Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ν. Βούτσης: Είμαστε υπέρ της πλήρους αναλογικής, με διατήρηση όμως του ορίου εισόδου, χωρίς μπόνους
  • [02] Γ. Κατρούγκαλος: Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα
  • [03] Τη δημιουργία παρατηρητηρίου δημόσιας πολιτικής και μεταρρυθμίσεων, προτείνει η Λ. Κατσέλη
  • [04] Τρ. Αλεξιάδης: «Ισχύει η ρύθμιση των 100 δόσεων για όσους πολίτες έχουν μπει σε αυτή»
  • [05] Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος 14χρονου
  • [06] Αυτοψία ειδικών στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος του Π. Μαυρίκου
  • [07] Τουλάχιστον 20 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ στο Ορλάντο
  • [08] Τρεις τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων στο αεροδρόμιο της Σαγκάης
  • [09] Γ. Κατρούγκαλος: Προτείνουμε τη μετάβαση στη Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία
  • [10] Άδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ εκφράζει το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές, η οποία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα

  • [01] Ν. Βούτσης: Είμαστε υπέρ της πλήρους αναλογικής, με διατήρηση όμως του ορίου εισόδου, χωρίς μπόνους

    Υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά με διατήρηση πλαφόν για είσοδο στη Βουλή και χωρίς μπόνους, τάχθηκε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ν. Βούτσης. «Τα θέματα της συνεργασίας και της ακυβερνησίας απομυθοποιήθηκαν, αποδομήθηκαν ή απέκτησαν ένα νέο περιεχόμενο μέσα από τα πολλά κόμματα και τις συνεργασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84».

    Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση υπογράμμισε πως «...υπάρχουν ταυτόχρονα μετά την επιτυχή έκβαση της αξιολόγησης τρία ζητήματα. Το ένα είναι το κυβερνητικό ζήτημα, το οποίο είναι ανοικτό και για το οποίο πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα το 15% της ΔΕΗ, το άλλο είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας ?ο αναπτυξιακός νόμος ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή και έρχονται αναπτυξιακά σχέδια- και το τρίτο είναι το θεσμικό ζήτημα. Πρέπει να τα βλέπουμε και τα τρία μαζί και να μην υπερκαλύπτει το ένα το άλλο ή να υπάρχει μονομέρεια».

    Για τον εκλογικό νόμο τόνισε ότι τα πράγματα είναι πιο σαφή και συμπλήρωσε: «Θα κληθεί κάθε κόμμα και άρα και το κυβερνών κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταθέσει πολύ καθαρά την πρότασή του, με βάση και την εξαετή εμπειρία του, όχι μόνο θεωρητικά... Είμαστε υπέρ της εφαρμογής της πλήρους αναλογικής με διατήρηση όμως του ορίου εισόδου, χωρίς μπόνους. Γιατί τα θέματα της συνεργασίας και της ακυβερνησίας απομυθοποιήθηκαν, αποδομήθηκαν, ή απέκτησαν ένα νέο περιεχόμενο μέσα από τα πολλά κόμματα και τις συνεργασίες? Η κουβέντα που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια ήταν επί σχημάτων που η ίδια η ζωή ήρθε να τα βάλει στα δικά της όρια?».

    Συμπλήρωσε για τη συνταγματική αναθεώρηση πως «...και με την εμπειρία της εξαετούς κρίσης, θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παλιότερα, αλλά ίσως και νεότερα ζητήματα, τα οποία βρίσκονταν στην ιδεολογία και στο θεσμικό οπλοστάσιο κάθε κόμματος. Στις τελευταίες τρεις ακροάσεις δικαστικών που κάναμε, φαίνεται ότι το θέμα του συνταγματικού δικαστηρίου τους απασχολεί πάρα πολύ, που μπορεί να πρέπει να μην μπει?».

    [02] Γ. Κατρούγκαλος: Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα

    Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του το μεσημέρι από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

    Παράλληλα επανέλαβε την πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν συντάξεις και μίλησε για άνοιγμα στην κοινωνία ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές εντάσεις, παρατήρησε ότι «αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν»

    Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε ξενοδοχείο της πόλης με θέμα «τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό - Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα», έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

    Πριν την ομιλία του ο υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις του τόνισε: «Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το τέλος της πολιτικής αβεβαιότητας που από το 2014 βάραινε στην Ελλάδα γυρίζουμε σελίδα».

    Επίσης σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τη πορεία ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και με τη συνταγματική αναθεώρηση να δώσομε τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής».

    [03] Τη δημιουργία παρατηρητηρίου δημόσιας πολιτικής και μεταρρυθμίσεων, προτείνει η Λ. Κατσέλη

    Επίτιμη διδάκτορας της σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύθηκε η καθηγήτρια Οικονομικών Επιστημών, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τελετών.

    Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Λούκα Κατσέλη επικεντρώθηκε στην αποτελεσματικότητα της οικονομικής πολιτικής, ή μιας μεταρρύθμισης, η οποία όπως είπε, καθορίζεται από την προσέγγιση της, που μπορεί να είναι δημοσιονομική ή λειτουργική.

    Όπως σημείωσε η κ. Κατσέλη, ο δημόσιος διάλογος για την αποτελεσματικότητα μιας οικονομικής πολιτικής ή μιας μεταρρύθμισης, περιορίζεται στην ψήφιση τους από τη Βουλή, ενώ δεν υφίσταται ένα αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης της διαδικασίας υλοποίησης, που να παρέχει αξιόπιστη πληροφόρηση.

    Κρίσιμος παράγοντας, σύμφωνα με τη Λούκα Κατσέλη, πρέπει να είναι η διασύνδεση των στόχων με κατάλληλους και αξιόπιστους δείκτες μέτρησης.

    Ακόμη, η κ. Κατσέλη ανέφερε πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο, μόνιμο παρατηρητήριο δημόσιας πολιτικής και μεταρρυθμίσεων το οποίο, όπως είπε, θα καταγράφει, θα επικαιροποιεί, θα μετρά και θα αξιολογεί με συγκεκριμένους δείκτες, τόσο τα αποτελέσματα των πολιτικών όσο και την επίδοση των διαμορφωτών τους στη βάση των εναλλακτικών προσεγγίσεων.

    [04] Τρ. Αλεξιάδης: «Ισχύει η ρύθμιση των 100 δόσεων για όσους πολίτες έχουν μπει σε αυτή»

    «Ισχύει η ρύθμιση των 100 δόσεων για όσους πολίτες έχουν μπει σε αυτή» δήλωσε σήμερα στην Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, προσερχόμενος στον αναπτυξιακό συνέδριο, που οργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

    Όσον αφορά τους πολίτες που έχουν χάσει αυτή την ρύθμιση, λόγω προβλημάτων, ο Τρύφωνας Αλεξιάδης είπε ότι μπορούν με βάση την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών και σε συνεννόηση με τον λογιστή τους, να πάνε και να τακτοποιήσουν το θέμα, ώστε να μην χάσουν την ρύθμιση. Για τους υπόλοιπους πολίτες είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, υπάρχει η ρύθμιση των 12 και των 24 δόσεων.

    Στην συνέχεια ο Τρύφωνας Αλεξιάδης ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να πάνε οι πολίτες και να δηλώσουν τον ένα και ακατάσχετο λογαριασμό, μέχρι 1.500 ευρώ το μήνα, είτε είναι μόνοι τους είτε είναι συνδικαιούχοι, αφού όπως τόνισε, είναι λάθος να χάνουν χρήματα, επειδή δεν έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

    Επίσης, ο Τρύφωνας Αλεξιάδης κάλεσε τους πολίτες να καταθέσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους δηλώσεις, ώστε όπως είπε, να μην ταλαιπωρηθούν. Όσον αφορά στους ρυθμούς κατάθεσης των δηλώσεων, είπε ότι είναι κανονικοί λέγοντας ότι κατατίθενται κάθε ημέρα περίπου 110.00 δηλώσεις, αλλά πρόσθεσε, ότι αυτός ο ρυθμός πρέπει να αυξηθεί.

    Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αφορολόγητο, είπε ότι θα κτίζεται με την χρήση πλαστικού χρήματος.

    [05] Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος 14χρονου

    Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

    Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    [06] Αυτοψία ειδικών στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος του Π. Μαυρίκου

    Αυτοψία στον χώρο που απανθρακώθηκε ο 42χρονος εκδότης της «Ακρόπολης», Παναγιώτης Μαυρίκος, μέσα στο τζιπ Porsche Cayenne της συζύγου του που οδηγούσε, στην Αττική Οδό, πραγματοποίησαν σήμερα οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που όρισε η οικογένεια, Νίκος Διαμαντής και Γιώργος Ραυτογιάννης.

    Οι δύο εμπειρογνώμονες ερεύνησαν σχολαστικά όλο το κομμάτι της Αττικής Οδού και περισυνέλεξαν διάφορα ευρήματα, τα οποία θα εξεταστούν σε δικά τους εργαστήρια, αλλά και στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ μελέτησαν με πολύ προσοχή το τμήμα της τελευταίας διαδρομής του 42χρονου, προκειμένου να έχουν προσωπική άποψη από τον τόπο και να την συγκρίνουν με τα βίντεο από τις κάμερες.

    Οι τεχνικοί σύμβουλοι, δεν μπορούν να εκφράσουν άποψη αν η ανάφλεξη του αυτοκινήτου οφείλεται σε δολιοφθορά ή κάποια βλάβη, αλλά θα έχουν μια συνολική εικόνα μετά και από την εξέταση του αυτοκινήτου, την οποία θα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα βγάλουν και το πόρισμα τους.

    Σε ότι αφορά την αυτοψία στην Αττική Οδό, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Διαμαντής, απόστρατος υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, με μακρά θητεία στην διερεύνηση πυρκαγιών, μαζί με τον κ. Ραυτογιάννη, ο οποίος επίσης έχει μεγάλη εμπειρία στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, από τα ευρήματα μπορούν να υποθέσουν ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος έκανε προσπάθεια να σταματήσει το αυτοκίνητο, καθώς διαπίστωσε κάποιον σοβαρό κίνδυνο.

    [07] Τουλάχιστον 20 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε μπαρ στο Ορλάντο

    Ως περιστατικό εγχώριας τρομοκρατίας θεωρεί η αστυνομία του Ορλάντο την επίθεση του ενόπλου μέσα σε ένα γκέι μπαρ που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 άνθρωποι και να τραυματιστούν 42, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης.

    Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ μέσα σε ένα ναϊτκλάμπ του Ορλάντο και κατόπιν κράτησε ομήρους τους θαμώνες ονομαζόταν Όμαρ Ματίν και ήταν Αμερικανός υπήκοος, αφγανικής καταγωγής, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Σύμφωνα με το CBS News, ο 29χρονος Ματίν διέμενε στο Πορτ Σεντ Λούσι της Φλόριντας και δεν είχε ποινικό μητρώο. Οι αρχές ερευνούν αν είχε κάποιους δεσμούς με την ισλαμιστική τρομοκρατία.Ο Ματίν σκοτώθηκε από αστυνομικούς σε ανταλλαγή πυρών μέσα στο κλαμπ Pulse.

    Ο Μπ. Ομπάμα ενημέρωθηκε για τη σφαγή στο Ορλάντο

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε για την επίθεση σε ένα ναϊτκλάμπ του Ορλάντο, στη Φλόριντα, από τη σύμβουλο του σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιτρομοκρατίας Λάιζα Μόνακο, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε να ενημερώνεται τακτικά για τις νεώτερες εξελίξεις μιας από τις χειρότερες σφαγές που έχουν σημειωθεί ποτέ στις ΗΠΑ και διέταξε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση "να παράσχει κάθε αναγκαία βοήθεια" στις τοπικές αρχές.

    "Ο πρόεδρος ζήτησε να έχει τακτική ενημέρωση ενόσω το FBI και οι άλλοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι συνεργάζονται με την αστυνομία του Ορλάντο για να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

    "Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων", καταλήγει η ανακοίνωση.

    [08] Τρεις τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων στο αεροδρόμιο της Σαγκάης

    Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη "αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών" που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Πουντόνγκ της Σαγκάης σήμερα, ανακοίνωσε η Αρχή διαχείρισης του αεροδρομίου.

    Η έκρηξη, που σύμφωνα με το επίσημο κινεζικό πρακτορείο Xinhua οφείλεται σε πυροτεχνήματα, σημειώθηκε κοντά στα ταμεία παράδοσης των αποσκευών του Τερματικού Σταθμού 2 λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αναφέρεται σε μια λακωνική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο μπλογκ της Αρχής.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, από την έκρηξη δεν διαταράχθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις.

    Το Xinhua μετέδωσε ότι το επεισόδιο ερευνάται από τις αρχές και διευκρίνισε ότι τα τραύματα είναι ελαφριάς μορφής.

    [09] Γ. Κατρούγκαλος: Προτείνουμε τη μετάβαση στη Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία

    Σαρωτικές αλλαγές στην κυβερνητική πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, που θα εξασφαλίζει «την πλήρη ανατροπή του παλαιοκομματικού πολιτικού συστήματος», προαναγγέλλει ο υπουργός Εργασίας και συντονιστής της επιτροπής της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.

    Κάνει μάλιστα λόγο για μετάβαση στη Δ΄ Ελληνική Δημοκρατία «με νέους θεσμούς άμεσης δημοκρατίας, ενίσχυσης των ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων και θωράκιση του πολιτεύματος απέναντι στη νεοφιλελεύθερη αντεπανάσταση».

    Χαρακτηρίζει την «επανεκκίνηση και ανάταξη του πολιτικού συστήματος» ως κατεξοχήν «κρίσιμο εθνικό θέμα», για το οποίο το άρθρο 44, παρ. 2 του Συντάγματος, προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

    Επίισης, τάσσεται υπέρ της «απλής, άδολης και ανόθευτης αναλογικής», ενώ υπογραμμίζει ότι εάν ενισχυθούν οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, «τότε θα πρέπει να έχει άμεση πολιτική νομιμοποίηση».

    Τέλος, ο υπουργός Εργασίας απορρίπτει το ενδεχόμενο περικοπής του 13ου και 14ου μισθού, λέγοντας ότι οι δανειστές δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο, κάνοντας παράλληλα λόγο για «γκεμπελική κατασκευή ειδήσεων από το σύστημα διαπλοκής των ΜΜΕ», που αποτελεί «δείγμα πανικού όσων νόμιζαν ότι θα παραμείνουν αιώνιοι ζιγκολό της κυβερνητικής εξουσίας - με το αζημίωτο».

    [10] Άδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ εκφράζει το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές, η οποία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα

    Το αίτημα για εκλογές γίνεται επίκαιρο γιατί το ζητάει η κοινωνία, η οποία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα και η ΝΔ έρχεται να εκφράσει αυτό το αίτημα, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου υπουργού αυτής της κυβέρνησης, καθώς, όπως λέει, οι παρεμβάσεις του «αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος έχει έρθει για να καταστρέψει ό,τι καλό έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».

    Χαρακτηρίζει «πολύ επικίνδυνη» τη δήλωση του υπουργού Παιδείας για τη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε», διότι όπως εξηγεί, για πρώτη φορά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση αμφισβητεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ενώ χαρακτηρίζει και ως «δείγμα θράσους» το ότι «οι άνθρωποι που έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στις διαδηλώσεις τολμούν να εκφράσουν τέτοιες απόψεις».

    Για τη ρύθμιση για τις offshore, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι πρόκειται για «ξέπλυμα», καθώς όπως σημειώνει έγινε για να μπορέσουν να ρυθμίσουν υπουργοί «τις όποιες εκκρεμότητες έχουν με τις offshore», ενώ διευκρινίζει ότι η δήλωσή του περί λανθασμένης στάσης της ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα παρερμηνεύτηκε «από ορισμένους που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 12 June 2016 - 14:32:33 UTC