Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στ. Θεοδωράκης: Αναγκαία η ενίσχυση του αγροτικού κόσμου
  • [02] Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν σταματά τον αγώνα για κατάργηση των μνημονίων
  • [03] Περιοδεία Π. Λαφαζάνη σε Πιερία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
  • [04] Β. Μεϊμαράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ
  • [05] Διάλογος Ν. Χριστοδουλάκη - Μητροπολίτη Άνθιμου για τη φορολόγηση της Εκκλησίας
  • [06] Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε επτά νομούς
  • [07] Ο δήμαρχος Λέσβου απειλεί με αποχή από τις εκλογές αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα των προσφύγων
  • [08] Τριανταοκτάχρονος, πρώην μοντέλο, συνελήφθη με 27 κιλά κοκαΐνης
  • [09] Σε ύφεση η φωτιά στο Ελληνικό Γορτυνίας
  • [10] Ιρανή φωτογράφος δωρίζει χρηματικό βραβείο σε οργάνωση για τους πρόσφυγες
  • [11] Ευρήματα από τη Χαλκολιθική Περίοδο έφερε στο φως αρχαιολογική έρευνα στην Πάφο
  • [12] Το κυβερνητικό πρόγραμμα στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
  • [13] Με δύο καινοτομίες η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, στις 9/09

  • [01] Στ. Θεοδωράκης: Αναγκαία η ενίσχυση του αγροτικού κόσμου

    Το χωριό Φελλί Γρεβενών επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μακεδονία.

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής και στην συνέχεια μαζί με 40 κτηνοτρόφους που είχαν έρθει από όλη την βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε βοσκότοπους και στάνες, άκουσε τα προβλήματα και συζήτησε μαζί τους τις λύσεις που προτείνει το Ποτάμι.

    Μιλώντας σε τοπικοά μέσα ενημέρωσης, μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του αγροτικού κόσμου, σημειώνοντας ότι «αν δεν ενισχύσουμε αυτούς τους ανθρώπους, η Ελλάδα θα είναι πάντα σκυφτή και με το χέρι απλωμένο για δανεικά. Αν δηλαδή συνεχίσουμε, το τραπέζι μας να έχει εισαγόμενη τομάτα, να έχει εισαγόμενο κρέας, να έχει εισαγόμενο γάλα, πάντα θα ζούμε παρακαλώντας τους Γερμανούς, τους Γάλλους, να μας ελεήσουν. Εμείς λοιπόν έχουμε ένα άλλο μοντέλο». Στην συνέχεια παρουσίασε την πρόταση του Ποταμιού για χαμηλή φορολογία σε ομάδες παραγωγών και συναιτερισμούς.

    [02] Δ. Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν σταματά τον αγώνα για κατάργηση των μνημονίων

    Το ΚΚΕ δεν θα υποστείλει τον αγώνα για κατάργηση των μνημονίων, αποδέσμευση από τις "λυκοσυμμαχίες" και την ολοσχερή διαγραφή του χρέους, δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ.

    Η δήλωση του κ. Κουτσούμπα έχει ως εξής:

    «Το μήνυμα και από τη Θεσσαλονίκη είναι ότι δεν θα υποστείλουμε τον αγώνα μέχρι ο λαός μας να πάρει στα χέρια του τα μέσα παραγωγής , τον πλούτο αυτής της χώρας μέχρι να περάσει πραγματικά η εξουσία στα χέρια του λαού μας, γιατί μόνο έτσι θα καταργηθούν οριστικά τα μνημόνια, όλοι οι αντεργατικοί - αντιλαϊκοί νόμοι και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την αποδέσμευση από τις "λυκοσυμμαχίες", την ολοσχερή διαγραφή του χρέους. Θα ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

    [03] Περιοδεία Π. Λαφαζάνη σε Πιερία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

    Στην Πιερία περιοδεύει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει μέρος σε διαδήλωση κατά της λιτότητας που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς.

    Χθες, σεσυνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε πως«Η τρόικα είναι πολύ χειρότερη από χούντα».«Είναι πολύ χειρότερη» συνέχισε «διότι καθορίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της ζωής μας. Ακόμα και το πότε θα ανοίξουν τα φαρμακεία ή το αν θα ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές θα το καθορίζει η τρόικα. Έχουμε φτάσει σε σημείο τέτοιας νεοαποικιοποίησης, ώστε το προτεκτοράτο να μην παίζει κανένα ρόλο και να μην έχει καμία αξία. Εκεί έχουμε καταντήσει πλέον. Συνώνυμο ταπείνωσης και αναξιοπρέπειας. Αυτή, δυστυχώς, είναι η κατάσταση» είπε.

    [04] Β. Μεϊμαράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας με τη συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ

    Την ανάγκη, την επομένη των εκλογών, να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με ορίζοντα τετραετίας, με τη συμμετοχή ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε συνέντευξή του στην Real News.

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «χρειάζεται μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» και πως θα κάνει ό,τι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση. « Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συμμετάσχει» ξεκαθαρίζει ο κ. Μειμαράκης ο οποίος και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως « είναι εκείνος που επιδεικνύει αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία δηλώνοντας πως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν άλλον εκτός των ΑΝΕΛ, αποκλείοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία, ιδίως μάλιστα αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή.»

    Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη έχουν τελειώσει οι μονοκομματικές κυβερνήσεις και θα επιδιώξει τη συνεργασία με όσο πιο πολλά κόμματα γίνεται. «Εφόσον ο ελληνικός λαός αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα -πράγμα που ήδη φαίνεται- θα επιδιώξω να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του ευρωπαικού μετώπου με στόχο τον σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης με προοπτική τετραετίας. Η κυβέρνηση αυτή θα υλοποιήσει ένα κοινά αποδεκτό εθνικό σχέδιο οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης της χώρας, με απαράβατο όμως όρο τη διασφάλιση της παρουσίας μας στην Ευρώπη» δηλώνει ο κ. Μειμαράκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πως θέτει διχαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό και πως μέσα σε επτά μήνες «κατάφερε να ακυρώσει την προσπάθεια και τις θυσίες των προηγούμενων χρόνων αλλά και να μας φορτώσει με νέα χρέη. Αυτό το κακό που έκανε δεν ισοφαρίζεται με τίποτα» λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως το σχέδιό του είναι « η σταδιακή μείωση των φόρων όσο το δυνατό πιο σύντομα, αλλά εφόσον σταθεροποιηθούν τα δημόσια οικονομικά.»

    [05] Διάλογος Ν. Χριστοδουλάκη - Μητροπολίτη Άνθιμου για τη φορολόγηση της Εκκλησίας

    Έναν...απρόσμενο αλλά ενδιαφέροντα διάλογο με θέμα τη φορολόγηση της Εκκλησίας είχαν σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Μητροπολίτης ΄Ανθιμος, στη διάρκεια της ομιλίας του πρώτου στο γεύμα της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

    Σε μια παύση της ροής του λόγου του υπουργού, ο οποίος μιλούσε εκείνη την ώρα για την ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων ύψους 80 δισ. ευρώ στην Ελλάδα μέχρι το 2025, ο κ.Ανθιμος ζήτησε να πληροφορηθεί "πού πάνε οι φόροι που εισπράττει το κράτος".

    Ο κ. Χριστοδουλάκης τού απάντησε: "... Δέσποτα μην ανησυχείτε, μέχρι τώρα καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να φορολογήσει την Εκκλησία. Ορμώμενος βέβαια από τη μακρά μας γνωριμία, εγώ θα ήθελα να ανησυχείτε λίγο".

    Ο Μητροπολίτης σημείωσε από την πλευρά του ότι "η Εκκλησία φορολογείται μια χαρά", αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Εχουμε ένα ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου, που δεν παίρνει από το δημόσιο ούτε ένα ευρώ βοήθεια. Μας ζητάνε φορολογία 450.000 ευρώ για όσα ακίνητα έχουμε, ε, θα το κλείσουμε".

    Νωρίτερα,ο Ν. Χριστοδουλάκης είχε προαναγγείλει κίνητρα για να αντιστραφεί η αποστράγγιση του τραπεζικού συστήματος και να χαλαρώσουν τα capital controls.

    [06] Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε επτά νομούς

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο Κυριακή στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Βοιωτίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Αττικής και Κορινθίας.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

    [07] Ο δήμαρχος Λέσβου απειλεί με αποχή από τις εκλογές αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα των προσφύγων

    Ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός καλεί τους πολίτες να μη συμμετέχουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ενώ προειδοποιεί ότι δεν θα στηθούν κάλπες στο νησί αν δε δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα που δημιουργεί η ροή μεταναστών και προσφύγων.

    Ο δήμαρχος επαναλαμβάνει ότι «τις τελευταίες μέρες, το νησί της Λέσβου, βιώνει μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση. Ένα νησί 85 χιλιάδων ψυχών, σηκώνει στις πλάτες του μια τεράστια ανθρωπιστική κρίση" και υποστηρίζει πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια, την υγεία και την ακεραιότητα, τόσο των συμπολιτών μας, όσο και των κατατρεγμένων μεταναστών και προσφύγων, που εισρέουν κατά χιλιάδες στο νησί της Λέσβου».

    Ακολούθως προειδοποιεί: «Επανειλημμένα έχουμε απευθύνει δραματικές εκκλήσεις για την λήψη μέτρων, ώστε να αποσυμφορηθεί άμεσα η Λέσβος. Εκκλήσεις, τόσο προς την Ε.Ε. όσο και την κεντρική κυβέρνηση, οι οποίες μέχρι και σήμερα δεν εισακούστηκαν. Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές και δηλώνουμε ξεκάθαρα την πρόθεση μας να μην στηθούν κάλπες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης. Δυστυχώς επειδή οι απεγνωσμένες φωνές μας, δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα παραπάνω, σε περίπτωση που δεν δοθεί άμεση λύση».

    [08] Τριανταοκτάχρονος, πρώην μοντέλο, συνελήφθη με 27 κιλά κοκαΐνης

    Ένας τριανταοκτάχρονος άνδρας, πρώην μοντέλο, συνελήφθη από τη δίωξη ναρκωτικών στην περιοχή του Ασπροπύργου με 27 κιλά κοκαΐνης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κοκαΐνη προέρχεται από τη Λατινική Αμερική. Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

    [09] Σε ύφεση η φωτιά στο Ελληνικό Γορτυνίας

    Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Ελληνικό Γορτυνίας, καταστρέφοντας αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης με χαμηλή βλάστηση από πουρνάρια.

    Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόλαβε τα χειρότερα κι επί της ουσίας δεν υπάρχει αυτή την ώρα ενεργό πύρινο μέτωπο.

    Στο σημείο βρίσκονται κι επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση και για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

    [10] Ιρανή φωτογράφος δωρίζει χρηματικό βραβείο σε οργάνωση για τους πρόσφυγες

    Η Ιρανή φωτογράφος Νιούσα Ταβακόλιαν ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει τμήμα από το χρηματικό έπαθλο ύψους 100.000 ευρώ που συνοδεύει ολλανδικό βραβείο με το οποίο τιμήθηκε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση για τους πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ.

    Όπως ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook, "είναι δύσκολο για μένα να απολαύσω αυτό το βραβείο όσο θα ήθελα όταν βλέπω στις φλόγες την περιοχή όπου ζω και εργάζομαι και δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να αναζητούν καταφύγιο σε μακρινούς τόπους".

    Η αυτοδίδακτη φωτογράφος θεωρείται μία από τις πρώτες επαγγελματίες γυναίκες φωτοειδησεογράφους στο Ιράν. Η 34χρονη Νιούσα είπε ότι θα δωρίσει 15.000 ευρώ σε μία οργάνωση που βοηθά Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες.

    "Εχω εργαστεί και στις δύο αυτές χώρες και θέλω να ανταποδώσω όλη την ευγένεια με την οποία οι Ιρακινοί και οι Σύροι με δέχονταν παρά τις σκληρές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούνε", γράφει.

    [11] Ευρήματα από τη Χαλκολιθική Περίοδο έφερε στο φως αρχαιολογική έρευνα στην Πάφο

    Σημαντικά ευρήματα, τα οποία ανάγονται στη Χαλκολιθική Περίοδο,έφερε στο φως αρχαιολογική έρευνα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στην περιοχή Χλώρακας - Παλλούρες, στην Πάφο. Σύμφωνα με το Τμήμα Αρχαιοτήτων Κύπρου το σημαντικότερο κινητό εύρημα της φετινής ανασκαφικής περιόδου είναι ένα ειδώλιο τετράποδου ζώου από πικρόλιθο,το οποίο φέρει δύο οπές. Επίσης, εντοπίστηκαν κατάλοιπα τεσσάρων κυκλικών κτισμάτων της Χαλκολιθικής Περιόδου,μνημειακά κτίσματα με διάμετρο μέχρι 20 μέτρα,αποθηκευτικά αγγεία,εγκαταστάσεις αλέσματος, εστίες, μια από τις οποίες ιδιαίτερα υπερυψωμένη.

    Η θέση Χλώρακας-Παλλούρες ανήκει σε μια ομάδα χαλκολιθικών οικισμών εντός της Επαρχίας Πάφου,οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί κυρίως με τις παλαιότερες ανασκαφές στη θέση Λέμπα-Λάκκοι και Κισσόνεργα-Μοσφίλια.Τα πιο χαρακτηριστικά ευρήματα της Χαλκολιθικής Περιόδου είναι αναμφίβολα τα σταυρόσχημα ειδώλια από πικρόλιθο. Για τους αρχαιολόγους, η Χαλκολιθική Περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική στην εξέλιξη της κοινωνικής πολυπλοκότητας,η οποία παρατηρείται πριν από την άνοδο του διεθνούς εμπορίου και της μεταλλουργίας κατά την Εποχή του Χαλκού.

    [12] Το κυβερνητικό πρόγραμμα στο επίκεντρο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

    Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν κλειστή, τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος, τα βασικά σημεία του οποίου αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, αύριο το βράδυ στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δόθηκε περιθώριο έως αύριο για ενδεχόμενες προσθήκες στο πρόγραμμα. Η εξέταση των ψηφοδελτίων, για την τελική σύνθεσή τους, αναμένεται να συνεχιστεί έως το βράδυ.

    [13] Με δύο καινοτομίες η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, στις 9/09

    Με δύο βασικές καινοτομίες θα διεξαχθεί το η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου. Η συμφωνία της άτυπης Διακομματικής Επιτροπής, περιλαμβάνει για πρώτη φορά την δυνατότητα των πολιτικών αρχηγών να απευθύνουν ο ένας στον άλλον ερώτηση καθώς και να απαντήσουν σε ερώτηση που προηγουμένως τους έχει υποβληθεί.

    Οι όροι του debate περιλαμβάνονται σε κείμενο στο οποίο κατέληξε η άτυπη Διακομματική μετά από τρεις συνεχείς συσκέψεις και το περιεχόμενο του οποίο ακολουθεί:

    ΟΡΟΙ του DEBATE

    Ημέρα:Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου

    Ωρα έναρξης: 21.00

    Τόπος: Στούντιο της ΕΡΤ

    Συντονιστής: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ

    Δημοσιογράφοι: Ερωτήσεις θα υποβάλουν εκπρόσωποι από τους πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Συγκεκριμμένα:

    ΑΝΤ1, ALPHA, E TV, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR.

    Tους δημοσιογράφους τους επιλέγουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ. Θεωρείται αυτονόητο ότι οι δημοσιογράφοι δεσμεύονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

    Θεματικοί κύκλοι συζήτησης:

    1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία

    2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία, Διοίκηση, Κοινωνική Πολιτική

    3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική-προσφυγικό

    4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική - 'Αμυνα

    5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του καθε δημοσιογράφου

    6ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του καθε Αρχηγού και δυνατότητα αν θέλει να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως του έχει ήδη υποβληθεί.

    Χρόνος τοποθέτησης: Στους πέντε πρώτους κύκλους, κάθε ερώτηση διαρκεί έως 30''. Η απάντηση διαρκεί έως 1.30 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης διαρκεί έως 15''και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30''.

    Στον 6ο διπλό κύκλο των Αρχηγών, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός έχει στη διάθεσή του 1.30 λεπτό ανά γύρο.

    Σειρά δημοσιογράφων - καναλιών: Η σειρά τοποθέτησης των δημοσιογράφων στο πάνελ, καθορίζεται από τους ίδιους.

    Σειρά αρχηγών: Με την κοινοβουλευτική δύναμη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 5 September 2015 - 16:32:17 UTC