Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-02-05

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Έντονες διεργασίες και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη εντός και εκτός Ρηγίλλης, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα από τους διαγραφέντες. Σε δυο κυρίως μέτωπα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των εξελίξεων στη ΝΔ. Πρώτον, στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Κώστας Καραμανλής, για την εκτόνωση της έντασης. O πρόεδρος της ΝΔ φέρεται να έχει δηλώσει σε στενούς συνεργάτες ότι θεωρεί το θέμα λήξαν, αλλά δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε νέες διαγραφές. Tο δεύτερο μέτωπο, αφορά την αντίδραση των διαφωνούντων, στα επιτελεία των οποίων γίνονται συνεχείς συσκέψεις. Μια τρίτη παράμετρος είναι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος κρατά μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά του, ενώ ήδη έχει αφήσει αιχμές κατά των συνεργατών του Κώστα Καραμανλή. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Ρηγίλλης έχει έλθει σε επαφή με την Πολιτική Άνοιξη, με στόχο την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ. Το σενάριο αυτό δεν διαψεύστηκε από την Πολιτική Άνοιξη, η οποία κάλεσε τη ΝΔ να απομακρύνει εκείνους που συμφωνούν με ορισμένα σημεία της κυβερνητικής πολιτικής, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για τη δημιουργία αντισημιτικού μετώπου. Ο Γιώργος Σουφλιάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, που βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ για τη βρετανική πρωτεύουσα αναχωρεί αύριο και ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος ενδέχεται να συναντηθεί με τον πρώην υπουργό. Στάση αναμονής φαίνεται να τηρεί και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος όπως τόνιζαν στενοί συνεργάτες του, δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην υπόθεση και ότι τις όποιες αποφάσεις του θα τις ανακοινώσει το Μάιο.

Από το απόγευμα, επετράπη ο απόπλους των πλοίων προς τα νησιά του Αιγαίου, λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών, αν και η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει πολύ ισχυρούς ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο, η ένταση των οποίων φτάνει τα 8 μποφόρ. Κλειστές παραμένουν τέλος οι πορθμειακές γραμμές Καβάλας - Θάσου και Θάσου Κεραμωτής. Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και ελλείψεων στο ιπτάμενο προσωπικό έχουν δημιουργηθεί στα δρομολόγια της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπου έχουν ματαιωθεί δέκα πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Σε νέο συμβολικό αποκλεισμό, περίπου δυο ωρών, με τη μορφή λαϊκών συνελεύσεων, της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, προχώρησαν το απόγευμα οι αγρότες της Θεσσαλίας. Το πρωί αγρότες της Καρδίτσας έκαναν συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης, ενώ ανάλογο συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα στα Τρίκαλα. Στην Κρήτη, οι αγρότες απέκλεισαν από τις 11. 30 το πρωί το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ζητώντας άμεση κυβερνητική παρέμβαση στο θέμα του ελαιολάδου. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 6 το πρωί. Την ίδια ώρα οι αγρότες του Νομού Χανίων έκαναν συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης, που κατέληξε έξω από τη Νομαρχία Χανίων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε για μια ακόμη φορά τους αγρότες στον υπουργό Γεωργίας, απορρίπτοντας αίτημά τους για συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με συνεννόηση και διάλογο και όχι με αντιπαράθεση, τόνισε ο κ. Ρέππας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οξύ πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί και οι παραγωγοί εσπεριδοειδών.

Στους δρόμους βγήκαν για άλλη μια φορά οι συνταξιούχοι, στο πλαίσιο συλλαλητηρίων που πραγματοποίησαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Καβάλα. Παρά τη συνεχή βροχή που έπεφτε στην πρωτεύουσα, εκατοντάδες συνταξιούχοι σχημάτισαν πορεία που κατέληξε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας αυξήσεις στις συντάξεις, μείωση της φορολογίας, κατάργηση της λίστας φαρμάκων και μείωση της συμμετοχής στην αγορά φαρμάκων. Δεκαπενταμελής επιτροπή των συνταξιούχων όλων των ταμείων, συναντήθηκε με τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργο Πασχαλίδη και τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νίκο Φαρμάκη. Στη συνάντηση αποφασίστηκε να συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα η Διϋπουργική Επιτροπή στην οποία θα πάρουν μέρος και εκπρόσωποι των συνταξιούχων, προκειμένου να θέσουν τα προβλήματά τους. Στη συνέχεια θα ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με εκπροσώπους των συνταξιούχων.

Ενας κτηνοτρόφος από τη Θάσο, ο 47χρονος Αλέξανδρος Μπόρας είναι το νέο θύμα της θεομηνίας που έπληξε κυρίως την περιοχή της Θράκης. Στο νομό Εβρου εφαρμόζεται το σχέδιο Ξενοκράτης, εξαιτίας των πλημμυρών που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί και η σιδηροδρομική συγκοινωνία. Στην Καβάλα και τη Δράμα εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστη η γεωργική παραγωγή. Καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν και την περιοχή της Αρτας, όπου ξεχείλισαν χείμαρροι και έγιναν κατολισθήσεις

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμα μία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ έληξε χωρίς συμφωνία που θα μπορούσε να άρει το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, τρεις εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της. Ωστόσο, υπήρξε μία μικρή προσέγγιση ανάμεσα στις ομάδες των "προεδρικών" και των "εκσυγχρονιστών". Οι προεδρικοί συμφώνησαν να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των νέων μελών, οι οποίοι πρόσκεινται στην ομάδα των εκσυγχρονιστών, που έγιναν εκπρόθεσμα και να γίνουν αποδεκτές οι ανανεώσεις συμμετοχής στη Νεολαία όλων των απανταχού εκσυγχρονιστών. Ωστόσο, η γραμματέας Τόνια Αντωνίου δεν απεδέχθη τη ρύθμιση αυτή, αλλά άφησε ανοιχτή την περίπτωση ενός μικρού συμβιβασμού.

Μία υπόθεση τοκογλυφίας κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του συνταξιούχου αστυνομικού Γρηγόριου Ρίζου, ο οποίος δέχθηκε οχτώ σφαίρες έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Βούλγαρη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον Ρίζο, δράστης είναι ο επίσης συνταξιούχος αστυνομικός Ανέστης Κελεσίδης, 44 χρόνων, ο οποίος σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο Κιλκίς. Το θύμα είχε δανείσει το 1995 στον Κελεσίδη οχτώ εκατομμύρια δραχμές και με βάση ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει έπρεπε να του επιστρέψει στα τέλη του 1997 15 εκατομμύρια, πράγμα που δεν έγινε. Ο Κελεσίδης, παρότι αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη του στην υπόθεση, συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σκάφος του Λιμενικού Σώματος παρέλαβε και μετέφερε στην Ηγουμενίτσα τους τρεις επιβάτες του φέρι-μποτ "Αγιος Σπυρίδων", το οποίο προσάραξε στα αβαθή της βραχονησίδας Πρασούλι, σε απόσταση τριών μιλίων από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας. Τα 21 μέλη του πληρώματος παρέμειναν στο σκάφος, για ν' αντλήσουν τα νερά που είχαν εισρεύσει από ρήγμα στη δεξιά πλευρά της πλώρης.

Ένας νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία ως δράστης του εμπρησμού του αυτοκινήτου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα Πολύδωρα, που έγινε τα αργά τη νύχτα στις 30 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του βουλευτή, στο Χολαργό. Για το δράστη, Στέφανο Βαφειόπουλο, 21 ετών, δεν υπήρξαν συγκεκριμένα στοιχεία εις βάρος του, αλλά οδηγήθηκε στην εισαγγελία με την κατηγορία του εμπρησμού των δύο αυτοκινήτων.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έβαλαν τα ξημερώματα άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες τοποθέτησαν τρία γκαζάκια κάτω από αυτοκίνητο υπαλλήλου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης . Ένα γκαζάκι εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο αυτοκίνητο.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφθασε σήμερα στην Αθήνα ο Ρουμάνος τεχνικός Ιορντανέσκου, προκειμένου να συζητήσει με την ηγεσία της ΕΠΟ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο 48χρονος ικανότατος τεχνικός δήλωσε πως ήλθε στη χώρα μας για να συμφωνήσει, αφού πέντε χρόνια στην ηγεσία της εθνικής Ρουμανίας είναι αρκετά χρόνια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε εγχείριση στον πρόσθιο χιαστό υποβλήθηκε σήμερα ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ Μπατίστα από τον πρόεδρο και γιατρό της ομάδας Λάκη Νικολάου. Ο έμπειρος παίχτης αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες. Την ίδια ώρα ο Ντέμης Νικολαϊδης έβγαινε από το νοσοκομείο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την 1η Μαρτίου.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με σημαντική άνοδο 1,10% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου και διαμορφώθηκε στις 1429,07 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών, όμως, κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και έφθασε τα 11,4 δισ. δρχ. Το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν πιο έντονο για μετοχές των Διαφόρων επιχειρήσεων ο δείκτης των οποίων έκλεισε με άνοδο 3,74%. Οι υπόλοιποι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες άνοδος 0,85%, Ασφάλειες άνοδος 1,82%, Λήζινγκ πτώση 0,99%, Επενδύσεις άνοδος 0,07%, Κατασκευές πτώση 0,66%, Βιομηχανίες άνοδος 1,17%, Συμμετοχών άνοδος 1,08%. Με σημαντικά κέρδη 3,08% έκλεισε ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς.

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 288,87 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 160,71, γαλλικό φράγκο προς 47,95, λίρα Αγγλίας προς 478,14, ελβετικό φράγκο προς 199,53, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 16,28, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 234,07, τη λίρα Κύπρου προς 546,41 και την ECU προς 316,84 δραχμές.

ΚΑΙΡΟΣ

Βελτίωση θα παρουσιάσει αύριο ο καιρός, με λίγες νεφώσεις στα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά από το απόγευμα ο καιρός και εκεί θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, στα δυτικά μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και στα βόρεια θα κυμανθεί μηδέν με 7 βαθμούς, στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 4 με 14 και στο Αιγαίο 8 με 15 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις, μέτριους μέχρι ισχυρούς ανέμους και θερμοκρασία 7 με 13 και 3 με 6 αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορυφώνεται η διπλωματική κινητικότητα για την εκτόνωση της κρίσης στον Περσικό. Συνομιλίες με τον ιρακινό πρόεδρο, Σαντάμ Χουσεϊν, είχε σήμερα στη Βαγδάτη ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Ισμαήλ Τζεμ, ο οποίος του μετέφερε προφορικό μήνυμα του τούρκου προέδρου, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, για την ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος. Παράλληλα, η ιρακινή κυβέρνηση προσκάλεσε ρώσους βουλευτές να επισκεφθούν προεδρικές τοποθεσίες, ενώ ο ρώσος πρόεδρος, Μπόρις Γιέλτσιν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το χειρότερο στην κρίση με το Ιράκ έχει ξεπερασθεί, τα προβλήματα όμως παραμένουν. Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, βρίσκεται σήμερα ο βρετανός υπουργός εξωτερικών, Ρόμπιν Κουκ, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στα κράτη της Μέσης Ανατολής, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες, κρατώντας επιφυλακτική στάση στις προτάσεις του Χουσείν για την επιθεώρηση των προεδρικών του τοποθεσιών, πρόσθεσαν σήμερα στην δύναμη του πυρός τους στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο Ιντιπέντενς. Στην περιοχή βρίσκονται ήδη τα αεροπλανοφόρα Νίμιτς και Τζορτζ Ουάσιγκτον. Αίσθηση προκάλεσε όμως η ανακοίνωση της Γαλλίας, η οποία προειδοποίησε ότι δεν προτίθεται να μετάσχει σε μία πιθανή στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράκ. Η κρίση στην περιοχή, αποτέλεσε ένα από τα κυριότερα θέματα που συζητήσαν στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος, Κλίντον, και ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη. Κατα την διάρκεια δηλώσεων μετά την συνάντηση ο πρόεδρος Κλίντον είπε ότι αν και αυτό θα ωφελούσε τον Ιρακινό λαό οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν να διώξουν τον Σαντάμ Χουσεϊν από την εξουσία.

Την αμέριστη υποστήριξή του προς τους δύο μεταρρυθμιστές, πρώτους αντιπροέδρους της κυβέρνησής του, Ανατόλι Τσουμπάϊς και Μπόρις Νεμτσόφ, αντίστοιχα, εξέφρασε σήμερα ο ρώσος πρόεδρος Μπόρις Γιέλτσιν. Σε μήνυμά του, ο Γιέλτσιν τόνισε ότι οι δύο πολιτικοί ασκούν σωστά τα καθήκοντά τους και σκοπεύει να τους διατηρήσει στις θέσεις τους, μέχρι να ολοκληρώσει τη θητεία του το έτος 2. 000. Οι δύο αντιπρόεδροι που διορίσθηκαν πέρυσι, δέχονται τους τελευταίους μήνες τα πυρά μερίδας του τραπεζικού κόσμου, κυρίως ο Τσουμπάϊς τον οποίο κατηγορούν για δωροληψία.

Ο Αμπού Μαζέν, δεύτερος στην ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής, θα είναι ο διάδοχος του Γιάσερ Αραφάτ. Η είδηση αυτή δημοσιεύεται σε ισραηλινή εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι ο ίδιος ο Αραφάτ έκανε γνωστή την επιλογή του στον πρόεδρο, Μπιλ Κλίντον, κατά την συνάντηση που είχαν στις 22 Ιανουαρίου στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Αραφάτ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Την ίδια ώρα, την απαισιοδοξία του εξέφρασε ο ισπανός υπουργός εξωτερικών για την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να διαδραματίσει έναν πιο σημαντικό ρόλο στην περιοχή.

Τεράστια κοινωνική κρίση ταλανίζει την γερμανική κοινωνία, εξαιτίας της αλματώδους ανεργίας. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Γάλλων, χιλιάδες γερμανοί άνεργοι συσπειρώνονται, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις γερμανικές μεγαλουπόλεις, ενάντια στην κυβερνητική ανικανότητα να συγκρατήσει τα όλο και αυξανόμενα ποσοστά της ανεργίας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τον τελευταίο χρόνο βγήκαν στην ανεργία άλλα 300. 000 άτομα, ενώ συνολικά οι άνεργοι στην Γερμανία φθάνουν τα 4,5 εκατομμύρια.

Αύτανδρο συνετρίβει μικρό αεροπλάνο της ισπανικής αεροπορίας, σε ορεινή περιοχή στα περίχωρα της Μαδρίτης, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης . Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος. Στο μεταξύ, άλλα επτά άτομα έχασαν χθες τη ζωή τους όταν αεροπλάνο των βουλγαρικών αερογραμμών εξερράγη, λίγο μετά την απογείωση του από το νησί Τερσέϊρα, στις Αζόρες.

Σε κλινική του Παρισιού έχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από μακρά ασθένεια, ο διεθνούς φήμης ηφαιστειολόγος-περιβαλλοντολόγος και πρώην υφυπουργός της γαλλικής κυβέρνησης, Χαρούν Ταζίεφ. Ο Ταζίεφ γεννήθηκε το 1914 στη Βαρσοβία, σπούδασε γεωλογία στο Βέλγιο και μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έζησε στην Αφρική. Εκεί δούλεψε στη βιομηχανία των ορυχείων και γεννήθηκε το πάθος του για τα ηφαίστεια που επρόκειτο να τον ακολουθήσει σ' όλη του τη ζωή. Υπήρξε από τους ιδρυτές του γαλλικού οικολογικού κινήματος.

Μία ακροαριστερή οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες εναντίον του διεθνούς αεροδρομίου Ναρίτα του Τόκιο στις αρχές της εβδομάδας, που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός εργάτη και την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του διαδρόμου προσγείωσης. Η οργάνωση "Κακουρόκιο", προέβη στην πράξη αυτή επειδή αντιτίθεται στην επέκταση του αεροδρομίου.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Friday, 6 February 1998 - 3:13:50 UTC