Subscribe to our Personal NewsPaper (Free Custom News Service) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-07-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέα πρόκληση Γκρούεφσκι
  • [02] Συνάντηση Χριστόφια-Ταλάτ
  • [03] Ο Ομπάμα στο Ιράκ
  • [04] New Provocation by Gruevski
  • [05] Πτώση Β-52 στο Γκουάμ
  • [06] Αιματηρές εκρήξεις στην Κίνα
  • [07] Καμία απάντηση από το Ιράν
  • [08] Επιστρέφει ο Πάπας
  • [09] Οι περιπέτειες μιας 3χρονης... ποδηλάτισσας!
  • [10] Πορείες για την απελευθέρωση των ομήρων

    [01] Πολιτική

    Θέτει θέμα "μακεδονικής" μειονότητας

    Νέα πρόκληση Γκρούεφσκι

    21/7/2008 8:41:00 (Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2008 11:30:06)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ-105,8

    Τρία 24ωρα μετά την απαντητική επιστολή Καραμανλή προς Γκρούεφσκι, η οποία και επιδόθηκε και στον ίδιο τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν-Κι-Μουν, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ εξακολουθεί να προκαλεί.

    Με επιστολή του προς τον πρόεδρο τής Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, αυτή τη φορά, ζητά -σύμφωνα με πληροφορίες- να μεσολαβήσει για την βελτίωση των συνθηκών τής μακεδονικής -όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει- μειονότητας στην Ελλάδα.

    Ο κ. Γκρούεφσκι, με την επιστολή του αυτή, τραβάει το σκοινί, θέτοντας σε δεύτερη θέση την ονοματοθεσία και επιδιώκει να βάλει την Ε.Ε. στην θέση του επιδιαιτητή.

    Την άποψη ότι «πρέπει να εστιάζουμε μόνο στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και να μην εγείρονται αντικρουόμενα ζητήματα» διατυπώνει ο βοηθός υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Ματ Μπράιζα σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο.

    Ο κ. Μπράιζα σημειώνει ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν έχει συγκεκριμένη θέση πάνω στα θέματα που θέτει ο Νίκολα Γκρούεφσκι.

    Εν τω μεταξύ, ομαλά ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει για τη Γιορτή του Προφήτη Ηλία, στη Μελίτη Φλώρινας, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος της περιοχής.

    Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν κάτοικοι και μικρός αριθμός Σκοπιανών. Το πρωί της Κυριακής, στο μεθοριακό σταθμό της Νίκης, μέλη της "Χρυσής Αυγής" συγκεντρώθηκαν και φώναξαν συνθήματα εναντίον Σκοπιανών εκδρομέων.

    [02] Πολιτική

    Βλέπει απ' ευθείας διαπραγματεύσεις

    Συνάντηση Χριστόφια-Ταλάτ

    21/7/2008 10:36:00

    Συντάκτης: Αλέξανδρος Μοζ

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ-105,8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, δήλωσε ότι είναι "συγκρατημένα αισιόδοξος" για το αποτέλεσμα της συνάντησής του, την προσεχή Παρασκευή, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

    Σε αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξή του στον διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ, κ. Γιάννη Καρεκλά, ο Κύπριος Πρόεδρος δεν απέκλεισε την έναρξη το Σεπτέμβριο απ ευθείας διαπραγματεύσεων για το κυπριακό, μεταξύ του ιδίου και του κ. Ταλάτ. "Αυτό είναι το ζητούμενο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Για τις συζητήσεις στο επίπεδο των ομάδων εργασίας και των τεχνικών επιτροπών, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, είπε ότι σημειώθηκε κάποια πρόοδος και πρόσθεσε: "Υπάρχει σύγκλιση, αλλά, υπάρχουν και αρκετές αποκλίσεις σε διάφορες πτυχές, ενώ υπάρχουν και πτυχές στις οποίες δεν υπάρχει ουσιαστικά καθόλου πρόοδος". Επίσης, δήλωσε ότι το κυπριακό δε θα το λύσουν οι ομάδες εργασίας.

    "Για μένα", πρόσθεσε, "υπάρχει πρόοδος και πρέπει να προσπαθήσουμε με τον κύριο Ταλάτ, κι εκεί που δεν υπάρχει σύγκλιση να βρούμε κοινή συνισταμένη".

    Ο Κύπριος πρόεδρος ανέφερε ότι οι βασικές του θέσεις για τη λύση του κυπριακού προνοούν τα εξής: - Κοινό ομόσπονδο κράτος, με πολίτευμα Προεδρικής Δημοκρατίας, στο οποίο η Προεδρία θα ασκείται εκ περιτροπής. Θα υπάρχει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Υπουργικό Συμβούλιο. Το κεντρικό κράτος θα έχει μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια και μία διεθνή προσωπικότητα. Για το θέμα του πολιτεύματος ο Πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι οι Τουρκοκύπριοι αποδέχονται ο Ελληνοκύπριος πρόεδρος να ασκεί την εξουσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με Αντιπρόεδρο από την κοινότητά τους. Το αντίστροφο θα ισχύει, όταν ο Πρόεδρος θα είναι Τουρκοκύπριος. - Η πολιτική ισότητα είναι βασικό στοιχείο της λύσης και σημαίνει αποτελεσματική συμμετοχή των δύο κοινοτήτων στη διακυβέρνηση του ομόσπονδου κράτους. - Τα συνιστώντα κρατίδια δεν πρέπει να είναι " εθνικώς καθαρά" για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πρόσφυγες σε περιοχές, που δεν θα αποδοθούν στους Ελληνοκυπρίους. Οι αρμοδιότητες των κρατιδίων θα είναι ισότιμες, αλλά, δεν θα πρέπει να υπερκεράζουν το σύνταγμα του ομόσπονδου κράτους. - Η οικονομία πρέπει να είναι ενιαία.

    Ο πρόεδρος Χριστόφιας τόνισε ότι στόχος του είναι η ειρήνη και η συμφιλίωση, η αποστρατικοποίηση της Κύπρου, η κατάργηση των εγγυήσεων, η δραστική μείωση του αριθμού των εποίκων και η αποκατάσταση του δικαιώματος περιουσίας και επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους.

    [03] Μ. Ανατολή

    Στόχος η ενίσχυση του διεθνούς του προφίλ.

    Ο Ομπάμα στο Ιράκ

    21/7/2008 8:42:00 (Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2008 10:42:08)

    Συντάκτης: Αλέξανδρος Μοζ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο

    Σύντομη επίσκεψη στο Ιράκ πραγματοποιεί ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, η οποία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει υποσχεθεί ότι εάν κερδίσει τις εκλογές, θα αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη χώρα αυτή εντός 16 μηνών.

    "Ο γερουσιαστής Μπάρακ Ομπάμα έφτασε στο Ιράκ στο πλαίσιο αντιπροσωπείας του Κογκρέσσου μαζί με τους γερουσιαστές Τσακ Χέιγκελ και Τζακ Ριντ" δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη.

    Ο Ομπάμα έφτασε στο Ιράκ προερχόμενος από το Κουβέιτ και μετά από επίσκεψή του το Σαββατοκύριακο στο Αφγανιστάν, όπου συναντήθηκε με αμερικανούς στρατιώτες.

    Ο δημοκρατικός υποψήφιος θα συναντηθεί με ιρακινούς αξιωματούχους, τους επικεφαλής της συμμαχίας και αμερικανούς διπλωμάτες, όπως επίσης, με αμερικανούς στρατιωτικούς και εργαζόμενους στο Ιράκ, πρόσθεσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας.

    Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη του Ομπάμα στο Ιράκ μετά από μία σύντομη μετάβασή του τον Ιανουάριο του 2006.

    Ο Ομπάμα, ο οποίος είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά το Ιράκ τον Ιανουάριο του 2006, έχει υποσχεθεί ότι εάν κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ θα αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη χώρα αυτή εντός 16 μηνών από την ημέρα που θα αναλάβει προεδρικά καθήκοντα.

    Ο δημοκρατικός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Μπάρακ Ομπάμα, έφτασε στο Ιράκ πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, με στόχο να ενισχύσει το διεθνές του προφίλ εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

    Ο 46χρονος υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται στις δημοσκοπήσεις εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου, αλλά, η αξιοπιστία του σε διεθνές επίπεδο θεωρείται η "αχίλλειος πτέρνα" του, σύμφωνα με τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Τζον Μακ Κέην.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο Ομπάμα δήλωσε ότι όταν επισκεφτεί το Ιράκ ως πρόεδρος πλέον, θα αναθέσει στους στρατιωτικούς "μία νέα αποστολή: Να τελειώσουν τον πόλεμο".

    "Μπορούμε χωρίς κινδύνους να αναδιατάξουμε τις μάχιμες δυνάμεις μας με έναν ρυθμό που θα μας επιτρέψει να αποχωρήσουμε σε 16 μήνες. Αυτό θα γίνει το καλοκαίρι του 2010-σε δύο χρόνια από σήμερα" τόνισε ο Ομπάμα.

    Μετά το Ιράκ, ο κ. Ομπάμα θα επισκεφτεί το Ισραήλ, την Ιορδανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Βρετανία.

    [04] Raising "Macedonia" Minority Issues

    New Provocation by Gruevski

    21 Ιουλ 2008 08:41:0 (Last updated: 21 Ιουλ 2008 11:31:5)

    Sources: ΝΕΤ, ΝΕΤ-105.8

    Three days after Greeces Prime Minister Kostas Karamanlis sent an answering letter to his FYROM counterpart Nikola Gruevski, a letter which was also handed over to the UN Secretary-General, the FYROM Premier has not given up on making provocative claims.

    In his letter to European Commission President Jos&#233; Manuel Barroso, Gruevski asked him to mediate so that the living conditions of the Macedonian minority, as Gruevski called it, living in Greece can be improved.

    Gruevskis letter has crossed the line, since it is after making the EU an arbitrator, putting the name dispute aside.

    Focus should be shifted on the FYROM name dispute only, while no controversial issues should be raised, commented Deputy Assistant of the US Secretary of State Matt Bryza in his interview with Eleftheros Typos daily.

    Bryza stressed that the US State Department has taken no stand on the matters raised by Nikola Gruevski.

    In the meantime, the two-day celebrations in honour of Saint Elias in the northern Greek village of Meliti ended smoothly. The celebrations are attended by the areas residents and a small number of FYROM nationals.

    [05] Κόσμος

    Άγνωστα τα αίτια της πτώσης

    Πτώση Β-52 στο Γκουάμ

    21/7/2008 10:06:00

    Συντάκτης: Αλέξανδρος Μοζ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Γερμανικό Πρακτορείο

    Ένα αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-52 με εξαμελές πλήρωμα κατέπεσε σήμερα στον Ειρηνικό Ωκεανό, στα ανοικτά της νήσου Γκουάμ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

    Το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα 15 λεπτά πριν από την έναρξη της παρέλασης.

    Το αεροσκάφος που υπαγόταν στην αεροπορική βάση Αντερσεν, κατέπεσε 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Απρα Χάρμπορ, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο.

    Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοσταθμό Kuam News, αγνοείται η τύχη τουλάχιστον έξι μελών του πληρώματος.

    Σε ανακοίνωσή της η αμερικανική πολεμική αεροπορία, δε διευκρινίζει πόσα άτομα επέβαιναν στο βομβαρδιστικό, ούτε τα αίτια της συντριβής του.

    Το αεροσκάφος επρόκειτο να κάνει τιμητική διέλευση στη διάρκεια παρέλασης για την ημέρα της ανεξαρτησίας της νήσου Γκουάμ [21 Ιουλίου του 1944] από την ιαπωνική κατοχή κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

    [06] Κόσμος

    Αιματηρές εκρήξεις στην Κίνα

    21/7/2008 10:01:00

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίστηκαν στη ΝΑ Κίνα, από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε δύο λεωφορεία, με διαφορά μίας ώρας, στο κέντρο της πόλης Κουνμίνγκ πρωτεύουσα της επαρχίας Γιουνάν. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας δημόσιας ασφάλειας, πρόκειται για "πράξεις σαμποτάζ".

    [07] Κόσμος

    Καμία απάντηση από το Ιράν

    21/7/2008 9:29:00

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Δεν έχει απαντήσει ακόμα η Τεχεράνη στην πρόταση των "έξι" για τη διακοπή του πυρηνικού της προγράμματος, την ώρα που ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δηλώνει ότι οι διαπραγματεύσεις της Γενεύης για την εξεύρεση λύσης στην κρίση "μπορούν να θεωρηθούν ως άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός", ενώ ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Χαβιέ Σολάνα , κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της συνάντησης, εμφανίστηκε πιο απαισιόδοξος από τον Ιρανό πρόεδρο, σημειώνοντας ότι "πάντα υπάρχει πρόοδος σε αυτές τις συζητήσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ανεπαρκής".

    "Διορία δύο εβδομάδων"

    Τους κινδύνους που θα διατρέξει η κυβέρνηση του Ιράν, εφόσον δεν ευοδωθούν οι συνομιλίες της με τη Δύση αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμά της, θα επισημάνει σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα το Ισραήλ.

    Το Ιράν έχει δύο εβδομάδες για να απαντήσει σοβαρά στη διεθνή πρόταση για διακοπή της διαδικασίας εμπλουτισμού του ουρανίου διαφορετικά θα αντιμετωπίσει "κυρώσεις", προειδοποίησε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις, καθ οδόν για την περιοδεία που αρχίζει στην Ασία.

    Η Αμερικανίδα υπουργός δήλωσε εξάλλου ότι θα καταστήσει σαφές κατά την πρώτη της συνάντησή της με αξιωματούχο της Βόρειας Κορέας αυτήν την εβδομάδα ότι η Πιονγιάνγκ πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να απαντήσει σε θέματα που αφορούν το πυρηνικό της πρόγραμμα.

    Η Ράις θα συναντηθεί την Τετάρτη με το Βορειοκορεάτη υπουργό Εξωτερικών Πακ Ουι-τσαν, για πρώτη φορά, στο περιθώριο ενός φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας στη Σιγκαπούρη.

    [08] Κόσμος

    Επιστρέφει ο Πάπας

    21/7/2008 8:48:00

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Το δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία πήρε ο 81χρονος Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ, ο οποίος ολοκλήρωσε την πολυήμερη περιοδεία του στην Αυστραλία, με αεροσκάφος ναυλωμένο από την αυστραλιανή εταιρεία "Κουάντας".

    Πριν αναχωρήσει από την Αυστραλία, ο Πάπας είχε συνομιλία περίπου μισής ώρας με νεαρά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από Καθολικούς ιερείς, και με συγγενείς τους. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Πάπας ζήτησε συγγνώμη για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που κηλίδωσαν σε μεγάλο βαθμό την φήμη της καθολικής εκκλησίας αυτά τα τελευταία χρόνια.

    Ο Πάπας συμμετείχε στις Παγκόσμιες Ημέρες της Νεότητας για τις οποίες είχαν συγκεντρωθεί από την Τρίτη έως την Κυριακή περισσότεροι από 200.000 προσκυνητές στο Σίδνεϊ.

    [09] Παράξενα

    Οι περιπέτειες μιας 3χρονης... ποδηλάτισσας!

    21/7/2008 8:30:00

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Μια μικρή Γερμανίδα, μόλις τριών ετών, κατάφερε να φτάσει με το ποδηλατάκι της μέχρι την... Ολλανδία, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

    Η μικρή σκαρφάλωσε στο ποδηλατάκι με τις βοηθητικές ρόδες για να παίξει και, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν, έκανε μια βόλτα μέχρι την Ολλανδία!

    Η εκκολαπτόμενη τουρίστρια, που κατάγεται από το Χάρεν της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία, κατάφερε να περάσει στη γείτονα και διέτρεξε μια απόσταση έξι χιλιομέτρων προτού να κινήσει την προσοχή κάποιων Ολλανδών περαστικών, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

    [10] Κόσμος

    Πορείες για την απελευθέρωση των ομήρων

    21/7/2008 8:19:00

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Εκατοντάδες χιλιάδες Κολομβιανοί διαδήλωσαν την Κυριακή, με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της χώρας, ζητώντας την απελευθέρωση των περίπου 3.000 συμπατριωτών τους που κρατούνται όμηροι, ενώ δεκάδες άλλες διαδηλώσεις και συναυλίες οργανώθηκαν με τον ίδιο σκοπό σε όλο τον κόσμο. Διαδηλώσεις έγιναν σε περισσότερες από 1.000 πόλεις της Κολομβίας αλλά και σε περίπου 80 πόλεις του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και στο Παρίσι, όπου οργανώθηκε μια συναυλία μπροστά στον Πύργο του Άιφελ, παρουσία της Γαλλοκολομβιανής πρώην ομήρου Ίνγκριντ Μπετανκούρ, η οποία απηύθυνε έκκληση στους αντάρτες των Farc να απελευθερώσουν όλους τους ομήρους. Υπολογίζεται ότι οι FARC κρατούν 350-700 ομήρους, ενώ, περισσότεροι από 2.000 όμηροι είναι στα χέρια του μαρξιστικού Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN), των ακροδεξιών παραστρατιωτικών οργανώσεων και των μαφιόζικων συμμοριών.

    Έκκληση για διάλογο και συμφιλίωση

    Μόνο στην Κολομβία, στις πορείες συμμετείχαν περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι.

    Στην Μπογκοτά λήφθησαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κινητοποιήθηκαν 30.000 αστυνομικοί για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

    Στη Λετίσια, μια κοινότητα στα σύνορα με το Περού και τη Βραζιλία, οργανώθηκε η επίσημη τελετή για τον εορτασμό της ανεξαρτησίας της Κολομβίας που ήταν ισπανική αποικία μέχρι το 1810. Η τραγουδίστρια Σακίρα έψαλε τον εθνικό ύμνο παρουσία των προέδρων της Κολομβίας, Αλβάρο Ουρίμπε, του Περού, Άλαν Γκαρσία και της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα. Οι δύο τελευταίοι στις δηλώσεις που έκαναν ζήτησαν την απελευθέρωση των Κολομβιανών ομήρων.

    Εξάλλου, ο νέος υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Κολομβίας, Φάμπιο Βαλένσια, έκανε έκκληση στις Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) για "διάλογο, συμφιλίωση και ειρήνη" τονίζοντας ότι "οι Κολομβιανοί δεν θέλουν άλλη βία και απαγωγές".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 21 July 2008 - 8:50:23 UTC