Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-02-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση Καραμανλή - Χούμπνερ
  • [02] Συνομιλίες Ντόρας Μπακογιάννη - Χίλαρι Κλίντον
  • [03] Μιλόσοσκι: το πρόβλημα είναι στην ελληνική πλευρά
  • [04] Άνοδος των τιμών του αργού πετρελαίου
  • [05] Βλέπει ανάκαμψη, ζητά θυσίεςβ¦
  • [06] Οικογενειακή τραγωδία στον Καναδά
  • [07] Δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έκθεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
  • [08] Ιράν: έχουμε 6.000 συσκευές φυγοκέντρισης
  • [09] Στο διαδίκτυο η περιουσία των ταμείων

    [01] Συνάντηση Καραμανλή - Χούμπνερ

    Με θέμα την καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων για την περιφέρεια συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την αρμόδια ευρωπαία επίτροπο Ντανούτα Χιούμπνερ. Όπως έγινε γνωστό, η κ. Χιούμπνερ αναφέρθηκε στην πρόθεση της ευρωπαϊκής επιτροπής να επιταχύνει τις πληρωμές στο πλαίσιο των διαρθρωτικών ταμείων ως συμβολή στην αντιμετώπιση της διεθνούς κρίσης.

    Είδηση: 19421

    [02] Συνομιλίες Ντόρας Μπακογιάννη - Χίλαρι Κλίντον

    Ειδήσεις

    Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Χίλαρι Κλίντον που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Με τη συνάντηση, όπως ανέφερε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα γίνει περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων και επέμεινε στην ανάγκη διαλόγου με τη Ρωσία μέσω των υπαρχόντων θεσμών και μηχανισμών, μεταξύ των οποίων και ο ΟΑΣΕ στον οποίο προεδρεύει η ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών.

    Η κ. Μπακογιάννη, από την πλευρά της, εξέθεσε τις ανησυχίες της ελληνικής πλευράς για την πρόσφατη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και η κ. Κλίντον διαβεβαίωσε ότι το θέμα αυτό θα το φέρει προς συζήτηση με την τουρκική πλευρά. Τέλος η κ. Μπακογιάννη επανέφερε το θέμα της κατάργησης της αμερικανικής βίζας και η κ. Κλίντον δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το θέμα. Μετά την ολοκλήρωση των επαφών της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η κα Μπακογιάννη θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με την πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Σούζαν Ράις, το μεσολαβητή του ΟΗΕ για το όνομα της ΠΓΔΜ Μάθιου Νίμιτς και θα προσφωνήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού.

    Είδηση: 19423

    [03] Μιλόσοσκι: το πρόβλημα είναι στην ελληνική πλευρά

    «Η Δημοκρατία της Μακεδονίας επί 15 χρόνια επιδεικνύει ετοιμότητα για λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Θεωρώ ότι το πρόβλημα έγκειται στην ελληνική επιθυμία και στη συγκαλυμμένη ατζέντα μέσω της διένεξης για το όνομα να εκμεταλλευτούν αυτό το ζήτημα για την αμφισβήτηση της εθνικής και γλωσσικής μας ταυτότητας. Θεωρώ ότι λύση μπορεί να υπάρξει και μάλιστα, όχι "βαλκανική" λύση, αλλά, "ευρωπαϊκή", εφ' όσον η Ελλάδα προσεγγίσει με ευρωπαϊκό τρόπο αυτή την εκκρεμότητα», δήλωσε στα Σκόπια ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντώνιο Μιλόσοσκι.

    Κληθείς να σχολιάσει τις επισημάνσεις της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη, στο Ίδρυμα "Brookings" στην Ουάσιγκτον, να σταματήσει η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι την εθνικιστική πολιτική που ακολουθεί ώστε να καταστεί δυνατή η επίτευξη συμβιβαστικής λύσης στο θέμα του ονόματος, ο κ. Μιλόσοσκι ανέφερε: «Εάν αναφερόμαστε στον εθνικισμό των Βαλκανίων, νομίζω ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς με αυτόν, από ό,τι έχουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σε εκείνο το τμήμα της Ευρώπης που θεωρείται εμπνευστής της ευρωπαϊκής ιδέας. Εμείς δεν ζητούμε τίποτε περισσότερο από την Ελλάδα, η οποία παρουσιάζεται ως ευρωπαϊκή χώρα, εκτός από μία ευρωπαϊκή συμπεριφορά έναντι ενός μικρότερου γείτονα και σεβασμό της αξιοπρέπειας μας».

    Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Ελλάδα προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας προς το Γραφείο Συνδέσμου της ΠΓΔΜ στην Αθήνα, με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Tageszeitung», όπου απευθύνει έκκληση «για σεβασμό των δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα».

    Κατά τον κ. Μιλόσοσκι, το διάβημα διαμαρτυρίας είναι αβάσιμο, διότι «τα δικαιώματα των μειονοτήτων είναι οικουμενικά και οι χώρες όχι μόνον έχουν το δικαίωμα, αλλά, έχουν και την υποχρέωση να τα προβάλλουν και να μεριμνούν γι αυτά».

    Είδηση: 19429

    [04] Άνοδος των τιμών του αργού πετρελαίου

    Ειδήσεις

    Πάνω από τα 42 δολάρια το βαρέλι κινείται η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, μετά την ανακοίνωση για τη σημαντική μείωση των αποθεμάτων βενζίνης στις ΗΠΑ και την παράλληλη αύξηση της ζήτησης. Συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού ενισχύθηκε το απόγευμα κατά 2,18 δολάρια και βρισκόταν στα 42,14 δολάρια το βαρέλι. Εξάλλου, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου Μπρεντ ενισχυόταν 1,40 δολάρια και ήταν στα 43,90 δολάρια το βαρέλι.

    Η άνοδος στις τιμές σχετίζεται με την ανακοίνωση της στατιστικής υπηρεσίας του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ [EIA], σύμφωνα με την οποία τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 3,4 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου [οι αναλυτές ανέμεναν μείωση μόνο κατά 100.000 βαρέλια]. Η ζήτηση για βενζίνη ενισχύθηκε στις ΗΠΑ το ίδιο χρονικό διάστημα κατά 1,7%.

    "Η μεγάλη πτώση αφορά τη βενζίνη. Η ζήτηση αυξάνεται και η ροή από τα διυλιστήρια είναι μικρότερη της αναμενόμενης. Η ζήτηση επιστρέφει" σημειώνει ο Τομ Μπεντζ, αναλυτής συμβολαίων εμπορευμάτων στη BNP Paribas στη Νέα Υόρκη.

    Τα αποθέματα ελαφρού αργού πετρελαίου αυξήθηκαν την τελευταία εβδομάδα κατά 700.000 βαρέλια, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι η αύξηση θα ήταν 1,4 εκατ. βαρέλια.

    Το Καράκας προωθεί και νέα μείωση παραγωγής στο "πλαίσιο" του ΟΠΕΚ. Την 15η του προσεχούς μηνός στη Βιέννη, όπου και εδρεύει ο ΟΠΕΚ, η Βενεζουέλα πρόκειται να προτείνει να μειωθεί εκ νέου [μετά από τη μείωση που ίσχυσε από την πρωτοχρονιά] η ημερήσια παραγωγή του Οργανισμού, όπως επισημάνθηκε στο Καράκας από τον υπουργό των Οικονομικών, Αλι Ροντρίγκες.

    Ο αξιωματούχος αποκάλυψε ταυτοχρόνως ότι "κι άλλα κράτη μέλη" του καρτέλ συμμερίζονται την άποψη αυτήν του Καράκας.

    "Στόχος μας είναι οι καταναλωτές λόγω της προσιτής τιμής του προϊόντος να μην μπορούν να κάνουν αποθέματά του, που θα "ρίχνουν" διαρκώς την τιμή", επισήμανε ο ίδιος, έχοντας διατελέσει και γενικός γραμματέας του καρτέλ.

    "Αν συνεχίσουμε έτσι όπως πάει η τιμή του προϊόντος μας -του πετρελαίου του ΟΠΕΚ- θα μπορεί κατά τη δική μου γνώμη να παρομοιαστεί με μία χιονοστιβάδα ρωσικής οροσειράς", δηλαδή, η "έκπτωση" θα διογκώνεται εντυπωσιακά διαρκώς.

    Την πρωτοχρονιά ο ΟΠΕΚ μείωσε την παραγωγή του κατά περίπου 4 εκατομμύρια βαρέλια "μαύρου χρυσού" καθημερινά.

    Το πετρέλαιο του ΟΠΕΚ το θέρος πέρυσι αποτιμάτο περίπου 130 δολάρια το βαρέλι, ενώ διακυμαίνεται σήμερα -σε στενά όρια- πέριξ και των 36 δολαρίων, με τις κινεζικές ιδίως αγορές του προϊόντος να είναι σε "οπισθοχώρηση".

    Είδηση: 19422

    [05] Βλέπει ανάκαμψη, ζητά θυσίεςβ¦

    Αμερική-ΗΠΑ

    Θυσίες για να ανακάμψει η οικονομία ζήτησε από τους Αμερικανούς ο Μπάρακ Ομπάμα, διαβεβαιώνοντας ότι με την πολιτική που σχεδιάζει να ακολουθήσει οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναδυθούν μέσα από την κρίση ισχυρότερες από ποτέ. Στην πρώτη ομιλία του ενώπιον του Κογκρέσου, ο Αμερικανός Πρόεδρος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση, κατήγγειλε πάλι τα "Γκόλντεν Μπόις" και τα προνόμιά τους και υποσχέθηκε ότι οι τράπεζες θα στηρίξουν την αγορά. Δεσμεύτηκε ακόμη να ενισχύσει τις επενδύσεις στην εκπαίδευση, τις νέες τεχνολογίες και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας, διαψεύδει με τρόπο κατηγορηματικό ότι θα εθνικοποιηθούν κάποιες από τις 20 μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ.

    Η ομιλία Ομπάμα έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα και από την πτέρυγα των Ρεπουμπλικανών, ενώ δημοσκόπηση εμφανίζει το 68% των Αμερικανών να στηρίζει την οικονομική πολιτική του.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιστρέψουν ισχυρότερες από ποτέ και θα αναδυθούν από το τέλμα στο οποίο έχουν πέσει. Με αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας ο αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των πολιτών. "Παρόλο που η οικονομία μας έχει πληγεί και η εμπιστοσύνη μας έχει κλονιστεί, αν και ζούμε σε δύσκολους και αβέβαιους καιρούς, απόψε θέλω κάθε Αμερικανός να μάθει το εξής: θα ανοικοδομήσουμε τη χώρα, θα ανακάμψουμε και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα αναδυθούν ισχυρότερες από ποτέ", είπε χαρακτηριστικά

    Όμως, για να γίνουν τα λόγια πράξη, θα χρειαστούν θυσίες. Ο Μπαράκ Ομπάμα τόνισε και πάλι την ανάγκη μείωσης του ομοσπονδιακού ελλείμματος κατά 50% ως τη λήξη της θητείας του το 2013.

    Νωρίτερα, ο διοικητής της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας Μπερνάνκι, απέρριψε της φήμες για την κρατικοποίηση των citigroup και bank of america.

    Την ίδια ώρα η Ιαπωνία ανακοίνωνε ότι έχει το μεγαλύτερο εμπορικό έλλειμμα που σημειώθηκε ποτέ, με τις εξαγωγές να έχουν μειωθεί κατά 45,7% μόνο τον Ιανουάριο.

    Στη Βρετανία, ακόμη και τα βασιλικά ταχυδρομεία αποδεικνύονται αδύναμα να ανταπεξέλθουν του ανταγωνισμού από τις σύγχρονες ιδιωτικές εταιρείες. Η απόφαση της κυβέρνησης για την κατά ένα της τάξης του ποσοστό 30% ιδιωτικοποίησής τους, έχει προκαλέσει την οργή των εργαζομένων. "Μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν. Σε ό,τι αφορά τον συμβιβασμό, αρκετά με αυτό το θέμα, αρκετά με τον εκσυγχρονισμό".

    Στο Ντιτρόιτ, 44.000 σπίτια παραμένουν απούλητα, 7.000 άλλα πρόκειται να κατασχεθούν και οι τράπεζες ανυπομονούν να ξεφορτωθούν τα σπίτια που περιήλθαν σε αυτές ύστερα από την κατάσχεσή τους.

    Διαψεύσεις και διαβεβαιώσεις Μπερνάνκι Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας, της Fed, κ. Μπερνάνκι απέρριψε την ιδέα μεγάλων οικονομολόγων, η οποία κυκλοφορεί εσχάτως ευρέως στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την οποία μερικές από τις 20 μεγαλύτερες τράπεζες -όπου βρίσκονται σε "κίνδυνο" κατάρρευσης, εν μέσω της βαθιάς κρίσης- να "εθνικοποιηθούν", καταθέτοντας για δεύτερη συνεχή ημέρα στη Γερουσία στην Επιτροπή των Οικονομικών υποθέσεων και αναφερόμενος στο προτεινόμενο "σχήμα" να "ανταλλαγούν" μετοχές -έναντι εκτάκτου κυβερνητικής βοηθείας- με μερίδια μετοχικού κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, πολύ κουβέντα γίνεται πλέον για ένα κρατικό μερίδιο της τάξης του 40% στον δεινοπαθούντα -εν μέσω κρίσης- όμιλο του τραπεζικού τομέα "Σίτιγκρουπ".

    "Τίποτε απ' όλα αυτά δεν έχουμε εμείς κατά νου", υπογράμμισε ο αξιωματούχος. Από το ιδρυτικό καταστατικό της η Fed, επιβλέπει στη μεγίστη οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ και τη σταθερότητα των επιμέρους αγορών.

    Είδηση: 19426

    [06] Οικογενειακή τραγωδία στον Καναδά

    Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη του Καναδά από τη δολοφονία δύο παιδιών και την απόπειρα αυτοκτονίας του πατέρα τους, γνωστού καρδιολόγου του Κεμπέκ, ο οποίος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο του Μόντρεαλ. Ο καρδιολόγος Τουρκότ θεωρείται ο πιθανότερος ύποπτος για το θάνατο της τρίχρονης κόρης του Αν Σοφί Τουρκότ και του πεντάχρονου γιου του Ολιβιέ Τουρκότ. Η αστυνομία του δήμου όταν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας Τουρκότ, βρήκε τα δύο παιδιά νεκρά και τον πατέρα ημιθανή από υπερβολική δόση φαρμάκων, ύστερα από ειδοποίηση της οικογένειας που τους περίμενε για πρωινό και δεν εμφανίστηκαν.

    Ο αυτόχειρας πατέρας μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο του Σεντ Ζερόμ, όπου διαπιστώθηκε ότι ανήκε στο προσωπικό του ως καρδιολόγος. Όπως ανέφερε ο διευθυντής του νοσοκομείου, ο Τουρκότ εργαζόταν ως καρδιολόγος και η γυναίκα ως γιατρός σε επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο επί 6 χρόνια, αλλά, τελευταία το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε ταξίδι για σκι έξω από το Κεμπέκ Σίτι.

    Η αστυνομία θα διενεργήσει αυτοψία στα πτώματα των δύο παιδιών, ενώ αναμένει τον Τουρκότ να καλυτερεύσει για να δώσει κατάθεση. Η μητέρα των παιδιών ειδοποιήθηκε στον τόπο των διακοπών της για το τραγικό περιστατικό.

    Είδηση: 19425

    [07] Δημοσιοποιήθηκε η ετήσια έκθεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

    Οι ΗΠΑ έδωσαν υπόσχεση να δώσουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στιγματίζοντας την Κίνα και την Αίγυπτο για τις παραβιάσεις τους στον τομέα των ανθρωπίνων ελευθεριών, καθώς και το Ιράν, την Κούβα και τη Βενεζουέλα. Στην ετήσια έκθεση για τα δικαιώματα του ανθρώπου, που δημοσιοποιήθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Ουάσινγκτον επικαλείται έντεκα χώρες στις οποίες η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιδεινώθηκε το 2008: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Ερυθραία, Μαυριτανία, Ζιμπάμπουε, Κίνα, Αρμενία, Αίγυπτος, Ιράν, Σρι Λάνκα, Κούβα και Βενεζουέλα.

    Από τις περίπου 40 χώρες που αναφέρονται στην ετήσια έκθεση, κατά τις ΗΠΑ μόνο η Ταϊλάνδη, το Μπαγκλαντές, το Ιράκ, η Κολομβία και η Γουατεμάλα σημειώνουν μία πρόοδο φέτος στον τομέα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Οι χώρες όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα συστηματικά παραβιάζονται παραμένουν οι ίδιες κατά την Ουάσινγκτον: Μίανμάρ, Λευκορωσία, Βόρεια Κορέα, Τυνησία και Ουζμπεκιστάν.

    Παρά το γεγονός του ότι η ετήσια έκθεση αφορά μία χρονική περίοδο, που στην εξουσία βρίσκονταν η κυβέρνηση του κ. Μπους, η φετινή έκθεση έχει και το σημάδι του νέου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ό οποίος έχει δεσμευτεί να σέβεται "τις αξίες" των κρατών.

    Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει ότι αξιολογείται ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο για τις άλλες χώρες, αλλά και για τις ίδιες τις ΗΠΑ και επισημαίνει ότι οι διάφορες γνώμες της διεθνούς κοινότητας για το θέμα αυτό "δεν αποτελούν επέμβαση στα εσωτερικά των ΗΠΑ".

    "Όπως και όλα τα άλλα ανεξάρτητα κράτη έχουμε κι εμείς υποχρεώσεις διεθνώς στον τομέα του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των ελευθεριών των πολιτών και είναι δικαίωμα των άλλων να εκφράζονται αρνητικά εάν θεωρούν ότι οι δεσμεύσεις αυτές δεν γίνονται σεβαστές από εμάς", αναφέρεται στην έκθεση, στην οποία καταγράφεται η δηλωμένη απόφαση του πρόεδρου Ομπάμα να κλείσει εντός ενός έτους τη φυλακή του Γκουαντάναμο -πού άνοιξε επί προεδρίας Μπους- όπου τώρα κρατούνται 245 άτομα ύποπτα για σχέσεις τους με την τρομοκρατία, χωρίς να έχουν περάσει από δίκη και κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

    Είδηση: 19424

    [08] Ιράν: έχουμε 6.000 συσκευές φυγοκέντρισης

    Ειδήσεις

    Λίγες ημέρες μετά τη διαπίστωση της διεθνούς επιτροπής ατομικής ενέργειας (ΙΑΕΑ), ότι το Ιράν δεν έχει επαρκή συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα στο θέμα των πυρηνικών, η ασιατική χώρα ήρθε να επιβεβαιώσει το συμπέρασμα αυτό. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του Ιρανού αξιωματούχου Γολάμ Ρεζά Αγκαζαντέχ, ότι: "Έχουμε σε χρήση 6.000 συσκευές φυγοκέντρισης και προβλέπουμε να αυξήσουμε τον αριθμό αυτό. Μέσα στα πέντε προσεχή χρόνια προβλέπουμε να έχουμε 50.000".

    Είδηση: 19420

    [09] Στο διαδίκτυο η περιουσία των ταμείων

    Ειδήσεις

    Ειδική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στην οποία έως το τέλος Μαρτίου, θα έχει αναρτηθεί η αναλυτική αποτίμηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ταμείων για το 2007, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γ. Κοντογιάννης, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση πρότασης νόμου του ΚΚΕ για τη διασφάλιση των αποθεματικών των ταμείων και διεύρυνση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

    Είδηση: 19419


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 25 February 2009 - 22:00:32 UTC