Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-12-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ψεύτικος συναγερμός στη Λευκωσία
  • [02] "Μαφιόζικη" επίθεση σε λεωφορείο
  • [03] Έξοδος χωρίς προβλήματα
  • [04] Σεισμός 8,1 Ρίχτερ στην Αυστραλία
  • [05] Έφτασε η ώρα του Ιναμότο
  • [06] Στη Μοσούλη ο Ράμσφελντ
  • [07] Ομάδα "τρένο" το Φοίνιξ
  • [08] "Ναι" στους χειρισμούς στις Βρυξέλλες
  • [09] Χριστουγεννιάτικος... μποναμάς για Ο΄Νιλ

    [01] Κόσμος

    Ψεύτικος συναγερμός στη Λευκωσία

    24/12/2004 12:16:00 πμ

    Συντάκτης: Δέσποινα Χριστοπούλου

    Σε συναγερμό τέθηκαν από την Τετάρτη το βράδυ οι κυπριακές αρχές, καθώς υπήρχε η πληροφορία για άμεση επίθεση Τσετσένων εναντίον του κτηρίου της Ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" η πληροφορία ανέφερε ότι οι Τσετσένοι πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα για να κτυπήσουν με ρουκέτες το κτήριο της πρεσβείας. Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή σε μήκος πέντε περίπου χιλιομέτρων, ενώ έγιναν εξονυχιστικές έρευνες στους γύρω δρόμους, αλλά δεν επισημάνθηκε τίποτε το ύποπτο. Αργότερα την Πέμπτη, ο βοηθός αρχηγός Επιχειρήσεων Σωτήρης Χαραλάμπους δήλωσε, ότι οι πληροφορίες για την επίθεση των Τσετσένων ήταν ψευδείς, ενώ προσέθεσε, πως την πληροφορία είχε δώσει τηλεφωνικώς Ελληνοκύπριος, ο οποίος είχε και στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία με παρόμοια περιστατικά. Πάντως, ο κ. Χαραλάμπους τόνισε, πως η αστυνομία θα πάρει δικαστικά μέτρα εναντίον του.

    [02] Κόσμος

    Εικοσιτρείς νεκροί και δέκα τραυματίες "Μαφιόζικη" επίθεση σε λεωφορείο

    24/12/2004 9:14:00 πμ

    Συντάκτης: Γιωταμίνα Αλεξάνδρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα, στην Ονδούρα, βόρεια της πρωτεύουσας Τεγκουσιγάλπα, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των επιβατών ενός λεωφορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερις άνδρες, που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, υποχρέωσαν τον οδηγό του λεωφορείου να σταματήσει και άρχισαν να πυροβολούν τους επιβάτες, με αυτόματα όπλα, τύπου ΑΚ-47 ΚΑΙ Μ-16. Όπως δήλωσε ο Γουίλμερ Τόρες, αξιωματικός της αστυνομίας, "δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν αμέσως και άλλοι επτά υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο", ενώ "υπάρχουν ακόμα 10 τραυματισμένοι". Μέχρι τώρα, οι Αρχές έχουν συλλάβει ένα μέλος της συμμορίας "Μάρα Σαλβαρτούσα", ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

    Μήνυμα από τις συμμορίες

    Οι ένοπλοι άφησαν στο λεωφορείο ένα μήνυμα με απειλές εναντίον των πολιτικών που έχουν ταχθεί υπέρ της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς στην περιοχή δρουν συμμορίες, γνωστές ως "Μάρας".

    Στο μήνυμα, οι δράστες καταφέρονται κυρίως εναντίον του προέδρου της Βουλής της χώρας, Πορφίριο Λόμπο, ο οποίος προτίθεται να είναι υποψήφιος του κυβερνώντος Εθνικού Κόμματος, στις προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου.

    Το απειλητικό μήνυμα φέρει την υπογραφή ατόμων, που πιθανότατα αποτελούν μέλη της ανταρτικής οργάνωσης "Λαϊκό Απελευθερωτικό Κίνημα Σιντσονέρο". Ωστόσο, η συγκεκριμένη οργάνωση έχει διαλυθεί πριν από δέκα χρόνια.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ονδούρας, Ρικάρντο Μαδούρο, χαρακτήρισε τη σφαγή ως "ενέργεια βαρβάρων", η οποία πλήττει "όλους τους πολίτες".

    Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα δοθεί αμοιβή 53.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες, προκειμένου να καταστεί δυνατή η δίωξη των δραστών.

    Η αυξημένη εγκληματικότητα στην πόλη Σαν Πέδρο Σούλα έχει απασχολήσει τις πολιτικές Αρχές της χώρας, καθώς και ο Μαδούρο έχει ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή, προς επίρρωση των προσπαθειών για την εξάλειψη του οργανωμένου εγκλήματος.

    [03] Κοινωνία

    Επί ποδός η Τροχαία Έξοδος χωρίς προβλήματα

    24/12/2004 9:29:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2004 10:36:37 πμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: NET - ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ

    Κορυφώνεται σήμερα η χριστουγεννιάτικη έξοδος των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα, ενώ σε ισχύ τίθεται και η απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στις εθνικές οδούς, κάθε Παρασκευή και Κυριακή, όλο τον χρόνο. Μεγάλος όγκος εκδρομέων, πάντως, έφυγε χθες από την πρωτεύουσα και η κίνηση μετά το μεσημέρι στο εθνικό δίκτυο ήταν αυξημένη, ενώ, στα διόδια των εθνικών οδών η τροχαία μοιράζει στους οδηγούς ειδικά φυλλάδια στα οποία έχει χαρτογραφήσει τα επικίνδυνα σημεία των δρόμων. Χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται οι πτήσεις στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος". Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο καιρός ανήμερα τα Χριστούγεννα αναμένεται καλός. Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται και η αγορά, καθώς οι καταναλωτές προχωρούν σήμερα στις αγορές της τελευταίας στιγμής για τα δώρα αλλά και το εορταστικό τραπέζι.

    Αυξημένα τα μέτρα της τροχαίας

    Επί ποδός στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα βρίσκεται η Τροχαία προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση στους εκδρομείς των Χριστουγέννων. Σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο βρίσκονται δεκάδες τροχονόμοι, ενώ στα επικίνδυνα σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο υπάρχει 24ωρη αστυνόμευση.

    Χωρίς αυτοκίνητο θα μείνουν μέσα στις γιορτές όσοι οδηγοί συλληφθούν να τρέχουν πάνω από το όριο ταχύτητας. Για πρώτη φορά την εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη, ενώ την προσοχή των οδηγών επέστησε χθες κι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Την προσοχή των γονέων και των ενηλίκων εφιστά το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης παιδικών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα μέτρα προστασίας των παιδιών κατά τις μετακινήσεις τους ή στη διάρκεια ταξιδιών.

    Κανονικά θα είναι σήμερα τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών, ενώ αύριο Χριστούγεννα, θα έχουν μειωμένη συχνότητα και τα τελευταία θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα.

    Στο μεταξύ, στα λευκά έχει ντυθεί η Βόρεια Ελλάδα και σε κάποιες περιοχές η θερμοκρασία έχει πέσει στους -2 βαθμούς Κελσίου. Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη -Αγ. Βασιλείου.

    Σε εορταστικό κλίμα η αγορά

    Στα περσινά επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές στη Βαρβάκειο που περιμένει σήμερα τους καταναλωτές για τις αγορές της τελευταίας στιγμής.

    Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα εμπορικά καταστήματα θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στις 8.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Αδειάζουν" τα αστικά κέντρα

    [04] Κόσμος

    Δεν υπήρξαν θύματα ή υλικές ζημιές Σεισμός 8,1 Ρίχτερ στην Αυστραλία

    24/12/2004 10:00:00 πμ

    Συντάκτης: Βαρβάρα Τουμαζάτου

    Πηγή: AΠΕ

    Ισχυρός σεισμός μεγέθους 8,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την Τασμανία, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν θύματα ή υλικές ζημιές. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στη θάλασσα, περίπου 800 χλμ. ΝΑ της Τασμανίας, κοντά στο νησί Μακουάρι, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αυστραλίας. Λίγες ώρες μετά τον κύριο σεισμό, έγινε μετασεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Καθησυχαστικοί, ωστόσο, εμφανίστηκαν οι σεισμολόγοι στις δηλώσεις του. "Συνήθως τέτοιοι σεισμοί γίνονται κάθε τρία-τέσσερα χρόνια στον κόσμο. Πρόκειται για μέρος του δυναμικού κύκλου της γης", δήλωσε ο σεισμολόγος Τσβέταν Σιναντινόβσκι. Η δόνηση θα μπορούσε να είχε προκαλέσει το γνωστό παλιρροιακό κύμα τσουνάμι, αλλά δεν παρατηρήθηκαν αλλαγές στη στάθμη των υδάτων στην περιοχή της Ν. Αυστραλίας ή της Νέας Ζηλανδίας. Τον Ιούνιο του 2001, είχε σημειωθεί σεισμός μεγέθους 8,4 βαθμών, περίπου 200 χλμ. από τις ακτές του Περού, που στοίχισε τη ζωή 120 ανθρώπων.

    [05] Αθλητισμός

    Έφτασε η ώρα του Ιναμότο

    24/12/2004 10:37:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Δανεικό για ένα μήνα στην Κάρντιφ, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Αγλίας, έδωσε η Γουέστ Μπρόμγουϊτς τον Ιάπωνα διεθνή Γιουνίτσι Ιναμότο. Ο 25χρονος άσος της "Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου" έχει παίξει ελάχιστα μετά το φιλικό που έδωσε η Εθνική Ιαπωνίας με την αντίστοιχη της Αγγλίας τον Αύγουστο, καθώς έσπασε το πόδι του σε αυτό το παιχνίδι, έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με το νέο του σύλλογο στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Γουλβς. "Αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ" δήλωσε ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής.

    [06] Ιράκ

    Θα πάρει πρωινό με τους στρατιώτες Στη Μοσούλη ο Ράμσφελντ

    24/12/2004 10:43:00 πμ

    Συντάκτης: Γιωταμίνα Αλεξάνδρου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Στο κλίμα των Χριστουγέννων συγκαταλέγεται η αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Αμερικανός υπουργός Αμύνης, Ντόναλντ Ράμσφελντ, στη πολύπαθη Μοσούλη, με στόχο να τονώσει το ηθικό των στρατιωτών, ιδιαίτερα μετά την πολύνεκρη επίθεση, που έγινε σε αμερικανική βάση την Τρίτη. "Στόχος του ταξιδιού μου είναι να ευχαριστήσω τους στρατιώτες και να τούς ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα", δήλωσε ο Ράμσφελντ στους δημοσιογράφους, που τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του, κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Ουάσινγκτον. Ο κ. Ράμσφελντ τόνισε ότι η επίσκεψή του στη Μοσούλη είχε προσχεδιασθεί, αλλά κρατήθηκε μυστική για λόγους ασφαλείας και δεν πραγματοποιήθηκε νωρίτερα λόγω των τελευταίων επιθέσεων που έχουν δεχθεί οι αμερικανικές δυνάμεις. Την ενίσχυση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ ζητά ο Κόλιν Πάουελ.

    Προσωπική επαφή

    Μόλις έφθασε στη Μοσούλη, ο Ράμσφελντ επισκέφθηκε το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους στο στρατιωτικό νοσοκομείο, που έχει στηθεί στην περιοχή, όπου μεταφέρθηκαν τα θύματα της πλέον αιματηρής επίθεσης κατά των Αμερικανών στο Ιράκ.

    Στη διάρκεια της παραμονής του στη Μοσούλη, ο Ράμσφελντ θα πάρει πρωινό με στρατιώτες και θα ενημερωθεί από τους διοικητές των μονάδων για την κατάσταση στην περιοχή, η οποία έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό.

    Η σημασία της επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Αμύνης είναι μεγάλη, καθώς ο Ντόναλντ Ράμσφελντ έχει δεχθεί επικρίσεις, για έλλειψη ενδιαφέροντος, σχετικά με την ασφάλεια των Αμερικανών στρατιωτών, που υπηρετούν στο αιμορραγούν Ιράκ.

    Ολιγάριθμες οι Αμερικανικές δυνάμεις

    Την ίδια ώρα και ενώ μαίνονται οι επιθέσεις Ιρακινών μαχητών κατά των Αμερικανικών δυνάμεων, σημερινό δημοσίευμα της Washington Post αποκαλύπτει, ότι στις συνομιλίες, που έγιναν την ημέρα της υποβολής της παραίτησης του Κόλιν Πάουελ, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε στον αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους και τον βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ αριθμητική ανεπάρκεια των δυνάμεων του συνασπισμού στο Ιράκ.

    Σύμφωνα με μία πηγή, που επικαλείται η εφημερίδα, ο αμερικανός υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά: "Δεν έχουμε αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις. Δεν ελέγχουμε το πεδίο".

    Από την πλευρά του, άλλος αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος ήταν παρών στις συνομιλίες, ανέφερε πως, ο Κόλιν Πάουελ ήταν λιγότερο απότομος και αναφέρθηκε στη συγκυρία, που δημιουργείται από την παράταση των συνομιλιών για τη βία στο σουνιτικό τρίγωνο σε συνδυασμό με τις ιρακινές εκλογές.

    Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, η αποκάλυψη του περιεχομένου των συνομιλιών καταδεικνύει, ότι σε ιδιωτικό επίπεδο η ανησυχία στα ανώτατα κλιμάκια της αμερικανικής ηγεσίας είναι μεγαλύτερη από όσο θέλει να δείχνει δημόσια η αμερικανική αποστολή στο Ιράκ.

    Από την πλευρά τους, ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα.

    Σημειώνεται, ότι την 1η Δεκεμβρίου, σε διάστημα λιγότερο από τρεις εβδομάδες μετά τη συνάντηση της 12ης Νοεμβρίου στον Λευκό Οίκο, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε πως, η αμερικανική δύναμη των 138.000 στρατιωτών θα αυξηθεί στις 150.000 μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, αγγίζοντας το υψηλότερο αριθμητικό επίπεδο από τη έναρξη του πολέμου στο Ιράκ.

    [07] Αθλητισμός

    Ομάδα "τρένο" το Φοίνιξ

    24/12/2004 10:58:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Με άριστα βαθμολογούνται την τελευταία περίοδο στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ οι Σάνς οι οποίοι επικράτησαν και του Μέμφις με 109-102 πετυχαίνοντας την 10η συνεχόμενη νίκη τους σε 26 φετινούς αγώνες. Με κορυφαίους το δίδυμο Στουντεμάιρ- Μάριον, καθώς τελείωσαν τον αγώνα με συνολικά 59 πόντους και 18 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να συμβάλουν σημαντικά στην 23η νίκη των "Ήλιων" σε 26 αγώνες. Σε άλλο αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, διατήρησαν αλώβητο" για 12η φορά σε 13 αναμετρήσεις την έδρα του "SBC Σέντερ", από την οποία έφυγαν ηττημένοι με 96-82 και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς Τοπ σκόρερ των νικητών με 22 πόντους ο Τζινόμπιλι. Με showman τον θεόρατο Σακίλ Ο Νίλ, που τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, το Μαϊάμι κατάφερε να ανατρέψει το εκτός έδρας προβάδισμα 17 πόντων του Σακραμέντο και να επιβληθεί τελικά με 109-107.

    [08] Πολιτική

    "Ναι" στους χειρισμούς στις Βρυξέλλες

    24/12/2004 10:54:00 πμ

    Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης εγκρίνει τη στάση της κυβέρνησης στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, όπως προκύπτει από έρευνα της RASS, που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ". Ειδικότερα, το 57,8% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η κυβέρνηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε για τα συμφέροντα της χώρας και της Κύπρου, έναντι του 37,7% που διαφωνεί. Επίσης, το 61,7% χαρακτηρίζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης πετυχημένους και "μάλλον πετυχημένους", έναντι του 33% που τους κρίνει αποτυχημένους. Επιπλέον, η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει τα ευρήματα άλλων πρόσφατων ερευνών της κοινής γνώμης σχετικά με το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ και την υπεροχή του Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου. Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 19 εως τις 21 Δεκεμβρίου με δείγμα 1.408 τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

    Πιο θετική η εικόνα για τον Κ. Καραμανλή

    Εξίσου ικανοποιημένη εμφανίζεται η ελληνική κοινή γνώμη και από τους χειρισμούς του προέδρου της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς το 68,1% δηλώνει ότι η στάση του στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. ήταν καλή ή μάλλον καλή, έναντι του 14% που θεωρεί τη στάση του κακή ή μάλλον κακή.

    Εξάλλου, σύμφωνα με την έρευνα, ζωηρό ήταν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τη Σύνοδο Κορυφής: Το 68% δηλώνει ότι τον ενδιέφεραν πολύ ή αρκετά οι εξελίξεις, έναντι 31,6% που δηλώνει ότι τους ενδιέφερε λίγο ή καθόλου.

    Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται κατά 6,5 ποσοστιαίες μονάδες, συγκεντρώνοντας 34,6% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 28,1%,το ΚΚΕ 6,1%, ο ΣΥΝ 3,3% και το ΛΑΟΣ 2,3%.

    Στο ερώτημα "ποιος είναι ικανότερος για το χειρισμό των εθνικών θεμάτων", ο κ. Καραμανλής υπερτερεί με 40,2% έναντι 32,4% του κ. Παπανδρέου.

    Επίσης, πιο θετική είναι η εικόνα για τον πρωθυπουργό στην κλίμακα της δημοφιλίας: Ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει ποσοστό 65,7% θετικών γνωμών, έναντι 49,9% του Γ.Παπανδρέου, 28,3% της Α. Παπαρήγα και 28,2% του προέδρου του ΣΥΝ Αλ.Αλαβάνου.

    Τέλος, το 34,7% των ερωτηθέντων δηλώνει λίγο αισιόδοξο για την πορεία της χώρας, το 31,2% αρκετά και το 20,5% καθόλου.

    [09] Αθλητισμός

    Χριστουγεννιάτικος... μποναμάς για Ο΄Νιλ

    24/12/2004 11:22:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    "Άγιος Βασίλης" ντύθηκε για τον άσο των Ιντιάνα Τζερμέιν Ο΄Νιλ, ο Ομοσπονδιακός δικαστής Τζορτζ Ντάνιελς , καθώς επικύρωσε την απόφαση του Ρότζερ Κάπλαν, ο οποίος μείωσε τη διάρκεια της τιμωρίας του παίκτη των Πεϊσερς από τους 25 στους 15 αγώνες. Ο Ο Νιλ είχε τιμωρηθεί για τη συμμετοχή του στα επεισόδια του αγώνα με το Ντιτρόιτ. Όμως, οι αποφάσεις του διαιτητή και του ομοσπονδιακού δικαστηρίου θα δώσουν τη δυνατότητα στον Ο΄Νιλ να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα), όπου οι Πέισερς θα υποδεχθούν τους Πίστονς στην έδρα της Ινδιανάπολης, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων μετά από τα γεγονότα της 19ης Νοεμβρίου.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 24 December 2004 - 9:53:06 UTC