Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-11-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η εκλογική συμπεριφορά σε συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ
  • [02] Ομαλοποιείται η κίνηση στην Αθήνα
  • [03] Ενας νόμος για όλα...
  • [04] Αποπομπή ταξίαρχου για αντισημιτικές δηλώσεις
  • [05] Μείωση των ανταποδοτικών τελών για το Κτηματολόγιο
  • [06] Καμπανάκι UEFA για τη βία στα ελληνικά γήπεδα
  • [07] ΠΑΟ: Επαίξε μεν... δεν τα κατάφερα δε

    [01] Η εκλογική συμπεριφορά σε συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ

    4/11/2003 8:52:00 μμ

    Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ, καθώς την Τρίτη με συσκέψεις στο Μαξίμου αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη, κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν την ερμηνεία της εκλογικής συμπεριφοράς των αναποφάσιστων, με βάση στοιχεία δημοσκοπήσεων, αλλά έγινε και προσπάθεια για συγκρότηση των περιφερειακών χαρτών. Στη σύσκεψη της Χαριλάου Τρικούπη, τα μέλη του Ε.Γ. πολλά μέλη της κυβέρνησης, αλλά και οι Θ. Πάγκαλος και Α. Παπαδόπουλος, βρέθηκε επί τάπητος, η ανάλυση των αποτελεσμάτων δύο ποιοτικών ερευνών που έγιναν το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Το μήνυμα από τις δύο έρευνες είναι αισιόδοξο για το ΠΑΣΟΚ και τόνιζαν ότι οι εκλογές δεν έχουν κριθεί. Αντίθετα, σημείωναν, αν το κυβερνών κόμμα αλλάξει ορισμένα χαρακτηριστικά της πολιτικής του έχει πολύ σημαντικές πιθανότητες να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

    Οι αναποφάσιστοι στο επίκεντρο των διεργασιών

    Εκείνο που σημείωναν με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είναι η διαφορά μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία αυξάνει υπέρ του κ. Σημίτη.

    Το βασικότερο στοιχείο που αναλύθηκε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τις δύο έρευνες, αφορούσε στο ποσοστό των αναποφασίστων, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς φθάνει στο 25% του εκλογικού σώματος, ενώ και ένα ποσοστό 5-8% δεν δείχνει απόλυτα βέβαιο για τη στάση του την ημέρα των εκλογών. Ουσιαστικά οι ψηφοφόροι που δηλώνουν απόλυτα βέβαιοι για την εκλογική επιλογή τους ανέρχονται στο 65% περίπου.

    Από το ποσοστό των αναποφάσιστων ένα σημαντικό τμήμα δηλώνει ότι θα αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ποιο κόμμα θα ψηφίσει, κάτι που καθιστά "ντέρμπι" την εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και προϊδεάζει για τη μάχη που θα δοθεί μέχρι τις εκλογές.

    Όπως έλεγαν άλλα στελέχη του Κινήματος, αυτό που προκύπτει από τις έρευνες είναι ότι μέρος του εκλογικού σώματος, που δηλώνει αναποφάσιστο, "έχει κουραστεί" από το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το έχει εγκαταλείψει.

    Οι ίδιοι ψηφοφόροι δεν έχουν πειστεί από τη ΝΔ και δίνουν πίστωση χρόνου στο ΠΑΣΟΚ, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει ορισμένα στοιχεία της πολιτικής του και μάλιστα απαιτούν αυτές τις αλλαγές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός της διευρυνόμενης διαφοράς μεταξύ Σημίτη-Καραμανλή, την αισιοδοξία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενίσχυσε και η βελτίωση των ποσοστών του Κινήματος στα λεγόμενα "διλήμματα εξουσίας", καθώς διαπιστώθηκε προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στο ερώτημα αν οι ψηφοφόροι προτιμούν μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Σημίτη ή μια κυβέρνηση ΝΔ με Καραμανλή, ενώ πριν λίγο καιρό προηγείτο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Την Πέμπτη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα συνδρομητική δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis,η οποία έγινε με τη συμμετοχή 2500 ατόμων στο σύνολο της Επικράτειας, περιλαμβανομένων και των νησιών (τα οποία δεν περιλαμβάνονται στις συνήθεις δημοσκοπήσεις).Και μόνο το στοιχείο αυτό έκανε στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλούν έστω και για ελαφρά μείωση της διαφοράς, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το κόμμα τους υπερτερεί στις περιοχές αυτές.

    [02] Ομαλοποιείται η κίνηση στην Αθήνα

    4/11/2003 8:14:00 μμ

    Η απότομη αλλαγή του καιρού με τις ισχυρές καταιγίδες προκάλεσε πολύωρο μποτιλιάρισμα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, πλημμύρες σε υπόγειες κατοικίες και καταστήματα, κυρίως στα νότια προάστια και μικροκαθιζήσεις σε δρόμους. Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 120 κλήσεις για βοήθεια. Προβλήματα λόγω του καιρού παρουσιάστηκαν σε δύο πτήσεις της Ολυμπιακής. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια και καλλιέργειες στην Ηλεία. Την Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα πέσει η θερμοκρασία στα βόρεια, κεντρικά και δυτικά, καταιγίδες θα πλήξουν κυρίως τις νότιες περιοχές και θα ενισχυθούν οι βοριάδες.

    [03] Ενας νόμος για όλα...

    4/11/2003 11:41:00 μμ

    Σειρά θεμάτων για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, τη διοίκηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους αλλοδαπούς ρυθμίζονται με πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή. Για τους αλλοδαπούς, η ανανέωση της άδειας διαμονής μετά από την πάροδο δύο ετών θα γίνεται ανά διετία και ύστερα από δεκαετή συνολική παραμονή στη χώρα μπορεί να χορηγείται άδεια αόριστης διάρκειας. Με άλλη διάταξη παρέχεται η δυνατότητα εκποίησης χωρίς δημοπρασία δημοτικών και κοινοτικών εκτάσεων, οι οποίες κατέχονται αυθαίρετα τουλάχιστον μία δεκαετία και καλλιεργούνται συστηματικά ή έχουν δεντροφυτευτεί.

    Αυστηροί κανόνες για τις εκλογικές δαπάνες

    Στο νομοσχέδιο για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, μεταξύ άλλων προβλέπεται:

    Η διακίνηση του 60% των συνολικών εσόδων και δαπανών των νομαρχιακών και δημοτικών συνδυασμών, μέσω λογαριασμών που τηρούνται σε τράπεζες εγκατεστημένες στην Ελλάδα, στο όνομα του υποψηφίου δημάρχου, ή νομάρχη, καθώς και του οριζόμενου διαχειριστή. Η κατάθεση γίνεται μόνον επώνυμα και φυσικά, υπό την προϋπόθεση της συναίνεσης των προσώπων στο όνομα των οποίων τηρούνται

    Απαγορεύεται η χρηματοδότηση συνδυασμών από το ίδιο πρόσωπο.

    Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των εκλογικών δαπανών των συνδυασμών, δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο επιτρεπόμενο αθροιστικά, ποσό, για το σύνολο των υποψηφίων του, το οποίο με τη σειρά του καθορίζεται ανάλογα με τον πληθυσμό του δήμου ή της νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

    Υποχρεώνονται οι συνδυασμοί να τηρούν διπλότυπα βιβλία εσόδων-εξόδων

    Ο έλεγχος των οικονομικών των συνδυασμών και των υποψηφίων, ανατίθεται σε Επιτροπή Ελέγχου που συστήνεται σε κάθε νομό από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, η οποία συγκροτείται σε επίπεδο νομού, τουλάχιστον δύο μήνες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών. Αντιστοίχως, συστήνεται επίσης Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων.

    Οι ποινές για τις παραβάσεις του νόμου σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις, φθάνουν μέχρι και στην έκπτωση του δημάρχου ή του νομάρχη από το αξίωμά του.

    Υποχρεώνονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να μνημονεύουν εκείνον που παρήγγειλε τη διενέργειά τους και να ανακοινώνεται η ποσόστωση των πληθυσμιακών κατηγοριών με βάση τις οποίες έχει διεξαχθεί η δημοσκόπηση, καθώς και το σύνολο των ερωτημάτων. Δημοσκοπήσεις επιτρέπεται να ανακοινώνονται στον Τύπο, μέχρι 15 ημέρες πριν τις εκλογές.

    [04] Αποπομπή ταξίαρχου για αντισημιτικές δηλώσεις

    4/11/2003 9:15:00 μμ

    Σε πρόωρη αποστρατεία υποχρεώθηκε ο Γερμανός ταξίαρχος των ειδικών δυνάμεων του γερμανικού στρατού, λόγω των αντισημιτικών του πεποιθήσεων. Ο Ράινχαρτ Γκένζελ, συνεχάρη εγγράφως τον βουλευτή των Χριστιανοδημοκρατών Μάρτιν Χόχμαν για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον των Εβραίων, κάνοντας λόγο για "λαό ενόχων". Η στήριξη του Γκένζελ στις δηλώσεις του βουλευτή, προκάλεσαν την οργή του Γερμανού υπουργού Αμυνας, Πέτερ Στρουκ, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες τις θέσεις του. "Οι δηλώσεις του ταξίαρχου βλάπτουν τη Γερμανία και την κυβέρνηση" τόνισε χαρακτηριστικά.

    Σάλος στη Γερμανία

    Στην επιστολή του ο Γερμανός ταξίαρχος έδινε συγχαρητήρια στο βουλευτή των Χριστιανοδημοκρατών Μάρτιν Χόχμαν για τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει σε ομιλία του τον περασμένο μήνα.

    "Μια εξαιρετική ομιλία, δείχνει ένα θάρρος, μια ειλικρίνεια και μια σαφήνεια, που βλέπουμε πλέον πολύ σπάνια στη χώρα μας'', έγραφε χαρακτηριστικά για όλα είχε πει ο βουλευτής σε πρόσφατη ομιλία του.

    Ο βουλευτής είχε πει ότι οι Εβραίοι είναι ένας λαός ενόχων, καθώς στη διάρκεια της Ρωσικής Επανάστασης το 1917 ''μεγάλος αριθμός Εβραίων ήταν ενεργά στελέχη της Tcheka (πρώην σοβιετική αστυνομία), σε επίπεδο διοικητών, αλλά και ως κομάντο''.

    Η δημοσιοποίηση της επιστολής του προκάλεσε πολιτικό σάλο στη Γερμανία.

    Οι θέσεις του ταξίαρχου είναι ''ανεπίτρεπτες'', δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Αμυνας και ζήτησε από τον πρόεδρο της χώρας Γιοχάνες Ράου να υποχρεωθεί σε πρόωρη αποστρατεία ο ταξίαρχος ηλικίας 59 ετών.

    Και σαν να μην έφθανε αυτό, πρόσθεσε

    "Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τιμητική αποχώρηση για έναν ταξίαρχο, όταν ένας υπουργός αποφασίζει να τον πετάξει έξω''

    [05] Μείωση των ανταποδοτικών τελών για το Κτηματολόγιο

    4/11/2003 8:04:00 μμ

    Συναίνεση και διάλογο για να προχωρήσει το δύσκολο έργο του Κτηματολογίου ζήτησε η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, , κατά τη συζήτηση επερώτησης βουλευτών της ΝΔ, στη Βουλή. Η κ. Παπανδρέου προέβλεψε μείωση των ανταποδοτικών τελών για τη συγκρότηση του έργου, ενώ παραδέχθηκε, ότι το υπουργείο, ξεκίνησε την κατάρτιση του Κτηματολογίου χωρίς την απαραίτητη γνώση και εμπειρία αλλά και χωρίς την ύπαρξη του απαραίτητου θεσμικού πλαισίου.

    Γραφειοκρατικά προβλήματα καθυστερούν το έργο

    Η ΝΔ, νωρίτερα δια του βουλευτή Τρικάλων Νίκου Λέγκα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "μεταφέρει τα προβλήματα στον πολίτη καλώντας τον να πληρώσει τα σπασμένα του Κτηματολογίου μέσω του ανταποδοτικού τέλους", αλλά και ότι με δική της ευθύνη το κόστος του έργου έχει ήδη τετραπλασιαστεί, (από 250 εκατ. ευρώ στο 1 τρισ.).

    Η κ. Παπανδρέου, κατά την τοποθέτησή της ανέφερε ότι τα κυριότερα προβλήματα που προκύπτουν είναι η δυσκολία του εντοπισμού εκείνων των ιδιοκτητών που δεν δήλωσαν τις περιουσίες τους, καθώς και εκείνων που δεν είναι σε θέση να τις υποδείξουν.

    Το πρόβλημα τόνισε ότι περιπλέκεται και στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας επαρκώς τεκμηριωμένοι.

    Οξυμένο εμφανίζεται όπως υποστήριξε η υπουργός, το ιδιοκτησιακό πρόβλημα σε παραμεθόριες περιοχές, αλλά και όπου το δημόσιο αντιδικεί με τους ιδιώτες για την κυριότητα των τοπικών εκτάσεων.

    Παρέμβαση για το τελευταίο πρόβλημα, πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος σχολίασε ότι "όσο υπάρχει το τεκμήριο κυριότητας υπέρ του Δημοσίου, άδικα θα προσπαθούμε να φτιάξουμε Κτηματολόγιο" και πρότεινε "να καταργηθεί το τεκμήριο με εξαίρεση ενδεχομένως ορισμένες περιοχές".

    Κατά τα άλλα, οι βουλευτές της ΝΔ που έλαβαν το λόγο (Λέγκας, Τσιτουρίδης, Τρυφωνίδης, Παπαδημητρίου, Μητσοτάκης) αναγνώρισαν ότι η νυν υπουργός ΠΕΧΩΔΕ "καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες", κατηγόρησαν ωστόσο την κυβέρνηση, η οποία, όπως ανέφερε ο Σ. Τσιτουρίδης, ευθύνεται για το "ναυάγιο" του Κτηματολογίου.

    Απαντώντας, η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, ανέφερε ότι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη για κατάργηση του τεκμηρίου ιδιοκτησίας υπέρ του Δημοσίου, συνεισφέρει για την επίλυση του προβλήματος, σε περιοχές όπως η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο, όχι όμως και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

    Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η κ. Παπανδρέου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της υιοθέτησης της πρότασης επιστημονικής επιτροπής για τα εκτός σχεδίου ακίνητα, την οποία επεξεργάζεται διακομματική επιτροπή, στην οποία ωστόσο, δεν μετέχουν το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ.

    Η Επιτροπή εισηγείται την κατάργηση του τεκμηρίου ιδιοκτησίας του Δημοσίου στις εκτός σχεδίου πόλεως δασικές εκτάσεις.

    Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της ΝΔ, αρνήθηκαν να τοποθετηθούν επί του πορίσματος της Επιτροπής, προτού υπάρξει επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους της κυβέρνησης.

    [06] Καμπανάκι UEFA για τη βία στα ελληνικά γήπεδα

    4/11/2003 8:01:00 μμ

    Αποφασισμένη να προχωρήσει μέχρι και στον αποκλεισμό ελληνικών γηπέδων είναι η UEFA, λόγω της ανάρμοστης και επεισοδιακής συμπεριφοράς των οπαδών ελληνικών συλλόγων, σε αγώνες των διοργανώσεών της. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Γκέρχαρντ Αϊγκνερ, με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, επισημαίνει ότι αν δεν σταματήσουν τα επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, η UEFA μπορεί να οδηγηθεί σε απόφαση για αποκλεισμό των γηπέδων, ή και τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

    Απαράδεκτη η κατάσταση στην Ελλάδα

    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία στους ταραξίες των ελληνικών γηπέδων.

    Με επιστολή στην ΕΠΟ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της UEFA, Γκέρχαρντ Αϊγκνερ μιλάει για στασιμότητα της χώρας μας στην αντιμετώπιση της βίας αλλά και για τα μέτρα τα οποία είναι διατεθειμένη να πάρει η UEFA, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον.

    "Αυτή η επαναλαμβανόμενη αμέλεια καθήκοντος είναι απαράδεκτη και πιθανώς να οδηγήσει ώστε να απαγορευτεί η χρήση των ελληνικών σταδίων για έναν ή περισσότερους αγώνες, ή οι αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών'' τονίζει χαρακτηριστικά ο Αϊγκνερ.

    Στην επιστολή του επίσης αναφέρει ότι στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League, έχουν επιβληθεί πρόστιμα που συνολικά είναι ήδη διπλάσια σε σχέση με πέρσι.

    Τονίζεται ακόμη το γεγονός ότι τα ελληνικά γήπεδα δεν είναι ασφαλή καθώς έχουν γίνει αναφορές για τα αντικείμενα που εκτοξεύουν οι Έλληνες οπαδοί.

    Η βία στη συνεδρίαση της ΕΠΑΕ

    Στο μεταξύ, το θέμα της βίας στα γήπεδα, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ.

    Στόχος να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση με την Πολιτεία για θέματα όπως ο πλήρης εξοπλισμός των γηπέδων με όλα τα μέσα ασφαλείας, η εφαρμογή ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ότι αφορά την διδασκαλία και την πράξη του fair play στα σχολεία αλλά και ειδικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν από τις ίδιες ομάδες και την ΕΠΑΕ:

    Στα μέτρα αυτά προβλέπεται:

    Η πρόσληψη εταιρίας security είτε μεμονωμένα από τις ομάδες είτε από την ΕΠΑΕ Η δημιουργία από τους συλλόγους επιτροπής ασφαλείας και διορισμό από μέρους του αξιωματούχου παρατηρητή ασφαλείας για τους φιλάθλους. Η υιοθέτηση της ιδιότητας μέλους από όλες τις ομάδες. Σύστημα εισόδου pass system. Η ανάπτυξη στρατηγικής πώλησης ειστηρίων. Η τοποθέτηση εκπαιδευμένων επιτηρητών και υπεύθυνων αγώνα για τους φιλάθλους. Η λήψη αυστηρών μέτρων από πλευράς συλλόγων Η αναβάθμιση της υπηρεσίας τήρησης μέτρων τάξης της ΕΠΑΕ.

    [07] ΠΑΟ: Επαίξε μεν... δεν τα κατάφερα δε

    4/11/2003 11:46:00 μμ

    Μια πολύ καλή εμφάνιση για 60΄ λεπτά, δεν ήταν αρκετή για να σώσει ο Παναθηναϊκός την "παρτίδα" στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στην 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα 3-1 από τη Στουτγκάρδη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχασαν οριστικά το «τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση που οδηγεί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο 60΄, όμως η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα "καθάρισε" το ματς σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο, με τους Φύσσα (67΄ αυτ.), Κουράνι (75΄), Χίνκελ (77΄) και εξασφάλισε ουσιαστικά- μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 5ου ομίλου.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 4 November 2003 - 21:55:28 UTC