έχουν περισσότερο ανάγκη».

    [05] Οι Πράσινοι είπαν «όχι» σε κυβερνητική συνεργασία με την Άγγελα Μέρκελ

    Το κόμμα των Πρασίνων στη Γερμανία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αποφάσισε να διακόψει τις συνομιλίες για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

    «Οι Πράσινοι δεν θέλουν να διαπραγματευτούν έναν συνασπισμό με τη Μέρκελ» δήλωσε η αντιπρόεδρος του κόμματος, Κλαούντια Ροθ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η οποία διεξήχθη μετά το τέλος των πολύωρων συζητήσεων με τους εκπρόσωπους των Χριστιανοδημοκρατών.

    Μετά από αυτή την εξέλιξη η Άγγελα Μέρκελ πρέπει τώρα να προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση με τους Σοσιαλδημοκράτες, με τους οποίους οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

    Επιμέλεια:Κ. Καλέτσιος

    [06] Συγκρούσεις στη Βραζιλία έπειτα από ειρηνική διαδήλωση εκπαιδευτικών

    Συγκρούσεις σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο Ρίο ανάμεσα σε ριζοσπαστικούς διαδηλωτές και την αστυνομία, στο τέλος μιας ειρηνικής διαδήλωσης εκπαιδευτικών των δημόσιων σχολείων οι οποίοι απεργούν εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, έγινε γνωστό από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

    Περίπου 45 λεπτά αφότου το συνδικάτο των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το τέλος της διαδήλωσης, οι αναρχικοί ακτιβιστές της ομάδας Black Blocs, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας κουκούλες, επιτέθηκαν ξαφνικά με πέτρες και βόμβες μολότοφ στην αστυνομία, η οποία απάντησε με βροχή από δακρυγόνα και με σπρέι πιπεριού για να τους διαλύσει.

    Οι διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και οι ακτιβιστές των Black Blocs, είχαν πραγματοποιήσει πορεία σε μια από τις κεντρικές λεωφόρους ως το δημοτικό Συμβούλιο στην πλατεία Σινελάντια, όπου από το πρωί πολλά καταστήματα και τραπεζικά καταστήματα είχαν προστατεύσει τις βιτρίνες τους καλύπτοντάς τις με ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες.

    Τα Black Blocs, που στη διάρκεια της πορείας φώναζαν "χωρίς υποκρισία, η αστυνομία σκοτώνει κάθε μέρα", χρησιμοποίησαν τις επιφάνειες αυτές σαν ασπίδες. Τρεις από τους ακτιβιστές συνελήφθησαν, σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1.

    Η απεργία διαρκεί εδώ και 61 ημέρες. Οι δάσκαλοι ζητούν την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με το δήμο που διαχειρίζεται τα σχολεία και να αποσυρθεί ένα σχέδιο επαγγελματικής εξέλιξης που δεν αφορά παρά αυτούς που εργάζονται 40 ώρες την εβδομάδα στο ίδιο σχολείο, δηλαδή το 7% εξ αυτών. Σήμερα κερδίζουν μόνο 25 ρεάλ (8 ευρώ) την ώρα.

    Στα δημόσια σχολεία σπουδάζουν τα πιο φτωχά στρώματα του πληθυσμού. Τα παιδιά των πιο εύπορων τάξεων πηγαίνουν στα ιδιωτικά σχολεία.

    Επιμέλεια: Γ. Αγγελόπουλος

    [07] ΗΠΑ: Κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας για το χρέος, λένε γερουσιαστές

    Οι ηγέτες των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στην αμερικανική Γερουσία συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση σχετικά με το σχέδιο νόμου που θα επιτρέπει την αύξηση του ορίου δανεισμού του αμερικανικού κράτους και θα παρέχει προσωρινή κρατική χρηματοδότηση. Σύμφωνα με γερουσιαστές οι ηγετικές ομάδες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων είναι κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας, παραταύτα υπάρχουν σημεία που πρέπει να διευθετηθούν.

    Τόσο η Γερουσία όσο και η Βουλή των Αντιπροσώπων έχουν προγραμματιστεί συγκλίσεις σήμερα,Τετάρτη, όπου θα συζητηθεί οποιαδήποτε συμφωνία και αν επέλθει. Το Κογκρέσο αγωνίζεται επί σειρά ημερών να φτάσει σε συμφωνία πριν από την καταληκτική προθεσμία της Πέμπτης, όταν το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει πει ότι θα ξεπεραστεί το νόμιμο όριο του δανεισμού της χώρας.

    Επιμέλεια: Κ. Καλέτσειος

    [08] Τα νεανικά χρόνια της Άλκης Ζέη σε ένα βιβλίο

    Με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν την Άλκη Ζέη στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε όσοι παρευρέθησαν στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο", στο οποίο αφηγείται την ιστορία των νεανικών της χρόνων έως το 1945, τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο Σεβαστίκογλου, δίνοντάς μας μια σπαρταριστή πινακοθήκη ανθρώπων που έμελλε να σφραγίσουν τη μεταπολεμική Ελλάδα: τη Διδώ Σωτηρίου, τον Κουν, τον Γκάτσο, τον Εμπειρίκο, τη Ζωρζ Σαρή, την κολλητή παιδική της φίλη, τη Μελίνα, τον Πλωρίτη, τον Μποστ, τον Κώστα Αξελό, τον Μίμη Δεσποτίδη και πολλούς άλλους. Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, και με τρόπο μυθιστορηματικό, ξεδιπλώνει τα παιδικά και νεανικά της χρόνια με φόντο τα μεγάλα γεγονότα και τα πάθη της ελληνικής ιστορίας τον 20ό αιώνα.

    "Αυτό που λένε σήμερα ότι περνάμε πόλεμο και κατοχή, δεν ισχύει, μία χαρά είμαστε. Εμείς που ζήσαμε εκείνη την εποχή το ξέρουμε. Είχαμε όμως όραμα, πιστεύαμε ότι και εμείς συμβάλλαμε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα και νοιώθαμε μέσα μας ευτυχισμένοι. Τα νέα παιδιά σήμερα, την ευτυχία που είχαμε εμείς μέσα μας δεν την έχουν, δεν έχουν ένα κοινό όραμα" είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αγαπημένη συγγραφέας μικρών και μεγάλων 'Αλκη Ζέη.

    [09] Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια «σιωπής» το Δημοτικό θέατρο Πειραιά σηκώνει και πάλι αυλαία

    Ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια «σιωπής» και αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει τις πύλες του στο κοινό και σηκώνει αυλαία. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη (22/10), παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Η τελετή θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις εξαήμερης διάρκειας και εορταστικής ατμόσφαιρας.

    «Το Δημοτικό Θέατρο είναι η σημαία Πολιτισμού του Πειραιά μας, όπως ο Πολιτισμός είναι η σημαία της Ελλάδας. Είναι το σύμβολο της ελπίδας και της αισιοδοξίας στην εποχή του γκρίζου και της κρίσης. Είναι η ψυχή μας. Σηματοδοτεί την ιστορία της πόλης μας, τη δυναμική του Πειραιά, την επανεκκίνηση της Ελλάδας. Φιλοδοξία και στόχος μας είναι να αγκαλιάσουν το Δημοτικό Θέατρο όλοι οι Έλληνες» ανέφερε ο δήμαρχος του Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του θεάτρου, παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή, Τάκη Τζαμαργιά, του προέδρου του ΟΠΑΝ, Γιώργου Σιγάλα, και του προέδρου Εφορίας του Δη.Θε.Πει., Δημήτρη Παπαδημητρίου.

    Το ιστορικό θέατρο που εγκαινιάστηκε ακριβώς πριν από 118 χρόνια, επί δημαρχίας Θεόδωρου Ρετσίνα, έχει φιλοξενήσει παραστάσεις των σημαντικότερων Ελλήνων σκηνοθετών (Ροντήρη, Κουν, Σολομού, Σεβαστίκογλου, Ευαγγελάτου, Μινωτή κ.α.), ενώ στη σκηνή του έχουν εμφανιστεί μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού θεάτρου (Ταβουλάρης, Αρνιωτάκης, Κυβέλη, Κοτοπούλη, Παξινού, Μινωτής, Βεάκης, Λογοθετίδης, Κατράκης, Χορν, Λαμπέτη, Αρώνη, Καρέζη κ.α). Γι αυτό και η τωρινή προσμονή για τη «δεύτερη ζωή» του από τους ανθρώπους της θεατρικής οικογένειας είναι μεγάλη, μαζί και οι προσδοκίες.

    «Δρόμοι του Πειραιά» είναι ο τίτλος της παράστασής του Φ. Ευαγγελινού, με την οποία το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ανοίγει την αυλαία του με τη συμμετοχή γνωστών ηθοποιών, ανάμεσά τους ο Γιάννης Μπέζος, η Ελένη Κοκκίδου, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Έκαστος θα πει κι ένα τραγούδι για τον Πειραιά, διασχίζοντας μουσικά έναν αιώνα, περνώντας από ένα απόσπασμα οπερέτας σε λαϊκά ακούσματα, κι από «Τα παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζιδάκι στα «Λιμάνια» της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τα εγκαίνια η παράσταση θα επαναληφθεί από τις 24 έως και τις 27 Οκτωβρίου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 16 October 2013 - 6:30:22 UTC