Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-03-03

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Περιοδεία Καραμανλή στα Βαλκάνια
  • [02] To χαρτί υγείας ήταν 4,5 τόνοι χασίς!
  • [03] Παρακαλώ, περάστε από την εφορία
  • [04] Μεγάλη νίκη για ΑΕΚ
  • [05] ΕΠΑΕ: Κλείνει τις ζωντανές μεταδόσεις
  • [06] Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ
  • [07] ΟΦΗ: "Εμπιστοσύνη στους παίκτες"

    [01] Πολιτική

    Στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της περιοχής Περιοδεία Καραμανλή στα Βαλκάνια

    2/3/2005 1:38:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 2/3/2005 11:20:41 μμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ

    Διήμερη περιοδεία στα δυτικά Βαλκάνια πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, με επισκέψεις στην Κροατία, τη Σερβία και στο Κοσσυφοπέδιο . Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του ήταν το Ζάγκρεμπ, όπου συναντήθηκε με τον Κροάτη ομόλογό του Ίβα Σάναντερ. Ο κ. Καραμανλής, αμέσως μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι στρατηγικός στόχος της Ελλάδας είναι η προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των χωρών της ΝΑ Ευρώπης, προκειμένου να μετατρέψουμε την περιοχή μας από πυριτιδαποθήκη όπως ήταν κάποτε σε ευρωπαϊκή γειτονιά . Κατόπιν ο κ. Καραμανλής μετέβη στο Βελιγράδι, όπου συντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς κα τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς. Στις συνομιλίες, όπως υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, συζητήθηκε αναλυτικά η ευρωπαϊκή προοπτική των δύο χωρών καθώς και το ζήτημα του Κοσόβου. Ο κ. Καραμανλής επισήμανε ακόμη την αντίθεση της Ελλάδας με την αλλαγή συνόρων στην περιοχή.

    Επαφές με ομολόγους του

    Οι δύο πρωθυπουργοί, στη συνάντησή τους, επιβεβαίωσαν τις άριστες πολιτικές σχέσεις Ελλάδας - Κροατίας σημειώνοντας ότι στόχος είναι η στενότερη συνεργασία και στις οικονομικές σχέσεις το επόμενο διάστημα. Ο κ. Καραμανλής παράλληλα, αναφέρθηκε στον πολιτικό ρόλο της Κροατίας, η οποία πρόκειται σύντομα να ενσωματωθεί στην ΕΕ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για την ανάγκη συνεργασίας με τα διεθνή δικαστήρια ως απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της διεθνούς νομιμότητας. "Τη συνεργασία αυτή οφείλουμε να επιβραβεύουμε", τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συγχαίροντας παράλληλα την Κροατία για την πορεία μεταρρυθμίσεων που ακολουθεί και εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό της δρόμο.

    Ο κ. Καραμανλής, κατόπιν μετέβη στο Βελιγράδι, όπου συναντηθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, αλλά και τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς. Ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Σέρβο πρόεδρο τόνισε τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα δυναμική που υπάρχει στις διμερείς οικονομικές σχέσεις καθώς και για το αυξημένο ενδιαφέρον για ελληνική επιχειρηματική δράση στη Σερβία. Στο πείκεντρο βρέθηκα και η ευρωπαϊκή προοπτική αυτών των βαλκανικών χωρών: "Δεν μπορούν να αποτελούν τη μαύρη τρύπα της Ευρώπης. H ευρωπαϊκή ενοποίηση παραμένει ατελής εάν δεν περιλαμβάνει όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της περιοχής μας", υπογράμμισε ο κ. Καραμανλής και ζήτησε μεγαλύτερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς, όπως είπε, απαιτείται λύση του ζητήματος του Κοσόβου που να είναι σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά κριτήρια και αξίες. Σημείωσε ακόμη ότι ταυτόχρονα πρέπει να ανοίξει ο δρόμος της Σερβίας προς την Ευρώπη. Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι τόσο ο κ. Τάντιτς όσο και όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Σερβίας και του Μαυροβουνίου γνωρίζουν τις προϋποθέσεις που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριλαμβανομένων και των όρων για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία, προκειμένου να ανοίξει διάπλατα ο ευρωπαϊκός δρόμος.

    Ο κ. Καραμανλής πάντως ζήτησε συμμετοχή του Βελιγραδίου "τόσο στη φάση αξιολόγησης των κριτηρίων όσο και στη φάση δρομολόγησης των συνομιλιών για το καθεστώς του Κοσόβου " υπογραμμίζοντας πως αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ασφάλεια της περιοχής.

    Την Πέμπτη το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Σέρβο ομόλογό του, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, και θα αναχωρήσει για την Πρίστινα, όπου θα επισκεφτεί το στρατόπεδο της ελληνικής διοίκησης "Ρήγας Φεραίος".

    Τέλος, θα έχει κοινή συνάντηση με τον πρόεδρο Ιμπραήμ Ρουγκόβα και τον πρωθυπουργό κ. Χαραντινάι, καθώς και με την ηγεσία των Σέρβων του Κοσόβου.

    Οι διεργασίες για την οριστική ρύθμιση του καθεστώτος στο Κόσοβο θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, όταν η Ελλάδα θα έχει την προεδρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

    "Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Χριστόδουλου"

    Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε διαδοχικά με τους πρεσβευτές της Κίνας και της Τουρκίας, με βουλευτές της ΝΔ, καθώς και με τον ανεξάρτητο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Στέλιο Παπαθεμελή.Στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Στέλιο Παπαθεμελή βρέθηκαν θέματα της επικαιρότητας, αλλά και το εκκλησιαστικό.

    Αμέσως μετά, ο κ. Παπαθεμελής δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Αρχιεπισκόπου και ότι πρέπει το θέμα να κλείσει γρήγορα για το καλό του τόπου. Όσον αφορά τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ, ο ίδιος είπε ότι πρέπει να πληρωθούν.

    [02] Κοινωνία

    Μεγάλη επιτυχία του ΣΔΟΕ To χαρτί υγείας ήταν 4,5 τόνοι χασίς!

    3/3/2005 7:58:00 μμ

    Συντάκτης:

    Νέο ισχυρό χτύπημα στους εμπόρους θανάτου κατάφερε το ΣΔΟΕ. Οι άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εντόπισαν και κατέσχεσαν σε φορτηγό στην περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, 4,5 τόνους χασίς. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε 262 μεταλλικά δοχεία στο πίσω μέρος του φορτηγού που είχε εισέλθει στη χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Βουλγαρία. Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ο οδηγός του φορτηγού και οι δυο συνεργοί του, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

    Στον Εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες

    Το φορτηγό πέρασε τα ελληνικά σύνορα το πρωί με προορισμό την Κατερίνη.

    Ο οδηγός του, δήλωσε στις ελληνικές αρχές ότι μετέφερε χαρτί υγείας και ρολά κουζίνας.

    Αντί όμως να κατευθυνθεί προς Κατερίνη, πήγε σε αποθήκη στην περιοχή του Καλοχωρίου η οποία παρακολουθείτο από το ΣΔΟΕ. Σε έρευνα που έγινε στην νταλικά βρέθηκαν συσκευασμένα σε 262 μεταλλικά δοχεία 18.000 τεμάχια κατεργασμένου χασίς, βάρους 245 γραμμαρίων το καθένα, συνολική ποσότητα δηλαδή περίπου 4.50 τόνων.

    [03] Οικονομία

    Εγκύκλιος Αδάμ Ρεγκούζα Παρακαλώ, περάστε από την εφορία

    3/3/2005 8:42:00 μμ

    Συντάκτης:

    Στο στόχαστρο των ΔΟΥ μπαίνουν το επόμενο διάστημα επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν αποδέχτηκαν τα σημειώματα περαίωσης. Όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα, προτεραιότητα στους ελέγχους θα δοθούν, μεταξύ άλλων, όπου υπάρχουν μεγάλα πιστωτικά υπόλοιπα ΦΠΑ, όπου δηλώθηκαν μεγάλα ποσά δαπανών, όπου δεν υποβλήθηκαν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ ή άλλων φορολογικών αντικειμένων.

    Ποιοι θα ελεγχθούν

    Σύμφωνα με τις υποδείξεις της Εγκυκλίου, η επιλογή των υποθέσεων για έλεγχο θα γίνει με τα παρακάτω κριτήρια:

    Όταν υπάρχουν ουσιαστικές παραβάσεις του ΚΒΣ ή δελτία πληροφοριών ή άλλα στοιχεία για φοροδιαφυγή Όταν δεν υποβλήθηκαν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ ή άλλων φορολογικών αντικειμένων Όταν υφίστανται μεγάλα πιστωτικά υπόλοιπα ΦΠΑ που δεν δικαιολογούνται από το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης Σε περιπτώσεις κατάσχεσης βιβλίων και στοιχείων ή φορολογικών ταμειακών μηχανών ή φορολογικών μηχανισμών Σε περιπτώσεις απώλειας βιβλίων και στοιχείων ή φορολογικών ταμειακών μηχανών ή φορολογικών μηχανισμών Όταν επί επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που δεν διαθέτουν αξιόλογα αποθέματα ή επί ελεύθερων επαγγελματιών δηλώθηκαν μεγάλα ποσά δαπανών Όταν τα καθαρά κέρδη δεν προσδιορίστηκαν κατά τις κείμενες διατάξεις ή δεν εφαρμόσθηκε ο προβλεπόμενος συντελεστής καθαρών κερδών εφόσον προβλέπεται ο εξωλογιστικός προσδιορισμός τους Όταν υπάρχει αδικαιολόγητη διαφορά μεταξύ συμπληρωματικών στοιχείων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και δηλώσεων ΦΠΑ Όταν έστω και σε μία από τις εκκρεμείς διαχειριστικές περιόδους δηλώθηκε ζημία από την εκμετάλλευση της επιχείρησης ή από την άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματος. Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που από τις υποβληθείσες δηλώσεις προκύπτει χαμηλός συντελεστής μικτού και καθαρού κέρδους Όταν έγινε χρήση αναπτυξιακών νόμων

    Σε περιπτώσεις επιχειρήσεων που έχουν τύχει απαλλαγής από το ΦΠΑ βάσει των διατάξεων της απόφασης 1103551/8478/Α0014/ΠΟΛ.1262/2.8.1993, όπως αυτή ισχύει. Όταν κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της επιχείρησης εμφανίζονται υπέρογκα ποσά ενδοκοινοτικών συναλλαγών ή δυσανάλογα τέτοια ποσά σε σχέση με τον συνήθη ετήσιο κύκλο εργασιών της.

    Όταν κατά το χρόνο επιλογής για έλεγχο υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία στην αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία για επαναλαμβανόμενες αιτήσεις από άλλα κράτη μέλη για αμοιβαία συνδρομή, βάσει των διατάξεων του Κανονισμού (ΕΚ) 1798/2003.

    Σε δηλώσεις των οποίων επίκειται ο χρόνος παραγραφής, με τα μεγαλύτερα εισοδήματα.

    Σε δηλώσεις με τα μεγαλύτερα ακαθάριστα εισοδήματα από κάθε κατηγορία.

    Σχετικά Links:

    Διαβάστε την εγκύκλιο

    [04] Μπάσκετ

    Μεγάλη νίκη για ΑΕΚ

    3/3/2005 9:13:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 3/3/2005 9:39:20 μμ)

    Συντάκτης:

    Για τριάντα λεπτά βρισκόταν πίσω στο σκορ και με μεγάλη διαφορά. Εκεί ο Νίκος Ζήσης πήρε μπρος και το σκορ εναλλάσσονταν μέχρι το τέλος. Η καρδιά του μικρού, ο οποίος αγωνιζόταν με κάταγμα στη μύτη από το τρίτο δεκάλεπτο μίλησε στο τέλος και με καλάθι τριών πόντων στην εκπνοή πήρε τη νίκη με 70-69 της Εφές Πίλσεν και πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της εντός έδρας, στη δεύτερη φάση της στον Ζ΄ Όμιλο της διοργάνωσης Ευρωλίγκα. Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14-19, 30-39, 49-56, 70-69.

    Δια χειρός Ζήση

    Νίκη που την κρατάει στην κορυφή του ομίλου της, πέτυχε η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση, ο Νίκος Ζήσης. Ο Έλληνας πλέι μέικερ, που ήταν σε όλο το παιχνίδι καλός, στην εκπνοή με ένα εκπληκτικό τρίποντο έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του και "έστειλε στα ουράνια" παίκτες τεχνικό τιμ και τον κόσμο που ήταν πολύς.

    Όλα ξεκίνησαν πάντως άσχημα για την ΑΕΚ. Με λάθος επιλογές στην επίθεση και άμυνα που "έμπαζε" βρέθηκε να κυνηγάει για τριάντα λεπτά το σκορ. Μάλιστα στο 25 βρέθηκε να χάνει και με 12 πόντους.

    Το τρίτο φάουλ του Μπέιλι, όμως λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους. Με τρία γκαρντ, και τους Χατζή, Ζήση να είναι οι μαέστροι, ροκάνισαν την διαφορά και στο 38 βρέθηκαν να προηγούνται με 67-63. Κάποια λάθη όμως σε εκείνο το σημείο, έδωσαν στους Τούρκους την δυνατότητα να προηγηθούν με 67-69. Εκεί μίλησε ο Ζήσης. Ο Έλληνας παίκτης, με το "τρελό" τρίποντο στο τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

    Οι συνθέσεις:

    ΑΕΚ (Φώτης Κατσικάρης): Λόλις 6, Μπουρούσης, Πελεκάνος 6, Χατζής 13 (1), Ζήσης 22 (4), Νικολαϊδης, Γλυνιαδάκης 6, Μπέιλι 5 (1), Νίτσεβιτς 10, Τσιάρας 2.

    ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ (Οκτάι Μαχμούτι): Πρκάτσιν 11, Ασλάν 5, Νίκολιτς 2, Ντόμερκαντ 29 (6), Σόλομον 6, Άμπιζ, Γιλμαζ, Κέτσμαν, Πέκερ 8, Κουκό 8.

    [05] Ποδόσφαιρο

    ΕΠΑΕ: Κλείνει τις ζωντανές μεταδόσεις

    3/3/2005 8:02:00 μμ

    Συντάκτης:

    Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη από τις 15:30 έως 17:30 κάθε Σαββατοκύριακο για τα δύο πρώτα τη τάξει Ελληνικά Πρωταθλήματα, έβαλε σε ισχύ η ΕΠΑΕ. Σύμφωνα με το άρθρο 48 του καταστατικού της UEFA, κάθε Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αυτό το δικαίωμα και έχει στόχο την προστασία του Ποδοσφαίρου αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων και πάλι στα γήπεδα. Για αυτό το λόγο από την επόμενη Κυριακή, θα "υπάρχουν κλειστές ώρες" στο εν λόγων δίωρο, δηλαδή δεν θα υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να γίνονται εκείνη την ώρα το 50% του συνόλου των ποδοσφαιρικών αγώνων της Α και Β Εθνικής.

    Αναλυτικά η επιστολή

    « Κύριοι, Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του καταστατικού της UEFA, κάθε Ευρωπαϊκή Λίγκα προκειμένου να προστατέψει το προϊόν του ποδοσφαίρου και να εξασφαλίσει ότι δεν θα αποθαρρύνονται οι θεατές να παρευρίσκονται στα γήπεδα που διεξάγονται τοπικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες εξαιτίας της τηλεοπτικής μετάδοσης άλλων αγώνων μεγαλύτερης σπουδαιότητας, δύναται να ορίσει χρονική διάρκεια δύο (2) προστατευόμενων ωρών για κάθε αγωνιστική ημέρα. Κατά την διάρκεια αυτών των ωρών κάθε Κυριακή, απαγορεύεται η μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων στην γεωγραφική επικράτεια της Λίγκας από οποιοδήποτε κανάλι υπό την προϋπόθεση ότι το 50% των εβδομαδιαίων ποδοσφαιρικών αγώνων της Α και Β Εθνικής κατηγορίας θα διεξάγονται εντός των οριζόμενων από την Λίγκα προστατευόμενων ωρών.

    Σύμφωνα με τα ανωτέρω, κατά τον μήνα Μάρτιο και μόνο τις Κυριακές που έχουν ορισθεί αγώνες πρωταθλήματος των δύο πρώτων Εθνικών κατηγοριών, οι «κλειστές ώρες»: όπως έχουν προσδιορισθεί με απόφαση της UEFA είναι το χρονικό διάστημα 15:30μ.μ έως 17:30μ.μ. Ως εκ τούτου, σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων των πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, εντός των προαναφερομένων ωρών, δεν επιτρέπεται η τηλεοπτική μετάδοση άλλων αγώνων Ελληνικού ή Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και Κυπέλλου ή άλλων αγώνων οποιασδήποτε ξένης Ομοσπονδίας».

    [06] Κοινωνία

    Ανεστάλη η απεργία της ΠΝΟ

    3/3/2005 11:15:00 μμ

    Την προσωρινή αναστολή της απεργίας των ναυτικών αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) μετά τις απαντήσεις που έλαβε από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη στα αιτήματά της. Το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση του εφάπαξ του Ταμείου Προνοίας Αξιωματικών και Κατωτέρων πληρωμάτων κατά 25% αναδρομικά από 1/1/2005 και με στόχο να ικανοποιηθεί το αίτημα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας για τον διπλασιασμό του, τα αμέσως επόμενα χρόνια.

    Βήματα προσέγγισης

    Όσον αφορά το αίτημα της ΠΝΟ για μείωση της φορολογίας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εντός των προσεχών δύο εβδομάδων μεταξύ εκπροσώπων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

    Εξάλλου, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Κυβέρνηση για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης όλων των Ταμείων των ναυτικών, έχει αυξήσει για το 2005 τον προϋπολογισμό του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30%, διασφαλίζοντας κατ' αυτό τον τρόπο, όπως προτίθεται να πράξει και στο μέλλον, τις παροχές των ταμείων αυτών.

    Ως προς το αίτημα για την ίδρυση Ταμείου Ανεργίας, μετά από διάλογο με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς, η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σύντομα σε νομοθετική ρύθμιση για το θέμα αυτό.

    [07] Ποδόσφαιρο

    ΟΦΗ: "Εμπιστοσύνη στους παίκτες"

    3/3/2005 8:40:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Κρήτης αλλά και στον κρίσιμο αγώνα με την Καλλιθέα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην καθιερωμένη .υνέντευξη τύπου. Σε αυτήν τόνισε πως η ομάδα είναι κοντά στο στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς και δήλωσε πεπεισμένος πως τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα θα αποτελέσουν παρελθόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στους "γαλάζιους".

    "Ο κακός εαυτός το πρόβλημα"

    Ο αγώνας κόντρα στην Καλλιθέα, θα μπορούσε να αποτελέσει και ορόσημο για την ομάδα της Κρήτης. Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΟΦΗ, το μυαλό όλων είναι εκεί με στόχο να επανέρθουν στις νίκες. "Τώρα δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο για μας από τον αγώνα με την Καλλιθέα. Δεν φοβάμαι τον αντίπαλο μας, αλλά τον κακό αγωνιστικό εαυτό μας. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Έχω την άποψη ότι οι ομάδες που είναι πιο ψηλά από μας δεν είναι καλύτερες από τον ΟΦΗ"

    Στο μεταξύ, τα μέλη του Δ.Σ., Μηνάς Χριστινίδης και Αντώνης Κουτάντος, εκπροσώπησαν σήμερα την ΠΑΕ ΟΦΗ στη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τα μέτρα ασφαλείας, που θα πρέπει να ληφθούν στον αγώνα του Σαββάτου. Όπως έγινε γνωστό, θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος και με βιντεοσκόπηση στις κερκίδες, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν όποιοι προβούν σε ενέργειες, όπως το πέταγμα αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

    Στον αγωνιστικό τομέα, κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση οι Νουαφόρ, Ντεγιάνοφ, Δέντσας και Χατσατριάν, ενώ επέστρεψε στο Ηράκλειο ο Ντάβιντσον, ο οποίος είχε μεταβεί με άδεια στην πατρίδα του, για να ρυθμίσει το θέμα της βίζας. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 3 March 2005 - 21:56:13 UTC