Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-09-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για το έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης
  • [02] Γερμανοί βουλευτές αναμένουν εξηγήσεις από τον Μ. Ντράγκι, για τη χαλαρή νομισματική πολιτική της ΕΚΤ
  • [03] Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, για την ενέργεια
  • [04] Αύξηση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, τον Αύγουστο
  • [05] Ι. Αμανατίδης: Κρίσιμος δείκτης για την ποιότητα της Δημοκρατίας η υλοποίηση θετικών πολιτικών για τους Ρομά
  • [06] Κατασχέθηκαν 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, στο λιμάνι της Πάτρας
  • [07] Ισχυρή σεισμική δόνηση ανοιχτά της Ρόδου
  • [08] Στους 202 οι νεκροί από το ναυάγιο στα ανοικτά της Αιγύπτου
  • [09] Την ευγνωμοσύνη των Γερμανών προς τον Σιμόν Πέρες εξέφρασε ο Γιόακιμ Γκάουκ
  • [10] Ο Μπαράκ Ομπάμα τιμά την «ακλόνητη ηθική δύναμη» του Σιμόν Πέρες

  • [01] Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για το έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης

    Με την υπερψήφιση απόψε του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που αποτελούν ουσιαστικά εκκρεμότητες του περασμένου Μαΐου, ολοκληρώνεται πρακτικά η πρώτη αξιολόγηση και παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, με κυβερνητικές πηγές να εκφράζουν αισιοδοξία για έγκαιρο κλείσιμό της.

    Η πορεία της αξιολόγησης βρέθηκε στο επίκεντρο χτεσινή άτυπης διευρυμένης σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό.

    «Διαψεύστηκαν εκείνοι που εκτιμούσαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αναφέρουν ειδικότερα ότι στην παρούσα φάση -με διάφορα θέματα ανοικτά, όπως π.χ. το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών- κάποιοι πόνταραν στο να μην προχωρήσει το ζήτημα της αξιολόγησης, ελπίζοντας δηλαδή σε αποτυχία της κυβέρνησης, προκειμένου να την "κεφαλαιοποιήσουν".

    «Είχαμε πει ότι θα γίνουν όλα εντός χρονοδιαγραμμάτων, και είμαστε εντάξει σε αυτό», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές. Και τονίζουν: «Πάμε για τη δεύτερη αξιολόγηση και για το χρέος».

    Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ανοίγει τον δρόμο για σειρά εξελίξεων που αναμένει η κυβέρνηση να τροχιοδρομήσουν μια λύση στη βιωσιμότητα του χρέους και τη δυνατότητα της χώρας να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

    Επισημαίνεται ότι από χτεσινή εκδήλωση, ο Έλληνας πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι επιτέλους στην Ελλάδα πρέπει να δοθεί το συντομότερο ό,τι ακριβώς η ίδια η συμφωνία προβλέπει και ό,τι η χώρα μας δικαιούται: «Δηλαδή συγκεκριμενοποίηση των μέτρων για την ελάφρυνση χρέους χωρίς νέες παρατάσεις και αναστολές».

    Σήμερα, μιλώντας σε εκδήλωση του ευρωπαϊκού εντύπου Politico, στις Βρυξέλλες, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, εξέφρασε την ελπίδα «ότι θα έχουμε μια συνολική συμφωνία για την Ελλάδα μέχρι το τέλος του έτους, που θα περιλαμβάνει το χρέος και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα», ενώ αναφέρθηκε στην «πρόοδο» που έχει σημειωθεί στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων.

    Σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ότι αναμένει να μπορέσει να ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου. «Βιαζόμαστε για να βρεθούμε σε θέση να εκπληρώσουμε τα ορόσημα στο τέλος του Σεπτεμβρίου, στις αρχές του Οκτωβρίου, στο προγραμματισμένο Eurogroup, ώστε στο τέλος του Οκτωβρίου να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη δεύτερη αξιολόγηση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η πρώτη αξιολόγηση είχε καλύψει τα πιο ακανθώδη θέματα και πως «από εδώ και στο εξής, κάθε αξιολόγηση θα είναι καθοριστική, αλλά ευκολότερη από την τελευταία».

    «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις όπως πέρυσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο», δήλωσε στη χτεσινή Handelsblatt ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προσθέτοντας ότι τίποτα δεν εμποδίζει την καταβολή της επόμενης δόσης των δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ έως το τέλος Οκτωβρίου. Δήλωσε ακόμη στη γερμανική εφημερίδα ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν ήταν οι δυσκολότερες από πολιτικής απόψεως, οι υπόλοιπες βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι λιγότερο αμφιλεγόμενες.

    [02] Γερμανοί βουλευτές αναμένουν εξηγήσεις από τον Μ. Ντράγκι, για τη χαλαρή νομισματική πολιτική της ΕΚΤ

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι θα βρεθεί ενώπιον σκληρών ερωτήσεων από Γερμανούς βουλευτές σήμερα περί της υπερβολικά χαλαρής νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας, την ίδια εποχή που η ΕΚΤ εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα μεγαλύτερων κινήτρων για να αναζωογονήσει τον πληθωρισμό.Οι σχέσεις μεταξύ της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης και της κεντρικής τράπεζας της ευρωζώνης έχουν ψυχρανθεί, μετά από την επιθετική πολιτική της ΕΚΤ τα τελευταία χρόνια να μειώσει τα επιτόκια και να τροφοδοτήσει την οικονομία με πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ μέσω της αγοράς περιουσιακών στοιχείων.

    Με την ανάπτυξη όμως στην ευρωζώνη των 19 κρατών να είναι μέτρια και τον πληθωρισμό ελάχιστα πάνω από το μηδέν - πολύ χαμηλότερα από τον στόχο του σχεδόν 2% της ΕΚΤ - οι επικριτές της Τράπεζας δηλώνουν ότι η νομισματική πολιτική της έχει φτάσει τα όριά της.

    Ο Ντράγκι θα μιλήσει στην επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της κατώτερης βουλής της Γερμανίας κεκλεισμένων των θυρών από τις 14:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας, και δημόσια γύρω στις 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

    [03] Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, για την ενέργεια

    Η προώθηση των ενεργειακών διασυνδέσεων των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου με την Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στο πλαίσιο της συνάντησης των υπουργών Ενέργειας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ που προγραμματίζεται σήμερα Τετάρτη στην Αθήνα, με τη χώρα μας να διεκδικεί ρόλο ενεργειακής γέφυρας μεταξύ των δύο πλευρών.

    Η συνάντηση στην οποία πρόκειται να συμμετάσχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο υπουργός Υποδομών, Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ Yuval Steinitz, γίνεται σε συνέχεια της συνάντησης των ηγετών των τριών χωρών που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στη Λευκωσία, όπου οι κ.κ. Α. Τσίπρας, Ν. Αναστασιάδης και Μ. Νετανιάχου συμφώνησαν να συμφωνήσαμε να προωθήσουν ενεργειακά δίκτυα με στόχο ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας των τριών χωρών και της ευρύτερης περιοχής.

    Τα σχέδια που βρίσκονται στο τραπέζι περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ηλεκτρική διασύνδεση της Κύπρου με την ΕΕ μέσω Ελλάδας όπως και την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή της ΝΑ Μεσογείου προς την Ελλάδα και εν συνεχεία προς την Ιταλία. Πρόκειται για το καλώδιο EuroAsiaInterconnector και τον αγωγό East Med που έχουν ενταχθεί και στον κατάλογο των έργων κοινού ενδιαφέροντος (Projects of Common Interest, PCI) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Και τα δύο έργα σχεδιάζονται με ενδιάμεσο σταθμό την Κρήτη, ενώ οι πρώτες τεχνικές μελέτες που έχουν γίνει δείχνουν ότι είναι εφικτά από κατασκευαστικής πλευράς. Αναλυτικά, ο αγωγός φυσικού αερίου σχεδιάζεται να μεταφέρει έως και 16 δις. κυβικά μέτρα αερίου ετησίως από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου προς την Ιταλία μέσω Ελλάδας. Η χάραξη περιλαμβάνει 200 χλμ , υποθαλάσσιου αγωγού από την Λεκάνη της Λεβαντίνης μέχρι την Κύπρο, 700 χλμ υποθαλάσσιου αγωγού από την Κύπρο έως την Κρήτη , 400 χλμ . υποθαλάσσιου αγωγού από την Κρήτη μέχρι την Πελοπόννησο και 600 χλμ χερσαίου αγωγού από την Ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι το σημείο διασύνδεσης με τον αγωγό Ποσειδών στην Θεσπρωτία.

    Αντίστοιχα η ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας σχεδιάζεται με ενδιάμεσο σταθμό τη θέση Κορακιά στην Κρήτη και από εκεί με υποβρύχιο καλώδιο προς την Αττική. Το έργο συνδέεται εκ των πραγμάτων και με την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης που προωθεί ο ΑΔΜΗΕ.

    [04] Αύξηση στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, τον Αύγουστο

    Αύξηση κατά 1,368 δισ. ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο τον Αύγουστο και διαμορφώθηκαν στα 8,986 δισ. ευρώ έναντι 7,618 δισ. ευρώ τον Ιούλιο. Έτσι, το σύνολο των παλαιών (έως 31.12.2015) και των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών (από τις αρχές του έτους) προς το δημόσιο ανήλθε τον Αύγουστο σε 91,582 δισ. ευρώ.

    Αυτό προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία για την παρακολούθηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Σημειώνεται ότι από το σύνολο της αύξησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών το ποσό των 1,014 δισ. ευρώ αφορά μόνο φορολογικές οφειλές.

    Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο συνολικός αριθμός των οφειλετών προς το δημόσιο ανήλθε τον Αύγουστο σε 4.030.910 έναντι 4.128.962 τον Ιούλιο. Από αυτούς οι οφειλέτες στους οποίους δύναται να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης εκτιμώνται σε 1.541.970 ενώ οι οφειλέτες που βρίσκονται ήδη υπό καθεστώς αναγκαστικών μέτρων είσπραξης είναι 774.321 άτομα.

    Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ότι τον Ιούλιο το 70,71% των υπόχρεων σε φόρο εισοδήματος πλήρωσε εμπρόθεσμα την οφειλή του. Τον ίδιο μήνα έπρεπε να καταβληθεί ως φόρος εισοδήματος το ποσό των 1,147 δισ. ευρώ και καταβλήθηκαν 811,09 εκατ. ευρώ.

    [05] Ι. Αμανατίδης: Κρίσιμος δείκτης για την ποιότητα της Δημοκρατίας η υλοποίηση θετικών πολιτικών για τους Ρομά

    Την ανάγκη επίδειξης σταθερής βούλησης για πραγματικές πολιτικές ένταξης και για τη συνεχή και αυστηρή παρακολούθηση της αποτελεσματικότητάς τους, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, στο 1ο πανελλαδικό συνέδριο για τη σύσταση της Συνομοσπονδίας Ρομά.

    Ο κ. Αμανατίδης, θεωρώντας ότι είναι μία ιστορική στιγμή, μοιράστηκε, όπως είπε, με τους συνέδρους σκέψεις και προτάσεις, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

    «Παρά τις διώξεις και τους κατατρεγμούς -παλιότερους και νεότερους- οι Ρομά επιβιώνουν, διασκορπίζονται σε όλον τον κόσμο και εγκαθίστανται μόνιμα σε πολλές περιοχές. Αρχαίος νομαδικός λαός, που στο πείσμα των αιώνων διατηρεί τις παραδόσεις του», ανέφερε ο κ. Αμανατίδης, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια, ενώ παρατηρείται μία «έκρηξη» κειμένων, δημοσιεύσεων, μελετών και εκδηλώσεων για τους Ρομά, ενώ εκδίδονται πλήθος ψηφισμάτων και αποφάσεων διεθνών οργανισμών, αποτελεί κοινή παραδοχή πως υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην υιοθέτηση πολιτικών και θετικών μέτρων και την ουσιαστική εφαρμογή τους.

    Ο υφυπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι είναι χρέος όλων η αναζήτηση υλοποιήσιμων πολιτικών, κινητοποιήσεων της πολιτικής βούλησης, που θα δημιουργήσει διεξόδους στα σημερινά αδιέξοδα και θα εξωτερικεύσει τις μορφές κοινωνικής εσωστρέφειας, που θα τερματίσει την απομόνωση από την υπόλοιπη κοινωνία.

    [06] Κατασχέθηκαν 270.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, στο λιμάνι της Πάτρας

    Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, καθώς και στην σύλληψη ενός 54χρονου αλλοδαπού, οδηγού φορτηγού οχήματος, προχώρησαν την Τρίτη άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας.Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τηδιάρκεια ελέγχου που έγινε στο φορτηγό, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, βρέθηκαν 30 παλέτες με μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, οι οποίες ήταν καλυμμένες με σακιά που περιείχαν ρύζι και καλαμπόκι.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό, η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων ανέρχεται σε 270.000 πακέτα.Οι άνδρες του κεντρικού Λιμεναρχείου συνεχίζουν τις έρευνες, για να διαπιστωθεί από που είχε ξεκινήσει το φορτηγό με τα λαθραία τσιγάρα, καθώς και αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση.

    [07] Ισχυρή σεισμική δόνηση ανοιχτά της Ρόδου

    Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:58 το βράδυ της Τρίτης στηθαλάσσια περιοχή της Ρόδου.

    Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νησί της Ρόδου και στα γύρω νησιά, και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν ισχύος 5,2 βαθμών Ρίχτερ.

    [08] Στους 202 οι νεκροί από το ναυάγιο στα ανοικτά της Αιγύπτου

    Τουλάχιστον 202 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο ναυάγιο του αλιευτικού όπου επέβαιναν πρόσφυγες και βυθίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Μεσόγειο στα ανοικτά της Αιγύπτου, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την ανακάλυψη νέων σορών.

    Έως και 450 πρόσφυγες και μετανάστες ταξίδευαν με το αλιευτικό όταν βυθίστηκε, την περασμένη Τετάρτη στα ανοικτά της πόλης Ροζέτα, αφηγήθηκαν οι επιζώντες.

    «Ο αριθμός των νεκρών στο ναυάγιο του πλεούμενου με τους πρόσφυγες στα ανοικτά της Ροζέτας ανήλθε σε 202» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σε ένα δελτίο Τύπου, όπου διευκρινιζόταν ότι «33 πτώματα ανασύρθηκαν» μόνο σήμερα.

    Οι αιγυπτιακές αρχές προχώρησαν στην ανέλκυση του αλιευτικού.

    «Είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς του πλοίου στην ξηρά» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ουάνταν αλ Σαγιέντ, εκπρόσωπος τύπου της επαρχίας Μπεχέιρα, όπου βρίσκεται το λιμάνι Ροζέτα.

    Επιπλέον έκανε γνωστό ότι το ναυάγιο ανελκύστηκε και οι ομάδες έρευνας και διάσωσης μπόρεσαν να εισέλθουν στο ψυγείο του αλιευτικού, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες επιζώντων, βρίσκονταν περίπου 100 άνθρωποι.

    Τουλάχιστον 169 επιβάτες διασώθηκαν.

    [09] Την ευγνωμοσύνη των Γερμανών προς τον Σιμόν Πέρες εξέφρασε ο Γιόακιμ Γκάουκ

    Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Γιόακιμ Γκάουκ τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες υπενθυμίζοντας την «ισχυρή του θέληση» για την «πρόοδο της ειρηνευτικής διαδικασίας με τους Παλαιστίνιους» σε επιστολή που απηύθυνε προς τον Ισραηλινό ομόλογό του Ρούβεν Ρίβλιν.

    «Ο Σιμόν Πέρες σφράγισε το Ισραήλ όπως κανείς άλλος πολιτικός. Υπηρέτησε τη χώρα του σε διάφορα αξιώματα- με ισχυρές αρχές όταν επρόκειτο για την ασφάλεια του Ισραήλ και μία ισχυρή θέληση όταν επρόκειτο για την πρόοδο της ειρηνευτικής διαδικασίας με τους Παλαιστίνιους», αναφέρει ο Γιόακιμ Γκάουκ στην επιστολή του.

    «Παρά τις φρικαλεότητες (των ναζί) κατά της οικογενείας του κατά το Ολοκαύτωμα, ο Σιμόν Πέρες έτεινε το χέρι» στους Γερμανούς. «Γι΄αυτή του τη στάση του είμαστε ευγνώμονες», συνεχίζει ο γερμανός πρόεδρος.«Η ζωή του στην υπηρεσία της ειρήνης και της συμφιλίωσης μπορεί να είναι παράδειγμα για τους νέους», καταλήγει.

    [10] Ο Μπαράκ Ομπάμα τιμά την «ακλόνητη ηθική δύναμη» του Σιμόν Πέρες

    Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες δηλώνοντας ότι δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην δυνατότητα της ειρήνης.

    «Απόψε, η Μισέλ και εγώ ενωνόμαστε μαζί με όλους εκείνους που, στο Ισραήλ, τις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτίουν φόρο τιμής στην ξεχωριστή ζωή του αγαπημένου μας φίλου Σιμόν Πέρες, πατέρα του έθνους του Ισραήλ και πολιτικό ηγέτη, η προσήλωση του οποίου στην ασφάλεια και την αναζήτηση της ειρήνης ήταν εδραιωμένη στην ακλόνητη ηθική του δύναμη και στην αιώνια αισιοδοξία του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 28 September 2016 - 4:32:26 UTC