Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-23

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Για θέματα ολυμπιακής ασφάλειας Συνάντηση Βουλγαράκη-Παπαδόπουλου
  • [02] Κοντά σε "Γιούβε" ο Τζιλαρντίνο
  • [03] Μην το πιείτε Λουστείτε! Αποκτήστε νεανικό και σφιχτό κορμί με κόκκινο
  • [04] Νεκροί πατέρας και κόρη Τραγωδία στον Ωρωπό
  • [05] Ικανοποιημένη η κυβέρνηση των ΗΠΑ από το πόρισμα
  • [06] Φιλική νίκη του ΠΑΟ
  • [07] Έληξε η πρώτη ημέρα του έκτου Συνεδρίου Αρχή μιας νέας εποχής
  • [08] Ματαιώθηκε η συναυλία Μαχαιρίτσα Θηβαίου

    [01] Εσωτερικά

    Για θέματα ολυμπιακής ασφάλειας Συνάντηση Βουλγαράκη-Παπαδόπουλου

    23/7/2004 7:36:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Για τα θέματα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ενημέρωσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και συντονιστή του τομέα δημόσιας διοίκησης, δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης, Αλέκο Παπαδόπουλο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης. Μάλιστα, ο υπουργός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στάση που τηρεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον ασφάλειας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, ο κ. Βουλγαράκης, επεσήμανε, πως θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, και όχι μόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    Ικανοποιημένος ο κ. Παπαδόπουλος

    Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε ικανοποιημένος από την ενημέρωση, καθώς είπε, πως ήταν πλήρης και χρήσιμη για το πρόγραμμα ασφαλείας, το οποίο είχε ξεκινήσει επί της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και ήδη αρχίζει να εφαρμόζεται. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε βέβαιος, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γίνουν με απόλυτη ασφάλεια . Μάλιστα, τόνισε, πως θα εξελιχθούν σε μία παγκόσμια συνάθροιση χαράς.

    Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία, ο κ. Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    [02] Αθλητισμός

    Κοντά σε "Γιούβε" ο Τζιλαρντίνο

    23/7/2004 7:52:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Γιουβέντους βρίσκεται σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Όπως ανακοινώθηκε από την Πάρμα, ο νεαρός άσος αρνήθηκε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2007, με αμοιβές 1,5 εκατομμύριο αγγλικές λίρες το χρόνο, και είναι πια μια ανάσα από τους "μπιανκονέρι". Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της "μεγάλης κυρίας", Λουτσιάνο Μότζι: "Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, εξαιρετικά ταλαντούχος και θα αποτελέσει μία πολύ καλή επένδυση για το μέλλον. Είμαστε κοντά στην απόκτηση του και από τη στιγμή που η Γιουβέντους τον θέλει, θα τον αποκτήσει". Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος επιθετικός σημείωσε 23 τέρματα με τη φανέλα της Πάρμα.

    [03] Διάφορα

    Μην το πιείτε Λουστείτε! Αποκτήστε νεανικό και σφιχτό κορμί με κόκκινο κρασί

    23/7/2004 8:16:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Το ότι ένα με δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί την ημέρα κάνουν καλό στην καρδιά, είναι ευρέως γνωστό. Το ξέρατε, όμως, ότι εκτός από την καρδιά κάνει καλό στο στήθος και στο στομάχι, καθώς το κόκκινο κρασί καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος; Μόνο, που για τη συγκεκριμένη χρήση δεν πρέπει να το πιείτε αλλά να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα θαυματουργά καλλυντικά σκευάσματα, φτιαγμένα με κόκκινο κρασί, ή έστω να κάνετε επάλειψη με το νέκταρ των θνητών. Ήδη στο Μπουένος Άιρες, τα ινστιτούτα αισθητικής, που παρέχουν αυτή τη "μεθυστική" θεραπεία, κάνουν χρυσές δουλειές, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες σπεύδουν να δοκιμάσουν τη νέα υποσχόμενη μέθοδο. Οι γυναίκες, που έχουν δοκιμάσει τη νέα καλλυντική θεραπεία, δηλώνουν εθισμένες, καθώς είναι ένα από τα λίγα προϊόντα, που κάνει ό,τι υπόσχεται. Σύμφωνα με τον ειδικό στη νέα μέθοδο Ντιέγκο Μπαρμπέραν, τα καλλυντικά από κρασί συσφίγγουν και ενυδατώνουν το δέρμα, κάνοντάς το υγείες και σφριγηλό. Αν λοιπόν, έχετε βαρεθεί τις συμβατικές περιποιήσεις, δεν έχετε παρά να περιμένετε, η νέα επαναστατική μέθοδος να έρθει στην Ευρώπη. Εκτός και αν σκοπεύετε να πάτε ταξιδάκι στο Μπουένος Άιρες

    [04] Εσωτερικά

    Νεκροί πατέρας και κόρη Τραγωδία στον Ωρωπό

    23/7/2004 8:58:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Τραγικό τέλος είχε η πράξη αυτοθυσίας δύο ανθρώπων, οι οποίοι βούτηξαν στα νερά μίας πισίνας, για να σώσουν από πνιγμό ένα ανήλικο αγόρι. Νεκροί ανασύρθηκαν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Παρασκευάς Τσάμης και η κόρη του, Σωτηρία, όταν πνίγηκαν νωρίς το απόγευμα στην πισίνα του καταστήματός τους στο Χαλκούτσι, Ωρωπού. Όλα άρχισαν λίγο μετά τη μία, όταν ο 15χρονος, αλβανικής καταγωγής, ενώ έπαιζε στην αυλή της καφετέριας έπεσε μέσα στην πισίνα. Η γυναίκα, που συνόδευε το παιδί, έντρομη έβαλε τις φωνές γιατί ο μικρός έπασχε από διανοητική καθυστέρηση. Αμέσως, έπεσε στα νερά η Σοτηρία Τσάμη, η οποία έχασε τις αισθήσεις της. Ακολούθησε πανικός, και μόλις ο ιδιοκτήτης του καφέ, είδε την κόρη του αναίσθητη και έπεσε στο νερό μαζί με τη γυναίκα, που συνόδευε το μικρό.

    Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

    Το παιδί και η γυναίκα κατάφεραν να βγουν από την πισίνα, όμως ο 60χρονος άνδρας και η 20χρονη κοπέλα δεν τα κατάφεραν.

    Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως ακριβώς συνέβη το περιστατικό, καθώς στο μαγαζί δεν υπήρχε άλλος πελάτης και η γυναίκα, που συνόδευε το παιδί έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

    Τα πτώματα των δύο άτυχων ανθρώπων μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου θα γίνει νεκροτομή, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ιατροδικαστικές εκτιμήσεις, προφανώς πατέρας και κόρη πριν πέσουν στην πισίνα είχαν φάει και υπέστησαν ανακοπή.

    [05] Διεθνή

    Ικανοποιημένη η κυβέρνηση των ΗΠΑ από το πόρισμα

    23/7/2004 8:50:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Την ώρα που πλήθος Αμερικανοί σχηματίζουν ουρές έξω από τα βιβλιοπωλεία για να προμηθευτούν το 567 σελίδων πόρισμα για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, η σύμβουλος του Προέδρου Μπους για θέματα εθνικής Ασφάλειας, Κοντολίζα Ράις, εμφανίζεται ικανοποιημένη από τα ευρήματα του πορίσματος δηλώνοντας ότι καταδεικνύεται πως ο Αμερικανός Πρόεδρος "έκανε ό,τι ήταν δυνατόν ώστε να προστατευτεί η χώρα" στην περίοδο αμέσως πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.

    "Θα κινούσαμε Γη και ουρανό εάν το ξέραμε"

    Μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η Κοντολίζα Ράις ανέφερε ότι το πρόβλημα φαίνεται πως αναγόταν στις δύο προηγούμενες δεκαετίες και, ως εκ τούτου, ο Τζορτζ Μπους έκανε ό,τι μπορούσε τονίζοντας ότι μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις η κυβέρνηση υλοποίησε "πάρα πολλά" ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες επιθέσεις εις βάρος των ΗΠΑ.

    "Στο Λευκό Οίκο θα είχαμε κινήσει Γη και ουρανό αν γνωρίζαμε ότι προετοιμάζεται επίθεση αυτής της εμβέλειας", είπε, επαναλαμβάνοντας τη φράση του Αμερικανού Προέδρου, προσθέτοντας ότι, τώρα, ο Τζορτζ Μπους προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο χώρο αρμοδιότητας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

    Το αίτημα για ενίσχυση της ασφάλειας, θέμα επίκαιρο ενόψει και των διεθνών εξελίξεων, επιδοκίμασε και ο προηγούμενος ένοικος του Λευκού Οίκου, Μπιλ Κλίντον.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την 11η Σεπτεμβρίου

    Το βίντεο του τρόμου

    "Αθώοι" οι Μπους και Κλίντον για την 11η Σεπτεμβρίου

    [06] Αθλητισμός

    Φιλική νίκη του ΠΑΟ

    23/7/2004 9:12:00 μμ

    Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού επί σλοβενικού εδάφους. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν 1-0 της Μούρα στο γήπεδό της, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ζοέλ Επαλέ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από συνδυασμό του Μινχ με τον Κωνσταντινίδη και σέντρα του Γερμανού. Οι "πράσινοι", δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δύο λεπτά πριν τη λήξη, αποβλήθηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τους Γκαλίνοβιτς (46' Κοτσόλης), Ραγκουέλ (60' Μόρις), Μινχ, Κώτσιος, Κυργιάκος, Άντριτς, Μίτου, Κωνσταντινίδης, Επαλέ, Ολισαντέμπε (46' Μπικόφσκι), Κωσταντίνου (46' Ντέμπα). Ο Γιτζάκ Σουμ δεν χρησιμοποίησε τους Γκούμα, Τζόρβα, Χαλκιά, Μάριτς, Σανμαρτεάν και Γκονζάλες, οι οποίοι προπονήθηκαν στο γήπεδο πριν τον αγώνα.

    [07] Εσωτερικά

    Έληξε η πρώτη ημέρα του έκτου Συνεδρίου Αρχή μιας νέας εποχής

    23/7/2004 9:36:00 μμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ

    Σε πανηγυρικό κλίμα έληξε η πρώτη ημέρα του έκτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο εκθεσιακό κέντρο της Ανθούσας. Κύρια συνθήματα του Συνεδρίου ήταν "Νέοι δρόμοι-Νέα πορεία" και "Ανοικτοί δρόμοι-Πολιτική αλλαγής", ενώ η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην επέτειο των 30 χρόνων δημοκρατίας. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ Εστέν, ενώ το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βίλφιτ Μάρτενς. Το λόγο πρώτα πήρε η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στη συνέχεια, σε άπταιστα ελληνικά, τη διαδέχτηκε στο βήμα ο Βαλερί Ζισκάρ ντ Εστέν, ο οποίος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να επικυρώσει η Ελλάδα πρώτη το νέο ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Με θερμά λόγια μίλησε για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και ο πρόεδρος του (ΕΛΚ) Βίλφριντ Μάρτενς. Προτελευταίος μίλησε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για να κλείσει την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, με το λόγο του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Προσωπικό όραμα για μία νέα Ελλάδα

    "Προχωρούμε καλά, πολύ καλύτερα από ό,τι αναμενόταν, μπροστά σε τόσο βαριά κληρονομιά και σε τόσο αντίξοες συνθήκες" υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για "το καλύτερο".

    Απόλυτα ξεκάθαρος προς όλες τις κατευθύνσεις για το διαχωρισμό κράτους, κυβέρνησης και κόμματος και καταθέτοντας το προσωπικό του όραμα για τη σύγχρονη Ελλάδα, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, έκλεισε σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τις εργασίες της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου.

    "Δε χρωστούμε γραμμάτια σε κανέναν, δεν ανεχόμαστε διαπλοκές, δεν παζαρεύουμε αρχές και αξίες, είναι αρχή και δέσμευση τιμής," υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος καθορίζοντας τις σχέσεις κράτους, κυβέρνησης και κόμματος, υπογράμμισε, ότι το κράτος δεν κομματικοποιείται και το κόμμα δεν κρατικοποιείται.

    Επίσης, ο κ. Καραμανλής, τόνισε, πως "ό,τι είπαμε προεκλογικά, δεν ανακαλείται μετεκλογικά".

    Όσον αφορά στα πανωτόκια, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις σχετικές ρυθμίσεις, με το τριπλάσιο του κεφαλαίου για τις επιχειρήσεις και ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τους αγρότες στο διπλάσιο του κεφαλαίου. Για όσους αγρότες δεν είχαν ενταχθεί στη ρύθμιση πριν από το 1990, θα ισχύσει το ύψος του τελικού κεφαλαίου, μιάμισι φορά του αρχικού.

    Επίσης ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε ρυθμίσεις για το χρόνο κράτησης των δυσμενών στοιχείων στο σύστημα Τειρεσίας και εξήγγειλε το αμέσως επόμενο διάστημα, την παρουσίαση συγκροτημένης πολιτικής για την επάνοδο στη χώρα μας κεφαλαίων που είχαν φύγει στο εξωτερικό.

    Στο τέλος της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός, καταχειροκροτούμενος κατέθεσε το προσωπικό του όραμα για το μέλλον της χώρας μας, ένα όραμα "που βασίζεται στις έννοιες της εμπιστοσύνης, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής ευθύνης που οδηγεί τους Έλληνες στη νέα εποχή".

    Με βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη

    Μεγάλο γεγονός, θεωρήθηκε η νίκη της Νέας Δημοκρατίας από την Ευρώπη, τόνισε, ο κ. Ζισκάρ Ντ Εστέν. Όμως, όπως τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, αυτή η νίκη δίνει διπλή ευθύνη, την πρόοδο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Ο κ. Ντ Εστέν, υπογράμμισε, πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση μία πολιτική οντότητα σημαντική, για αυτό το λόγο, κάλεσε τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει η Ελλάδα το νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

    Επίσης, ο κ. Ντ Εστέν, εξέφρασε την επιθυμία του η Ελλάδα να μη βρίσκεται στο περιθώριο της Ευρώπης, αλλά να προσεγγίσει όσο γίνεται περισσότερο, την ομάδα των ιδρυτικών κρατών - μελών. "Είστε Έλληνες Ευρωπαίοι. Είμαι Γάλλος Ευρωπαίος. Είμαστε όλοι Ευρωπαίοι. Ζήτω η δημοκρατική Ελλάδα και η συμβολή της στην ένωση της Ευρώπης" κατέληξε στο λόγο του ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας.

    Με τη φράση "Είμαστε πια πρωταθλητές" ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βίλφριντ Μάρτενς, ξεκίνησε την ομιλία του στο Συνέδριο. Μάλιστα, μίλησε με θερμά λόγια για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και εξήρε τη δράση του κ. Καραμανλή στο εσωτερικό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος . Επίσης, τόνισε, πως η Ευρώπη αναμένει από την Ελλάδα να αναλάβει το νέο της ρόλο με σημαντικότερη συμβολή στις ευρωπαϊκές διαδικασίες.

    Κύκλος αναγέννησης

    Στην ολυμπιακή πρωτεύουσα του 2004 αναφέρθηκε η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη , η οποία καλωσόρισε τους συνέδρους σε μία Αθήνα που αλλάζει, που γίνεται πιο όμορφη και που είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη, τόνισε πως οι Αγώνες θα κάνουν όλους τους Έλληνες περήφανους .

    Η Δήμαρχος Αθηναίων, αναφερόμενη στη νίκη της παράταξης στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου, υπογράμμισε, πως η Νέα Δημοκρατία κέρδισε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και αφιέρωσε τη νίκη στα απλά στελέχη της παράταξης, ενώ με αφορμή το Συνέδριο, επεσήμανε, πως ξεκινά ένας κύκλος αναγέννησης της Ελλάδας.

    "Διαφορετικό" χαρακτήρισε το έκτο Συνέδριο ο Γενικός Γραμματέας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Διαφορετικό, γιατί πραγματοποιείται μετά από δύο μεγάλες εκλογικές επιτυχίες.

    Αναφερόμενος στην επέτειο της Παρασκευής για τα 30 χρόνια δημοκρατίας, ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε, πως "ο κύκλος της Μεταπολίτευσης άρχισε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και ολοκληρώνεται με τον σημερινό Πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή". Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον οποίο χαρακτήρισε, ως τον πιο "προικισμένο Έλληνα πολιτικό και οραματιστή".

    Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης, επεσήμανε, πως "το κόμμα είναι έτοιμο σήμερα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και έχει ήδη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο ρόλο που καλείται να διαδραματίσει".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Έληξε η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου της ΝΔ

    [08] Πολιτισμός

    Ματαιώθηκε η συναυλία Μαχαιρίτσα Θηβαίου

    23/7/2004 11:05:00 μμ

    Αιφνιδιαστική ήταν η ματαίωση της συναυλίας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Χρήστου Θηβαίου, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας. Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Ιουλίου, αλλά το Γραφείο Τύπου του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας ανακοίνωσε, πως θα μεταφερθεί για το Σεπτέμβριο. Τις ημέρες θα ανακοινωθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τους χώρους προπώληση τους.

    Προπώληση εισητηρίων

    Πλατεία Συντάγματος, τηλ 210 3211218, ώρες λειτουργίας : Δευτέρα, Τετάρτη Σάββατο 10π.μ. έως 3μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10π.μ. έως 8μ.μ.

    Πετρούπολη, Καταστήματα MUST, Εθνικής Αντίστασης 67, τηλ 210 5065116, 25ης Μαρτίου 114, τηλ 210 5058404

    Τηλεφωνικές κρατήσεις TicketShopτηλ 211 9559900, 801 100 5000 (πανελλαδικός αριθμός με αστική χρέωση)

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μαχαιρίτσας και Θηβαίος μαζί στο Θέατρο Πέτρας


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 23 July 2004 - 20:50:22 UTC