Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φ. Γεννηματά: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταλύτης των μετεκλογικών εξελίξεων
  • [02] Π. Καμμένος: Ντιμπέιτ με ερωτήσεις από παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της ΔΕΘ
  • [03] «Η αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο»
  • [04] Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τα περί νέας χαλάρωσης των capital controls
  • [05] Στο 25,2% η ανεργία τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
  • [06] Eurostat: Οι ασθένειες και οι λοιμώξεις του αναπνευστικού ευθύνονται για το 13% των θανάτων στην ΕΕ
  • [07] Σύσκεψη την Παρασκευή στη Λέσβο για το προσφυγικό
  • [08] Π. Καμμένος: Πολύ σημαντική για τη Βόρεια Ελλάδα η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Πρακτορείο FM 104,9»
  • [09] ΣτΕ: Στις 2 Οκτωβρίου η συζήτηση της προσφυγής της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός
  • [10] Β. Μεϊμαράκης: Η χώρα ζητά συναινέσεις
  • [11] Με 6.000 κενά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ξεκινά η σχολική χρονιά

  • [01] Φ. Γεννηματά: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταλύτης των μετεκλογικών εξελίξεων

    "Τέρμα τα ψέματα, τέρμα ο λαϊκισμός, ήρθε η ώρα, για την Κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης" τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά την ομιλία της, σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, στην οποία μίλησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ το "παρών" έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές.

    "Αντέξαμε και είμαστε σήμερα εδώ η κρίσιμη, χρήσιμη, δημιουργική δύναμη. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να ξαναφέρει την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας, μαζί με το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο", είπε η κ. Γεννηματά και συνέχισε επιτιθέμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: "Εμείς δεν ξεχνάμε. Ο κ. Τσίπρας μπορεί; Οχι. Δαιμονοποίησε την πολιτική ζωή για να κερδίσει ψήφους. Σ' αυτόν εδώ το χώρο, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο κ.Τσίπρας καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, έδινε τη 13η σύνταξη, επανέφερε αφορολόγητο 12.000 και κατώτατο μισθό για όλους 751 ευρώ. Και δήλωνε: το μνημόνιο θα είναι άκυρο από το πρώτο βράδυ της εκλογικής μας νίκης. Τελικά παρέδωσαν τη χώρα αμαχητί και υπέγραψαν ό,τι τους έδωσαν, λευκή επιταγή μπροστά στον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Πέντε χρόνια, ως αντιπολίτευση, βουτηγμένα μέσα στο μίσος και στο ψέμα. Επτά μήνες, ως κυβέρνηση, γεμάτοι ψέματα, πισωγυρίσματα, μεγάλα λόγια και ανικανότητα".

    [02] Π. Καμμένος: Ντιμπέιτ με ερωτήσεις από παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της ΔΕΘ

    Την καθιέρωση ενός διαφορετικού ντιμπέϊτ, που θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προτείνει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συνάντησης που είχε απόψε ο κ. Καμμένος με τη διοίκηση της ΔΕΘ είπε ότι τις ερωτήσεις στο ντιμπέτ, θα τις υποβάλλουν στους πολιτικούς αρχηγούς οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων, γιατί - όπως είπε - αυτοί θα πρέπει να ενημερώνονται για τα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς που τους αφορούν άμεσα.

    «Κάνω την πρόταση δημοσίως προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, να γίνεται ένα ντιμπέιτ κάθε χρόνο, στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ΔΕΘ και τις ερωτήσεις να τις κάνουν οι παραγωγικοί φορείς και όχι οι δημοσιογράφοι, Οι παραγωγικοί φορείς πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις των κομμάτων για τα ζητήματα που τους αφορούν».

    Επίσκεψη στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Πολύ σημαντική πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτήρισε τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού ?Πρακτορείο FM 104,9? o πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε το βράδυ το περίπτερο του ΑΠΕ ? ΜΠΕ, στις εγκαταστάσεις της 80ης ΔΕΘ.

    ?Το ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια on line επικοινωνία με το ραδιόφωνο θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα λειτουργήσει περαιτέρω και στην τηλεόραση?, είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος αναφέρθηκε και στον ρόλο που διαδραματίζει το ΑΠΕ ? ΜΠΕ εδώ και δεκαετίες και πρόσθεσε: ?Η παρουσία σας και το έργο που κάνετε τόσα χρόνια είναι πολύ σημαντική?.

    [03] «Η αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο»

    Οι πιστωτές της Ελλάδας αναμένουν ότι η πρώτη αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων που προβλέπονται από το τελευταίο πρόγραμμα για τη χώρα θα αρχίσει τον Οκτώβριο, οπότε θα γίνουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις και θα ανοίξει ο δρόμος για μια συζήτηση με την Αθήνα για την αναδιάρθρωση του χρέους, ανέφεραν σήμερα αξιωματούχοι της ευρωζώνης.

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ θα συζητήσουν τις προετοιμασίες για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στην άτυπη σύνοδο που θα έχουν το Σάββατο στο Λουξεμβούργο. Δεν είναι εφικτή όμως κάποια αξιολόγηση πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

    "Γίνονται εκλογές στην Ελλάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα" είπε ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Πιερ Γκραμενιά, η χώρα του οποίου ασκεί την προεδρία της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο.

    "Το επόμενο βήμα είναι μια αξιολόγηση τον Οκτώβριο. Μετά την αξιολόγηση θα πρέπει να συζητήσουμε την αναδιάρθρωση του χρέους επειδή υπάρχει ομοφωνία ότι το χρέος είναι υπερβολικά υψηλό. Πώς θα το αναδιαρθρώσουμε; Υπάρχει διάσταση απόψεων" είπε ο Γκραμενιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Ρόιτερς.

    [04] Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τα περί νέας χαλάρωσης των capital controls

    Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης περί επικείμενης νέας χαλάρωσης των capital controls.

    Σύμφωνα με αρμόδιο στέλεχος της ΤτΕ οποιαδήποτε χαλάρωση προϋποθέτει, πρώτον υποβολή αιτήματος προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την έγκριση του αιτήματος από αρμόδια επιτροπή της ΕΚΤ και τέλος έπεται η έκδοση Υπουργικής Απόφασης ή Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

    Όπως διαβεβαίωσε στο ΑΠΕ αρμόδια πηγή της ΤτΕ, ανάλογο αίτημα προς την ΕΚΤ δεν έχει υποβληθεί.

    [05] Στο 25,2% η ανεργία τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

    Στο 25,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος και μειώθηκε μεν από το 26,6% του Ιουνίου πέρυσι, αλλά αυξήθηκε, έστω και οριακά από το 25% του περασμένου Μαΐου. Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.204.844 άτομα, με το ποσοστό της ανεργίας στους νέους έως 24 ετών να υποχωρεί κάτω από το 50%.

    Σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι μειώθηκαν κατά 81.474 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2014 (μείωση 6,3%) και κατά 2.609 άτομα σε σχέση με τον Μάιο 2015 (μείωση 0,2%).

    Το σύνολο των απασχολουμενων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.584.973 άτομα. Οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 40.395 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο πέρυσι (αύξηση 1,1%) και μειώθηκαν κατά 42.125 άτομα σε σχέση με τον Μάιο εφέτος (μείωση 1,2%).

    Οι οικονομικά μη ενεργοί (τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία), ανήλθαν σε 1.204.844 άτομα και μειώθηκαν κατά 7.806 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο 2014 (μείωση 0,2%), ενώ αυξήθηκαν κατά 41.158 άτο?α σε σχέση ?ε τον Μάιο 2015 (αύξηση 1,3%).

    Στις γυναίκες, το ποσοστό ανεργίας (29,5% τον Ιούνιο 2015 από 30,6% τον Ιούνιο 2014) παραμένει σημαντικά υψηλότερο από εκείνο στους άνδρες (21,7% από 23,5%).

    Ηλικιακά, η υψηλότερη ανεργία καταγράφεται στις ομάδες 15-24 ετών (48,3% τον Ιούνιο 2015 από 49,4% τον Ιούνιο 2014) και 25-34 ετών (32,1% από 35,2%). Ακολουθούν, οι 35-44 ετών (22,4% από 22,8%), 45-54 ετών (19,7% από 20,9%), 55-64 ετών (17,2% από 17,4%) και 65-74 ετών (10% από 11,6%).

    Σε επίπεδο αποκεντρωμένων διοικήσεων της χώρας, στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται η Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα (27,1% τον Ιούνιο 2015 από 25,9% τον Ιούνιο 2014), η Ήπειρος - Δυτική Μακεδονία (26,7% από 27,2%) και η Αττική (25,3% από 27,3%). Ακολουθούν, η Μακεδονία - Θράκη (25,2% από 27,5%), η Κρήτη (24,3% από 25,8%), η Πελοπόννησος - Δυτική Ελλάδα - Ιόνια Νησιά (24,1% από 26,4%) και το Αιγαίο (18,4% από 17,8%).

    [06] Eurostat: Οι ασθένειες και οι λοιμώξεις του αναπνευστικού ευθύνονται για το 13% των θανάτων στην ΕΕ

    Οι ασθένειες και οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος ευθύνονται για το 13% των θανάτων στην ΕΕ, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Από αυτούς τους θανάτους, το 40% οφείλεται σε καρκίνους του πνεύμονα, το 24% σε βρογχίτιδες και λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, και το 20% σε πνευμονίες.

    Το 2012 στην Ευρώπη 672.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ασθένειες του αναπνευστικού. Από αυτούς οι 398.000 ήταν άνδρες και οι 274.000 ήταν γυναίκες. Στην Ελλάδα το 15,5% των θανάτων οφείλεται σε ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Στη Βρετανία το αντίστοιχο ποσοστό βρίσκεται στο 20%, ενώ στις χώρες της Βαλτικής κινείται μεταξύ 6% και 7%. Με εξαίρεση την Ελλάδα και την Πορτογαλία, ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η αρρώστια του αναπνευστικού από την οποία χάνουν τη ζωή τους οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη.

    [07] Σύσκεψη την Παρασκευή στη Λέσβο για το προσφυγικό

    Ευρεία σύσκεψη για το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των προσφυγικών ροών θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Μυτιλήνη, όπου μεταβαίνουν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος.

    Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, και αμέσως μετά, στις 15.00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου.

    Ο αναπληρωτής υπουργός και ο κ. Φιλιππάκος θα επισκεφθούν αρχικά το Λιμεναρχείο, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Καρά Τεπέ, στο Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Μοριάς και στο στρατόπεδο Πέτρας.

    [08] Π. Καμμένος: Πολύ σημαντική για τη Βόρεια Ελλάδα η λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «Πρακτορείο FM 104,9»

    Πολύ σημαντική πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού ?Πρακτορείο FM 104,9? o πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε το βράδυ το περίπτερο του ΑΠΕ ? ΜΠΕ, στις εγκαταστάσεις της 80ης ΔΕΘ.

    ?Το ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή μια on line επικοινωνία με το ραδιόφωνο θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα λειτουργήσει περαιτέρω και στην τηλεόραση? είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος αναφέρθηκε και στο ρόλο που διαδραματίζει το ΑΠΕ ? ΜΠΕ εδώ και δεκαετίες, λέγοντας: ?Η παρουσία σας και το έργο που κάνετε τόσα χρόνια είναι πολύ σημαντική?.

    Αναφερόμενος στην 80η ΔΕΘ είπε ότι η Έκθεση της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα θεσμό για τη χώρα που οι ΑΝ.ΕΛ. τον στηρίζουν τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ? όπως είπε- πριν μπουν στη Βουλή. ?Θεωρώ ότι είναι μια κορυφαία δυνατότητα επικοινωνίας των πολιτών και των παραγωγικών τάξεων?, υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

    [09] ΣτΕ: Στις 2 Οκτωβρίου η συζήτηση της προσφυγής της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός

    Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν, σήμερα, παρέμβαση υπέρ της απόφασης του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη και υπέρ της αναστολής λειτουργίας του μεταλλείου, 9 επαγγελματικά, πολιτιστικά, κ.λπ. σωματεία της Χαλκιδικής, ενώ ορίστηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2015 η συζήτηση της κυρίας προσφυγής της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός και των σωματείων των εργαζομένων σε αυτή ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ, που στρέφονται κατά της αναστολής λειτουργίας των μεταλλείων. Ακόμη, τα εμπλεκόμενα μέρη της δικαστικής διένεξης κλήθηκαν σε ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ.

    Σημειώνεται ότι στο τέλος του περασμένου Αυγούστου η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός και τέσσερα σωματεία εργαζομένων στην εν λόγω εταιρεία προσέφυγαν στο ΣτΕ και ζήτησαν να «παγώσει» αρχικά, με προσωρινή διαταγή του προεδρεύοντα του ΣτΕ, η απόφαση του κ. Σκουρλέτη με την οποία ανεστάλη η λειτουργία των μεταλλείων χρυσού και στη συνέχεια να ανασταλεί, αλλά και να ακυρωθεί.

    [10] Β. Μεϊμαράκης: Η χώρα ζητά συναινέσεις

    Επίθεση με σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newpost.gr.

    Απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εναντίον του στο debate, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ανέφερε ότι όλα αυτά έχουν απαντηθεί και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα καθώς «βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί».

    Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε ότι δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων και η χώρα ζητά συναινέσεις και συνεργασίες.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήθελε σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών για να μην δει ο κόσμος τι θα πληρώσει με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο.

    «Να μην προλάβει να δει ο κόσμος ότι από αριστερούλης, αντιμνημονιακός τα υπέγραψε όλα φαρδιά πλατιά» ανέφερε και συμπλήρωσε πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει τελικά συνεργασία να πάρει και το κόστος του».

    [11] Με 6.000 κενά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ξεκινά η σχολική χρονιά

    Με 6.000 κενά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα ξεκινήσει τελικά η σχολική χρονιά, όπως προέκυψε από την ενημέρωση της υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγγελικής-Ευφρόσυνης Κιάου, σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, στο υπουργείο.

    Η υπουργός έκανε λόγο για "αγώνα δρόμου" αυτό το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, που ήταν και το πρώτο δεκαήμερο της θητείας της στο υπουργείο. Κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό, επισήμανε: «Στα πλαίσια του εφικτού και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες της χώρας μας, είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο».

    Η κ. Κιάου αναφερόμενη στα ζητήματα του εκπαιδευτικού προσωπικού, τόνισε ότι έχουν προχωρήσει οι αποσπάσεις 2.600 μόνιμων εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα προχωρούν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό. «Τα 2/3 των αποσπάσεων (σ.σ. εξωτερικού) είχαν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη ηγεσία», ανέφερε.

    Στη συνέχεια, η υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των αναπληρωτών, λέγοντας ότι έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση για 19.000 εκπαιδευτικούς από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους, ωστόσο, λόγω των περιορισμών που έχει φέτος το ΕΣΠΑ, θα δυσκολέψει η κατανομή της χρηματοδότησης, εξού και τα κενά που μένουν ακάλυπτα στην έναρξη της χρονιάς. Ειδικότερα, οι 12.000 θέσεις θα καλυφθούν από το ΕΣΠΑ, ανά περιφέρεια, με δεσμευτικούς όρους. Οι υπόλοιπες 7.000 θα καλυφθούν από εθνικούς πόρους: 3.000 από τον τακτικό προϋπολογισμό και 4.000 και ίσως παραπάνω, από τη μεταφορά 72 εκατ. ευρώ από το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων στο υπουργείο Παιδείας. Η μεταφορά αυτή έγινε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 10 September 2015 - 18:32:15 UTC