Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 01-12-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Αφγανιστάν μονάδα του ιορδανικού στρατού
  • [02] Συνεδρίαση υπουργικού στο Αφγανιστάν
  • [03] Οικονομική βοήθεια του Πακιστάν στο Αφγανιστάν
  • [04] Επέκταση του Μετρό στη δυτική Αθήνα
  • [05] Χριστούγεννα στο Κόσοβο ο Παπαντωνίου
  • [06] Τραγωδία με λαθρομετανάστες στον Εβρο
  • [07] Τα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
  • [08] Πυρκαγιά σε αποθήκη χαλιών
  • [09] Νέες αποκαλύψεις Γρυλλάκη
  • [10] Ο Σάα προσωρινός πρόεδρος της Αργεντινής
  • [11] Μετακίνηση στρατευμάτων Ινδίας και Πακιστάν
  • [12] Ανταλλαγή πυρών στα ανοιχτά της Ιαπωνίας
  • [13] Σταθμός το 2001 στην ιστορία των ΗΠΑ
  • [14] Αρνείται το Ισραήλ να μεταβεί ο Αραφάτ στη Βηθλεέμ

    [01] Στο Αφγανιστάν μονάδα του ιορδανικού στρατού

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 5:39:00 μμ

    Για το Αφγανιστάν, αναχώρησε σήμερα, μονάδα του ιορδανικού στρατού που αποτελεί και την πρώτη δύναμη από αραβική χώρα που μετέχει στην ανθρωπιστική αποστολήγια την ανοικοδόμηση της χώρας.

    Η μονάδα αποτελείται από άνδρες των ειδικών δυνάμεων και περίπου εκατό γιατρούς και νοσοκόμους. Οι στρατιωτικές ιορδανικές δυνάμεις πρόκειται να εγκατασταθούν σε νοσοκομείο εκστρατείας στην πόλη Μαζάρ-ι-Σαρίφ,στο Αφγανιστάν,στο πλαίσιο της συμμετοχής του Αμμάν στις διεθνείς ανθρωπιστικές προσπάθειες για την βοήθεια του αφγανικού λαού.

    [02] Συνεδρίαση υπουργικού στο Αφγανιστάν

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 5:32:00 μμ

    Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η μεταβατική κυβέρνηση του Αφγανιστάν υπό τον πρόεδρο Χαμίντ Καρζάι. Βασικά θέματα του υπουργικού συμβουλίου ήταν η ασφάλεια και η ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν, όπως δήλωσε ο Καρζάι μετά το τέλος της δίωρης συνεδρίασης. Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά τη συνεδρίαση ο Χαμίντ Καρζάι είπε πως "ήταν εξαιρετική, απολύτως άψογη".

    Ο Χαμίντ Καρζάϊ επανέλαβε την έκκληση προς την διεθνή κοινότητα να βοηθήσει το Αφγανιστάν και ζήτησε διεθνή βοήθεια.

    Την ίδια ώρα, ο φύλαρχος Γκουλάμπ Ντιν, ηγέτης της φυλής Ζαρντάν απείλησε με πόλεμο τον Χαμίντ Καρζάϊ μετά τον βομβαρδισμό από αμερικανικά αεροσκάφη αυτοκινητοπομπής στην περιοχή Χοστ, όπως μετέδωσε σήμερα το αφγανικό πρακτορείο Αφγανικός Ισλαμικός Τύπος που εδρεύει στο Ισλαμαμπάντ.

    Ο Γκουλάμπ Ντιν τόνισε ότι στα αυτοκίνητα δεν υπήρχαν παρά μόνο άμαχοι και κατηγόρησε τον κυβερνήτη της Χοστ, Μπάσα Χαν, ότι έδωσε λάθος πληροφορίες στον αμερικανικό στρατό ενώ τον απείλησε και αυτόν με πόλεμο.

    Εν τω μεταξύ, πολιτικό άσυλο στο Πακιστάν ζήτησε ο πρώην πρεσβευτής των Ταλιμπάν στο Πακιστάν μουλάς Αμπντούλ Σαλάμ Ζαίφ.

    Ερωτηθείς γιατί ζήτησε ασυλο αντί να επιστρέψει στην χώρα του,ο 34-χρονος Ζαίφ απάντησε ότι "δεν νομίζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ακόμη να επιστρέψει", αλλά δεν απέκλεισε να το κάνει μία ημέρα.

    [03] Οικονομική βοήθεια του Πακιστάν στο Αφγανιστάν

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 12:15:00 μμ

    Οικονομική βοήθεια ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων υποσχέθηκε το Πακιστάν στο Αφγανιστάν και απηύθυνε πρόσκληση στο νέο πρωθυπουργό της χώρας Χαμίντ Καρζάι, όπως γράφουν σήμερα οι πακιστανικές εφημερίδες.

    Οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν ως στόχο την αλλαγή του κλίματος της εποχής των Ταλιμπάν, οι οποίοι αρχικά είχαν υποστηριχθεί από το Πακιστάν. Η πακιστανική κυβέρνηση σκοπεύει επίσης να ανοίξει την πρεσβεία της χώρας στην Καμπούλ, καθώς και προξενεία στις κυριότερες πόλεις, μόλις ολοκληρωθούν οι "διοικητικές διευθετήσεις".

    Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν, Αμπντούλ Σατάρ, παρέστη χθες στην τελετή ορκωμοσίας της μεταβατικής κυβέρνησης του Καρζάι, τηρώντας όμως χαμηλό προφίλ.

    Σημειώνεται ότι στα βασικότερα υπουργεία της νέας κυβέρνησης έχουν τοποθετηθεί αξιωματούχοι της Βόρειας Συμμαχίας που θεωρούνται από το Πακιστάν ως προσκείμενοι στην Ινδία, η οποία επίσης τον περασμένο μήνα είχε υποσχεθεί οικονομική στήριξη 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν.

    [04] Επέκταση του Μετρό στη δυτική Αθήνα

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 4:46:00 μμ

    Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός χαρακτήρισε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου την επέκταση του Αττικό Μετρό προς το Αιγάλεω, καθώς η επέκταση του στα δυτικά προάστια, θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, μιας από τις πιο πολυπληθείς περιοχές της Αττικής. Η επέκταση της γραμμής του Μετρό θα εξυπηρετήσει περιοχές της Δυτικής Αθήνας, όπως το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και η Αγία Βαρβάρα, αλλά και του Πειραιά, όπως η Νίκαια, ο Κορυδαλλός και το Κερατσίνι.

    Το Μετρό είναι ένα έργο ζωής για την Αττική, καθώς συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών, υπογράμμισε η κ. Παπανδρέου.

    [05] Χριστούγεννα στο Κόσοβο ο Παπαντωνίου

    Πηγή: ΕΡΑ 23/12/2001 4:29:00 μμ

    Στο Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου για να εορτάσει μαζί με τους Ελληνες στρατιωτικούς τα Χριστούγεννα. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Αντωνακόπουλος, ενώ στην εκδήλωση που θα γίνει στο στρατόπεδο ''Ρήγας Φεραίος'' θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος. Αργότερα ο κύριος Παπαντωνίου θα έχει συνάντηση με τον ηγέτη των Αλβανών στο Κόσοβο Ιμπραήμ Ρουγκόβα.

    [06] Τραγωδία με λαθρομετανάστες στον Εβρο

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 4:19:00 μμ

    Τέσσερις Ιρακινοί λαθρομετανάστες σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν όταν στην προσπάθειά τους να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας πέρασαν μέσα από ναρκοπέδιο στην περιοχή Γεμιστή Εβρου.Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί όταν οι Ιρακινοί πέρασαν από τον παγωμένο ποταμό του Εβρου και εισήλθαν στο ναρκοπέδιο.

    Ανδρες του τάγματος εξουδετέρωσης ναρκών απελευθέρωσαν τους τραυματίες, τους οποίους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Ενας από τους Ιρακινούς τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

    [07] Τα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 2:17:00 μμ

    Ανοιχτά είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετς, τα οποία θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Αύριο, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Οι καταναλωτές κάνουν τα ψώνια τους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ενώ στην αγορά οι τιμές των κρεάτων κυμαίνονται στα περυσινά περίπου επίπεδα.

    Αντίθετα, μεγάλες αυξήσεις παρατηρούνται στις τιμές των οπωροκηπευτικών.

    Συνεργεία του ΣΔΟΕ συνεχίζουν τους ελέγχους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν φαινόμενα κερδοσκοπείας, λόγω της στρογγυλοποίησης των τιμών με το ευρώ. Ηδη, έχουν διαπιστωθεί ορισμένα τέτοια κρούσματα και στις περιπτώσεις αυτές θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα, ενώ οι επιχειρήσεις αυτές θα καταγράφονται σε λίστα ώστε να ενημερώνονται οι καταναλωτές.

    [08] Πυρκαγιά σε αποθήκη χαλιών

    Πηγή: ΝΕΤ 23/12/2001 4:41:00 μμ

    Εσβησε στις 9 το πρωί η φωτιά στην αποθήκη Ταπήτων και Χαλιών στο 18ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες για 23 ώρες. Η αποθήκη κάηκε ολοσχερώς, και οι ζημιές φθάνουν τα 100 εκατομμύρια δραχμές. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς εργαζόμενος στο χώρο

    [09] Νέες αποκαλύψεις Γρυλλάκη

    Πηγή: ΝΕΤ 23/12/2001 12:30:00 μμ

    Νέα προβλήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμάται ότι θα προκαλέσει η κυκλοφορία του βιβλίου του απόστρατου στρατηγού Νικου Γρυλλάκη, προδημοσίευση του οποίου έχει σήμερα το "Βήμα της Κυριακής".

    Ο κ. Γρυλλάκης ισχυρίζεται ότι μασωνική στοά είχε προσφερθεί το 1989 να βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία και ότι ο προφυλακισμένος τότε για το σκάνδαλο Κοσκωτά, Γιάννης Ματζουράνης, είχε δώσει στο κόμμα στοιχεία και λεπτομέρειες για τους περίφημους λογιαριασμούς του Μένιου Κουτσόγιωργα.

    Τους ισχυρισμούς του Νίκου Γρυλλάκη διέψευσε ο Γιάννης Μαντζουράνης, αλλά και ο τότε δικηγόρος του Κοσκωτά και σημερινός βουλευτής της ΝΔ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

    [10] Ο Σάα προσωρινός πρόεδρος της Αργεντινής

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 4:12:00 μμ

    Ορκίστηκε σήμερα ο Αντόλφο Ροντρίγκες Σάα νέος προσωρινός πρόεδρος της Αργεντινής μέχρι τις νέες προεδρικές εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στις 3 Μαρτίου του 2002. Ο Σάα αμέσως μετά την ορκομωσία του ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα που θα πάρει για την ενίσχυση της οικονομίας και την μείωση της ανεργίας.

    Οικονομικά μέτρα

    Συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος ενώπιον του Κογκρέσου δήλωσε ότι δεν θα υποτιμηθεί το νόμισμα της χώρας, το πέσο, θα καθιερωθεί νέο νόμισμα, που θα κυκλοφορεί παράλληλα με το πέσο, πως δεν θα "δολαριοποιηθεί" η οικονομία, θα ανασταλούν οι πληρωμές για το εξωτερικό χρέος, που υπολογίζεται σε περίπου 132 δισ. δολάρια και η κυβέρνησή του θα λάβει μέτρα για τη δημιουργία ενός εκατομμυρίου θέσεων απασχόλησης.

    Ακόμη ανακοίνωσε ένα επείγον σχέδιο για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων και μέτρα λιτότητας συμπεριλαμβανομένου ενός πλαφόν αντίστοιχου με 3.000 δολάρια για τους μισθούς των βουλευτών, των γερουσιαστών και των ανώτατων αξιωματούχων.

    Ο Ροντρίγκες Σάα σχολιάζοντας την απόφαση του για αναστολή πληρωμής του εξωτερικού χρέους παρατήρησε, ότι δεν πρόκειται για άρνηση, αλλά για την πρώτη ενέργεια μίας ορθολογικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει σωστά το εξωτερικό χρέος."

    Οικονομολόγοι για μήνες υποστήριζαν την άποψη ότι οι δύο βιώσιμες επιλογές για να εξέλθει η οικονομία της Αργεντινής από την ύφεση των 4 τελευταίων ετών, είναι η μη υποτίμηση του πέσο και η μη "δολαριοποίηση" της οικονομίας.

    Το ποσοστό ανεργίας στη χώρα ανέρχεται στο 18,3%.

    [11] Μετακίνηση στρατευμάτων Ινδίας και Πακιστάν

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 2:11:00 μμ

    Η Ινδία μετακίνησε στρατεύματά της κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν μετά από παρόμοια ενέργεια του Ισλαμαμπάντ, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο PTI, επικαλούμενο δηλώσεις του υπουργού Αμυνας Τζορτζ Φερνάντες. Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το Πακιστάν μετακίνησε μία μεραρχία και άλλες δυνάμεις στα σύνορα, αλλά "δεν αναπτύχθηκαν σε θέση μάχης". Το πρακτορείο υποστήριξε ότι άρματα μάχης και μονάδες πυροβολικού περιλαμβάνονται στις δυνάμεις που μετακίνησε η Ινδία προς τα σύνορα, αλλά δεν ανέφερε άλλες λεπτομέρειες.

    Νωρίτερα σήμερα Ινδοί αξιωματούχοι είχαν δηλώσει ότι δύο συνοριακοί φρουροί σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, όταν δέχθηκαν πυρά απο πακιστανούς φρουρούς κοντά στα διεθνή σύνορα στο Κασμίρ. Η Ινδία ανακάλεσε χθες τον πρεσβευτή της στο Ισλαμαμπάντ επειδή, όπως υποστηρίζει, το Πακιστάν δεν έλαβε μέτρα κατά της τρομοκρατίας.

    Ο Φερνάντες είπε ότι η Ινδία είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η λογική και το Πακιστάν θα λάβει μέτρα κατά των υπευθύνων για την αιματηρή επίθεση στο κοινοβούλιο στο Νέο Δελχί.

    [12] Ανταλλαγή πυρών στα ανοιχτά της Ιαπωνίας

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 2:00:00 μμ

    Σε επαγρύπνηση έχει τεθεί η ιαπωνική ακτοφυλακή κατόπιν αιτήματος του Ιάπωνα πρωθυπουργού Τζουνιτσίρο Κοϊζούμι, μετά τη βύθιση ενός βορειοκορεατικού κατασκοπευτικού -όπως εικάζεται- πλοίου κατά τη διάρκεια της νύχτας ανοιχτά της Ιαπωνίας, στην ανατολική θάλασσα της Κίνας, μετά από ανταλλαγή πυρών με ιαπωνικά περιπολικά σκάφη.

    Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε "περίεργες" τις κινήσεις του πλοίου αυτού, ενώ χαρακτήρισε "λυπηρή την κατάσταση", καθώς "εξοπλισμένα και ύποπτα πλοία κατακλύζουν τα ύδατα ανοιχτά της χώρας μας". "Οφείλουμε να εξετάσουμε αν θα ληφθούν αντίμετρα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε δικαστικό επίπεδο", τόνισε, χαρακτηρίζοντας "νόμιμη άμυνα" τα πυρά που άνοιξαν τα ιαπωνικά περιπολικά σκάφη κατά του πλοίου που βυθίστηκε.

    Περισυνελλέγησαν δύο πτώματα

    Κατά την ανταλλαγή πυρών δύο μέλη της ιαπωνικής ακτοφυλακής τραυματίστηκαν. Τα περιπολικά σκάφη της ιαπωνικής ακτοφυλακής χρησιμοποίησαν προβολείς για να βρουν τα 15 μέλη του πληρώματος του ύποπτου πλοίου, τα οποία πήδηξαν στη θάλασσα όταν αυτό άρχισε να βυθίζεται, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Κιόντο.

    Η ιαπωνική ακτοφυλακή περισυνέλλεξε σήμερα δύο πτώματα. Το ένα από αυτά έφερε σωσίβιο που είχε επάνω κορεατικές επιγραφές.

    [13] Σταθμός το 2001 στην ιστορία των ΗΠΑ

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 12:22:00 μμ

    Οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν ένας σταθμός στην ιστορία της πατρίδας τους, όμως θεωρούν ότι οι καταστροφικές επιθέσεις έκαναν δυνατότερες τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN και του Time που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Το 76% των ερωτηθέντων απάντησε πως τα γεγονότα της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες μέρες "άλλαξαν τα πάντα για πάντα" και περίπου το 90% θεωρεί ότι η χώρα απέκτησε μεγαλύτερη δύναμη.

    "Κοιτάζοντας" το 2002, ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη. Το ένα τρίτο θεωρεί ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές και μόνο το 9% ότι θα είναι χειρότερη.

    Σε ερώτηση για τις πιθανότητες να σημειωθούν και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ μέσα στο 2002, το 38% πιστεύει ότι είναι πολύ πιθανό και το 43% ότι είναι αρκετά πιθανό.

    Το 25% των ερωτηθέντων απάντησε ότι έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι θα τους προστατεύσει από πιθανές επιθέσεις. Σε υψηλό ποσοστό παραμένει και η δημοτικότητα του αμερικανού προέδρου, ενώ το 80% συμφωνεί με τις ενέργειές του.

    Το 60% τάσσεται υπέρ ενός μεγάλης διάρκειας πολέμου κατά της τρομοκρατίας και τα τρία τέταρτα υποστηρίζει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να στείλουν στρατεύματα εναντίον του Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν.

    Τέλος, σχετικά με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, από τη δημοσκόπηση φαίνεται πως οι Αμερικανοί δεν σκέφτονται πιά τόσο πολύ τη σύλληψή του. Το 50% των ερωτηθέντων υποστηρίζει πως θεωρεί νικηφόρα την εκστρατεία κατά του Αφγανιστάν, ακόμα και αν διαφύγει ο Μπιν Λάντεν.

    [14] Αρνείται το Ισραήλ να μεταβεί ο Αραφάτ στη Βηθλεέμ

    Πηγή: ΑΠΕ 23/12/2001 11:52:00 πμ

    Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ δήλωσε σήμερα ότι είναι αποφασισμένος να μεταβεί στη Βηθλεέμ, στη Δυτική Οχθη, για να παραστεί στη λειτουργία των Χριστουγέννων, παρά την απόφαση που έλαβε σήμερα το Ισραήλ να απαγορεύσει τη μετάβασή του.

    "Κανένας δεν μπορεί να μ' εμποδίσει να πάω στη Βηθλεέμ", δήλωσε ο Αραφάτ σε δημοσιογράφους στη Ραμάλα, όπου έχει αποκλειστεί από τις 3 Δεκεμβρίου, όταν ισραηλινά άρματα μάχης περικύκλωσαν την πόλη. Επιπλέον, ο Αραφάτ δεν διαθέτει πλέον ελικόπτερα για τη μεταφορά του, καθώς αυτά καταστράφηκαν από βομβαρδισμό ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών.

    Το Ισραήλ αποφάσισε να μην επιτρέψει στον παλαιστίνιο πρόεδρο να μεταβεί στη Βηθλεέμ για να παραστεί το βράδυ της Δευτέρας στην λειτουργία των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν, κατά τη λήξη συνεδρίασης του συμβουλίου ασφαλείας.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 23 December 2001 - 17:57:19 UTC