Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-10-02

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρώτη έκπληξη στο Κύπελλο Μπάσκετ
  • [02] "Βρόντηξαν οι κανονιέρηδες"
  • [03] Σε στρατιωτικό κλοιό η Σαμάρα
  • [04] "Καθάρισε" ο αρχηγός
  • [05] Καταγγελία για κακοποίηση σε γηροκομείο
  • [06] "Καίει" και το πετρέλαιο θέρμανσης

    [01] Αθλητισμός

    Πρώτη έκπληξη στο Κύπελλο Μπάσκετ

    2/10/2004 7:28:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/10/2004 8:03:47 μμ)

    Πηγή: ΑΠΕ

    Η πόλη της Αμαλιάδας αποδείχτηκε γούρικη για τον Ιωνικό ΝΦ στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες του Γιώργου Ζευγώλη -αν και παρ ολίγον να αποδειχτούν αυτόχειρες- επικράτησαν με 76-75 του Ηρακλή στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον περιμένουν να μάθουν που θα ταξιδέψουν στις 6 Οκτωβρίου (2η ημέρα), Πάτρα ή Λάρισα (το Αλεξάνδρειο δεν θα είναι έτοιμο), κάτι που θα εξαρτηθεί από την έκβαση της αυριανής αναμέτρησης Απόλλων Π.-Άρης. Ο Γκρεγκόρ Χάφναρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιωνικού, αφού εκτός από τους 18 πόντους που σημείωσε, ο Σλοβένος γκαρντ κέρδισε φάουλ στα 2 πριν τη λήξη και με δύο εύστοχες βολές έδωσε τη νίκη στον Ιωνικό ΝΦ Αμαλιάδας αψηφώντας το γεγονός πως ήταν φορτωμένος με τέσσερα φάουλ από το 27ο λεπτό. Στην προηγούμενη φάση του Ιωνικού ο Περικλής Δορκοφίκης είχε αναπτερώσει τις ελπίδες για την ομάδα του, όταν με φόλοου διόρθωσε το άτυχο «λέι απ» του Χάφναρ (74-73), αλλά ο Κούβελας ευστόχησε μέσα από τη ρακέτα 8 πριν το τέλος. Τα δεκάλεπτα: 21-18, 45-31, 57-50, 76-75

    Ανωτερότητα από το πρώτο λεπτό

    Μπροστά σε 800 φιλάθλους της Αμαλιάδας (από τους 2.200 που χωράει το υπερσύγχρονο κλειστό της πόλης της Ηλείας), ο Ιωνικός Ν.Φ. επέτρεψε στον Ηρακλή να ροκανίσει τη διαφορά 17 πόντων, 45-28, που διατηρούσε 52 πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και να προηγηθεί για πρώτη φορά με 71-70 τρισήμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

    Χωρίς τον Κλάνσι, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν (έχει μηνιαίο συμβόλαιο), αλλά και χωρίς τον τραυματία, Χρήστο Ταπούτο, ο Ηρακλής φάνηκε ανέτοιμος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σάββας Ηλιάδης έμεινε μακρυά από τις πολύ καλές περυσινές του εμφανίσεις και ο Γιώργος Παυλίδης αποδείχθηκε πολύ μόνος στο πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους, διάστημα στο οποίο σημείωσε 10 πόντους. Στον αντίποδα, ο Ιωνικός -αφού ξεπέρασε ένα μέτριο... αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο- εμπόδισε τον αντίπαλό του να γίνει απειλητικός στην επίθεση χάρη στην αποτελεσματική άμυνα ζώνης. Οι πολλές αλλαγές στο πρώτο δεκάλεπτο και από τους δύο προπονητές, τελικά ευνόησαν τον Γιώργο Ζευγώλη. Κορυφαίος των γηπεδούχων στη β΄ περίοδο αναδείχτηκε ο Γκρεγκόρ Χάφναρ. Ο Σλοβένος γκαρντ καθήλωσε το κοινό της Αμαλιάδας με τα εκτός ισορροπίας εύστοχα σουτ του από την περιφέρεια και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού με 10 πόντους στο 20λεπτο. Σε απόδοση τον ακολούθησε ο Αμερικανός Εμ Σι Μαζίκ με 8 πόντους. Πασχάλης και Δορκοφίκης έκαναν εκπληκτική δουλειά στα ριμπάουντ, ενώ και οι Γιαννουζάκος, Νικολαϊδης ήταν παρόντες τη στιγμή που ο Ιωνικός τους χρειαζόταν με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να εκτινάξει τη διαφορά στους +17 πόντους, 45-28 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45-31).

    Επέστρεψε ο "Ήρα" αλλά...

    Ο Ηρακλής κέρδισε τις εντυπώσεις στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν κατάφερε να μειώσιε ακόμη και στους πέντε πόντους, 55-50 τη διαφορά χάρη στον επιθετικό οίστρο των δύο νεαρών Δέδα και Αποστολίδη. Η άμυνα του Ηρακλή βελτιώθηκε σε αυτό το διάστημα και καθώς ο Χάφναρ σιώπησε για ένα δεκάλεπτο εξαιτείας των τεσσάρων φάουλ με τα οποία είχε χρεωθεί, ο Ηρακλής μέχρι το 30 σταθεροποίησε τη διαφορά στους +7, 57-50.

    Μάχη σώμα με σώμα έγινε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση πίστεψαν στην ανατροπή και μείωσαν στο καλάθι τη διαφορά, 58-60 με επιμέρους σκορ 8-3 από το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Μίρζα Κούρτοβιτς, αν και παρέμεινε άποντος στο πρώτο μέρος έδωσε σημαντικές λύσεις κάθε φορά που ο Ηρακλής απειλούσε, αλλά Δέδας και Αποστολίδης πήραν προσωπικά την υπόθεση πρόκριση, ο Παυλίδης μείωσε σε 68-70 και στη συνέχεια ο νεαρός Μιλόσεβιτς με εύστοχο σουτ τριών πόντων έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στον Ηρακλή με 71-70 3.30 πριν το τέλος. Ο Γκρεγκόρ Χάφναρ αψήφισε το γεγονός πως είχε τέσσερα φάουλ και συνέχισε να μπαίνει επιθετικά στη ρακέτα του αντιπάλου κάνοντας το 72-71 υπέρ του Ιωνικού. Ο Χάμιλτον έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Ηρακλή 73-72. Ο Κούρτοβιτς αποδείχτηκε άστοχος σε δύο φολές από τη γραμμή του φάουλ. Ο Δέδας δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τη λάθος πάσα του Νικολαϊδη και αστόχησε από τα 6.25.

    Στην επόμενη επίθεση του Ιωνικού ο Χάφναρ έστειλε τη μπάλα στο... σίδερο μετά από λέι απ, αλλά ο Περικλής Δορκοφίκης ήρθε σαν τρέιλερ και με φόλοου έγραψε το 74-73. Στα 8 δευτερόλεπτα, ο Κούβελας πάγωσε το κλειστό της Αμαλιάδας βάζοντας τη μπάλα μέσα στο διχτάκι κάτω από τη μπασκέτα, 75-74 υπέρ του Ηρακλή. Μετά από δύο συνεχόμενα τάιμ άουτ, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στο παρκέ. Ο Χάφναρ πήρε εντολή από τον Γιώργο Ζευγώλη να πάρει επάνω του την τελευταία επίθεση και αυτός κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Χάμιλτον με 5ο φάουλ. Ο Σλοβένος -με ψυχρό αίμα- ευστόχησε καις στις δύο βολές. Στο ένα δευτερόλεπτο που απέμενε ο Δέδας πρόλαβε να επιχειρήσει σουτ τριών πόντων από τα 8 περίπου μέτρα, η μπάλα στριφογύρισε στη στεφάνη, αλλά δεν κατέληξε μέσα και οι πανηγυρισμοί του Ιωνικού μόλις είχαν αρχίσει στο επίσημο ντεμπούτο τους στη νέα τους έδρα, το κλειστό της Αμαλιάδας.

    Διαιτητές: Ζαβλανός-Χριστοδούλου

    ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Μαζίκ 12, Κούρτοβιτς 7, Μολντού 4, Γιαννουζάκος 7, Νικολαϊδης 9, Δορκοφίκης 11, Κουτρούλιας 2, Χάφναρ 18, Πασχάλης 6.

    ΗΡΑΚΛΗΣ: Κούβελας 12, Δέδας 14, Παυλίδης 18, Χάμιλτον 9, Ηλιάδης 4, Παπαϊωακείμ 5, Καλαϊτζίδης 2, Αποστολίδης 5, Μιλόσεβιτς 6.

    Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα

    Ιωνικός Ν.Φ.-Ηρακλής 76-75

    ΠΑΟΚ-Λάρισα 85-73

    Άρης-Απόλλων 3/10

    Πανελλήνιος-Μαρούσι 3/10

    ΜΕΝΤ-Μακεδονικός 3/10

    Πανιώνιος-Νήαρ Ηστ 3/10

    Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3/10

    [02] Αθλητισμός

    "Βρόντηξαν οι κανονιέρηδες"

    2/10/2004 7:49:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, παρέμεινε η Άρσεναλ, μετά την επιβλητική της νίκη επί της συμπολίτισσας της Τσάρλτον, με 4-0. Οι πάικτες του Αρσλεν Βενγκέρ συνέχισαν έτσι το εκπληκτικό αήττητο σερί του Πρωταθλήματος που έχουν από την περυσινή περίοδο, μετά από 48 αγώνες χωρίς ήττα. Δύο γκολ πέτυχε ο Τιερί Ανρί και από ένα οι Ρέγες, Λιούνγκμπεργκ. Ο Σουηδός, ωστόσο, τραυματίστηκε στο 49ο λεπτό και ο Βενγκέρ αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.

    Επωφελήθηκε η Τότεναμ

    Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής μέρας στην Αγγλία, έκπληξη σημειώθηκε στο "Γκούντισον Παρκ" όπου η Τότεναμ επικράτησε της Έβερτον με 0-1. Έτσι, οι "Πετεινοί" ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Έβερτον παραμένει στην τρίτη.

    Εντυπωσιακό ματς έγινε στο «Κάροου Ρόουντ» όπου Νόριτς και Πόρτσμουθ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται στο διάστημα (63΄-67΄)

    Αύριο ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ να δεσπόζει. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Ευρωπαία Νιουκάστλ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Μπέρμιγχαμ, η Κρίσταλ Πάλας με τον Βασίλη Λάκη νεοαποκτηθέντα, θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την ανανεομένη Μίντλεσμπρο.

    Τα αποτελέσματα

    Άρσεναλ-Τσάρλτον 4-0

    (33΄ Λιούνγκμπεργκ, 48΄, 69΄ Ανρί, 70΄ Ρέγες)

    Μπλάκμπερν-Αστον Βίλα 2-2

    (30΄ Φέργκιουσον, 63΄ Εμερτον - 25΄ Ανχελ, 80΄ Μέλμπεργκ)

    Έβερτον-Τότεναμ 0-1

    (53΄ Παμαρό)

    Νόριτς-Πόρτσμουθ 2-2

    (63΄ Χάκερμπι, 67΄ Τσάρλτον - 37΄ Αγεγκμπένι, 65΄ Μπέργκερ)

    Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 0-0

    Γουέστ Μπρομ-Μπόλτον Εναρξη 19:15

    Μπέρμιγχαμ-Νιούκαστλ 3/10

    Τσέλσι-Λίβερπουλ 3/10

    Μάντσεστερ Γ.-Μίντλεσμπρο 3/10

    Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ 4/10

    Η βαθμολογία

    Άρσεναλ 22

    Τσέλσι 17 -7αγ

    Έβερτον 16

    Τότεναμ 13

    Μάντεστερ Γ. 12 -7αγ

    Μπόλτον 12 -7αγ

    Νιούκαστλ 11 -7αγ

    Τσάρλτον 11

    Άστον Βίλα 11

    Λίβερπουλ 10 -6αγ

    Μίντλεσμπρο 10 -7αγ

    [03] Ιράκ

    Σε στρατιωτικό κλοιό η Σαμάρα

    2/10/2004 8:12:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ-BBC-REUTERS

    Στον ασφυκτικό στρατιωτικό κλοιό των αμερικανικών και των ιρακινών δυνάμεων βρίσκεται από χθες η σουνιτική πόλη Σαμάρα η οποία μαζί με τη Φαλούτζα αποτελούν θύλακες Ιρακινών ανταρτών. Στόχος των στρατιωτικών επιχειρήσεων, που είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν εξαπολυθεί μετά την ανατροπή του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν, είναι η επανάκτηση του ελέγχου της πόλης και γενικότερα η καταστολή της ένοπλης αντίστασης ενόψει των εκλογών στη χώρα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Σήμερα η Σαμάρα έμοιαζε ήρεμη μετά τους βομβαρδισμούς και τις επιδρομές από εδάφους της χθεσινής ημέρας και μόνο σποραδικά πυρά, ακούγονταν σε κάποιες πλευρές της πόλης. Συνολικά 128 αντάρτες σκοτώθηκαν και άλλοι 88 συνελήφθησαν κατά τις μάχες που συνεχίστηκαν και χθες τη νύχτα.

    Σε δηλώσεις που έκανε σε απευθείας μετάδοση στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο Αμερικανός υποστράτηγος του Πεζικού Τζον Μπάτιστ είπε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις έκαναν κάθε προσπάθεια για να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες μεταξύ των αμάχων της πόλης και σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν για ορισμένες ημέρες.

    Σύμφωνα με πηγές του Ερυθρού Σταυρού τουλάχιστον 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και ένα κορίτσι το οποίο υπέκυψε λίγο αργότερα.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επιδρομή κατά αμάχων στη Φαλούτζα

    Νέο λουτρό αίματος στο Ιράκ

    [04] Αθλητισμός

    "Καθάρισε" ο αρχηγός

    2/10/2004 8:29:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, πέτυχε η ομάδα της Χαλκηδόνας. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν άνετα της Καλλιθέας με 4-2, με τον αρχηγό τους, Ζαχαρόπουλο, να πετυχαίνει "χατ-τρικ" και να οδηγεί με άνεση την ομάδα του στην επικράτηση. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» βρήκε δίχτυα στο 3ο (πέναλτι), το 47ο και το 64ο λεπτό. Το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Άντερσον στο 30`, ενώ για την Καλλιθέα σκόραραν οι Σαββίδης (7`) και Γκέκας (51`-πέναλτι).

    "Καλοί στα στημένα"

    Το πρώτο ημίχρονο ήταν η "χαρά" των στημένων φάσεων. Τρία γκολ και για τις δύο ομάδες που προήλθαν από "στήσιμο" και το 2-1 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα υπέρ της Χαλκηδόνας. Μόλις στο 3ο λεπτό, η ομάδα του Παράσχου κέρδισε πέναλτι και ο Ζαχαρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στη Χαλκηδόνα (1-0). Τα "πανηγύρια" για τους γηπεδούχους κράτησαν μόλις δύο λεπτά καθώς στο 7, ο Σαββίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την Καλλιθέα (1-1). Το παιχνίδι κύλησε με τις δύο ομάδες ισόπαλες μέχρι το 45. Εκεί "χτύπησε" ο Βραζιλιάνος παίκτης της Χαλκηδόνας Άντερσον, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

    Με γκολ από τα "αποδυτήρια" ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Ο Ζαχαρόπουλος, ένα μόλις λεπτό από τη σέντρα, με ωραίο πλασέ "έγραψε" το 3-1 για τους "κιτρινόμαυρους". Η Καλλιθέα αντέδρασε αμέσως και στο 51 ο Γκέκας με εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο ίδιος, αναπτέρωσε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 3-2. Όμως η Χαλκηδόνα δεν φαινόταν διατεθειμένη να χάσει αυτό το παιχνίδι. Και πάλι με τον αρχηγό της, στο 64 με δυνατό σουτ έκανε το 4-2, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

    Οι συνθέσεις

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δούρος Γ. (ΣΔΠ Κορίνθου)

    ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Κουλακιώτης

    ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Eμπέντε, Κατεμής, Γελαδάρης, Παπάς, Μικές, Ντάγκας, Αλ Τζάχερ, Αντερσον (76` Δήμος), Κορακάκης (80` Σωτήρχος), Ηλιόπουλος (+90 Μασάδο), Ζαχαρόπουλος

    ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σουλογάνης, Τελκίνσκι, Κουλακιώτης, Καρατζάς, Σαββίδης (64` Κυριάκος), Σέτα, Γκεορκίεφ, Ντραγκίσεβιτς (30` Ουάνγκα) Νταμπρόφσκι, Γκέκας, Κουτσοσπύρος (53` Οκανού)

    [05] Εσωτερικά

    Καταγγελία για κακοποίηση σε γηροκομείο

    2/10/2004 8:37:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Μια καταγγελία που έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων, από το γιο μιας υπερήλικης τροφίμου σε ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που λειτουργεί χωρίς άδεια, στο Ηράκλειο, έφερε στο φως τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν σ αυτόν, ενώ η ιδιοκτήτρια του, έχει εξαφανιστεί μετά την καταγγελία που έγινε στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, από το γιο μιας 80-χρονης τροφίμου, σε μία μόλις ημέρα νοσηλείας, λόγω γεροντικής άνοιας της μητέρας του, βρέθηκε από τους οικείους της να φέρει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της και να είναι ακινητοποιημένη σε κρεβάτι, με δεμένα χέρια και πόδια.

    Η 80χρονη γυναίκα θα εξεταστεί τη Δευτέρα από τον καθηγητή ιατροδικαστικής Γιάννη Στειακάκη.

    Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο οίκος ευγηρίας, λειτουργεί χωρίς άδεια.

    [06] Οικονομία

    "Καίει" και το πετρέλαιο θέρμανσης

    2/10/2004 9:13:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105,8

    Με το χαμηλότερο ειδικό φόρο κατανάλωσης που επιτρέπει η ΕΕ, της τάξεως των 21 ευρώ τα 1000 λίτρα, θα επιβαρυνθεί φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης. Ωστόσο λόγω της διαρκούς ανόδου των διεθνών τιμών το τελικό κόστος του λίτρου για τον καταναλωτή αναμένεται να προσεγγίσει τα 40 λεπτά. Χθες στη Νέα Υόρκη η τιμή ανά βαρέλι έφτασε τα 50,12 δολάρια ξεπερνώντας για πρώτη φορά μετά το 1983 το όριο των 50 δολαρίων. "Η αυξημένη τιμή του πετρελαίου αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια ανάπτυξη", εκτιμούν οι υπουργοί Οικονομικών των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη λήξη της συνάντησης που είχαν στην Ουάσινγκτον. Η G7 καλεί τους καταναλωτές να κάνουν οικονομία στην ενέργεια και τους παραγωγούς να διασφαλίζουν πιο λογικές τιμές.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 2 October 2004 - 20:50:54 UTC