Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος
  • [02] Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό στη Θεσσαλονίκη
  • [03] «Παζάρι να γίνεται...» στην Τεχνόπολη από τους ρακοσυλλέκτες της Αθήνας
  • [04] Nα προβούν άμεσα οι καταθέτες σε δήλωση προς την τράπεζα για λογαριασμούς που επιθυμούν να ισχύει το ακατάσχετο, λέει ο Συνήγορος
  • [05] Το ποσό των 500 εκατ.ευρώ απομένει να εισπράξει η Ελλάδα από τα κέρδη που είχαν οι κεντρικές τράπεζες από τα ελληνικά ομόλογα
  • [06] Eurostat: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ανήλθε στο 169,1% του ΑΕΠ, το β' τρίμηνο του 2013
  • [07] Ιρλανδός ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου
  • [08] Πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το 2014
  • [09] Η Ισπανία βγήκε από την κρίση κατά το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα
  • [10] Ο πρίγκιπας Τζορτζ θα βαπτιστεί σήμερα σε στενό κύκλο
  • [11] Πολύνεκρες επιθέσεις στο δυτικό Ιράκ
  • [12] Αντίπαλοι στη Γαλλία Πετρούνιας και Μιλλούση

  • [01] Με τον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης συναντήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος

    Τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της Χρυσής Αυγής και την πρόθεση εισαγωγής αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, χαιρέτισε σήμερα ο επισκεπτόμενος την Ελλάδα γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θόρμπγιορν Γιάγκλαντ.

    Η Αθήνα υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες του γενικού γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και όλων των θεσμών και μηχανισμών επιτήρησης, γιατί το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι, ιστορικά και θεσμικά, ο θεματοφύλακας των μεγάλων ευρωπαϊκών αρχών και αξιών, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Αυτό δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα και πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Από τη πλευρά του, ο κ. Γιάγκλαντ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, υπογράμμισε: «Βρίσκομαι εδώ, όχι για να επιβάλω οτιδήποτε στην Ελλάδα, αλλά προκειμένου να συνδιαλεχτούμε, να συζητήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε από κοινού να συνεργαστούμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Προκλήσεις που αφορούν φαινόμενα εξτρεμισμού, βίας, ξενοφοβίας και βίαιης πολιτικής δράσης...

    [02] Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια οι εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό στη Θεσσαλονίκη

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα παραστεί στις εκδηλώσεις του τριπλού εορτασμού στη Θεσσαλονίκη: για την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ", την απελευθέρωσή της και τον Πολιούχο της, Αγιο Δημήτριο.

    Στην πανηγυρική δοξολογία που θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στις 11 το πρωί του Σαββάτου την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Θα παραστεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σάββατο και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

    Στη στρατιωτική παρέλαση, που φέτος θα έχει και άρματα μάχης, στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Το Σάββατο στις 10.30π.μ. θα τελεστεί επιμηνόσυνη δέηση στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων, στη Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν στεφανηδρομία και καταθέσεις στεφανιών.

    [03] «Παζάρι να γίνεται...» στην Τεχνόπολη από τους ρακοσυλλέκτες της Αθήνας

    Αντίκες, χρηστικά αντικείμενα, πίνακες, βιβλία, δίσκοι βινυλίου, cd, βιντεοκασέτες, ρούχα και παπούτσια από δεύτερο χέρι, μπορεί να βρει κανείς στην «Τεχνόπολις», έτσι «Παζάρι να γίνεται...».

    Το δεύτερο φεστιβάλ του σωματείου ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» -που τελειώνει αύριο- διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων, και στο παζάρι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ακόμη, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, διακοσμητικά, καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, οι οποίες φυσικά με το κατάλληλο... παζάρι, μπορεί να χαμηλώσουν κι άλλο.

    [04] Nα προβούν άμεσα οι καταθέτες σε δήλωση προς την τράπεζα για λογαριασμούς που επιθυμούν να ισχύει το ακατάσχετο, λέει ο Συνήγορος του Καταναλωτή

    «Nα προβούν άμεσα οι καταθέτες σε δήλωση προς εκείνη την τράπεζα που τηρούν λογαριασμό, για τον οποίο επιθυμούν να ισχύει το ακατάσχετο των 1.500 ευρώ για ατομικό τους λογαριασμό ή των 2.000 ευρώ για κοινό λογαριασμό, προκειμένου να προστατευθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.4161/2013». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κατασχέσεις καταθετικών λογαριασμών πολιτών για χρέη είτε προς το Δημόσιο είτε προς τις τράπεζες.

    Η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι έχει γίνει αποδέκτης αναφορών καταθετών εναντίον τραπεζών σχετικά με κατασχέσεις ή συμψηφισμούς καταθέσεών τους για εξόφληση χρεών τους προς τράπεζες.

    [05] Το ποσό των 500 εκατ.ευρώ απομένει να εισπράξει η Ελλάδα από τα κέρδη που είχαν οι κεντρικές τράπεζες από τα ελληνικά ομόλογα

    Στα 500.000.000 ευρώ ανέρχεται το υπόλοιπο ποσό που αναμένεται να αποδοθεί στην Ελλάδα από τα κέρδη που έχουν αποκομίσει οι Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης και αφορούν στα έσοδα από το πρόγραμμα SMP (security market program) της ΕΚΤ για τα Ελληνικά Ομόλογα. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Eurogroup της 8.7.2013, θα αποδοθούν συνολικά στην Ελλάδα 2 δισ. ευρώ το 2013 και αυτά τα χρήματα αφορούν τα κέρδη που είχαν οι Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης το 2012. Από τα 2 δισ. ευρώ, έχει ήδη αποδοθεί στην Ελλάδα στις 31.7.2013 το 1,5 δισ. ευρώ και τα υπόλοιπα 500 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να αποδοθούν έως τα τέλη του 2013.

    Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, Δημήτρη Στρατούλη και Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις «ενέργειες του υπουργείου Οικονομικών ώστε να καταβληθούν στο ελληνικό κράτος τα χρήματα που έχει κερδίσει η ΕΚΤ κερδοσκοπώντας με τα ελληνικά ομόλογα».

    [06] Eurostat: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ανήλθε στο 169,1% του ΑΕΠ, το β' τρίμηνο του 2013

    Στο 169,1% του ΑΕΠ ανήλθε, το δεύτερο τρίμηνο του 2013, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, από 160,5% που ήταν το πρώτο τρίμηνο του ίδιους έτους, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, τα οποία δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

    Την Ελλάδα, που εμφανίζει το υψηλότερο χρέος στην ΕΕ, ακολουθούν η Ιταλία με 133,3%, η Πορτογαλία με 131,3% και η Ιρλανδία με 125,7%, ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στην Εσθονία με 9,8%, τη Βουλγαρία με 18% και το Λουξεμβούργο με 23,1%.

    Στην ευρωζώνη, το δημόσιο χρέος έφτασε το 93,4% το δεύτερο τρίμηνο του 2013, έναντι 92,3%% το πρώτο τρίμηνο και στην ΕΕ ανήλθε στο 86,8%, από 85,9%.

    Σύμφωνα με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία, το δεύτερο τρίμηνο του 2013 -σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012- αύξηση του δημοσίου χρέους παρατηρήθηκε σε 24 κράτη- μέλη και μείωση σε τέσσερα.

    Οι σημαντικότερες αυξήσεις σημειώθηκαν στην Ελλάδα (+19,9%), την Ιρλανδία (+15,5%) και την Κύπρο (+15,2%), ενώ οι σημαντικότερες μειώσεις παρατηρήθηκαν στη Λετονία (-3,8%), τη Γερμανία (-2,1%), τη Δανία και την Αυστρία (-0,6% σε κάθε μία).

    [07] Ιρλανδός ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου

    Τον Ιρλανδό τραπεζίτη Τζον Πάτρικ Χούρικαν διόρισε ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

    Ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρει ότι ο διορισμός τού διευθύνοντος συμβούλου, υπήρξε μία από τις βασικές προτεραιότητές του, ενώ ο πρόεδρός του Κρίστης Χασάπης ανέφερε ότι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Τράπεζας είναι ένας δυναμικός, έμπειρος και αναγνωρισμένος επαγγελματίας από τον διεθνή τραπεζικό τομέα «που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Συγκρότημα».

    [08] Πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το 2014

    Στην πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από το 2014 προχωρά καταρχήν η κυβέρνηση.

    Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ενημέρωσε τη Βουλή για το πρόγραμμα, μιλώντας στην Ημερίδα των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

    Όπως διευκρίνισε θα εφαρμοστεί σε δύο περιοχές της χώρας με αρχικό προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ και με στόχο, το 2015 να διευρυνθεί σε όλη την Ελλάδα ως βασική κοινωνική παρέμβαση πλήρους εφαρμογής. Ο κ. Βρούτσης επισήμανε ότι η κοινή παρουσία των υπουργών Εργασίας και Οικονομικών αποδεικνύει την κυβερνητική βούληση, διότι - όπως είπε - ο ένας εφαρμόζει κι ο άλλος χρηματοδοτεί. Απευθυνόμενος προς τον παριστάμενο Γιάννη Στουρνάρα ο υπουργός Εργασίας είπε: «Κι αυτό είναι το στοίχημα κύριε υπουργέ. Η χρηματοδότησή σας το 2015, για να κάνουμε αυτή τη θεμελιακή αλλαγή».

    Το πρόγραμμα - όπως συγκεκριμενοποίησε ο υπουργός Εργασίας - θα απευθύνεται σε άτομα που διαβιούν σε συνθήκες μεγάλης φτώχειας, σε εφαρμογή της ευρωπαϊκής στρατηγικής στον συγκεκριμένο τομέα, με άξονες την επαρκή εισοδηματική στήριξη, τη διαμόρφωση αγορών εργασίας που προωθούν την ένταξη των ανθρώπων που αποκλείονται από την αγορά εργασίας και την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες.

    Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, στην ευθύνη του υπουργείου Οικονομικών, τόσο στην εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος όσο και στο σύνολο της κοινωνικής πολιτικής, ο κ. Στουρνάρας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο ρόλος του «δεν είναι μόνο η έγκριση των πιστώσεων».

    Το βασικό πλαίσιο, με βάση το οποίο θα προχωρήσει η πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, έθεσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

    Και αυτό διότι, όπως επισήμανε, «ένα από τα σοβαρότερα εμπόδια για την ορθή στόχευση της κοινωνικής πολιτικής είναι ο κίνδυνος το δηλωθέν εισόδημα των αιτούντων να εμφανίζεται χαμηλό, όχι λόγω πραγματικής ανάγκης αλλά λόγω φοροδιαφυγής». Σημαντικό εργαλείο σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι η πλήρης λειτουργία του περιουσιολογίου.

    «Το περιουσιολόγιο θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ενάντια στη φοροαποφυγή και τη φοροδιαφυγή. Τα έσοδα από αυτές τις πηγές θα δώσουν την απαραίτητη ευρωστία στα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας να ασκηθούν πιο ενεργές κοινωνικές πολιτικές. Η δεύτερη συνεισφορά του περιουσιολογίου θα είναι η δυνατότητα να προχωρήσουν προνοιακές πολιτικές με τον βέλτιστο τρόπο, καθώς οι τελικοί δικαιούχοι των κοινωνικών προγραμμάτων δεν θα αναδεικνύονται μόνο βάσει της φορολογικής δήλωσης αλλά βάσει της πραγματικής οικονομικής τους κατάστασης» είπε ο υπουργός Οικονομικών. Πρόσθεσε πάντως ότι «το περιουσιολόγιο, ακόμη και στην πλήρη εφαρμογή του δεν είναι πανάκεια. Τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με εξισώσεις και πληροφοριακά συστήματα. Γι΄ αυτό θα είναι πάντα απαραίτητο ένα σοβαρό δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών, οι οποίες με συγκεκριμένα μεθοδολογικά εργαλεία θα εντοπίζουν το πραγματικό κοινωνικό πρόβλημα ακόμα και όταν αυτό συγκαλύπτεται ή δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμο».

    [09] Η Ισπανία βγήκε από την κρίση κατά το 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με την κεντρική τράπεζα

    Η Ισπανία, η οποία βρίσκεται σε ύφεση εδώ και δύο χρόνια, βγήκε απ' αυτή το τρίτο φετινό τρίμηνο καταγράφοντας ανάπτυξη 0,1%, ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική κεντρική τράπεζα, οι υπολογισμοί της οποίας εν γένει επιβεβαιώνονται από τα επίσημα στοιχεία.

    Αυτή η αύξηση του ΑΕΠ "έπειτα από εννέα διαδοχικά τρίμηνα πτώσης" συνοδεύεται από μια βελτίωση στο μέτωπο της αγοράς εργασίας, καθώς η Τράπεζα της Ισπανίας προβλέπει ότι η καταστροφή θέσεων εργασίας υπήρξε η ασθενέστερη "από την αρχή της κρίσης", ενώ το ποσοστό ανεργίας έφθανε τρεις μήνες νωρίτερα το 26,3%.

    [10] Ο πρίγκιπας Τζορτζ θα βαπτιστεί σήμερα σε στενό κύκλο

    Η βασίλισσα Ελισάβετ και 21 ακόμη καλεσμένοι θα παραστούν στην βάπτιση του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ, τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, σύμφωνα με τον κατάλογο των προσκεκλημένων που ανακοίνωσαν οι γονείς του νεοφώτιστου, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ Ουίλιαμ και Κέιτ.

    Η 87χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, 92 ετών, οι προπαππούδες του Τζορτζ, θα παραστούν σε αυτή την κλειστή τελετή όπως και ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, και ο θείος του Τζορτζ, ο πρίγκιπας Χάρι.

    Οι παππούδες από την πλευρά της μητέρας του μικρού, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον είναι επίσης καλεσμένοι όπως και ο αδελφός και η αδελφή της Κέιτ, ο Τζέιμς και η Πίπα.

    Οι γονείς του Τζορτζ διάλεξαν επτά νονούς και νονές για τον γιο τους, κυρίως φίλους από παλιά, οι οποίοι προσκλήθηκαν μαζί με τους συζύγους τους.

    Ο πρίγκιπας Τζορτζ αναμένεται να βαπτιστεί στις 15.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδος) από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο.

    [11] Πολύνεκρες επιθέσεις στο δυτικό Ιράκ

    Τουλάχιστον 28 άνθρωποι, μεταξύ τους 25 αστυνομικοί, έχουν χάσει τη ζωή τους από χθες βράδυ σε σειρά επιθέσεων στο δυτικό Ιράκ, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι των ιατρικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας.

    Στις επιθέσεις, που διαπράχθηκαν από ενόπλους και καμικάζι χθες βράδυ και σήμερα το πρωί στην επαρχία Αλ-Ανμπαρ, τραυματίστηκαν επίσης 26 αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου

    [12] Αντίπαλοι στη Γαλλία Πετρούνιας και Μιλλούση

    Σ' έναν ξεχωριστό αγώνα ενόργανης γυμναστικής θα πάρουν μέρος το ερχόμενο Σάββατο (26/10) ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βάσω Μιλλούση, στο προάστιο Σίλτιγκαϊμ του Στρασβούργου, στη Γαλλία. Οι δύο Έλληνες περιλαμβάνονται στους 16 πρωταθλητές απ' όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά του Σίλτιγκαϊμ, σ' έναν ιδιότυπο ομαδικό αγώνα. Οι αθλητές θα χωριστούν σε δύο οκταμελείς ομάδες και μάλιστα οι Έλληνες εκπρόσωποι θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

    Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παρουσιάσει προγράμματα στο έδαφος, στον πλάγιο ίππο και φυσικά στους κρίκους, έχοντας ως παρτενέρ στην «Ομάδα 1» τους Πολ Ρουτζέρι (ΗΠΑ), Σιρίλ Τομαζόν (Γαλλία), Αντρέα Τσινγκολάνι (Ιταλία), Οξάνα Τσουσοβίτινα (Ουζμπεκιστάν), Άννα Παβλόβα (Ρωσία), Βανέσα Φεράρι (Ιταλία) και Κριστίνα Παλέσοβα (Τσεχία). Χρέη αρχηγού θα έχει η άλλοτε Σοβιετική σταρ, Σβετλάνα Μπογκίνσκαγια. Με την «Ομάδα 2» θα αγωνιστεί η Βάσω Μιλλούση, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη δοκό ισορροπίας και στο έδαφος, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται οι Τομάς Γκονζάλες (Χιλή), Φαμπιάν Γκονζάλες (Ισπανία), Φάμπιαν Λάιμλενερ (Αυστρία), Μάρτιν Κονέτσνι (Τσεχία), Ελίζαμπετ Ζάιτς (Γερμανία), Τζούλια Στάινγκρουμπερ (Ελβετία) και Γιοάνα Κάνο (Γαλλία). Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Ισπανός Ιγκνάθιο Λοσάντος.

    Τόσο για τον Πετρούνια όσο και για τη Μιλλούση, θα ακολουθήσουν άλλες δύο διεθνείς εμφανίσεις μέσα στον επόμενο μήνα, αφού έχουν επίσης προσκληθεί στο διεθνές γκαλά της ιταλικής ομοσπονδίας γυμναστικής, που θα γίνει στη Μόντενα και θα περιλαμβάνει τελικούς οργάνων (9 Νοεμβρίου), καθώς και σ' ένα σόου επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη του Μεξικού (15-16 Νοεμβρίου).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 23 October 2013 - 10:30:26 UTC