Browse through our Interesting Nodes for Financial Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 97-07-29

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


Νεκρος ειναι τελικα ο 28χρονος υποσμηναγος Ιωακειμ Παντελακης, του μαχητικου αεροσκαφους Μιραζ 2000 που κατεπεσε χθες κοντα στη Σκυρο, οπως διαπιστωθηκε απο ευρηματα που περισυνελεξαν τα σωστικα μεσα το μεσημερι.Ο ατυχος Παντελακης εχασε τη ζωη του την ωρα που εκτελουσε διατεταγμενη επιχειρηση αναχαιτισεως στο Αιγαιο και η κηδεια του θα γινει αυριο στις 4 το απογευμα, απο τον Ιερο Ναο Αγιας Παρασκευης, στη Χαλκιδα.

Λαιμητομος απεδειχθη για αλλη μια χρονια η εκθεση, για χιλιαδες υποψηφιους στα ανωτατα και ανωτερα εκπαιδευτικα ιδρυματα, καθως συμφωνα με τα βαθμολογικα στοιχεια που δοθηκαν σημερα στη δημοσιοτητα, οι μαθητες σε ολες τις δεσμες εγραψαν χειροτερα απο περυσι στην Εκθεση, με μεγαλυτερο ποσοστο αποτυχιας στην τεταρτη δεσμη που εφθασε στο 60% Επισης χειροτερα απο περυσι εγραψαν οι μαθητες στα Μαθηματικα της πρωτης δεσμης και στην Ιστορια της τριτης. Καλυτερες ομως, ειναι οι επιδοσεις στη Φυσικη της πρωτης και της δευτερης δεσμης, στα Αρχαια της Τριτης, στα Μαθηματικα και στην Ιστορια της τεταρτης δεσμης. Ο γενικος γραμματεας του υπουργειου Παιδειας κ. Ζησιμοπουλος, επεσημανε οτι οι φετινες βαθμολογιες των υποψηφιων στην πρωτη και τεταρτη δεσμη ειναι στα ιδια επιπεδα με περυσι, σχετικα καλυτερες στη δευτερη και ελαφρα χαμηλοτερες στην τριτη. Ειπε ακομη οτι στο τελος Αυγουστου, προγραμματιζεται η ανακοινωση των βαθμολογικων βασεων και των ονοματων των επιτυχοντων. Για πρωτη φορα φετος, οι υποψηφιοι μπορουν να πληροφορουνται τη βαθμολογια τους, μεσω του Ιντερνετ στη διευθυνση του web server του υπουργειου Παιδειας: http://www.ypepth.gr. Η προσβαση παντως στη συγκεκριμενη διευθυνση ειναι ιδιαιτερα δυσκολη καθως παρατηρειται υπερφορτωση στο δικτυο.

Κανονικα θα λειτουργησουν αυριο οι δημοι και οι κοινοτητες της χωρας, καθως οι εκπροσωποι της ΚΕΔΚΕ μετα τη συναντηση που ειχαν με τον υφυπουργο Εσωτερικων, Λαμπρο Παπαδημα, ανεστειλαν την κινητοποιηση που ειχαν προγραμματισει. Δημαρχοι και κοινοταρχες εμειναν ικανοποιημενοι απο τις αποφασεις της κυβερνησης να τους διαθεσει τα 5 απο 7,5 δις δραχμες, για να καλυψουν το κοστος εφαρμογης του νεου μισθολογιου, καθως και τα 6 δις που προοριζονται για το ειδικο επιδομα των 18. 000 δρχ, το οποιο θα δοθει στους εργαζομενους στη Τοπικη Αυτοδιοικηση.

Η εξασφαλιση του υγειους ανταγωνισμου στην αγορα, προκειμενου να συγκρατηθει ο πληρωθισμος εξαιτιας της αλματωδους ανοδου του δολαριου, ηταν το αντικειμενο συσκεψης που πραγματοποιηθηκε το μεσημερι στο υπουργειο Εθνικης Οικονομιας, υπο την προεδρια του Γιαννου Παπαντωνιου και τη συμμετοχη του υφυπουργου Αναπτυξης, Μιχαλη Χρυσοχοιδη. Συμφωνα με πληροφοριες, κατα την συσκεψη αποφασισθηκε να δοθει ιδιαιτερο βαρος στην παταξη κρουσματων κερδοσκοπιας, ιδιαιτερα στον τομεα των καυσιμων και στις τουριστικες περιοχες. Για κραυγαλεες αδικιες του φορολογικου μας συστηματος, που απομυζα τους μισθωτους και τους συνταξιουχους, κανουν λογο με ανακοινωσεις τους ο Συνασπισμος και το ΔΗΚΚΙ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 114 ψηφους υπερ, τρια λευκα και καμια ψηφο κατα, ελαβε ψηφο εμπιστοσυνης η κυβερνηση του Φατος Νανο απο την αλβανικη Βουλη, σημερα το απογευμα. Το Δημοκρατικο Κομμα, που αποτελει και την αξιωματικη αντιπολιτευση, δεν παρουσιαστηκε, ουτε σημερα, στις εργασιες της βουλης. Εξαλλου, ο νεος υπουργος Εσωτερικων Νεριταν Τσεκα κατηγορησε μελη των μυστικων υπηρεσιων της χωρας και στελεχη του Δημοκρατικου Κομματος οτι ετοιμαζουν ταραχες στη βορεια Αλβανια. Στο μεταξυ, η αλβανικη αστυνομια ανακοινωσε οτι εννεα ατομα σκοτωθηκαν το τελευταιο 24ωρο απο ενοπλες συμμοριες.

Την πρωτη μεγαλειωδη τους πορεια πραγματοποιησαν σημερα στην Αγκυρα οι ισλαμιστες, αφοτου ανελαβε την διακυβερνηση της χωρας η κυβερνηση συνασπισμου του Μεσουτ Γιλμαζ, διαμαρτυρομενοι για την αποφαση της κυβερνησης να περιορισει τα θρησκευτικα σχολεια, με αποτελεσμα η αστυνομια να χρησιμοποιησει υδραντλιες για να τους διαλυσει. Με βασικο συνθημα "σπαστε τα χερια οσων τολμουν να βαλουν χερι στο Κορανι", οι συγκεντρωμενοι πλησιαζαν το κεντρο της πολης κραυγαζοντας εναντιον του Γιλμαζ και του Ετσεβιτ. Στην περιοχη ειχαν αναπτυχθει εκατονταδες αστυνομικοι, ενω νωριτερα ειχαν συλληφθει 55 διαδηλωτες που επιχειρησαν να πλησιασουν προς το αρχηγειο στρατου.

Τεσσερα ατομα εχασαν τη ζωη τους στην περιοχη Βασλουι της ανατολικης Ρουμανιας, απο τις καταστροφικες πλημμυρες που σαρωνουν εδω και αρκετες ημερες τη χωρα, προκαλωντας μεγαλες καταστροφες. Απο τις πλημμυρες εχουν πληγει οι 10 απο τους 40 νομους. Εκατομμυρια στρεμματα καλλιεργησιμης γης εχουν καλυφθει απο νερα, ενω μεγαλες καταστροφες εχουν σημειωθει στο οδικο δικτυο και αρκετες γεφυρες εχουν καταρρευσει με αποτελεσμα να εχουν παραλυσει οι συγκοινωνιες.

Εκκληση απηυθυνε ο ρωσος προεδρος Μπορις Γελτσιν στις ενοπλες δυναμεις να υποστηριξουν τις μεταρρυθμισεις του στο στρατευμα, υποσχομενος ενα καλυτερο βιοτικο επιπεδο για τους οπλιτες και τους αξιωματικους, καθως και βελτιωσεις στην αμυνα της Ρωσιας. Στις δραστικες μεταρρυθμισεις του Γελτσιν περιλαμβανεται και η μειωση του αριθμου των υπηρετουντων στο στρατο, με σκοπο να βελτιωθει η κατασταση οπλιτων και αξιωματικων, πολλοι απο τους οποιους αντιμετωπιζουν εντονα οικονομικα και προβληματα διαβιωσης.

Τη συγκρατημενη αισιοδοξια του εξεφρασε ο βρετανος πρωθυπουργος Τονι Μπλερ, για τις προοπτικες της ειρηνευσης στη Βορεια Ιρλανδια και διατυπωσε την πεποιθηση οτι η πολιτικη πτερυγα του ΙΡΑ αναζητει σοβαρα την εξευρεση λυσης. "Ειναι λογικο να ειμαστε συγκρατημενοι, αλλα εχουμε πλεον μια καταπαυση του πυρος η οποια ειναι καλη εξελιξη, αν και δεν μας εχει θαμπωσει", τονισε ο Μπλερ σε συνεντευξη του.

Τεσσερα παιδια, εννεα εως 15 ετων, εχασαν τη ζωη τους οταν χτυπηθηκαν απο τρενο κοντα στην πολη Ναχοντκα στη ρωσικη Απω Ανατολη, οπως μεταδιδει το πρακτορειο Ιντερφαξ. Συμφωνα με πληροφοριες τα παιδια επαιζαν στις σιδηροδρομικες γραμμες και δεν αντιληφθηκαν δυο τρενα που πλησιαζαν. Οταν ειδαν το ενα τρενο καταφεραν να το αποφυγουν, αλλα τοτε χτυπηθηκαν απο τη δευτερη διερχομενη αμαξοστοιχια.

Εμφανιζεται αυριο στο Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης ο σερβοβοσνιος Μιλαν Κοβασεβιτς, που συνεληφθη στις 10 Ιουλιου κατα τη διαρκεια επιχειρησης της Δυναμης Σταθεροποιησης του ΝΑΤΟ. Ο Κοβασεβιτς, που θα κληθει αυριο να δηλωσει εαν παραδεχεται την ενοχη του για εγκληματα πολεμου, εχει προβληματα υγειας, καθως υπεστη δυο καρδιακες προσβολες, μια κατα τη συλληψη του και μια δευτερη, πολυ σοβαροτερη, μια εβδομαδα αργοτερα.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Κορυδαλλο οδηγηθηκε η 42χρονη Κατερινα Γιαννακοπουλου, η οποια κριθηκε προφυλακιστεα για την δολοφονια του 60χρονου αρχιμανδριτη, Ανθιμου Ελευθεριαδη στη Νεα Σμυρνη, μετα την απολογια της σημερα στον ανακριτη. Εξερχομενη απο το γραφειο του ανακριτη, η Γιαννακοπουλου ειπε στους δημοσιογραφους, οτι εχει μετανοιωσει για την πραξη της και οτι τα πραγματικα θυματα ειναι ο συζυγος της και το 17χρονο παιδι της.

Η πορεια των εθνικων μας θεματων, με εμφαση τα ελληνοτουρκικα, συζητηθηκαν στην εφ'ολης της υλης συσκεψη που πραγματοποιηθηκε το πρωι στο Μεγαρο Μαξιμου, υπο την προεδρια του πρωθυπουργου και τη συμμετοχη του υπουργου Εξωτερικων, Θεοδωρου Παγκαλου, του αναπληρωτη του Γιωργου Παπανδρεου και του υφυπουργου Γιαννου Κρανιδιωτη. Συμφωνα με πληροφοριες, η συσκεψη επικεντρωθηκε στις σχεσεις Ελλαδος-Τουρκιας και το Κυπριακο, ενοψει της επαναληψης των απευθειας συνομιλιων Κληριδη-Ντενκτας στο Μοντρε της Ελβετιας. Συζητηθηκαν επισης και οι τουρκικες παραβιασεις του ελληνικου εναεριου χωρου, καθως και η θεματολογια της αυριανης συνεδριασης του ΚΥΣΕΑ. Απο την πλευρα του, ο κυβερνητικος εκπροσωπος Δημητρης Ρεππας, αφησε ανοικτο το ενδεχομενο συναντησης των ελληνων και τουρκων εμπειρογνωμονων. Προσθεσε επισης, οτι δεν εχει δοθει ακομα η ελληνικη απαντηση στο δευτερο τουρκικο υπομνημα, τονιζοντας οτι σε αυτη τη φαση η διαδικασια θα συνεχισθει μεσω της ανταλλαγης επιστολων.

Τον πρωην συμβουλο του αμερικανου προεδρου, Τζορτζ Στεφανοπουλο, δεχθηκε το πρωι ο υπουργος Εθνικης Αμυνας, Ακης Τσοχατζοπουλος και συζητησαν για τις εξελιξεις στο Κυπριακο, το Αιγαιο, τα Βαλκανια, τη Μεση Ανατολη και τον Καυκασο. Ο κ. Στεφανοπουλος, ειπε οτι ΗΠΑ εκτιμουν πως αυτη ειναι η καταλληλη στιγμη για να λυθει το Κυπριακο. Απο την πλευρα του, ο κ. Τσοχατζοπουλος, δηλωσε οτι η Κυπρος, διανυει μια κρισιμη περιοδο, ενοψει της ενταξης της στην Ευρωπαικη Ενωση.

Το πορισμα του διαχειριστικου ελεγχου που διενηργησαν ορκωτοι λογιστες, ηταν το αντικειμενο της εκτακτης συνεδριασης που πραγματοποιησε το πρωι η ολομελεια της Ιερας Συνοδου. Συμφωνα με πληροφοριες, πλειοψηφια των Ιεραρχων φερεται να συγκλινει με το πορισμα των ελεγκτων, που διαπιστωνουν περιπτωσεις ατασθαλιων και κακης διαχειρισης, ενω ομαδα Μητροπολιτων αμφισβητει την αξιοπιστια των ορκωτων λογιστων. Η συνεδριαση θα συνεχισθει για τις δυο επομενες ημερες.

Εκτακτα μετρα λαμβανει η Τροχαια για την Παρασκευη, 1η Αυγουστου ημερα εναρξης του Παγκοσμιου Πρωταθληματος Στιβου. Συμφωνα με την Τροχαια, απο τις 5 το απογευμα της Παρασκευης και μεχρι την ληξη της τελετης, θα απαγορευθει η κυκλοφορια, αλλα και η σταθμευση αυτοκινητων σε κεντρικους δρομους γυρω απο το Καλλιμαρμαρο.

Δεν θα πρεπει να οπισθοχωρουμε μπροστα στις αντιδρασεις που ειναι φυσιολογικες και αναμενομενες κυριως οταν θιγονται συμφεροντα. Τη δηλωση αυτη εκανε ο πρωθυπουργος, Κωστας Σημιτης προς τα μελη του Ραδιοτηλεοπτικου Συμβουλιου, που τον επισκεφθηκαν το μεσημερι. Παραλληλα, ο πρωθυπουργος υποσχεθηκε αμεριστη συμπαρασταση στα σχεδια του Συμβουλιου και τα προβληματα που αντιμετωπιζει. Συμφωνα με πληροφοριες, σημερα η αυριο, τα μελη του Ραδιοτηλεοπτικου θα συναντηθουν με τον υπουργο Τυπου ενω αναμενεται να κυρωθει απο τον κ. Ρεππα η αποφαση για το προστιμο στο σταθμο "Αντεννα". Τα μελη του συμβουλιου θα συναντηθουν και με τον προεδρο της Ν.Δ. Κωστα Καραμανλη.

Στον Λουτρο Ημαθιας, κηδευθηκε σημερα ο 32χρονος αστυφυλακας Γιωργος Αθανασοπουλος, ο οποιος εξεπνευσε χθες μετα τον σοβαρο τραυματισμο του απο χειροβομβιδα, πριν απο δυο εβδομαδες. Ο δραστης της επιθεσης, Βασιλης Νεστορας, οδηγηθηκε σημερα στις φυλακες Διαβατων και οπως υποστηριζει, δραστης δεν ειναι ο ιδιος αλλα ενας Αλβανος.

Αποφασιζει αυτη την εβδομαδα ο ΟΤΕ σε δυο εκτακτες συσκεψεις του, σημερα και την Παρασκευη, για την προμηθεια 1. 366. 000 νεων ψηφιακων παροχων, το κοστος των οποιων θα φθασει τα 70 δισεκατομμυρια δραχμες. Η προμηθεια αυτη, ειναι ενταγμενη στο επειγον επενδυτικο προγραμμα του οργανισμου για τη διετια '97-'98, υψους 135 δις δραχμων.

Διατιθεται αυριο η νεα σειρα Εντοκων Γραμματιων του Δημοσιου, σε λογιστικη μορφη, αυλοι τιτλοι. Τα Εντοκα Γραμματια ειναι μονο δωδεκαμηνης διαρκειας με επιτοκιο 9,60% και διατιθενται στην ονομαστικη τους αξια, μειωμενη κατα τους αναλογουντες τοκους. Απο τους τοκους παρακρατειται ο φορος που αναλογει 7,50%. Τα Εντοκα Γραμματια, ειναι τιτλοι ελευθερα μεταβιβασιμοι και ρευστοποιουνται ευκολα ενω η αγορα τους γινεται σε δραχμες η συναλλαγμα.

Στον εφετη ειδικο ανακριτη απολογηθηκε το πρωι ο προεδρος της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, Σωκρατης Κοκκαλης, που κατηγορειται για ηθικη αυτουργια σε απιστια στη γνωστη υποθεση της προμηθειας του ΟΤΕ 1. 100. 000 ψηφιακων παροχων απο τις εταιριες ΙΝΤΡΑΚΟΜΑ και ΖΙΜΕΝΣ. Ο κ. Κοκκαλης σε πολυσελιδο υπομνημα του αρνειται οποιαδηποτε σχεση με το αδικημα που του αποδιδεται. Ωστοσο, απαντησε σε σειρα ερωτησεων που του υπεβαλε ο ανακριτης. Εντος των ημερων στους εφετες ανακριτες θ'απολογηθει και ο Ηλιας Γεωργιου, εκπροσωπος της εταιριας ΖΙΜΕΝΣ.

Υπο ελεγχο τεθηκε το πρωι η πυρκαγια που εκδηλωθηκε χθες στην περιοχη Ασωματων Αγιου Βασιλειου Ρεθμυμνης, αφου αποτεφρωσε 1. 000 στρεμματα αγροτολιβαδικης εκτασης και 500 στρεμματα αγροτικης. Η φωτια ξεκινησε απο το Κουρταλιωτικο φαραγγι, πιθανοτατα απο απροσεξια παραθεριστων.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την αποφαση του να λαβει μερος στο παγκοσμιο πρωταθλημα στιβου που αρχιζει την Παρασκευη στο Ολυμπιακο σταδιο της Αθηνας, ανακοινωσε σημερα, ο Αιθιοπας χρυσος Ολυμπιονικης των 10. 000 μετρων Χαιλε Γκεμπρεσιλασιε. "Στην Αθηνα θα ειμαι αρχηγος της ομαδας της Αιθιοπιας και θα εκπροσωπησω τη χωρα μου. Παρα τις δυσκολες συνθηκες αποφασισα να αγωνισθω στο παγκοσμιο πρωταθλημα", δηλωσε μεταξυ αλλων ο Γκεμπρεσιλασιε. Οπως ειναι γνωστο, ο κατοχος του παγκοσμιου ρεκορ ειχε δηλωσει οτι δεν προκειται να αγωνισθει στο Αθηνα 97, γιατι ο ελαστικος ταπητας του Ολυμπιακου Σταδιου ειναι πολυ σκληρος και δεν ευνοει τους αθλητες των μεγαλων αποστασεων.

Το ποδοσφαιρο παραμενει το πιο δημοφιλες αθλημα στην Ελλαδα, συμφωνα με την πανελλαδικη ερευνα που διενηργησε εταιρια δημοσκοπησεων για λογαριασμο του ΟΠΑΠ. Το ποδοσφαιρο βρισκεται στην πρωτη θεση της προτιμησης των ερωτηθεντων με ποσοστο 35,3%, ενω ακολουθει το μπασκετ με 33,8%. Στην τριτη θεση βρισκεται ο στιβος με 8,6%. Το ποδοσφαιρο το προτιμουν κυριως οι ανδρες (56,9%), ενω το μπασκετ οι γυναικες (41,5%). Οσον αφορα την δημοφιλεστερη ομαδα στη χωρα μας, συμφωνα με την ερευνα, ειναι ο Ολυμπιακος με ποσοστο 28,7% και ακολουθουν ο Παναθηναικος με ποσοστο 19,8%, η ΑΕΚ με 10,6% και ο ΠΑΟΚ με 8,3%.

Μια ακομη μεταγραφη ανακοινωσε η ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου. Προκειται για την αποκτηση του 16χρονου διεθνους σεντερ (με τις εθνικες ομαδες παιδων και εφηβων), Ανδρεα Γλυνιαδακη, ο οποιος αγωνιζοταν περσι στον Κυδωνα Χανιων.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ισχυρες πιεσεις δεχθηκαν οι τιμες των μετοχων στη σημερινη συνεδριαση του Χρηματιστηριου μετα τη σημαντικη ανοδο των τριων προηγουμενων συνεδριασεων. Ο γενικος δεικτης τιμων υποχωρησε κατω απο το ``φραγμα`` των 1600 μοναδων, κλεινοντας στις 1592,01 μοναδες με απωλειες 1,94%. Η αξια των συναλλαγων εφθασε τα 11,8 δις. δρχ. Οι επιμερους δεικτες παρουσιααν τις εξης μεταβολες: Τραπεζες πτωση 1,94%, Λ ηζινγκ πτωση 0,92%, Ασφαλειες πτωση 0,79%, Επενδυσεις 0,28, Βιομηχανιες πτωση 2,38%, Κατασκευων πτωση 1,68%, Συμμετοχων πτωση 0,69%, Διαφορες πτωση 2,44%. Ο δεικτης της Παραλληλης Αγορας υποχωρησε κατα 0,63%. Σημαντικη πτωση 115 δρχ. σημειωσε η μετοχη του ΟΤΕ και εκλεισε στις 6. 265 δρχ. Διορθωτικη υποχωρηση 0,44% παρουσιασε το δολαριο εναντι της δραχμης μετα την αλματωδη ανοδο των πεντε προηγουμενων ημερων. Εκλεισε στο φιχινγ στις 287,14 δρχ. και θα πωλειται αυριο προς 291,45 δρχ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συννεφια προβλεπεται αυριο σ'ολη τη χωρα, ενω υπαρχει πιθανοτητα σποραδικων βροχων στα ηπειρωτικα και το Ιονιο. Οι ανεμοι θα πνεουν απο βορειες διευθυνσεις στα δυτικα ασθενεις μεχρι μετριοι, στα ανατολικα μετριοι μεχρι ισχυροι και τοπικα στο Αιγαιο πολυ ισχυροι. Η θερμοκρασια θα κυμανθει στα ηπειρωτικα 18 με 34 βαθμους, στο Ιονιο 20 με 32 και στο Αιγαιο 22 με 30 βαθμους Κελσιου. Συννεφια, με πιθανοτητα βροχης, βορειους ανεμους και θερμοκρασια 22 με 33 και 20 με 31 βαθμους αντιστοιχα, θα εχουν αυριο Αθηνα και Θεσσαλονικη.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Wednesday, 30 July 1997 - 0:47:19 UTC