Visit the Infoxenios - Tourist information about Greece Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-04-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τέρμα τα ψέματα Η ώρα των πρωταγωνιστών
  • [02] Για προληπτικούς λόγους Στην εντατική του Ιατρικού ο Θανάσης Βέγγος
  • [03] Η Ντόρτουμντ "δούλεψε" για την Βέρμη
  • [04] Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μ. Ανατολή Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς
  • [05] Νίκη ανάσα για τον Ακράτητο
  • [06] Στο "καναβάτσο" η Προοδευτική
  • [07] Α1: Πρώτος ο ΠΑΟ

    [01] Αθλητισμός

    Τέρμα τα ψέματα Η ώρα των πρωταγωνιστών

    17/4/2004 6:50:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/4/2004 8:26:31 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Μετά το "φολκλόρ", των δύο τελευταίων εβδομάδων με θέμα τα εισιτήρια, τα αντιτόπινγκ-κοντρόλ, και τις ανακοινώσεις των διοικήσεων των δύο αιωνίων αντιπάλων, έρχεται η ώρα των μεγάλων πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Την τελευταία του προπόνηση πριν το ντέρμπι, πραγματοποίησε το Σάββατο ο Παναθηναίκός, ενώ την Παρασκευή ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση παρουσία 12 χιλιάδων φιλάθλων που ζήτησαν νίκη και πρωτάθλημα.

    Τι λέει η προιστορία

    Το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι η 25η συνάντηση των "αιωνίων αντιπάλων" με γηπεδούχους τους "πράσινους" από συστάσεως του επαγγελματικού πρωταθλήματος (1979).

    Ο έως τώρα απολογισμός στις 24 προηγούμενες αναμετρήσεις είναι αρνητικός για τον Παναθηναϊκό, αφού έχει πετύχει έξι νίκες, έχει παραχωρήσει εννέα ισοπαλίες και έχει υποστεί εννέα ήττες από τους "ερυθρόλευκους".

    Πάντως, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, οι τρεις από τους οποίους διεξήχθησαν στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες), ενώ ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει ως φιλοξενούμενος από τις 5/12/1998.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι και τα τρία ντέρμπι που διεξήχθησαν στη Λεωφόρο, μετά την επιστροφή των "πράσινων" την περίοδο 2000/01, σημαδεύτηκαν από επεισόδια.

    Ο Κορίνθιος διαιτητής του ντέρμπι, Γιώργος Δούρος, διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των "αιωνίων" (είχε σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου στις 5/5/1999, όταν οι "ερυθρόλευκοι" με 10 παίκτες από το 33', επικράτησαν των "πράσινων" με 2-0).

    Αρνητική παράδοση έχει ο Παναθηναϊκός και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό τον μήνα Απρίλιο. Οι δύο "αιώνιοι" έχουν συναντηθεί δέκα φορές ως αντίπαλοι τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης, με τον Ολυμπιακός να έχει επικρατήσει σε πέντε αγώνες, ο Παναθηναϊκός σε τρεις, ενώ δυο έχουν λήξει ισόπαλα.

    Μάλιστα τη μια φορά από τις δέκα, το ντέρμπι συνέπεσε και να γίνει την ίδια ακριβώς ημερομηνία, στις 18 Απριλίου. Ήταν το 1937, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και οι «ερυθρόλευκοι νίκησαν 1-0, με γκολ του Βάζου.

    [02] Εσωτερικά

    Για προληπτικούς λόγους Στην εντατική του Ιατρικού ο Θανάσης Βέγγος

    17/4/2004 7:25:00 μμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου ο κορυφαίος κωμικός Θανάσης Βέγγος, ο οποίος, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για άλλη αιτία, υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδιο, που διερευνάται εάν είναι περιορισμένης κλίμακας εγκεφαλικό. Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη χθες στο θεραπευτήριο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης προστάτη. Η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχής, όπως αναφέρουν ιατρικοί κύκλοι του νοσοκομείου, αλλά αργά το απόγευμα ο ασθενής εμφάνισε μια ζάλη, η οποία ανησύχησε τους θεράποντες ιατρούς, που εκτίμησαν ότι επρόκειτο για ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Καμία ανησυχία

    Το νοσοκομείο δεν δίνει επισήμως καμιά πληροφορία για το συμβάν καθώς η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιος του Θανάση Βέγγου, έχουν ζητήσει διακριτικότητα από τους γιατρούς. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινιστεί ότι παρότι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά και η γενική κλινική του εικόνα είναι θετική.

    Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε και η γνωστή ηθοποιός Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο αργά το απόγευμα.

    [03] Αθλητισμός

    Η Ντόρτουμντ "δούλεψε" για την Βέρμη

    17/4/2004 7:55:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ενα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται πλέον η Βέρντερ Βρέμης που αν κερδίσει την Κυριακή το Αννόβερο θα στεφθεί ουσιαστικά πρωταθλήτρια Γερμανίας, αφού στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε με σκορ 2-0 την Μπάγερν Μονάχου. Πολύ σημαντικές νίκες, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα "Ευρωπαϊκά εισιτήρια" πέτυχαν η τρίτη της βαθμολογίας Στουτγκάρδη, που κέρδισε εύκολα την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 3-1, όσο και η τέταρτη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία νίκησε μέσα στην "Αουφ Σάλκε Αρίνα" την Σάλκε με σκορ 3-2.

    Τα αποτελάσματα αναλυτικά

    Σάββατο (17/04) Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 2-0 (Έβερτον (πεν.) 55', Βερνς 61')

    Σάλκε-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 (Ντελούρα 56', Χάνκε 77'-Μπερμπατοφ 30', Σνάιντερ 72', Μπουτ (πεν.) 75')

    Στουτγάρδη-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3-1 (Κουράνι 44', Χλεμπ 50', Μπορντόν 81'-Σουρ 85')

    Μόναχο 1860-Αμβούργο 1-2 (Αγκοστίνο 87'-Φερνάντο (αυτ.) 66', Μαχνταβίκια 79')

    Βόλφσμπουργκ-Φράϊμπουργκ 4-0 (Φραντζ 11', Μπαϊάνο 20', Σαπρέι 47', Κλίμοβιτς 68')

    Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου 1-1 (Ούλιχ 86'-Πίντο 9')

    Καϊζερσλάουτερν-Χάνσα Ροστόκ 3-2 (Μπιέλιτσα 30', Χριστόφ 36', Λόκβεντς 74'-Ρίντλεβιτς 37', (πεν.) 71')

    Κυριακή (18/04) Βέρντερ Βρέμης-Αννόβερο Κολωνία-Μπόχουμ

    1 Βέρντερ Βρέμης 66 2 Μπάγερν Μονάχου 59 3 Στουτγκάρδη 57 4 Μπάγερ Λεβερκούζεν 52 5 Μπορούσια Ντόρτμουντ 48 6 Μπόχουμ 45 7 Σάλκε 43

    [04] Διεθνή

    Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μ. Ανατολή Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς

    17/4/2004 9:07:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/4/2004 10:52:19 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ ΝΕΤ 105,8 ΑΠΕ

    Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς ο νέος ηγέτης της οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, Αμπντελαζίζ Αλ Ραντίσι σκοτώθηκε το Σάββατο από επίθεση των Ισραηλινών με μαχητικά ελικόπτερα. Οι ρουκέτες έπληξαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ράντισι στην πόλη της Γάζας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν σοβαρά τον ίδιο και να σκοτώσουν το γιο του και έναν σωματοφύλακα, ενώ τραυματίστηκαν επίσης άλλοι πέντε περαστικοί. Λίγη ώρα αργότερα ο Αλ Ράντισι υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Άμεση ήταν η αντίδραση της Παλαιστινιακής Αρχής, αξιωματούχος της οποίας έκανε λόγο για "κρατική τρομοκρατία" του Ισραήλ, ενώ εκδίκηση ορκίστηκε η Χαμάς. ''Τρομερό έγκλημα'' χαρακτήρισε τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς και ο κορυφαίος διαπραγματευτής των Παλαιστινίων, Σάεμπ Ερεκατ.

    Ισραήλ: "Απειλή ο Ραντίσι"

    Ήταν η δεύτερη απόπειρα εξόντωσής του Ράντισι από το Ισραήλ καθώς είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση εναντίον του στις 10 Ιουνίου.

    Το Ισραήλ με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε τον Ραντίσι "τρομοκρατική απειλή". Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΝΕΤ στο Ισραήλ Πάνος Χαρίτος, αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του ηγέτη της Χαμάς, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι βγήκαν στους δρόμους της Γάζας για να διαδηλώσουν και να ορκιστούν εκδίκηση.

    Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το απόγευμα ένας Παλαιστίνιος καμικάζι ανατινάχτηκε στο μεθοριακό πέρασμα του Ερέζ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και ένας Ισραηλινός στρατιώτης και να τραυματιστούν άλλοι δύο Ισραηλινοί τραυματίες.

    [05] Αθλητισμός

    Νίκη ανάσα για τον Ακράτητο

    17/4/2004 9:29:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Η Άνοιξη έχει μπει πια για τα καλά και ο Ακράτητος είδε τις ελπίδες του για παραμονή στην Α΄ Εθνική να... ανθίζουν. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε σήμερα στο γήπεδο "Γιάννης Παθιακάκης" 3-0 του Ιωνικού, για την 26η ημέρα του πρωταθλήματος, και έπιασε την Καλλιθέα και τον Πανηλειακό στους 19 βαθμούς. Αντίθετα, οι Νικαιώτες συνειδητοποιούν πλέον ότι η σωτηρία τους δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη.

    Γκολ με το καλημέρα

    Δεν είχε καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στα Ανω Λιόσια, όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με "δράστη" τον Μάριο Χριστοδούλου, που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Τελκίνσκι και την αδράνεια της άμυνας του Ιωνικού. Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα από το σοκ και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Λετιέρι στο 9΄ και ο Μακόρ στο 24΄ αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ ο Μπαρτζώκας επενέβη σωτήρια στο 13΄ σε χτύπημα φάουλ του Βουρεξάκη. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 40΄ όταν, μετά από λάθος του Οφρυδόπουλου, ο Ηλιόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Μπεκιάι, όμως ο Αλβανός τερματοφύλακας τον σταμάτησε.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα την ισοφάριση. Την άγγιξαν μάλιστα στο 55΄, όταν ο Μπαρτζώκας απέκρουσε με τα πόδια το δυνατό σουτ του Μακόρ. Ενα λεπτό αργότερα, ο Ακράτητος "κλείδωσε" τη νίκη χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Στεφανίδη λίγο έξω από την περιοχή, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπεκιάι.

    Από εκεί και πέρα ο Ιωνικός ανοίχτηκε και οι γηπεδούχοι πλησίασαν το τρίτο γκολ στο 63΄, όταν ο Μπεκιάι απέκρουσε το σουτ του Σκούφαλη και στη συνέχεια ο Ηλιόπουλος σούταρε άουτ. Ενα λεπτό αργότερα, οι Νικαιώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Φρούσου (η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, πριν καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαρτζώκα).

    Ο Ακράτητος έμεινε με δέκα παίκτες στο 70΄, λόγω αποβολής του Ευθυμιάδη με δεύτερη κίτρινη, όμως αυτό δεν στάθηκε ικανό να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 84΄, όταν ο Στεφανίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Οφρυδόπουλο. Ο διαιτητής Ταπαντζάς υπέδειξε το πέναλτι και ο «παθών το αξιοποίησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

    Οι συνθέσεις:

    ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μπαρτζώκας, Γκίτσης, Ηλιόπουλος (88΄ Σουτζ), Χριστοδούλου, Σκούφαλης (80΄ Μπλέτσας), Βενέτης, Στεφανίδης, Κουτσοκώστας (72΄ Μαϊστρέλης), Δαδούσης, Ευθυμιάδης, Τελκίνσκι.

    ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάι, Φερεκίδης (72΄ Τσιμπλίδης), Ξανθόπουλος, Αφάς, Φρούσος, Μακόρ, Βουρεξάκης, Μελαμπιανάκης, Οφρυδόπουλος, Γκούτμαν (59΄ Γαβριλόπουλος), Λετιέρι (59΄ Μενδρινός).

    [06] Αθλητισμός

    Στο "καναβάτσο" η Προοδευτική

    17/4/2004 9:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ύστερα από ένα χορταστικό -εξ απόψεως θεάματος- παιχνίδι, η ΑΕΚ νίκησε στο γήπεδο της Νίκαιας τη γηπεδούχο Προοδευτική με 4-2 και βελτίωσε τη βαθμολογική θέση της στην κατάταξη, βυθίζοντας όμως σε απόγνωση τους "βυσσινί" που από σήμερα είναι ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο Ακράτητος νίκησε τον Ιωνικό.

    Γκολ και θέαμα

    Η δεινή βαθμολογική θέση της Προοδευτικής δεν έδινε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους να στοχεύσουν σε άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης. Ετσι, οι "βυσσινί" μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό σουτ του Βιλανάκη έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

    Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα, με ωραίο σουτ του Οκκά (πάνω στην κίνηση) που επίσης πέρασε άουτ, ενώ στο 26΄ ο Κώστας Φραντζέσκος ατύχησε, όταν σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. Από το 34ο λεπτό και ως τη λήξη του πρώτου μέρους, το γήπεδο "πήρε φωτιά".

    Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, η Ένωση άνοιξε το σκορ με τον Τσιάρτα, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Στρακόσια: ο Λυμπερόπουλος σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ανδράλας έστειλε τη μπάλα προς την εστία του υποχρεώνοντας τον Αλβανό γκολκίπερ σε εντυπωσιακή απόκρουση, όμως ο καιροφυλακτών Τσιάρτας με ευθύβολο σουτ έκανε το 0-1. Πριν οι γηπεδούχοι συνέλθουν, ο Μπορμπόκης βρέθηκε προ του Στρακόσια από μπαλιά του Οκκά και έγραψε το 0-2, για να μειώσει σε 1-2 ο Καζαντζής στο 37΄! Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 40΄ από τον Μιχαηλίδη, όμως ο Τόγιας απώλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μάντεψε την πρόθεση του αντιπάλου του, έπεσε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ.

    Η Προοδευτική μπήκε εξίσου δυνατά στην επανάληψη, ευτύχησε δε να ισοφαρίσει στην πρώτη οργανωμένη της επίθεση στην αντίπαλη εστία: ήταν, λοιπόν, στο 50΄, όταν ο Φραντζέσκος δέχθηκε τη μπαλιά του Σιδηρόπουλου και πλάσαρε εύστοχα τον Μιχαηλίδη, κάνοντας το 2-2. Στο 63΄ μάλιστα βρέθηκε «μια ανάσα από το να βρεθεί στη θέση του «οδηγού, όταν σε άψογα οργανωμένη αντεπίθεση ο Φραντζέσκος έβγαλε τον Ζαΐμι μόνο απέναντι στον Μιχαηλίδη, όμως ο Αλβανός επιθετικός, αντί να σουτάρει απευθείας, προσπάθησε πρώτα να κοντρολάρει, έχασε τον έλεγχο της μπάλας και έδωσε την ευκαιρία στον πορτιέρε της ΑΕΚ να εξουδετερώσει την απειλή.

    Και επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος, η πειραϊκή ομάδα το πλήρωσε δεχόμενη ένα τρίτο τέρμα στο 69΄ από τον Λυμπερόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Οκκά καθώς και το ότι βρέθηκε χωρίς την παραμικρή επιτήρηση απέναντι από την εστία του Στρακόσια. Η Προοδευτική «κατέρρευσε, αφού είδε τη μεγάλη προσπάθειά της να πηγαίνει "στράφι". Ετσι, στο 82΄ ο Ιλια Ιβιτς χρίστηκε σκόρερ του τέταρτου γκολ της ΑΕΚ, ύστερα από ασίστ του Οκκά που σήμερα αναδείχθηκε σε μέγα... πλέι μέικερ. Παράλληλα, ο Σέρβος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους "κιτρινόμαυρους" και τους επέτρεψε να προσπεράσουν τη Χαλκηδόνα πιάνοντας στην 4η θέση το Αιγάλεω, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο.

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Στρακόσια, Καρανικόλας, Τόγιας (80΄ Θάνου), Σιδηρόπουλος, Πουλόπουλος, Ανδράλας, Μάγγος, Καζαντζής, Βιλανάκης, Φραντζέσκος, Bαρτζιώτης (46΄ Ζαΐμι).

    ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Μπορμπόκης, Καψής, Κρέικ, Λάκης (78΄ Ναλιτζής), Ποπόφ, Ζαγοράκης, Πετκόφ, Οκκάς, Τσιάρτας (86΄ Μόρας), Λυμπερόπουλος (78΄ Ιβιτς).

    [07] Αθλητισμός

    Α1: Πρώτος ο ΠΑΟ

    17/4/2004 9:47:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/4/2004 9:59:35 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Στη πρώτη θέση της βαθμολογίας της Αι κατηγορίας του μπάσκετ αναρριχήθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τη άνετη νίκη του στο Ηράκλειο και την ήττα του Αμαρουσίου από τον Ολυμπιακό. Ο Μίλαν Τόμιτς στην πρώτη του ως προπονητής του "θρύλου" είδε τους παίκτες του να έχουν κέφια και να παίρνουν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα με άνετη νίκη. Σημαντικές νίκες που τους αφήνουν περιθώρια να μπουν στην οχτάδα για τους Πανιώνιο και Μακεδονικό. Άνετες νίκες επίσης για ΠΑΟΚ και Ηρακλή με τον "δικέφαλο" να βλέπει τετράδα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τους "πρασινους" του βορρά.

    Αποτελέσματα-βαθμολογίες

    A1 ΑΝΔΡΩΝ-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    Ηρακλής-Ιωνικός ΝΦ 76-59, ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός 99-81, Πανιώνιος-Απόλλων Π. 82-69, Ηράκλειο-Παναθηναϊκός 87-104, Ολυμπιακός-Μαρούσι 86-64, ΑΕΚ-Μακεδονικός 59-69, Περιστέρι-Αρης 18/4

    BAΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 24 αγώνες)

    1. Παναθηναϊκός 44, 2. Μαρούσι 44, 3. Ηρακλής 39, 4. Αρης 38 -23αγ, 5. ΠΑΟΚ 37, 6. ΑΕΚ 37, 7. Ολυμπιακός 36, 8. Περιστέρι 35 -23αγ, 9. Πανιώνιος 35, 10.Μακεδονικός 35, 11. Απόλλων Πατρών 32, 12. Ηράκλειο 30, . Ιωνικός ΝΦ 30 14. Ηλυσιακός 29

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Εκτός τετράδας η ΑΕΚ

    Νίκη πρωτιά για τον ΠΑΟ

    Με νίκη η πρώτη του "Τόμιτς"


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 17 April 2004 - 20:51:12 UTC