Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-08-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Για παραπλάνηση των καταναλωτών "Ποινή παραδειγματισμού" για τη Hewlett
  • [02] Από τις 11π.μ ως τις 3 μ.μ Στάση εργασίας στο Θριάσιο
  • [03] Απογειώνει τη χαμένη σεξουαλική διάθεση Φυτικό λάδι αυξάνει τη
  • [04] Γενναιόδωρη χειρονομία του Ρονάλντο
  • [05] "Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού" το Πεδίον του Άρεως
  • [06] Στην περιοχή της Πλάκας Νέο επεισόδιο με Μεξικανούς

    [01] Τεχνολογία

    Για παραπλάνηση των καταναλωτών "Ποινή παραδειγματισμού" για τη Hewlett Packard

    9/8/2004 6:39:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/8/2004 7:34:48 μμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ ΝΕΤ 105,8

    [02] Εσωτερικά

    Από τις 11π.μ ως τις 3 μ.μ Στάση εργασίας στο Θριάσιο

    9/8/2004 8:05:00 μμ

    Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 π.μ. ως τις 3 μ.μ θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Νοσοκομείου. Διαμαρτύρονται για τις αποσπάσεις συναδέλφων τους, προκειμένου να στελεχωθούν ολυμπιακές εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας ότι αποδυναμώνεται το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου. Σε επίσχεση εργασίας θα προχωρήσουν από αύριο και οι γιατροί του νοσοκομείου "Αγία Όλγα". Διεκδικούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημερίων του Μαΐου και τη δέσμευση του υπουργείου Υγείας, ότι το πρόγραμμα εφημερίων θα συνεχιστεί χωρίς περικοπές.

    [03] Υγεία

    Απογειώνει τη χαμένη σεξουαλική διάθεση Φυτικό λάδι αυξάνει τη γυναικεία λίμπιντο

    9/8/2004 8:38:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ένα νέο προϊόν που αυξάνει τη μειωμένη σεξουαλική διάθεση γυναικών που παίρνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα, διατίθεται ήδη στην αγορά της Βρετανίας. Το Zestra, ένα λάδι για μασάζ που παρασκευάζεται από εκχυλίσματα φυτών, λέγεται ότι ξανα ξυπνά στις γυναίκες τη λίμπιντο που έχουν χάσει. Διατίθεται ήδη στα καλά φαρμακεία της Βρετανίας και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

    Αποτελεσματικό λένε οι επιστήμονες

    Το έλαιο μπορεί να τοποθετήσει στις ευαίσθητες περιοχές της γυναίκας ο σύντροφος της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

    Παρά το γεγονός ότι έχει θεωρηθεί ακριβό, (έξι εφαρμογές κοστίζουν 22 ευρώ) η φαρμακοβιομηχανία που το παράγει υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο προϊόν που να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

    Και δεν είναι η μόνη. Η ψυχοθεραπεύτρια Ρουθ Χάλαμ Τζόουνς που παρακολουθεί γυναίκες με σεξουαλικά προβλήματα και δυσκολίες στην κλινική Πόρτερμπουρκ του Σέφιλντ, δήλωσε ότι το σύνολο των πελατισσών της αντέδρασε θετικά στο "Zestra".

    "Έχουμε τεράστια έλλειψη φυσικών θεραπειών για γυναίκες. Εγώ προσωπικά έδωσα δείγματα του ελαίου σε γυναίκες που υποφέρουν από μειωμένη σεξουαλική διάθεση και ανταπόκριση και αποδείχθηκε ότι τις βοήθησε ουσιαστικά" τόνισε χαρακτηριστικά.

    [04] Αθλητισμός

    Γενναιόδωρη χειρονομία του Ρονάλντο

    9/8/2004 9:33:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Κάποιοι παίκτες δεν είναι μεγάλοι μόνο στο γήπεδο, αλλά συχνά το μεγαλείο της ψυχής τους φαίνεται ξεκάθαρα από τη συμπεριφορά και τή στάση τους εκτός αγωνιστικών χώρων. Ένας από αυτούς ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο, ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 600.000 δολάρια στην Αϊτή, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει την πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει ο λαός της. Για τον ίδιο λόγο ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα της «σελεσάο» εναντίον της Αϊτής, στις 15 Αυγούστου, στο Πορτ Ο Πρενς. «Θα είμαι εκεί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μου αρνηθεί το ταξίδι η Ρεάλ, πολύ περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία αυτή είναι μια ημερομηνία της FIFA", δήλωσε το «φαινόμενο» στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "O΄Globo".

    [05] Πολιτισμός

    "Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού" το Πεδίον του Άρεως

    9/8/2004 10:31:00 μμ

    Το πρόγραμμα "Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού", με το οποίο θα προβάλλεται ο ελληνικός πολιτισμός διοργανώνει, από 12 - 29 Αυγούστου 2004 στο Πεδίον του Άρεως, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς, τις 13 διοικητικές Περιφέρειες της χώρας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Τα επίσημα εγκαίνια του προγράμματος θα γίνουν από τη Δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη και την Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου. Φιλοσοφία του προγράμματος είναι η προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και της δυναμικής του πορείας, στους επισκέπτες και στους ξένους δημοσιογράφους που θα βρίσκονται στην πόλη κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η κάθε περιφέρεια, στα περίπτερα που θα αναπτυχθούν, θα παρουσιάσει την ιδιαίτερη πολιτιστική της ταυτότητα, τα τοπικά προϊόντα και ό,τι έχει σχέση με τον πολιτισμικό χαρακτήρα της περιοχής, με στόχο την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στην ελληνική περιφέρεια μακρoπρόθεσμα.

    Στο πρόγραμμα αυτό θα παρουσιαστούν και μουσικά παραδοσιακά συγκροτήματα όπως και χορευτές των Παραρτημάτων ανά την Ελλάδα του Λυκείου Ελληνίδων και τοπικών μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων με παραδοσιακές στολές της κάθε περιφέρειας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν παραδοσιακά εδέσματα, χαρακτηριστικά της κάθε περιφέρειας

    Καλλιτεχνικές βραδιές των περιφερειών που συμμετέχουν:

    Πέμπτη 12/8: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

    Σάββατο 14/8: Περιφέρεια Κρήτης

    Κυριακή 15/8: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

    Τρίτη 17/8: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

    Τετάρτη 18/8: Πόντος

    Πέμπτη 19/8: Περιφέρεια Αν Μακεδονίας

    Παρασκευή 20/8: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

    Σάββατο 21/8: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

    Κυριακή 22/8: Κύπρος

    Δευτέρα 23/8: Περιφέρεια Πελοποννήσου

    Τρίτη 24/8: Περιφέρεια Θράκης

    Τετάρτη 25/8: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    Πέμπτη 26/8: Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

    Παρασκευή 27/8: Περιφέρεια Αττικής

    Σάββατο 28/8: Περιφέρεια Ηπείρου

    Διάρκεια προγράμματος: 12 - 29 Αυγούστου 2004

    ΄Ώρα ενάρξεως των εκδηλώσεων: 21.30

    ΄Ώρες λειτουργίας περιπτέρων: 09.30 - 12.30 & 19.30 - 00.30

    [06] Εσωτερικά

    Στην περιοχή της Πλάκας Νέο επεισόδιο με Μεξικανούς

    9/8/2004 10:44:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Το τέταρτο κατά σειρά μέσα σε μια εβδομάδα με Μεξικανούς ανθρώπους της τηλεόρασης, διαδραματίστηκε ο απόγευμα της Δευτέρας στην Πλάκα. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ένας εικονολήπτης, ένας τηλεοπτικός παραγωγός και ένα ηθοποιός, του γκρουπ του ιδιωτικού μεξικανικού ιδιωτικού καναλιού "Τελεβίζα". Αιτία του επεισοδίου ο άκρως ευρηματικός και παράτολμος τρόπος που επέλεξαν για να καταγράψουν τις συμπεριφορές των Ελλήνων και των τουριστών απέναντι στους επαίτες. Συγκεκριμένα οι Μεξικανοί ξεκίνησαν το φιλόδοξο σχέδιο τους "μεταμορφώνοντας" τον ηθοποιό συνεργάτη τους σε ζητιάνο και βάζοντάς τον να ενοχλεί τους τουρίστες και άλλους περαστικούς στην οδό Τριπόδων με σκοπό να κινηματογραφήσουν τις αντιδράσεις τους, αλλά και το πως αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά οι ελληνικές αρχές.

    Τους άφησαν ελεύθερους

    Μάλιστα, είχαν ζητήσει από Έλληνα καταστηματάρχη να μην αντιδράσει όταν ο υποτιθέμενος επαίτης παρίστανε, ότι τον έκλεψε. Δυστυχώς, όμως, η προσπάθειά τους δεν ευοδώθηκε καθώς σύντομα εντοπίστηκαν από άνδρες της Αστυνομίας.

    Οι τελευταίοι αφού τους παρακολούθησαν για λίγη ώρα τους παρακολούθησαν διακριτικά και στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης, όπου όμως δεν στοιχειοθετήθηκε κάποιο αδίκημα και έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 9 August 2004 - 20:50:04 UTC