Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-08-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε επαγρύπνηση για τη γρίπη των πτηνών
  • [02] Στόχος η περαιτέρω μείωση της ανεργίας
  • [03] Μεγάλες αναμετρήσεις
  • [04] ΑΕΚ: Πρόβλημα με Χιώτη
  • [05] Πήρε επιθετικό η Ξάνθη
  • [06] Μαρούσι: Κοντά σε Όουενς
  • [07] Ελληνικός "εμφύλιος"
  • [08] Στη φυλακή για το χαρτοφυλάκιο
  • [09] Ικανοποιείται το αίτημα των σωμάτων ασφαλείας

    [01] Κοινωνία

    Λαμβάνονται προληπτικά μέτρα

    Σε επαγρύπνηση για τη γρίπη των πτηνών

    25/8/2005 9:58:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8 - ΑΠΕ

    Σε ετοιμότητα βρίσκεται η χώρα μας για το ενδεχόμενο της εμφάνισης κρούσματος γρίπης των πτηνών, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρος Κοντός. "Στο Υπουργείο έχουμε έτοιμο σχέδιο άμεσης επέμβασης σε περίπτωση, που υπάρξει κρούσμα σε κάποια εγκατάσταση για άμεση απολύμανση και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο. Έχουμε εφοδιαστεί με εμβόλια και κάνουμε συσκέψεις για αυτό το ενδεχόμενο και στο υπουργείο Υγείας" δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ 105.8 "Επικίνδυνες Αποστολές" και στον Διονύση Χατζημιχάλη. Ο κ. Κοντός επισήμανε ότι ουδέποτε έχει αναφερθεί περιστατικό του είδους στην ελληνική επικράτεια, ωστόσο οι κτηνιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

    Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Κοντός τόνισε ότι η χώρα διαθέτει την απαιτούμενη αμυντική θωράκιση απέναντι στον επικίνδυνο ιό. Τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται είναι ο συνεχής έλεγχος στα σημεία εισόδου στη χώρα (αεροδρόμια, λιμάνια, κλπ) των επιβατών, που προέρχονται από χώρες όπου ενδημεί η νόσος (Ασιατικές χώρες, Νότια Αφρική, Τέξας των ΗΠΑ), από τις οποίες απαγορεύεται επίσης η εισαγωγή ζώντων πουλερικών, κρέατος και λοιπών προϊόντων πουλερικών.

    Επίσης, όπως είπε, για τρίτη χρονιά θα εφαρμοστεί εγκεκριμένο πρόγραμμα από την Ε.Ε. επιζωοτιολογικής διερεύνησης της γρίπης των πτηνών στα εκτρεφόμενα πουλερικά και στα άγρια πτηνά.

    Η ΕΕ εξετάζει πιθανή ενίσχυση των προληπτικών μέτρων

    Το ζήτημα μιας ενδεχόμενης εξάπλωσης της νόσου σε ευρωπαϊκό έδαφος απασχολεί σήμερα επιτροπή ειδικών επιστημόνων, στις Βρυξέλλες. Αν και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά πως είναι περιορισμένος ο κίνδυνος να υπάρξει μεταφορά στελεχών του ιού της γρίπης μέσω των αποδημητικών πτηνών, ωστόσο προληπτικά έχει απαγορεύσει την εισαγωγή πτηνοτροφικών προϊόντων από τη Ρωσία και το Καζακστάν, όπου σημειώθηκαν κρούσματα.

    Αυτήν την εποχή εκατομμύρια πουλιά αποδημούν στις χώρες του Εύξεινου Πόντου, ιδίως στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία, αναζητώντας ζεστότερα κλίματα, γεγονός που κάνει τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

    Ο Σάμιουελ Τζούτζι, διευθυντής του Τμήματος Ζώων, Παραγωγής, και Υγείας του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, που παρακολουθεί τη διασπορά της γρίπης, δήλωσε πως η ταχύτατη εξάπλωση της τεκμηριώνει πως τα αποδημητικά πτηνά μάλλον τη μεταφέρουν σε μεγάλες αποστάσεις και πως είναι δυνατόν η νόσος να φθάσει και στη Βαλκανική εντός ολίγων μηνών.

    "Ιδιαιτέρως μάλιστα στα νοτιοανατολικά τμήματα της Βαλκανικής, δοθέντος ότι εκεί καταλήγουν οι διαδρομές, που ακολουθούν τα πουλιά. Είναι πιθανόν να συμβεί στο μέλλον κι αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα", τόνισε.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μη... αποδημητικές οι ανησυχίες

    [02] Οικονομία

    Θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις

    Στόχος η περαιτέρω μείωση της ανεργίας

    25/8/2005 11:58:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/8/2005 10:03:52 μμ)

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8

    Η αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων του υπουργείου Απασχόλησης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός ανακοίνωσε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, η ανεργία από το 11,3 που την παρέλαβε η ΝΔ, κυμαίνεται τώρα λίγο πάνω από το 10% . Ο ίδιος τόνισε, ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες γιατί το ποσοστό αυτό είναι υψηλό και επεσήμανε πως με πείσμα θα συνεχιστεί η κυβερνητική πολιτική για την καταπολέμηση της ανεργίας. Επίσης, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ γιατί ενώ πέτυχε να έχει ρυθμούς ανάπτυξης υψηλότερους από το μέσο ευρωπαϊκό όρο λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων, άφησε την ανεργία να καλπάζει στο 11,3%, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι κατάφερε το ακατόρθωτο.

    Στο επίκεντρο και το ασφαλιστικό

    Σχετικά με το ασφαλιστικό, ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε τη σταθερή θέση της Κυβέρνησης για διάλογο, μακράς πνοής πέραν και της τετραετίας, μεταξύ των φορέων και των κομμάτων, ο οποίος, όπως επεσήμανε, πρέπει να είναι ουσιαστικός.

    "Δεν είναι θέμα τακτικισμών ή ελιγμών, αλλά ζήτημα θωράκισης του ασφαλιστικού συστήματος για τις επόμενες και τις μεθεπόμενες γενιές" τόνισε.

    Καταλήγοντας διαβεβαίωσε, ότι η Κυβέρνηση, εγγυάται και την καταβολή των συντάξεων και τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.

    Τέλος, ο Υπουργός, ανέφερε, ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, στις οποίες, όπως είπε, το υπουργείο Απασχόλησης είχε σημαντική συμβολή το περασμένο διάστημα.

    [03] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Μεγάλες αναμετρήσεις

    25/8/2005 8:21:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μεγάλα ζευγάρια, εύκολες και δύσκολες ομάδες και εύκολοι αντίπαλοι, αποτελούν την οχτάδα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από αυτά ξεχωρίζουν βέβαια οι μεγάλες αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου με την Γιουβέντους και η Αγγλική μονομαχία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Στα "μαλακά" έπεσαν οι Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίλαν και η Ίντερ.

    Οι όμιλοι

    Τον Α λόγο για την πρόκριση στον Α όμιλο θα έχουν οι Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους. Οι "Βαυαροί" πέραν της "Γιούβε" θα έχουν να αντιμετωπίσουν την Μπριζ και τη Ραπίντ Βιέννης και όλα δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

    Στον Β όμιλο, τον πρώτο λόγο θα έχει η Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" κληρώθηκαν με τους Άγιαξ, Σπάρτα Πράγας και την "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης Τουν και φαίνεται πως δεν θα έχουν πρόβλημα. Η δεύτερη θέση παιχτεί, όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στον "Αίαντα" και την ομάδα της Πράγας.

    Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση, αν δείξει τις δυνατότητες της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" κληρώθηκαν στον Δ όμιλο μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Λίλ και Μπενφίκα και έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο για την δεύτερη θέση τα πράγματα είναι αμφίρροπα αφού και οι τρεις ομάδες θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

    Μία από τα ίδια και για την φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, Μίλαν. Στον Ε όμιλο, οι "κόκκινοι" κληρώθηκαν με τις Σάλκε, την Αϊντχόβεν και τη Φενέρμπαχτσε και φαίνονται το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση. Οι υπόλοιποι θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο.

    Πρόκριση "δύο ταχυτήτων" μοιάζει να αποτελεί και ο Ζ όμιλος. Ξεχωρίζει βέβαια η "αγγλική σύγκρουση" της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ και της Πρωταθλήτριας Αγγλίας Τσέλσι. Και οι δύο ομάδες θα "κοντραριστούν" σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ πολύ γρήγορα, αφού πέρυσι οι "ρεντς" είχαν αποκλείσει τους "μπλε" στους στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η τετράδα του ομίλου ολοκληρώνεται από τις ομάδες της Άντερλεχτ και της Ρεάλ Μπέτις με τους Ισπανούς να δείχνουν πως μπορούν να κανουν την έκπληξη.

    Τέλος, στον Η όμιλο, η Ίντερ είναι η ομάδα που έπεσε στα "μαλακά", αφού κληρώθηκε με τις Πόρτ, Ρέιντζερς και την "δεύτερη σταχτοπούτα" της διοργάνωσης, Αρτμέντια Μπρατισλάβας. Η ομάδα του Μαντσίνι, μοιάζει να έχει το ποιο εύκολο έργο από όλους τους ομίλους, όμως θα πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο. Παράλληλα και οι υπόλοιπες ομάδες θα θελήσουν να κάνουν ότι μπορούν και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

    Α ΟΜΙΛΟΣ

    ΜΠΑΓΕΡΝ

    ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

    ΜΠΡΙΖ

    ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

    Β ΟΜΙΛΟΣ

    ΑΡΣΕΝΑΛ

    ΑΓΙΑΞ

    ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

    ΤΟΥΝ

    Δ ΟΜΙΛΟΣ

    ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

    ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

    ΛΙΛ

    ΜΠΕΝΦΙΚΑ

    E ΟΜΙΛΟΣ

    ΜΙΛΑΝ

    ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

    ΣΑΛΚΕ

    ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

    Ζ ΟΜΙΛΟΣ

    ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

    ΤΣΕΛΣΙ

    ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

    ΜΠΕΤΙΣ

    Η ΟΜΙΛΟΣ

    ΙΝΤΕΡ

    ΠΟΡΤΟ

    ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

    ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    ΑΕΚ: Πρόβλημα με Χιώτη

    25/8/2005 10:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την σημερινή προπόνηση ο Διονύσης Χιώτης. Ο Έλληνας πορτιέρο της ΑΕΚ (αποχώρησε μετά από ένα άσχημο πέσιμο που είχε σε μία προσπάθεια του να πιάσει την μπάλα), είπε πως αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αν και εφόσον δεν είναι κάτι το σοβαρό, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

    Εντάξει ο Μάλμπασα

    Από εκεί και πέρα, ο παίκτης της Ένωσης "έβγαλε κανονικά" όλη την προπόνηση, που σημαίνει πως θα μπορέσει να βοηθήσει και αυτός. Με τη φανέλα της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά και ο Κονέ. Οι Παπασταθόπουλος, Κουτρουμάνος, Πλιάτσικας και Κομβολίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τσιρίλο έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ο Τζιωρτζόπουλος συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Πήρε επιθετικό η Ξάνθη

    25/8/2005 9:41:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Λίγο πριν τελειώσει η φετινή μεταγραφική περίοδος, η Σκόντα Ξάνθη απέκτησε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ των "Ακριτών" ανακοίνωσε την απόκτηση του επιθετικού Κιντάνα Χέσους Ντιέγκο, ο οποίος είναι γεννηθείς γεννήθηκε στις 24/4/1978. Ο 27χρονος επιθετικός είναι από τον Ισημερινό, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο, οπότε δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου. Πέρυσι ο Ντιάγκο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλαμπ, ενώ το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα της Ξάνθης θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών.

    [06] Μπάσκετ

    Μαρούσι: Κοντά σε Όουενς

    25/8/2005 9:12:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Μια ανάσα από την απόκτηση του Κρις Όουενς είναι το Μαρούσι. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του παίκτη (26,2.04) που πέρυσι αγωνίστηκε στην ιταλική Τράπανι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ. Από εκεί και πέρα, ξεκινούν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, οι 12 παίκτες που ανήκουν, αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του Αμαρουσίου. Η «πρώτη» προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Οι δώδεκα παίκτες που θα τεθούν υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Μηνά Γκέκου είναι οι Μπουντούρης, Καράγκουτης, Νικολαϊδης, Στεφανίδης, Λόλας, Κυρίτσης, Νοέας, Κολώκας, Καϊμακόγλου, Σέκουλιτς, Γιαννουλάκος και Τσιότρας.

    [07] Βόλεϊ

    Ελληνικός "εμφύλιος"

    25/8/2005 10:24:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Και τώρα οι δυο τους. Οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη θα αντιμετωπίσουν τις Θάλεια Κουτρουμανίδου/Μαρία Τσιαρτσιάνη θα αναμετρηθούν στον γ΄ γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που διεξάγεται στη Μόσχα και μόνο μία θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο το πρωί.

    Επίδειξη ισχύος

    Στις πρωινές αναμετρήσεις, οι Καραντάσιου/Αρβανίτη (Νο 3 του ταμπλό) πέρασαν bye από τον α΄ γύρο και στη συνέχεια ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στο δεύτερο σετ, για να νικήσουν τις Ιταλίδες Ντιλέτα Λουνάρντ και Λουτσίλα Περότα με 2-0 (23-21, 21-19) στον β΄ γύρο. Στο ζέσταμα του αγώνα, η Καραντάσιου κόπηκε, καθώς πάτησε μία πρόκα και, αφού της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έπαιξε με δεμένο πόδι.

    Το έτερο δίδυμο, Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσαρή, μετά την νίκη τους στον πρώτο αγώνα επί των Ρωσίδων Μαρία Μπράτκοβα/Ίνα Γιουντίνα με 2-0 (21-17, 21-12), επικράτησαν και στη δεύτερη φάση των κοριτσιών από την Τσεχία Λένκα Φελμπάμποβα/Πέτρα Νοβότνα με 2-0 (21-18, 21-18) και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Νικηφόρο ξεκίνημα για Θάλεια-Μαρία

    [08] Κοινωνία

    Στη φυλακή για το χαρτοφυλάκιο

    25/8/2005 11:28:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Στα νύχια επιτήδειων κομπιναδόρων έπεσε υπερήλικας δικηγόρος, που βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας. Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 45 έως 49 ετών, οι οποίοι ορέχτηκαν το χαρτοφυλάκιο αξίας τουλάχιστον 8 εκατομμυρίων ευρώ του Σπύρου Μανούσου, ηλικίας 103 ετών, δικηγόρο και πρώτο ιδρυτικό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

    Η απάτη ξεσκεπάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός υπαλλήλου της Γενικής Τράπεζας, ο οποίος αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο ένας της σπείρας εμφανίστηκε στην τράπεζα και με πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία του υπερήλικα, ζήτησε την έκδοση επιταγής ενός εκατομμυρίου ευρώ στο όνομα του. Τα χρήματα είχαν προέλθει από ρευστοποίηση των μετοχών που είχαν ήδη κάνει τα μέλη της σπείρας. Μάλιστα είχαν φροντίσει για την εισαγωγή του Σπύρου Μανούσου σε οίκο ευγηρίας στη Βάρκιζα.

    Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τον υπάλληλο της τράπεζας, συνέλαβε τον άνδρα, καθώς και τον συνεργό του, που τον περίμενε έξω από το υποκατάστημα, ενώ ο τρίτος της πείρας καταζητείται. Ο υπερήλικας δήλωσε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τη δράση και τις προθέσεις των τριών.

    Όπως προέκυψε από τις έρευνες, από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου οι δράστες είχαν εκταμιεύσει συνολικά πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του. Η ιδιαίτερα προσοδοφόρα κομπίνα είχε στηθεί ως εξής: Οι τρεις εμφάνισαν έναν άλλο ηλικιωμένο στη χρηματιστηριακή εταιρεία που διαχειριζόταν το χαρτοφυλάκιο του και ζήτησαν τη μεταφορά του σε άλλη εταιρεία. Κατόπιν ο ένας εξ αυτών παρουσιάστηκε ως δήθεν ανιψιός του και ανέλαβε ως «επίσημος οικονομικός διαχειριστής». Όμως το όνειρο τους για εύκολο κέρδος δεν πραγματοποιήθηκε.

    Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και απόπειρα απάτης με χρήση πλαστού στοιχείου.

    [09] Πολιτική

    Ικανοποιείται το αίτημα των σωμάτων ασφαλείας

    25/8/2005 10:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας βρίσκεται, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Βουλγαράκη, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών στο οποίο θα ενταχθεί η ρύθμιση για το "επικίνδυνο και ανθυγιεινό" επίδομα του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας.

    Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης, το νομοσχέδιο αυτό θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα. Απαντώντας στο βουλευτή Β Αθηνών του ΚΚΕ Ορ. Κολοζώφ, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για το "Κέντρο Μελετών Ασφάλειας" ο κ. Βουλγαράκης διευκρίνισε ότι ζητήματα με σημαντικές δαπάνες εντάσσονται σε νομοσχέδια αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 25 August 2005 - 20:51:25 UTC