Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-01-31

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φεύγουν τα τρακτέρ από τα Τέμπη
  • [02] Στη δημοσιότητα οι δημοσιογραφικές λίστες
  • [03] Η ώρα της αλήθειας για τον Τζάκσον
  • [04] Λιποθύμησε η Χίλαρι
  • [05] "Τούμπα" από Ριβάλντο
  • [06] Ανακοινώσεων συνέχεια…
  • [07] Έκπληξη με Αλεξανδρή
  • [08] Α1 Ανδρών: Νίκες για τους πρωτοπόρους
  • [09] "Ανυπόστατες οι διαμαρτυρίες"
  • [10] Νέα επέλαση του χιονιά
  • [11] Στο "ψυγείο", Βασιλείου και Τσικίνης

    [01] Κοινωνία

    Στις 24 Φεβρουαρίου θα επανεξετάσουν την κατάσταση Φεύγουν τα τρακτέρ από τα Τέμπη

    31/1/2005 8:32:00 μμ

    Συντάκτης:

    Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους για ένα μήνα αποφάσισαν το απόγευμα οι βαμβακοπαραγωγοί της Λάρισας, καθώς στις 24 Φεβρουαρίου λήγει η διαδικασία εκδίκασης των ενστάσεων και αναμένεται το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης να ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των ελέγχων. Οι βαμβακοπαραγωγοί στην σύσκεψή τους, αποφάσισαν ομόφωνα να αποχωρήσουν αύριο από τις 11 το πρωί και μετά από τα Τέμπη και τους λοιπούς χώρους συγκέντρωσης των τρακτέρ. Εξάλλου, η συντονιστική επιτροπή αγροτών πρόκειται στο αμέσως επόμενο διάστημα να πραγματοποιήσει περιοδείες στα χωριά, προκειμένου να ενημερώσει τους αγρότες για την κατάσταση, αλλά και για το ζήτημα της αναθεώρησης της νέας ΚΑΠ, που επίσης αποτελεί σημείο αιχμής για τον αγροτικό κόσμο. Στο μεταξύ, στο "χορό" των κινητοποιήσεων μπήκαν από σήμερα άλλοι αγρότες, οι οποίοι συντονίζονται από την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) που πρόσκειται στο ΚΚΕ και ξεκίνησε σήμερα πανελλαδικές κινητοποιήσεις.

    Ζητούν απαντήσεις από τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

    Οι βαμβακοπαραγωγοί σε ανακοίνωσή τους, σχετικά με την αναστολή των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες καλούν μέχρι τέλους Φεβρουαρίου τον κ. Μπασιάκο να δώσει απαντήσεις όσον αφορά στο θέμα του ύψους της επιστροφής της συνυπευθυνότητας, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, στις αδιάθετες ποσότητες, καθώς ο ίδιος ο υπουργός δεσμεύτηκε για εξεύρεση λύσης. Επίσης ζητούν να τους απαντήσει για τη μείωση του κόστους παραγωγής, για την ουσιαστική χρήση του Μητρώου Αγροτών, για την ύπαρξη δέσμευσης σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και την ενεργοποίηση πολιτικών για τη συμπλήρωση της απώλειας εισοδήματος, με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ από το 2006 και τέλος για την ύπαρξη δέσμευσης σχετικά με την ολοκλήρωση των αρδευτικών έργων στη Θεσσαλία.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες

    [02] Κοινωνία

    Μετά από απόφαση της ΕΣΗΕΑ Στη δημοσιότητα οι δημοσιογραφικές λίστες

    31/1/2005 10:36:00 μμ

    Συντάκτης:

    Τη λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που εργάζονται στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, έστειλε το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ ο υπουργός Επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος. Στη σχετική επιστολή του, ο κ. Ρουσόπουλος σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί τη δημοσιοποίηση των ονομάτων ως αντιβαίνουσα στα περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ζητεί να τηρηθεί ο νόμος. Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε -κατά πλειοψηφία- να δοθούν μέσω της ιστοσελίδα της οι κατάλογοι στη δημοσιότητα, επισημαίνοντας ότι αυτοί αφορούν το έτος 2003. Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι γίνεται προσπάθεια για μετακύλιση των ευθυνών και τονίζει πως δεν παραβιάζεται η νομοθεσία.

    [03] Κόσμος

    Αρχίζει η δίκη του βασιλιά της ποπ Η ώρα της αλήθειας για τον Τζάκσον

    31/1/2005 10:18:00 μμ

    Συντάκτης:

    Αρχίζει σήμερα στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια η δίκη του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ενός αγοριού 13 ετών. Ντυμένος στα λευκά και κρύβοντας όπως πάντα τα μάτια του πίσω από γυαλιά ηλίου, ο 46χρονος τραγουδιστής έφθασε στο δικαστήριο νωρίς το πρωί συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και πολλούς σωματοφύλακες. Πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου, χαιρέτισε τους περίπου 200 θαυμαστές του, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για να του συμπαρασταθούν.

    Αρχίζει η επιλογή ενόρκων

    Εντός της ημέρας θα αρχίσει η διαδικασία για την επιλογή ενόρκων.

    Η επιλογή, θα γίνει μεταξύ 300 υποψηφίων οι οποίοι θα εξεταστούν και από την υπεράσπιση του Τζάκσον και από τους δημόσιους κατήγορους προκειμένου να καταλήξουν στους 12 ενόρκους που θα παραστούν στη δίκη.

    Παρά το ότι ο Τζάκσον θα βρίσκεται στην αίθουσα, ο Δικαστής Ρόντνεϊ Μέλβιλ, του ζήτησε να απομακρυνθούν όλοι όσοι τον συνοδεύουν, σωματοφύλακες, βοηθοί και άνθρωποι του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

    Μία μέρα, πριν την έναρξη της δίκης ο Αμερικανός τραγουδιστής μίλησε για τις διαρροές από το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, χαρακτηρίζοντας τα συμπεράσματα της αηδιαστικά και ανακριβή.

    Σε μήνυμα που απηύθυνε μέσω του επίσημου δικτυακού τόπου του, ο Μάικλ Τζάκσον, ζήτησε από τους δικαστές να έχουν ανοιχτό μυαλό υπογραμμίζοντας ότι έχει δικαίωμα, όπως κάθε Αμερικανός, να υπερασπισθεί τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

    " Θα αθωωθώ και θα απαλλαχθώ από τις κατηγορίες που με βαρύνουν μόλις ακουστεί η αλήθεια" καταλήγει στο μήνυμα του.

    [04] Κόσμος

    Ξαφνική αδιαθεσία Λιποθύμησε η Χίλαρι

    31/1/2005 8:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 31/1/2005 9:09:45 μμ)

    Συντάκτης:

    Πηγή: CNN

    Τις αισθήσεις της έχασε η Χίλαρι Κλίντον, την ώρα που μιλούσε ενώπιον των μελών του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Νέας Υόρκης. Μετά από ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η Αμερικανίδα Γερουσιαστής συνέχισε κανονικά την ομιλία της. Αρχικά, ο ραδιοφωνικός σταθμός WBEN AM radio, είχε μεταδώσει ότι η Χίλαρι Κλίντον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό όμως, διαψεύστηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της στην Ουάσινγκτον.

    [05] Ποδόσφαιρο

    "Τούμπα" από Ριβάλντο

    31/1/2005 9:44:00 μμ

    Συντάκτης:

    Για μια ακόμη φορά ο Ριβάλντο διαψεύδει τον Τύπο ένα μόλις 24ωρο μετά από "περίεργη" συμπεριφορά του μετά από αγώνα του Ολυμπιακού. Ο "Ρίμπο" που χθες έφυγε από το γήπεδο όταν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, φερόταν σήμερα να έχει εκφράσει την επιθυμία του για αποχώρηση από την ομάδα, αφού οι σχέσεις του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έμοιαζαν να έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Παρόλα αυτά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πριν από λίγο, σε δηλώσεις του σε εκδήλωση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, όπου παρέστη, επεσήμανε ότι όσα γράφτηκαν στο Τύπο είναι αναληθή. "Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε ο Ριβάλντο που εμφανίστηκε και πάλι απογοητευμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τις εφημερίδες και συνέχισε, "Γιατί θέλω να διαψεύσω για μια ακόμη φορά κάποια αναληθή πράγματα που γράφτηκαν. Ολα όσα έχουν γραφτεί δεν είναι αλήθεια και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται. Σκέφτομαι πώς θα κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Δε θέλω να κάνω κάποια άλλη δήλωση για να μη δημιουργήσω κι άλλα προβλήματα".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Πήρε θέση

    Απείλησε να φύγει ο "Ρίμπο"

    [06] Ποδόσφαιρο

    Ανακοινώσεων συνέχεια

    31/1/2005 9:26:00 μμ

    Συντάκτης:

    Έναν πίνακα ανακοινώσεων θέλουν Παναθηναϊκός και Ξάνθη για να συνεχίσουν την διαμάχη τους που ξέσπασε μετά τον χθεσινό μεταξύ τους αγώνα για την 17η αγωνιστική. Μετά τις δύο χθεσινές ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σήμερα, περιγράφοντας συνοπτικά τις φάσεις όπου οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως αδικήθηκαν και καταλήγουν πως μια αδικία δεν διορθώνεται με μια άλλη.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των "πρασίνων"

    "Καταρχήν συγχαρητήρια και για τη νίκη και για την απόδοση της ομάδας σας στο μεταξύ μας αγώνα. Τις είδε όλη η Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν είδε μόνο αυτές. Είδε και την απαράδεκτη διαιτησία του κ. Βασιλείου και των βοηθών του κ. Λιόλιου, Σκουλή η οποία είχε δυστυχώς για εσάς καθοριστική συμβολή στην διαμόρφωση αποτελέσματος. Ενός αποτελέσματος, το οποίο δεν αμφισβητούμε ότι πιθανόν να κατακτούσατε και υπό κανονικές συνθήκες διαιτησίας. Αφήνουμε κατά μέρος την περίπτωση του μη καταλογισμού πέναλτι στην ανατροπή του Δημήτρη Παπαδόπουλου, θεωρώντας την αμφισβητούμενη φάση. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε το ίδιο για τις υποδείξεις στις περιπτώσεις του κόρνερ, στο πρώτο σας τέρμα και του ανυπάρκτου φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την υπόδειξη- εφεύρεση, στην φάση του πρώτου λεπτού, στον Μιχάλη Κωνσταντίνου, που ανακόπηκε ευρισκόμενος σε κανονική θέση.

    Αν όλες αυτές οι υποδείξεις, που σημειωτέον, τις επισημαίνει το σύνολο του Τύπου ως λανθασμένες συνιστούν για εσάς αναβάθμιση της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου τότε ειλικρινά λυπούμεθα για τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την αναβάθμιση. Αν διαιτησίες σαν και αυτή σας κάνουν υπερήφανους, τότε καταλαβαίνουμε σε τι αποσκοπούσε και η συνέντευξη του μεγαλομετόχου σας, που προηγήθηκε του αγώνα, καθώς και οι κατά καιρού ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας. Ίσως για εσάς είναι ενδεδειγμένος τρόπος μια αδικία να εξισορροπείται με μια άλλη. Μια ομάδα που θεωρεί ότι αδικήθηκε την μια Κυριακή πρέπει να ευνοηθεί σκανδαλωδώς την επόμενη ώστε να ισοφαριστεί το σκορ Με αυτούς τους "λογαριασμούς" όμως μην περιμένετε καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρο μας"

    Η απάντηση της... απάντησης

    Η νέα απάντηση της Ξάνθης ήρθε πριν λίγη ώρα και έκανε λόγο για μεγαλοσύνη των μεγάλων ομάδων που δεν πρέπει να διαμαρτύρονται και κατέληγε ζητώντας από τον Παναθηναϊκό να σεβαστεί την ομάδας Ξάνθης. Αναλυτικά η ανακοίνωση των "ακριτών" έχει ως εξής: "Η απάντηση στην επιστολή σας δόθηκε από τον απλό φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού στα αεροδρόμια της Χρυσούπολης και των Αθηνών. Πραγματικά λυπούμαστε για τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε μια "μικρή" ομάδα. Συνήθως, η μεγαλοσύνη είναι προτέρημα των μεγάλων ομάδων. Οι τελευταίοι σε αυτή την Ελλάδα που θα έπρεπε να διαμαρτύρονται για την διαιτησία είναι οι 3 μεγάλες ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Αυτό το γνωρίζουν 10.000.000 Έλληνες. Παρακαλούμε σεβαστείτε μας".

    [07] Ποδόσφαιρο

    Έκπληξη με Αλεξανδρή

    31/1/2005 9:11:00 μμ

    Συντάκτης:

    Προς ικανοποίηση του Τάκη Λεμονή και του αιτήματος που είχε εκφράσει για επιθετική ενίσχυση, μετά από την αποχώρηση του Φάνη Γκέκα, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλλιθέα, ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Αλέκου Αλεξανδρή. Εκτός από τον Αλεξανδρή μάλιστα η ομάδα πήρε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, τον Νοσοφούα Σασούε από την Ζάμπια. Ο Σασούε είναι διεθνής με την ομάδα νέων και ανδρών της χώρας του και αγωνίζεται στην επίθεση. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Προφάουντ Γουόριορς (1997-2000), Ζανάκο (2000-2002 & 2004-2005) και στη ρωσική Σοβιετόφ (2003-2004). Την περίοδο 2000 έπαιξε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που έγινε στη Νιγηρία και το 2002 στο Αφρικανικό κύπελλο. Ο Σασούε ήταν δεύτερος σκόρερ στο εθνικό πρωτάθλημα το 2001, πρώτος σκόρερ με 22 τέρματα το 2002, όταν και ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης της Ζάμπια. Ο Αλεξανδρής υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, ενώ ο Σασούε για έξι μήνες με προποτική ανανέωσης.

    [08] Βόλεϊ

    Α1 Ανδρών: Νίκες για τους πρωτοπόρους

    31/1/2005 8:54:00 μμ

    Συντάκτης:

    Δύσκολα ο "Γηραιός", εύκολα οι "ερυθρόλευκοι", αμφότεροι κατάφεραν να επικρατήσουν στους αγώνες τους. Ο ΗΡΑ άφησε τον ένα βαθμό, στο Καρμπίνη της Νίκαιας, αλλά πήρε τους δύο της νίκης, επικρατώντας της τοπικής ΑΕ με 2-3 σετ (19-25, 25-21, 25-23, 23-25, 5-15). Από την άλλη οι "κόκκινοι" πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα στου Ρέντη, αφού επικράτησαν άνετα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ (25-21, 26-24, 25-18). Στα ευχάριστα για την ομάδα του Πειραιά, η επανεμφάνιση μετά τον τραυματισμό του Άκη Χατζηαντωνίου, ο οποίος μετείχε καθ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε προληπτικά στο παιχνίδι.

    Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες)

    1. Ηρακλής 39 (42-8) 2. Ολυμπιακός 34 (36-10) 3. Παναθηναϊκός 27 (31-18) 4. Πανελλήνιος 26 (31-21) 5. ΕΑ Πατρών 24 (29-23) 6. ΠΑΟΚ 24 (30-24) 7. Νίκαια 19 (26-31) 8. Παγκράτι 18 (25-32) 9. Ορεστιάδα 17 (24-32) 10. Ρέθυμνο 9 (14-37) 11. Μίλων 8 (16-40) 12. Εθνικός Αλεξ. 7 (10-38)

    [09] "Ανυπόστατες οι διαμαρτυρίες"

    31/1/2005 10:13:00 μμ

    Συντάκτης:

    Ενοχλημένη είναι η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού από τα "συκοφαντικά", όπως τα χαρακτήρισε, δημοσιεύματα του Τύπου περί αδικίας του Φιλαθλητικού από τον διαιτητή στην χθεσινή τους αναμέτρηση. Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-0 και η διοίκηση υποστηρίζει πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να αλλοιωθεί, ενώ καταλήγει πως η κασέτα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προκειμένου να διαπιστωθούν οι σωστές αποφάσεις του διαιτητή.

    Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

    "Σε μερίδα του Τύπου την Πέμπτη 27/01/2005 διαβάσαμε επικριτικά σχόλια για τη διαιτησία του παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας μας βόλεϊ με το Φιλαθλητικό. Ομολογουμένως αυτό δεν μας έκανε εντύπωση γιατί σπάνια διεξάγεται αγωνιστική χωρίς γκρίνια για τη διαιτησία. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που έληξε 3-0. Πόσο να επηρέασε αυτό το 3-0 η διαιτησία; Ωστόσο ο Παναθηναϊκός σεβόμενος τους οπαδούς και την ιστορία του θεωρεί, ότι πρέπει να μιλάει μόνο με στοιχεία. Γι αυτό αναλύοντας καρέ-καρέ το βίντεο του αγώνα διαπιστώσαμε ότι τόσο τα συκοφαντικά δημοσιεύματα των εφημερίδων, όσο και οι διαμαρτυρίες του Φιλαθλητικού είναι εντελώς ανυπόστατες. Είναι βέβαιο πλέον ότι ο διαιτητής του αγώνα κ. Ιορδανίδης, με περισσό θάρρος πήρε επάνω του κρίσιμες αποφάσεις και όπως φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο του αγώνα είχε απόλυτο δίκιο.

    Είναι κρίμα η στιγμιαία έπαρση και εμπάθεια, να οδηγούν σημαντικά μέλη της οικογένειας του βόλεϊ σε ηθικά ολισθήματα. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε οποιονδήποτε θελήσει να επανορθώσει, παρέχοντά του την κασέτα του αγώνα, όπου φαίνεται αναμφισβήτητα ότι δεν αδικήθηκε καμία ομάδα και ότι η εφαρμογή των κανονισμών του βόλεϊ ήταν αρτιότατη", τονίζει η "πράσινη" ανακοίνωση και καταλήγει, "Αγαπητοί φίλοι ας φτιάξουμε επιτέλους καλές ομάδες και ας παίξουμε καλό βόλεϊ για να γεμίσουμε ξανά τα γήπεδά μας, γιατί αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με ανυπόστατους εχθρούς και συνομωσίες θα οδηγήσουμε το άθλημα που τόσο αγαπάμε στην παρακμή", ολοκληρώνει το κείμενο του τριφυλλιού, που υπογράφει ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και Έφορος της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Βασίλης Πιστιόλης.

    [10] Κοινωνία

    Από το βράδυ της Τρίτης Νέα επέλαση του χιονιά

    31/1/2005 9:35:00 μμ

    Συντάκτης:

    Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ νέο σφοδρό κύμα αναμένεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από το βράδυ της Τρίτης και είναι πιθανόν να σημειωθούν χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας. Η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο σε περιοχές της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Στερεάς. Αποκλεισμένα, ωστόσο, παραμένουν αρκετά χώρια στους νομούς Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας πήγαν σε χωριά, για απεγκλωβισμούς κτηνοτρόφων ή μεταφορές τροφίμων, ζωοτροφών, φαρμάκων ή ακόμη ασθενών και ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

    [11] Ποδόσφαιρο

    Στο "ψυγείο", Βασιλείου και Τσικίνης

    31/1/2005 8:13:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Άμεση ήταν η αντίδραση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, στα κρούσματα των "κακών σφυριγμάτων" των τελευταίων ημερών. Η ΚΕΔ αποφάσισε να θέσει προσωρινά, εκτός λίστας κληρώσεων τους Τσίκινη και Βασιλείου, που υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο στα παιχνίδια του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (Κύπελλο) την Πέμπτη και Ξάνθη-Παναθηναϊκός (Πρωτάθλημα) την Κυριακή αντίστοιχα.

    Τους πήρε μπάλα

    Μαζί με τον Βασιλέιου, "το μάρμαρο πλήρωσαν" και όλοι οι «εμπλεκόμενοι» στο συγκεκριμένο ματς, δηλαδή οι βοηθοί Τσορτανίδης (Αχαΐας) και Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας), ο 4ος διαιτητής Σκουφίτσας (Αθήνας) και ο παρατηρητής διαιτησίας, Αρνάκης (Θεσσαλονίκης). Ακόμη, εκτός κληρώσεων τέθηκε ο Βασιλείου (Ηλείας), που διαιτήτευσε τον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού, καθώς και ο Τομαράς (Αιτωλοακαρνανίας) που ήταν βοηθός διαιτητή της αναμέτρησης Άρη-Ολυμπιακού. Τέλος, ο Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης) που διηύθυνε τη συνάντηση Εργοτέλη-Καλλιθέα, και ο Σκουλής (Πέλλας), που ήταν βοηθός διαιτητή στον αγώνα Ξάνθης-Παναθηναϊκού, παραπέμφθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 31 January 2005 - 21:55:21 UTC