Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τις αναφορές Κεφαλογιάννη στους Έλληνες Αστυνομικούς
  • [02] Χρειάζονται συνεργασίες δηλώνει στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM ο Κ. Χατζηδάκης
  • [03] Π. Παυλόπουλος:Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα
  • [04] H Αυστραλία αποκτά νέο πρωθυπουργό καθώς ο Άμποτ έχασε την εσωκομματική ψηφοφορία από τον Μ. Τέρνμπουλ
  • [05] Μάθε πού ψηφίζεις
  • [06] Ι. Μουζάλας: 'Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της
  • [07] Μνημειακό συγκρότημα της κλασικής περιόδου αποκαλύπτεται στην αρχαία Πάφο
  • [08] Γ. Κατρούγκαλος στο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104.9 FM»: Μπορούμε να αντιπροτείνουμε συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού
  • [09] Ο Χρ. Βερναρδάκης στο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9»: Με τη ΝΔ υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα προγραμματικών ιδεών
  • [10] Πρεμιέρα στο υπερθέαμα
  • [11] Τζόκοβιτς: «This is Sparta»!

  • [01] Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τις αναφορές Κεφαλογιάννη στους Έλληνες Αστυνομικούς

    Με τίτλο: «Και νέοι 'άχρηστοι' προστέθηκαν στη λίστα της ΝΔ», σε συνέχεια της σχετικής αναφοράς που είχε κάνει ο κ. Μεϊμαράκης, ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί με ανακοίνωσή του κριτική στη ΝΔ, με αφορμή αυτή τη φορά δηλώσεις του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τους αστυνομικούς.

    Η Κουμουνδούρου καταλογίζει στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ ότι απαξιώνει τους αστυνομικούς και καλεί τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για το αν υιοθετεί τη θέση του κ. Κεφαλογιάννη σχετικά με τις ικανότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

    «Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η λίστα των "άχρηστων του δημοσίου τομέα" που έχει συγκροτήσει η Νέα Δημοκρατία. Μετά την επίθεση του προέδρου της, Β. Μεϊμαράκη, στους επαναπροσληφθέντες καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, τους σχολικούς φύλακες, το διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων και τις καθαρίστριες, που είχαν απολυθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, ήρθε η σειρά του Μ. Κεφαλογιάννη, να απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας της χώρας και συγκεκριμένα τους αστυνομικούς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    [02] Χρειάζονται συνεργασίες δηλώνει στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM ο Κ. Χατζηδάκης

    Πιθανά η ΝΔ να μην πήγαινε ενωμένη στις εκλογές, αν γίνονταν άλλες «αυθαίρετες» επιλογές προσώπων, λέει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «ΠρακτορείοFM104,9» ο Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος στηρίζει τη στάση του Β. Μεϊμαράκη.

    Ο πρώην υπουργός προβλέπει επίσης ότι κανένα κόμμα δεν θα κερδίσει την αυτοδυναμία και εξηγεί γιατί έχει παρέλθει η περίοδος που η Νέα Δημοκρατία ζητούσε ενισχυμένη αναλογική και μονοκομματικές κυβερνήσεις.

    «Χρειάζεται να έχουμε συνεργασίες, όχι μόνο γιατί ηχεί καλά η λέξη, αλλά και γιατί με αυτό τον τρόπο ευχερέστερα θα κερδίσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη των πιστωτών, των αγορών, των επενδυτών θα στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα το παλεύει για να αλλάξει σελίδα», λέει χαρακτηριστικά. Και τονίζει ότι «μια κυβέρνηση, η οποία θα έχει μια ευρεία βάση υποστήριξης στο κοινοβούλιο, ευχερέστερα θα προχωρήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις».

    [03] Π. Παυλόπουλος:Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα

    «Για την ανθρωπιά δεν υπάρχουν σύνορα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, όπου επισκέφθηκε το μεσημέρι, το μόλις επτά μηνών βρέφος Σύρων προσφύγων που υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνομίλησε με τους γονείς του παιδιού, ευχήθηκε περαστικά, και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τη διοίκηση του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου για την περίθαλψη που προσέφεραν.

    «Θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι έτσι αντιλαμβάνονται ο ελληνικός Λαός, οι Έλληνες γιατροί, το καθήκον τους, μέσα στην κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα. Δεν υπολογίζουμε το πόσο μας λείπουν και εμάς τα μέσα. Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Άνθρωπο, τον αντιμετωπίζουμε ως Άνθρωπο, με βάση τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού και του ευρωπαϊκού πολιτισμού», υπογράμμισε ο Πρόεδρος.

    Παράλληλα, ευχήθηκε το μήνυμα αυτό να το παίρνουν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί, όπως είπε, «το ίδιο πνεύμα πρέπει να επικρατεί και εκεί: Το πνεύμα του ότι τον Άνθρωπο οι Ευρωπαίοι τον αντιμετωπίζουμε ενιαίως και δεν υπολογίζουμε τα σύνορα των κρατών-μελών».

    [04] H Αυστραλία αποκτά νέο πρωθυπουργό καθώς ο Άμποτ έχασε την εσωκομματική ψηφοφορία από τον Μ. Τέρνμπουλ

    Ο αυστραλός πολυεκατομμυριούχος Μάλκομ Τέρνμπουλ κέρδισε σήμερα την ψηφοφορία στο συντηρητικό Φιλελεύθερο Κόμμα με αντίπαλο τον πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ, ο οποίος θα πρέπει τώρα να του παραχωρήσει τη θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης, μόλις δύο χρόνια από την άνοδό του στην εξουσία, και η χωρα θα αποκτήσει τον πέμπτο πρωθυπουργό της μέσα σε οκτώ χρόνια.

    Ο 60χρονος Μάλκομ Τέρνμπουλ, πρώην δικηγόρος και πρώην τραπεζίτης, συγκέντρωσε 54 ψήφους στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην κοινοβουλευτική ομάδα του Φιλελεύθερου Κόμματος που μετέχει στον συντηρητικό συνασπισμό που βρίσκεται στην εξουσία, ανακοίνωσε ένας συντηρητικός βουλευτής.

    Ο πρωθυπουργός, η δημοτικότητα του οποίου μειώνεται ολοένα και περισσότερο, συγκέντρωσε 44 ψήφους.

    [05] Μάθε πού ψηφίζεις

    Τέθηκε σε λειτουργία, από το υπουργείο Εσωτερικών, υπηρεσία ενημέρωσης των εκλογέων που θέλουν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και σχολικό συγκρότημα όπου ψηφίζουν, την προσεχή Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2131361500 τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

    - Τρίτη έως Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 18:00.

    - Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00.

    - Σάββατο από τις 09:00 έως τις 21:00.

    - Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

    Επίσης, οι εκλογείς μπορούν να ανατρέχουν στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Εσωτερικών www.ypes.gr στην ενότητα «Μάθε που ψηφίζεις», όπου πληκτρολογώντας τα στοιχεία τους εμφανίζεται το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν.

    [06] Ι. Μουζάλας: 'Ήρθε η ώρα η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της

    «H Ελλάδα αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όμως τώρα ήρθε η ώρα να δείξει την αλληλεγγύη της η Ευρώπη», δήλωσε ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας. Προσερχόμενος στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, το οποίο συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, οκ. Μουζάλας δήλωσε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με τους μετανάστες δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό.

    Όπως είπε, χιλιάδες πρόσφυγες αναζητούν βοήθεια και καταφύγιο στην Ευρώπη και η Ελλάδα από την πλευρά της προσπαθεί και εργάζεται σκληρά να διαχειριστεί το πρόβλημα, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανόνων.

    Συνεχίζοντας, ο Ι. Μουζάλας, εξέφρασε την ικανοποίηση της ελληνικής πλευράς για τις προτάσεις και τα μέτρα που κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το μεταναστευτικό.

    Προσέθεσε ότι η Ελλάδα, μαζί με την Ευρώπη, θα προσπαθήσουν να εργαστούν σκληρά για την επίλυση της μεταναστευτικής κρίσης, «τηρώντας παράλληλα αποστάσεις από ρατσιστικές και ξενοφοβικές ιδέες».

    Ερωτηθείς, τέλος, αν η Ελλάδα καταγράφει τους εισερχομένους στο έδαφός της πρόσφυγες-μετανάστες, ο κ. Μουζάλας απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι 2.000 άνθρωποι πέρασαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 40 ημέρες.

    [07] Μνημειακό συγκρότημα της κλασικής περιόδου αποκαλύπτεται στην αρχαία Πάφο

    Μνημειακό συγκρότημα της κλασικής περιόδου άρχισε να αποκαλύπτεται σε οροπέδιο στα ανατολικά του ιερού της Παφίας Αφροδίτης, στα Κούκλια, στην επαρχία Πάφου. Το συγκρότημα αποτελούσε το βιοτεχνικό και αποθηκευτικό τμήμα του ανακτόρου της αρχαίας Πάφου κατά την κλασική περίοδο.

    Το λιθόκτιστο μνημείο, οι τοίχοι του οποίου διατηρούνται σε ύψος που ξεπερνά το ένα μέτρο, αποτελεί τμήμα τειχισμένης ακρόπολης, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Αρχαιολογίας του Τοπίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, που διευθύνει, από το 2006, η καθηγήτρια Μαρία Ιακώβου.

    Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι έρευνες του 2015 έχουν αποσαφηνίσει την αρχιτεκτονική δομή και την κύρια χρήση του συμπλέγματος. Το δυτικό σύμπλεγμα, όπως ονομάστηκε, επειδή στα ανατολικά του εντοπίζεται και δεύτερο μνημειακό συγκρότημα (μάλλον το κεντρικό τμήμα του ανακτόρου), αποτελείται από ένα μακρύ τείχος (πάχους 3 μέτρων) που διατρέχει το οροπέδιο σε μήκος 65 μέτρων. Σε απόσταση 15 μ. βόρεια του τείχους, και στην άκρη της απότομης πλαγιάς, αναπτύσσεται προτείχισμα που λειτουργεί και ως τοίχος αντιστήριξης.

    [08] Γ. Κατρούγκαλος στο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104.9 FM»: Μπορούμε να αντιπροτείνουμε συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού

    «Αποκυήματα φαντασίας» και «κατασκευασμένες ειδήσεις», «που την προεκλογική περίοδο έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ανησυχία», χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συντάξειςπου θα έχουν ως οροφή τα 600 ευρώ ή ότι θα έχουν έλεγχο πόρων.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104.9», ο πρώην υπουργός Εργασίας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να περιληφθεί στο μνημόνιο η δυνατότητα «να αντιπροτείνουμε μια συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, που εμείς θα την προετοιμάσουμε και που θα έχει ως σκοπό ακριβώς να κάνει το σύστημα δικαιότερο κοινωνικά, αναδιανεμητικό, να βοηθάει δηλαδή πιο πολύ τους φτωχούς και τα μεσαία στρώματα, τους φτωχούς και τους μεσαίους συνταξιούχους, και να δίνει συντάξεις που να μην είναι συντάξεις φιλοδωρήματα».

    Για το μετεκλογικό τοπίο, ο κ. Κατρούγκαλος επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι «δεν πρόκειται να έχουμε συνεργασία με κόμματα της διαπλοκής, διότι ένα από τα βασικά μας μέτωπα είναι ακριβώς αυτό, να σπάσουμε το παλιό σύστημα εξουσίας». «Άρα δε νοείται ένας συνασπισμός εξουσίας ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει τη ΝΔ», τονίζει, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει: «Αλλιώς θα εφαρμοστεί το μνημόνιο από μια κυβέρνηση αριστερή, αλλιώς από μια κυβέρνηση δεξιά, γιατί εμείς αυτό που θα θέλουμε να προστατέψουμε είναι πάντοτε τα μικρά και τα μεσαία εισοδήματα».

    [09] Ο Χρ. Βερναρδάκης στο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9»: Με τη ΝΔ υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα προγραμματικών ιδεών

    «Είναι προφανές ότι με τη ΝΔ υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα προγραμματικών ιδεών, επομένως νομίζω, ότι δεν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης και δεν πρέπει και να τεθεί κιόλας. Σε αυτήν την περίπτωση κινδυνεύει ένα πολιτικό σύστημα να παράξει μία αχρωμία και κινδυνεύει, επίσης, ο τρίτος πόλος, που θα είναι η Χρυσή Αυγή, να αναδειχθεί σε κυρίαρχο παίκτη του πολιτικού συστήματος», είπε μιλώντας στην εκπομπή «ανοιχτά μικρόφωνα» του «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9», ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συντονιστής του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

    Αναφερόμενος στις προτάσεις του προέδρου της ΝΔ για συνεργασία, ο κ.Βερναρδάκης είπε, ότι «αφενός δείχνουν μία ηττοπάθεια και αφετέρου μία προσπάθεια, από το παράθυρο να τραβηχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία ομηρία και αυτό ξέρουμε, ότι ήταν και το πολιτικό σχέδιο ευθύς εξαρχής, από τον Γενάρη, όχι μόνο του ελληνικού συστήματος αλλά και του ευρωπαϊκού».

    Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, ο πρώην συντονιστής του κυβερνητικού έργου είπε ότι «όποιο είναι πρώτο κόμμα -να μην προδικάζουμε- ανάλογα και με την εκλογική δύναμη έχει την υποχρέωση και το καθήκον και τη δυνατότητα, στη βάση του δικού του προγράμματος, να σχηματίσει μία κυβέρνηση».

    «Το ερώτημα ποιος μπορεί να το στηρίξει αυτό το πρόγραμμα και αυτή την κυβέρνηση, είτε ως εταίρος, είτε με την ψήφο ανοχής του, είτε με την ψήφο εμπιστοσύνης του, είτε με όποιον τρόπο θέλει, νομίζω είναι ένα ερώτημα, το οποίο απευθύνεται στα μικρότερα κόμματα, τα οποία στην πραγματικότητα έρχονται να συμπληρώσουν το έλλειμμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», ανέφερε, εκτιμώντας πάντως ότι «θα υπάρξει κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, έτσι ώστε να υπάρξει μία συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης».

    [10] Πρεμιέρα στο υπερθέαμα

    Ώρα για Champions League, καθώς αρχίζει η φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των πρώτων τεσσάρων ομίλων (1 έως 4). Το κορυφαίο ματς του προγράμματος θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ με τη Σίτι να υποδέχεται την πρωταθλήτρια και περσινή φιναλίστ του θεσμού Γιουβέντους, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου.

    Από εκεί και πέρα, δύσκολη αποστολή θα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ολλανδία και στην έδρα της Αϊντχόφεν, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να προσέξει πολύ στην Τουρκία και στην έδρα της Γαλατασαράι.

    Τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα λογικά φαβορί στα εντός έδρας παιχνίδια με Μάλμε και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα, ενώ χωρίς προγνωστικά είναι το ματς της Σεβίλης με την Γκλάντμπαχ.

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων με ώρα έναρξης στις 21:45:

    1ος ΟΜΙΛΟΣ

    Παρί Σεν Ζερμέν - Μάλμε

    Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

    2ος ΟΜΙΛΟΣ

    Βόλφσμπουργκ - ΤΣΣΚΑ Σόφιας

    Αϊντχόφεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

    3ος ΟΜΙΛΟΣ

    Γαλατασαράι - Ατλέτικο Μαδρίτης

    Μπενφίκα - Αστάνα

    4ος ΟΜΙΛΟΣ

    Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους

    Σεβίλη - Γκλάντμπαχ

    [11] Τζόκοβιτς: «This is Sparta»!

    Τον 10ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του, τον 2ο του US Open και τον 3ο για φέτος κατέκτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας στον τελικό του αμερικανικού τουρνουά τένις τον Ρότζερ Φέντερερ. «Ήταν μια απίστευτη σεζόν για μένα. Μαζί με το 2011, είναι ίσως η καλύτερη εποχή της ζωής μου», δήλωσε ο 28χρονος Σέρβος πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Ωστόσο φέτος το απολαμβάνω περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί είμαι πατέρας και αυτό το κάνει ακόμη πιο όμορφο. Μου αρέσει πολύ αυτό το άθλημα».

    Από τη δική του μεριά, ο Φέντερερ είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μου. Παίζοντας κόντρα σ' έναν μεγάλο πρωταθλητή, όπως ο Νόβακ, είναι μια τεράστια πρόκληση και το απόλαυσα. Νομίζω ότι ήταν ένας μεγάλος αγώνας».

    Πάντως, το... highlight του τελικού δεν ήταν κάποια από τις πολύ όμορφες αγωνιστικές στιγμές που πρόσφεραν τα δύο μεγάλα «αστέρια» του παγκόσμιου τένις, αλλά η στιγμή λίγο πριν από την απονομή, όταν ο Τζόκοβιτς, απευθυνόμενος προς την εξέδρα, φώναξε «This is Sparta»! Κι αυτό γιατί είχε δει πως εκεί καθόταν ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον Λεωνίδα στην ταινία «300» και είχε αναφωνήσει τη γνωστή πλέον ατάκα!


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 14 September 2015 - 14:32:34 UTC