Browse through our Interesting Nodes on Tourism in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 99-01-28

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Με νέα επεισόδια, τα οποία όμως σημειώθηκαν μετά την πορεία, συνοδεύθηκε και το σημερινό μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο παρά το γεγονός ότι σε αυτό πήραν μέρος φοιτητές, καθηγητές, γονείς και εργαζόμενοι, ήταν σαφώς μικρότερο σε όγκο από προηγούμενα. Τα επεισόδια άρχισαν όταν ομάδα περίπου 70 νεαρών, μετά το τέλος της πορείας, κατευθύνθηκε στο Πολυτεχνείο και μέσα από τον περίβολο των κτιρίων άρχισε να πετά βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα. Η ίδια όμάδα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδια, ρίχνοντας πέτρες, νεράντζια και άλλα αντικείμενα, κατά των αστυνομικών, του κεντρικού καταστήματος της Ιονικής Τράπεζας και κατά τηλεοπτικών συνεργείων. Η αστυνομία όμως κινήθηκε άμεσα και τα επεισόδια δεν γενικεύθηκαν. Την ίδια ώρα συνεχίσθηκαν τα μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με νέες εντάσεις από τους αγανακτισμένους οδηγούς. Στο μεταξύ, στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας οδηγός, ο οποίος κυνήγησε με τσεκούρι μαθητές γιατί του προξενούσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του. Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης απευθύνουν στην κυβέρνηση οι έμποροι, οι οποίοι ζητούν να ληφθούν μέτρα γιατί οι πορείες και τα μαθητικά μπλόκα προκαλούν μεγάλες παρενέργειες στην αγορά.

Πάντως καλά πληροφορημένες πηγές εκτιμούν ότι σύντομα θα δοθεί λύση, καθώς αναμένεται νέα συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τους καθηγητές, οι οποίοι φέρεται να είναι πιο ελαστικοί μετά τις διορθωτικές κινήσεις του Γεράσιμου Αρσένη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η πρόσφατη πρωτοβουλία του υπουργού θα έχει θατική απάντηση από τους εκπαιδευτικούς φορείς. Παρέμβαση στο θέμα της παιδείας έκανε και πάλι ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΚΚΕ ότι έχουν συγκροτήσει μέτωπο για να πλήξουν την κυβέρνηση.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού άσκησε ο Εισαγγελέας Καβάλας, σε βάρος του 24χρονου ναυτιτού, Γιώργου Σκιαδόπουλου, ο οποίος, στραγγάλισε και τεμάχισε την 30χρονη αμερικανίδα φίλη του, πριν από 20 ημέρες στην Καβάλα. Ο δράστης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ στο πλευρό του ήταν συνεχώς η μητέρα του.

Παρατείνεται μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την προμήθεια απο τις τράπεζες και τις εφορίες των ειδικών σημάτων κυκλοφορίας για το 1999. Το υπουργείο προχώρησε στη ρύθμιση αυτή δεδομένου ότι χιλιάδες κάτοχοι ΙΧ που αγόρασαν πρόσφατα αυτοκίνητο δεν έχουν λάβει τα σημειώματα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλες ουρές και συνωστισμός στις εφορίες. Οσοι δεν προμηθευτούν εμπρόθεσμα το σήμα, θα πρέπει να το παραλάβουν από τις εφορίες πληρώνοντας το διπλάσιο της αξίας του.

Στο μέλλον ο ΟΤΕ δεν θα διακόπτει το τηλέφωνο σε περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει πληρώσει το λογαριασμό. Θα μπορεί όμως να λαμβάνει κλήσεις, αλλά δεν θα μπορεί να καλεί ο ίδιος άλλα τηλέφωνα. Ηδη το σύστημα αυτό λειτουργεί πιλοτικά στην Πάτρα και σύντομα θα εφαρμοστεί στις υπόλοιπες πρωτεύουσες νομών της Ελλάδας.

Δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Κλίντον στην Ελλάδα, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις ως προς το νόημα που θα αποκτήσει η επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα, αν αυτή πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την επίσκεψη του αμερικανού Προέδρου στην Κωνσταντινούπολη στις 18 και 19 Νοεμβρίου όπου θα πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ. Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη την επίσκεψη Κλίντον αν και δεν έκρυψε την ενόχληση της κυβέρνησης για τον τρόπον με τον οποίο διέρρευσε η είδηση.

Χωρίς καμμία αναφορά στο πολιτικό σκηνικό και στα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, έγινε το πρωί η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Αθηναίων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος υποσχέθηκε νέες ιδέες, φαντασία, τόλμη, προγράμματα, αλλά και νέους ανθρώπους που σήμερα έδωσαν για πρώτη φορά τους όρκους τους" και διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει στα ίδια βήματα με την προηγούμενη τετραετία. Απέφυγε, ωστόσο, να δεσμευτεί ότι θα ολοκληρώσει και τη δεύτερη θητεία του στο δήμο. Επιχειρώντας αρχηγική εμφάνιση μετά την τελετή βγήκε στο μπαλκόνι του δημαρχειακού Μεγάρου χαιρετίζοντας εκατοντάδες φίλους του που είχαν συγκεντρωθεί και ρυθμικά "δήμαρχε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα".

Τσουχτερά πρόστιμα για τους άτακτους οδηγούς, προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας που θα εφαρμοστεί από τις αρχές Μαϊου, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα τροχαία δυστυχήματα, στα οποία η χώρα μας είναι πρωταθλητής στην Ευρώπη. Με το νέο σύστημα οι οδηγοί που τους έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα θα δίνουν εκ νέου εξετάσεις, οι οποίες στο εξής θα είναι πολύ πιο αυστηρές. Επίσης η Τροχαία θα εφοδιαστεί με κρυφές κάμερες και θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για τις ζώνες ασφαλείας, τα κράνη και τους μεθυσμένους οδηγούς.

Πρωτοβουλία για τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία αναλαμβάνουν οι δέκα ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ με γραπτή δηλωσή τους, που κατέθεσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οπως υποστηρίζουν, η μόνιμη τέλεση των αγώνων στη γενετειρά τους αποτελεί την καλύτερη διέξοδο και τη μόνη βιώσιμη λύση. Στο ίδιο κλίμα και ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος ζητάει με ερώτησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συζητηθεί το θέμα της μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Συμπόσιο για τον Αθλητισμό, που διοργανώνει η επιτροπή στην Ολυμπία, το Μάιο του 1999.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κύπρο μετέβη το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, για να συμμετάσχει σε ημερίδα για τις αποκρατικοποιήσεις στο δημόσιο τομέα. Ο κ. Καραμανλής θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της Κύπρου, Γλαύκο Κληρίδη. Στη Λευκωσία μετέβη επίσης και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου. Κατά τις επαφές του, τόσο με τον πρόεδρο της Κύπρου όσο και με τους αρχηγούς των κομμάτων, θα συζητήσει θέματα που αφορούν την ενταξιακή πορεία της Κύπρου.

Τεχνική, αλλά και επιστημονική, υποστήριξη θα παράσχει το ΥΠΕΧΩΔΕ στην Εκκλησία της Ελλάδος, προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της, για να δηλωθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Αυτό συμφώνησαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κώστας Λαλιώτης, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο. Στη συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκε επίσης και το θέμα της κατασκευής του νέου Μητροπολιτικού Ναού στο χώρο της Ριζαρείου Σχολής και ο κ. Λαλιώτης δήλωσε ότι ανέλαβε την υποχρέωση να προτείνει και άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη θέση.

Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι πύραυλοι S-300 δεν θα εγκατασταθούν ούτε στην Κρήτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο κ. Ρέππας πρόσθεσε ότι ισχύει η αρχική συμφωνία μεταξύ της Ρωσικής και της κυπριακής κυβέρνησης οι οποίες βρίσκονται σε συνεννόηση για την αλλαγή των συμβολαίων.

Ενοπλη ληστεία με λεία 2,5 εκατομμύρια δραχμές έγινε το πρωί στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στο Μπραχάμι. Δύο άγνωστοι με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο τα χρήματα και ένα περίστροφο και εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα.

Τους δράστες τριών ένοπλων ληστειών στην πόλη της Κέρκυρας συνέλαβαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για τους Δημήτριο Σγούρο, 28 ετών, Κωνσταντίνο Προσωπάρη, 27 ετών και τον Γεώργιο Κορίκη, όλοι κάτοικοι Κέρκυρας. Οπως έγινε γνωστό, οι δράστες πριν λίγες ημέρες λήστεψαν δύο περίπτερα τραυματίζοντας τους ιδιοκτήτες τους και τον διευθυντή του κέντρου διασκέδασης ΛΑΒΑ Νικόλαο Ρέβη, του οποίου είχαν στήσει ενέδρα ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν ένα όπλο, μία χειροβομβίδα και ένας πυροκροτητής.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Αν η ΑΕΚ μου δώσει 200 εκατομ. δρχ, τότε θα της δώσουμε τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θεοδωρίδης σχετικά με το σήριαλ της ενδεχόμενης μεταγραφής του νεαρού επιθετικού στο "Δικέφαλο". Οπως είναι γνωστό, η προσφορά της ΑΕΚ είναι γύρω στα 140 εκατομ. δρχ. Πάντως, όπως υποστηρίζει η Ενωση και ο παίχτης, αν δεν γίνει η μεταγραφή τώρα, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιο του Κωνσταντινίδη με τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ντος Σάντος. Εκπρόσωποι των πρασίνων συναντήθηκαν με το μάνατζερ του ξένου παίχτη και τον ενημέρωσαν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα προχωρήσει στην αποκτησή του. Στο μεταξύ, οι Ασάνοβιτς και Κόλα κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες της Κροατίας και Αλβανίας αντίστοιχα.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Νέο ιστορικό ρεκόρ, το έκτο κατά σειρά απο τις αρχές του έτους, κατέρριψε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου. Εκλεισε στις 3. 093,81 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,59%, αν και αρχικά κατέγραφε απώλειες μέχρι και 1%. Σημαντικές αγορές σε επιλεκτικές μετοχές πραγματοποίησαν σήμερα ξένοι θεσμικοί επενδυτές, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Οι επιμέρους δείκτες παρουσίασαν τις εξής μεταβολές: Τράπεζες άνοδος 1,84%, Λήζινγκ άνοδος 2,62%, Ασφάλειες άνοδος 4,13%, Επενδύσεις πτώση 0,48%, Κατασκευές άνοδος 0,59%, Βιομηχανίες άνοδος 1,52%, Διάφορες άνοδος 2,29%, Συμμετοχών πτώση 0,32%. Με άνοδο 1,32% έκλεισε ο δείκτης της Παράλληλης Αγοράς.

ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν αύριο στα Ανατολικά και Νότια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις και στα δυτικά θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά σύντομα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι στα Βόρεια θα είναι Βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα Νοτιοδυτικοί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά Θυελλώδεις. Η θερμοκρασία στα Βόρεια θα κυμανθεί -2 με 8 βαθμούς, το Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά 2 με 14 και στο Αιγαίο 8 με 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις και πιθανώς να βρέξει, οι άνεμοι θα είναι μέτριοι μέχει ισχυροί και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί 7 με 14 βαθμούς. Νεφώσεις με βροχή το απόγευμα, μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 3 με 8 βαθμούς θα έχει αύριο η Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και νέα επίθεση εξαπέλυσαν σήμερα αμερικανικά μαχητικά αεροπλάνα, εκτοξεύοντας τρεις πυραύλους εναντίον ιρακινών εγκαταστάσεων αντιαεροπορικών πυραύλων, στη ζώνη απαγόρευσης των πτήσεων στο βόρειο Ιράκ. Τα δύο F-15 επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση τους στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας και όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές. Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα ιρακινής εφημερίδας οι νεκροί από την προχθεσινή επίθεση που εξαπέλυσαν στη Βασόρα αμερικανικά αεροσκάφη φθάνουν τους 24, ενώ άλλοι 59 τραυματίσθηκαν.

Διακήρυξη-τελεσίγραφο, απέστειλαν οι 16 χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ προς τις δύο εμπόλεμες πλευρές, σχετικά με το θέμα του Κοσσυφοπεδίου, οτι θα αναλάβουν στρατιωτική δράση, εάν δεν καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος. Χρήσιμη, χαρακτήρισε την προσφυγή στη βία, και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Κόφι Αναν, ο οποίος είναι ο πρώτος γραμματέας του οργανισμού που επισκέπτεται την έδρα του ΝΑΤΟ. Οσον αφορά την αυριανή σύνοδο της Ομάδας Επαφής στο Παρίσι, βρετανικές πηγές εκτιμούν οτι είναι πιθανό να ορίσουν μία διπλή ημερομηνία για το Βελιγράδι και τους Αλβανούς αναφορικά με την έναρξη και τη διάρκεια των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεών τους. Στο Παρίσι βρίσκεται ήδη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας για συνομιλίες με το γάλλο ομόλογό του, πριν την έναρξη της συνόδου της Ομάδας Επαφής, όπου αναμένεται να επαναλάβει την πλήρη αντίθεση της Μόσχας σε οποιαδήποτε χρήση βίας.

Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα μπροστά από το κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική, τραυματίζοντας 11 άτομα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα πλαστικό κάδο και εξερράγη κοντά στο σημείο όπου πριν από τρεις εβδομάδες, ένας μουσουλμάνος διαδηλωτής είχε σκοτωθεί από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βρετανού πρωθυπουργού, Τόνι Μπλερ.

Εξήντα ομήρους, μεταξύ των οποίων 40 παιδιά, πήραν μαζί τους φεύγοντας οι περίπου χίλιοι μουσουλμάνοι αντάρτες που νωρίς το πρωί πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον σχολείου στην περιοχή Κοταμπάτο των νοτίων Φιλιππίνων, συλλαμβάνοντας ομήρους 500 μαθητές και 70 καθηγητές. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντάρτες είναι του Μετώπου Ισλαμικής Απελευθέρωσης Μόρο και στο σχολείο εισέβαλαν μετά από σφοδρές μάχες στην περιοχή με κυβερνητικές δυνάμεις, στις οποίες 31 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 76 τραυματίσθηκαν. Νωρίτερα, το κοινοβούλιο της χώρας ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση ψήφισε ομόφωνα υπέρ των σαρωτικών πολιτικών μεταρρυθμίσεων που ανοίγουν το δρόμο για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου, στις οποίες θα συμμετάσχουν πάνω από 100 κόμματα.

Θετικά δέχθηκαν οι ηγέτες των συνδικαλιστών το νομοσχέδιο για την απασχόληση το οποίο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η κυβέρνηση Μπλερ στη Βρετανία. Το νομοσχέδιο διευρύνει τα δικαιώματα των γυναικών για τις άδειες μητρότητας, δίνει στους εργαζόμενους και των δύο φύλων το δικαίωμα τριών μηνών άδειας άνευ αποδοχών και ελεύθερο χρόνο για τις έκτακτες ανάγκες στην οικογένεια. Επίσης αυξάνει το ανώτατο όριο των αποζημιώσεων για άδικη απόλυση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόοδο στον τομέα των δικαιωμάτων των εργαζομένων εδώ και πολύ καιρό, ήταν το σχόλιο του γγ της συνομοσπονδίας των εργαζομένων. Από την πλευρά της, η συνομοσπονδία των βιομηχάνων αρνήθηκε να σχολιάσει το νομοσχέδιο πριν το μελετήσει, αλλά η εκπρόσωπός της υπενθύμισε αυτό που είπαν οι βιομήχανοι την περασμένη εβδομάδα, ότι αν και σε γενικές γραμμές το νομοσχέδιο είναι "εφαρμόσιμο", υπάρχουν σημεία που προκαλούν ανησυχία.

Ο Λίβανος διέψευσε σήμερα το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Χουριέτ, σύμφωνα με το οποίο ο ηγέτης των Κούρδων, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, μετά τηφυγή του από τη Ρώμη βρίσκεται στο έδαφός του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Χουριέτ, το οποίο επικαλείται πηγές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο Οτσαλάν βρίσκεται στο Ιράκ ή το πιό πιθανό στο Λίβανο.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Thursday, 28 January 1999 - 21:16:36 UTC