Browse through our Interesting Nodes on Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 97-12-30

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι διακόπτει το διάλογο με την Ελλάδα, μέσω της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και μεσάζοντα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι τούρκοι εμπειρογνώμονες σε επιστολή τους προς τους έλληνες ομολόγους τους, τονίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να λάβουν υπ’ όψιν τους την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τις επαφές με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Οι Τούρκοι προτείνουν τη συνέχιση της διαδικασίας απευθείας μεταξύ των δύο χωρών. Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών ανακοίνωσε ότι θα φέρει το θέμα στο επόμενο συμβούλιο υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι η όλη διαδικασία αποτελεί Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία. Την ανάγκη να ακολουθήσει η χώρα μας σοβαρή, συγκροτημένη και κυρίως αποφασιστική πολιτική, με ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σημειώνοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να μη δώσει ερείσματα, ώστε να διαφανεί η τουρκική προκλητικότητα στη διεθνή κοινή γνώμη. Η κίνηση αυτή της Άγκυρας γίνεται σε μια στιγμή, που παρατηρείται ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ενώ επίκειται η μεγάλη τουρκική αεροναυτική άσκηση, που αρχίζει την Παρασκευή και θα επεκταθεί από τον Έβρο μέχρι και τη Ρόδο. Στο μεταξύ, η τουρκική πολιτική αεροπορία δεν έχει δώσει ακόμη στην ελληνική πλευρά, απάντηση για τα στίγματα των τριών από τις οκτώ περιοχές που έχουν επιλεγεί στο Αιγαίο, για την πραγματοποίηση της τουρκικής άσκησης.

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδοθεί εκατοντάδες φορολογούμενοι που κατέκλυσαν και σήμερα τις εφορίες, σε μια προσπάθεια να διεκπεραιώσουν τις μεταβιβάσεις ακινήτων, πριν από την πρώτη του έτους, οπότε θα ισχύσουν οι νέες αυξημένες αντικειμενικές αξίες. Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε και σήμερα στις εφορίες, που παρέμειναν ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις τρεις το μεσημέρι. Χθες η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από την πρώτη του έτους αυξάνονται κατά 15% τα αφορολόγητα όρια και οι μειώσεις φόρου για μεταβιβάσεις, δωρεές, γονικές παροχές και μεγάλη ακίνητη περιουσία, ώστε να περιοριστεί η φορολογική επιβάρυνση από τις νέες αντικειμενικές αξίες. Η Νέα Δημοκρατία ζητά να μετατεθούν οι προθεσμίες ισχύος των νέων μέτρων και καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι οι πολίτες έχουν υποχρεώσεις, αλλά και δικαιώματα.

Ποινική δίωξη για βιασμό κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή ανηλίκου κάτω των 13 ετών, για αποπλάνηση ανηλίκου, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα παράνομης βίας, άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του 33χρονου καθηγητή μαθηματικών Χρήστου Πράππα, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκων. Ο Πράππας πήρε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Πράππας παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρούς μαθητές, τους οποίους όμως οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία με το αιτιολογικό ότι θα τους μάθει να οδηγούν. Εκεί αποπλανούσε τα παιδιά και τα βίαζε. Ο ίδιος απέδωσε τις πράξεις του σε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Δεν βρέθηκαν ίχνη οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών στα σπλάχνα των δύο πιλότων του μοιραίου ουκρανικού αεροσκάφους, που συντριβή στα Πιέρια όρη. Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης που έγινε, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση των πιλότων, λίγο πριν το δυστύχημα. Στο μεταξύ, δύο ακόμη πτώματα αναγνωρίσθηκαν από τις ιατροδικαστικές αρχές. Πρόκειται για τους Φώτη Λεπίδη και Ευάγγελο Πέτση. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο το ερώτημα σχετικά με τον ακριβή αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο μοιραίο αεροσκάφος. Ο πρόεδρος της ΑΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, Πρόδρομος Εφιετζόγλου, στην οποία εργάζονταν 23 από τους νεκρούς επιβάτες, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Εγκαινιάστηκε το μεσημέρι από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και το δήμαρχο Αθηναίων ο πεζόδρομος της οδού Ερμού, στο ιστορικό εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, που στοίχισε περίπου 2,2 δις δρχ. Σημειώνεται ότι στο εμπορικό τρίγωνο υπάρχουν και λειτουργούν περίπου 2. 500 επιχειρήσεις, απασχολούνται περί τους 60. 000 εργαζόμενους, ενώ χιλιάδες επισκέπτες συναλλάσσονται καθημερινά στις υπηρεσίες και τα καταστήματα της περιοχής. Η Ερμού μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο πιο ωραίος δρόμος στην Ευρώπη, κατοχυρώνει την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία της Αθήνας και συμβολίζει πολλά για την πρωτεύουσα, δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κώστας Λαλιώτης. Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει η Αθήνα πόλη ανθρώπινη, λειτουργική και σύγχρονη είναι η συνεργασία.

Οι έντεκα από τις 15 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην Οικονομική και Νομισματική Ενοποίηση το 1999, δήλωσε ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος Βαν Μίρτ. Εκτός της πρώτης φάσης της ΟΝΕ θα μείνουν Βρετανία, Ελλάδα, Σουηδία και Δανία. Πάντως, οριστική απόφαση για το ποιές χώρες θα εισέλθουν στην πρώτη φάση, θα λήφθούν τον προσεχή Μάϊο.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λήγει και τυπικά απόψε ο ετήσιος εορτασμός της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Ετσι, στις 9,30 το βράδυ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ο συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα ηγηθεί δίωρου μουσικοχορευτικού θεάματος, ενώ στη συνέχεια θα παραλάβει τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας, σε μία συναυλία με τα τελευταία τραγούδια του. Η παράσταση θα μεταδοθεί απευθείας απ' όλα τα κρατικά βαλκανικά τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και στην Ευρώπη και την Αμερική μέσω της ΝΕΤ.

Το Αμβούργο, οι Βρυξέλλες, η Βιέννη, η Βρέμη, το Εσσεν και η περιοχή Ιλ ντε Φρανς, περιλαμβάνονται μεταξύ των πλουσιοτέρων περιοχών της ΕΕ, ενώ η Ηπειρος και αρκετά νησιά του Αιγαίου, μαζί με τις Αζόρες και τα γαλλικά υπερπόντια εδάφη, περιλαμβάνονται μεταξύ των φτωχοτέρων περιοχών, σύμφωνα με μελέτες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ωστόσο, η είδηση δεν βρίσκεται εδώ, αλλά στο γεγονός ότι αυτές οι περιοχές ήταν οι πλουσιότερες και πριν από μία δεκαετία, ενώ το ίδιο ισχύει και με τις φτωχότερες. Δηλαδή, πέρα από τα μεγάλα λόγια η περιβόητη Συνοχή δεν φαίνεται να προχωρά ικανοποιητικά ή τουλάχιστον όσο θα έπρεπε και είχε υποσχεθεί η ΕΕ.

Ενα νέο ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα, αξίας μισού δις. δραχμών, δώρησε ο ευεργέτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Αγιος Σάββας", ανταποκρινόμενος αμέσως στην επιθυμία του προέδρου του νοσοκομείου. Σήμερα, ο κ. Αγγελόπουλος μαζί με τη συζυγό του Ελένη, σε μία λαμπρή εκδήλωση τόνισαν πως ο μόνος όρος που έθεσαν ήταν να ξεκινήσει άμεσα η τοποθέτηση και η λειτουργία του νέου μηχανήματος. Στην τελετή, εκτός από τον υπουργό Υγείας, Κώστα Γείτονα που ευχαρίστησε τον κ. Αγγελόπουλο, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να βρεθούν μιμητές του, που να προσφέρουν στο χώρο της υγείας, ήταν παρόντες και οι Κώστας Μητσοτάκης, Δημήτρης Ρέππας, Νίκος Κωνσταντόπουλος, καθώς και πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και της επιστήμης.

Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων από τις τράπεζες, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δημοσίου, της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών και της εταιρίας ΔΙΑΣ, για την επέκταση του συστήματος πληρωμής μέσω των τραπεζών. Ο κ. Χριστοδουλάκης ανακοίνωσε ακόμη ότι από την 1η του έτους θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα προσδιορισμού των υπερωριών των εργαζομένων στο δημόσιο και των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ, ώστε να περιορισθούν οι αυθαίρετες εγγραφές.

Ο "κόκκινος Σταμάτης" και ο "πράσινος Γρηγόρης" τα δύο, γνωστά σε όλους, ανθρωπάκια των φωτεινών σηματοδοτών, που καθορίζουν την κίνηση των πεζών στις διαβάσεις των δρόμων απέκτησαν "φωνή". Η καινοτομία αυτή εφαρμόστηκε από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, σε 33 κόμβους της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να διευκολύνονται στην κίνηση τους στους δρόμους της πόλης τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Για τον εντοπισμό παράνομων κεραιών τηλεοράσεως πραγματοποιεί έρευνες ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά από καταγγελίες του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αλλά και ιδιωτών για σταθμούς που εκπέμπουν παράνομα προγράμματα και μάλιστα πορνό. Ηδη στην περιοχή Πυροβολείον του Ορους Αιγάλεω κατεδαφίστηκαν πέντε κεραίες καναλιών, που εξέπεμπαν σε στρατιωτικές συχνότητες από 230 μεγάκυκλους έως 252 παρακωλύοντας ακόμη και τις συχνότητες SOS. Οπως δήλωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας, θα εξεταστούν όλες οι κεραίες που έχουν τοποθετηθεί σε υψώματα και θα κατεδαφιστούν όσες είναι παράνομες.

Αγνωστα εξακολουθούν να παραμένουν τα στοιχεία του άνδρα, ο οποίος επιχείρησε τα μεσάνυχτα να ληστέψει ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Πειραιά. Ο άγνωστος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον αστυνομικό Θανάση Μπολοκούτα, αδερφό του ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε ο αστυφύλακας, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα, ήταν στόχος εμπρηστών, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει γκαζάκια. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο του κ. Πολύδωρα και της αδελφής του, που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι τους στο Χολαργό.

ΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΣΕΙΣ

Το ενδεχόμενο αναστολής των πρωταθλημάτων πρώτης, δεύτερης και τρίτης εθνικής κατηγορίας, θα εξετάσει η ΕΠΑΕ, σε έκτακτη συνεδριασή του, που πρόκειται να γίνει την Παρασκευή. Η κρίσιμη αυτή συνεδρίαση θα γίνει μετά από την άρνηση του υφυπουργού Αθλητισμού Ανδρέα Φούρα να συναντηθεί με την ΕΠΑΕ, αλλά και επειδή αμφισβήτησε, χθες, τη νομιμότητα του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Με υποσχέσεις ότι θα βοηθήσει τη δύσκολη προσπάθεια της ΑΕΚ για την υλοποίηση των στόχων της, εμφανίστηκε σήμερα στην πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ο Λιβεριανός διεθνής Σέμπουε, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με επιτυχία στη Ξάνθη. Ο προπονητής της ομάδας Ντουμιτρίου, αφού διεκρίνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα δηλώσει το Σέμπουε στη λίστα για την ΟΥΕΦΑ, τόνισε πως ο αφρικανός παίχτης είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής με μεγάλες δυνατότητες.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου μετά τη χθεσινή σημαντική υποχώρηση. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 1469,14 μονάδες ενισχυμένος σε ποσοστό 1,24%. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 24,1 δισ. δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες άνοδος 1,46%, Ασφάλειες πτώση 0,70%, Ληζινγκ άνοδος 0,92%, Επενδύσεις άνοδος 0,88%, Κατασκευές πτώση 0,26%, Βιομηχανίες άνοδος 1,48%, Διάφορες άνοδος 1,22%, Συμμετοχών άνοδος 1,35%. Ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς έκλεισε με μικρή πτώση 0,17%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα ένταση πυροδοτεί στο Κοσσυφοπέδιο η σημερινή κίνηση της σερβικής αστυνομίας να διαλύσει συγκέντρωση εκατοντάδων αλβανών φοιτητών, οι οποίοι επιχείρησαν να διαδηλώσουν στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα. Οι φοιτητές επρόκειτο να διαδηλώσουν με αίτημα να τους επιτραπεί η επανεισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο της Πρίστινα, από το οποίο είχαν αποκλεισθεί εξαιτίας παλαιότερων επεισοδίων. Η αστυνομία όμως επενέβη δυναμικά με αντλίες νερού, αναγκάζοντας έτσι τους φοιτητές να διαλυθούν στους γύρω δρόμους. Η περιοχή που ανήκει στη Σερβία, αναταράσσεται συχνά από παρόμοια επεισόδια, καθώς η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Αλβανοί και οι φοιτητές ζητούν να διδάσκονται τα μαθήματα στα αλβανικά και όχι στα σέρβικα.

Με επεισόδια όμως φαίνεται να φεύγει το '97 και στη Γαλλία. Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ ανδρών της αστυνομίας και διαδηλωτών ξέσπασαν σε προάστειο της Τουλούζης, στη νοτιοδυτική Γαλλία, μετά τις δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πυροδότησε ο θάνατος ενός νεαρού τον οποίο καταδίωκε η αστυνομία. Περίπου 50 διαδηλωτές έκαψαν αυτοκίνητα στους δρόμους της περιοχής Μπελφοντέν, ενώ η αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις. Αφορμή για τα επεισόδια στάθηκε ο θάνατος ενός νεαρού την περασμένη Δευτέρα, ο οποίος στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την αστυνομία, με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έχασε τον ελέγχο και έπεσε σε μία πινακίδα στην άκρη του δρόμου.

Καινούργια προβλήματα με την δικαιοσύνη αντιμετωπίζει στην Τουρκία η πρώην πρωθυπουργός, Τανσού Τσιλέρ. Δικαστική έρευνα εναντίον της διέταξε ο γενικός εισαγγελέας της χώρας, επειδή η Τσιλέρ είχε εκφραστεί υπέρ του ισλαμικού κόμματος της Ευημερίας, το οποίο απειλείται με διάλυση από το Συνταγματικό Δικαστήριο, με την κατηγορία οτι επιδιώκει να καταλύσει το κοσμικό κράτος. Ο γενικός εισαγγελέας εκτιμά οτι η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Τσιλέρ υπέρ του ισλαμικού κόμματος, αποτελεί παραβίαση του νόμου για προσβολή του ηθικού προσώπου του στρατού και ανάμειξη στο έργο της δικαιοσύνης.

Εθνικό όνειδος, χαρακτήρισε η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εφημερίδα της Κένυας, τις χθεσινές εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα για την ανάδειξη νέου προέδρου, καθώς και των μελών του κοινοβουλίου. Η αποτυχία στη σωστή διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας ήταν τέτοια, ώστε η εκλογική επιτροπή αναγκάσθηκε να ζητήσει σήμερα τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας για τη διάσωση του εκλογικού αποτελέσματος. Σε πολλές περιοχές παρατάθηκαν οι εκλογές καθώς καθυστέρησε η καταμέτρηση των ψήφων, ενώ οι ηγέτες της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για ενορχηστρωμένο χάος, με σκοπό τη νοθεία των εκλογών.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί σε εστία όπου διέμεναν ανάπηροι βετεράνοι στρατιώτες, στην περιοχή της Γιακουτίας, στη Σιβηρία, από την οποία εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 13 τραυματίσθηκαν. Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το κτίριο, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους Κίνα και Νότια Αφρική υπέγραψαν σήμερα συμφωνία για την σύναψη διπλωματικών σχέσεων, η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου. Η συμφωνία υπεγράφη στην πρωτεύουσα της νότιας Αφρικής, Πρετόρια, μεταξύ του νοτιοαφρικανού υπουργού Εξωτερικών και του κινέζου ομόλογού του στο κτίριο της Ένωσης, όπου είχε γίνει η ορκωμοσία του Νέλσονα Μαντέλα στην προεδρία, τον Μαϊο του 1994.

ΚΑΙΡΟΣ

Καλός θα είναι αύριο ο καιρός σ'ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις, που το μεσημέρι θα αυξηθούν στα δυτικά. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς αλλά αργότερα στο Ιόνιο θα γίνουν νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί - 2 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά 1 με 16 και στο Αιγαίο 8 με 17 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν αίθριο καιρό, ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία 6 με 15 και 4 με 13 αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Wednesday, 31 December 1997 - 1:39:51 UTC