Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-06-23

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε τελικά στις 6:30 το απόγευμα η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στη θέση Καραούλι στη Μάνδρα Αττικής, η οποία έκαψε μια κατοικία και τρεις αγροικίες. Στις προσπάθειες κατάσβεσης πήραν μέρος πάνω από 100 δασοπυροσβέστες και 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα, καθώς και στρατιώτες. Εοπί τόπου θα παραμείνουν δύο διμοιρίες του στρατού για τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς. Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή είχε εκδηλωθεί και πάλι πυρκαγιά πέρσι και τότε είχε αποδοθεί σε εμπρησμό. Στο μεταξύ, βαρειά καμπάνα επέβαλε το δικαστήριο της Σάμου στον 32χρονο εποχικό δασοπυροσβέστη Δημήτρη Χατζηλαγό, τον οποίο κήρυξε ένοχο για εμπρησμό, σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο στην κοινότητα Κουμαράδες. Το δικαστήριο επέβαλε στο Χατζηλαγό πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και δεν δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό. Ο Χατζηλαγός θα οδηγηθεί στις φυλακές Χίου.

Με την πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών και το χρονοδιάγραμμα των αποκρατικοποιήσεων ασχολήθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Το ίδιο θέμα συζήτησε ο κ. Σημίτης με τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Εργασίας, ενώ αύριο επιδίδεται σε κόμματα και συνδικαλιστές το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις από το οποίο έχει απαληφθεί η επίμαχη διάταξη για την κατάργηση του οκταώρου. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, δήλωσε ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές θα προχωρήσουν, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις, αλλά στους στρατηγικούς στόχους υπάρχει πλήρης συμφωνία όλων. Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε τις αντιδράσεις σε μικρές ομάδες των οποίων θίγονται τα συμφέροντα και δημιουργούν ένταση και πρωτοφανή γεγονότα.

Μέχρι το φθινόπωρο θα λειτουργήσει στη Θεσσαλονίκη η πρώτη μονάδα εντακτικής θεραπείας για παιδιά, δήλωσε ο υπουργός υγείας Κώστας Γείτονας, με αφορμή την περιπέτεια των τριών μικρών κοριτσιών από τη Χαλκιδική, που ήπιαν φυτοφάρμακο και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα. Η υγεία των τριών παιδιών παραμένει σταθερή, αντίθετα επιδείνωση παρουσίασε η 28χρονη μητέρα τους, που ήπιε από το ίδιο δηλητήριο και νοσηλεύεται στην εντατική στον Ευαγελισμό. Ηδη υπάρχουν προβλήματα σε ζωτικά όργανα και οι γιατροί αναμένεται να την διασωληνώσουν.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων, ο 14χρονος Βασίλης Χανιάς, από το Κουτσοπόδι Αργολίδας, ο οποίος τραυματίστηκε μαζί με δυο συνομηλίκους, όταν κατέρρευσε το στέγαστρο του σχολείου, κάτω από το οποίο έπαιζαν. Σημειώνεται ότι το στέγαστρο ήταν καινούργιο και η κατασκευή του είχε ολοκληρωθεί πρίν από ένα 24ωρο. Ηδη συνελήφθη ο εργολάβος του έργου.

Πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου τελείται απόψε στη βουλή. Για τον άνθρωπο και τον πολιτικό ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, ο πρόεδρος της βουλής και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί. Στο μεταξύ αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ άφησε και πάλι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, τονίζοντας ότι θυμούνται τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λίγο πρίν από την επέτειο του θανάτου του και τον επικαλούνται όταν έχει προβλήματα η κυβέρνηση.

Ταυτόσημες απόψεις για την αντιμετώπιση της κρίσης του Κοσσυφοπεδίου με ειρηνικά μέσα εξέφρασαν, μετά από μακρά συνάντησή τους οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της FYROM κύριοι Πάγκαλος και Χατζίνσκι. Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους και όπως είπε ο κ. Πάγκαλος συμφωνήθηκε να παραμείνει η εξέτασή του στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Από την πλευρά του ο κ. Χατζίνσκι χαρακτήρισε το θέμα πολύ ευαίσθητο για τη χώρα του και πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από τις δύο πλευρές για να καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχετικά εύκολα, αλλά πολλά, χαρακτηρίστηκαν τα θέματα της Πολιτικής Οικονομίας στην οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι της Τέταρτης Δέσμης. Χρειάσθηκε να δοθεί μια διευκρίνιση σε ένα θέμα, που οφείλεται σε λάθος προσήμου που έγινε στο κομπιούτερ. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, κ. Ζησιμόπουλος, δήλωσε ότι η κεντρική επιτροπή γενικών εξετάσεων έστειλε οδηγίες για τη διόρθωση των γραπτών, κυρίως για το πρώτο και τρίτο ζήτημα της φυσικής που διαγωνίσθηκαν χθες οι υποψήφιοι της Α' και Β' δέσμης, ώστε να μην αδικηθεί κανένας υποψήφιος. Αύριο, οι υποψήφιοι της Α'Δέσμης θα διαγωνιστούν στα μαθηματικά, της Β' στη βιολογία και της Γ' στην Ιστορία.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθησε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης μια 12χρονη μαθήτρια, επειδή οδηγούσε παιδικό ποδήλατο, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, όταν τη χτύπησε και την τραυμάτισε σοβαρά υπεραστικό λεωφορείο τον περασμένο Ιούλιο. Το δικαστήριο αποφάσισε να διαχωρίσει τη δίκη και η 12χρονη θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων, ενώ για τον οδηγό του λεωφορείου, που ήταν και αυτός κατηγορούμενος, η δίκη αναβλήθηκε. Σημειώνεται ότι μικρή διώκεται με βάση ένος άρθρου του ΚΟΚ, που αναφέρει ότι και τα ποδήλατα χρειάζονται άδεια κυκλοφορίας, διάταξη όμως, που παραμένει ανενεργή εδώ και πολλά χρόνια.

Ζωή σε συνανθρώπους του χάρισε με το θάνατό του ένας 27χρονος από την Πάτρα, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσικουρή, οι γονείς του οποίου έδωσαν την συγκαταθεσή τους για την αφαίρεση ζωτικών του οργάνων. Ο ένας νεφρός μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο Αθηνών, ο δεύτερος παρέμεινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η καρδιά στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Για το ήπαρ δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής λήπτης, που να έχει συμβατότητα με το μόσχευμα, προκειμένου να γίνει μεταμόσχευση.

Η Ελληνική εφορία επέβαλε πρόστιμο μισού εκατομμυρίου σε τετραμελή οικογένεια, που κατοικεί σε ένα βράχο απέναντι από τα Ιμια και την Κάλυμνο, επειδή δεν διατηρεί βιβλίο εσόδων-εξόδων για τα αναψυκτικά που έχει σε ένα ψυγείο πάγου από φελιζόλ! Η οικογένεια Μαγκλή ζει 52 χρόνια μόνη της χωρίς νερό και ρεύμα στη βραχονησίδα Νέρα, ένα.. . μακροβούτι από τα τουρκικά σύνορα. Το ειδοποιητήριο της εφορίας γνωστοποίησε στην οικογένεια ότι πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 500. 000 δρχ για τα αναψυκτικά που κερνά σε όσους πιστούς θέλουν να προσκηνήσουν στο παρακείμενο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού.

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και για σύσταση συμμορία, άσκησε ο Εισαγγελέας για το σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου φοιτητή, Δημήτρη Κουσουρή και άλλων δύο ατόμων, την περασμένη εβδομάδα έξω απο τα δικαστήρια. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται και οι υπόνοιες στρέφονται στην ακροδεξιά οργάνωση "Χρυσή Αυγή".

Πυρομαχικά διαφόρων τύπων εντόπισαν άνδρες του ΣΔΟΕ και λιμενικοί στα αμπάρια του υπό σημαία Ρουμανίας φορτηγού πλοίου "Σέμπες" το οποίο, λόγω χρεών προς τρίτους ήταν δεμένο εδώ και περίπου ένα χρόνο σε προβλήτα της Δραπετσώνας. Στα αμπάρια του πλοίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουκέτες, όλμοι και άλλα πυρομαχικά τα οποία είχαν προορισμό τη Μαυριτανία.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνας μυστηρίων θα είναι ο Ιούλιος για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς αναμένεται να γίνουν τρεις γάμοι. Στις 9 Ιουλίου θα παντρευτείσε στενό οικογενειακό κύκλο στο Ακρωτήρι Χανίων η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο. Στις 19 Ιουλίου θα παντρευτεί στην Πρώτη Σερρών επίσης σε στενό κύκλο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, την Νατάσσα Παζαϊτη. Απομένει και ο γάμος του Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος θα παντρευτεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σχολιάζοντας χαριτολογόντας ο εκπρώσοπος του κόμματος είπε ότι για τη ΝΔ είναι προτιμότεροι οι γάμοι, παρά τα διαζύγια που βλέπουμε να πυκνώνουν σε πολιτικό επίπεδο στην πλευρά της κυβέρνησης.

Με εκατέρωθεν αβρότητες, εναγκαλισμούς και φιλιά τερματίστηκε η παρεξήγηση μεταξύ του υπουργού Πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου και του δημάρχου Αθηναίων, Δημήτρη Αβραμόπουλου, σχετικά με την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε από τη μη παρουσία του κ. Αβραμόπουλου στην πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία. Οι δύο άνδρες συμμετείχαν το πρωί σε συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τα έργα της Ολυμπιάδας, αγκαλιάστηκαν δημόσια, αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και η παρεξήγηση φαίνεται να έχει λήξει.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρώτη στον ομιλό της τερμάτισε η Ιταλία μετά τη σημερινή νίκη της επί της Αυστρίας με 2-1, σε ένα ωραίο παιχνίδι που έγινε για τον 2ο όμιλο του Μοντιάλ. Η "σκουάντρα ατζούρα" ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε στις αρχές του β'ημιχρόνου με τον Βιέρι, διπλασίασε τα τερματά της με τον Ρόμπι Μπάτζιο στο 80' και έχασε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ. Οι Αυστριακοί κατάφεραν να μειώσουν στο 91'με πέναλτι. Στον άλλο αγώνα του ομίλου Καμερούν και Χιλή έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο στη Χιλή.

Τον τελευταίο αγώνα της για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου δίνει στις 10 το βράδυ η Βραζιλία κόντρα στη Νορβηγία. Αν και οι καριόκας έχουν ήδη προκριθεί πρώτοι στον ομιλό τους θέλουν τη νίκη, όπως πάντα, αλλά και γιατί οι Νορβηγοί είχαν μιλήσει ακόμα και για νίκη.. . επί της Βραζιλίας, πριν αρχίσει το Μουντιάλ. Την ίδια ώρα θα αρχίσει και ο αγώνας, για τον ίδιο όμιλο, ανάμεσα στη Σκωτία και το Μαρόκο, που ίσως κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Με ένα μεγάλο ντέρμπι θα αρχίσει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας, η κλήρωση της οποίας έγινε σήμερα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, σε ουδέτερο γήπεδο όμως, καθώς η Ενωση είναι τιμωρημένη, ενώ θα γίνουν ακόμη οι συναντήσεις: Απόλλων Πατρ. -Πανιώνιος ΠΑΟΚ-Ηράκλειο Ηρακλής-Περιστέρι Παπάγου-Σπόρτιγκ Μαρούσι-Αρης Νήαρ Ηστ- Παναθηναϊκός. Οσο για τα υπόλοιπα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την 6η, η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό την 7η, ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό την 12η, ενώ ο πρώτος γύρος θα κλείσει με τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός.

ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 307,47 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 171,25, γαλλικό φράγκο προς 51,08, λίρα Αγγλίας προς 512,98, ελβετικό φράγκο προς 205,26, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,38, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 222,57, τη λίρα Κύπρου προς 587,82 και την ECU προς 338,88 δραχμές.

Σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη σημεριμή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου με το γενικό δείκτη τιμών να κινείται σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης και χωρίς σαφή κατεύθυνση. Εκλεισε τελικά στις 2411,68 μονάδες με μικρή υποχώρηση 0,26%. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 43,4 δισ. δρχ. Με άνοδο 0,99% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε για πρώτη φορά, αφότου ξέσπασε η κρίση στην περιοχή, το Βελιγράδι κατηγορώντας τη Δύση οτι υποστηρίζει και ενθαρρύνει την αλβανική τρομοκρατία στο Κοσσυφοπέδιο. Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, τονίζει οτι η υποστήριξη που παρέχουν οι δυτικές χώρες στον Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσσυφοπεδίου, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία προς τον πολιτικό διάλογο για την αντιμετώπιση της κρίσης. Στο μεταξύ, εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για την ειρηνική λύση του προβλήματος. Συνομιλίες με τον γιουγκοσλάβο πρόεδρο, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, είχε απόψε στο Βελιγράδι ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Εθνη, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ενώ το μεσημέρι συνάντησε στα Σκόπια τον αλβανό ηγέτη Ιμπραήμ Ρουγκόβα, ο οποίος μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με τον γ. γ του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα.

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης της σοβαρής οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη Ρωσία, παρουσίασαν απόψε από κοινού στη βουλή ο πρόεδρος Γιέλτσιν και ο πρωθυπουργός Κιριένκο. Στις άμεσες προτεραιότητες του προγράμματος είναι η σταθερότητα του ρουβλίου, η αλλαγή του φορολογικού συστήματος και η μείωση των δαπανών. Το πρόγραμμα συνέταξε ο υπερφιλελεύθερος πρώην πρωθυπουργός των πρώτων μετασοβιετικών χρόνων, Γκαϊντάρ, και απ'ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αντιμετωπισθεί θετικά από τη Βουλή, ο κομμουνιστής πρόεδρος της οποίας προειδοποίησε οτι θα έχει ως αποτέλεσμα την υποτίμηση του ρουβλίου. Η ανακοίνωση του προγράμματος συμπίπτει με την παρουσία στη Μόσχα επιτροπής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οποία αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για τη χορήγηση δανείου ύψους 670 εκατ. δολαρίων και την παροχή οικονομικής βοήθειας, ύψους 10 δις δολαρίων.

Διπλωματικό γεγονός αποτελεί για την ηγεσία της Κίνας η επίσκεψη που θα πραγματοποίησει την Πέμπτη στη χώρα ο αμερικανός πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον. Η επίσκεψη αυτή, η πρώτη αμερικανού προέδρου εννιά χρόνια μετά τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν, σφραγίζει την αποκατάσταση της χώρας τους διεθνώς, ενώ στην Ουάσιγκτον θα δοθεί η ευκαιρία να προωθήσει την πολιτική των επικοιδομητικών δεσμεύσεων με το Πεκίνο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η τελευταία μεγάλη δύναμη που δεν είχαν στείλει στον αρχηγό του κράτους τους στο Πεκίνο από το 1989 και η επίσκεψη αυτή, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις ΗΠΑ, συμφωνήθηκε έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις. Στο μεταξύ ο πρόεδρος Κλίντον χαρακτήρισε ιδιαίτερα απαράδεκτητην απόφαση του Πεκίνου να αρνηθεί τη χορήγηση αδειών εισόδου σε τρεις δημοσιογράφους που είχε προγραμματιστεί να καλύψουν την επίσκεψή του στην Κίνα.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης, συνέταξε έκθεση, στην οποία καταγράφεται με πάσα λεπτομέρεια η στάση της Αγκυρας στο θέμα των Κούρδων της Τουρκίας. Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Αγκυρα απηύθυνε έκκληση στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου να αποσύρει την έκθεση, η οποία πρόκειται να συζητηθεί και να ακολουθήσει ψηφοφορία την ερχόμενη Πέμπτη. Στην έκθεση εκφράζεται μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ και την νοτιοανατολική Τουρκία και διατυπώνονται επικρίσεις, τόσο για την εκκένωση και πυρπόληση χωριών από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όσο και για την βία που εξασκούν κατά του ΠΕ-ΚΑ-ΚΑ, που έχει γίνει αιτία για εκτοπισμό και μετακινήσεις του κουρδικού πληθυσμού.

ΚΑΙΡΟΣ

Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού καιρού, που θα είναι σχεδόν αίθριος σ'όλη τη χώρα, εκτός από τα ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί 18 με 37 βαθμούς, στο Ιόνιο 20 με 34 και στο Αιγαίο 21 με 32 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία 20 με 37 και 19 με 35 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03a run on Tuesday, 23 June 1998 - 22:06:06 UTC