Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Ι. Αμανατίδης
  • [02] ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα της «διαβούλευσης» επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη
  • [03] ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ δεν έχει δικαίωμα να μιλά
  • [04] Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία διαβίβασε σε 19 χώρες φακέλους 160.000 προσώπων για πιθανή φοροδιαφυγή
  • [05] Κοινό πλαίσιο συνεργασίας για τις κρατικές πετρελαϊκές εταιρίες της Κίνας και της Βενεζουέλας
  • [06] Τροχαίο ατύχημα για τον Κώστα Βουτσά στη Θάσο
  • [07] Γαλλία: 13 νεκροί από πυρκαγιά σε μπαρ στην πόλη Ρουέν
  • [08] Κ. Χατζηδάκης: Όποτε και αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα

  • [01] Αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Ι. Αμανατίδης

    Το σενάριο πρόωρων εκλογών απέκλεισε κατηγορηματικά ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Όπως είπε: «Εκλογές δε θα γίνουν, καθώς υλοποιούμε μία συμφωνία που μας έχει εξουσιοδοτήσει ο ελληνικός λαός να τη φέρουμε εις πέρας. Το τρίπτυχο είναι κοινωνία-ανάπτυξη-θεσμικές αλλαγές». «Στο αναπτυξιακό επίπεδο έγκειται η ολοκλήρωση μεγάλων έργων (όπως το μετρό Θεσσαλονίκης), ο αναπτυξιακός νόμος, και η διαφάνεια στις συμβάσεις. Στο θεσμικό έχουμε τη συνταγματική αναθεώρηση και τον εκλογικό νόμο», προσέθεσε ενώ όπως ανέφερε η κυβέρνηση εστιάζει όλες τις της προσπάθειες στον κοινωνικό τομέα. Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός θα πει κάτι νέο στη ΔΕΘ για την ανακούφιση των αδυνάμων.

    Όσον αφορά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, ζήτημα ανοιχτό εδώ και μία δεκαετία, ο κ. Αμανατίδης δήλωσε ότι «όπως απορρέει από το Σύνταγμά μας, έχουμε υποχρέωση να μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να ασκήσουν, ελεύθερα και σε ασφαλές μέρος, τα θρησκευτικά τους καθήκοντα», προσθέτοντας ότι «η έλλειψη τεμένους ήταν περισσότερο από εμφανής». Όπως είπε, «λειτουργούν τζαμιά που είναι άλλα νόμιμα, αλλά και πολλά παράνομα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί εις βάρος της προστασίας των πολιτών». Μάλιστα, τόνισε ότι με το που ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση, «το έργο θα ξεκινήσει αμέσως, στον Ελαιώνα, με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Αθηναίων, και παράλληλα θα γίνουν και άλλα έργα ανάπλασης του εκεί χώρου». Διευκρίνισε δε, ότι η λειτουργία του τεμένους θα εναπόκειται σε ειδικό ίδρυμα, υπό τον έλεγχο του κράτους, ενώ ο ιμάμης θα προέρχεται σίγουρα από το μετριοπαθές Ισλάμ. Καταλήγοντας στο θέμα ο κ. Αμανατίδης δήλωσε ότι «με την ολοκλήρωσή του θα ενισχυθεί η διεθνής εικόνα της χώρας μας, καθώς θα προβάλλεται ως παράγοντας διαθρησκευτικού και διαπολιτισμικού διαλόγου».

    Τέλος, όσον αφορά το ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας, ο υφυπουργός εξωτερικών επεσήμανε ότι «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το θέμα».

    [02] ΣΥΡΙΖΑ: Τα αποτελέσματα της «διαβούλευσης» επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη

    «Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο...».

    Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα της ΝΔ και αναφέρει, σχετικά με τον τρόπο που τέθηκαν τα ερωτήματα της ηλεκτρονικής διαβούλευσης που εξήγαγε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές».

    Ειδικότερα, στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

    «Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την "ηλεκτρονική διαβούλευση" που διεξήγαγε η Συγγρού, της οποίας τα "αποτελέσματα" δημοσιεύτηκαν σήμερα στον Τύπο.

    Αυτό που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη "διαβούλευση" δεν είναι τόσο οι απαντήσεις αλλά κυρίως οι ερωτήσεις, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί και οι επιλογές που δόθηκαν στους πολίτες που συμμετείχαν.

    Μία σειρά "ερωτημάτων" με τα οποία η πολιτική ηγεσία της Δεξιάς επιδίωξε να βάλει όσους συμμετείχαν, καλή τη θέληση, στα στενά παπούτσια της νεοδημοκρατικής ρητορικής.

    Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε να ακούσει τους πολίτες, αλλά να δώσει κοινωνική νότα στις βασικές κομματικές του γραμμές.

    Τα αποτελέσματα της "διαβούλευσης" επιβεβαιώνουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του κ. Μητσοτάκη: απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, διάλυση του κοινωνικού κράτους, νέες απολύσεις στο δημόσιο, ασυλία για όσους φοροδιαφεύγουν, συνέχιση του ίδιου καθεστώτος στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο..

    ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει η "επιστημονικότητα" των γκάλοπ του κ. Θεοδωρικάκου ο οποίος πλέον μεταλαμπαδεύει -καθώς φαίνεται- την εμπειρία του στη Νέα Δημοκρατία".

    [03] ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ δεν έχει δικαίωμα να μιλά

    Επίθεση στην κυβέρνηση και την αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή δηλώσεις της κ. Φωτίου στη Ρόδο, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος «σε μια ακόμη κρίση "αριστεροσύνης" τόλμησε να δηλώσει ότι η κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος ...της Φρειδερίκης και των επιγόνων της».

    «Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη», τονίζει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

    «Η κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστά με τα συσσίτια της αναξιοπρέπειας, η Κυβέρνηση που θέλει όλους τους πολίτες στα όρια τη φτώχειας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τους διαχειριστεί, δεν έχει δικαίωμα να μιλά.

    Η κ. Φωτίου, δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας.

    Την αφήνουμε μόνη με τα κακοφτιαγμένα γεμιστά της που αναδεικνύουν τη νοοτροπία της...»

    [04] Η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία διαβίβασε σε 19 χώρες φακέλους 160.000 προσώπων για πιθανή φοροδιαφυγή

    Το ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διαβίβασε σε 19 ευρωπαϊκές χώρες τρεις φακέλους με τραπεζικά δεδομένα από το Λουξεμβούργο που αφορούν 160.000 πρόσωπα, τα οποία βαρύνουν υποψίες για φορολογική απάτη ή φοροδιαφυγή.

    Τα 50.000 από αυτά τα πακέτα τραπεζικών δεδομένων αφορούν υπηκόους της Γερμανίας, άλλα 49.022 αφορούν Βέλγους και ακόμη 42.540 αφορούν Γάλλους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κρατιδιακού υπουργείου Οικονομικών. Η ίδια πηγή διευκρινίζει πως τα δεδομένα αυτά προέρχονται από έναν σκληρό δίσκο ο οποίος εστάλη ανωνύμως στις φορολογικές αρχές του κρατιδίου.

    «Η φορολογική δικαιοσύνη δεν σταματά στα σύνορα», υπογράμμισε ο κρατιδιακός υπουργός Οικονομικών Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του. «Δραττόμαστε οποιασδήποτε ευκαιρίας μας παρουσιάζεται για να συνεργαστούμε με τις φορολογικές αρχές των ευρωπαίων γειτόνων μας».

    Εξάλλου, οι γαλλικές αρχές διαβίβασαν στις αρχές αυτού του ομόσπονδου κρατιδίου της Γερμανίας δεδομένα τα οποία αφορούν ιδρύματα και εταιρείες με έδρα την Ελβετία. Αυτές οι «συμπληρωματικές» πληροφορίες προέρχονται από τον γαλλοϊταλό καταμηνυτή ατασθαλιών Ερβέ Φαλσιανί, τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται η αποκάλυψη της υπόθεσης SwissLeaks, η οποία αφορά επτά κράτη.

    Σε αυτή τη σειρά αποκαλύψεων από ένα διεθνές δίκτυο ερευνητών δημοσιογράφων, η τράπεζα HSBC βρέθηκε στο επίκεντρο κατηγοριών ότι βοήθησε να μεταφερθούν 180 δισεκατομμύρια ευρώ που ανήκαν σε πλούσιους πελάτες σε λογαριασμούς στην Ελβετία μεταξύ του Νοεμβρίου του 2006 και του Μαρτίου του 2007, προκειμένου οι πελάτες αυτοί να αποφύγουν την καταβολή φόρων στις χώρες τους.

    Επιπλέον, το γερμανικό ομόσπονδο κρατίδιο έχει στην κατοχή του έναν τρίτο φάκελο, ο οποίος περιέχει εσωτερικά έγγραφα μιας «μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας». Τα έγγραφα αυτά θα μπορούσαν να δώσουν στις ευρωπαϊκές φορολογικές αρχές στοιχεία περί «πιθανής συνέργειας σε φορολογική απάτη», σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατιδιακού υπουργείου Οικονομικών, το οποίο δεν κατονόμασε τον τραπεζικό οργανισμό τα εσωτερικά έγγραφα του οποίου περιήλθαν στην κατοχή του.

    Η ανταλλαγή δεδομένων φορολογικού ενδιαφέροντος απ' άκρου σ' άκρο της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχει ενεργά η Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία, στέλνει ένα μήνυμα σε όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν τις φορολογικές αρχές, διεμήνυσε ο Βάλτερ-Μπόργιανς: ότι «οι κρύπτες για τα χρήματά τους αποκαλύπτονται» και ότι «σε όλο τον κόσμο ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν μεγαλώνει».

    Η Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία πρωτοστατεί εδώ και καιρό στις προσπάθειες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης. Τον Νοέμβριο του 2015, οι αρχές του κρατιδίου διαβίβασαν στις αρχές της Ελλάδας δεδομένα για φοροφυγάδες. Οι αρχές του κρατιδίου έχουν αγοράσει διάφορους δίσκους CD και USB με τραπεζικά δεδομένα προσώπων που βαρύνουν υποψίες για φοροδιαφυγή ή φορολογική απάτη, υιοθετώντας μια μέθοδο που πάντως προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία.

    [05] Κοινό πλαίσιο συνεργασίας για τις κρατικές πετρελαϊκές εταιρίες της Κίνας και της Βενεζουέλας

    Οι κρατικές πετρελαϊκές εταιρίες της Κίνας και της Βενεζουέλας, ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αύξηση της παραγωγής πετρελαίου στη ζώνη πετρελαϊκών γεωτρήσεων στο Ορινόκο, που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Βενεζουέλα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στην περιοχή αυτή, βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου, παγκοσμίως.

    Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας επιδιώκει την εξαγωγή άνω του ενός εκατ. βαρελιών πετρελαίου ημερησίως στην Κίνα. Έτσι, η κρατική πετρελαϊκή εταιρία της Βενεζουέλας (PDVSA) και η κρατική πετρελαϊκή κοινοπραξία της Κίνας (CNPC) συνεργάζονται στην υλοποίηση κοινού σχεδίου αύξησης της εξαγωγικής παραγωγής πετρελαίου, από το σημερινό επίπεδο των 600.000 βαρελιών ημερησίως.

    ?Θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια σταθερή εξαγωγική ποσότητα πετρελαίου, ανεξάρτητα από το επίπεδο των διεθνών τιμών,? δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου της Βενεζουέλας, Ευλόγιο ντελ Πίνο, μετά την επίσκεψη του, στην αναφερόμενη ζώνη πετρελαϊκών γεωτρήσεων.

    Παράλληλα, το πλαίσιο συνεργασίας των δύο κρατικών πετρελαϊκών εταιριών προβλέπει τη βελτίωση της ικανότητας επεξεργασίας του αργού πετρελαίου που διαθέτει η Βενεζουέλα, στον τομέα της βιομηχανικής διύλισης.

    [06] Τροχαίο ατύχημα για τον Κώστα Βουτσά στη Θάσο

    Αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας Πρίνου ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, όπου μεταφέρθηκε το πρωί με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Καλλιράχη Θάσου.

    Ο γνωστός ηθοποιός, βρίσκεται στο νησί για την περιοδεία της παράστασης «Το Μήλο» μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Αντώνη Λουδάρο και τη Ναταλία Δραγούμη και άλλους ηθοποιούς.

    [07] Γαλλία: 13 νεκροί από πυρκαγιά σε μπαρ στην πόλη Ρουέν

    Στα αναμμένα κεριά μιας τούρτας γενεθλίων αποδίδουν οι γαλλικές αρχές την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα μπαρ, στην πόλη Ρουέν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 13 άνθρωποι και άλλοι έξι να τραυματιστούν.

    Τα θύματα είναι ηλικίας 18-25 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πέθαναν από τις αναθυμιάσεις. Η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, στο υπόγειο του μπαρ, κατά τα φαινόμενα όταν η οροφή της αίθουσας πήρε φωτιά από τα κεριά μιας τούρτας.

    "Η πυροσβεστική κλήθηκε στις 00.20 (τοπική ώρα) να πάει στο μπαρ Cuba Libre που βρίσκεται στη λεωφόρο Ζακ Καρτιέ. Έφτασαν πολύ γρήγορα", είπε ο γενικός γραμματέας της νομαρχίας Σεν Μαριτίμ, Ιβάν Κορντιέ.

    Οι δικαστικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ρουέν, οι νέοι που είχαν προσκληθεί σε ένα πάρτι γενεθλίων έπαθαν ασφυξία από τους καπνούς, όταν πήρε φωτιά η οροφή. "Δεν σημειώθηκε έκρηξη, από τα κεριά που χρησιμοποιήθηκαν στη γιορτή πήρε φωτιά η οροφή που ήταν κατασκευασμένη από πολυστυρένιο, απελευθερώνοντας αέρια που δηλητηρίασαν τα θύματα" ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

    Ο αντεισαγγελέας της Ρουέν Λοράν Λαμπαντί, που μίλησε στην εφημερίδα Paris-Normandie, υπογράμμισε ότι η τραγωδία οφείλεται σε "ατύχημα".

    Νωρίς τα ξημερώματα, το μπαρ παρέμενε αποκλεισμένο και οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει μεταλλικές μπαριέρες μπροστά στην πρόσοψή του. Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι όλα τα τζάμια του έσπασαν και τα στόρια κάηκαν.

    Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Ρουέν συγκλονίστηκε από μια άλλη τραγωδία, τη δολοφονία του ιερέα του Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ από δύο τζιχαντιστές.

    Πρόκειται για το χειρότερο δυστύχημα αυτού του είδους στη Γαλλία την τελευταία δεκαετία. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2005, μια πολυκατοικία στο Λ'Αΐ-Λε-Ροζ, στα περίχωρα του Παρισιού, τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 18 άνθρωποι. Την 1η Νοεμβρίου 1970, από πυρκαγιά σε μια ντισκοτέκ στο Σεν-Λοράν-ντι-Πον, στην ανατολική Γαλλία, σκοτώθηκαν 146 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους νέοι.

    [08] Κ. Χατζηδάκης: Όποτε και αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα

    «Όποτε και αν γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με σημαντική διαφορά», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», και συμπλήρωσε: «Μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ στην οποία θα μετέχουν όλες οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, όλοι αυτοί που πιστεύουν στην κοινή λογική».

    Μάλιστα, διαβλέπει ότι «όλη η συμπεριφορά της κυβέρνησης δείχνει να είναι προεκλογική» και ότι ο κ. Τσίπρας «μπήκε στη λογική της διαχείρισης της ήττας», ενώ θεωρεί πολύ πιθανόν «να σχεδιάζει να αποδράσει προκειμένου να περιορίσει το εύρος της».

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημιουργίας μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού με τη συμμετοχή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχουν δυστυχώς οι προϋποθέσεις για μία συνεργασία».

    Όσον αφορά το νέο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στην προσεχή ΔΕΘ, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι «θα περιγράψει ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει το τρίπτυχο: λιγότεροι φόροι- λιγότερες δαπάνες- περισσότερες επενδύσεις».

    Τόνισε ότι «η αξιοπιστία και η αρτιότητα αυτού του προγράμματος θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να πείσει την τρόικα και τους δανειστές ότι το νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής, που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ, θα πρέπει να συνοδευτεί από μικρότερα δημοσιονομικά πλεονάσματα, διότι έτσι θα είναι πιο αποτελεσματικό». Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, «αυτός ο συνδυασμός φόρων-φόρων-φόρων και μεγάλων πρωτογενών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια είναι υφεσιακός και αδιέξοδος».

    Τέλος, σχετικά με τον εκλογικό νόμο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β? Αθηνών, επεισήμανε ότι μετά τον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης «θα συζητήσουμε την προοπτική ενός πιο αναλογικού μπόνους, που θα συνδέεται με τη δύναμη του πρώτου κόμματος, χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 6 August 2016 - 14:32:30 UTC