Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 8 January 2025
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-05-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με τη Ρωσία
  • [02] Κανονικά για τον προορισμό του αναχώρησε το πλοίο «Αριάδνη»
  • [03] Δεκάδες αγνοούμενοι στο ναυάγιο που σημειώθηκε ανοικτά των λιβυκών ακτών
  • [04] Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές υπέρ κι εναντίον του Τραμπ στην Καλιφόρνια
  • [05] Η Πιονγκγιάνγκ προειδοποιεί τη Σεούλ για "αμείλικτα αντίποινα"
  • [06] Υπέρ της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας τάχθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

  • [01] Αλ. Τσίπρας: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με τη Ρωσία

    Σημαντικό βήμα για την ποιοτική αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας -Ρωσίας σε πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο έγινε σήμερα κατά την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Οι δύο ηγέτες στις δηλώσεις τους εξέφρασαν την βούλησή τους να διευρύνουν σε όλα τα επίπεδα τις διμερείς σχέσεις και την συνεργασία τους σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή της Αθήνας η αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων, παρά το γεγονός ότι η χώρα μας είναι ενταγμένη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και σέβεται τις υποχρεώσεις της.

    Η τετ α τετ συνάντηση Τσίπρα -Πούτιν διήρκεσε μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά ενώ είχε προγραμματιστεί για τριάντα λεπτά και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών. Αμέσως μετά υπογράφηκαν:

  • Πολιτική Διακήρυξη για ελληνο-ρωσικό διάλογο επί διεθνών και περιφερειακών θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος

  • Διακήρυξη Εταιρικής Σχέσης για Εκσυγχρονισμό (σχετικά με οικονομική συνεργασία)

  • Συμφωνίες συνεργασίας (μεταξύ υπουργείων) για Επιστήμη και τεχνολογία, Τουρισμό και Μετεωρολογία.

  • Συμφωνίες συνεργασίας μεταξύ φορέων : Enterprise Greece - Invest in Russia, ΕΛΠΕ - Rosneft , Πανεπιστήμιο Πειραιά - Πανεπιστήμιο Ουραλίων και Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Ρωσικό Ινστιτούτο Ενέργειας.

    Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Πούτιν τόνισαν την ανάγκη να επικρατήσει η λογική του διαλόγου και να αμβλυνθούν οι εντάσεις. Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι ακούει πολλά λόγια για τις σχέσεις με την Δύση, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ωστόσο πρόσθεσε «κανείς δεν μιλάει μαζί μας». Ο κ. Πούτιν αναφέρθηκε στην αντιπυραυλική ασπίδα που προωθούν οι ΗΠΑ στην Ρουμανία και την Πολωνία σημειώνοντας ότι συνιστούν απειλή για την Ρωσία, η οποία, όπως είπε θα απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει γέφυρα μεταξύ ΕΕ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας και να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αντίθεσή του στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας σημειώνοντας και τις δεσμεύσεις της χώρας στο πλαίσιο της ΕΕ. Ο κ. Πούτιν δήλωσε σχετικά ότι μόλις η ΕΕ άρει τις κυρώσεις, το ίδιο θα κάνει και η Μόσχα αίροντας τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει στην ΕΕ, ενώ έκανε και ένα λογοπαίγνιο λέγοντας ότι δεν περιμένει , η Ελλάδα να κάνει τους άθλους του Ηρακλή στην αυλή της ΕΕ.

    Ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πρόθεση της Τουρκίας να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ρωσία, ο κ. Πούτιν άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι και η Μόσχα θέλει αποκατάσταση των σχέσεων, ωστόσο σημείωσε ότι δεν έχει ακούσει καμία συγκεκριμένη πρόταση από την 'Αγκυρα για συγνώμη ή για αποζημίωση για την κατάρριψη του αεροσκάφους και την δολοφονία του Ρώσου πιλότου. Ανέφερε επίσης ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις με την Τουρκία , καθώς όπως σημείωσε υπάρχουν σχετικοί δίαυλοι επικοινωνίας. Ως προς την δημιουργία κουρδικού κράτους , ο κ. Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν αναμειγνύεται και ότι το θέμα δημιουργίας κουρδικού κράτους αφορά κυρίως τις χώρες που έχουν Κούρδους στο έδαφός τους.

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε πολλές φορές ότι είναι ανάγκη συνεργασίας μεταξύ ΕΕ -ΝΑΤΟ και Ρωσίας υπογραμμίζοντας ότι δεν νοείται αρχιτεκτονική ασφαλείας της οποίας δεν είναι μέρος η Ρωσία.

    Στην εισηγητική του δήλωση ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας και στο πλήθος εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτό. Εκτενή αναφορά έκανε και ο κ. Πούτιν στο αφιερωματικό έτος.

    Ο πρωθυπουργός είπε ότι η επίσκεψη Πούτιν πραγματοποιείται σε μια σημαντική συγκυρία καθώς μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης η Ελλάδα αφήνει πίσω της μια περίοδο αβεβαιότητας και βάζει τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη. Τόνισε ότι η ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας σε πλήθος τομέων, στον τουρισμό, την ενέργεια, την έρευνα, την τεχνολογία, το εμπόριο κλπ σε συνδυασμό με την εγκαινίαση του πολιτικού διαλόγου για περιφερειακά και διεθνή θέματα θα δώσουν μεγάλη ώθηση στις διμερείς σχέσεις. Ο πρωθυπουργός σημείωσε και την στήριξη που παρέχει η Ρωσία στην Κύπρο, αλλά και τον ρόλο της στην Συρία.

    Ιδιαίτερα θετικός ήταν και ο τόνος των δηλώσεων του κ. Πούτιν που τόνισε ότι το μεγάλο πακέτο που συμφωνήθηκε σήμερα δείχνει ότι οι ελληνορωσικές σχέσεις έχουν προοδευτική τάση και πρόσθεσε ότι υπάρχουν περιθώρια να γίνει ακόμη περισσότερη δουλειά.

    Ιδιαίτερα θετικός ήταν ο κ. Πούτιν στην ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία προς την Ελλάδα αναφέροντας ότι φέτος 1.000.000 Ρώσοι θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και αν δεν υπήρχαν προβλήματα με τις θεωρήσεις ο αριθμός αυτός θα ήταν τριπλάσιος. Ο πρωθυπουργός, αλλά και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σημείωσαν ότι ήδη εργάζονται εντατικά για την ταχύτερη έκδοση των θεωρήσεων.

    Ως προς τον νότιο διάδρομο, τον αγωγό που συζητείται ο κ. Πούτιν σημείωσε ότι αν ξεπεραστούν τα εμπόδια το έργο θα γίνει, διαφορετικά είπε, η Ρωσία δεν μπορεί να βάλει χρήματα. Ο πρωθυπουργός είπε για το ίδιο θέμα, ότι η Ελλάδα θέλει να καταστεί ενεργειακός κόμβος και σημείωσε ότι οι αγωγοί μπορούν να γίνουν γέφυρα φιλίας και όχι αφορμή για συγκρούσεις.

    «Η επίσκεψή σας χτίζει τα θεμέλια μιας πολύ ουσιαστικής σχέσης ανάμεσα στις δύο χώρες και τους λαούς μας» είπε ο πρωθυπουργός αποχαιρετώντας

    τον Ρώσο Πρόεδρο και ο κ. Πούτιν του απάντησε: «Χαρά μου να σας δω στη Ρωσία, οποιαδήποτε στιγμή».

    [02] Κανονικά για τον προορισμό του αναχώρησε το πλοίο «Αριάδνη»

    Στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο, αναγκάστηκε να επιστρέψει χθες βράδυ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη», το οποίο κατά την αναχώρησή του στις 21:00 προσέκρουσε στον προβλήτα.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το περιστατικό αντελήφθησαν επιβάτες οι οποίοι και το ανέφεραν, με αποτέλεσμα το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι για έλεγχο ύστερα από επικοινωνία που είχε ο πλοίαρχός του με το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος .

    Το «Αριάδνη» ελέγχθηκε από επιθεωρητές και διαπιστώθηκε ότι κατά την πρόσκρουση είχαν προκληθεί μικροστρεβλώσεις στα έξαλα της πρύμνης στο δεξιό τμήμα του, που ωστόσο δεν δημιουργούσαν κάποιο πρόβλημα στο αξιόπλοό του. Έγινε μικρή αποκατάσταση της ζημιάς και μετά την προσκόμιση των απαραίτητων πιστοποιητικών το «Αριάδνη» αναχώρησε τελικά στη 01:45 τα μεσάνυχτα για Χίο και Μυτιλήνη.

    Το πλοίο μεταφέρει 586 επιβάτες, 60 ΙΧ, 60 φορτηγά και 35 δίκυκλα

    [03] Δεκάδες αγνοούμενοι στο ναυάγιο που σημειώθηκε ανοικτά των λιβυκών ακτών

    Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται μετά το ναυάγιο που σημειώθηκε χθες Παρασκευή σε απόσταση 35 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Λιβύης, μεταδίδει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa.

    Οι προσπάθειες εντοπισμού τους θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί, έστω και αν οι πιθανότητες να βρεθούν επιζώντες, είναι πλέον περιορισμένες. Στην θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου, το πλοίο Βέγκα του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού διέσωσε 135 μετανάστες και ανέσυρε 45 άψυχες σορούς.

    Συνολικά, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό, η ακτοφυλακή, εμπορικά πλοία, ρυμουλκά και σκάφη μη κυβερνητικών οργανώσεων διέσωσαν, χθες, πάνω από 2.000 ανθρώπους στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις ακτές της Σικελίας και της Λιβύης.

    Το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Κατάνης, στην Σικελία, ένα ρυμουλκό το οποίο μεταφέρει στην ξηρά 890 μετανάστες, εκ των οποίων περίπου 100 είναι γυναίκες και παιδιά.

    [04] Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές υπέρ κι εναντίον του Τραμπ στην Καλιφόρνια

    Χιλιάδες υποστηρικτές κι επικριτές του Ντόναλντ Τραμπ αναμετρήθηκαν χθες στην Καλιφόρνια, όπου ο μεγιστάνας, ο οποίος είναι πλέον βέβαιο ότι θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, εκφώνησε δύο ομιλίεςΒ· η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, με την αστυνομία?η οποία είχε αναπτύξει ισχυρές δυνάμεις?να κάνει λόγο για περιορισμένης έκτασης επεισόδια και συλλήψεις.

    Οι αρχές ανακοίνωσαν πως έγιναν τρεις συλλήψεις στο Σαν Ντιέγκο, η μία όταν ένας διαδηλωτής υπερπήδησε έναν φράκτη της αστυνομίας, ενώ ακόμη ένα πρόσωπο συνελήφθη στο Φρέσνο.

    Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η ομιλία διάρκειας περίπου μιας ώρας που έκανε ο Τραμπ στο Σαν Ντιέγκο, μια πόλη πάνω στα σύνορα με το Μεξικό, διακόπηκε για λίγο από διαδηλωτές που κατόπιν οδηγήθηκαν εκτός του συνεδριακού κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση.

    Έξω από το συνεδριακό κέντρο, πλήθη διαδηλωτών υπέρ και εναντίον του Τραμπ απείχαν μόνο μερικά μέτρα, με δεκάδες αστυνομικούς με εξοπλισμό αντιμετώπισης ταραχών να τα χωρίζουν. Σημειώθηκαν σποραδικά επεισόδια, με ορισμένους διαδηλωτές να πετούν πλαστικά μπουκάλια με νερό, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

    Μετά την ομιλία του δισεκατομμυριούχου, πρώην σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι, η αστυνομία διέταξε τους διαδηλωτές να διαλυθούν, χαρακτηρίζοντας τη συγκέντρωση παράνομη, όμως πολλοί αρνήθηκαν να συμμορφωθούν.

    Στο Φρέσνο, ο επιχειρηματίας επανέλαβε την υπόσχεσή του να οικοδομήσει ένα τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού το κόστος για το οποίο θα καλύψει η μεξικανική κυβέρνηση.

    Νωρίτερα διαδηλωτές ανέβηκαν πάνω σε αυτοκίνητα της αστυνομίας, πέταξαν αυγά, κατεψυγμένα προϊόντα και άλλα αντικείμενα, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα εναντίον του Τραμπ, αλλά χωρίς να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια, όπως συνέβη στο Νέο Μεξικό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

    Στην Καλιφόρνια, την πολυπληθέστερη πολιτεία των ΗΠΑ, η εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων, στην οποία de facto έχει ήδη κερδίσει ο Τραμπ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την 7η Ιουνίου.

    [05] Η Πιονγκγιάνγκ προειδοποιεί τη Σεούλ για "αμείλικτα αντίποινα"

    Η Βόρειος Κορέα απείλησε σήμερα τη Νότιο γείτονά της με «αμείλικτα αντίποινα», την επαύριο από τα προειδοποιητικά πυρά που δέχθηκαν από το νοτιοκορεατικό ναυτικό δύο βορειοκορεατικά σκάφη κοντά στη διαφιλονικούμενη θαλάσσια μεθόριο στην Κίτρινη Θάλασσα.

    Οι βορειοκορεατικές δυνάμεις εφεξής θα ανοίγουν πυρ κατά οποιουδήποτε νοτιοκορεατικού σκάφους που θα παραβιάζει «έστω και κατά ένα χιλιοστό» τα θαλάσσια σύνορα, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Δυνάμεων της Πιονγκγιάνγκ σε ανακοινωθέν του, που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο KCNA.

    Το Επιτελείο αξίωσε από τη Σεούλ να ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν, που από μέρους του γίνεται αντιληπτό ως «άφρων στρατιωτική πρόκληση», που κινδυνεύει να φέρει την περιοχή «στα πρόθυρα της έκρηξης», προστίθεται στο ίδιο ανακοινωθέν.

    Σε περίπτωση νέου επεισοδίου, οι Νοτιοκορεάτες «οφείλουν να γνωρίζουν πως θα βρεθούν αντιμέτωποι με αμείλικτα αντίποινα, δεν έχει σημασία πότε, δεν έχει σημασία που, δεν έχει σημασία πως», επεσήμανε το Επιτελείο.

    Χθες, ένα σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Νοτίου Κορέας έριξε προειδοποιητικές βολές κατά ενός περιπολικού σκάφους κι ενός αλιευτικού από τη Βόρειο Κορέα, που είχαν παραβιάσει τα δυτικά θαλάσσια σύνορα των δύο χωρών, τη χάραξη των οποίων αμφισβητεί η Πιονγκγιάνγκ, θεωρώντας πως είχε αποφασισθεί μονομερώς από τον ΟΗΕ μετά τον κορεατικό πόλεμο του 1950-53

    [06] Υπέρ της περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας τάχθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

    Την επιτυχή του επίσκεψη στην Ελλάδα επεσήμανε τα μεσάνυχτα κατά την συνάντησή τους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει στο Καβούρι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στο επιχειρησιακό θετικό κλίμα, υπογραμμίζοντας ότι συμφώνησε σε πάρα πολλά θέματα με την ελληνική πλευρά.

    Είναι χαρά μου που σας γνωρίζω προσωπικά, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντάς του ότι ευελπιστεί το ρωσικό ενδιαφέρον να βρει την ανταπόκριση και από τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου.

    Ευχαριστώντας τον από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την απάντηση που διερωτάτο ο Βλαντιμίρ Πούτιον, λέγοντάς του ότι είναι σημαντικό καθ? ότι υπάρχει διακομματική συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στον Ρώσο Πρόεδρο ότι έχει την τιμή να ηγείται του κόμματος που κατά την κυβερνητική του θητεία το 2004 - 2009, έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για την προώθηση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών που ανάγονται στις κοινές παραδόσεις και την κοινή θρησκεία . Στο πλαίσιο αυτό πρόθεσή του είναι η περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

    Η χώρα μας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει πάρα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν θα βγει από τον φαύλο κύκλο χωρίς ξένες επενδύσεις.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ ως μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα, παραμένει υπέρμαχη των αποκρατικοποιήσεων και των μεγάλων ξένων επενδύσεων, που μπορούν να πάνε πέρα και από τον τουρισμό.

    Χαιρόμαστε είπε, που η κυβέρνηση, έστω και καθυστερημένα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

    Αναφερόμενος στα φλέγοντα γεωπολιτικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ρωσία μπορεί να παίξει σημαντικότατο ρόλο, ειδικότερα στην επίλυση του Κυπριακού, καθ ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, παρά την κινητικότητα που παρουσιάζεται

    --Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ

    Τις "άριστες σχέσεις" και τις "εξαιρετικά θετικές προοπτικές" ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, συζήτησαν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε συνάντηση που είχαν στο Καβούρι. Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Πούτιν διέκρινε στην Ελλάδα μια "ιδιαίτερα σημαντική χώρα της ανατολικής Μεσογείου" και ο ίδιος στη Ρωσία μια "σταθερή φίλη χώρα με την οποία μπορούμε και πρέπει να διευρύνουμε τη συνεργασία σε όλους τους τομείς και βέβαια στο σύνολο της οικονομίας". Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε κατά τη συνομιλία του με τον Ρώσο Πρόεδρο, στην ανάγκη προσέλκυσης ξένων επενδύσεων εκ μέρους της Ελλάδας και στις "πολλές δυνατότητες που έχει η χώρα να πετύχει σημαντικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς" εφόσον προβεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Τέλος, οι δύο άνδρες, όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης αντάλλαξαν απόψεις και για τις "εξαιρετικά ανησυχητικές καταστάσεις" στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 28 May 2016 - 6:32:28 UTC