Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ξεκινά το απόγευμα το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
  • [02] Σ. Βούλτεψη: Η κυβέρνηση έβαλε τέρμα στην εκλογολογία
  • [03] Αντ. Σαμαράς: Εγγυητής της ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις
  • [04] Εξώδικη διαμαρτυρία της Ραχήλ Μακρή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου
  • [05] Για «τακτικισμούς» κάνει λόγο το Ποτάμι, σχετικά με την απόφαση της ψήφου εμπιστοσύνης
  • [06] Π. Σκουρλέτης: Το πρόβλημα της χώρας είναι πρόβλημα πολιτικής
  • [07] Για τις 12 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη
  • [08] Διαμαρτυρία συνταξιούχων, στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η Βασ. Σοφίας
  • [09] Συνάντηση εκπροσώπων της κεφαλαιαγοράς με στελέχη της τρόικας και τον Γ. Μαυραγάνη
  • [10] Πρόστιμα 386.000 ευρώ για παραβάσεις στην αγορά, τον Σεπτέμβριο

  • [01] Ξεκινά το απόγευμα το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

    Το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (2-5 Οκτωβρίου) ξεκινά σήμερα το απόγευμα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου με κεντρικό σύνθημα «Στους δρόμους της ανατροπής σμιλεύουμε το μέλλον!».

    Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει πολιτικές συζητήσεις και workshops για μια σειρά από ζητήματα αλλά και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις καθώς και άλλα διαδραστικά δρώμενα. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «η αντιφασιστική δράση, οι σύγχρονοι εργατικοί αγώνες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, οι διεθνείς εξελίξεις, οι εναλλακτικές μορφές συνεταιριστικής δραστηριότητας, η συλλογική δημιουργία και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης θα αποτελέσουν εφαλτήριο για πλούσιο προβληματισμό και ανταλλαγή εμπειριών».

    Την Κυριακή το απόγευμα (στις 19:30) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα: «Συμμαχία για την ανατροπή στην Ευρώπη». Για το θέμα θα συζητήσουν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής του ισπανικού Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και ο γενικός γραμματέας της FIOM (Ιταλία), Μαουρίτσιο Λαντίνι, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Κόμματος της Ενωμένης Αριστεράς (ΚΕΑ), Πιερ Λοράν.

    [02] Σ. Βούλτεψη: Η κυβέρνηση έβαλε τέρμα στην εκλογολογία

    «Αυτό που έκανε η κυβέρνηση ήταν να θέσει τέρμα στην εκλογολογία» τονίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Έπρεπε να δοθεί μια απάντηση σε αυτή την απύθμενη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Από εδώ και πέρα θεωρούμε ότι κάθε άλλη συζήτηση θα είναι εντελώς κατασκευασμένη. Η κυβέρνηση έθεσε τέρμα στην εκλογολογία ορίζοντας πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η διαδικασία για την προεδρική εκλογή, σύμφωνα με το Σύνταγμα» σημειώνει.

    Η κ. Βούλτεψη εκτιμά ότι «δεν υπάρχουν φόβοι για απώλειες» κυβερνητικών βουλευτών στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Τονίζει χαρακτηριστικά: «Οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα κάνουν το καθήκον τους. Προφανώς, είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι όλων εκείνων που αντιλαμβάνονται ότι η χώρα σε μια τόσο κρίσιμη φάση, που στηρίζεται στη διαπραγμάτευση, την αξιολόγηση, τη διευθέτηση του χρέους, να κατατεθεί το σχέδιο του προϋπολογισμού, να υπάρξουν φοροελαφρύνσεις, να έρθουν επενδύσεις στη χώρα, να τερματιστεί η ύφεση, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, πρέπει όλοι μαζί να συνταχθούμε πίσω από έναν σκοπό». Η κ. Βούλτεψη τονίζει ότι η κυβέρνηση δεν συνδέει την ψηφοφορία της Τετάρτης με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Η εκλογή του Προέδρου απαιτεί συναίνεση και δεν είναι ανάγκη για τον Πρόεδρο να ψηφίζουν κόμματα τα οποία συμφωνούν ή ανήκουν περίπου στο ίδιο ιδεολογικό στρατόπεδο, ή κόμματα που συνεργάζονται σε μία κυβέρνηση. Στην εκλογή του Προέδρου ψηφίζουν βουλευτές με βάση τη συνείδησή τους και εκεί θα αντιληφθούν όλοι ότι το συμφέρον της χώρας δεν είναι η διάλυση, αλλά η σύνθεση» σημειώνει η κ. Βούλτεψη.

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος προσάπτει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χρησιμοποιεί γι άλλη μια φορά ίδιες εκφράσεις με τη Χρυσή Αυγή». «Για "κατάρρευση" μίλησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, τη λέξη "καταρρέουν" χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή. Για "απονομιμοποιημένη Βουλή" μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για Βουλή που λειτουργεί αντισυνταγματικά έκανε λόγο η Χρυσή Αυγή» λέει.

    [03] Αντ. Σαμαράς: Εγγυητής της ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις

    Στο θέμα του μισθολογίου των ενστόλων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νομό Έβρου και παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014». «Θέλω να πω ότι η Πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα της υπερηφάνειας, της ισχύος, του κύρους είναι εδώ, στη Θράκη μας, σε όλη την πατρίδα μας», ενώ πρόσθεσε ότι η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνίες της Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την, όπως είπε, «εξαίρετη από κάθε πλευρά άσκηση». «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων «για αυτή την καταπληκτική εμπειρία που δώσατε σήμερα σε όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή για όλους μας που παρευρεθήκαμε στην άσκηση».

    [04] Εξώδικη διαμαρτυρία της Ραχήλ Μακρή κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου

    Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέστειλε η βουλευτής Κοζάνης του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κινήματος που θα συνεδριάσει την Τρίτη 7 Οκτωβρίου. Στην εξώδικη διαμαρτυρία η κ. Μακρή επισημαίνει ότι «αν και δεν μου προκαλεί καμία κατάπληξη πλέον ο ασυνήθης και εξωθεσμικός -μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπος με τον οποίο και αυτή τη φορά ενεργήσατε, σας επαναφέρω στην τάξη, υπενθυμίζοντάς σας τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της κατά το άρθρο 30 Επιτροπής Δεοντολογίας του Κινήματος».

    Η κ. Μακρή ζητά εντός τριών ημερών να της γνωστοποιηθούν εγγράφως:

    «Α. Πότε συνεκλήθη η Επιτροπή, και με πρωτοβουλία τίνος εκ των (ανεξάρτητων) μελών της;

    Β. Ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής μου, που κρίθηκε (sic) ως απαραίτητη για τον "πειθαρχικό μου έλεγχο", για μια ανάρτηση στο facebook, όπου δεν αναφερόμουν ονομαστικά σε κανένα βουλευτή ή στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χρησιμοποιούσα γενικούς και αφηρημένους χαρακτηρισμούς για να στιγματίσω προσβλητικές και αήθεις συμπεριφορές εναντίον μου;

    Γ. Με ποιο έγγραφο και πότε μου κοινοποιήθηκε η σχετική "παραπομπή" μου;»

    Η κ. Μακρή, απευθυνόμενη προς τον κ. Καμμένο επισημαίνει ότι «εάν οι δηλώσεις σας για την παραπομπή μου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν στερούνται ουσιαστικού περιεχομένου, σας καλώ να μου κοινοποιήσετε πάραυτα την υποτιθέμενη "αιτιολογημένη αναφορά" αυτής της Επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικού του Κινήματος. Ειδάλλως θα σας καταγγείλω δημόσια για πρωτοφανή αντικαταστατική συμπεριφορά που με στοχοποιεί και με υπονομεύει προσωπικά και πολιτικά». Τέλος η κ. Μακρή καλεί τον κ. Καμμένο και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα οποία, όπως λέει, οφείλει να κοινοποίηση της εξώδικη διαμαρτυρία, «να αποστείτε εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, δια του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων, που θα αφορά το πρόσωπό μου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να λάβω τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής μου αξιοπρέπειας».

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στις 29 Σεπτεμβρίου, είχε πει ότι η κ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για το λόγο αυτό παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων. Ο κ. Καμμένος είχε προσθέσει τότε ότι «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

    [05] Για «τακτικισμούς» κάνει λόγο το Ποτάμι, σχετικά με την απόφαση της ψήφου εμπιστοσύνης

    «Ο τόπος θέλει θεσμική σοβαρότητα, υπεύθυνη κυβέρνηση και υπεύθυνη αντιπολίτευση» και «δεν θέλει αντίδραση και τακτικισμούς» σχολιάζει το Ποτάμι σχετικά με την απόφαση της ψήφου εμπιστοσύνης. «Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος» αναφέρει σχετική ανακοίνωση «κάνουν σήμερα πως ξαφνιάζονται από την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ για "εδώ και τώρα εκλογές" και ξεχνούν ότι την ίδια ανεύθυνη συμπεριφορά είχαν οι ίδιοι και τα κόμματά τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση» επισημαίνοντας ότι «η τελευταία απόφασή τους να ζητήσουν ψήφο εμπιστοσύνης, από την Βουλή, μαρτυρά επιπρόσθετα την αδυναμία τους να κυβερνήσουν σταθερά την χώρα» καθώς «δεν έχουν σχέδιο και όραμα», ενώ «ταυτόχρονα η άρνηση εφ' όλης της πολιτικής ύλης του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν έχει διδαχθεί τίποτε από τα λάθη των παλαιών κυβερνητικών κομμάτων».

    «Αν ήμασταν στην Βουλή» καταλήγει το Ποτάμι «θα απαιτούσαμε ένα συμφωνημένο πρόγραμμα για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Αλλά τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει. Η κυβέρνηση δεν μπορεί και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει. Και οι δύο μαζί συνθέτουν το αδιέξοδο της χώρας».

    [06] Π. Σκουρλέτης: Το πρόβλημα της χώρας είναι πρόβλημα πολιτικής

    «Ηττοπαθή και αμυντική κίνηση μιας κυβέρνησης που καταρρέει» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. «Η κυβέρνηση έχει χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι σε θέση να αιφνιδιάσει. Πρόκειται ουσιαστικά για τους τελευταίους σπασμούς μιας κυβέρνησης που βρίσκεται σε αποσύνθεση και καταρρέει. Κατ΄ουσίαν είναι μια ηττοπαθής, αμυντική κίνηση. Είναι μια μάταιη προσπάθεια να ζητήσει ο κ. Σαμαράς την ανανέωση της εντολής από ένα κοινοβούλιο, το οποίο είναι πολιτικά, ουσιαστικά απονομιμοποιημένο» υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η κυβέρνηση διαθέτει τη στήριξη 154 βουλευτών και προσδοκά να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και από κάποιους ανεξάρτητους, ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει: «Νομίζω ότι αν επιβεβαιωθεί το νούμερο που λέτε, αυτό που θα προκύψει θα είναι μια ψεύτικη εικόνα και οι εντυπώσεις δεν θα κρατήσουν περισσότερο από όσο το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί ο πρόεδρος της Βουλής για να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της κυβέρνησης; Ότι κυβερνά κόντρα στο ρεύμα της κοινωνίας. Ζει με έναν μόνιμο εφιάλτη και ο εφιάλτης αυτός είναι η ώρα που θα κριθεί από τον λαό. Δεν μπορεί να πάει πάρα πολύ μακριά».

    [07] Για τις 12 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη

    Για τις 12 Δεκεμβρίου 2014, αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για το επεισόδιο στο στούντιο του ΑΝΤ1, σε βάρος των Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων των δικαστηρίων. Κατά την αποχώρησή του, ο κατηγορούμενος βουλευτής, δέχθηκε χειροκροτήματα και επευφημίες από συγκεντρωμένους, μέλη της Χρυσής Αυγής.

    [08] Διαμαρτυρία συνταξιούχων, στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η Βασ. Σοφίας

    Κλειστή είναι η λεωφόρος Β. Σοφίας στο ύψος της Ηρώδου Αττικού από συνταξιούχους όλων των ασφαλιστικών Ταμείων. Οι συνταξιούχοι ζητούν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, στο πλαίσιο των προωθούμενων αλλαγών στο Ασφαλιστικό. Η παράσταση διαμαρτυρίας ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ακολούθησε πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνταξιούχοι κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι και η δωρεάν υγεία για όλους.

    [09] Συνάντηση εκπροσώπων της κεφαλαιαγοράς με στελέχη της τρόικας και τον Γ. Μαυραγάνη

    Θέματα φορολογικά που αφορούν την κεφαλαιαγορά θα συζητήσουν, σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι της κεφαλαιαγοράς με στελέχη της τρόικας και τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της κεφαλαιαγοράς θα επιμείνουν στο ζήτημα του χαρακτηρισμού των Ελλήνων επενδυτών ως επιτηδευματιών, βάσει απόφασης του Υπουργείου Οικονομικών, κάτι που σύμφωνα με τους παράγοντες της αγοράς είναι πρωτοφανές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε καμία άλλη χώρα δεν υιοθετείται ο χαρακτηρισμός επενδυτών ως επαγγελματιών, για ζητήματα φορολογίας.

    Στη συνάντηση θα μετέχουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κ. Μποτόπουλος, ο πρόεδρος του ΧΑ Σ. Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ Α. Μωραϊτάκης κ.ά.

    [10] Πρόστιμα 386.000 ευρώ για παραβάσεις στην αγορά, τον Σεπτέμβριο

    Πρόστιμα συνολικού ύψους 386.000 ευρώ επιβλήθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης τον Σεπτέμβριο, για 296 παραβάσεις που εντοπίστηκαν σε ελέγχους, οι οποίοι έγιναν σε 1.037 επιχειρήσεις.

    Τα περισσότερα πρόστιμα, αφορούσαν σε παραβάσεις (134) στην κατηγορία "Λαϊκές Αγορές - Υπαίθριο εμπόριο - Παραεμπόριο" και επιβλήθηκαν πρόστιμα 218.000 ευρώ, σε 31 εμπορικές επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 68.500 ευρώ, σε 38 Αρτοποιεία-Ζαχαροπλαστεία επιβλήθηκαν πρόστιμα 36.000 ευρώ, σε 34 καταστήματα Εστίασης-Αναψυχής πρόστιμα 21.000 ευρώ, σε 11 κυλικεία (Διατιμήσεις) επιβλήθηκαν πρόστιμα 10.500 ευρώ, σε 16 κρεοπωλεία τα πρόστιμα έφτασαν τις 9.500 ευρώ, σε 15 παντοπωλεία- περίπτερα- ψιλικά το ύψος των προστίμων ήταν αντίστοιχο, 9.500 ευρώ, σε 10 σούπερ μάρκετ - Mini market τα πρόστιμα ήταν 7.000 ευρώ, από διάφορους ελέγχους σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.500 ευρώ, για δύο περιπτώσεις παραβάσεων στη Βαρβάκειο αγορά επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ, και επίσης 1000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε ένα ιχθυοπωλείο και το πρόστιμο σε 1 χονδρεμπορική επιχείρηση ήταν 500 ευρώ.

    Επίσης, το υπουργείο Ανάπτυξης με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κατόπιν εκτεταμένης έρευνας και κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας για την «προστασία των καταναλωτών» (ν. 2251/94 και ν.3758/2009) επέβαλε χρηματικά πρόστιμα σε 3 εταιρείες, αλλά σημειώνεται ότι κατά των αποφάσεων επιβολής προστίμου, χωρεί η άσκηση ενδίκων βοηθημάτων ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 2 October 2014 - 10:30:28 UTC