Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-07-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την περαιτέρω αύξηση των ετήσιων χρηματοδοτήσεων προς την ελληνική οικονομία έθεσε ο Γ. Σταθάκης
  • [02] Κ. Πάντοαν: Ελπίζω να υπάρξουν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα του Brexit
  • [03] Την ερχόμενη εβδομάδα τα αντισταθμιστικά μέτρα για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ
  • [04] Ενεργοποιείται σήμερα, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης
  • [05] Κλήση Ψυχάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής στις 3 Αυγούστου
  • [06] ΟΑΕΕ: Έως την 1η Αυγούστου, η καταβολή εισφορών του τρίτου διμήνου 2016
  • [07] Μ. Σιμσέκ: Η Τουρκία θα εφαρμόσει διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και το κράτος δικαίου
  • [08] Φρ. Ολάντ: Η αιματηρή επίθεση στο Μόναχο είναι μια «αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια»
  • [09] Η Χ. Κλίντον επέλεξε τον Τ. Κέιν για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου των ΗΠΑ
  • [10] Υπό διερεύνηση τα κίνητρα του 18χρονου Ιρανογερμανού δράστη
  • [11] Καταγγελίες στον ΠΦΣ για παράνομες επιγραφές φαρμακείων

  • [01] Την περαιτέρω αύξηση των ετήσιων χρηματοδοτήσεων προς την ελληνική οικονομία έθεσε ο Γ. Σταθάκης

    Το θέμα της περαιτέρω αύξησης των ετήσιων χρηματοδοτήσεων προς την ελληνική οικονομία, με έμφαση στις ανάγκες χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έθεσε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) στο Λονδίνο.

    Κατά τις συναντήσεις του, αρχικά με τον πρόεδρο και στη συνέχεια με τους εκτελεστικούς διευθυντές της τράπεζας, ο υπουργός ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της συμβασιοποίησης του προγράμματος διεθνών εμπορικών πιστώσεων προς τις ελληνικές τράπεζες, παραβρέθηκε στην υπογραφή σχετικών συμβάσεων με την Alpha Bank και την Eurobank. Παράλληλα, ενημερώθηκε σχετικά με τις πρόσφατες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της EBRD για τη συμμετοχή στην πλατφόρμα αναδιάρθρωσης δανείων μεγάλων επιχειρήσεων, της Eurobank και της Alpha Bank.

    Ο υπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την αναμενόμενη χρηματοδότηση του ΤΑΡ από την EBRD, με 500 εκατ. ευρώ, στους αμέσως επόμενους μήνες. Εξετάστηκε η διαδικασία συμμετοχής της τράπεζας στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου. Τέλος, πραγματοποιήθηκε τελετή για την υπογραφή τροποποίησης του Ειδικού Ταμείου Τεχνικής Συνεργασίας με την EBRD («Amendment to Greek TC Agreement»).

    [02] Κ. Πάντοαν: Ελπίζω να υπάρξουν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα του Brexit

    Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Κάρλο Πάντοαν δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι ελπίζει να υπάρξουν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    "Το Brexit έχει ήδη αντίκτυπο", δήλωσε ο Πάντοαν μιλώντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της G20, της Ομάδας των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας.

    "Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι κυβερνήσεις αναθεωρούν προς τα κάτω τις προβλέψεις τους για την ανάπτυξη λόγω της αβεβαιότητας και του αντίκτυπου στη ζήτηση που οφείλονται στο Βrexit. Συνεπώς αυτό ήδη είναι ένα πρόβλημα. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν διευκρινίσεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία του διαζυγίου. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο, ώστε αυτό να δημιουργήσει μια νέα ισορροπία".

    [03] Την ερχόμενη εβδομάδα τα αντισταθμιστικά μέτρα για όσους έχασαν το ΕΚΑΣ

    Αντισταθμιστικά μέτρα, με στόχο τη μερική ανακούφιση από την απώλεια εισοδήματος που είχαν συνταξιούχοι με την κατάργηση του ΕΚΑΣ προανήγγειλε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm», ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

    «Την ερχόμενη εβδομάδα, γι' αυτούς που έχασαν τώρα το ΕΚΑΣ και δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε να περιμένουν μέχρι το τέλος του 2018, οπότε με τον επανυπολογισμό θα δουν και αυτοί αυξήσεις στις συντάξεις τους, πρόκειται να ανακοινώσουμε μέτρα, τα οποία θα ανακουφίσουν σε έναν βαθμό τις απώλειες εισοδήματος που είχαν», ανέφερε ο υπουργός στην εκπομπή «Δύο στις 12», σημειώνοντας ότι το ΕΚΑΣ δεν ήταν αντικείμενο της διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και ότι «δυστυχώς ήταν από τα πράγματα που δεν μπορέσαμε να υπερασπίσουμε τον Ιούλιο (σσ του 2015) και την κατάργηση του ΕΚΑΣ την ψήφισε και η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που τώρα δημαγωγούν».

    Σε ό,τι αφορά τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, υπενθύμισε ότι «μόνο στις περιπτώσεις που το άθροισμα της κύριας σύνταξης και της επικουρικής είναι πάνω από 1.300 ευρώ πρόκειται να γίνει επανυπολογισμός, κάτι που αφορά περίπου 200.000 έως 220.000 επικουρικές συντάξεις, θίγει επομένως το 10% όλων των συνταξιούχων ή το 20% αυτών που παίρνουν επικουρική». Διευκρίνισε, δε, ότι η αυτή αναπροσαρμογή θα γίνει σε μερικούς συνταξιούχους τον Αύγουστο και σε άλλους τον Σεπτέμβριο, «δεν πρόκειται να γίνει σε μία φάση, γιατί υπάρχουν δυσκολίες στον επανυπολογισμό από τις υπηρεσίες».

    «Μπορέσαμε να σώσουμε τις κύριες συντάξεις, που αποτελούν το βασικό εισόδημα των συνταξιούχων και αυτή ήταν μία δέσμευση που μπορέσαμε και την κρατήσαμε» επεσήμανε ο κ. Κατρούγκαλος και εξήγησε: «Κάποιες διαφορές, μερικών ευρώ, που θα έχουν δει και αυτοί που παίρνουν κύρια σύνταξη, οφείλονται στο ότι άλλαξε ο τρόπος παρακράτησης του φόρου και έτσι δεν θα πληρώσουν καθόλου φόρο όσοι πλήρωναν στο παρελθόν στο τέλος του χρόνου, δεν είναι μείωση της σύνταξης καθεαυτής».

    Ο υπουργός Εργασίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα σημεία στα οποία συμφώνησαν οι κοινωνικοί εταίροι σχετικά με τα εργασιακά, τονίζοντας: «Το γεγονός ότι έχουμε μία συμφωνία στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή είναι ένα όπλο που εμείς θα το αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα στην διαπραγμάτευση».

    [04] Ενεργοποιείται σήμερα, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης

    Σήμερα, Σάββατο 23 Ιουλίου 2016, θα ενεργοποιηθεί, για 13η φορά, η κάρτα αλληλεγγύης, όπως ανακοίνωσετο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι δικαιούχοι θα μπορούν από το πρωί να κάνουν χρήση του ποσού που τους αναλογεί. Το ποσόνπου θα πιστωθεί για την επιδότηση σίτισης, ανέρχεται συνολικά σε 16.654.980 ευρώ και αφορά 148.044 δικαιούχους του προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που δίδεται, μέσω της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσόν των 70 έως 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

    [05] Κλήση Ψυχάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής στις 3 Αυγούστου

    Κλήση για να καταθέσει στις 3 Αυγούστου, έλαβε από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τον τραπεζικό δανεισμό πολιτικών κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.

    Υπενθυμίζεται, ότι από την Εξεταστική Επιτροπή έχουν κληθεί επίσης, την Τετάρτη 27Ιουλίου, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος, στις 2 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Πήγασος», Φώτης Μπόμπολας και στις 4 Αυγούστου ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA», Δημήτρης Κοντομηνάς.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκπρόσωποι των ΜΜΕ από την επόμενη εβδομάδα στην Εξεταστική Επιτροπή

    [06] ΟΑΕΕ: Έως την 1η Αυγούστου, η καταβολή εισφορών του τρίτου διμήνου 2016

    Η Δευτέρα 01.08.2016 είναι η τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής εισφορών 3ου διμήνου 2016, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΕ. Την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή), η μηνιαία δόση ρυθμίσεων Ν. 4152/2013, Ν. 4321/2015 και η μηνιαία δόση των ανωτέρω ρυθμίσεων που δεν εξοφλήθηκε την 30.6.2016, με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προτείνεται η έγκαιρη πίστωση του λογαριασμού από την Παρασκευή 29.7.2016. Επίσης, συνιστάται η εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ (www.oaee.gr), προκειμένου, μέσω της πρόσβασης στον «ατομικό λογαριασμό ασφαλισμένου», να υπάρχει ενημέρωση για τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τις πληρωμές.

    [07] Μ. Σιμσέκ: Η Τουρκία θα εφαρμόσει διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και το κράτος δικαίου

    Η Τουρκία θα εφαρμόσει διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και το κράτος δικαίου, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ, αναφερόμενος στην κυβερνητική επιχείρηση καταστολής μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα.

    "Από την αρχή, θέλησα να πω ότι παρά αυτό που συνέβη πριν από μια εβδομάδα στην Τουρκία, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε διακαώς τις δημοκρατικές αρχές και να εφαρμόζουμε το κράτος δικαίου. Ξέρω ότι υπάρχουν ερωτηματικά", τόνισε ο Σιμσέκ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών της G20 στη πόλη Τσενγκντού της νοτιοδυτικής Κίνας.

    Η διευρυνόμενη κυβερνητική επιχείρηση καταστολής, συνεπεία του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, έχει τρομάξει τους επενδυτές, με αποτέλεσμα η τουρκική λίρα να υφίσταται απώλειες.

    [08] Φρ. Ολάντ: Η αιματηρή επίθεση στο Μόναχο είναι μια «αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια»

    Η αιματηρή επίθεση στο Μόναχο ήταν μια "αποτρόπαια τρομοκρατική ενέργεια" που στόχευε να εντείνει τον φόβο στην Γερμανία μετά από την Γαλλία που έγινε στόχος πριν από μια εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

    Ένας 18χρονος Ιρανογερμανός ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον εννέα ανθρώπους χθες ανοίγοντας πυρ σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο, με την αστυνομία της πόλης όμως να τονίζει πως είναι πολύ νωρίς να αποφασηνιστεί αν πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση.

    "Η τρομοκρατική επίθεση που έπληξε το Μόναχο, σκοτώνοντας πολλούς ανθρώπους είναι μια αποτρόπαιη ενέργεια που στοχεύει να υποκινήσει τον φόβο στην Γερμανία έπειτα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες", ανέφερε ο Ολάντ με ανακοίνωση του.

    "Η Γερμανία θα αντισταθεί, μπορεί να βασιστεί στην φιλία και την συνεργασία της Γαλλίας", τόνισε ο Γάλλος Πρόεδρος, προσθέτοντας πως θα συνομιλήσει με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σήμερα το πρωί.

    [09] Η Χ. Κλίντον επέλεξε τον Τ. Κέιν για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου των ΗΠΑ

    Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι επέλεξε τον γερουσιαστή της ΒιρτζίνιαΤιμ Κέιν για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

    "Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Χίλαρι. Νιώθω τιμή που περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιό της. Ανυπομονώ να αρχίσω εκστρατεία αύριοστο Μαϊάμι", στη Φλόριντα, έγραψε ο 58χρονος Κέιν στο Twitter.

    H Χίλαρι Κλίντον πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες εκστρατεία σε αυτή τη νοτιοανατολική πολιτεία των ΗΠΑ.

    [10] Υπό διερεύνηση τα κίνητρα του 18χρονου Ιρανογερμανού δράστη

    Ένας 18χρονος Ιρανογερμανός, ο οποίος ζούσε «για μεγάλο διάστημα» στην Βαυαρία, ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» του Μονάχου και έδρασε μεμονωμένα, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος της Αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους 'Αντρε, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για περίπτωση «αμόκ ή τρομοκρατικής ενέργειας».

    Σύμφωνα με τον κ. 'Αντρε, από την επίθεση υπάρχουν δέκα νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη ο οποίος εικάζεται ότι αυτοκτόνησε, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί και πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Μεταξύ των 21 τραυματιών υπάρχουν τρία άτομα σε σοβαρότερη κατάσταση, δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία, σεβόμενος, όπως είπε, τις οικογένειές τους.

    Αναφερόμενος στην ταυτότητα του δράστη, ο κ. 'Αντρε περιορίστηκε να δηλώσει ότι ήταν κάτοχος και γερμανικής και ιρανικής υπηκοότητας, ενώ σε ό,τι αφορά τα κίνητρά του, τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί πρώτα η σχετική έρευνα στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Διευκρίνισε πάντως ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με το λεγόμενον «Ισλαμικό Κράτος», αλλά θα διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις.

    Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες περί περισσότερων δραστών, ο Χουμπέρτους 'Αντρε σημείωσε ότι αρχικά είχε θεωρηθεί ότι δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο εθεάθη να εγκαταλείπει με μεγάλη ταχύτητα το εμπορικό κέντρο σχετίζονταν με την επίθεση, κατόπιν ωστόσο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εσφαλμένη εντύπωση. «Λάθος συναγερμός» σήμανε δε, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε πολλά σημεία της πόλης κατά τη διάρκεια της αποψινής επιχείρησης, τα οποία οφείλονταν κατά πάσα πιθανότητα στον πανικό κάποιων πολιτών.

    Ερωτηθείς σχετικά με την γνησιότητα ερασιτεχνικού βίντεο που κυκλοφόρησε νωρίτερα στο διαδίκτυο, ο κ. 'Αντρε επιβεβαίωσε ότι απεικόνιζε τον δράστη, ο οποίος ήταν οπλισμένος, λίγο πριν από τις 20.30 (τοπική ώρα), οπότε και εντοπίστηκε η σωρός του, σε δρόμο δίπλα στο εμπορικό κέντρο. Το σακίδιο που έφερε δεν περιείχε εκρηκτικά, ο δράστης ωστόσο είχε μαζί του αρκετές σφαίρες.

    Στην αστυνομική επιχείρηση η οποία ξεκίνησε με την πρώτη ειδοποίηση της Αστυνομίας στις 17:50 (τοπική ώρα), χθες Παρασκευή, συμμετείχαν, σύμφωνα με τον κ. 'Αντρε 2300 άτομα, τόσο από τις δυνάμεις της Βαυαρίας όσο και από ειδικές μονάδες της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας και άλλων κρατιδίων. Κατά την διάρκεια των ερευνών, «προτάξαμε την ασφάλεια από την ταχύτητα και θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι οπλισμένοι δράστες ελεύθεροι», δήλωσε ο κ. 'Αντρε και τόνισε ότι, αν και δεν μπορεί να υπάρξει 100% ασφάλεια, δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να υποδεικνύουν ότι οι πολίτες του Μονάχου έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια. Σημείωσε μάλιστα ότι οι διάφορες εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες κανονικά και είχαν αρχικά ακυρωθεί μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά, εκτός εάν οι διοργανωτές προτιμούν να τις αναβάλουν, σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα.

    [11] Καταγγελίες στον ΠΦΣ για παράνομες επιγραφές φαρμακείων

    Αποδέκτης καταγγελιών για παράνομες επιγραφές φαρμακείων έχει καταστεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και καλεί τους φαρμακευτικούς συλλόγους, σε περίπτωση που διαπιστώσουν παράβαση να προβούν άμεσα σε σχετική αναφορά στις κατά τόπον αρμόδιες διευθύνσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων. Όπως υπογραμμίζει ο ΠΦΣ, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, επί των επιγραφών και των προθηκών του φαρμακείου επιτρέπεται μόνο η αναγραφή του ονοματεπωνύμου του αδειούχου φαρμακοποιού και της λέξης «φαρμακείο». Κάθε άλλη αναγραφή απαγορεύεται ρητώς.

    Ο Σύλλογος αναφέρει ότι κάποιοι έχουν αναρτήσει επί των επιγραφών και προθηκών τους λέξεις, ονόματα μη αδειούχων φαρμακοποιών, διαφημιστικά εφευρήματα, διακριτικούς τίτλους και επωνυμίες που αναφέρονται στο εν λόγω φαρμακείο, οι οποίες έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις ισχύουσες διατάξεις. Επισημαίνει ότι σύμφωνα με όσα ισχύουν, απαγορεύεται η αναγραφή επί της επιγραφής και των προθηκών οποιασδήποτε άλλης λέξης πλην του ονοματεπωνύμου του αδειούχου φαρμακοποιού, φαρμακεμπόρου ή φαρμακαποθηκαρίου και της λέξης «φαρμακείον» για τα φαρμακεία, «φαρμακεμπορείον» για τα φαρμακεμπορεία και «φαρμακαποθήκη» για τις φαρμακαποθήκες.

    Ο Σύλλογος αναφέρει ότι κάποιοι έχουν αναρτήσει επί των επιγραφών και προθηκών τους λέξεις, ονόματα μη αδειούχων φαρμακοποιών, διαφημιστικά εφευρήματα, διακριτικούς τίτλους και επωνυμίες που αναφέρονται στο εν λόγω φαρμακείο, οι οποίες έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις ισχύουσες διατάξεις.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 23 July 2016 - 6:32:29 UTC