Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-02-01

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Θετικά σημάδια στην Οικονομία"
  • [02] Ξεκίνησε το 21ο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ
  • [03] Σε κινητοποιήσεις δάσκαλοι - καθηγητές
  • [04] Οι αυξήσεις για το 2006
  • [05] Εφαρμόζεται η νέα ΚΑΠ
  • [06] Το ελληνικό μπάσκετ στους "16"

    [01] Πολιτική

    "Θετικά σημάδια στην Οικονομία"

    1/2/2006 9:26:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/2/2006 10:33:47 μμ)

    Συντάκτης: Μαριλού Τζεμπελίκου

    Πηγή: NET, AΠE

    "Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας ότι οι αποφάσεις του σήμερα οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο για όλους", τόνισε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας, την Τετάρτη, στα εγκαίνια έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας για το ελληνικό χαρτονόμισμα. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της έκθεσης και κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στους ιστορικούς σταθμούς της ελληνικής οικονομίας μίλησε για τη νομισματική σταθερότητα, που απολαμβάνει σήμερα η χώρας μας, χάρη στη συμμετοχή της στο ευρώ. "Σήμερα, η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ευρωπαϊκή νομισματική πολιτική [] Μετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση του κοινού μέλλοντος της ηπείρου μας και διεκδικούμε ακόμη δυναμικότερο ρόλο για το μέλλον", είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η συμμετοχή μας στο ευρώ συνεπάγεται ορισμένες υποχρεώσεις, ως προς τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας. Στη συνέχεια, ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στην κυβερνητική οικονομική πολιτική για τη μείωση των ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους και είπε ότι η πολιτική αυτή έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει "απτά αποτελέσματα".

    [02] Κοινωνία

    Με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των κομμάτων

    Ξεκίνησε το 21ο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ

    1/2/2006 10:15:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Άρχισαν το πρωί της Τετάρτης οι διήμερες εργασίες του 21ου τακτικού συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, το οποίο θα καταγράψει όλα τα ανοικτά εργασιακά και συνδικαλιστικά ζητήματα του κλάδου. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι ο ρόλος της Δημόσιας Τηλεόρασης σε μια ανταγωνιστική αγορά, χωρίς να παρεκκλίνει από την κοινωνική αποστολή της και την ποιοτική προσφορά της στο τηλεοπτικό κοινό. Στην ομιλία του, ο υπουργός Επικρατείας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, είπε ότι οι Έλληνες εμπιστεύονται τη Δημόσια Τηλεόραση και ζητούν από αυτή να δείξει τον ποιοτικό της χαρακτήρα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα εποχή, που ξεκινά με την ψηφιακή τηλεόραση. Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε και στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων της ΕΡΤ, με την οποία, όπως τόνισε, η κυβέρνηση απέδειξε ότι δε βλέπει τους εργαζόμενους ως αριθμούς. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε., Χρήστος Παναγόπουλος, έκανε λόγο για τα σημαντικά βήματα που έκανε η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση την περασμένη χρονιά αλλά και στα σχέδια της διοίκησης για το 2006.

    Στις ομιλίες τους, οι εκπρόσωποι των κομμάτων τόνισαν ότι η ΕΡΤ πρέπει να παραμείνει συνεπής προς την κοινωνική της αποστολή, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Σήφης Κακαβούλης, αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ποιοτικών προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κοινωνίας.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Τηλέμαχος Χυτήρης, απηύθυνε έκκληση να παραμείνει η ΕΡΤ μακριά από κομματικές διαμάχες και παρεμβάσεις και να διατηρηθεί ως θεματοφύλακας και καθρέφτης της δημοκρατίας και του πολιτισμού.

    Η βουλευτής του ΚΚΕ, Βέρα Νικολοπούλου, αναφέρθηκε στην προώθηση νέων μορφών εργασιακών σχέσεων τόσο στην ιδιωτική όσο και τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, συγκρίνοντας την επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων με την επιδείνωση της ποιότητας της ενημέρωσης.

    Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ, Νίκος Βούτσης, εξέφρασε την "εξαιρετικά επιφυλακτική στάση" του κόμματός του για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με τη συγκέντρωση των ΜΜΕ και τις αδειοδοτήσεις των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

    Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται την Πέμπτη με ψηφοφορία εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    21ο Τακτικό Συνέδριο ΠΟΣΠΕΡΤ

    [03] Κοινωνία

    Έως τις 17 Μαρτίου

    Σε κινητοποιήσεις δάσκαλοι - καθηγητές

    1/2/2006 9:32:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    "Κύκλους κινητοποιήσεων" έως τις 17 Μαρτίου εξήγγειλαν δάσκαλοι και καθηγητές, προειδοποιώντας ότι, εάν δεν υπάρξει θετική ανταπόκριση στα οικονομικά και θεσμικά αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος του διδακτικού έτους, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων ακόμη και μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

    Κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ αποφάσισαν τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα, από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 17 Μαρτίου, αρχίζοντας από το Ηράκλειο της Κρήτης και καταλήγοντας στην Αθήνα. Θα πραγματοποιηθούν επίσης εκδηλώσεις, συζητήσεις και ημερίδες, ενώ οριστικές αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τις γενικές συνελεύσεις προέδρων των τοπικών ενώσεων δασκάλων και καθηγητών, στις 19 Μαρτίου.

    [04] Οικονομία

    3% στους μισθούς και 4% στις συντάξεις

    Οι αυξήσεις για το 2006

    1/2/2006 7:32:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 1/2/2006 8:46:13 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Στα όρια αντοχής της Οικονομίας και λίγο κάτω από τον προβλεπόμενο πληθωρισμό κινούνται οι αυξήσεις στην εισοδηματική πολιτική του 2006, που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομίας. Συγκεκριμένα, κατά 3% αυξάνονται οι μισθοί των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στο ποσό αυτό πρέπει να συνυπολογισθεί και η ωρίμανση, που "αγγίζει" το 1,1%. Οι συντάξεις του Δημοσίου αυξάνονται κατά 4%, ενώ στους συνταξιούχους του ΟΓΑ και τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ θα χορηγηθούν αυξήσεις 7%, ποσοστό υψηλότερο του πληθωρισμού. Οι στρατιωτικές συντάξεις θα ανέβουν κατά 6,5% λόγω της τέταρτης δόσης του επιδόματος θέσης ευθύνης ή του επιδόματος των 176 ευρώ κατά περίπτωση, αλλά και άλλων επιδομάτων, όπως αυτό των ειδικών συνθηκών. Επίσης, με την σύνταξη του Ιουλίου (στις 26 Ιουνίου) θα καταβληθεί η πρώτη δόση των αναδρομικών του ΛΑΦΚΑ. Οι αυξήσεις θα επιβαρύνουν τον Προϋπολογισμό κατά 761 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό κονδύλι είναι σχεδόν 23 δισεκατομμύρια ευρώ.

    "Πυρά" από Αντιπολίτευση και ΓΣΕΕ

    "Η Κυβέρνηση, πιστή στην αντιλαϊκή πολιτική της και στις νεοφιλελεύθερες συνταγές, προχωρεί σε αναδιανομή του εισοδήματος από τους πολλούς στους λίγους, σε επιδείνωση των κοινωνικών ανισοτήτων, αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής συνοχής", σχολίασε η υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου. Επίσης, η κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για "πρωτοφανή κοροϊδία των συνταξιούχων", επισημαίνοντας πως "οι προεκλογικές υποσχέσεις για αύξηση των συντάξεων του ΟΓΑ στα 320 ευρώ και του ΕΚΑΣ στα 230 ευρώ, μετατρέπονται σε αύξηση, για δεύτερη χρονιά, κατά 15 ευρώ και 10,5 ευρώ αντίστοιχα.

    "Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές τους ίδιους ανθρώπους, που για χρόνια εξαπατούσαν τον ελληνικό λαό... έκρυβαν τα πραγματικά ελλείμματα και τα χρέη και έδιναν επί σειρά ετών αυξήσεις καθαρά κάτω από τον πληθωρισμό", ανταπάντησε στις δηλώσεις της κ. Παπανδρέου το Υπουργείο Οικονομίας, κάνοντας λόγο για προσπάθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Παράλληλα, το Υπουργείο επεσήμανε ότι δόθηκαν οι μεγαλύτερες δυνατές αυξήσεις, ώστε τα επόμενα χρόνια οι μισθοί και οι συντάξεις να συγκλίνουν με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ το ΕΚΑΣ και η σύνταξη του ΟΓΑ έχει προβλεφθεί να φτάσουν, μέχρι το 2008, τα 230 και 330 ευρώ αντίστοιχα.

    Για αυξήσεις που "εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο άγριας μονόπλευρης λιτότητας", έκανε λόγο το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας πως οι μισθωτοί θα επιβαρυνθούν από τους περισσότερους φόρους και οι συνταξιούχοι οδηγούνται στην πείνα και την πενία, ενώ οι αυξήσεις στον ΟΓΑ και το ΛΑΦΚΑ διαψεύδουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

    Σκληρή κριτική άσκησε και η ΓΣΕΕ, που έκανε λόγο για "πρόκληση και εμπαιγμό για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους" και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι ξέχασε τις προεκλογικές της υποσχέσεις για προστασία των εισοδημάτων, καλώντας εργαζόμενους και συνταξιούχους σε αγώνες και ενότητα.

    [05] Οικονομία

    Ηλεκτρονικά οι αιτήσει;ς για τις ενισχύσεις

    Εφαρμόζεται η νέα ΚΑΠ

    1/2/2006 7:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Σε 15 ημέρες 1.100.000 Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι θα γνωρίζουν ακριβώς το ύψος των ενισχύσεων, που δικαιούνται με βάση τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για το λάδι, το βαμβάκι, τον καπνό, τις αροτραίες καλλιέργειες και το βόειο κρέας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Μπασιάκος από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια της έκθεσης Αγκρότικα. Οι δικαιούχοι θα γνωρίζουν ακριβώς πόσα χρήματα θα εισπράττουν κάθε χρόνο ως το 2013, νωρίτερα ακόμη και από τους αγρότες της Βρετανίας, όπου η νέα ΚΑΠ εφαρμόζεται από πέρυσι. Επίσης, ο κ Μπασιάκος παρουσίασε πώς οι αγρότες θα μπορούν σε πραγματικό χρόνο μέσω του Διαδικτύου, να ενεργοποιήσουν τα δικαιώματά τους, για να εισπράξουν στη συνέχεια τις ενισχύσεις. Οι τελευταίοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως τις 15 Μαΐου κάθε έτους σε 100 σημεία σε όλη τη χώρα προκειμένου να εισπράξουν την επιδότηση. Το ηλεκτρονικό σύστημα είναι υπερσύγχρονο και μειώνει τη γραφειοκρατία.

    Εγκαίνια φυτογενετικού κέντρου στη Θέρμη

    Νωρίτερα, ο Υπουργός εγκαινίασε το νέο κτήριο της τράπεζας φυτογενετικού υλικού στη Θέρμη. Εκεί επιστήμονες διατηρούν σπόρους από καθαρά ελληνικές ποικιλίες και εργάζονται για την παραγωγή νέων που θα δίνουν πιο ανθεκτικά φυτά.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μπασιάκο για την άψογη συνεργασία.

    [06] Μπάσκετ

    Το ελληνικό μπάσκετ στους "16"

    1/2/2006 10:30:00 μμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    "Χέρι-χέρι" στους 16 της Ευρωλίγκα προκρίθηκαν πανηγυρικά απόψε οι "αιώνιοι", καθώς επικράτησαν θριαμβευτικά των αντιπάλων τους στους αγώνες των ομίλων της 13ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός στο 100ο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα πραγματοποίησε μπροστά σe 10.000 φίλους του επιβλητική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και συνέτριψε τη γαλλική Ορτέζ με 94-62. Με τη νίκη αυτή οι "πράσινοι" βρέθηκαν στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση του Top 16 της διοργάνωσης. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός, ήθελε νίκη με 13 πόντους επί της Τσιμπόνα και οι "ερυθρόλευκοι", υπό την αποθέωση των 7.500 οπαδών τους, επικράτησαν τελικά δίκαια με 99-70 των φιλοξενούμενων και καπάρωσαν την προνομιούχο πέμπτη θέση του Β΄ ομίλου.

    Δε χαρίστηκε στους Γάλλους το "τριφύλλι"

    Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο 100ο επετειακό ευρωπαϊκό του ματς στη διοργάνωση, δε χαρίστηκε στους Γάλλους της Ορτέζ, τους οποίους φιλοδώρησε με το "βαρύ" 94-62 και έθεσε εαυτόν στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της φάσης των "16" της διοργάνωσης.

    Ο αγώνας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η αρμάδα του Ομπράντοβιτς με ηγέτη το Λάκοβιτς εξασφάλισε από νωρίς μία σημαντική διαφορά και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 18 πόντων, 48-30. Στο δέυτερο μέρος οι "πράσινοι" με πέντε παίκτες να έχουν φτάσει σε διψήφιο αριθμό δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και συνοδεία των ρυθμικών τραγουδιών των 10.000 οπαδών τους στις κερκίδες ολοκλήρωσαν με το θριαμβευτικό 94-62 το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του Γ ομίλου. Αυτή ήταν η 11η φετινή νίκη του "τριφυλλιού" στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας παράλληλα το φετινό ρεκόρ πόντων που είχε πετύχει απέναντι στην Παρτιζάν και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για το φαϊναλ φορ της Πράγας (28-30 Απριλίου).

    Τα δεκάλεπτα: 30-13, 48-30, 68-43, 94-62.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ζελικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 11 (3), Παπανικολάου 12 (3), Λάκοβιτς 22 (4), Μπατίστ 7, Χατζηβρέττας 4, Σπανούλης 10, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 13 (1), Στσεπάνοβιτς, Σάκοτα 6, Χάντερ 7.

    ΟΡΤΕΖ (Ντιντιέ Γκαντού): Ντ` Αλμέιδα 13 (3), Σέιλς 8, Φουαρέ, Λουξ 14, Βαρέμ 11 (2), Κούπερ 4 (1), Σιμς, Σισέ 9 (2), Ρουπερ 4, Φοτού, Ντρόζντοφ 5 (1).

    Παρά ένα...100άρα

    Χωρίς να χάσει σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ ο Ολυμπιακός με μεγαλειώδη εμφάνιση και στατιστικά για Όσκαρ, εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των "16" της Ευρωλίγκα, εξασφαλίζοντας μία αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων την 5η θέση του Β ομίλου.

    Οι ερυθρόλευκοι με τη συμπαράσταση των 7.500 φίλων του στο ΣΕΦ, ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έβαλαν τους Κροάτες στα... καλάθια. Με "εκνευριστική" ευστοχία και απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας κατάφεραν από τις αρχές της δεύτερης περιόδου να καλύψουν τη διαφορά των 12 πόντων, που τους έστελνε στην επόμενη φάση, καθώς στη λήξη της πρώτης περιόδου το ταμπλό στο φαληρικό κλειστό "έγραφε" 31-18 υπέρ των ερυθρόλευκων. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού νόμισαν, ότι κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, στο 19ο λεπτό να ισοφαρίσουν με τον Μάριν Ρόζιτς σε 38-38, για να λήξει τελικά η δεύτερη περίοδος με 45-42 υπέρ του πειραϊκού συλλόγου.

    Στην τρίτη περίοδο η ελληνική ομάδα όμως σοβαρεύτηκε και με πρωταγωνιστές τους Σεϊμπούτις και το Σχορτσιανίτη "ανέβασε ταχύτητα", με αποτέλεσμα το ερυθρόλευκο κοντέρ να "γράψει" στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου διαφορά 18 πόντων, 71-53.

    Από κει και πέρα, υπό τις ενθουσιώδεις φωνές των 7.500 οπαδών, που έβλεπαν την ομάδα τους να χει στήσει το δικό της "πάρτι" στο παρκέ, ο Ολυμπιακός πάλευε πλέον όχι για τη νίκη, αλλά για να φτάσει την 100άρα. Τελικά η πορτοκαλί μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους παρά έναν πόντο, καθώς οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με 99-70 την πρόκρισή τους στους "16" της Ευρωλίγκα, ένα ματς πριν την ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης των ομίλων, καθώς ακόμα και σε ισοβαθμία με την Τσιμπόνα το πειραϊκό σωματείο έχει τον πρώτο λόγο

    Τα δεκάλεπτα: 31-18, 45-42, 71-53, 99-70

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιόνας Καζλάουσκας): Παπαμακάριος 2, Χατζής 12 (2), Σεϊμπούτις 16 (2), Σχορτσιανίτης 14, Βασιλόπουλος, Λιούις 11 (1), Εντνι 24 (2), Μπάρλος 10 (1), Ζίζιτς 8, Χαρίσης 2, Πρίντεζης.

    ΤΣΙΜΠΟΝΑ (Ντράζεν Ανζούλοβιτς): Μαρκοτα 17 (1), Ζούζα 1, Ράντσικ 7 (1), Κους 9 (1), Ρόζιτς 10 (1), Ντέιβιντσον, Αντριτς, Μάρτσελιτς 3, Σκέλιν 9, Πεν 14.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 1 February 2006 - 21:50:47 UTC