Visit the Macedonia Homepage (by Nikolaos Martis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-03-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πόρισμα έρευνας του Υπ. Μεταφορών για ΟΑΣΘ
  • [02] Εκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο
  • [03] Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ
  • [04] Συνάντηση Σημίτη -Βερχόιγκεν
  • [05] Σύνοδος Υπουργών Αμυνας της ΕΕ
  • [06] Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό και Ι.Χ
  • [07] Σήμερα η απόφαση του ΕΣΡ για τα ''ΒΒ''
  • [08] Βρυξέλλες:Πυρκαγιά στην ισπανική πρεσβεία
  • [09] Νέες επαφές του Αντονι Ζίνι στη Μ. Ανατολή
  • [10] Κηδεύτηκε σήμερα ο Μάρκο Μπιάτζι
  • [11] Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση εργοδοτών-ΓΣΕΕ
  • [12] Διεθνής διάσκεψη για Αναπτυξιακή Βοήθεια
  • [13] Παγκόσμια Ημέρα του Νερού

    [01] Πόρισμα έρευνας του Υπ. Μεταφορών για ΟΑΣΘ

    Πηγή: NET 105,8 fm 22/3/2002 10:58:00 πμ

    Στον εισαγγελέα απέστειλε ο υπουργός Μεταφορών Χρίστος Βερελής το αποτέλεσμα της έρευνας των επιθεωρητών του υπουργείου, για την υπόθεση της παράνομης κατακράτησης εσόδων από την πώληση μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών στον ΟΑΣΘ. Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι εμπλεκόμενοι δήλωναν ψευδώς ότι οι μηνιαίες κάρτες είχαν καταστραφεί και ακολούθως μαζί με τις καινούργιες που έπαιρναν από τον Οργανισμό, προωθούσαν στους πωλητές και τις παλιές, τα χρήματα των οποίων καρπώνονταν οι ίδιοι σε βάρος του Οργανισμού.

    Το κύκλωμα δρούσε μια επταετία

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, από την έρευνα αποδείχθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι είναι περισσότεροι απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, ότι το κύκλωμα δρούσε περίπου μια επταετία και πως το ύψος του ποσού που παράνομα παρακρατήθηκε είναι πολύ μεγαλύτερο. Από την έρευνα αποδείχθηκε επίσης ότι οι μηχανισμοί εσωτερικού ελέγχου του ΟΑΣΘ ήταν ανεπαρκείς και αναποτελεσματικοί. Ο κ. Βερελής έδωσε εντολή στους επιθεωρητές του υπουργείου Μεταφορών να ερευνήσουν και άλλα οικονομικά στοιχεία του Οργανισμού, προηγουμένων χρήσεων.

    [02] Εκτακτα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

    22/3/2002 10:10:00 πμ

    Μέτρα ενόψει του τριημέρου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα λάβει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου θα παραχωρηθεί μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου από το Δαφνί μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας και από το 46ο έως το 53ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Σήμερα το μέτρο θα ισχύσει από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ.

    [03] Στις 29 Μαρτίου η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

    Πηγή: ΑΠΕ 22/3/2002 9:43:00 πμ

    Φωτό Αρχείου

    Για την ερχόμενη Παρασκευή 29 Μαρτίου ορίστηκε τελικώς η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής θα ανακοινώσει και την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων. Κατά πληροφορίες, η κυρία Μπακογιάννη έχει προγραμματίσει στη συνέχεια ένα ''επικοινωνιακό μπαράζ'' με τηλεοπτικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις αλλά και συναντήσεις, όπως για παράδειγμα με τους βουλευτές της ΝΔ στην Α' Αθηνών.

    [04] Συνάντηση Σημίτη -Βερχόιγκεν

    22/3/2002 8:45:00 πμ

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σήμερα στις 11.30 το πρωί θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρμόδιο για τα θέματα της διεύρυνσης κ. Γκίτερ Βερχόιγκεν.

    Συνάντηση Παπανδρέου-Φερχόιγκεν

    Χθες, ο κ. Φερχόιγκεν είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, όπου συζήτησαν για το χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων Ευρωπαϊκής Eνωσης -Aγκυρας. Ο κοινοτικός επίτροπος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η υπογραφή της συνθήκης ένταξης των 10 υποψηφίων χωρών θα γίνει επί ελληνικής προεδρίας εφόσον οι σχετικές διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν ως τα τέλη Μαρτίου.

    [05] Σύνοδος Υπουργών Αμυνας της ΕΕ

    22/3/2002 8:42:00 πμ

    Στη Σαραγόσα της Ισπανίας μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της συνόδου των υπουργών Αμυνας της ΕΕ. Ο κ. Παπαντωνίου αναμένεται να αναπτύξει τις πάγιες ελληνικές θέσεις στο θέμα των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ενωσης -ΝΑΤΟ, αναφορικά με τη δημιουργία του ευρωστρατού. Ο υπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα θα επιμείνει σταθερά στις θέσεις της, ενώ επανέλαβε ότι το θέμα του ευρωστρατού, δεν αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ.

    [06] Τροχαίο ατύχημα με φορτηγό και Ι.Χ

    Πηγή: NET 105,8 fm 22/3/2002 10:37:00 πμ

    Τρεις τραυματίες είναι το αποτέλεσμα εκτροχιασμού και ανατροπής φορτηγού και Ι.Χ στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Χαλυβουργική. Το φορτηγό που ανετράπη εκινείτο με ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

    [07] Σήμερα η απόφαση του ΕΣΡ για τα ''ΒΒ''

    22/3/2002 9:46:00 πμ

    Σήμερα θα αποφασίσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το εάν θα επικυρώσει την απόφαση του προέδρου του για την αναστολή της μετάδοσης των δύο τηλεπαιχνιδιών, Bar και Big Brother, που μεταδίδουν το MEGA και ο ΑΝΤ1, αντίστοιχα, μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν θέλησε να σχολιάσει

    τα τεκταινόμενα, λέγοντας ότι θα ήταν ατόπημα να παρέμβει σε μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη. Τέλος, τη διενέργεια έρευνας διέταξε η εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτει η διάπραξη αυταπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

    [08] Βρυξέλλες:Πυρκαγιά στην ισπανική πρεσβεία

    22/3/2002 8:11:00 πμ

    Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας Ισπανός αστυνομικός και ένας Βέλγος, στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στο κτίριο της ισπανικής πρεσβείας στις Βρυξέλλες. Στις 11 το βράδυ, ώρα Ελλάδος δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα κατέφθασαν έξω από το κτίριο της πρεσβείας, καθώς πυκνοί καπνοί έβγαιναν από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου. Από την πυρκαγιά υπάρχουν και πολλοί τραυματίες μεταξύ των πυροσβεστών. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν διευκρινισθεί τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα του εμπρησμού.

    [09] Νέες επαφές του Αντονι Ζίνι στη Μ. Ανατολή

    22/3/2002 8:48:00 πμ

    Οι κύριοι Ζίνι και Αραφάτ σε

    προηγούμενη συνάντηση

    Εντείνονται οι αμερικανικές πιέσεις στον Παλαιστίνιο πρόεδρο Γιάσερ Αραφάτ για να σταματήσουν οι επιθέσεις αυτοκτονίας. Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, Αντονι Ζίνι προσπαθώντας να επαναφέρει Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους στο τραπέζι των συνομιλιών, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε χθες στην κεντρική Ιερουσαλήμ, θα έχει σήμερα συνάντηση στη Ραμάλα με τον Γιάσερ Αραφάτ. Το απόγευμα ο Αμερικανός απεσταλμένος θα έχει επαφές με την ισραηλινή ηγεσία, η οποία έδειξε αυτοσυγκράτηση και δεν προχώρησε σε αντίποινα για την επίθεση του Παλαιστίνιου καμικάζι.

    [10] Κηδεύτηκε σήμερα ο Μάρκο Μπιάτζι

    Πηγή: ΑΠΕ 22/3/2002 11:41:00 πμ

    Σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά παρουσία του Ιταλού προέδρου, Κάρλο Ατζέλιο Τσιάμπι, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δολοφονηθέντος από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες καθηγητή Μάρκο Μπιάτζι. Η οικογένεια του εκλιπόντος είχε αρνηθεί πρόταση της ιταλικής κυβέρνησης για την τέλεση μιας εθνικού χαρακτήρα κηδείας και ζήτησε από τα Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την επιθυμία της. Παρά τον ιδιωτικό χαρακτήρα της νεκρώσιμης τελετής παρέστησαν εκτός του προέδρου της Ιταλίας, οι πρόεδροι της Γερουσίας και της Βουλής Μαρτσέλο Πέρα και Πιέρ Φερντινάντο Κασίνι, όπως επίσης και αρκετοί υπουργοί, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και των συνδικάτων.

    [11] Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση εργοδοτών-ΓΣΕΕ

    22/3/2002 8:24:00 πμ

    Φωτό Αρχείου

    Ακαρπη απέβη η χθεσινή τέταρτη συνάντηση των μελών του προεδρείου της ΓΣΕΕ με τους εκπροσώπους των εργοδοτικών φορέων στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η εργοδοτική πλευρά επέμεινε στην πρότασή της για υπογραφή σύμβασης διετούς διάρκειας και αυξήσεις 4,1% για το 2002 και 3,5% το 2003. Η πρόταση απορρίφθηκε από τη ΓΣΕΕ που επιδιώκει αυξήσεις 5,3% -5,1% για το 2002. Πλήρης διάσταση απόψεων υπήρξε και στο θέμα της μείωσης του χρόνου εργασίας στις 39 ώρες την εβδομάδα. Οι εργοδότες ζητούν το 39ώρο να υιοθετηθεί από 1/1/2004, ενώ η ΓΣΕΕ επιδιώκει εφαρμογή του μέτρου το αργότερο εντός του 2003.

    [12] Διεθνής διάσκεψη για Αναπτυξιακή Βοήθεια

    22/3/2002 8:52:00 πμ

    Στη διεθνή διάσκεψη για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης που διεξάγεται στο Μοντερέϊ του Μεξικού, την Ελλάδα εκπροσωπεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Λοβέρδος. Σε ομιλία του ο κ. Λοβέρδος τόνισε την προσφορά της ΕΕ στην Παγκόσμια Αναπτυξιακή Βοήθεια που ξεπερνά το 50% του συνόλου της και την πρόθεση της Ελλάδας ειδικότερα να αυξήσει το δικό της ποσοστό από 0,2% σε 0,33% του ΑΕΠ μέχρι το 2006, με απώτερο στόχο να προσεγγίσει τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 0,39%. Η Ελλάδα, επεσήμανε ο υφυπουργός, ήταν μέχρι πρότινος μία αναπτυσσόμενη χώρα, σήμερα είναι μέλος της Ευρωζώνης και δωρήτρια χώρα με ποσοστό ανάπτυξης 4%, ένα από τα υψηλότερα της Ευρώπης.

    [13] Παγκόσμια Ημέρα του Νερού

    Τζένη Χαραλαμπίδου 22/3/2002 12:04:00 πμ

    Το χρησιμοποιούμε καθημερινά θεωρώντας το απλό δεδομένο της ζωής μας. Αλλά μέχρι πότε; Το νερό, συνώνυμο της ανθρώπινης ζωής και του πλανήτη μας έπαψε πια να είναι ο άφθονος φυσικός πόρος που μας χάρισε απλόχερα, η μητέρα γη. Το νερό σήμερα είναι ένας ευάλωτος πόρος που απαιτεί διαχείριση. Κυρίως σε ορισμένες περιοχές, όπως η Μεσόγειος.

    Αυξανόμενη έλλειψη νερού

    Εκατόν είκοσι εκατομμύρια Ευρωπαίοι, δηλαδή ένας στους επτά κατοίκους της Γηραιάς Ηπείρου, δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και σε κεντρικό αποχετευτικό σύστημα, εκτιμά ο ΟΗΕ.

    Εξάλλου, σημαντικό μέρος του νερού που διανέμεται από τα δίκτυα της Γηραιάς Ηπείρου χάνεται σε διαρροές με κόστος περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, αναφέρεται στο κείμενο της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (ΟΕΕ-ΟΗΕ).

    ''Ενώ μιλάμε για αυξανόμενη έλλειψη νερού, προσφέρουμε στους εαυτούς μας την πολυτέλεια να χάνουμε και να σπαταλάμε το νερό ακόμη και στις αναπτυγμένες χώρες'', παρατηρεί ο γερμανός εμπειρογνώμονας της ΟΕΕ-ΟΗΕ Ράινερ Εντερλάιν. Σύμφωνα με τον Εντερλάιν, 50% ως 60% της παραγωγής πόσιμου νερού σε πόλεις όπως η Μόσχα και η Πετρούπολη χάνεται.

    Σημαντικές διαρροές στο δίκτυο πόσιμου νερού σημειώνονται στα παλιά κέντρα ευρωπαϊκών πόλεων. Έτσι το 50% του νερού που διανέμεται στην παλιά πόλη του Όσλο χάνεται, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα.

    Πολλές από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης πλήττονται από το φαινόμενο, για παράδειγμα η Ρουμανία, η Αλβανία και οι πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες (Ουκρανία, Ρωσία, χώρες του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας).

    Μελέτη που δόθηκε το Δεκέμβριο στη δημοσιότητα από το Γαλλικό Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και το υπουργείο Γεωργίας υπολόγιζε σε ένα πέμπτο τις διαρροές στο δίκτυο πόσιμου νερού της Γαλλίας.

    Unicef: το 1/6 του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε ασφαλές νερό

    Μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας εξακολουθεί να υποφέρει από την έλλειψη νερού, υπογραμμίζει επίσης, σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Επιτροπή Συνεργασίας με τη Unicef, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό.

    "Η πρόσβαση σε ασφαλές νερό και σε στοιχειώδεις εγκαταστάσεις υγιεινής-τονίζεται στην ανακοίνωση-δεν είναι μόνο μια θεμελιώδης ανάγκη αλλά και ανθρώπινο δικαίωμα και είναι θεμελιώδους σημασίας για την υγεία και την ευημερία των παιδιών. Παρά τις σημαντικές επενδύσεις στην παροχή νερού τα τελευταία 20 χρόνια οι στόχοι της δεκαετίας για καθολική πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό και εγκαταστάσεις υγιεινής και αποχέτευσης μέχρι το έτος 2000, δεν επιτεύχθηκαν".

    Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης:

    - ενάμισι δισ. άνθρωποι, σχεδόν το 1/6 του παγκόσμιου πληθυσμού, εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση σε ασφαλές νερό,

    - ενώ 2,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν χωρίς επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής-το 80% από αυτούς στην Ασία.

    Ωστόσο, με τις συνεχείς παρεμβάσεις διεθνών οργανισμών όπως και της Unicef, ένα δισεκατομμύριο περισσότεροι άνθρωποι από όσοι το 1990 απολαμβάνουν το προνόμιο της πρόσβασης σε καθαρό νερό και σε στοιχειώδεις εγκαταστάσεις υγιεινής.

    Χτυπούν ασθένειες λόγω ελλιπούς παροχής νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής

    Το πιο ευαίσθητο κομμάτι του πληθυσμού που πλήττεται από την έλλειψη νερού, είναι τα παιδιά. Σχεδόν 4 δισεκατομμύρια κρούσματα διάρροιας το χρόνο προκαλούν 2,2 εκατομμύρια θανάτους, κυρίως μεταξύ παιδιών κάτω των 5 ετών.

    Αλλες συχνές ασθένειες που σχετίζονται με ελλιπή παροχή νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής είναι:

    - Εντερικά παράσιτα: Προσβάλλουν σχεδόν το 10% του πληθυσμού του αναπτυσσόμενου κόσμου και ανάλογα με τη βαρύτητα της μόλυνσης, οδηγούν σε υποσιτισμό, αναιμία και ελλιπή ανάπτυξη.

    - Τράχωμα: Σχεδόν 6 εκατομμύρια άνθρωποι είναι τυφλοί από τράχωμα. Μελέτες δείχνουν ότι η επαρκής παροχή νερού θα μπορούσε να μειώσει το ρυθμό προσβολής κατά 25%.

    - Σχιστοσωμίαση: Έχει προσβάλει περίπου 200 εκατομμύρια ανθρώπους από τους οποίους τα 20 εκατομμύρια σε βαριά μορφή. Μελέτες δείχνουν ότι η επαρκής παροχή νερού και υγιεινής μπορούν να ελαττώσουν το ρυθμό μετάδοσης κατά 77%.

    - Χολέρα: Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, που όμως μπορεί εύκολα να προληφθεί με την παροχή ασφαλούς πόσιμου νερού, εγκαταστάσεων υγιεινής και σωστή υγειονομική συμπεριφορά.

    Που καταναλώνονται 300 δισ. κυβικά μέτρα νερού στη Μεσόγειο;

    Ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή μας; Σήμερα, σε όλη τη περιοχή της Μεσογείου χρησιμοποιούνται 300 δισ. κυβικά μέτρα νερού. Από αυτά τα 155,5 χρησιμοποιούνται στη Βόρεια Μεσόγειο, τα 54 στην Ανατολική και τα 88,5 στη Νότια.

    Η ζήτηση του νερού διπλασιάστηκε μέσα σε έναν αιώνα, ενώ έχει αυξηθεί κατά 60% την τελευταία 25ετία:

    - η γεωργική κατανάλωση για άρδευση φθάνει και το 80% σε ορισμένες περιοχές,

    - η οικιακή χρήση και ο τουρισμός (με 150 εκατ. τουρίστες το χρόνο) καλύπτουν το 15-17%

    - και οι βιομηχανικές ανάγκες το 3-5% της ζήτησης νερού.

    Τρόποι αύξησης της διαθεσιμότητας νερού

    Μέχρι σήμερα, η αφαλάτωση του νερού συνιστά τη βασική μέθοδο για την αύξηση της διαθεσιμότητας νερού, ενώ ιδιαίτερα χρήσιμη θεωρείται και η μέθοδος του καθαρισμού των αστικών λυμάτων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες των αρδεύσεων.

    Όσον αφορά στην οικιακή κατανάλωση τη μερίδα του λέοντος στα νοικοκυριά της Β. Μεσογείου έχουν:

    - οι τουαλέτες με το 33%,

    - το μπάνιο και το ντους το 20-32%

    - και το μαγείρεμα μόνο το 3%.

    Οικονομία νερού στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να γίνει με διάφορους τρόπους:

    - με την βελτίωση στα καζανάκια τουαλέτας μειώνοντας την απαιτούμενη ποσότητα νερού κατά 50%,

    - με την "διαπαιδαγώγηση" των καταναλωτών

    - με εισαγωγή συστημάτων μέτρησης και κλιμακωτής τιμολόγησης που θα αποφέρει εξοικονόμηση της τάξης του 10-25%,

    - με την καλύτερη συντήρηση των δικτύων διανομής του νερού, ώστε να περιοριστούν οι αστικές απώλειες κατά 20-35%.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 22 March 2002 - 9:54:24 UTC