Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 97-07-28

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Ακαρπες παραμενουν μεχρι στιγμης οι ερευνες των σωστικων συνεργειων για τον εντοπισμο του 28χρονου πιλοτου Ιωακειμ Παντελακη, του μαχητικου αεροσκαφους, Μιραζ 2000, που κατεπεσε στις 10. 50 το πρωι βορειοανατολικα της Σκυρου. Στις ερευνες παιρνουν μερος δυο ελικοπτερα, ενα Ψ-130, καθως και παραπλεοντα πλοια. Συντριμια του αεροσκαφους βρεθηκαν 25 ναυτικα μιλια Β.Α. της Σκυρου. Συμφωνα με πληροφοριες, το Μιραζ 2000 μαζι με αλλο ενα αεροσκαφος ιδιου τυπου ειχαν απογειωθει απο την αεροπορικη βαση Ταναγρας, για να εκτελεσουν διατεταγμενη εκπαιδευτικη αποστολη αναχαιτησεως, ενω αγνωστο παραμενει εαν ο πιλοτος προλαβε να χρησιμοποιησει το εκτινασσομενο καθισμα. Επιτροπη εμπειρογνωμονων θα διερευνησει τα αιτια του αεροπορικου ατυχηματος.

Αγωνια τελος αυριο για χιλιαδες υποψηφιους στα ανωτερα και ανωτατα εκπαιδευτικα ιδρυματα, καθως νωρις το πρωι θα αναρτηθουν στα περισσοτερα λυκεια της χωρας, οι βαθμολογιες των υποψηφιων. Ενδεχεται ομως, σε ορισμενα λυκεια οι καταστασεις αυτες να τοιχοκολληθουν το πρωι της Τεταρτης. Οπως ανακοινωσε το υπουργειο Παιδειας, εχουν ηδη ολοκληρωθει οι απαραιτητοι ελεγχοι στα βαθμολογικα κεντρα, για την ορθη μεταφορα της βαθμολογιας απο τα γραπτα δοκιμια στις μηχανογραφικες καταστασεις, ωστε να αποφευχθει οποιοδηποτε τυπογραφικο λαθος. Απο τις μεχρι τωρα πληροφοριες, αναμενεται μικρη πτωτικη ταση στην πρωτη και τεταρτη δεσμη, εξαιτιας της εκθεσης και των μαθηματικων, ενω μικρες αυξομειωσεις αναμενονται στην δευτερη και τριτη δεσμη. Οπως καθε χρονο σχεδον, ετσι και φετος ευνοουνται οι υποψηφιοι που εχουν ηδη κατοχυρωσει βαθμολογια, ενω θα εισαχθουν συνολικα 54. 503 υποψηφιοι, δηλαδη 5. 000 περισσοτεροι απο περυσι. Εκτος απο τα λυκεια, οι υποψηφιοι μπορουν επισης να πληροφορηθουν τη βαθμολογια τους, μεσω του Ιντερνετ, απο αυριο το πρωι στις 8, με τον κωδικο τους και τα αρχικα των ατομικων ονομαστικων τους στοιχειων.

Επανερχεται στις προκλητικες του δηλωσεις ο τουρκοκυπριος ηγετης, Ραουφ Ντενκτας, ο οποιος σε συνεντευξη του στην εφημεριδα Τουρκις Ντειλι Νιουζ, δηλωνει οτι δεν θα συμμετασχει στον β'γυρο των διακοινοτικων συνομιλιων με τον κυπριο προεδρο Γλαυκο Κληριδη, που εχει προγραμματισθει για τις 11-16 Αυγουστου, στο Μοντρε της Ελβετιας, εαν οπως υποστηριζει, η ελληνικη πλευρα δεν κανει δεκτες θεμελιωδεις απαιτησεις των Τουρκοκυπριων. Το απογευμα ωστοσο, ο Ντενκτας θα εχει κρισιμες διαβουλευσεις με τον κυπριο προεδρο, Γλαυκο Κληριδη, στο σπιτι του μεσολαβητη του ΟΗΕ, Γκουσταβ Φεισελ, στη νεκρη ζωνη της Λευκωσιας, για ανθρωπιστικα κυριως θεματα. Κατα τη συναντηση, που ειναι η πρωτη επι κυπριακου εδαφους υστερα απο πολλα χρονια, ο προεδρος Κληριδης θα θεσει το θεμα των αγνοουμενων, τις συνθηκες διαβιωσης των εγκλωβισμενων και την αθετιση απο την τουρκικη πλευρα της σχετικης συμφωνιας.

Απο την πλευρα της, η Αθηνα εντεινει τα διαβηματα της στην Ουασιγκτον, οπου με υπομνημα που υπεβαλε ο πρεσβης μας στην αμερικανικη κυβερνηση, την ενημερωνει λεπτομερως για τα τελευταια φαινομενα παραβιασεων απο τα τουρκικα αεροσκαφη, στον εναεριο χωρο του Αιγαιου. Την ειδηση επιβεβαιωσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος, Δημητρης Ρεππας, τονιζοντας οτι στο υπομνημα αυτο περιεχεται η επιχειρηματολογια της Αθηνας και οτι τετοια φαινομενα, οχι μονο δεν βοηθουν, αλλα ανατρεπουν το κλιμα που επιχειρειται να δημιουργηθει μετα τη συμφωνια της Μαδριτης.

Συνεχιζοντας ο κ. Ρεππας, ειπε οτι στη μεθαυριανη συνεδριαση του ΚΥΣΕΑ, μετα απο εισηγηση του υπουργου Αμυνας, Ακη Τσοχατζοπουλου, θα ληφθει η οριστικη αποφαση για την αναθεση εκσυγχρονισμου 39 αεροσκαφων τυπου "Φαντομ". Προσθεσε ομως, οτι υπηρξε σχετικος διαγωνισμος για το θεμα, ανοιχτος και με διαφανεις διαδικασιες. Στο μεταξυ, εφθασαν σημερα στη Νεα Αγχιαλο τα πρωτα τεσσερα απο τα 40 αεροσκαφη Φ-16, της σειρας Βλοεκ 50, που ειχαν παραγγελθει απο τη χωρα μας στις Ηνωμενες Πολιτειες το 1992. Τα νεα αεροσκαφη εχουν βελτιωμενο συστημα ρανταρ, ισχυροτερο κινητηρα και καλυτερη πλατφορμα μεταφορας οπλισμου, σε σχεση με τα Φ-16 της σειρας Βλοψκ 30, που διαθετει η χωρα μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουλαχιστον 11 ατομα σκοτωθηκαν απο την καταρρευση, υστερα απο εκρηξη, του κτιριου πετρελαικης εταιριας στην ρωσικη πολη Περμ, στην περιοχη των Ουραλιων. Συμφωνα με εγκυρες πηγες, το κτιριο κατερρευσε απο εκρηξη φιαλης υγραεριου στην καντινα του ισογειου. Τα ρωσικα μεσα ενημερωσης, μετεδωσαν οτι απο τα ερειπια ανασυρθηκαν τραυματισμενα 19 ατομα, ενω αγνοειται η τυχη δεκα ατομων.

Στη Γερμανια οι αρχες εδωσαν σημερα εντολη σε περιπου 20 χιλιαδες ατομα, να ειναι ετοιμα να εγκαταλειψουν τα σπιτια τους, καθως νεες πλημμυρες απειλουν αμεσα να παρασυρουν τα αναχωματα κοντα στα πολωνικα συνορα. Την ιδια ωρα 10 χιλιαδες στρατιωτες και χιλιαδες αλλοι εργαζονται συνεχως ολη τη μερα, τοποθετωντας σακκους με αμμο για την ενισχυση των αναχωματων στις οχθες του ποταμου Οντερ. Στο μεταξυ οι σφοδρες καταιγιδες που συνοδευτηκαν απο την ανοδο της σταθμης των υδατων του Δουναβη, προκαλεσαν το θανατο ενος ατομου και αρκετες κατολισθησεις στην περιοχη του Σμεντεροβο, 60 χιλιομετρα νοτιοανατολικα του Βελιγραδιου.

Η δημοσια ταξη θα αποκατασταθει στην Αλβανια σε τρεις μηνες, κατεστησε σαφες ο υπουργος Εσωτερικων Νεριταν Τσεκα, γεγονος που θα επιτρεψει την ελευθερη διακινηση των ανθρωπων και την κυκλοφορια των μεσων μεταφορας. Σε συνεντευξη του, ο Τσεκα τονισε οτι ηδη εχει ξεκινησει η φρουρηση των κεντρικων οδικων αρτηριων, ενω προσθεσε πως οι δυναμεις ασφαλειας εχουν βρεθει αντιμετωπες με διαφορες ενοπλες συμμοριες και στις συγκρουσεις που ακολουθησαν ορισμενοι αστυνομικοι σκοτωθηκαν η τραυματιστηκαν.

Ισραηλινοι και παλαιστινιοι υπουργοι συναντηθηκαν σημερα για να μελετησουν τροπους επαναληψης των διαπραγματευσεων, με στοχο την εφαρμογη των συμφωνιων για την παλαιστινιακη αυτονομια, οι οποιες εχουν διακοπει εδω και τεσσερις μηνες, εγινε γνωστο απο επισημες πηγες στην Ιερουσαλημ. Στις επαφες μετειχε και ο ισραηλινος υπουργος Εξωτερικων Νταβιντ Λεβι, που ειχε συνομιλιες με τον παλαιστινιο υπουργο Ναμπιλ Σαατ στην Ιερουσαλημ. Στο μεταξυ δυο ισραηλινα μαχητικα αεροπλανα βομβαρδισαν θεσεις των ανταρτων της φιλοιρανικης οργανωσης Χεζμπολαχ, στον νοτιο Λιβανο, σημερα, ανεφεραν πηγες της ασφαλειας, χωρις να υπαρχουν προς το παρον πληροφοιες για θυματα.

Τριημερη επισημη επισκεψη πραγματοποιει απο σημερα στην Τουρκια ο προεδρος της Βουλγαριας Πετερ Στογιανοφ, μετα απο προσκληση του Τουρκου ομολογου του, Σουλειμαν Ντεμιρελ. "Θα συζητησουμε για τις δυνατοτητες αυξησης των τουρκικων επενδυσεων στη Βουλγαρια, δηλωσε ο κ. Στογιανοφ πριν την αναχωρηση του στο αεροδρομιο της Σοφιας. Ο κ. Στογιανοφ θα συναντηθει και με τον πρωυθυπουργο Μεσουτ Γιλμαζ.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εχασε σημερα την μαχη για τη ζωη ο 32χρονος αστυνομικος, Γιωργος Αθανασοπουλος, ο οποιος ειχε τραυματιστει πριν απο δυο εβδομαδες, απο χειροβομβιδα που ειχε πεταξει στο περιπολικο του στη Βεροια, ο κακοποιος Βασιλης Νεστορας. Ο Νεστορας συνεληφθη μολις χθες και κατηγορειται για ανθρωποκτονια απο προθεση. Σημερα οδηγηθηκε στον εισαγγελεα Ημαθιας κατω απο αυστηρη φρουρηση, καθως συγκεντρωμενοι επιχειρησαν να τον λιντσαρουν. Ο συναδελφος του ατυχου αστυφυλακα, Σωτηρης Θεσσαλονικιος, φερεται να εχει διαφυγει τον κινδυνο.

Στον Εισαγγελεα Πειραια απολογηθηκαν το μεσημερι ο ιδιοκτητης και εξι υπαλληλοι της παρανομης εταιριας πετρελαιου, Πολυπετρολ, καθως και ο Ευστρατιος Σαμαρας, υπαλληλος του Σωματος Διωξης Οικονομικου Εγκληματος, ο οποιος φερεται οτι καλυπτε το κυκλωμα λαθρεμποριας καυσιμων.

Στον ρυθμο του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Στιβου, το οποιο ξεκινα την προσεχη Παρασκευη 1η Αυγουστου, ζει τις τελευταιες ημερες η Αθηνα. Για την καλη διεξαγωγη των εκδηλωσεων, εχουν αποφασισθει ιδιαιτερα αυστηρα μετρα και οπως δηλωσε σημερα ο Αττικαρχης Ιωαννης Γεωργακοπουλος, στα μετρα που θα κορυφωθουν την ημερα εναρξης, θα λαβουν μερος 7. 500 ατυνομικοι και το εργο τους θα ενισχυσουν εφεδρικες δυναμεις περιπου 1. 500 δοκιμων αστυφυλακων, οι οποιοι θα εχουν στη διαθεση τους τα πιο συγχρονα μηχανηματα. Οπως διευκρινησε ο Αττικαρχης, τα μετρα φρουρησης ξεκινουν απο το ανατολικο αεροδρομιο με τον ερχομο των ξενων αντιπροσωπειων, τη μεταφορα τους στα ξενοδοχεια διαμονης τους και ολοκληρωνονται με την καθημερινη μεταφορα τους στις εγκαταστασεις του ΟΑΚΑ και την επιστροφη τους στους κοιτωνες τους.

Ποινικη διωξη για ανθρωποκτονια απο προθεση, ασκησε ο εισαγγελεας Πλημμελειοδικων Θεσσαλονικης κατα του 60χρονου ψυχοπαθη Αναστασιου Λασκακη, ο οποιος σκοτωσε χθες με σιδηρολοστο την Πολυχρονια Στεφανιδου, επισης τροφιμο του ψυχιατρειου Σταυρουπολης. Ο Λασκακης που εξετιε ποινη 10ετους εγκλεισμου για την δολοφονια μιας γειτονισσας του, στο χωριο του Τριαδι Θεσσαλονικης, θα οδηγηθει την Τεταρτη στον ανακριτη.

Σε κρισιμη κατασταση νοσηλευεται, στο Γενικο Κρατικο Νοσοκομειο Σερρων, ο 23χρονος στρατιωτης Πεζικου, Αθανασιος Παπαντωνιου, ο οποιος αυτοτραυματιστηκε με το ατομικο του τουφεκι, ενω εκτελουσε καθηκοντα σκοπου σε στρατοπεδο στην περιοχη Σερρων. Απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου διαταχθηκε ενορκη προανακριση, για να διακριβωθουν οι συνθηκες και τα αιτια του αυτοτραυματισμου. Στο μεταξυ, ο Αρχηγος ΓΕΣ, Αντιστρατηγος Μανουσος Παραγιουδακης, με διαταγη του προς τους Διοικητες των μοναδων ζητησε να ενεργοποιηθουν ολοι οι σχετικοι θεσμοι, διοικητικοι και αλλοι, οπως οι ομαδες ψυχολογων, ωστε να μειωθουν τετοια κρουσματα.

Ευρεια συσκεψη θα πραγματοποιηθει αυριο στο υπουργειο Εθνικης Οικονομιας, υπο την προεδρια του Γιαννου Παπαντωνιου, οπου αναμενεται να εξετασθει η πορεια της οικονομικης κυβερνητικης πολιτικης, μπροστα στην αλματωδη ανοδο του δολαριου, το οποιο εκτιμαται οτι θα ξεπερασει τις 300 δραχμες, δημιουργωντας επιπλεον προβληματα στις προσπαθειες μειωσης του πληθωρισμου. Οι πρωτες επιπτωσεις φανηκαν ηδη στις τιμες των καυσιμων, οι οποιες εχουν αυξηθει αρκετες φορες το τελευταιο δεκαημερο.

Σε εξελιξη ειναι η πυρκαγια που ξεσπασε το μεσημερι σε δασωδη περιοχη στην Αταλαντη Φθιωτιδας. Στο εργο της κατασβεσης συμμετεχουν δυο πυροσβεστικα αεροσκαφη, καθως και επιγειες δυναμεις, ενω υπο ελεγχο τεθηκε η φωτια που ξεσπασε το μεσημερι στο χωριο Μυτηλινοι της Σαμου.

Στον δευτερο ειδικο ανακριτη, θα απολογηθει αυριο η 42χρονη Αικατερινη Γιαννακοπουλου, η οποια την περασμενη Τριτη, πυροβολησε και σκοτωσε εξω απο το σπιτι του στη Νεα Σμυρνη, Αττικης, τον 60χρονο Αρχιμανδριτη Ανθιμο Ελευθεριαδη. Υπενθυμιζεται οτι εναντιον της Γιαννακοπουλου, η οποια υποστηριζει οτι διατηρουσε απο ετων ερωτικο δεσμο με το θυμα, εχει ασκηθει ποινικη διωξη για ανθρωποκτονια απο προθεση και για παρανομη οπλοφορια - οπλοχρησια.

Το Μονομελες Πρωτοδικειο Αθηνων απερριψε την αιτηση του σκηνοθετη, Αποστολου Δοξιαδη, ο οποιος στρεφεται κατα της πρωην συζυγου του, ηθοποιου Βασιας Παναγοπουλου, ζητωντας να ανακληθει η επικοινωνια της πρωην συζυγου του με τη μικρη τους κορη Εμα, επι μια πενταετια, καθως επισης να του δοθει η δικαστικη αδεια να εγκαταστησει την κορη τους στο Κεμπριτζ της Μεγαλης Βρετανιας.

Θεματα που αφορουν το υπουργειο Δικαιοσυνης, των φυλακων και των δικαστηριων, συζητησε το πρωι ο πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης, κατα την συναντηση που ειχε με τον υπουργο Δικαιοσυνης, Ευαγγελλο Γιαννοπουλο. Στην συναντηση συζητηθηκε και το θεμα των δημοτικων εκλογων, ενω οσον αφορα το ονομα του υποψηφιου του ΠΑΣΟΚ στις επικειμενες δημοτικες εκλογες, ο κ. Γιαννοπουλος δηλωσε οτι ειναι ακομα νωρις για να υπαρχουν υποψηφιοι. Στην συνεχεια ο κ. Σημιτης ειχε συνομιλιες και με τον υφυπουργο Γεωργιας, Χρηστο Σωτηρλη.

Στον εισαγγελεα Σερρων προσηχθησαν σημερα τρεις Ελληνες, αναμεσα τους και ενας στρατιωτης, και ενας Βουλγαρος, οι οποιοι συνεληφθησαν χθες στον Προμαχων, την ωρα που προσπαθουσαν να περασουν στη χωρα μας 21 κιλα χασις. Ελληνες και ενας Βουλγαρος. Το χασις ηταν κρυμμενο μεσα σε δυο αυτοκινητα, αλλα οι κινησεις τους προκαλεσαν την υποψια των αστυνομικων, οι οποιοι υστερα απο καταδιωξη τους συνελαβαν. Αυριο θα απολογηθουν στην τακτικη ανακριτρια.

Σε οικονομικους λογους αποδιδουν αξιωματικοι της αστυνομιας τη δολοφονια του 57χρονου επιχειρηματια Σπυρου Ρογκακου, στα Εξαμιλια Κορινθιας. Συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες, ο Ρογκακος την τελευταια τριετια ειχε αναπτυξει τοκογλυφικη δραστηριοτητα, ενω απο σε βαρος του καταδικαστικες αποφασεις προκυπτει οτι ειχε χρεη ανερχομενα σε δεκαδες εκατομμυρια δρχ. Υπενθυμιζεται οτι το Φεβρουαριο αγνωστοι ειχαν τοποθετησει εκρηκτικο μηχανισμο κατω απο το αυτοκινητο του Ρογκακου, ο οποιος δεν εξερραγη.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πραγματικα, ηταν μια σκληρη προετοιμασια και τα παιδια τα 'δωσαν ολα στη Γερμανια. Σιγα - σιγα μπαινουν οι βασεις για τη νεα ομαδα. Αυτα ηταν τα πρωτα λογια του προπονητη της ΑΕΚ, Ντουμιτριου, λιγο μετα την σημερινη αφιξη της αποστολης απο την Γερμανια, οπου εγινε το βασικο σταδιο της προετοιμασιας της. Στο μεταξυ, ο Ντουμιτριου εχει ετοιμη τη λιστα με τα ονοματα των παικτων που δεν τους χρειαζεται στην ΑΕΚ και προκειται να την παραδωσει αποψε στον προεδρο της ΠΑΕ, Αλεξη Κουγια.

Με παροντες και τους τρεις νεους ξενους παικτες του, δηλαδη τους Τζονι Ροτζερς, Αρτουρας Καρνισοβας και Ντουσαν Βουκσεβιτς, οι οποιοι μαγνητισαν το ενδιαφερον, εγινε σημερα, η πρωτη συγκεντρωση της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου, ενοψει της νεας σεζον.

Μονο καλα λογια ειχε να πει ο Αμερικανος (με γαλλικο διαβατηριο) Τερενς Στανσμπουρι, για τη νεα του ομαδα, την ΑΕΚ, κατα την αφιξη του στην Αθηνα, σημερα το μεσημερι. Ο 36χρονος πλει μεικερ, που περυσι αγωνιζοταν με τα χρωματα της Χαποελ Ερτζελια, σε δηλωσεις τονισε οτι η ΑΕΚ ειναι απο τις πιο γνωστες ομαδες της Ευρωπης ενω επεσημανε οτι η προκληση της Ευρωλιγκα, επαιξε σημαντικο ρολο στην αποφαση του να ερθει στην Ελλαδα.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε θετικο κλιμα πραγματοποιηθηκαν και σημερα οι συναλλαγες στο Χρηματιστηριο με αποτελεσμα ο γενικος δεικτης τιμων να καταγραψει και νεα σημαντικη ανοδο 1,38%, κλεινοντας στις 1623,44 μοναδες. Αυξημενος ηταν και ο ογκος των συναλλαγων η αξια των οποιων εφθασε τα 18,9 δις. δρχ. Οι επιμερους δεικτες εκλεισαν ως εξης: Τραπεζες ανοδος 2,07%, Ληζινγκ ανοδος 0,44%, Ασφαλειες ανοδος 2,15%, Επενδυσεις ανοδος 1,73%, Βιομηχανικες ανοδος 0,70%, Κατασκευων, αμεταβλητες, Συμμετοχων ανοδος 3,86%, Διαφορες ανοδος 1,65%. Ο δεικτης Παραλληλης Αγορας υποχωρησε σε ποσοστο 0,33%. Και νεο ρεκορ, το πεμπτο συνεχες, πετυχε σημερα το δολαριο στην εγχωρια αγορα συναλλαγματος εναντι της δραχμης. Εκλεισε στο φιχινγ στις 288,40 δρχ. και θα πωλειται αυριο απο τις Εμπορικες Τραπεζες στις 292,726 δρχ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος θα ειναι αυριο ο καιρος σ'ολη τη χωρα, αλλα απο το μεσημερι στα ηπειρωτικα θα συννεφιασει και ειναι πιθανο να σημειωθουν τοπικες βροχες η καταιγιδες. Οι ανεμοι θα πνεουν βορειοι βορειοανατολικοι στα δυτικα εως μετριοι, στα ανατολικα ως ισχυροι και τοπικα στο Αιγαιο απο το απογευμα πολυ ισχυροι. Η θερμοκρασια θα κυμανθει στα βορεια ηπειρωτικα 17 με 31 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα 19 με 34 και στα νησια 21 με 30 βαθμους Κελσιου. Συννεφια, μετριους ως ισχυρους βοριαδες και θερμοκρασια 22 με 33 βαθμους θαχει αυριο η Αθηνα. Στη Θεσσαλονικη υπαρχει πιθανοτητα βροχης, οι βοριαδες θα πνεουν μετριοι με μικρη εξασθενηση, ενω το θερμομετρο στην πολη θα δειξει 20 με 31 βαθμους Κελσιου.

(Κ.Η.) ΑΠΕ 28/07 19:02


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Tuesday, 29 July 1997 - 0:40:40 UTC