Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο "Κιτ" στο σφυρί
  • [02] Ανάσα για χιλιάδες οδηγούς Ανοίγουν οι σήραγγες της Κακιάς Σκάλας
  • [03] Ενας Αμερικανός στρατιώτης νεκρός από έκρηξη βόμβας
  • [04] Σκοτώθηκε ηγετικό στέλεχος της Τζιχάντ
  • [05] Κοκαϊνομανής... τενίστας
  • [06] "Χρυσό μετάλλιο στο υπουργείο Μεταφορών"
  • [07] Σύμφωνα με δημοσίευμα ισλαμικής ιστοσελίδας Απειλεί την Ευρώπη η Αλ
  • [08] Θετικός στην ουσία Εpo βρέθηκε Βέλγος ποδηλάτης
  • [09] Και ποινή φυλάκισης για "πειραγμένα" ταξίμετρα Τσουχτερά πρόστιμα για
  • [10] Οι Σκωτσέζοι λύγισαν τη Μάνστεστερ
  • [11] Γ.Γ. επανεκλέγεται ο κ. Μεϊμαράκης Πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής

    [01] Διάφορα

    Ο "Κιτ" στο σφυρί

    29/7/2004 12:16:00 πμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Όσοι λατρέψατε τον "Ιππότη της Ασφάλτου" ή θέλετε να του μοιάσετε σπεύσατε! Η γνωστή ιστοσελίδα δημοπρασιών eBay βγάζει σε δημοπρασία το διάσημο αυτοκίνητο της σειράς, τον Κιτ, και σας δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσετε! Το αυτοκίνητο του τηλεοπτικού Μάικλ Νάιτ βγαίνει στο σφυρί μαζί με μια μια Φεράρι, που οδηγούσε ο Τομ Σέλεκ στην τηλεοπτική σειρά "Magnum PI".Η τιμή του Κιτ αναμένεται να "χτυπήσει" τις 33.000 λίρες, ενώ η Φεράρι του Σέλεκ είναι πιο "τσουχτερή", αφού έχει ως τιμή εκκίνησης τις 32.000 λίρες!

    Πάντως, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ιστοσελίδας Yahoo στην Μεγάλη Βρετανία, ο Κιτ είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο τηλεοπτικό αυτοκίνητο, μετά την Lotus Esprit από την ταινία του Τζέιμς Μποντ "The Spy Who Loved Me".

    Στην ίδια δημοπρασία μπορείτε επίσης να "χτυπήσετε" δύο σακάκια του Μάρλον Μπράντο και ένα φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε. Μάλιστα, η αξία των δύο ρούχων του Μπράντο αναμένεται να αυξηθεί, μετά το θάνατο του ηθοποιού στις 2 Ιουλίου.

    Σχετικά Links:

    e Bay

    [02] Εσωτερικά

    Ανάσα για χιλιάδες οδηγούς Ανοίγουν οι σήραγγες της Κακιάς Σκάλας

    29/7/2004 7:45:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ - ΝΕΤ 105,8

    Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών που κατευθύνονται προς Κόρινθο και στις ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων τις ημέρες αιχμής αναμένεται να βάλει το πρώτο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, μέσω των νέων σηράγγων, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, το οποίο παραδίδεται από σήμερα στην κυκλοφορία. Ο κλάδος του νέου αυτοκινητοδρόμου περιλαμβάνει τρεις σήραγγες συνολικού μήκους 3750 μέτρων και πλάτους 19 μέτρων, που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Το εντυπωσιακό οδικό έργο, το οποίο διαθέτει και πύργο ελέγχου, θα προσφέρει ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση στον πιο προβληματικό, μέχρι σήμερα άξονα, εξόδου από την πρωτεύουσα. Οι σήραγγες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αναμένεται να παραδοθούν στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του χρόνου ταξιδιού

    Το νέο αυτό τμήμα έχει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και μία Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Οι τέσσερις υφιστάμενες λωρίδες κυκλοφορίας του παλιού δρόμου, θα χρησιμοποιηθούν για την κατεύθυνση προς Αθήνα.

    Για την εύρυθμη τη λειτουργία του νέου τμήματος του δρόμου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και θα υπάρχει αυξημένη παρουσία προσωπικού, τόσο από την πλευρά του Αναδόχου όσο και από την πλευρά των Υπηρεσιών Ανάγκης (Τροχαία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ). Πάντως ως τις 30 Οκτωβρίου θα απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών με επικίνδυνα φορτία.

    Οι εργασίες θα συνεχιστούν μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε θα παραδοθούν και οι σήραγγες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    [03] Ιράκ

    Ενας Αμερικανός στρατιώτης νεκρός από έκρηξη βόμβας

    29/7/2004 8:17:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας χθες το απόγευμα βορειοδυτικά της Βαγδάτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αμερικανικού στρατού από την έκρηξη τραυματίστηκε και άλλος ένας πολίτης η εθνικότητα του οποίου δεν γνωστοποιήθηκε. Ο αμερικανικός στρατός είχε ανακοινώσει χθες ότι δύο πεζοναύτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις στη σουνιτική επαρχία αλ Ανμπάρ, δυτικά της Βαγδάτης και δύο ελικόπτερα υποχρεώθηκαν σε αναγκαστική προσγείωση όταν δέχθηκαν εχθρικά πυρά. Περισσότεροι από 670 αμερικανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια επιχειρήσεων στο Ιράκ από την έναρξη του πολέμου τον Μάρτιο του 2003.

    [04] Διεθνή

    Σκοτώθηκε ηγετικό στέλεχος της Τζιχάντ

    29/7/2004 9:57:00 πμ

    Ηγετικό στέλεχος της ισλαμικής Τζιχάντ σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με ισραηλινούς στρατιώτες στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσαν πηγές των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας. Πρόκειται για τον 27χρονο Ζάχελ αλ Ατσκαρ, ηγέτη της οργάνωσης Ταξιαρχίες αλ Κοντς στην πόλη Τουλκάρεμ που σκοτώθηκε κοντά στο χωριό Ιλάρ. Ο αλ Ατσκαρ καταζητείται από τον ισραηλινό στρατό για τη συμμετοχή του σε αντι-ισραηλινές επιθέσεις. Εν τω μεταξύ, άλλοι δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί όταν εξερράγη στα χέρια τους βόμβα την οποία σχεδίαζαν να τοποθετήσουν κοντά σε οικισμό εβραίων εποίκων. Από την έναρξη της Ιντιφάντα στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2000 έχουν σκοτωθεί 4.203 άνθρωποι- 3.206 Παλαιστίνιοι και 926 Ισραηλινοί.

    [05] Αθλητισμός

    Κοκαϊνομανής... τενίστας

    29/7/2004 10:10:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με δύο χρόνια αποκλεισμό, από κάθε αγωνιστική δράση, τιμωρήθηκε Ισπανός τενίστας Ντιέγκο Χιπερντίνγκερ, νούμερο 491 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 27χρονος Ίβηρας βρέθηκε σε ντόπινγκ κοντρόλ που πραγματοποιήθηκε φέτος στο τουρνουά της Βίνα ντελ Μαρ στη Χιλή, να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Συγκεκριμένα στο αίμα του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης. Η επιστροφή του Ισπανού αθλητή στα κορτ αναμένεται στις 23 Ιουλίου του 2006.

    [06] Εσωτερικά

    "Χρυσό μετάλλιο στο υπουργείο Μεταφορών"

    29/7/2004 10:00:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    "Το υπουργείο Μεταφορών πηγαίνει για χρυσό μετάλλιο, στον τομέα των συγκοινωνιών". Με τα λόγια αυτά παρουσίασε χθες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, τα σχέδια για την ανάπτυξη των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, τόσο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, όσο και για την επόμενη τετραετία. Από την Παρασκευή το πρωί θα αρχίσει τα δρομολόγιά του ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, καθώς και το Μετρό, που θα φτάνει πλέον μέχρι το αεροδρόμιο. Τις δύο πρώτες μέρες, οι μετακινήσεις με τα δύο αυτά μέσα θα είναι δωρεάν, προκειμένου να τα γνωρίσει το κοινό. Εξάλλου, χθες άρχισε να εξυπηρετεί το κοινό και ο σταθμός του Μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Λιάπης κατά την περίοδο των Ολυμπιακών, το Τραμ και ο ΗΣΑΠ θα λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως, καθώς και ορισμένες γραμμές των λεωφορείων. Στα υπόλοιπα μέσα παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας τους, ενώ δεν θα εκτελούν δρομολόγια στο διάστημα 2 με 5 το πρωί.

    Λιάπης: Από τις καλές συγκοινωνίες θα κριθεί και η επιτυχία των Αγώνων

    Όπως επισήμανε ο κ. Λιάπης, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, τυπώθηκαν 500.000 χάρτες στα ελληνικά και 500.000 στα Αγγλικά, που θα μοιράζονται δωρεάν στις εισόδους της χώρας και σε άλλα επίκαιρα σημεία και θα παρέχουν πληροφορίες για το σύστημα των Ολυμπιακών μετακινήσεων. Παράλληλα ,θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο στον αριθμό 185, όπου θα παρέχονται πληροφορίες σε πέντε γλώσσες, (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά). Ειδικοί χάρτες έχουν τυπωθεί και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες .

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο υπουργός Μεταφορών:

    Χαρακτήρισε αναμενόμενες τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στα δρομολόγια του Τραμ, το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργεί πλήρως.

    Θα αυξηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς το αεροδρόμιο.

    Γίνονται προσπάθειες να υπάρξει ειδικός υποσταθμός της ΔΕΗ για την τροφοδοσία με ρεύμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό.

    Θα υπάρξει θάλαμος επιχειρήσεων παρακολούθησης και ελέγχου της κυκλοφορίας.

    Σε ότι αφορά τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς , οι βασικοί άξονες είναι:

    Μείωση του μέσου χρόνου μετακίνησης κατά 33% Αύξηση των μετακινήσεων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 33% σήμερα σε 50%. Μείωση της μέσης ηλικίας των λεωφορείων κάτω από 8 χρόνια.

    [07] Διεθνή

    Σύμφωνα με δημοσίευμα ισλαμικής ιστοσελίδας Απειλεί την Ευρώπη η Αλ Κάιντα

    29/7/2004 10:17:00 πμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Με "αιματηρό πόλεμο" απειλεί η Αλ Κάιντα την Ευρώπη, μετά την εκπνοή στις 15 Ιουλίου της τρίμηνης προθεσμίας που είχε δώσει ο Οσάμα Μπιν Λάντεν για την επίτευξη εκεχειρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται σήμερα σε ισλαμική ιστοσελίδα. "Σήμερα, κηρύσσουμε αιματηρό πόλεμο. Δεν θα σταματήσουμε τις επιθέσεις μας, καθώς δεν έχετε λογικευτεί ", προειδοποιεί στην ανακοίνωσή της η οργάνωση Ταξιαρχίες Αμπού Χαφς αλ Μάσρι-αλ Κάιντα, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα http://www.islamic-minbar.com/forum/ . Η αυθεντικότητα της ανακοίνωσης δεν έχει επιβεβαιωθεί.

    "Δεν λογικευτήκατε¨"

    "Μετά την εκπνοή του τελεσιγράφου που είχε θέσει ο σείχης μας Οσάμα Μπιν Λάντεν και επειδή δεν λογικευτήκατε σας κηρύσσουμε έναν βίαιο πόλεμο", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Η ίδια οργάνωση είχε απειλήσει στις 16 Ιουλίου την Ιταλία με "λουτρό αίματος" αν η Ρώμη δεν απαλλαγεί από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Ο Αμπού Χαφς αλ Μάσρι, ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα, είχε σκοτωθεί το 2001 στη διάρκεια αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Αφγανιστάν.

    Η οργάνωση που φέρει το όνομά του έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις της 11ης Μαρτίου στη Μαδρίτη και στις δύο συναγωγές στην Κωνσταντινούπολη τον Νοέμβριο του 2003.

    [08] Αθλητισμός

    Θετικός στην ουσία Εpo βρέθηκε Βέλγος ποδηλάτης

    29/7/2004 10:14:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με αποκλεισμό 6 μηνών κινδυνεύει να αποκλειστεί ο Βέλγος ποδηλάτης Ντέϊβ Μπρουϊλαντς από την ομάδα του Σοκολάτ Ζακ, καθώς τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ της Διεθνούς Ομοσπονδίας βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία Εpo. O 28χρονος Βέλγος πρωταθλητής είχε αποκλειστεί ξανά το Μάρτιο του 2000, από την προηγούμενη ομάδα του, Φαρμ Φριτ, γιατί ο αιματοκρίτης του είχε ξεπεράσει τις φυσιολογικές τιμές.

    [09] Εσωτερικά

    Και ποινή φυλάκισης για "πειραγμένα" ταξίμετρα Τσουχτερά πρόστιμα για "άπληστους" οδηγούς ταξί

    29/7/2004 10:17:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Με διοικητικό πρόστιμο από 300 έως 1.000 ευρώ θα τιμωρείται ο οδηγός ταξί που εισπράττει από πελάτη μεγαλύτερο κόμιστρο από ό,τι ισχύει. Στη διευκρίνιση αυτή προέβη με γνωμοδότησή του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ύστερα από σχετικό ερώτημα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ερμηνεύοντας τον πρόσφατο νόμο που κατήργησε τις ποινικές κυρώσεις επισημαίνει ότι ο οδηγός ταξί μπορεί να διωχθεί και για απάτη στην περίπτωση που ο εισαγγελέας κρίνει ότι τέλεσε το αδίκημα. Πάντως, στις περιπτώσεις που έχει "πειραχτεί" το ταξίμετρο και το ποσό που αναγράφεται είναι πλασματικό -τονίζεται στη γνωμοδότηση- ο οδηγός τιμωρείται, εκτός από το πρόστιμο και με ποινή φυλάκισης έως τρεις μήνες.

    Στόλος 10.000 ταξί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών

    Συνολικά 10.000 ταξί, από τα οποία τα 8.500 στην περιοχή της πρωτεύουσας και τα υπόλοιπα στις Ολυμπιακές πόλεις, θα εξυπηρετήσουν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων τις μετακινήσεις προς και από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

    Τα "Ολυμπιακά Ταξί" θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

    1. Να διαθέτουν κλιματισμό ο οποίος θα βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία, οπωσδήποτε κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

    2. Να βρίσκονται σε αρίστη κατάσταση εξωτερικά και εσωτερικά.

    3. Να φέρουν ειδικό σήμα με την ένδειξη "Ολυμπιακά Ταξί", το οποίο θα διατεθεί από την ΑΘΗΝΑ 2004.

    Τα "Ολυμπιακά Ταξί" και μόνο θα έχουν τη δυνατότητα:

    1. Προσέγγισης στους ειδικούς χώρους υποδοχής των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, είτε να φέρουν, είτε να πάρουν πελάτη.

    2. Είσπραξης 3 ευρώ επιπλέον του κανονικού κομίστρου που αναγράφεται στο ταξίμετρο - και επιπλέον τυχόν προβλεπομένων, κατά περίπτωση επιβαρύνσεων (π.χ. αεροδρόμια, λιμάνια, αποσκευές κλπ.) - μόνο κατά τις χρονικές περιόδους από 13 έως 29 Αυγούστου και από 19 έως 29 Σεπτεμβρίου 2004.

    [10] Αθλητισμός

    Οι Σκωτσέζοι λύγισαν τη Μάνστεστερ

    29/7/2004 10:42:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν. Σε ένα από αυτά, στο "τουρνουά των πρωταθλητών" που διεξάγεται στις ΗΠΑ, η Σέλτικ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με 2-1. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν 1-0 στο 9 με τέρμα του Σάτον, ενώ στο 36 ο Σμιθ ισοφάρισε τον αγώνα για τους "μπέμπηδες" σε 1-1. Η χαρά όμως των Άγγλων δεν κράτησε μέχρι τέλους, καθώς ο Μπίτι στο 71 διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Σέλτικ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

    [11] Εσωτερικά

    Γ.Γ. επανεκλέγεται ο κ. Μεϊμαράκης Πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ

    29/7/2004 11:17:00 πμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ - ΝΕΤ 105,8 FM

    Με πολιτική εισήγηση του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή άνοιξαν σήμερα το πρωί οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής της κόμματος. "Η Κεντρική Επιτροπή θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία με στόχο την παραγωγή πολιτικής. Η προσοχή μας θα είναι διαρκώς στραμμένη στις τοπικές κοινωνίες, στους αγρότες και τους νέους" τόνισε ο Κ. Καραμανλής στην εναρκτήρια ομιλία του. Οι εργασίες συνεχίζονται με τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου. Στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, επανεκλέγεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ήταν και ο μόνος που κατέθεσε υποψηφιότητα. "Η θεσμική καινοτομία του γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής αποδείχθηκε πλήρως επιτυχημένη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δικαίωσε τις απαιτήσεις όλων μας, δικαίωσε το νέο θεσμό" σχολίασε ο κ. Καραμανλής κατά την ομιλία του.

    Για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών μελών στο Πολιτικό Συμβούλιο υπήρξαν υποψηφιότητες, από τους Γιώργο Βουλγαράκη, Νικήτα Κακλαμάνη, Προκόπη Παυλόπουλο, Βύρων Πολύδωρα και Δημήτρη Σιούφα, Μαριέττα Γιαννάκου και Φάνη Πάλη- Πετραλιά. Οι υποψηφιότητες για τα εξωκοινοβουλευτικά μέλη έφθασαν τις δέκα, ενώ εκλέγονται, λόγω ποσόστωσης, Ντόρα Μπακογιάννη και Θεβρωνία Πατριανάκου, αφού καμία άλλη γυναίκα δεν έθεσε υποψηφιότητα. Η λήξη της ψηφοφορίας αναμένεται να γίνει στις 12.30 το μεσημέρι.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 29 July 2004 - 8:50:08 UTC