Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-05-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον τελικό η Ελλάδα!
  • [02] Κρούσματα μελιταίου πυρετού στη Θάσο
  • [03] Σε νέα ύψη ο "μαύρος χρυσός"
  • [04] Εκλογές στη Γεωργία
  • [05] Τραυμάτισε παιδί με αεροβόλο
  • [06] Συλλήψεις μελών της ΕΤΑ
  • [07] Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Πάτμου

    [01] Πολιτισμός

    Eurovision 2008

    Στον τελικό η Ελλάδα!

    20/5/2008 11:57:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 21/5/2008 12:27:33 πμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Ο "Μυστικός Συνδυασμός" της Καλομοίρας τα κατάφερε και "ξεκλείδωσε" την πόρτα του μεγάλου τελικού για την Ελλάδα!

    Με μία εκπληκτική εμφάνιση, το βράδυ της Τρίτης, η ελληνική συμμετοχή ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους στην Αρένα του Βελιγραδίου και κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

    Στον τελικό προκρίθηκαν επίσης: Ρουμανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Ρωσία, Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Πολωνία, Νορβηγία.

    Στον τελικό του Σαββάτου θα λάβουν μέρος οι 10 φιναλίστ του α ημιτελικού, οι 10 του β ημιτελικού, οι big four" Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία- και η νικήτρια της Eurovision 2007, Σερβία.

    Πριν όμως από τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου, μην ξεχάσετε ότι την Πέμπτη 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο β ημιτελικός της φετινής διοργάνωσης, όπου συμμετέχει η Κύπρος.

    Εκρηκτική εμφάνιση!

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο α' ημιτελικός της φετινής Eurovision, της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην ιστορία του θεσμού, με αριθμό-ρεκόρ συμμετοχών (43 χώρες).

    Βασική ιδέα των διοργανωτών της Eurovision του 2008 τον οποίο καλύπτουν 20 κάμερες, υπό την εποπτεία του Σβεν Στογιάνοβιτς, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το 2005 τη Eurovision του Κιέβου- είναι η παρουσίαση επί σκηνής της ένωσης των δύο ποταμών, του Δούναβη και του Σάββα, οι οποίοι συναντώνται στο Βελιγράδι.

    Η βραδιά άνοιξε με τις αγγελικές φωνές μιας παιδικής χορωδίας και στη συνέχεια, μουσικοί ντυμένοι στα άσπρα έπαιξαν με πνευστά και κρουστά ήχους από τα Βαλκάνια. Χορευτές με τα εθνικά χρώματα της Σερβίας εμφανίστηκαν στη σκηνή και, στη μεγάλη οθόνη, στο background, εμφανίστηκαν μεγάλα πολύχρωμα λουλούδια.

    Και τότε έκαναν την εμφάνιση τους οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Jovana Jankovi&#263; και ο &#381;eljko Joksimovi&#263;, με επίσημο ένδυμα. Σημειώνεται ότι τον σχολιασμό για την Ελλάδα έκαναν η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

    Στη συνέχεια, επί σκηνής βρέθηκαν οι συμμετέχοντες, δίνοντας όλοι τον καλύτερο εαυτό τους:

    01 Μαυροβούνιο: Stefan Filipovi&#263; - "Zauvijek Volim Te" 02 Ισραήλ: Boaz- "The Fire In Your Eyes" 03 Εσθονία Kreisiraadio "Leto Svet" 04 Μολδαβία Geta Burlacu "A Century Of Love" 05 Σαν Μαρίνο Miodio "Complice" 06 Βέλγιο Ishtar "O Julissi" 07 Αζερμπαϊτζάν Elnur & Samir "Day After Day" 08 Σλοβενία Rebeka Dremelj "Vrag Naj Vzame" 09 Νορβηγία Maria "Hold On Be Strong" 10 Πολωνία Isis Gee "For Life" 11 Ιρλανδία Dustin the Turkey "Irelande Douze Pointe" 12 Ανδόρα Gisela "Casanova" 13 Βοσνία-Ερζεγοβίνη Laka "Poku&#353;aj" 14 Αρμενία Sirusho "Qele, Qele" 15 Ολλανδία Hind "Your Heart Belongs To Me" 16 Φινλανδία Ter&#228;sbetoni "Miss&#228; Miehet Ratsastaa" 17Ρουμανία Nico & Vlad "Pe-o Margine De Lume" 18 Ρωσία Dima Bilan "Believe" 19 Ελλάδα Καλομοίρα "Secret Combination"

    Η εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής ήταν άκρως εκρηκτική!

    Η Καλομοίρα ερμήνευσε με κέφι το Secret Combination -πλαισιωμένη στα φωνητικά από την Βικτώρια Χαλκίτη και τον Νεκτάριο Γεωργιάδη- ενώ η ίδια και οι χορευτές κέρδισαν τις εντυπώσεις, εκτελώντας άψογα τη σύνθετη χορογραφία που συνοδεύει το κομμάτι!

    Το σκηνικό ήταν θεαματικό, με το γιγάντιο βιβλίο-καρδιά να ανοίγει στη μέση της πολύχρωμης σκηνής και να ξεπροβάλλει, μέσα από αυτό, λαμπερή όπως πάντα, η Καλομοίρα!

    Η Καλομοίρα εμφανίστηκε με το φούξια, κοντό φόρεμα την ειδική παραγγελία από τον Οίκο JLo by Jennifer Lopez.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, το σκηνικό της ελληνικής συμμετοχής επιμελήθηκε ο Ηλίας Λεδάκης, τη χορογραφία ο Τζουλιάνο και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κώστα Καπετανίδη.

    Η σύνθεση του Secret Combination είναι του Κωνσταντίνου Παντζή και οι στίχοι του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

    Η ώρα της ψηφοφορίας

    Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, οι παρουσιαστές έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της ψηφοφορίας. Οι θεατές από τις 19 χώρες που συμμετείχαν καθώς και η Γερμανία και η Ισπανία- ψήφισαν με televoting το αγαπημένο τους κομμάτι, εκτός φυσικά της εθνικής τους συμμετοχής.

    Οι 10 που προκρίθηκαν για τον τελικό ανακοινώθηκαν με τυχαία σειρά, καθώς τα αποτελέσματα του televoting θα ανακοινωθούν στον τελικό του Σαββάτου, για να διατηρηθεί η αγωνία στα ύψη.

    Τους ημιτελικούς και τον τελικό του 53ου Διαγωνισμού της Eurovision θα μεταδώσει απευθείας η ΝΕΤ από το Βελιγράδι, ενώ θα πραγματοποιηθεί μετάδοση και από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 FM και 1386 ΑΜ.

    Διαδικτυακά μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας τους δύο ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό του Σαββάτου στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού eurovision.tv/live

    [02] Υγεία

    Κρούσματα μελιταίου πυρετού στη Θάσο

    21/5/2008 11:34:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Η κατανάλωση φρέσκου τυριού από γάλα που δεν είχε παστεριωθεί είναι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία η αιτία στην οποία οφείλονται τα κρούσματα μελιταίου πυρετού που εντοπίστηκαν σε κατοίκους της Θάσου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεολόγου.

    Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση με την οποία συστήνει σε όλους τους καταναλωτές να μη προμηθεύονται τυρί αγνώστου προελεύσεως το οποίο δεν έχει τυροκομηθεί και συντηρηθεί σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

    Αν και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο αριθμός των κατοίκων της Θάσου που έχουν προσληφθεί από μελιταίο πυρετό, εντούτοις από χθες το πρωί πολλοί κάτοικοι επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Πρίνου με συμπτώματα υψηλού πυρετού και έκτοτε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

    Ωστόσο, από τις επτά χθες το απόγευμα και μέχρι σήμερα, από τα μεγάφωνα του Δημοτικού Καταστήματος, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεολόγου, ειδοποιούνται οι κάτοικοι πως πρέπει να είναι προσεκτικοί στην κατανάλωση τυριού που δεν τυροκομήθηκε από παστεριωμένο γάλα, ενώ συνεχώς ακούγεται και η ανακοίνωση της Νομαρχίας Καβάλας.

    Ήδη από χθες το απόγευμα κτηνίατροι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Καβάλας βρίσκονται στη Θάσο προκειμένου να εξετάσουν από κοντά την κατάσταση αλλά και για να διαπιστώσουν τον αριθμό των αιγοπροβάτων που έχουν προσβληθεί από μελιταίο πυρετό.

    [03] Οικονομία

    Σε νέα ύψη ο "μαύρος χρυσός"

    21/5/2008 11:02:00 πμ

    Πάνω από τα 129 δολάρια κυμαίνεται η τιμή του πετρελαίου, σε απόσταση βολής από το ιστορικό ρεκόρ που σημείωσε χθες λόγω του αδύναμου δολαρίου και καθώς ο ΟΠΕΚ είπε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να αυξήσει τα όρια παραγωγής του.

    Η διαπραγμάτευση του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης Ιουνίου του αμερικανικού ελαφρού αργού έληξε χθες, με την τιμή του να "κλείνει" στα 129,07 δολάρια το βαρέλι ενώ, ενδοσυνεδριακά, είχε σημειώσει νέο ιστορικό ρεκόρ ενισχυόμενη στα 129,60 δολάρια το βαρέλι.

    Η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης Ιουλίου του αργού τύπου μπρεντ ανερχόταν στο χρηματιστήριο ICE Futures Europe στο Λονδίνο στα 128,31 δολάρια, κερδίζοντας 47 δολάρια στο βαρέλι ενώ νωρίτερα σημείωσε νέο ιστορικό ρεκόρ ενισχυόμενη έως και στα 128,37 δολάρια το βαρέλι.

    Παράλληλα, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις από τις καταναλώτριες χώρες για αύξηση των επιπέδων παραγωγής του, ο ΟΠΕΚ, για μία ακόμη φορά δεν ανταποκρίνεται θετικά. Ο γενικός γραμματέας του διεθνούς οργανισμού Αμπντάλα αλ Μπάντρι δήλωσε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ρόιτερ στη Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του εκεί, ότι οι τιμές του πετρελαίου θα συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά εάν εξωγενείς σε σχέσεις με τις διεθνείς αγορές πετρελαίου παράγοντες, όπως το αδύναμο δολάριο, εξακολουθήσουν να ασκούν ανοδικές πιέσεις στις τιμές του αργού, και ότι ο ΟΠΕΚ θα αναλάβει δράση μόνον στην περίπτωση που τα θεμελιώδη δεδομένα προσφοράς και ζήτησης στην αγορά δείξουν ότι υπάρχει ανάγκη.

    Χθες, η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ ενέκρινε νομοσχέδιο με το οποίο επιτρέπει στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης να προσφύγει δικαστικά κατά χωρών-μελών του ΟΠΕΚ επειδή περιορίζουν την προσφορά, αλλά ο Λευκός Οίκος απείλησε με βέτο καθώς εκτιμά ότι αυτό το μέτρο ενδέχεται να "πυροδοτήσει αντίμετρα κατά αμερικανικών συμφερόντων σε αυτές τις χώρες".

    Η δήλωση του αλ Μπάντρι ήλθε σε μία συγκυρία κατά την οποία η αύξηση των εισαγωγών ντίζελ στην Κίνα, τον δεύτερο μεγαλύτερο καταναλωτή ενέργειας στον πλανήτη, τροφοδοτεί την άνοδο των τιμών παγκοσμίως και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής στις αγορές πετρελαίου Τ. Μπούν Πίκενς - ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στις αγορές - δήλωσε ότι αναμένει εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου στα 150 δολάρια φέτος.

    Την ίδια μέρα, δύο επενδυτικές τράπεζες, η Societe Generale και ο όμιλος Credit Suisse αναθεώρησαν προς τα άνω τις εκτιμήσεις τους για την τιμή του πετρελαίου το 2008, κατά 14 δολάρια η πρώτη και κατά 29 δολάρια η δεύτερη, στα 115 δολάρια το βαρέλι και τα 120 δολάρια το βαρέλι, αντιστοίχως.

    [04] Κόσμος

    Διαδηλώνει η αντιπολίτευση

    Εκλογές στη Γεωργία

    21/5/2008 9:53:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Οι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές στη Γεωργία, μια χώρα που θεωρείται στρατηγικής σημασίας και η κυβέρνηση της οποίας, υπό το φιλοδυτικό πρόεδρο Μιχαήλ Σακασβίλι, έχει εμπλακεί σε διένεξη με τη Ρωσία όσον αφορά την Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία, δυο περιοχές με αυτονομιστικές τάσεις. Δυτικοί διπλωμάτες και αναλυτές κάλεσαν την κυβέρνηση να φροντίσει ώστε η ψηφοφορία πρέπει να είναι "δίκαιη". Ο Σακασβίλι απηύθυνε έκκληση για εθνική ενότητα, ώστε η Ρωσία να μην εκμεταλλευθεί τις ενδεχόμενες ταραχές. Πάντως, η μεγαλύτερη συμμαχία της αντιπολίτευσης έκανε λόγο για "στημένες" εκλογές και προειδοποίησε ότι θα κατεβάσει απόψε στους δρόμους της Τιφλίδας, περίπου 100.000 ανθρώπους για διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

    Εν μέσω κρίσης

    "Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι αυριανές εκλογές. Ο εχθρός μας θέλει οι αυριανές εκλογές να προκαλέσουν αναστάτωση και εσωτερική σύγκρουση", ανέφερε ο Γεωργιανός πρόεδρος σε τηλεοπτικό του διάγγελμα χθες Τρίτη, αναφερόμενος στη Ρωσία.

    Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Σακασβίλι είχε δηλώσει ότι οι δύο χώρες έφθασαν κοντά σε πόλεμο. Η διμερής ένταση έχει στο επίκεντρο την ανακοίνωση της Ρωσίας ότι αποκαθιστά στενότερες σχέσεις με τις περιοχές όπου επικρατούν αυτονομιστικές τάσεις καθώς και τους ισχυρισμούς Αμπχάζιων αυτονομιστών ότι κατέρριψαν μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη της Γεωργίας.

    Αίτιο της κρίσης είναι η αποφασιστικότητα της σημερινής ηγεσίας της χώρας, που έχει περίπου το μέγεθος της Ιρλανδίας και πληθυσμό 4,7 εκατ. κατοίκων, να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν δυτικοί αναλυτές.

    Δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το Ενωμένο Εθνικό Κίνημα του Σακασβίλι αναμένει να διατηρήσει την πλειοψηφία στο 150μελές κοινοβούλιο ενώ η αντιπολίτευση παραμένει διχασμένη.

    Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν ήδη καταγγείλει ότι προετοιμάζεται νοθεία και υπόσχονται διαδηλώσεις. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λεβάν Γκασεσιλάτζε κάλεσε τους υποστηρικτές του να εισβάλλουν στα γραφεία της κεντρικής εκλογικής επιτροπής εάν αυτή "δεν αποκαλύψει το πραγματικό αποτέλεσμα". Ο ΟΑΣΕ έχει αποστείλει 550 παρατηρητές στη χώρα και αναμένεται να εκδώσει ανακοινωθέν σχετικά με την διεξαγωγή των εκλογών αύριο Πέμπτη.

    Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 τοπική ώρα (07:00 ώρα Ελλάδας) και κλείνουν στις 8 το βράδυ (19:00). Δικαίωμα ψήφου έχουν 3,7 εκατ. πολίτες.

    Η Γεωργία αντιμετώπισε σειρά ταραχών τα τελευταία χρόνια -έναν εμφύλιο, την απόσχιση δυο περιοχών κι αλλεπάλληλες πολιτικές εξεγέρσεις- μετά την ανεξαρτητοποίησή της από τη Σοβιετική Ένωση το 1991. Ο Σακασβίλι αναδείχθηκε στην εξουσία το 2004, μετά την λεγόμενη Επανάσταση των Ρόδων. Ωστόσο, η εικόνα του υποστηρικτή των δημοκρατικών ελευθεριών που πρόβαλε αμαυρώθηκε από τα επεισόδια του Νοεμβρίου, την καταστολή των αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων και το κλείσιμο ενός ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, ενώ η επανεκλογή του στην Προεδρία τον Ιανουάριο καταγγέλθηκε από την αντιπολίτευση ως προϊόν νοθείας.

    [05] Κοινωνία

    Τραυμάτισε παιδί με αεροβόλο

    21/5/2008 9:51:00 πμ

    Δυσάρεστες εκπλήξεις έκρυβε το παιχνίδι δυο παιδιών στα Τρίκαλα, τα οποία δέχτηκαν την επίθεση από έναν άνδρα με αεροβόλο όπλο. Την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν, ένας Τρικαλινός με το πρόσχημα ότι εκείνα έκαναν φασαρία τα πυροβόλησε με το αεροβόλο, τραυματίζοντας το ένα ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι.

    Το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, ενώ μετά το συμβάν το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία με τον Τρικαλινό να συλλαμβάνεται και να καταδικάζεται στη συνέχεια για αυτή του την πράξη.

    [06] Κόσμος

    Συλλήψεις μελών της ΕΤΑ

    21/5/2008 9:47:00 πμ

    Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τέσσερα μέλη της βασκικής αυτονομιστικής οργάνωσης ΕΤΑ, μεταξύ των οποίων και το ηγετικό στέλεχος Χαβιέρ Λόπεζ Πένα, γνωστό με το ψευδώνυμο Τιερί, ανακοίνωσε η ισπανική αστυνομία.

    Ο Λόπεζ Πένα και τα υπόλοιπα τρία άτομα συνελήφθησαν στο Μπορντό, της Γαλλίας, στις 23.00 τοπική ώρα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Οι συλληφθέντες ήταν οπλισμένοι αλλά δεν προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς.

    Ο Λόπεζ Πένα διαφεύγει της σύλληψης από το 1983. Πιστεύεται ότι είναι αυτός που έδωσε εντολή τον Ιούνιο του 2007, να διακοπεί η 14μηνη εκεχειρία που είχε κηρύξει η ΕΤΑ και κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές ως υπεύθυνος για πολλές επιθέσεις.

    Οι υπόλοιποι συλληφθέντες ανακοινώθηκε ότι είναι οι Αϊνχόα Οζάετα Μεντιόντο, ο Ιγκορ Σουπερμπιόλα και ο Γιον Σαλαμπερία, πρώην μέλος του βασκικού περιφερειακού κοινοβουλίου Μπατασούνα, του πολιτικού σκέλους της ΕΤΑ.

    Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό οι συλληφθέντες διέμεναν στο διαμέρισμα στο Μπορντό, στο οποίο σήμερα η αστυνομία προσήλθε για έρευνα.

    [07] Κοινωνία

    Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Πάτμου

    21/5/2008 9:38:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Στον προβλήτα της Πάτμου προσέκρουσε τα ξημερώματα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Μαρίνα", που με 60μελές πλήρωμα 206 επιβάτες εκτελούσε το δρομολόγιο Δωδεκάνησα - Πειραιάς.

    Από την πρόσκρουση, που έγινε κατά τους χειρισμούς πρημνοδέτησης του πλοίου, προκλήθηκε σκίσιμο 20 εκατοστών αριστερά της πρύμνης και πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ δεν προκλήθηκε ρύπανση και δεν τραυματίστηκε κανένας επιβάτης.

    Η ζημιά της πρόσκρουσης επισκευάστηκε και το πλοίο σήμερα το πρωί συνέχισε το ταξίδι του για τον Πειραιά μαζί με τους 264 επιβάτες του.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 21 May 2008 - 8:50:20 UTC