Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-06-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα "Εκρηκτική" νύχτα στη Βαγδάτη
  • [02] Δεν υποκύπτει στην Αλ Κάιντα η Σ. Αραβία
  • [03] Πρόκριση για τις Νικολαϊδου-Τσιαρτσιάνη
  • [04] Επίθεση αυτοκτονίας Πολύνεκρη επίθεση στη Βαγδάτη
  • [05] Διαφωνία ΣΕΓΑΣ-ΑΘΗΝΑ 2004
  • [06] Στην Τεχνόπολις του Δ. Αθηναίων Έκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
  • [07] Ο Ντέκο στην Τσέλσι
  • [08] Καταπατά το Διεθνές Δίκαιο Κρύβει από τον Ε.Σ. τους κρατούμενους ο
  • [09] Δημοσκόπηση της Προσωρινής Αρχής της συμμαχίας Δυσαρεστημένοι οι

    [01] Ιράκ

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα "Εκρηκτική" νύχτα στη Βαγδάτη

    17/6/2004 7:32:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Νέο μπαράζ εκρήξεων την Τετάρτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη Βαγδάτη, κοντά στο γενικό επιτελείο των αμερικανικών δυνάμεων. Η ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού αναφέρει τα εξής: "οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν λόγο ούτε για τραυματίες ούτε για υλικές ζημιές από την έκρηξη όλμου εναντίον της βάσης της Συμμαχίας κοντά στο κέντρο της Βαγδάτης". Οι υπόκωφες εκρήξεις σημειώθηκαν η μία μετά την άλλη γύρω στις 00:45, τοπική ώρα. Σύμφωνα με ένα ξένο-κάτοικο της περιοχής- είπε, πως πληροφορήθηκε, ότι οι εκρήξεις έγιναν στα βορειοδυτικά της Πράσινης Ζώνης, στο παλάτι του πρώην ηγέτη του Ιράκ, Σαντάμ Χουσεΐν.

    [02] Διεθνή

    Δεν υποκύπτει στην Αλ Κάιντα η Σ. Αραβία

    17/6/2004 9:02:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ-BBC

    Αρνείται τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Κάιντα η Σαουδική Αραβία και δηλώνει, ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς της οργάνωσης, η οποία πιέζει το Ριάντ να απελευθερώσει 72 φυλακισμένους Μουτζαχεντίν, προκειμένου να μην εκτελέσει τον Αμερικανό Πολ Μάρσαλ Τζόνσον, ο οποίος κρατείται όμηρος από το Σάββατο. Η προθεσμία της Αλ Κάιντα λήγει την Παρασκευή. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι δηλώσεις αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος δήλωσε, πως οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να διασφαλισθεί η απελευθέρωση του ομήρου, αλλά κατέστησε σαφές ότι δεν θα γίνουν υποχωρήσεις στα αιτήματα των απαγωγέων.

    Αποκλείουν τις διαπραγματεύσεις

    "Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε στα αιτήματά τους", δήλωσε ο Ναουάφ Ομπάιντ, στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας, ενώ απέκλεισε την περίπτωση αποφυλάκισής τους, καθώς, όπως είπε "είναι άνθρωποι-κλειδιά για τη συγκέντρωση πληροφοριών", ώστε να αποτραπούν μελλοντικές επιχειρήσεις τους.

    Αλλά και ο σύμβουλος του σαουδαραβικού υπουργείου Εξωτερικών, Αντέλ αλ-Τζουμπέιρ, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ότι η κυβέρνηση του Ριάντ μελετά την κατάσταση και βρίσκεται σε επαφή με τις ΗΠΑ ως προς το τις ενέργειες, που πρέπει να γίνουν.

    "Στη συνέχεια θα λάβουμε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα, αλλά η ιστορία μας είναι τέτοια ώστε να μην διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες", πρόσθεσε. Καμία διάθεση συμβιβασμού δείχνει και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αμπντάλα, διακηρύσσοντας, ότι η χώρα του θα πλήξει την Αλ Κάιντα. "Έχουμε δυνάμεις, που μέχρι τώρα δεν έχουν φανεί, αλλά θα τις δείτε στις προσεχείς ημέρες", δήλωσε ο Αμπντάλα, ο οποίος στην ουσία ασκεί την εξουσία στη χώρα.

    Ώρες αγωνίας

    Στο μεταξύ, δραματική έκκληση προς τη Σαουδική Αραβία απηύθυνε η οικογένεια του Τζόνσον.

    "Εκλιπαρώ τους Σαουδάραβες να κάνουν, ότι είναι δυνατό. Είμαστε όλοι άνθρωποι" είπε στο CNΝ ο γιος του ομήρου, Πολ. "Έχει κάνει πολλά για τη χώρα σας. Σέβομαι όλες τις προσπάθειές σας, αλλά απλά θέλω να τον δω να επιστρέφει σώος και αβλαβής. Εσείς μπορείτε να το διασφαλίσετε αυτό. Απλά έκανε τη δουλειά του", είπε ο Πολ. Επίσης, αναφερόμενος στους απαγωγείς, τους τόνισε, πως στον πατέρα του δεν αξίζει αυτό, που περνάει.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απειλούν με νέα εκτέλεση

    [03] Μπιτς Βόλεϊμπολ

    Πρόκριση για τις Νικολαϊδου-Τσιαρτσιάνη

    17/6/2004 9:15:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η απουσία των Σφυρή-Καραντάσιου που αποφάσισαν να ξεκουραστούν και να μην συμμετάσχουν στο τουρνουά όπεν του παγκοσμίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλει, άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για την πρόκριση του άλλου ελληνικού διδύμου στο κυρίως ταμπλό. Έτσι Νικολαϊδου και Τσιαρτσιάνη θα δώσουν το δυναμικό «παρών» με στόχο μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

    Μια νίκη, μία ήττα

    Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες στην πορεία τους μέχρι σήμερα έχουν να επιδείξουν μια πρόκριση άνευ αγώνος στον πρώτο γύρο, μια νίκη στον δεύτερο γύρο επί των Κέιζερ-Μιούρεν από την Ολλανδία με σκορ 2-0 (21-16, 21-14) και μια ανώδυνη ήττα στον τρίτο γύρο από τις Βραζιλιάνες Σίλβα-Φράνκα με 2-0 (21-19, 21-12). Το γεγονός όμως πως οι Σφυρή-Καραντάσιου άφησαν μια θέση κενή επέτρεψε στις Νικολαϊδου-Τσιαρτσιάνη να περάσουν ως καλύτερη χαμένη ομάδα από τα προκριματικά.

    [04] Ιράκ

    Επίθεση αυτοκτονίας Πολύνεκρη επίθεση στη Βαγδάτη

    17/6/2004 9:39:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/6/2004 11:53:30 πμ)

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: Reuters

    Νέα τραγωδία στην πρωτεύουσα του Ιράκ. Δεκάδες οι νεκροί από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου μπροστά από την είσοδο κέντρου Στρατολογίας του ιρακινού στρατού στην πόλη, κοντά στο αεροδρόμιο Μουτχάνα, όπου βρίσκονται οι αμερικανικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 35 και οι τραυματίες τους 120, σε μία από τις πιο αιματηρές επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ιράκ, μετά το τέλοσ του πολέμου.

    Επίθεση ανταρτών

    Μέσα στο καταστρεμμένο αυτοκίνητο βρίσκεται το πτώμα ενός άνδρα, κάτι που κάνει τις αρχές να πιστεύουν, ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας. Την έκρηξη ακολούθησαν σκηνές πανικού, με πρωταγωνιστές Ιρακινούς στρατιώτες, διασώστες και περαστικούς. Οι νεκροί και οι τραυματίες μεταφέρονταν στα νοσοκομεία της πόλης, ενώ οι Αμερικανοί στρατιώτες απέκλεισαν την περιοχή. Πρόκειται για την τελευταία επίθεση των ανταρτών, οι οποίοι θέλουν να υπονομεύσουν την προσωρινή κυβέρνηση του Ιράκ.

    Εννιά νεκροί και 47 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλ Καράμα,επτά νεκροί και 30 τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Καρχ και τουλάχιστον 17 νεκροί και 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιάρουκ, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

    [05] Στίβος

    Διαφωνία ΣΕΓΑΣ-ΑΘΗΝΑ 2004

    17/6/2004 9:28:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Μόνο ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας κάθε ομοσπονδίας θα έχει την δυνατότητα να μπει στο Ολυμπιακό Στάδιο με διαπίστευση, σύμφωνα με επιστολή που απεστάλη την Τετάρτη. Με βάση αυτό λοιπόν τα υπόλοιπα μέλη κάθε ομοσπονδία και συνεπώς και του ΣΕΓΑΣ, δεν θα έχει την άδεια να εισέλθει στο ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια των ημερών των αγώνων. Η απάντηση του Συνδέσμου στην επιστολή της ΑΘΗΝΑ 2004 ήταν μια νέα επιστολή με την οποία έγιναν προσπάθεια ευαισθητοποίησης σχετικά με την προσφορά των στελεχών των σωματείων. Χαρακτηριστικά δε αναφέρεται: "Είναι γνωστό ότι ο ελληνικός αθλητισμός στηρίχθηκε στις πολύχρονες και αφιλοκερδείς προσπάθειες και την προσφορά των Αθλητικών Στελεχών, των Αθλητικών Σωματείων και Ενώσεων της χώρας μας, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά και αθόρυβα για να χαιρόμαστε όλοι τις αθλητικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Θεωρούμε αδιανόητο να μην μπορούν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Αθλητικών Ομοσπονδιών να έχουν τη δυνατότητα διαπίστευσης στο άθλημά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην χώρα μας".

    Στο Ρέθυμνο οι Αμερικανοί

    Το τελευταίο και βασικότερο κομμάτι της προετοιμασίας των Αμερικανών για τους Αγώνες της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Ρέθυμνο, αφού η κρητική πόλη επιλέχθηκε ως ο ιδανικότερος τόπος. Συνολικά αναμένονται περισσότερα από 120 αθλητές, προπονητές και συνοδοί καθώς και 25 δημοσιογράφοι. Οι Αμερικανοί θα προπονούνται στο Στάδιο Γάλλου και η άφιξή τους στο Ρέθυμνο είναι στις 27 Ιουλίου.

    [06] Πολιτισμός

    Στην Τεχνόπολις του Δ. Αθηναίων Έκθεση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

    17/6/2004 9:11:00 πμ

    Η ιστορία της αναγέννησης των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 1896, ξετυλίγεται στην ενδιαφέρουσα έκθεση με τίτλο "Ο Πιέρ ντε Κουμπερντίν και το ελληνικό θαύμα", που παρουσιάζει η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, η Διεθνής Επιτροπή Πιερ ντε Κουμπερντίν και το Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, από τις 16 Ιουνίου έως τις 29 Αυγούστου 2004 , στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης". Η έκθεση, υπό την επιμέλεια του Τζιν Ντιουρι, αντιπροέδρου της Διεθνούς Επιτροπής Πιέρ ντε Κουμπερντίν (CIPC), προσεγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο τη γέννηση της μεγαλύτερης σύγχρονης αθλητικής διοργάνωσης της υφηλίου, στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο Τζιν Ντιουρι, ειδικός στα θέματα της διεθνούς ιστορίας των αθλημάτων, είναι εδώ και αρκετά χρόνια διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Αθλητισμού (Musee National de Sport) στο Παρίσι. Τα έγγραφα και τα εκθέματα, που έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή, ρίχνουν φως στην ενδιαφέρουσα και ορισμένες φορές αρκετά έντονη σχέση μεταξύ του αναγεννημένου, τότε, ελληνικού έθνους και του ίδιου του Πιερ ντε Κουμπερντίν. Προέρχονται από γνωστές συλλογές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

    Τέσσερις θεματικές ενότητες

    Η έκθεση που παρουσιάζεται σε τρεις γλώσσες (με συστήματα ακουστικής ξενάγησης σε ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά) διοργανώνεται από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τη Διεθνή Επιτροπή Πιέρ ντε Κουμπερντίν στη Λοζάνη και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και υποστηρίζεται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, το Γαλλικό Υπουργείο Αθλητισμού, τη Γαλλική Επιτροπή Πιέρ ντε Κουμπερντίν και τον Οργανισμό "Agence pour la Francophonie".

    Η πρώτη θεματική ενότητα αναφέρεται στις ανασκαφές της αρχαίας Ολυμπίας, που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του 19ου αιώνα και περιλαμβάνει μια σύντομη αναδρομή στο ελληνικό παρελθόν των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια, εστιάζεται στη σημαντική ελληνική συνεισφορά του Ολυμπιακού Κινήματος από τους Ζάππα, Αβέρωφ, Φωκιανό, Βικέλα και του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και στη δημιουργία του Ολυμπιακού Κινήματος σε διεθνές επίπεδο , με αντικείμενα τόσο από το Συνέδριο της Ενωσης Αθλητικών Σωματείων της Γαλλίας (1892) όσο και από το Διεθνές Αθλητικό Συνέδριο στο Παρίσι (1894), που διοργανώθηκε υπό την καθοδήγηση του Βικέλα. Ακολουθεί η παρουσίαση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, πριν από 108 χρόνια, με πολλές φωτογραφίες και αντικείμενα αθλητικού εξοπλισμού. Ωστόσο, το επίκεντρο της έκθεσης εστιάζεται στην ενότητα με θέμα: "Τα χρόνια της αβεβαιότητας ", όπου για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας τεκμηριωμένα στοιχεία για την περίοδο, κατά την οποία ο ελληνικός λαός επεδίωκε τη μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, ενώ ο Πιέρ ντε Κουμπερντίν είχε αρχίσει να διεθνοποιεί το Ολυμπιακό Κίνημα.

    [07] Αθλητισμός

    Ο Ντέκο στην Τσέλσι

    17/6/2004 11:08:00 πμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Ειδήσεις > Αθλητισμός)&body= Οι ιατρικές εξετάσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Ντέκο από την Τσέλσι. 'Πέφτουν' οι υπογραφές μετά το EURO

    Μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Πάουλο Φερέιρα, ένας ακόμη πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται μια ανάσα από την συνεργασία με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και την Τσέλσι. Ο βραζιλιάνικης καταγωγής, Πορτογάλος, Ντέκο όπως δήλωσε χθες μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ρωσία, έχουν όλα διευθετηθεί στο ειδύλλιο με τους "μπλε" της Αγγλίας και το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, διαδικασία δηλαδή απολύτως τυπική, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. "Ουσιαστικά έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και με τις δύο ομάδες", τόνισε ο Πορτογάλος και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, "Θα περάσω τις εξετάσεις και μετά το EURO θα υπογράψω στην Τσέλσι". Με τον τρόπο αυτόν ο Ρώσος μεγιστάνας, Αμπράμοβιτς, ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την ομάδα στην προσπάθεια να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε φέτος με τον συνεχώς αμφισβητούμενο, Κλαούντιο Ρανιέρι.

    [08] Ιράκ

    Καταπατά το Διεθνές Δίκαιο Κρύβει από τον Ε.Σ. τους κρατούμενους ο Ράμσφελντ

    17/6/2004 11:10:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Την απόκρυψη της παρουσίας τουλάχιστον ενός Ιρακινού κρατουμένου σε αμερικανική στρατιωτική βάση από τον κατάλογο των κρατουμένων, προκειμένου να παρεμποδίσουν τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό να ελέγξει τις συνθήκες διαβίωσής του διέταξε τις αμερικανικές αρχές στο Ιράκ, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ. Όπως γράφουν σήμερα οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, επικαλούμενοι πηγές του Πενταγώνου και των μυστικών υπηρεσιών, ένας από τους κρατούμενους θεωρήθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Ανσάρ αλ Ισλάμ και ο Ράμσφελντ διέταξε τον περασμένο Νοέμβριο τον τότε επικεφαλής της CIA, Τζορτζ Τένετ να τον κρύψει μαζί με άλλους κρατουμένους-φαντάσματα.

    Όπως γράφει η αμερικανική εφημερίδα τα στοιχεία του κρατουμένου δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά όπως αποκαλύπτουν οι N.Y Times παραμένει φυλακισμένος στην αμερικανική βάση Κρόπερ, στα περίχωρα του αεροδρομίου της Βαγδάτης. Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο κρατούμενος "σχεδίαζε επιθέσεις εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων και συμφερόντων εντός και εκτός του Ιράκ".

    Τον περασμένο Μάρτιο, ο Αμερικανός στρατηγός Αντόνιο Ταγκούμπα, που ερευνούσε τις καταγγελίες για κακοποιήσεις κρατουμένων στις φυλακές Αμπού Γράιμπ, είχε επικρίνει έντονα την τακτική της απόκρυψης κρατουμένων ως "αντιβαίνουσα στο δόγμα του αμερικανικού στρατού και στο διεθνές δίκαιο".

    [09] Ιράκ

    Δημοσκόπηση της Προσωρινής Αρχής της συμμαχίας Δυσαρεστημένοι οι Ιρακινοί από τη Συμμαχία

    17/6/2004 11:39:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των Ιρακινών πολιτών απέναντι στις αμερικανικές δυνάμεις. Εννιά στους 10 Ιρακινούς, θεωρούν "κατακτητές" τους Αμερικανούς στρατιώτες, ενώ η πλειοψηφία των Ιρακινών πολιτών, θεωρεί, ότι θα ένιωθαν πιο ασφαλείς αν οι στρατιωτικές δυνάμεις έφευγαν από το Ιράκ. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν μετά από μία δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε η Προσωρινή Αρχή της συμμαχίας (CPA). Μάλιστα, μόλις το 11% των Ιρακινών δήλωσαν, ότι εμπιστεύονται τη CPA, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, το ποσοστό αυτό ήταν 47%. Αντίθετα, μόνο το 10% δηλώνει, ότι εμπιστεύεται τους στρατιώτες της Συμμαχίας, ενώ μόλις το 3% τους θεωρεί "δυνάμεις διατήρησης της ειρήνης" και το 2% "απελευθερωτές".

    Ευελπιστούν ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί

    Επίσης, το 55% των Ιρακινών δηλώνει, πως θα αισθανόταν περισσότερη ασφάλεια αν οι στρατιώτες αποχωρούσαν αμέσως, ενώ το 32% δηλώνει το αντίθετο.

    Πάντως, η πλειοψηφία των Ιρακινών (45%) επιθυμεί να φύγουν οι στρατιωτικές δυνάμεις μετά την εκλογή της κυβέρνησης, αντίθετα με το 41%, που θα προτιμούσε μία άμεση αποχώρηση.

    Αισιόδοξο δηλώνει το 63% των ερωτηθέντων, ότι η ανάληψη της εξουσίας από την προσωρινή κυβέρνηση, στις 30 Ιουνίου, θα βελτιώσει την κατάσταση, αντίθετα με το 15%, που θεωρεί, ότι θα την χειροτερεύσει.

    Η ασφάλεια (59%), η οικονομία (16%) και τα δίκτυα υποδομών (15%), για τους ερωτηθέντες, πρέπει να αποτελέσουν τις νέες προτεραιότητες την νέας κυβέρνησης.

    Για τη δημοσκόπηση ρωτήθηκαν 1.097 άτομα, ενώ ιδιαίτερα αυξημένο ήταν το ποσοστό, αυτών, που αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 17 June 2004 - 8:56:45 UTC